Luettelo presidentti Halosen valtiovierailuista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tarja Halosen Suomen presidenttinä ollessaan tekemistä valtiovierailuista.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vierailumaa Päivämäärä Isäntä
 Ruotsi 2.3. toukokuuta 2000 kuningas Kaarle XVI Kustaa[1]
 Viro 16.17. toukokuuta 2000 presidentti Lennart Meri[2]
 Islanti 19.21. syyskuuta 2000 presidentti Ólafur Ragnar Grímsson[3]
 Norja 25.26. lokakuuta 2000 kuningas Harald V[4]
 Tanska 3.5. huhtikuuta 2001 kuningatar Margareeta II[5]
 Puola 25.26. huhtikuuta 2001 presidentti Aleksander Kwaśniewski
 Latvia 9.10. toukokuuta 2001 presidentti Vaira Vīķe-Freiberga
 Liettua 6.7. maaliskuuta 2002 presidentti Valdas Adamkus
 Etelä-Korea 7.11. huhtikuuta 2002 presidentti Kim Dae-jung
 Unkari 27.28. elokuuta 2002 presidentti Ferenc Mádl
 Kiina 25.28. marraskuuta 2002 presidentti Hu Jintao
 Tansania 4.7. helmikuuta 2003 presidentti Benjamin Mkapa
 Bulgaria 24.26. helmikuuta 2003 presidentti Georgi Părvanov
 Chile 5.7. lokakuuta 2003 presidentti Ricardo Lagos
 Belgia 30. maaliskuuta1. huhtikuuta 2004 kuningas Albert II
 Nicaragua 29. toukokuuta1. kesäkuuta 2003 presidentti Enrique Bolaños
 Venäjä 9. toukokuuta 2005 presidentti Vladimir Putin
 Slovenia 10.12. lokakuuta 2005 presidentti Janez Drnovšek
 Australia 13.17. helmikuuta 2007 kenraalikuvernööri Michael Jefferey
 Uusi-Seelanti 18.21. helmikuuta 2007 kenraalikuvernööri Anand Satyanand
 Saksa 2.5. toukokuuta 2007 presidentti Horst Köhler
 Irlanti 11.14. marraskuuta 2007 presidentti Mary McAleese
 Indonesia 18.19. helmikuuta 2008 presidentti Susilo Bambang Yudhoyono[6]
 Singapore 20. helmikuuta 2008 presidentti Sellapan Ramanathan
 Vietnam 21.23. helmikuuta 2008 presidentti Nguyễn Minh Triết[7]
 Luxemburg 24.–25. marraskuuta 2008 suurherttua Henri[8]
 Senegal 3.–6. maaliskuuta 2009 presidentti Abdoulaye Wade[9]
 Latvia 7.–8. kesäkuuta 2010 presidentti Valdis Zatlers[10]
 Italia 7.–9. syyskuuta 2010 presidentti Giorgio Napolitano[11]
 Venäjä 8.–11. marraskuuta 2010 presidentti Vladimir Putin[12]
 Israel 11.–13. lokakuuta 2010 presidentti Shimon Peres[13]
 Namibia 21.–23. helmikuuta 2011 presidentti Hifikepunye Pohamba[14]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaulte2ef.html?contentid=173690&nodeid=41416&contentlan=1&culture=fi-FI
  2. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaulta6e1-3.html?contentid=173686&nodeid=41416&contentlan=1&culture=fi-FI
  3. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default35b6-2.html?contentid=173643&nodeid=41416&contentlan=1&culture=fi-FI
  4. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default5cfb-2.html?contentid=173630&nodeid=41416&contentlan=1&culture=fi-FI
  5. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultbe65.html?contentid=167577&nodeid=41456&culture=fi-FI
  6. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultf9e3.html?contentid=167370&nodeid=41455&culture=fi-FI
  7. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default2498.html?contentid=167366&nodeid=41456&culture=fi-FI
  8. http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id108367.html
  9. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultbc45.html?contentid=167332&nodeid=41455&culture=fi-FI
  10. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultbb5e.html?contentid=196828&nodeid=41456&culture=fi-FI
  11. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default37b2.html?contentid=199778&nodeid=41416&contentlan=1&culture=fi-FI
  12. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultfd10.html?contentid=205264&nodeid=41455&culture=fi-FI
  13. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/default7410.html?contentid=203039&nodeid=41456&culture=fi-FI
  14. http://www.presidentti.fi/halonen/Public/defaultdaa9.html?contentid=213800&nodeid=41456&culture=fi-FI