Luettelo moottoripyörätrialin kerhojoukkue SM-mitalisteista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo moottoripyörätrialin kerhojoukkue Suomen-mestaruustuloksista.

Aika Sijoitus Kerho Joukkue Virhepist.
1968 1 HMK 1 Raimo Klingberg 17 Lars Sjöman 18 Pertti Luhtasuo 23 58
Upinniemi 2 HMMK 1 Tuomo Välisalo 29 Timo Välisalo 53 Tarmo Välisalo 87 169
3 HlMK Raimo Jaatinen 97 Risto Alander 94 Markku Kourula 205 396
4 HMMK 2 Jack Grönroos 71 Juhani Sinisalo 98 Rauno Hytönen 284 453
5 HMK 2 Tom Sjöman 51 Heikki Lindqvist 66 Lars Jahn kesk. 623
HMK 3 Eino Louhio 104 Matti Satukangas 109 Jorma Järvinen hyl. hyl.
1969 1 HMK 1 Pertti Luhtasuo 5 Lars Sjöman 8 Raimo Klingberg 9 22
Forssa 2 HMMK Tuomo Välisalo 9 Yrjö Vesterinen 24 Tarmo Välisalo 37 70
3 HMK 2 Eino Louhio 24 Torsten Lindfors 26 Lars Henriksson 31 81
4 PMK Ismo Lahti 15 Jaakko Härmä 42 Lasse Lähteenmäki 78 135
5 HMMK 2 Antti Syvälahti 39 Raimo Jaatinen 43 Timo Välisalo 61 143
6 FMK Matti Torkkel Pentti Hakala 171 Rainer Haaga 182 405
1970 1 HMMK 1 Yrjö Vesterinen 11 Tuomo Välisalo 23 Tarmo Välisalo 48 82
Parainen 2 HMK 1 Raimo Klingberg 22 Tom Sjöman 29 Harri Himmanen 48 99
3 HMK 2 Lars Henriksson 59 Lars Jahn 71 Göran Jahn 90 220
4 HMMK 2 Hans Höckert 92 Raimo Jaatinen 95 Kari Malmström 102 288
1971 1 HMMK 1 Yrjö Vesterinen, Tuomo Välisalo, Tarmo Välisalo 159
Solvalla 2 HMK 1 Pertti Luhtasuo, Harri Himmanen, Lars Sjöman 203
3 HMK 2 Raimo Klingberg, Lars Jahn, Lars Henriksson 233
4 HMMK 2 Jarmo Lieto, Kari Malmström, Raimo Jaatinen 278
5 HMK 3 Juhani Himmanen, Peter Rung, Leo Kuisma 327
6 HMMK 3 Hans Höckert, Kai Malmström, Ilkka Penttinen 425
1972 1 HMK 1 Pertti Luhtasuo, Lars Sjöman, Lars Jahn 74
Pori 2 HMMK Yrjö Vesterinen, Tuomo Välisalo, Tarmo Välisalo 82
3 HMMK 2 Kari Malmström, Raimo Jaatinen, Jarmo Lieto 161
4 HMK 2 167
5 HMK 3 403
1973 1 HMMK 1 Yrjö Vesterinen, Tuomo Välisalo, Tarmo Välisalo 155
Tampere 2 HMK 1 Lars Sjöman, Pertti Luhtasuo, Lars Jahn 199
3 HMMK 2 Kari Malmström, Raimo Eräkare, Matti Rekonen 275
4 HMK 2 Reino Pietarinen, Leo Kuisma, Juhani Himmanen 308
5 HMMK 3 Jorma Eräkare, Pekka Syvälahti, Juha Tuohino 338
6 TaMK Jouko Partanen, Kauko Siiskonen, Ernst Berger 387
1974 1 HMMK 1 Yrjö Vesterinen 7 Jorma Eräkare 22 Tarmo Välisalo 22 51
Parainen 2 HMK Lars Sjöman 9 Pertti Luhtasuo 13 Tom Sjöman 36 58
Cup 3 HMMK 2 Raimo Eräkare 24 Kari Malmström 27 Matti Rekonen 48 99
4 HMK 2 Lars Jahn 27 Jack Grönroos 36 Juha Talvio 44 107
5 HMK 3 Juhani Himmanen 29 Leo Kuisma 57 Juha Tuohino 98 183
6 HMK 4 Reino Pietarinen 102 Juha Saarnio 121 Esa-Pekka Haimila 138 361
1975 1 EMK Yrjö Vesterinen, Kari Malmström, Tarmo Välisalo 21
Espoo 2 TuMK Olli Saarnio, Lars Moring, Jack Grönroos 51
Cup 3 HMMK Jorma Eräkare, Raimo Eräkare, Timo Ryysy 54
4 HMK 1 Juha Talvio, Juhani Himmanen, Lars Jahn 60
5 HMMK 2 Juha Tuohino, Timo Tuohino, Pekka Syvälahti 330
1976 1 EMK 1 Yrjö Vesterinen, Raimo Eräkare, Tarmo Välisalo 125
Tervakoski 2 HMMK Timo Ryysy, Jorma Eräkare, Juha Tuohino 134
Cup 3 TuMK Lars Moring, Olli Saarnio, Jukka Saarnio 143
4 HMK 1 Perrti Luhtasuo, Juha Talvio, Juhani Himmanen 179
5 HMK 2 Mika Wallenius, Pentti Tynnilä, Jack Grönroos 220
6 TeMK Eero Parkkinen, Antti Roinevirta, Kauko Kuusinen 281
1977 1 EMK Anttoni Vesterinen, Raimo Eräkare, Kari Malmström 83
Hämeenlinna 2 TuMK Lars Moring, Olli Saarnio, Jukka Saarnio 107
Cup 3 HMK 1 Juhani Himmanen, Harri Himmanen, Juha Talvio 110
4 HMK 2 Pertti Luhtasuo, Mika Wallenius, Jack Grönroos 122
5 HMMK Jorma Eräkare, Juha Tuohino, Leo Toikka 160
6 EMK 2 Tarmo Välisalo, Juha Repo, Kimmo Henriksson 163
1978 1 EMK Yrjö Vesterinen 48 Anttoni Vesterinen 83,1 Raimo Eräkare 87,5 218,6
Hämeenlinna 2 HMK Erkki Vikman 83,7 Juhani Himmanen 91 Mika Wallenius 95 269,7
Cup 3 HMK 2 Pertti Tynnilä 96,4 Pertti Luhtasuo 103,1 Juha Talvio 117 316,5
4 HMMK Timo Ryysy 49,9 Tarmo Välisalo 98,5 Jorma Eräkare 416,5 (k) 564,9
1979 1 EMK 1 Yrjö Vesterinen, Anttoni Vesterinen, Raimo Eräkare 120
Hämeenlinna 2 HMK 1 Erkki Vikman Harri Himmanen Juhani Himmanen 154
Cup 3 HMMK 1 Jorma Eräkare, Mauri Holländer, Markku Siren 175
4 EMK 2 Panu Leppo, Juha Repo, Tomi Salomaa 179
5 HMMK 2 Otso Toikka, Juha Tuohino, Tarmo Välisalo 241
6 EMK 3 Olof Calonius, Kari Malmström, Jussi Tervasmaa 243.7
1980 1 EMK 2 Raimo Eräkare 32 Jorma Eräkare 53,7 Panu Leppo 76 161,7
Hämeenlinna 2 EMK 3 Yrjö Vesterinen 34,2 Anttoni Vesterinen 66 Tomi Salomaa 69 169,9
Cup 3 HMK 1 Erkki Vikman 61,8 Harri Himmanen 70,1 Juhani Himmanen 68,4 200,3
4 HMMK Timo Ryysy 42,4 Markku Siren 84,8 Sakari Sipponen 92 219,2
5 TeMK Jukka Kuusinen 63,5 Eero Parkkinen 77,9 Mauri Mäkinen 80 221,4
6 VMK Petri Hartman 59,3 Pertti Pirkkalainen 76 Allan Saastamoinen 93,6 228,9
7 HMK 2 Mika Wallenius 67,2 Peter Jahn 85,6 Tom Gädda 93 245,8
8 EMK 5 Juha Repo 82,2 Carl-Christian Nyqvist 94,2 292,5
9 EMK 1 Frej Öster 81,8 Juha Vuorivirta 108,4 Ari-Pekka Oksman 109 299,2
10 EMK 4 Jari Koivunen 97,3 Marko Gustafsson 104,6 Sami Lahtiluoma 107 309,4
11 TaMK Lauri Palmujoki 99,2 Jouko Partanen 140,4 Jukka Kirjavainen 649
1981 1 EMK Raimo Eräkare 91 Panu Leppo 124 Jorma Eräkare 124,7 339,7
Jämsä 2 HMMK Timo Ryysy 86 Mauri Holländer 115 Markku Siren 187 388
Cup 3 HMK 1 Harri Himmanen 132,4 Juhani Himmanen 112 Erkki Vikman 155 399,4
4 EMK 2 Anttoni Vesterinen 105 Carl-Christian Nyqvist 182,7 Mikael Korkman 163 450,7
5 TeMK Jukka Kuusinen 134 Eero Parkkinen 154 Arto Kotkavalkama 186 476
6 VMK Pertti Pirkkalainen 130 Kari Krook 199 Harri Elonen 195,7 524,7
1982 1 EMK 1 Raimo Eräkare 82 Jorma Eräkare 100 Panu Leppo 91 273
Espoo 2 HMK 1 Peter Jahn 100 Harri Himmanen 88 Juhani Himmanen 95 283
Cup 3 JaMK Petri Hartman 110 Sakari Sipponen 94 Allan Saastamoinen 152 356
4 EMK 2 Carl-Christian Nyqvist 102 Ari Oksman 156 Staffan Floessel 101 359
5 HMK 2 Erkki Vikman 88 Mika Wallenius 137 Tom Gädda 138 363
6 HMMK 1 Timo Ryysy 72 Timo Häyrinen 154 Markku Siren 143 369
7 VMK Pertti Pirkkalainen 100 Jommi Ahvala 149 Harri Elonen 136 385
8 TeMK Eero Parkkinen 127 Jukka Kuusinen 127 Jukka Tukia 132 386
9 SsMK Pekka Viljakainen 136 Matti Levänen 135 Petri Marttila 142 413
10 NjMK Jari Vasama 147 Kauko Härkönen Jyrki Vasama 153 444
11 NoPyMj Jarkko Vuolle 169 Markku Pajunen 163 Pasi Katajisto 147 479
12 HMMK 2 Kimmo Kärnä 162 Jarmo Eerola 167 Vesa Keinonen 154 483
13 E-TMK Lars Lindgren 152 Kai Malaska 164 Kaj Bergman 179 495
14 VMK 2 Jukka Räsänen Eric Henriksson 159 Hannu Härkönen 178 2140
15 H66MK Jouni Nousiainen Veikko Halme 159 Mauri Nykänen 2387
1983 1 EMK 1 Raimo Eräkare, Jorma Eräkare, Panu Leppo 135
Hämeenlinna 2 EMK 2 Mika Oksanen, Staffan Floessell, Carl-Christian Nyqvist 173
Cup 3 JaMK Petri Hartman, Sakari Sipponen, Allan Saastamoinen 192
4 HMMK Timo Ryysy, Timo Häyrinen, Jarmo Eerola 196
5 HMK Peter Jahn, Carl Jahn, Eric Henriksson 220
6 VMK Jommi Ahvala, Marko Jaatinen, Pertti Pirkkalainen 238
1984 1 EMK 2 Mika Oksanen 30 Staffan Floessell 31 Ari Oksman 42 103
Hämeenlinna 2 JaMK 1 Sakari Sipponen 20 Petri Hartman 26 Allan Saastamoinen 59 105
Cup 3 EMK 1 Raimo Eräkare 33 Jorma Eräkare 44 Panu Leppo 55 132
4 VMK 1 Juha Porali 29 Pertti Pirkkalainen 36 Jommi Ahvala 68 133
5 VMK 2 Jari Vasama 59 Mika Linborg 62 Marko Jaatinen 73 194
6 TeMK Harri Oittinen 51 Jukka Kuusinen 66 Jukka Tukia 81 198
7 HMK Peter Jahn 33 Juhani Himmanen 78 Eric Henriksson 91 202
8 NoPyMj Mikko Leivo 56 Pasi Katajisto 60 Jarkko Vuolle 89 205
9 EMK 3 Pekka Mäkinen 51 Mikael Korkman 68 Mika Välisalo 87 206
10 HMMK Timo Ryysy 29 Markku Siren 79 Vesa Keinonen 110 218
11 HlMK Esa Murtola 60 Jari Murtola 83 Jarkko Vainio 102 245
12 TeMK2 Tero Lampen 84 Eero Parkkinen 88 Markku Jokinen 94 266
13 JaMK Jari Suominen 80 Timo Ivanoff 92 Esa Kaunisto 116 288
14 EMK 4 Mika Heinämaa 79 Petri Räike 86 Pentti Kauppila 1517
1985 1 EMK 1 Raimo Eräkare 96 Mika Oksanen 115 Jorma Eräkare 124 335
Hämeenlinna 2 JaMK Petri Hartman 110 Sakari Sipponen 121 Risto Karlsson 124 355
3 VMK 1 Pertti Pirkkalainen 130 Jyrki Vasama 141 Marko Jaatinen 148 419
4 TMMK 1 Staffan Floessell 115 Timo Ryysy 152 Pekka Ervamaa 188 455
5 EMK 2 Ari Oksman 144 Pekka Mäkinen 154 Carl-C. Nyqvist 188 486
6 TeMK Harri Oittinen 158 Jukka Kuusinen 165 Tero Lampen 169 492
7 EMK 3 Pasi Jaatinen 159 Kaj Bergman 171 Mika Välisalo 180 510
8 VMK 2 Jari Vasama 157 Jommi Ahvala 178 Petri Valve 240 575
9 TMMK 2 Hannu Heinikoski 226 Pekka Heinikoski 228 Markku Nieminen 2128 2528
1986 1 JaMK Petri Hartman 39 Juha Porali 43 Sakari Sipponen 45 127
Hämeenlinna 2 MP-Taito Peter Jahn 27 Mika Oksanen 38 Petri Räike 117 182
3 EMK Jorma Eräkare Mika Välisalo Ari Oksman 239
4 VMK Marko Jaatinen, Jommi Ahvala, Jyrki Vasama 274
5 EMK 2 Pekka Mäkinen, Panu Leppo, Mika Heinämaa 315 37/0
6 HMMK Markku Siren, Vesa Keinonen, Mika Lindborg 315 31/0
7 TeMK
8 NoPyMj Juha Mäki
1987 1 MP-Taito 1 Peter Jahn 19 Mika Oksanen 20 Kaj Bergman 85 (Petri Räike 107) 124
Kirkkonummi 2 JaMK Sakari Sipponen 40 Juha Porali 47 Pasi Jaatinen 56 (Risto Karlsson 76) 143
3 EMK Raimo Eräkare 68 Ari Oksman 82 Jorma Eräkare 96 (Pekka Mäkinen 102) 246
4 VMK Marko Jaatinen 78 Jommi Ahvala 90 Janne Lindqvist 118 (Tomi Supinen 162) 286
5 TeMK Harri Oittinen 70 Kimi Koskinen 98 Tero Lampen 136 (Ari Stigell 151) 304
6 HMMK Mika Lindborg 78 Jyrki Vasama 107 Jari Vasama 126 (Vesa Keinonen 161) 311
7 NoPyMj Jouni Markkula 82 Mikko Leivo 84 Timo Ylä-Rakkola 137 313
8 TMMK 1 Staffan Floessell 42 Timo Ryysy 120 Hannu Heinikoski 172 334
9 EMK 2 Carl-Christian Nyqvist 100 Mika Välisalo 101 Mika Heinämaa 225 426
10 MP-Taito 2 Carl Jahn 117 Tomi Luhtasuo 149 Ron Johnsson 161 427
11 TMMK 2 Pekka Heinikoski 153 Juha Vuoriranta 166 Markku Nieminen 167 486
1988 1 MP-Taito Peter Jahn 17 Mika Oksanen 17 Petri Räike Kaj Bergman 129
Kirkkonummi 2 JaMK Juha Porali 27 Sakari Sipponen 45 Pasi Jaatinen 59 131
3 EMK 1 Raimo Eräkare 53 Ari Oksman 59 Pekka Mäkinen Mika Välisalo 182
4 NoPyMj Mikko Leivo, Jouni Markkula, Timo Ylä-Rakkola 253
5 EMK Jorma Eräkare, Timo Ryysy, Panu Leppo, Carl-Christian Nyqvist 275
6 VMK Janne Lindqvist, Marko Jaatinen, Tomi Supinen, Teemu Saksa 310
7 HMMK Jari Vasama Mika Lindborg Mika Keinonen 349
1989 1 MP-Taito 1 Mika Oksanen Peter Jahn Petri Räike Carl Jahn 184
Vantaa 2 JaMK Pasi Jaatinen Sakari Sipponen Risto Karlsson 215
3 HMMK Juha Porali Mika Lindborg Vesa Keinonen Mika Keinonen 244
4 EMK Ari Oksman Staffan Floessel Pekka Mäkinen Mika Välisalo 244
5 VMK Marko Jaatinen Janne Lindqvist Aki Paananen Tomi Supinen 255
6 VamMK Jussi Haapanen Juha Jaakkola Rami Tervamäki 259
7 TeMK Harri Oittinen Jari Leipijärvi Tero Lampen Ilkka Oittinen 274
8 MP-Taito 2 Ron Johnsson Jorma Notkonen Niklas Christensen 432
1990 1 MP-Taito Peter Jahn 11 Mika Oksanen 22 Carl Jahn 70 (Petri Räike 84) 103
Kirkkonummi 2 VMK Aki Paananen 22 Pasi Jaatinen 37 Janne Lindqvist 72 (Marko Jaatinen 81) 131
3 VamMK Jussi Haapanen 15 Juha Jaakkola 55 Rami Tervamäki 79 (Vesa Kiviranta 103) 149
4 HMMK Mika Lindborg 34 Juha Porali 39 Vesa Keinonen 111 184
5 EMK 1 Staffan Floessel 37 Pekka Mäkinen 79 Mika Välisalo 80 (Ari Oksman 85) 196
6 TeMK Harri Oittinen 41 Jari Leipijärvi 65 Jukka Kuusinen 116 222
7 EMK 2 Jorma Eräkare 102 Teppo Paavola 109 Sami Kymäläinen 118 (Pekka Niemi 132) 329
1991 1 VMK Tommi Ahvala 2 Pasi Jaatinen 4 Aki Paananen 11 (Janne Lindqvist 55) 17
Tampere 2 VaMK Jussi Haapanen 7 Juha Jaakkola 24 Vesa Kiviranta 66 (Rami Tervamäki 76) 97
3 MP-Taito Peter Jahn 3 Mika Oksanen 33 Carl Jahn 64 (Petri Räike 94) 100
4 SsMK Lasse Tonttila 29 Kari Tuominen 33 Esa Reijo 100 (Markku Harjamäki 104) 162
5 EMK Staffan Floessell 42 Ari Oksman 58 Pekka Mäkinen 72 (Sami Kymäläinen 73) 172
6 TeMK Harri Oittinen 38 Jari Leipijärvi 56 Ilkka Oittinen 81 (Sami Hakala 97) 175
7 HMMK Juha Porali 45 Mika Lindborg 55 Vesa Keinonen 116 216
1992 1 MP-Taito Peter Jahn 34 Mika Oksanen 63 Carl Jahn 113 (Tomi Luhtasuo 126) 210
Tervakoski 2 VMK Tommi Ahvala 21 Pasi Jaatinen 73 Janne Lindqvist 119 (Juha Salminen 127) 213
3 NoPyMj Mikko Leivo 88 Mikko Hanninen 96 Samuli Magga 97(Mika Kortesluoma 127) 281
4 TeMK Harri Oittinen 85 Sami Hakala 91 Ilkka Oittinen 111 (Sami Mannila 121) 287
5 HMK Aki Paananen 82 Sakari Sipponen 102 Marko Jaatinen 139 323
6 EMK Joachim Hindren 84 Pekka Mäkinen 126 Ari Oksman 135 (Sami Kymäläinen 147) 345
7 VamMK Jussi Haapanen 37 Jarkko Honkamäki 161 Tero Setälä 168 (Timo Setälä 197) 366
8 TeMK 2 Jari Leipijärvi 117 Esa Murtola 136 Tero Lampen kesk.
1993 1 MP-Taito 1 Joachim Hindren 14 Mika Oksanen 27 Peter Jahn 35 (Carl Jahn 57) 76
Tampere 2 TeMK Sami Hakala 17 Harri Oittinen 43 Sami Mannila 48 (Ilkka Oittinen 83) 108
3 NoPyMj Samuli Magga 29 Mikko Leivo 52 Jukka Pylväs 59 (Mika Kortesluoma 73) 140
4 VMK Juha Salminen 33 Sakari Sipponen 53 Pasi Jaatinen 66 (Janne Lindqvist 80) 151
5 VamMK Jussi Haapanen 8 Honkamäki 93, Tero Setälä 93 (Timo Setälä 107) 151
6 SsMK Lasse Tonttila 46, Esa Reijo 86 Jukka Sorvali 107 239
7 MP-Taito 2 Tomi Luhtasuo Jussi Villanen Petri Räike
1994 1 MP-Taito 1 Joahim Hindren 14 Peter Jahn 23 Tomi Luhtasuo 41 (Mika Lindborg 51) 78
Kirkkonummi 2 TeMK Harri Oittinen 42 Sami Hakala 42 Sami Mannila 47 (Esa Murtola 58) 131
3 NoPyMj Samuli Magga 35 Mikko Leivo 45 Mika Kortesluoma 68 148
4 VamMK Jussi Haapanen 26 Timo Setälä 88 Jarkko Haapanen 90 (Tero Setälä 93) 206
5 MP-Taito 2 Carl Jahn 76 Pekka Mäkinen 80 Petri Räike 96 (Peter Rehn 116) 252
6 VMK 1 Janne Lindqvist 66 Marko Jaatinen 90 Mika Sassi 115 (Teemu Saksa 121) 271
7 TMMK Pekka Heinikoski 111 Hannu Heinikoski 116 Niko Saari 117 (Markku Nieminen 131) 344
8 MP-Taito 3 Pasi Paju 99 Säde Korpinen 135 Andre Silander 140 377
9 VMK 3 Markku Heiskanen 134 Heikki Lindqvist 144 Ville Rintala 148 148
10 VMK 2 Vesa Keinonen 89 Pentti Lehikoinen 110 Kenneth Lindroth 136 335
11 SsMK Lasse Tonttila 36 Esa Reijo 55
1995 1 MP-Taito 1 Joachim Hindren 7 Peter Jahn 34 Mika Oksanen 35 (Tomi Luhtasuo 47) 76
Tervakoski 2 TeMK Harri Oittinen 24 Sami Hakala 37 Sami Mannila 38 (Esa Murtola 40) 99
3 NoPyMj Samuli Magga 37 Mika Kortesluoma 59 Jouni Markkula 61 157
4 VamMK Jussi Haapanen 26 Jarkko Haapanen 77 Timo Setälä 94 197
5 H�MK Jukka Pylväs 57 Pekka Hulkkonen 58 Kari Kuusisto 109 (Mikko Kähönen) 224
6 TMMK 2 Pekka Mäkinen 63 Niko Saari 75 Pekka Niemi 116 254
7 VMK Aki Paananen 51 Mika Sassi 94 Markku Heiskanen 122 (Ville Rintala 135) 267
8 TeMK 2 Anssi Jorvala 82 Ari Kyöstilä 116 Marko Kyöstilä 120 318
9 TMMK 1 Hannu Heinikoski 99 Pekka Heinikoski 101 Markku Nieminen 119 319
MP-Taito 2 Andre Silander 84 Säde Korpinen 114 Pasi Paju kesk.
1996 1 MP-Taito Joachim Hindren 11 Peter Jahn 12 Mika Oksanen 17 (Tomi Luhtasuo 36) 40
Tervakoski 2 TeMK Sami Hakala 12 Harri Oittinen 18 Esa Murtola 35 (Anssi Jorvala 94) 65
3 NoPyMj Samuli Magga 20 Mika Kortesluoma 51 Jouni Markkula 53 124
4 VMK Janne Lindqvist 42 Pasi Jaatinen 43 Mika Sassi 61 (Perrti Pirkkalainen 78) 146
5 VamMK Jussi Haapanen 14 Timo Setälä 70 Jarkko Haapanen 87 171
6 MP-Taito 2 Carl Jahn 58 Petri Räike 76 Pekka Paavola 81 (Ossi Nurminen 115) 215
1997 1 MP-Taito Joachim Hindren 7 Peter Jahn 51 Tomi Luhtasuo 57 (Pekka Paavola 96) 115
Vantaa 2 TeMK Sami Hakala 63 Sami Mannila 91 Harri Oittinen 99 ( Esa Murtola 131) 253
3 NoPyMj Samuli Magga 61 Mika Kortesluoma 98 Jouni Markkula 118 277
4 VamMK Jussi Haapanen 25 Timo Setälä 127 Juha Jaakkola 128 280
5 SsMK Lasse Tonttila 88 Kari Tuominen 127 Esa Reijo 128 343
6 MP-Taito 2 Petri Räike 127 Ossi Nurminen 134 Reima Sämpi 138 (Säde Korpinen 153) 399
1998 1 MP-Taito 1 Joachim Hindren 0 Tomi Luhtasuo 13 Mika Oksanen 13 (Pekka Paavola 28) 26
Vammala 2 NoPyMj Samuli Magga 6 Mika Kortesluoma 22 Jouni Markkula 24 52
3 TeMK Sami Hakala 9 Harri Oittinen 18 Sami Mannila 26 (Esa Murtola 78) 53
4 MP-Taito 2 Saku Suvanto 49 Ossi Nurminen 50 Petri Räike 57 (Andre Silander 65) 156
5 VamMK Timo Setälä 38 Jarkko Haapanen 62 Lauri Rautakallio 86 (Sampo Satimus 88) 212
1999 1 TeMK Sami Hakala 0 Sami Mannila 1 Harri Oittinen 3 (Esa Murtola) 4
Salo 2 MP-Taito 1 Joachim Hindren 0 Tomi Luhtasuo 1 Saku Suvanto 8 (Ossi Nurminen 12) 9
3 MP-Taito 2 Mika Oksanen 0 Peter Jahn 6 Petri Räike 12 18
4 VamMK Jussi Haapanen 0 Timo Setälä 13 Sampo Satimus 25 38
5 TMMK Pekka Mäkinen 14 Pekka Heinikoski 20 Niko Saari 31 65
6 MP-Taito 3 Reima Sämpi 17 Andre Silander 30 Markku Heiskanen 53 100
2000 1 VMK Juha Salminen 9 Tommi Suhonen 18 Janne Lindqvist 19 (Pasi Jaatinen 20) 46
Tervakoski 2 MP-Taito Joachim Hindren 0 Saku Suvanto 18 Ossi Nurminen 29 (Jussi Jokinen 32)1x 0 enemm. 47
3 TeMK Sami Hakala 5 Harri Oittinen 14 Sami Mannila 28 (Esa Murtola 29) 47
4 VamMK Jussi Haapanen 2 Timo Setälä 46 Sampo Satimus 65 (Rami Tervamäki 77) 113
5 HMK Tomi Luhtasuo 5 Henri Himmanen 49 Jussi Himmanen 86 (Markus Himmanen 124) 140
6 TMMK Pekka Mäkinen 19 Mika Välisalo 52 Pekka Heinikoski 79 (Niko Saari) 150
2001 1 VMK 1 Juha Salminen 45 Tommi Suhonen 48 Janne Lindqvist 72 165
Vantaa 2 TMMK 1 Joachim Hindren 20 Tomi Luhtasuo 42 Pekka Mäkinen 124 Panu Leppo 161 168
Ensimm. vuosi 3 MP-Taito 1 Mika Oksanen 45 Jussi Jokinen 77 Saku Suvanto 77 Ossi Nurminen 97 175
3 parasta/jakso 4 TeMK 1 Sami Hakala 69 Harri Oittinen 83 Esa Murtola 90 Arto Kotkavalkama 169 231
5 VamMK 1 Jussi Haapanen 19 Timo Setälä 123 Sampo Satimus 135 Otto Harjula 141 254
6 HMK 1 Henri Himmanen 80 Juhani Himmanen 128 Markus Himmanen 144 352
7 MP-Taito 2 Petri Räike 125 Carl Jahn 133 Andre Silander 138 396
8 VMK 2 Ville Kurri 121 Kenneth Lindroth 146 Heikki Martikainen 182 449
9 TMMK 2 Mika Heinämaa 128 Pekka Heinikoski 166 Hannu Heinikoski 189 483
10 TeMK 2 Jari Murtola 164 Saku Sorsa 167 Jukka Mäkelä 181 503
2002 1 MP-Taito 1 Jussi Jokinen 1 Saku Suvanto 3 Mika Oksanen 5 Ossi Nurminen 12 7
Vantaa 2 TMMK Joachim Hindren 0 Tomi Luhtasuo 1 Pekka Mäkinen 36 Timo Ryysy 38 25
3 VMK Tommi Suhonen 5 Sakari Sipponen 20 Janne Lindqvist 27 Pasi Jaatinen 30 26
4 HMK Henri Himmanen 3 Marko Uotila 39 Markus Himmanen 47 Juhani Himmanen 63 71
5 MP-Taito 2 Peter Jahn 13 Andre Silander 30 Teemu Lavikainen 58 Markku Heiskanen 91 95
6 VaMK Otto Harjula 33 Sampo Satimus 36 Timo Setälä 38 107
7 TeMK Esa Murtola 29 Marko Kyöstilä 84 Ari Kyöstilä 86 Saku Sorsa 90 182
2003 1 MP-Taito 1 Saku Suvanto 10 Jussi Jokinen 11 Mika Oksanen 12 Ossi Nurminen 22 23
Kirkkonummi 2 TMMK Joachim Hindren 0 Tomi Luhtasuo 9 Staffan Floessell 39 Pekka Heinikoski 86 26
3 VMK Tommi Ahvala 0 Janne Lindqvist 27 Sakari Sipponen 36 Pasi Jaatinen 416 55
4 VamMK Jussi Haapanen 7 Otto Harjula 33 Timo Setälä 36 Sampo Satimus 144 70
5 HMK 1 Henri Himmanen 13 Markus Himmanen 33 Markus Kulmala 65 Jori Uotila 75 90
6 MP-Taito 2 Peter Jahn 16 Andre Silander 58 Teemu Lavikainen 65 139
7 TeMK Harri Oittinen 29 Esa Murtola 43 Tero Nurmi 115 Pekka Anttila 137 185
8 MP-Taito 3 Kaj Bergman 65 Markku Heiskanen 85 Sonja Lamppu 114 264
9 HMK 2 Juhani Himmanen 74 Heikki Holmqvist 101 Otso Kivimäki 140 315
2004 1 MP-Taito 1 Jussi Jokinen, Ossi Nurminen, Mika Oksanen, Saku Suvanto 22
Kirkkonummi 2 TMMK Joachim Hindrén, Tomi Luhtasuo, Staffan Floessel, Petri Piira 27
3 NoPyMj Mikko Leivo, Samuli Magga, Jouni Markkula, Tuomas Pihl 59
4 VMK Pasi Jaatinen, Janne Lindqvist, Sakari Sipponen, Tommi Suhonen 67
5 HMK Henri Himmanen, Markus Himmanen, Jori Uotila, Markus Kulmala 72
6 VamMK Aki Anttila, Jussi Haapanen, Otto Harjula, Timo Setälä 86
7 MP-Taito 2 Peter Jahn, Mika Kivelä, Kaj Bergman, Andre Silander 132
8 TeMK Pekka Anttila, Jari Leipijärvi, Tero Nurmi 234
7 MP-Taito 3 Carl Jahn, Ron Johansson, Markku Heiskanen, Sonja Lamppu 329
2005 1 VMK Tommi Ahvala, Juha Salminen, Pasi Jaatinen, Sakari Sipponen 41
Kirkkonummi 2 MP-Taito 1 Jussi Jokinen, Saku Suvanto, Ossi Nurminen, Mika Kivelä 44
3 VamMK Jussi Haapanen, Otto Harjula, Timo Setälä, Aki Antila 67
4 HMK Henri Himmanen, Jori Uotila, Markus Himmanen, Markus Kulmala 88
5 TeMK Harri Oittinen, Tero Nurmi, Pekka Anttila, Sami Hakala 90
6 MP-Taito 3 Lars Jahn, Peter Jahn, Carl Jahn, Oscar Jahn 158
7 JMU Samu Räsänen, Timo Malmberg, Juho Jussila, Jere Karjalainen 168
8 TeMK 2 Esa Murtola, Teemu Koreemäki, Risto Pitkänen 209
9 TeMK 3 Jukka Kuusinen, Jari Leipijärvi, Kauko Kuusinen 222
10 MP-Taito 2 André Silander, Sonja Lamppu, Markku Heiskanen, Ron Johnsson 227
11 SaMK Tomi Heinonen, Veikka-Pekka Huunonen, Frej Öster 289
2006 1 MP-Taito 1 Saku Suvanto, Jussi Jokinen, Mika Kivelä, Ossi Nurminen 10
Vantaa 2 HMK 1 Henri Himmanen, Tommi Suhonen, Markus Himmanen, Markus Kulmala 11
3 MP-Taito 2 Peter Jahn, Tomi Luhtasuo, Mika Oksanen, Carl Jahn 17
4 VMK Tommi Ahvala, Juha Salminen, Janne Lindqvist, Sakari Sipponen 27
5 TeMK 3 Harri Oittinen, Sami Hakala, Tero Nurmi, Teemu Koreemäki 47
6 TMMK Staffan Floessell, Mika Välisalo, Mika Heinämaa, Petri Piira 109
7 VaMMK Jussi Haapanen, Timo Setälä, Aki Antila, Juha Pelttari 111
8 JMU Samu Räsänen, Timo Malmberg, Jere Karjalainen, Juho Jussila 134
9 TeMK 2 Jari Leipijärvi, Marko Kyöstilä, Ari Kyöstilä 169
10 HäMK Tommi Kallio, Teemu Siren, Sami Jäskeläinen 235
11 FMS Juha Oja, Pilke Oja, Lauri Huttunen, Markus Wiik 236
12 TeMK 1 Esa Murtola, Pekka Anttila, Saku Sorsa 237
13 K-SMK Riku Ilvessuo, Juha Sipilä, Vesa Ilvessuo, Jussi Renko 244
2007 1 MP-Taito 1 Jussi Jokinen, Saku Suvanto, Mika Kivelä, Ossi Nurminen 49
Kirkkonummi 2 HMK Henri Himmanen, Tommi Suhonen, Markus Himmanen, Markus Kulmala 59
3 MP-Taito 2 Peter Jahn, Mika Oksanen, Tomi Luhtasuo, Antti Sirkiä 68
4 VMK Tommi Ahvala, Pasi Jaatinen, Janne Lindqvist, Sakari Sipponen 73
5 HäMK 1 Samuli Magga, Mika Kortesluoma, Jouni Markkula, Tommi Kallio 104
6 TeMK 4 Jari Leipijärvi, Sami Mannila, Tero Nurmi, Harri Oittinen 134
7 VamMK Jussi Haapanen, Timo Setälä, Aki Antila, Timo Myöhänen 203
8 TMMK Pekka Mäkinen, Teppo Paavola, Sami Kymäläinen, Mika Välisalo 211
9 TeMK 3 Jukka Kuusinen, Ari Kyöstilä, Marko Kyöstilä 292
10 TeMK 2 Pekka Anttila, Esa Murtola, Jari Vento, Luukas Vento 298
11 JMU Jari Volanen, Timo Malmberg, Jere Karjalainen, Juho Jussila 316
12 TeMK 1 Max Angelma, Teemu Koreemäki, Jukka Mäkelä, Risto Pitkänen 348
2008 1 MP-Taito 1 Jussi Jokinen, Mika Kivelä, Saku Suvanto, Ossi Nurminen 18
Kirkkonummi 2 VMK Tommi Ahvala, Kenneth Lindroth, Janne Lindqvist, Juha Salminen 40
3 VamMK Jussi Haapanen, Timo Setälä, Otto Harjula, Timo Myöhänen 44
4 HMK Henri Himmanen, Markus Kulmala, Markus Himmanen 65
5 MP-Taito 2 Antti Sirkiä, Tomi Luhasuo, Teemu Lavikainen, Peter Jahn 68
6 HäMK Samuli Magga, Jouni Markkula, Mika Kortesluoma, Tommi Kallio 84
7 TeMK 3 Tero Nurmi, Teemu Koreemäki, Kari Tuominen, Jani Markio 111
8 TMMK Sami Kymäläinen, Staffan Floessell, Petri Piira, Mika Välisalo 117
9 HäMK 2 Harri Oittinen, Sami Jääskeläinen, Teemu Siren, Jari Sulkanen 230
10 MP-Taito 3 Faustino Falco, Jan Grönholm, Aki Lakkamies, Timo Sirkiä 241
11 TeMK 2 Esa Murtola, Jukka Mäkelä, Max Angelma 253
12 TeMK 1 Rauno Leppänen, Risto Pitkänen, Mikko Lindell 256
2009 1 HäMK 1 Jussi Haapanen, Samuli Magga, Jukka Pylväs, Jouni Markkula 43
Jyväskylä 2 HMK Henri Himmanen, Markus Himmanen, Markus Kulmala, Jori Uotila 65
3 VMK Mika Kivelä, Janne Lindqvist, Kennet Lindroth, Sakari Sipponen 95
4 MP-Taito 1 Ossi Nurminen, Staffan Sloessell, Teemu Lavikainen, Markku Heiskanen 105
5 TeMK 1 Teemu Koreemäki, Sami Mannila, Tero Nurmi, Jani Markio 126
6 VamMK Otto Harjula, Timo Myöhänen, Timo Setälä 130
7 JMU Samu Räsänen, Jere Karjalainen, Juho Jussila, Jari Volanen 151
8 TeMK 2 Pekka Anttila, Mikko Lindell, Harri Oittinen 220
9 HäMK 2 Jari Sulkanen, Tuomas Pihl, Tommi Kallio, Teemu Siren 266
10 TeMK 2 Esa Murtola, Jukka Mäkelä, Jörgen Nylund 273
11 MP-Taito 2 Jan Grönholm, Aki Lakkamies, Antti Sirkiä, Timo Sirkiä 280
12 K-SMK Riku Ilvessuo, Juha Sipilä, Jussi Renko 310
13 HäMK 3 Sami Jääskeläinen, Harri Oittinen, Esa Salin 370
2010 1 HMK Henri Himmanen, Tommi Suhonen, Jussi Jokinen, Markus Kulmala 1
Jyväskylä 2 MP-Taito 1 Ossi Jahn, Tomi Luhtasuo, Sami Kymäläinen, Peter Jahn 13
3 VMK Ville Lehtonen, Mika Kivelä, Janne Lindqvist, Sakari Sipponen 21
4 HäMK 1 Jussi Haapanen, Mikko Hanninen, Tommi Kallio, Mika Kortesluoma 28
5 TeMK 1 Sami Mannila, Tero Nurmi, Teemu Koreemäki, Jani Markio 51
6 VamMK Otto Harjula, Jarkko Honkamäki, Timo Setälä 64
7 JMU Samu Räsänen, Jere Karjalainen, Janne Karjalainen, Jari Volanen 86
8 TeMK 2 Jukka Kuusienn, Jari Leipijärvi, Esa Murtola 177
9 JSMK Mikko Mäkelä, Jarmo Jatkola, Jere Koskinen, Jussi Rantanen 201
10 MP-Taito 3 Aleksi Peippo, Antti Sirkiä, Timo Sirkiä, Aki Lakkamies 224
11 K-SMK Riku Ilvessuo, Juha Sipilä, Kai Luhtala, Jussi Renko 229
12 HäMK 2 Sami Jääskeläinen, Mikko Siren, Jari Sulkanen, Esa Salin 280
2011 1 HäMK Jussi Haapanen, Samuli Magga, Mikko Hanninen, Mika Kortesluoma 83
Jyväskylä 2 MP-Taito 1 Ossi Jahn, Sami Kymäläinen, Peter Jahn, Staffan Floessell 112
3 HMK Markus Kulmala, Tommi Suhonen, Jussi Jokinen, Jori Uotila 125
4 VamMK Otto Harjula, Timo Myöhänen, Timo Setälä, Jarkko Honkamäki 131
5 JMU Samu Räsänen, Jere Karjalainen, Janne Karjalainen, Riku Ilvessuo 134
6 TeMK Jukka Kuusinen, Tero Nurmi, Teemu Koreemäki, Jani Markio 195
7 J-SMK Mikko Mäkelä, Jarmo Jatkola, Jussi Rantanen 295
8 MP-Taito 2 Antti Sirkiä, Timo Sirkiä, Ville Kurri, Juha Heikkilä 316
9 HäMK 2 Esa Salin, Harri Oittinen, Jari Sulkanen, Sami Jääskeläinen 324
10 TeMK 2 Jörgen Nylund, Risto Pitkänen, Leevi Paajanen 340
11 K-SMK Kai Luhtala, Arto Siekkinen, Jussi Renko 397
2012 1 HäMK Jussi Haapanen, Samuli Magga, Jukka Pylväs, Jouni Markkula
Tampere 2 HMK Henri Himmanen, Markus Kulmala, Jussi Jokinen, Tomi Luhtasuo
3 JMU Jere Karjalainen, Samu Räsänen, Otto Harjula, Janne Karjalainen
4 VamMK Timo Myöhänen, Timo Setälä, Jarkko Honkamäki, Aki Antila
5 MP-Taito Kaj Bergman, Mika Oksanen, Timo Sirkiä, Henry Vierimaa
6 TeMK Jörgen Nylund, Leevi Paajanen, Tomi Männikko, Niko Lehto
7 HäMK 3 Sami Jääskeläinen, Lari Seppälä, Tommi Vuojolainen, Harri Oittinen
8 VMK Sakari Sipponen, Janne Lindqvist, Leevi Lindqvist
9 HäMK 2 Jari Sulkanen, Esa Salin, Esa Virtanen
2013 1 HMK Henri Himmanen, Markus Kulmala, Jussi Jokinen, Tommi Suhonen
Tampere 2 MP-Taito 1 Ossi Jahn, Mika Kivelä, Sami Kymäläinen, Staffan Floessell
3 HäMK 1 Jussi Haapanen, Jukka Pylväs, Lari Seppälä, Mikko Seistola
4 VamMK 1 Timo Myöhänen, Timo Setälä, Jarkko Honkamäki
5 JMU Juho Jussila, Janne Karjalainen, Otto Harjula, Jari Volanen
6 VMK Janne Lindqvist, Lari Rantanen, Juuso Pakarinen
7 MP-Taito 2 Timo Sirkiä, Antti Sirkiä, Reima Sämpi, Ari Nurmio
8 TeMK Jörgen Nylund, Niko Lehto, Leevi Paajanen, Tomi Männikkö
9 HäMK 2 Tommi Kallio, Santtu Selin, Jarkko Vuolle, Tommi Vuojalainen
10 VamMK 2 Aki Antila, Jonne Seppälä, Teemu Lepistö, Tomi Hämäläinen
11 K-SMK Juha Sipilä, Marko Siekkinen, Toni Toukola, Juha Teräväinen
12 J-SMK Mikko Mäkelä, Jussi Rantanen, Tapio Leppänen
13 MP-Taito junior Leevi Lindqvist, Niko Nurmio, Tomi Remander
2014 1 JMU Jussi Haapanen, Jere Karjalainen, Janne Karjalainen, Otto Harjula
Tampere 2 MP-Taito 1 Mika Kivelä, Ossi Jahn, Sami Kymäläinen, Henry Vierimaa
3 HäMK 1 Timo Myöhänen, Lari Seppälä, Tommi Kallio
4 TeMK Jörgen Nylund, Ari Kyöstilä, Marko Kyöstilä, Sami Mannila
5 HäMK 2 Teemu Lepistö, Santtu Selin, Leevi Seppälä, Samuel Jääskeläinen
6 VamMK Timo Setälä, Jarkko Honkamäki, Tomi Hämäläinen, Raine Häggvist
7 MP-Taito 2 Janne Lindqvist, Niko Nurmio, Mikko von Plato
8 HäMK 2 Ari Laine, Riku-Matti Makkonen, Sami Jääskeläinen
2015 1 JMU 1 Jussi Haapanen, Jere Karjalainen, Janne Karjalainen, Jari Paajanen
Jyväskylä 2 MP-Taito 2 Mika Kivelä, Ossi Jahn, Tomi Luhtasuo, Sami Kymäläinen
3 MP-Taito 1 Niko Nurmio, Leevi Lindqvist, Henry Vierimaa, Janne Lindqvist
4 TeMK 1 Leevi Paajanen, Teemu Koreemäki, Sami Mannila
5 JMU 2 Riku Ilvessuo, Samu Räsänen, Otto Harjula, Juha Teräväinen
6 TeMK 2 Ilkka Oittinen, Jörgen Nylund, Marko Kyöstilä, Ari Kyöstilä
7 HäMK 1 Timo Myöhänen, Tommi Kallio, Teemu Lepistö, Leevi Seppälä
8 J-SMK Mikko Mäkelä, Jarmo Jatkola, Jussi Rantanen
9 MP-Taito 3 Mikko von Plato, Antti Sirkiä, Jussi Seppänen, Timo Sirkiä
10 HäMK 2 Samuel Jääskeläinen, Sami Jääskeläinen, Olli Nieminen, Santtu Selin
2016 1 MP-Taito 1 Mika Kivelä, Henry Vierimaa, Leevi Lindqvist, Ossi Jahn
Tampere 2 JMU Jussi Haapanen, Jere Karjalainen, Janne Karjalainen, Otto Harjula
3 MP-Taito 3 Staffan Floessell, Jussi Seppänen, Mikko von Plato, Lari Rantanen
4 HäMK 1 Samuel Jääskeläinen, Leevi Seppälä, Lari Seppälä, Tommi Kallio
5 TeMK 1 Max Angelma, Ilkka Oittinen, Marko Kyöstilä, Ari Kyöstilä
6 HäMK 2 Riku-Matti Makkonen, Ari Laine, Santtu Selin, Teemu Lepistö
7 MSMK Ville Vihinen, Jari Salunen, Pasi Tsutsunen, Jaakko Lehtonen
2017 1 MP-Taito 1 Leevi Lindqvist, Henry Vierimaa, Mika Kivelä
Espoo 2 K-SMK Jussi Haapanen, Janne Karjalainen, Jere Karjalainen
3 VMK Tommi Ahvala, Pasi Jaatinen, Tommi Suhonen
4 HäMK Timo Myöhänen, Samuel Jääskeläinen, Leevi Seppälä
5 MP-Taito 2 Niko Nurmio, Mikko von Plato, Lari Rantanen
6 MP-Taito 3 Peter Jahn, Mika Oksanen, Staffan Floessel
7 TeMK Leevi Paajanen, Ari Kyöstilä, Jörgen Nylund
8 MP-Taito 4 Sami Kymäläinen, Tatu Kalke, Joni Levander
9 EMK Pekka Paavola, Teppo Paavola, Ari Nurmio
2018 1 MP-Taito 1 Leevi Lindqvist, Henry Vierimaa, Sami Kymäläinen
Kirkkonummi 2 JSMK Janne Karjalainen, Jere Karjalainen, Tomi Luhtasuo
3 MP-Taito 2 Mika Oksanen, Lari Rantanen, Mikko von Plato
4 EMK 1 Niko Nurminen, Pekka Paavola, Max Parkkonen
5 MP-Taito 3 Arttu Sämpi, Reima Sämpi, Aleksi Peippo
6 TeMK Tomi Männikkö, Jörgen Nylund, Leevi Paajanen
7 EMK 2 Tatu Kalke, Teppo Paavola, Anton Parkkonen
8 HäMK Kristian Ilvessuo, Vilkku Selin, Leevi Seppä


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lars Jahn, Tuomo Välisalo
  • Suomen Moottoriliitto