Luettelo moottoripyörätrialin SM-mitalisteista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo moottoripyörätrialin henkilökohtaisista Suomen-mestaruustuloksista.

1960-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
1960 1. Antti Syvälahti[1] HMMK[1] Greeves 16
2. Guy Nylund HMMK Dot 12
3. Lasse Saari PMK Jawa 12
4. Jorma Rautakorpi HMMK Jawa-CZ 7
5. Eino Louhio HMK Triumph 4
6. Jorma Teriö HMMK CZ 4
1961 1. Lars Jahn[1] HMK[1] Triumph 22
2. Gustaf Eklund HMK Husqvarna 16
3. Antti Syvälahti HMMK Greeves 15
4. Guy Nylund HMMK Greeves 12
5. Jorma Rautakorpi HMMK CZ 11
6. Eino Louhio HMK Triumph 4
1962 1. Gustaf Eklund[1] HMK[1] Triumph 24
2. Guy Nylund HMMK Greeves 16
3. Jorma Järvinen HMK Husqvarna 15
4. Antti Syvälahti HMMK Greeves 13
5. Lars Jahn HMK Triumph 7
6. Jorma Rautakorpi HMMK Jawa 7
1963 1. Veikko Kamunen[1] RoMK[1] BSA 22
2. Juhani Tapio RoMK Husqvarna 20
3. Guy Nylund HMMK Greeves 18
4. Matti Satukangas HMK Triumph 14
5. Antti Syvälahti HMMK Greeves 9
6. Lars Jahn HMK Triumph 6
1964 1. Juhani Tapio[1] RoMK[1] Husqvarna 32
2. Matti Satukangas HMK Triumph 24
3. Pertti Luhtasuo HMK Triumph 15
4. Antti Syvälahti HMMK Greeves 14
5. Lars Jahn HMK Triumph 8
6. Guy Nylund HMMK Greeves 7
1965 1. Pertti Luhtasuo[1] HMK[1] Bultaco 24
2. Juhani Tapio RoMK Husqvarna 18
3. Timo Välisalo HMMK Greeves 13
4. Erkki Pietola HlMK Husqvarna 10
5. Lars Jahn HMK Bultaco 10
6. Matti Torkkel FMK Greeves 9
1966 1. Pertti Luhtasuo[1] HMK[1] Bultaco 24
2. Timo Välisalo HMMK Bultaco 18
3. Matti Torkkel FMK Greeves 15
4. Juhani Tapio RoMK Husqvarna 15
5. Lars Jahn HMK Bultaco 7
6. Antti Puolakka HMMK Bultaco 6
1967 1. Pertti Luhtasuo[1] HMK[1] Bultaco 24
2. Juhani Tapio RoMK Bultaco 18
3. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 14
4. Lars Jahn HMK Bultaco 10
5. Heikki Lindqvist HMK Bultaco 9
6. Tom Sjöman HMK Triumph 7
1968 1. Pertti Luhtasuo[1] HMK[1] Bultaco 24
2. Juhani Tapio RoMK Bultaco 18
3. Lars Sjöman HMK Bultaco 16
4. Raimo Klingberg HMK Bultaco 16
5. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 9
6. Torsten Lindfors HMK Bultaco 7
1969 1. Pertti Luhtasuo[1] HMK[1] Montesa 20
2. Raimo Klingberg HMK Montesa 20
3. Lars Sjöman HMK Bultaco 18
4. Juhani Tapio RoMK Bultaco 12
5. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 9
6. Tarmo Välisalo HMMK Bultaco 5

1970-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
1970 1. Yrjö Vesterinen[1] HMMK[1] Montesa 22
2. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 19
3. Tuomo Välisalo HMMK Montesa 16
4. Raimo Klingberg HMK Montesa 12
5. Tom Sjöman HMK Bultaco 4
6. Lars Sjöman HMK Bultaco 4
1971 1. Yrjö Vesterinen[1] HMMK[1] Montesa 22
1. Tarmo Välisalo[1] HMMK[1] Yamaha 22
3. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 16
4. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 10
5. Lars Jahn HMK Bultaco 4
6. Lars Henriksson HMK Montesa 4
1972 1. Yrjö Vesterinen[1] HMMK[1] Bultaco 24
2. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 20
3. Lars Sjöman HMK Bultaco 14
4. Tarmo Välisalo HMMK OSSA 9
5. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 8
6. Lars Jahn HMK OSSA 5
1973 1. Yrjö Vesterinen[1] HMMK[1] Bultaco 22
2. Lars Sjöman HMK Bultaco 20
3. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 15
4. Kari Malmström HMMK Bultaco 9
5. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 9
6. Tarmo Välisalo HMMK Kawasaki 9
1974 1. Yrjö Vesterinen[1] HMMK[1] Bultaco 16
2. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 12
3. Lars Sjöman HMK Montesa 10
4. Tarmo Välisalo HMMK Montesa 7
5. Tuomo Välisalo HMMK Bultaco 4
6. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 2
1975 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Bultaco 45
2. Tarmo Välisalo EMK Yamaha 16
3. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 12
4. Kari Malmström EMK Bultaco 10
5. Pertti Luhtasuo HMK Montesa 10
6. Raimo Eräkare HMMK Bultaco 7
1976 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Bultaco 45
2. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 39
3. Timo Ryysy HMMK Bultaco 34
4. Raimo Eräkare EMK Bultaco 26
5. Olli Saarnio TuMK Bultaco 18
6. Matti Palojärvi HMK Bultaco 15.5
1977 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Bultaco 45
2. Timo Ryysy HMMK Bultaco 36
3. Olli Saarnio TuMK Bultaco 33
4. Lars Moring TuMK Bultaco 28
5. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 24
6. Raimo Eräkare EMK Bultaco 22
1978 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Bultaco 4
2. Timo Ryysy HMMK Bultaco 36
3. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 32
4. Raimo Eräkare EMK Bultaco 24
5. Anttoni Vesterinen EMK Bultaco 22
6. Harri Himmanen HMK Montesa 12
1979 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Bultaco 45
2. Timo Ryysy HMMK SWM 36
3. Anttoni Vesterinen EMK Bultaco 28
4. Raimo Eräkare EMK Bultaco 26
5. Jorma Eräkare HMMK Bultaco 21
6. Juhani Himmanen HMK Bultaco 19

1980-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
1980 1. Yrjö Vesterinen[1] EMK[1] Montesa 42
2. Timo Ryysy HMMK Bultaco 42
3. Raimo Eräkare EMK Bultaco 28
4. Anttoni Vesterinen EMK Bultaco 24
5. Pertti Pirkkalainen VMK Bultaco 20
6. Jorma Eräkare EMK Bultaco 19
1981 1. Timo Ryysy[1] HMMK[1] Bultaco 30
2. Panu Leppo EMK Bultaco 24
3. Jorma Eräkare EMK OSSA 20
4. Mauri Holländer HMMK Fantic 20
5. Raimo Eräkare EMK OSSA 16
6. Harri Himmanen HMK Montesa 11
1982 1. Timo Ryysy[1] HMMK[1] Bultaco 42
2. Raimo Eräkare EMK OSSA 42
3. Peter Jahn HMK Montesa 28
4. Juhani Himmanen HMK Montesa 21
5. Jorma Eräkare EMK Bultaco 21
6. Panu Leppo EMK Bultaco 19
1983 1. Timo Ryysy[1] HMMK SWM 42
2. Raimo Eräkare EMK Bultaco 35
3. Peter Jahn HMK Montesa 27
4. Panu Leppo EMK Bultaco 26
5. Petri Hartman JaMK Fantic 25
6. Staffan Floessell EMK SWM 20
1984 1. Peter Jahn[1] HMK[1] Montesa 42
2. Raimo Eräkare EMK Beta 33
3. Petri Hartman JaMK Yamaha 30
4. Timo Ryysy HMMK SWM 26
5. Mika Oksanen EMK Fantic 26
6. Sakari Sipponen JaMK Yamaha 22
1985 1. Peter Jahn[1] HMK[1] Honda 45
2. Sakari Sipponen JaMK Yamaha 37
3. Petri Hartman JaMk Yamaha 26
4. Pertti Pirkkalainen VMK Yamaha 26
5. Mika Oksanen EMK Fantic 23
6. Mikko Leivo NoPyMj Beta 22
1986 1. Peter Jahn[1] MP-Taito[1] Garelli 42
2. Mika Oksanen MP-Taito Yamaha 37
3. Juha Porali JaMK Fantic 30
4. Staffan Floessell TMMK Beta 30
5. Sakari Sipponen JaMK Yamaha 24
6. Petri Hartman JaMK Yamaha 24
1987 1. Peter Jahn[1] MP-Taito[1] Beta 64
2. Mika Oksanen MP-Taito Yamaha 60
3. Staffan Floessell TMMK Beta 49
4. Juha Porali JaMK Fantic 41
5. Pasi Jaatinen JaMK Fantic 31
6. Raimo Eräkare EMK Yamaha 15
1988 1. Peter Jahn[1] MP-Taito[1] Beta 60
2. Juha Porali JaMK Fantic 47
3. Mika Oksanen MP-Taito Yamaha 46
4. Jussi Haapanen VamMK Beta 32
5. Staffan Floessell TMMK Beta 32
6. Pasi Jaatinen JaMK Fantic 20
1989 1. Tommi Ahvala[1] VMK[1] Aprilia 42
2. Peter Jahn MP-Taito Beta 34
3. Mika Oksanen MP-Taito Yamaha 32
4. Juha Porali HMMK Fantric 31
5. Jussi Haapanen VamMK Beta 28
6. Pasi Jaatinen JaMK Fantic 19

1990-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
1990 1. Tommi Ahvala[1] VMK[1] Aprilia 45
2. Peter Jahn MP-Taito Beta 34
3. Jussi Haapanen VamMK Beta 32
4. Mika Oksanen MP-Taito GasGas 30
5. Pasi Jaatinen VMK Fantic 22
6. Mikko Leivo NoPyMj Beta 14
1991 1. Tommi Ahvala[1] VMK[1] Aprilia 80
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 66
3. Peter Jahn MP-Taito Beta 60
4. Mika Oksanen MP-Taito GasGas 52
5. Pasi Jaatinen VMK Fantic 46
6. Juha Jaakkola VaMK Beta 32
1992 1. Peter Jahn[1] MP-Taito[1] GasGas 77
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 71
3. Mika Oksanen MP-Taito GasGas 55
4. Aki Paananen VMK Beta 50
5. Pasi Jaatinen VMK Fantic 48
6. Sakari Sipponen VMK Yamaha 32
1993 1. Jussi Haapanen[1] VamMK[1] Beta 93
2. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 84
3. Peter Jahn MP-Taito Fantic 79
4. Sami Hakala TeMK Beta 64
5. Lasse Tonttila SsMK Beta 45
6. Harri Oittinen TeMK Beta 39
1994 1. Joachim Hindrén[1] MP-Taito[1] GasGas 91
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 79
3. Peter Jahn MP-Taito Fantic 73
4. Samuli Magga NoPyMj GasGas 67
5. Lasse Tonttila SsMK GasGas 64
6. Sami Hakala TeMk GasGas 53
1995 1. Jussi Haapanen VamMK Beta 69
2. Mika Oksanen MP-Taito GasGas 56
3. Samuli Magga NoPyMj Fantic 56
4. Lasse Tonttila SsMK GasGas 46
5. Sami Hakala TeMK GasGas 41
6. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 40
1996 1. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 97
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 79
3. Sami Hakala TeMK GasGas 67
4. Samuli Magga NoPyMj Fantic 66
5. Peter Jahn MP-Taito Fantic 53
6. Mika Oksanen MP-Taito Beta 52
1997 1. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 80
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 68
3. Tomi Luhtasuo MP-Taito Montesa 45
4. Mika Oksanen MP-Taito Beta 45
5. Mika Sassi VMK GasGas 41
6. Mika Kortesluoma NoPyMj Fantic 35
1998 1. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 80
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 62
3. Samuli Magga NoPyMj GasGas 55
4. Sami Hakala TeMK GasGas 50
5. Tomi Luhtasuo MP-Taito Montesa 36
6. Harri Oittinen TeMK Beta 35
1999 1. Joachim Hindrén MP-Taito Montesa 100
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 83
3. Sami Hakala TeMK GasGas 77
4. Samuli Magga NoPyMj GasGas 67
5. Tomi Luhtasuo MP-Taito Montesa 57
6. Mika Kortesluoma NoPyMj Beta 48

2000-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
2000 1. Joachim Hindrén MP-Taito GasGas 117
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 100
3. Sami Hakala TeMK GasGas 88
4. Tomi Luhtasuo HMK Montesa 69
5. Tommi Suhonen VMK Montesa 59
6. Saku Suvanto MP-Taito Beta 56
2001 1. Joachim Hindrén TMMK GasGas 97
2. Jussi Haapanen VamMK Beta 88
3. Tommi Suhonen VMK Montesa 69
4. Sami Hakala TeMK GasGas 49
5. Jussi Jokinen MP-Taito GasGas 41
6. Harri Oittinen TeMK Beta 35
2002 1. Joachim Hindrén TMMK GasGas 100
2. Tommi Suhonen VMK Montesa 79
3. Saku Suvanto MP-Taito Beta 70
4. Jussi Jokinen MP-Taito GasGas 61
5. Tomi Luhtasuo TMMK Montesa 35
6. Ossi Nurminen MP-Taito Mon/GasGas 20
2003 1. Joachim Hindrén TMMK GasGas 120
2. Jussi Haapanen VamMK Montesa 83
3. Saku Suvanto MP-Taito Beta 75
4. Henri Himmanen HMK Montesa 73
5. Jussi Jokinen MP-Taito GasGas 63
6. Samuli Magga NoPyMj GasGas 30
2004 1. Joachim Hindrén TMMK GasGas 150
2. Jussi Haapanen VamMK Montesa 113
3. Henri Himmanen HMK Montesa 88
4. Samuli Magga NoPyMj GasGas 86
5. Jussi Jokinen MP-Taito Sherco 63
6. Saku Suvanto MP-Taito Beta 63
2005 1. Joachim Hindrén TMMK Scorpa 120
2. Henri Himmanen HMK Montesa 85
3. Jussi Haapanen VamMK Montesa 78
4. Samuli Magga NoPyMj GasGas 68
5. Jussi Jokinen MP-Taito Sherco 51
6. Saku Suvanto MP-Taito Beta 51
2006 1. Joachim Hindrén TMMK Scorpa 115
2. Henri Himmanen HMK Sherco 110
3. Jussi Jokinen MP-Taito Sherco 77
4. Tomi Luhtasuo MP-Taito Sherco 57
5. Tommi Suhonen HMK Montesa 48
6. Samu Räsänen JMU Beta 44
2007 1. Henri Himmanen HMK Sherco 120
2. Jussi Haapanen VamMK Sherco 105
3. Samuli Magga HäMK Montesa 77
4. Jussi Jokinen MP-Taito Sherco 68
5. Mika Kivelä MP-Taito GasGas 52
6. Samu Räsänen JMU Sherco 40
2008 1. Henri Himmanen HMK Beta 120
2. Jussi Haapanen VamMK Sherco 105
3. Jussi Jokinen MP-Taito Sherco 71
4. Mika Kivelä MP-Taito GasGas 56
5. Samu Räsänen JMU Sherco 47
6. Markus Kulmala HMK GasGas 45
2009 1. Henri Himmanen HMK Beta 125
2. Jussi Haapanen HäMK Sherco 100
3. Mika Kivelä VMK GasGas 71
4. Samu Räsänen JMU Sherco 51
5. Ossi Nurminen MP-Taito Montesa 50
6. Markus Kulmala HMK GasGas 47

2010-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Sija Ajaja Kerho Pyörä Pisteet
2010 1. Henri Himmanen HMK Beta 150
2. Jussi Haapanen HäMK Sherco 113
3. Mika Kivelä VMK GasGas 97
4. Samu Räsänen JMU Sherco 77
5. Markus Kulmala HMK GasGas 65
6. Timo Myöhänen VamMK GasGas 43
2011 1. Jussi Haapanen HäMK GasGas 130
2. Henri Himmanen HMK Beta 120
3. Mika Kivelä VMK Ossa 78
4. Jere Karjalainen JMU Beta 73
5. Markus Kulmala HMK GasGas 68
6. Timo Myöhänen VamMK GasGas 55
2012 1. Timo Myöhänen VamMK Beta 130
2. Jere Karjalainen JMU Beta 105
3. Ossi Jahn MP-Taito Ossa 84
4. Markus Kulmala HMK GasGas 72
5. Jussi Haapanen HäMK GasGas 66
6. Mikko Hanninen HäMK Beta 49
2013 1. Timo Myöhänen VamMK Beta 135
2. Jussi Haapanen HäMK GasGas 135
3. Jere Karjalainen JMU Beta 85
4. Mika Kivelä MP-Taito Ossa 84
5. Ossi Jahn MP-Taito Montesa 22
6. Tomi Luhtasuo HMK Sherco 16
2014 1. Timo Myöhänen HäMK Ossa 145
2. Jussi Haapanen JMU GasGas 105
3. Jere Karjalainen JMU Beta 97
4. Mika Kivelä MP-Taito Ossa 80
5. Janne Karjalainen JMU Beta 62
6. Ossi Jahn MP-Taito GasGas 61
2015 1. Timo Myöhänen HäMK Ossa 145
2. Jussi Haapanen JMU JGas 116
3. Jere Karjalainen JMU Beta 87
4. Mika Kivelä MP-Taito Sherco 87
5. Janne Karjalainen JMU Beta 69
6. Henry Vierimaa MP-Taito Sherco 52
2016 1. Timo Myöhänen HäMK Vertigo 170
2. Jussi Haapanen JMU Scorpa 125
3. Mika Kivelä MP-Taito Sherco 105
4. Jere Karjalainen JMU Beta 97
5. Janne Karjalainen JMU Beta 76
6. Leevi Lindqvist MP-Taito Scorpa 67
2017 1. Timo Myöhänen HäMK Vertigo 145
2. Jussi Haapanen K-SMK GasGas 117
3. Jere Karjalainen K-SMK Beta 83
4. Leevi Lindqvist MP-Taito GasGas 83
5. Henry Vierimaa MP-Taito Vertigo 75
6. Mika Kivelä MP-Taito Sherco 65
2018 1. Timo Myöhänen HäMK Vertigo 150
2. Leevi Lindqvist MP-Taito GasGas 98
3. Jere Karjalainen JSMK Beta 90
4. Jussi Haapanen JSMK GasGas 85
5. Janne Karjalainen JSMK Beta 53
6. Henry Vierimaa MP-Taito GasGas 46

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs Pihlaja, Juhani: Urheilun käsikirja, s. 416. TietoSportti, 1994. ISBN 951-97170-0-5.