Luettelo miesten jalkapallomaajoukkueista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kartta FIFAn jäsenistä.

Tämä on luettelo miesten jalkapallomaajoukkueista. Maajoukkueet ovat jaettu kuuteen jalkapalloliittoon. FIFAan kuuluu yhteensä 208[1] jäsentä. FIFAn ulkopuolisille maajoukkueille on perustettu oma järjestö NF-Board, johon kuuluu 32[2] jäsentä.

AFC[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

AFC on Aasian jalkapalloliitto. Siihen kuuluu 46[3] FIFAn jäsentä, joista 45 on FIFAn jäseniä.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of Afghanistan.svg Afganistan AFG 193
Flag of Australia.svg Australia AUS 20 Liittyi AFC:hen 2006 erottuaan OFC:stä.[4]
Flag of the United Arab Emirates.svg Arabiemiirikunnat UAE 88
Flag of Bahrain.svg Bahrain BHR 69
Flag of Bangladesh.svg Bangladesh BAN 153
Flag of Bhutan.svg Bhutan BHU 198
Flag of Brunei.svg Brunei BRU 187
Flag of South Korea.svg Etelä-Korea KOR 44
Flag of the Philippines.svg Filippiinit PHI 167
Flag of Guam.svg Guam GUM 193
Flag of Hong Kong.svg Hongkong HKG 135
Flag of Indonesia.svg Indonesia IDN 138
Flag of India.svg Intia IND 132
Flag of Iran.svg Iran IRN 64
Flag of Iraq.svg Irak IRQ 104
Flag of East Timor.svg Itä-Timor TLS 200
Flag of Japan.svg Japani JPN 32
Jemenin lippu. Jemen YEM 109
Flag of Jordan.svg Jordania JOR 98
Flag of Cambodia.svg Kambodža CAM 180
Flag of the People's Republic of China.svg Kiina CHN 78
Flag of Chinese Taipei Football team.svg Kiinan Taipei TPE 166 Myös Taiwan tai Kiinan tasavalta
Kirgisia KGZ 165
Flag of Kuwait.svg Kuwait KUW 85
Flag of Laos.svg Laos LAO 173
Flag of Lebanon.svg Libanon LIB 151
Flag of Macau.svg Macao MAC 196
Flag of Malaysia.svg Malesia MAS 142
Flag of Maldives.svg Malediivit MDV 145
Flag of Mongolia.svg Mongolia MGL 182
Flag of Myanmar.svg Myanmar MYA 143
Flag of Nepal.svg Nepal NEP 156
Flag of Oman.svg Oman OMA 81
Flag of Pakistan.svg Pakistan PAK 163
Flag of Palestine.svg Palestiina PAL 171
Flag of North Korea.svg Pohjois-Korea PRK 103
Flag of the Northern Mariana Islands.svg Pohjois-Mariaanit Ei ole FIFAn jäsen, mutta kuuluu AFC:hen.[5][1]
Flag of Qatar.svg Qatar QAT 98
Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia KSA 68
Flag of Singapore.svg Singapore SIN 121
Flag of Sri Lanka.svg Sri Lanka SRI 155
Flag of Syria.svg Syyria SYR 92
Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan TJK 137
Flag of Thailand.svg Thaimaa THA 105
Flag of Turkmenistan.svg Turkmenistan TKM 136
Flag of Uzbekistan.svg Uzbekistan UZB 87
Flag of Vietnam.svg Vietnam VIE 127
NF-Boardin aasialaiset jäsenet
Aramealaisten lippu Aramealaiset
Chagossaaret Chagossaaret
Etelä-Molukit Etelä-Molukit
Kurdistan Irakin Kurdistan
Länsi-Papua Länsi-Papua
Tiibetin lippu Tiibet
Muita maajoukkueita
Kiinan lippu Guangxi Pelasi useita otteluita 1956–87.[6]
Kiinan lippu Sisä-Mongolia Pelasi useita otteluita 1965–89.[7]
Jammu ja Kashmir Jammu ja Kashmir On pelannut mm. Santosh Trophyssa.[8][9]
Intian lippu Nagaland On pelannut mm. Santosh Trophyssa.[10][11]
Sikkim Sikkim On pelannut mm. Santosh Trophyssa.[11]

CAF[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

CAF on Afrikan jalkapalloliitto. Liittoon kuuluu 55[12] jäsentä, joista 54 on myös FIFAn jäseniä.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of Algeria.svg Algeria ALG 33
Flag of Angola.svg Angola ANG 86
Flag of Benin.svg Benin BEN 61
Flag of Botswana.svg Botswana BOT 93
Flag of Burkina Faso.svg Burkina Faso BFA 45
Flag of Burundi.svg Burundi BDI 141
Flag of Djibouti.svg Djibouti DJI 191
Flag of Egypt.svg Egypti EGY 9
Flag of South Africa.svg Etelä-Afrikka RSA 66
Flag of Eritrea.svg Eritrea ERI 158
Flag of Ethiopia.svg Etiopia ETH 146
Flag of Gabon.svg Gabon GAB 34
Flag of The Gambia.svg Gambia GAM 102
Flag of Ghana.svg Ghana GHA 23
Flag of Guinea.svg Guinea GUI 101
Flag of Guinea-Bissau.svg Guinea-Bissau GNB 188
Flag of Cameroon.svg Kamerun CMR 40
Flag of Cape Verde.svg Kap Verde CPV 108
Flag of Kenya.svg Kenia KEN 115
Flag of the Central African Republic.svg Keski-Afrikan tasavalta CTA 202
Flag of the Comoros.svg Komorit COM 172
Flag of the Republic of the Congo.svg Kongon tasavalta CGO 107
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Kongon demokraattinen tasavalta COD 124
Flag of Lesotho.svg Lesotho LES 154
Flag of Liberia.svg Liberia LBR 156
Flag of Libya.svg Libya LBY 96
Flag of Madagascar.svg Madagaskar MAD 144
Flag of Malawi.svg Malawi MWI 74
Flag of Mali.svg Mali MLI 55
Flag of Morocco.svg Marokko MAR 82
Flag of Mauritania.svg Mauritania MTN 168
Flag of Mauritius.svg Mauritius MRI 177
Flag of Mozambique.svg Mosambik MOZ 80
Flag of Namibia.svg Namibia NAM 119
Flag of Niger.svg Niger NIG 147
Flag of Nigeria.svg Nigeria NGA 30
Flag of Côte d'Ivoire.svg Norsunluurannikko CIV 26
Flag of Equatorial Guinea.svg Päiväntasaajan Guinea EGQ 147
Flag of Rwanda.svg Ruanda RWA 113
Sambian lippu Sambia ZAM 72
Flag of Sao Tome and Principe.svg São Tomé ja Príncipe STP São Tomé ja Príncipe on pelannut maaottelun viimeksi 2003, joten sille ei lasketa FIFA–rankingia.[13][14]
Flag of Senegal.svg Senegal SEN 91
Flag of Seychelles.svg Seychellit SEY 187
Flag of Sierra Leone.svg Sierra Leone SLE 137
Flag of Somalia.svg Somalia SOM 173
Flag of Sudan.svg Sudan SUD 120
Flag of Swaziland.svg Swazimaa SWZ 136
Flag of Tanzania.svg Tansania TAN 111
Flag of Togo.svg Togo TOG 75
Flag of Chad.svg Tšad CHA 124
Flag of Tunisia.svg Tunisia TUN 64
Flag of Uganda.svg Uganda UGA 69
Zimbabwen lippu Zimbabwe ZIM 113
Flag of Réunion.svg Réunion Ei ole FIFAn jäsen, mutta kuuluu CAFiin.[1][12]
NF-Boardin afrikkalaiset jäsenet
Casamance Casamance
Etelä-Kamerun Etelä-Kamerun
Länsi-Sahara Länsi-Sahara
Masai-heimo Masai-heimo
Sansibar Sansibar On kuulunut ennen CAFiin.[15]
Somalimaa Somalimaa
Muita maajoukkueita
Mayotte Mayotte Pelannut useamman ystävyysottelun 2000–luvulla.[16]
Etelä-Kamerun Etelä-Kamerun On tiettävästi pelannut vain yhden ottelun 2007.[17]

CONCACAF[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

CONCACAF on on Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliitto. Liittoon kuuluu 40[18] jäsentä, joista 35 kuuluu FIFAan.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of the Netherlands Antilles (1986-2010).svg Alankomaiden Antillit ANT 165
Flag of Anguilla.svg Anguilla AIA 202
Flag of Antigua and Barbuda.svg Antigua ja Barbuda ATG 129
Flag of Aruba.svg Aruba ARU 198
Flag of the Bahamas.svg Bahama BAH 177
Flag of Barbados.svg Barbados BRB 127
Flag of Belize.svg Belize BLZ 180
Flag of Bermuda.svg Bermuda BER 158
Flag of the British Virgin Islands.svg Brittiläiset Neitsytsaaret VGB 191
Flag of the Cayman Islands.svg Caymansaaret CAY 173
Flag of Costa Rica.svg Costa Rica CRC 53
Flag of Curaçao.svg Curaçao CUR 157
Flag of Dominica.svg Dominica DMA 178
Flag of the Dominican Republic.svg Dominikaaninen tasavalta DOM 184
Flag of El Salvador.svg El Salvador SLV 86
Flag of Grenada.svg Grenada GRN 119
Flag of Guadeloupe (local).svg Guadeloupe On CONCACAFin jäsen, mutta ei kuulu FIFAan.[1][18]
Flag of Guatemala.svg Guatemala GUA 132
Flag of Guyana.svg Guyana GUY 122
Flag of Haiti.svg Haiti HAI 131
Flag of Honduras.svg Honduras HON 46
Flag of Jamaica.svg Jamaika JAM 82
Flag of Canada.svg Kanada CAN 101
Flag of Cuba.svg Kuuba CUB 114
Flag of Martinique.svg Martinique On CONCACAFin jäsen, mutta ei kuulu FIFAan.[1][18]
Flag of Mexico.svg Meksiko MEX 25
Flag of Montserrat.svg Montserrat MSR 202
Flag of Nicaragua.svg Nicaragua NCA 161
Flag of Panama.svg Panama PAN 97
Flag of Puerto Rico.svg Puerto Rico PUR 170
Flag of French Guiana.svg Ranskan Guayana On CONCACAFin jäsen, mutta ei kuulu FIFAan.[1][18] On maantieteellisesti Etelä-Amerikkaa, mutta kuuluu CONCACAFiin.
Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Saint Kitts ja Nevis SKN 145
Flag of Saint Lucia.svg Saint Lucia LCA 188
Flag of France.svg Saint-Martin On CONCACAFin jäsen, mutta ei kuulu FIFAan.[1][18]
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Saint Vincent ja Grenadiinit VIN 160
Flag of Sint Maarten.svg Sint Maarten On CONCACAFin jäsen, mutta ei kuulu FIFAan.[1][18]
Flag of Suriname.svg Suriname SUR 126 On maantieteellisesti Etelä-Amerikkaa, mutta kuuluu CONCACAFiin.
Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago TRI 76
Flag of the Turks and Caicos Islands.svg Turks- ja Caicossaaret TCA 180
Flag of the United States.svg Yhdysvallat USA 18
Flag of the United States Virgin Islands.svg Yhdysvaltain Neitsytsaaret VIR 199
NF-Boardin pohjois- ja väliamerikkalaiset jäsenet
Grönlannin lippu Grönlanti
Muita maajoukkueita
Bermudan lippu Bermuda IGAn jäsen.[19]
Prinssi Edwardin saari Prinssi Edwardin saari IGAn jäsen.[19]

CONMEBOL[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

CONMEBOL on Etelä-Amerikan jalkapalloliitto. Liittoon kuuluu 10[20] jäsentä, jotka kaikki ovat myös FIFAn jäseniä.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of Argentina.svg Argentiina ARG 3
Flag of Bolivia.svg Bolivia BOL 50
Brasilian lippu Brasilia BRA 3
Flag of Chile.svg Chile CHI 10
Flag of Colombia.svg Kolumbia COL 36
Flag of Ecuador.svg Ecuador ECU 58
Flag of Paraguay.svg Paraguay PAR 15
Flag of Peru.svg Peru PER 39
Flag of Uruguay.svg Uruguay URU 6
Flag of Venezuela.svg Venezuela VEN 47
NF-Boardin eteläamerikkalaiset jäsenet
Pääsiäissaari Pääsiäissaari
Muita maajoukkueita
Falklandinsaarten lippu Falklandinsaaret IGAn jäsen.[19]

OFC[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OFC on Oseanian jalkapalloliitto. Liittoon kuuluu 11[21] jäsentä sekä kolme[21] osittaisjäsentä. Näistä 11 kuuluvat myös FIFAan.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of American Samoa.svg Amerikan Samoa ASA 202
Flag of the Cook Islands.svg Cookinsaaret COK 193
Flag of Fiji.svg Fidži FIJ 130
Flag of Kiribati.svg Kiribati Kuuluu OFC:hen, mutta ei FIFAan.[1][21]
Flag of Papua New Guinea.svg Papua-Uusi-Guinea PNG 202
Flag of Samoa.svg Samoa SAM 176
Flag of the Solomon Islands.svg Salomonsaaret SOL 169
Flag of French Polynesia.svg Tahiti TAH 188
Flag of Tonga.svg Tonga TGA 186
Flag of New Caledonia.svg Uusi-Kaledonia NCL 154
Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti NZL 54
Flag of Vanuatu.svg Vanuatu VAN 162
Flag of Niue.svg Niue Kuuluu OFC:hen, mutta ei FIFAan.[1][21]
Flag of Tuvalu.svg Tuvalu Kuuluu OFC:hen, mutta ei FIFAan.[1][21]
NF-Boardin osenialaiset jäsenet
Yap Yap
Muita maajoukkueita
Flag of the Marshall Islands.svg Marshallinsaaret
Flag of the Federated States of Micronesia.svg Mikronesia
Flag of Nauru.svg Nauru
Flag of Palau.svg Palau

UEFA[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

UEFA on Euroopan jalkapalloliitto. Liittoon kuuluu 53[22] jäsentä, jotka kaikki kuuluvat FIFAan.

Jäsen FIFA Tunnus FIFA-ranking Huomioita
Flag of the Netherlands.svg Alankomaat NED 2
Flag of Albania.svg Albania ALB 70
Flag of Andorra.svg Andorra AND 201
Flag of Armenia.svg Armenia ARM 96 On maantieteellisesti Aasiaa, mutta kuuluu UEFAan.
Flag of Azerbaijan.svg Azerbaidžan AZE 105 On maantieteellisesti Aasiaa, mutta kuuluu UEFAan.
Flag of Belgium (civil).svg Belgia BEL 48
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina BIH 57
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria BUL 43
Flag of England.svg Englanti ENG 7
Flag of Spain.svg Espanja ESP 1
Flag of the Faroe Islands.svg Färsaaret FRO 118
Flag of Georgia.svg Georgia GEO 110 On maantieteellisesti Aasiaa, mutta kuuluu UEFAan.
Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta IRL 36
Flag of Iceland.svg Islanti ISL 79
Flag of Israel.svg Israel ISR 38 Entinen AFC:n jäsen, hyväksyttiin UEFAan 1994.[23] On maantieteellisesti Aasiaa, mutta kuuluu UEFAan.
Flag of Italy.svg Italia ITA 11
Flag of Austria.svg Itävalta AUT 60
Flag of Kazakhstan.svg Kazakstan KZA 125 Entinen AFC:n jäsen, hyväksyttiin UEFAan 2002.[24] On maantieteellisesti Aasiaa, mutta kuuluu UEFAan.
Flag of Greece.svg Kreikka GRE 12
Flag of Croatia.svg Kroatia CRO 14
Flag of Cyprus.svg Kypros CYP 63
Flag of Latvia.svg Latvia LVA 49
Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein LIE 141
Flag of Lithuania.svg Liettua LTU 52
Flag of Luxembourg.svg Luxemburg LUX 117
Flag of Macedonia.svg Makedonia MKD 66
Flag of Malta.svg Malta MLT 151
Flag of Moldova.svg Moldova MDA 89
Flag of Montenegro.svg Montenegro MNE 73
Flag of Norway.svg Norja NOR 22
Ulster banner.svg Pohjois-Irlanti NIR 59
Flag of Portugal.svg Portugali POR 8
Flag of Poland.svg Puola POL 56
Flag of France.svg Ranska FRA 21
Flag of Romania.svg Romania ROU 42
Flag of Sweden.svg Ruotsi SWE 35
Flag of Germany.svg Saksa GER 4
Flag of San Marino.svg San Marino SMR 202
Flag of Scotland.svg Skotlanti SCO 41
Flag of Serbia.svg Serbia SRB 13
Flag of Slovakia.svg Slovakia SVK 27
Flag of Slovenia.svg Slovenia SVN 19
Flag of Finland.svg Suomi FIN 51
Flag of Switzerland.svg Sveitsi SUI 17
Flag of Denmark.svg Tanska DEN 29
Flag of the Czech Republic.svg Tšekki CZE 31
Flag of Turkey.svg Turkki TUR 28
Flag of Ukraine.svg Ukraina UKR 24
Flag of Hungary.svg Unkari HUN 62
Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä BLR 78
Flag of Russia.svg Venäjä RUS 16
Flag of Estonia.svg Viro EST 94
Walesin lippu Wales WAL 84
NF-Boardin eurooppalaiset jäsenet
Flag of Lower Saxony.svg Ala-Saksi
Fiume Fiume
Gozo Gozo
Oksitania Oksitania
Padania Padania
Pohjois-Kyproksen lippu Pohjois-Kypros
Romanien lippu Romanit
Saamen lippu Saamelaiset
Saugeais
Sealand Sealand
Itškerien tšetšeenitasavalta Tšetšenia
Vallonia Vallonia
Muita maajoukkueita
Ahvenanmaan lippu Ahvenanmaa IGAn jäsen.[19]
Alderney Alderney IGAn jäsen.[19]
Walesin lippu Anglesey IGAn jäsen.[19]
Frøya Frøya IGAn jäsen.[19]
Gibraltarin lippu Gibraltar IGAn jäsen.[19]
Gotland Gotlanti IGAn jäsen.[19]
Guernseyn lippu Guernsey IGAn jäsen.[19]
Hitra Hitra IGAn jäsen.[19]
Flag of the United Kingdom.svg Iso-Britannia Osallistunut useisiin olympialaisiin 1900–1960.[25]
Jerseyn lippu. Jersey IGAn jäsen.[19]
Katalonian lippu Katalonia Pelannut monia kymmeniä ystävyysotteluja eri maa- ja seurajoukkueita vastaan vuodesta 1912 lähtien.[26] Maajoukkuetta hallitsee Katalonian jalkapalloliitto.[27]
Kosovon lippu Kosovo Pelannut useamman ystävyysottelun.[28]
Mansaaren lippu Mansaari IGAn jäsen.[19]
Menorca Menorca IGAn jäsen.[19]
Flag of Monaco.svg Monaco Kuului ennen NF Boardiin, mutta erosi siitä 2010.[29]
Orkneysaaret Orkneysaaret IGAn jäsen.[19]
Rodos Rodos IGAn jäsen.[19]
Saarenmaa Saarenmaa IGAn jäsen.[19]
Saint Helena Saint Helena IGAn jäsen.[19]
Sark Sark IGAn jäsen.[19]
Shetlandsaaret Shetlandsaaret IGAn jäsen.[19]
Ulko-Hebridit IGAn jäsen.[19]
Flag of the Vatican City.svg Vatikaanivaltio On pelannut jalkapallon elo-rankingia pitävän järjestön mukaan yhden ottelun.[30]
Wightsaari Wightsaari IGAn jäsen.[19]

Vanhat jalkapallomaajoukkueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vanha maajoukkue Seuraajat Lisätietoja
Flag of the Soviet Union.svg Neuvostoliitto Flag of Latvia.svg Latvia
Flag of Lithuania.svg Liettua
Flag of the CIS.svg IVY
Flag of Estonia.svg Viro
Toimi vuodesta 1924 vuoteen 1991.
Flag of the CIS.svg IVY Flag of Armenia.svg Armenia
Flag of Azerbaijan.svg Azerbaidžan
Flag of Georgia.svg Georgia
Flag of Kazakhstan.svg Kazakstan
Flag of Kyrgyzstan.svg Kirgisia
Flag of Moldova.svg Moldova
Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Flag of Turkey.svg Turkki
Flag of Ukraine.svg Ukraina
Flag of Uzbekistan.svg Uzbekistan
Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä
Flag of Russia.svg Venäjä
IVY edusti Itsenäisten valtioiden yhteisöä sekä Georgiaa vuonna 1992.
Flag of Czechoslovakia.svg Tšekkoslovakia Flag of the Czech Republic.svg Tšekki
Flag of Slovakia.svg Slovakia
Toimi vuoteen 1993 asti.
Flag of Saar (1947–1956).svg Saar Flag of Germany.svg Länsi-Saksa Edusti Saarlandia, kunnes alue liitettiin Saksan liittotasavaltaan 1957.
Flag of Germany.svg Länsi-Saksa Flag of Germany.svg Saksa Edusti Saksan liittotasavaltaa vuoteen 1990, kunnes Saksat yhdistyivät
Flag of East Germany.svg Itä-Saksa Edusti Saksan demokraattista tasavaltaa vuoteen 1990, kunnes Saksat yhdistyivät.
St Patrick's saltire.svg Irlanti Ulster banner.svg Pohjois-Irlanti
Flag of Ireland.svg Irlannin tasavalta
Edusti Irlantia vuoteen 1922, kunnes perustettiin Irlannin vapaavaltio. Myöhemmin 1953 Irlannin maajoukkue hajosi Irlannin ja Pohjois-Irlannin maajoukkueisiin.
Flag of South Vietnam.svg Etelä-Vietnam Flag of Vietnam.svg Vietnam Edusti Etelä-Vietnamia vuosien 1949 ja 1975 välillä, kunnes Vietnamit yhdistyivät.
Flag of Vietnam.svg Pohjois-Vietnam Edusti Pohjois-Vietnamia vuosien 1949 ja 1975 välillä, kunnes Vietnamit yhdistyivät.
Flag of South Yemen.svg Jemenin kansantasavalta Jemenin lippu. Jemen Edusti Jemenin demokraattista kansantasavaltaa vuodesta 1965 vuoteen 1990, kunnes Jemenit yhdistyivät.
Flag of North Yemen.svg Pohjois-Jemen Edusti Jemenin arabitasavaltaa vuodesta 1965 vuoteen 1990, kunnes Jemenit yhdistyivät
Flag of United Arab Republic.svg Yhdistynyt arabitasavalta Flag of Egypt.svg Egypti
Flag of Syria.svg Syyria
Edusti Yhdistyneitä arabitasavaltoja 1958–1961, kunnes Syyria muodosti oman valtion. Vaihtoi nimensä kuitenkin vasta 1970 Egyptiin.
Flag of SFR Yugoslavia.svg Jugoslavia Flag of Serbia and Montenegro.svg Jugoslavian liittotasavalta
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina
Flag of Croatia.svg Kroatia
Flag of Macedonia.svg Makedonia
Flag of Slovenia.svg Slovenia
Edusti Jugoslavian sosialistista liittotasavaltaa, kunnes se hajosi useaksi eri valtioksi vuonna 1992
Flag of Serbia and Montenegro.svg Jugoslavian liittotasavalta Flag of Serbia.svg Serbia
Flag of Montenegro.svg Montenegro
Edusti Jugoslavian liittotasavaltaa vuoteen 2006, kunnes Serbia ja Montenegro erosivat. Vaihtoi nimeä Serbia ja Montenegroksi 2003.
Flag of Tanganyika.svg Tanganjika Flag of Tanzania.svg Tansania
Sansibar Sansibar
Edusti Tanganjikaa vuosien 1962 ja 1964 välillä. Sansibar ei kuulu FIFAan tai CAFiin, mutta kuuuluu NF-Boardiin.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k FIFA's Member Associations FIFA. Viitattu 11.8.2011. (englanniksi)
  2. NF Board fedefutbol.net. Viitattu 20.8.2010. (espanjaksi)
  3. About AFC AFC.com. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  4. R. Ravi Kumar: Australia puts its hand up yet again 30.7.2010. AFC.com. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  5. Northern Mariana Islands Football Association (Associate Member) AFC.com. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  6. GUANGXI ZHUANG - International Football Results (Men) (Internet Archive) roonba50. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  7. INNER MONGOLIA - International Football Results (Men) (Internet Archive) roonba50. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  8. Tournament - Santosh Trophy - Fixtures and Results The AIFF. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  9. J & K Bank defeats Raghav Club The AIFF. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  10. 61st Santosh Trophy The AIFF. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  11. a b 63rd National Football Championship for Santosh Trophy The AIFF. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  12. a b CAF: Confederation of African Football (Yläpalkista "Associations") CAF. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  13. Sao Tome e Principe: FIFA/Coca-Cola World Ranking FIFA. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  14. Sao Tome e Principe: Fixtures and Results (Laittaa aikaväliksi vuodesta 2003 vuoteen 2010) FIFA. Viitattu 20.8.2010. (englanniksi)
  15. CAF June 07 (pdf) FIFA. Viitattu 20.8.2010.
  16. MAYOTTE - International Football Results (Men) (Internet Archive) Roobna50. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  17. SOUTHERN CAMEROONS - International Football Results (Men) (Internet Archive) Roobna50. Viitattu 29.8.2010. (englanniksi)
  18. a b c d e f CONCACAF National Associations CONCACAF. Viitattu 21.8.2010. (englanniksi)
  19. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Members Profile - Member Islands IGA. Viitattu 30.8.2010. (englanniksi)
  20. Conmebol: Member Associations Conmebol. Viitattu 21.8.2010. (englanniksi)
  21. a b c d e Ocenian Football Confederation: Member Associations Ocenian Football Confederation. Viitattu 21.8.2010. (englanniksi)
  22. UEFA - Member Associations UEFA. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  23. Israel make their mark UEFA. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  24. Progress aplenty in Kazakhstan UEFA. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  25. Football - Team GB British Olympic Association. Viitattu 25.8.2010. (englanniksi)
  26. Martín Tabeira: Catalonia Autonomous Team Matches 1912-2004 2.8.2008. RSSSF. Viitattu 25.8.2010. (englanniksi)
  27. Federació Catalana de Futbol FCF. Viitattu 25.8.2010. (espanjaksi)
  28. KOSOVA - International Football Results (Men) (Internet Archive) roonba.50. Viitattu 30.8.2010. (englanniksi)
  29. Steve Menary: Monaco quits NF Board Outcasts!. 25.5.2010. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  30. World Football Elo Ratings: Vatican Viitattu 25.8.2010. (englanniksi)