Luettelo italodiskoartisteista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lista italodiskoartisteista. Kunkin artistin kohdalla mainittu yksi tai muutamia heidän hittikappaleitaan sekä kansallisuus mikäli se on muu kuin italialainen.

0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Advance - Take Me To The Top
  • Ago - Computer, For You
  • Aki - Tokio's
  • Alan Barry - Come on
  • Albert One - For Your Love, Turbo Diesel
  • Alexander Robotnick - Problemes D'Amour
  • Alpha Town - Over Again
  • Aleph - Fly To Me
  • Amin Peck - Girl On Me
  • Andrea - Macho Man
  • the Androids - Love Dance
  • Anouschka Renzi - Robot Love
  • Atrium - Week-end, Doctor Jekyll
  • Azoto - Exalt Exalt, San Salvador

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Baby's Gang - Challenger, Happy Song
  • Baltimora - Tarzan Boy, Chinese Restaurant
  • Barry Mason - Body
  • Black Devil Disco Club - No Regrets (Ranska)
  • Bobby Orlando - I'm So Hot for You (Yhdysvallat)
  • Brand Image - Are You Loving?
  • Brian Ice - Talking To The Night
  • Brian Martin - Sex Tonight

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Caron - Out Of The Night
  • Charlie - Spacer Woman
  • Carrara - Shine on Dance, S.O.S Bandido
  • Clio - Faces
  • the Clock Work Toys
  • Chip Chip - So Close to Heaven
  • Cheaps - Moliendo Cafe
  • the Creatures - Japan, Believe In Yourself
  • Cyber People - Void Vision, Polaris, Doctor Faustu's

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Dance Club - Los Locos del Papaya
  • Danuta - Touch My Heart (Puola)
  • Daydream - Crazy, Daydream
  • David Lyme - Playboy, By By Mi Amor
  • Dee D. Jackson - Automatic Lover, My Sweet Carillon (Englanti)
  • Delanua - How Many Fill
  • Den Harrow - Bad Boy, Future Brain, Taste of Love, Don't break my heart
  • Denise & Baby's Gang - Disco Maniac
  • Desireless - Voyage Voyage (Ranska)
  • Diana Est - Tenax
  • Digital Emotion - Get Up, Go go yellow screen
  • DJ Pataässä - Nyt tytöt tanssimaan
  • Doctor's Cat - Feel the Drive

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Fake - Donna Rouge
  • Fancy - Chinese Eyes, Slice Me Nice ,Flames of Love, Lady Of Ice, Bolero (Saksa)
  • the Fashion - Future Girl
  • Fellini - Passenger
  • Filipponio - All'Arrempaccio
  • Finzy Kontini - Cha Cha Cha
  • the Flirts - Passion, Danger, Helpless (Yhdysvallat)
  • Frank Tavaglione - Tumidanda
  • Fred Ventura - Leave me alone
  • Fun Fun - Happy Station, Color My Love
  • Funky Family - Funky is On

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Heartache - Never Can Say Goodbye
  • Helen - Witch
  • Hypnosis - Astrodance, Argonauts
  • Hovoyds - I Don't Want to Talk About It
  • Hugh Bullen - Alisand

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Italian Boys - Midnight Girl, Forever lovers
  • Ivan - Baila, Fotonovela (Espanja)

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jessica - Like A Burning Star
  • Jo Squillo Eletrix - Avventurieri
  • Joe Yellow - Take My Heart, Lover to Lover
  • JR Robot - Models
  • Jerry - Nyt Tanssitaan(Fin)

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kano - Another Life, I'm Ready
  • Kasso - Key West
  • K.B.CAPS - Do You Really Need Me
  • Ken Laszlo - Hey Hey Guy, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, Tonight, Don't Cry
  • Koto - Visitors, Jabdah, Phenomenon choir
  • Kris Tallow - Mister Jay
  • Kay Frances - Take Me And You'll Win

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Laban - Love In Siberia (Tanska)
  • La Bionda - Wanna Be Your Lover, One for You One for Me
  • Laserdance - Laserdance, Humanoid Invasion (Alankomaat)
  • 'Lectric Workers - Robot is systematic, the Garden
  • Lee Marrow - Mr Fantasy
  • Le Gear - Crashing Down
  • Lian Ross - Fantasy
  • Lime - Angel Eyes, Babe We're Gonna Love Tonight (Kanada)
  • Linda Jo Rizzo - You're My First, You're My Last, Heartflash (Saksa)

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Mai Tai - History
  • Malcom and the Bad Girls - Shoot Me
  • Magazine 60 - Don Quichote (Ranska)
  • Marc Harris - Airport
  • Mark McDean - Italian girl
  • Martinelli - Revolution
  • Mauro - Buona Sera - Ciao Ciao, Olé Olé
  • Max Him - Danger-Danger, Melanie, Cry for me
  • MC Brian - Loving you Forever
  • Michael Fortunati - Give Me Up
  • Mike Mareen - Dancing In The Dark, Love Spy (Saksa)
  • Miko Mission - How Old Are You?, Two for Love
  • Miranda Betty - Take Me to the Top
  • Mito - Droid
  • Mona Lisa - Queen of Love
  • Moti Special - Cold days, hot nights
  • Mozzart - Money
  • Mr. Flagio - Take A Chance
  • My Malaya - Watch the days go by (Suomi)
  • My Mine - Hypnotic Tango

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Nathalie - My Love Won't Let You Down (Belgia)
  • New Romantique - Shy Like an Angel
  • Nick Straker Band - Straight Ahead (Englanti)
  • Nico Band - Let It Show
  • Night Society - Hold Me Tight
  • Novecento - The Only One

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • One Hit Wonder - Surrender (Suomi)
  • One System - Life is Very Short
  • O'Chi Brown - Two hearts beating as one

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Patty Ryan - (You're) My Love, (You're) My Life, Stay with Me Tonight, Love is the Name of the Game, I Don't Wanna Lose You Tonight, Don't Tell Me Lies (Saksa)
  • Paul Crazy - Believe Me
  • Peter Jacques Band - Fly with the Wind, Drives Me Crazy
  • Piano Fantasia - Song for Denise
  • Plastic Bertrand - Tout Petit la Planète (Belgia)
  • Pineapples - Come On Closer
  • Primadonna - Wanna Give You My Heat
  • Proxyon - Beyond the Future (Alankomaat)

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Radiorama - Aliens, Vampire, Yeti, Desire, Hey Hey
  • Raf - Self Control
  • Ram Band - Silent Smiles
  • Rational Youth - City of Night (Kanada)
  • Reespect - (She's so) mystical (Saksa)
  • Rene - Don't Hurt Me
  • Revanche - Music Man
  • Righeira - Vamos a la Playa
  • Riki Maltese - Mama
  • Ringo & Fizzy Kontini - Save a dream
  • Roger Meno - What My Heart Wanna Say
  • Rose - Magic Carillion
  • Roxanne - Charlene
  • Rudy and Co. - Mama Radio
  • Ryan Paris - Dolce Vita
  • Rygar - Space Raiders, Star Tracks (Alankomaat)

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Sabrina M - Excited for Love
  • Sabrina - Boys
  • Salico - I'm on fire
  • Sandy Marton - People from Ibiza, Exotic and Erotic
  • Savage - Don't Cry Tonight
  • Scotch - Take Me Up, Disco Band, Mirage
  • Silent Circle - Touch In The Night (Saksa)
  • Silver Pozzoli - Around My Dreams
  • Shy Rose - I Cry for You
  • Spagna - Call Me
  • Squash Gang - I Want An Illusion
  • Steel Mind - Bad Passion
  • Styloo - Miss You
  • Sylvi Foster - Hookey
  • Sweet Connection - Need Your Passion, Heart to Heart

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • The Twins - Love System, Face to Face (Saksa)
  • Total Tolly - Oriental Acupuncture
  • Topo & Roby - Under the Ice
  • T. Ark - Count on Me, Undercover Lover
  • Trans X - Living on Video (Kanada)
  • Two of us - Love is so sensible (Saksa)

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Wanexa - Man from Colours
  • Webo - Shaking Lovers
  • Wish key - Orient Express, Last Summer

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Valerie Dore - the Night, Get Closer
  • Vicious Pink - Can't You See (Kanada)
  • Vivien Vee - Higher, Remember
  • The Voyagers - Distant Planet