Luettelo elokuvista, jotka on ensiesitetty Disney Channel -kanavalla

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on Luettelo Disneyn julkaisemista elokuvista, jotka on ensiesitetty Disney Channel -kanavalla. Niitä kutsutaan nimellä Disney Channel Original Movies, aiemmin nimillä Disney Channel Premiere Films ja Premiers. Useimmat Disney Channel -kanavan ohjelmistossa olleet elokuvat on julkaistu VHS- tai DVD-formaatissa.

1980-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1983[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Snow White
  2. Tiger Town
  3. Just Like Mr. Sunny

1984[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Gone Are the Days
  2. Love Leads the Way

1985[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Lots of Luck
  2. The Undergrads
  3. The Caldercott Story
  4. The Blue Yonder

1986[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Disney's Treasure Island
  2. The Parent Trap II
  3. Spot Marks the X
  4. Down the Long Hills
  5. Fluppy Dogs
  6. Mr. Boogedy

1987[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Strange Companions
  2. Anne of Avonlea: The Continuing Story of Anne of Green Gables
  3. Not Quite Human
  4. The Christmas Visito

1988[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Save the Dog
  2. Night Train to Kathmandu
  3. Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss
  4. A Friendship in Vienna
  5. Good Old Boy
  6. Goodbye, Miss 4th of July

1989[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Not Quite Human II

1990-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1990[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Lantern Hill
  2. Chips, the War Dog
  3. Mother Goose Rock 'n' Rhyme
  4. Back Home
  5. The Little Kidnappers
  6. Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn

1991[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Bejewelled
  2. Perfect Harmony
  3. Mark Twain and Me

1992[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Still Not Quite Human

1993[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Ernest Green Story
  2. Spies
  3. Heidi

1994[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. On Promised Land
  2. The Whipping Boy

1995[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Heavyweights
  2. The Old Curiosity Shop
  3. Escape to Witch Mountain
  4. The Four Diamonds

1996[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Little Riders
  2. Nightjohn
  3. Susie Q
  4. Wish Upon A Star

1997[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Paper Brigade
  2. Northern Lights
  3. Under Wraps

1998[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. You Lucky Dog
  2. Brink!
  3. Halloweentown

1999[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Zenon: Girl of the 21st Century
  2. Can of Worms
  3. The Thirteenth Year
  4. Smart House
  5. Johnny Tsunami
  6. Genius
  7. Don't Look Under the Bed
  8. Horse Sense

2000-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2000[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Up, Up, and Away
  2. The Color of Friendship
  3. Alley Cats Strike
  4. Rip Girls
  5. Miracle in Lane 2
  6. Stepsister from the Planet Weird
  7. Ready to Run
  8. Quints
  9. The Other Me
  10. Mom's Got a Date with a Vampire
  11. Phantom of the Megaplex
  12. The Ultimate Christmas Present

2001[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Zenon: The Zequel
  2. Motocrossed
  3. The Luck of the Irish
  4. Hounded
  5. Jett Jackson: The Movie
  6. The Jennie Project
  7. Jumping Ship
  8. The Poof Point
  9. Halloweentown II
  10. Twas the Night

2002[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Double Teamed
  2. Cadet Kelly
  3. Tru Confessions
  4. Get a Clue
  5. Gotta Kick It Up!
  6. A Ring of Endless Light
  7. The Scream Team

2003[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. You Wish!
  2. Right on Track
  3. The Even Stevens Movie
  4. Eddie's Million Dollar Cook-Off
  5. The Cheetah Girls
  6. Full-Court Miracle]]

2004[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Pixel Perfect
  2. Going to the Mat
  3. Zenon: Z3
  4. Stuck in the Suburbs
  5. Tiger Cruise
  6. Halloweentown High

2005[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Now You See It...
  2. Buffalo Dreams
  3. Kim Possible: Päättäjäispainajainen
  4. Go Figure
  5. Life Is Ruff
  6. The Proud Family Movie
  7. Twitches

2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. High School Musical
  2. Cow Belles
  3. Wendy Wu: Homecoming Warrior
  4. Read It and Weep
  5. The Cheetah Girls 2: When in Spain
  6. Return to Halloweentown

2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Jump in!
  2. Johnny Kapahala: Back on Board
  3. High School Musical 2
  4. Twitches Too

2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
  2. Minutemen
  3. Camp Rock
  4. The Cheetah Girls: One World

2009[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hannah Montana: The Movie
  2. Sisäinen sankari
  3. Pete lainahöyhenissä
  4. Princess Protection Program
  5. Wizards of Waverly Place The Movie

2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Camp Rock 2: The Final Jam
  2. Avalon High
  3. Nörtti Uljas
  4. Frenemies
  5. Radio Rebel
  6. Lemonade Mouth
  7. Starstruck
  8. 16 Wishes

2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Suite Life Movie
  2. Lemonade Mouth
  3. Sharpay's Fabulous Adventure
  4. Good Luck Charlie, It's Christmas!

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Let It Shine
  2. Girl vs. Monster