Luettelo diplomaattisista edustustoista Venäjällä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo diplomaattisista edustustoista Venäjällä. Tällä hetkellä Moskovassa on 148 suurlähetystöä

Diplomaattiset edustustot Venäjällä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suurlähetystöt Moskovassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Delegaatio Perustettu Kuva
 Abhasia[1] 2009[2] Усадьба гражданского инженера Фалеева.jpg
 Afganistan Moscow, Bolshaya Ordynka 35 Mar 2009 01.JPG
 Albania 1991[3]
 Algeria[4] Moscow, Krapivensky Lane 1A, embassy of Algeria.JPG
 Angola[5] Angolan Embassy Moscow.jpg
 Argentiina 1947[6] Moscow, Bolshaya Ordynka 72, embassy of Argentina.jpg
 Armenia[7] Moscow, embassy of Armenia (1).jpg
 Australia [8] Podkolokolny 10 02.jpg
 Itävalta 1955[9] Wiki mindovsky house by lazarev.jpg
 Azerbaidžan[10] 1992[11] Moscow, Leontyevsky 16, Embassy of Azerbaidzhan.jpg
 Bahrain 1991[12] Embassy of Bahrain in Moscow, building.jpg
 Bangladesh[13] Embassy of Bangladesh in Moscow, building.jpg
 Valko-Venäjä[14] 1993[14] Moscow, Maroseika 17.jpg
 Belgia [15][16] M Molchanovka 7,8 June 2009 02.JPG
 Benin Moscow, Uspensky Lane 7.jpg
 Bolivia
 Bosnia ja Hertsegovina Bosnia-and-Herzegovina Embassy Moscow.jpg
 Brasilia[17] Embassy of Brazil, Bolshaya Nikitskaya 54.jpg
 Brunei 2001[18] B Yakimanka 12,10 May 2010 01.JPG
 Bulgaria[19] Bulgarian Embassy Moscow.jpg
 Burundi
 Kambodža Moscow, Starokonyushenny 16, embassy of Cambodia.JPG
 Kamerun Moscow, Bolshaya Ordynka 35 Mar 2009 01.JPG
 Kanada 1943[20] Canadian Embassy Moscow.jpg
 Keski-Afrikan tasavalta
 Tšad
 Chile Embassy of Chile in Moscow, building.jpg
 Kiina [21] Chinese Embassy Moscow.jpg
 Kolumbia Embassy of Columbia in Moscow, building.jpg
 Kongon demokraattinen tasavalta
 Kongon tasavalta Embassy of Congo in Moscow, entrance.jpg
 Costa Rica 1975[22]
 Norsunluurannikko [23] Embassy of Côte d’Ivoire in Moscow, building.jpg
 Kroatia[24] 1992[25] Embassy of Croatia in Moscow, building.jpg
 Kuuba Embassy of Cuba in Moscow, building.jpg
 Kypros Povarskaya 9 by I.S.Kuznetsov1910.jpg
 Tšekki [26] Moscow, Julius Fučík street 12 14, embassy of the Czech Republic.JPG
 Tanska[27] Prechistensky 9 01.jpg
 Dominikaaninen tasavalta 2007[28]
 Ecuador 1970[29] Moscow, Gorokhovsky 12, embassy of Equador.jpg
 Egypti Embassy of Egypt in Moscow, building.jpg
 Slovenia 2012[30]
 Päiväntasaajan Guinea 1981[31] Embassy of Equatorial Guinea in Moscow, building.jpg
 Eritrea 1996[32]
 Viro [33] Moscow, Maly Kislovsky 5, Embassy of Estonia.jpg
 Etiopia Embassy of Ethiopia in Moscow, building.jpg
 Suomi[34] Moscow, Kropotkinskii 15 17, embassy of Finland.JPG
 Ranska[35] Embassy of France in Moscow, building.jpg
 Gabon Moscow, Denezhny 16, embassy of Gabon.jpg
 Gambia 2016 [7]
 Saksa [36] German Embassy Mosfilmovskaya Street.jpg
 Ghana 1960[37] Moscow, Skatertny 14, Embassy of Ghana.jpg
 Kreikka[38] Moscow, Leontyevsky 4, Embassy of Greece.jpg
 Guatemala 1994[39]
 Guinea
 Guinea-Bissau
Pyhä istuin Pyhä istuin 1990[40][41] Moscow, Tikhvinskaya 37-7.jpg
 Honduras 2013 Moscow, 4th Dobryninsky Lane July 2010 01.JPG
 Unkari Hungarian Embassy Moscow.jpg
 Islanti 1944[42] Moscow, Khlebny Lane 28, Embassy of Iceland.jpg
 Intia [43] 1947 Moscow, Vorontsovo Pole 6.jpg
 Indonesia Moscow, Novokuznetskaya14-12, Embassy of Indonesia.jpg
 Iran Moscow, Pokrovsky Blvd 7.jpg
 Irak Embassy of Iraq in Moscow, building.jpg
 Irlanti[44] 1973[45] Embassy of Ireland in Moscow, building.jpg
 Israel[46] 1991[47] Embassy of Israel in Moscow, building.jpg
 Italia[48] Embassy of Italy in Moscow, building.jpg
 Japani[49] 1956[50] Grokholsky 27 Embassy of Japan.jpg
 Jordania Moscow, Mamonovsky lane, embassy of Jordan.jpg
 Kazakstan[51] Moscow, Chistoprudny 3A, embassy of Kazakhstan.jpg
 Kenia[52] Lopukhinsky 5C1 Kenya 01.JPG
 Kuwait Embassy of Kuwait in Moscow.jpg
 Kirgisia[53] Embassy of Kyrgyzstan in Moscow, building.jpg
 Laos Moscow, Malaya Nikitskaya 18.jpg
 Latvia[54] 1991[55] Moscow, Chaplygina 3, Embassy of Latvia.jpg
 Libanon Sadovo-Samotechnaya 14 June 2009 01.JPG
 Libya 1962[56] Libyan Embassy3 Moscow.jpg
 Liettua [57] Embassy of Lithuania in Moscow, building.jpg
 Luxemburg[58] Moscow, embassy of Luxembourg, Khrushevsky Lane (crop).jpg
 Pohjois-Makedonia
 Madagaskar[59] 1976[60] Moscow, Kursovoy 5, embassy of Madagascar.JPG
 Malesia[61] Malaysian Embassy Moscow.jpg
 Mali Moscow, Novokuznetskaya 11, Embassy of Mali.jpg
 Malta Koroviy val 7.jpg
 Mauritania
 Mauritius 2003[62] Moscow, Nikoloyamskaya 8C5 July 2009 02.JPG
 Meksiko[63] Москва, Калашный 12 (ранее - посольство Мексики в России).jpg
 Moldova
Moscow Kuznetsky Most Street 18 left.jpg
 Mongolia
Moscow, Borisoglebsky 11.jpg
 Montenegro 2007[64] -
 Marokko[65] Former Embassy of Morocco in Moscow, building.jpg
 Mosambik Moscow, 20 Gilyarovsky street, embassy of Mozambique.JPG
 Myanmar B Nikitskaya 41,43 dusk May 2009 02.JPG
 Namibia Embassy of Namibia in Moscow, building.jpg
   Nepal 1961[66] Embassy of Nepal in Moscow, building.jpg
 Alankomaat Kalashny 8,6,4 June 2009 01.JPG
 Uusi-Seelanti[67] 1973[68] Kekushev Povarskaya Street.jpg
 Nicaragua Nicaraguan Embassy Moscow.jpg
 Nigeria[69] 1962[70] M Nikitskaya 13 Aug 2009 01.JPG
 Pohjois-Korea +++North Korean Embassy2 Moscow.jpg
 Norja[71] Embassy of Norway in Moscow, entrance.jpg
 Oman 1987[72] Embassy of Oman in Moscow, Russia.jpg
 Pakistan Moscow, Sadovaya-Kudrinskaya street 17, embassy of Pakistan.JPG
 Palestiina[73] 1981[74] Moscow, Kropotkinskii 26, embassy of Palestine.JPG
 Panama Former Embassy of Panama Moscow.jpg
 Paraguay [75]
 Peru[76] Moscow, Smolenski avenu 22 14, former embassy of Peru.jpg
 Filippiinit 1977[77] Москва, Карманицкий переулок, 6-8.jpg
 Puola Moscow, Klimashkina 5.JPG
 Portugali Embassy of Portugal in Moscow, building.jpg
 Qatar 1989[78] -
 Romania [79] Romanian Embassy Moscow.jpg
 Ruanda[80]
 Saudi-Arabia 1990[81] Embassy of Saudi Arabia in Moscow, building.jpg
 Senegal
 Serbia [82] Moscow, Mosfilmovskaya street, 46.JPG
 Sierra Leone 1965[83]
 Singapore [84] 1971[85] Moscow, Kamennaya Sloboda Lane.jpg
 Slovakia 1993[86] Moscow, Julius Fučík street 17 19, embassy of Slovakia.JPG
 Slovenia [87] 1992[88] Moscow Malaya Dmitrovka Street 14 -1.jpg
 Somalia Moscow, Simferopolskiy boullevard 7A.JPG
 Etelä-Afrikka[89] Moscow, Granatny 1C9, embassy of South Africa.jpg
 Korean tasavalta[90] 1990[91] Embassy of South Korea in Moscow, building.jpg
 Etelä-Ossetia [92] 2009 Prechistenskaya nab 23 (Kursovoy 9).JPG
 Espanja Embassy of Spain in Moscow, after restoration.jpg
 Sri Lanka [93] 1957[94] Schepkina 24 Aug 2009 01.JPG
 Sudan Embassy of Sudan in Moscow.JPG
 Ruotsi[95] Swedish Embassy Moscow.jpg
 Sveitsi 1946[96] Ogorodnaya Sloboda 2 Jan 2010 02 a.jpg
 Syyria Embassy of Syria in Moscow, building.jpg
 Tadžikistan[97] Moscow, Granatny 13, embassy of Tajikistan.jpg
 Tansania[98] Moscow, Pyatnitskaya 33, by Lev Kekyshev.jpg
 Thaimaa[99] Moscow, Bolshaya Spasskaya 9, Embassy of Thailand.jpg
 Tunisia Moscow, Vspolny Lane 1.jpg
 Turkki [100] Embassy of Turkey in Moscow, building.jpg
 Turkmenistan[101] Embassy of Turkmenistan in Moscow, entrance.jpg
 Uganda 1964[102]
 Ukraina [103] Embassy of Ukraine in Moscow.JPG
 Yhdistyneet arabiemiirikunnat[104] 1987[105] UAE Embassy Moscow.jpg
 Britannia[106] Smolenskaya Nab 10 02.JPG
 Yhdysvallat[107] 1934[108] US embassy new building in Moscow.jpg
 Uruguay
 Uzbekistan[109] Embassy of Uzbekistan in Moscow, building.jpg
 Venezuela Moscow, 2nd Troitsky Lane 3,6 and 4 - Embassy of Venezuela (30669425973).jpg
 Vietnam 1969[110] Moscow, Embassy of Vietnam.jpg
 Jemen Embassy of Yemen in Moscow, building.jpg
 Sambia 1965[111] Moscow, Prospect Mira 52-2 02.jpg
 Zimbabwe 1985[112] Embassy of Zimbabwe, building.jpg

Konsulaatit Pietarissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Delegaatio Asema Perustettu Kuva
 Armenia Pääkonsulaatti 2000[113] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3606.jpg
 Azerbaidžan[114] Pääkonsulaatti 2004[11]
 Valko-Venäjä Sivukonttori[115] Konsulstvo Sankt-Peterburg 2011 1002.jpg
 Belgia Pääkonsulaatti 2008 Konsulstvo Sankt-Peterburg 3651.jpg
 Bulgaria Pääkonsulaatti 1974[116] Bulgarian consulate 2.jpg
 Kiina [117] (kiinaksi) Pääkonsulaatti 1986[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3600.jpg
 Kypros [119] Pääkonsulaatti 2003[120] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3640.jpg
 Tšekki [121] Pääkonsulaatti 1974[122] Тверская 5.jpg
 Tanska[123] Pääkonsulaatti 1992[124] Follenweider's private residence.jpg
 Viro[125] Pääkonsulaatti 1993[126] Consulate General of Estonia in Saint Petersburg.jpg
 Suomi[127] Pääkonsulaatti 1967[128] Consulate General of Finland, St. Petersburg 20070517.jpg
 Ranska Pääkonsulaatti 1972[129] General consulate of France in St.-Petersburg.jpg
 Saksa[130] Pääkonsulaatti 1972[131] General Consulate of Germany.jpg
 Kreikka[132] Pääkonsulaatti 1996[133] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3648.jpg
 Unkari Pääkonsulaatti 1978[134]
 Intia[135] Pääkonsulaatti 1993[136] Consulate-General of India in Saint Petersburg (191123, Ryleeva Street, 35).jpg
 Italia [137] Pääkonsulaatti 1990[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3603.jpg
 Japani [138] Pääkonsulaatti 1971[118] Consulate-General of Japan in Saint-Petersburg.jpg
 Kazakstan[139] Pääkonsulaatti 2004[140] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3653.jpg
 Latvia Pääkonsulaatti 1993[55] Konsulstvo Sankt-Peterburg 2011 1000.jpg
 Liettua [141] Pääkonsulaatti 1993[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3649.jpg
 Pohjois-Makedonia [142] Pääkonsulaatti
 Alankomaat Pääkonsulaatti 1992[118] Consulate General of Netherlands in Saint Petersburg.jpg
 Norja [143] Pääkonsulaatti 1993[144] View from Kazanskaya Street
 Pakistan Pääkonsulaatti 1996[118]
 Puola Pääkonsulaatti 1972[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 2011 1007.jpg
 Romania Pääkonsulaatti 2003[145] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3611.jpg
 Slovakia [146] (slovakiksi) Pääkonsulaatti 1999[147] Consulate-General of Slovakia in Saint Petersburg.jpg
 Etelä-Korea [148] Pääkonsulaatti 2006[149] The Consulate General of South Korea.jpg
 Espanja Pääkonsulaatti Konsulstvo Sankt-Peterburg 3646.jpg
 Ruotsi [150] Pääkonsulaatti 1972[151] Consulate-General of Sweden in Saint Petersburg (Malaya Konushennaya Street, 15).jpg
 Sveitsi [152] Pääkonsulaatti 2006[96] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3648.jpg
 Turkki [153] Pääkonsulaatti 2007[154] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3613.jpg
 Ukraina [155] Pääkonsulaatti 1998[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 2011 1004.jpg
 Britannia Pääkonsulaatti 1992[118] Konsulstvo Sankt-Peterburg 2011 1001.jpg
 Yhdysvallat [107] Pääkonsulaatti 1972[156] Konsulstvo Sankt-Peterburg 3641.jpg

Konsulaatit muualla Venäjällä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Delegaatio Kaupunki Asema Perustettu Kuva
 Armenia Rostov-on-Don Pääkonsulaatti
Sotši Konsulaattiasema
 Azerbaidžan Jekaterinburg Pääkonsulaatti 2009[157]
 Valko-Venäjä Kaliningrad Sivutoimisto
Habarovsk
Krasnodar
Nižni-Novgorod
Novosibirsk
Smolensk 2010[158]
Tjumen
Ufa
Jekaterinburg 2001[159]
 Kiina Irkutsk [160] Pääkonsulaatti 2009[161]
Habarovsk [162]
Vladivostok Konsuliedustusto 2005[163]
Jekaterinburg [164] Pääkonsulaatti 2009[165]
 Tšekki Jekaterinburg [166] Pääkonsulaatti 2002[167] Dip USA Ekb.jpg
 Viro Pihkova Pääkonsulaatti Консульства Эстонии и Латвии во Пскове.JPG
 Suomi Murmansk Pääkonsulaatti (sivuosasto) 1992[168]
Petroskoi 1990[168]
 Ranska Jekaterinburg Pääkonsulaatti 2008[169]
 Saksa Kaliningrad [170] Pääkonsulaatti 2004[171]
Novosibirsk [172] 1994[173]
Jekaterinburg [174] 2005[175]
 Kreikka Novorossijsk Pääkonsulaatti 1996[133] Consulate-General of Greece in Novorossiysk.jpg
 Unkari Jekaterinburg Pääkonsulaatti 2007[176] Dip USA Ekb.jpg
 Intia Vladivostok Pääkonsulaatti 1992[177]
 Iran Astrahan [178] Pääkonsulaatti 2001[179]
Kazan [180] 2007[181]
 Japani Habarovsk [182] Pääkonsulaatti 1993[183]
Vladivostok 1967[184] [185]
Južno-Sahalinsk [186] 2001[187]
 Kazakstan Astrahan [188] Konsulaatti 2002[189]
Omsk [190] Konsulaatti 2005[191] Consulate of Kazakhstan in Omsk.jpg
 Kirgisia Novosibirsk Varakonsulinviraston 2005[192]
Jekaterinburg Pääkonsulaatti 2002[193] Kyrgyz Republic consulate in Yekaterinburg 2012.JPG
 Latvia Kaliningrad Konsuliosasto Consulate of Latvia in Kaliningrad.jpg
Pihkova Konsulaatti 1993[55] Консульства Эстонии и Латвии во Пскове.JPG
 Liettua Kaliningrad [194] Pääkonsulaatti 1994[195] Consulate-General of Lithuania in Kaliningrad.jpg
Sovetsk[196] Konsulaatti 2003[197]
 Mongolia Irkutsk Pääkonsulaatti 1971[198]
Kyzyl 2002[199]
Ulan-Ude Consulate-General of Mongolia in Ulan-Ude.jpg
 Pohjois-Korea Habarovsk Konsuliedustusto 2005[200] Consulate of North Korea in Khabarovsk.jpg
Nakhodka Pääkonsulaatti 1958[201]
 Norja Murmansk[202] Pääkonsulaatti 1993[203]
 Puola Novosibirsk Pääkonsulaatti 2004
Kaliningrad 1992[204]
 Romania Rostov-on-Don Pääkonsulaatti 2006[205]
 Korean tasavalta Irkutsk [206]| Pääkonsulaatti 2009[207]
Vladivostok [208] 1992[209]
 Tadžikistan Jekaterinburg Pääkonsulaatti 2009[210]
 Turkki Kazan [211] Pääkonsulaatti 1992[212] Consulate-General of Turkey in Kazan.jpg
Novorossijsk [213] 2006[214] Consulate-General of Turkey in Novorossiysk.jpg
 Turkmenistan Astrakhan Konsulaatti 2013[215]
 Ukraina Rostov-on-Don Pääkonsulaatti 2003[216]
Jekaterinburg 1997[217]
Vladivostok 2005[218] Consulate-General of Ukraine in Vladivostok.JPG
 Britannia Jekaterinburg Pääkonsulaatti 1997[219] Dip USA Ekb.jpg
 Yhdysvallat [220] Vladivostok Pääkonsulaatti 1992[221]
Jekaterinburg [222] 1994[223] Dip USA Ekb.jpg
 Uzbekistan Novosibirsk Pääkonsulaatti 2007[224]
 Vietnam Vladivostok [225] Pääkonsulaatti 1989[226][226]
Jekaterinburg [227] 2007[228]

Muut lähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moskovassa:

Akkreditoidut suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavat suurlähetystöt sijaitsevat

Berliinissä

Lontoossa
Brysselissä
Pariisissa

Tokiossa
Muut

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Embassy of the Republic of Abkhazia to the Russian Federation Embassy of the Republic of Abkhazia to the Russian Federation. Viitattu 30.7.2017. (venäjäksi)
  2. Посольство Российской Федерации в Республике Абхазия приступило к работе. Ministry of Foreign Affairs (Abkhazia). Viitattu 14.4.2010. (venäjäksi)
  3. Российско-албанские отношения 19.5.2008. Russian Ministry of Foreign Affairs. Arkistoitu 25.2.2011. Viitattu 15.3.2010. (venäjäksi)
  4. Ambassade d'Algérie Á Moscou Ambassade d'Algérie Á Moscou. Viitattu 30.7.2017. (ranskaksi)
  5. Embaixada da República de Angola na Rússia Embaixada da República de Angola na Rússia. Viitattu 30.7.2017. (portugaliksi)
  6. Чрезвычайный и Полномочный Посол Аргентины в России Леопольдо Браво 15.5.2007. Noviye Izvestiya. Arkistoitu 25.2.2011. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  7. Ռուսաստանի Դաշնությունում Հայաստանի դեսպանություն Ռուսաստանի Դաշնությունում Հայաստանի դեսպանություն. Viitattu 30.7.2017. (armeniaksi)
  8. Australian Embassy Russian Federation, Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyz Republic, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan Embassy Russian Federation, Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyz Republic, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan. Viitattu 30.7.2017.
  9. История здания Посольства Австрии в Москве Embassy of Austria in Moscow. Arkistoitu 25.2.2011. Viitattu 16.7.2010. (venäjäksi)
  10. Azərbaycan Respublikasının Rusiya Federasiyasındakı səfirliyi Azərbaycan Respublikasını Rusiya Federasiyasındakı səfirliyi. Viitattu 30.7.2017.
  11. a b Azerbaijan — Russia relations Ministry of Foreign Affairs (Azerbaijan). Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (azeriksi)
  12. Бахрейн. Связи с Россией и СНГ Polpred.com. Viitattu 20.2.2010. (venäjäksi) ([1])
  13. Embassy of the People's Republic of Bangladesh Russian Federation, Moscow Embassy of the People's Republic of Bangladesh Russian Federation, Moscow. Viitattu 30.7.2017.
  14. a b История создания Союзного государства Embassy of Belarus in Moscow. Arkistoitu 25.2.2011. Viitattu 16.7.2010. (venäjäksi)
  15. Ambassade et Consulats de Belgique en Russie Ambassade et Consulats de Belgique en Russie. Viitattu 30.7.2017. (ranskaksi)
  16. Ambassade en Consulaten van België in Rusland Ambassade en Consulaten van België in Rusland. Viitattu 30.7.2017. (hollanniksi)
  17. Embaixada do Brasil em Moscou Embaixada do Brasil em Moscou. Viitattu 30.7.2017. (portugaliksi)
  18. Russia to set up embassy in Brunei Darussalam 5.12.2008. Bandar Seri Begawan: The Brunei Times. Arkistoitu 5.12.2008. Viitattu 16.2.2010. ([2])
  19. Gerb Република България Министерство на външните работи Gerb Република България Министерство на външните работи. Viitattu 30.7.2017. (bulgariaksi)
  20. CANADA ELEVATES 3 MORE LEGATIONS; Diplomatic Missions in Russia, China and Brazil Raised to Status of Embassies 11.12.1943. Ottawa: The New York Times. Viitattu 18.2.2010.
  21. Посольство Китайской Народной Республики в Российской Федерации•Все права защищены Посольство Китайской Народной Республики в Российской Федерации•Все права защищены. Viitattu 30.7.2017. (venäjäksi)
  22. Российско-костариканские отношения 27.4.2009. Ministry of Foreign Affairs (Russia). Viitattu 17.2.2010. (venäjäksi)
  23. Ambassade de Côte d'Ivoire en Russie Ambassade de Côte d'Ivoire en Russie. Viitattu 30.7.2017. (ranskaksi)
  24. REPUBLIKA HRVATSKA Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji REPUBLIKA HRVATSKA Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji. Viitattu 30.7.2017. (kroatiaksi)
  25. Российско-хорватские отношения 19.5.2008. Ministry of Foreign Affairs (Russia). Viitattu 17.2.2010.
  26. Velvyslanectví České republiky v Moskvĕ Velvyslanectví České republiky v Moskvĕ. Viitattu 30.7.2017. (tšekiksi)
  27. Danmarks Ambassade, Moskva Danmarks Ambassade, Moskva. Viitattu 30.7.2017. (tanskaksi)
  28. The Dominican Republic Opens Its Embassy in Moscow .9.2007. Diplomat. Viitattu 16.2.2010.
  29. Дипломатические отношения Embassy of Ecuador in Moscow. Viitattu 15.2.2010. (venäjäksi)
  30. Ministry of Foreign Affairs of El Salvador 16.12.2012. Ministry of Foreign Affairs El Salvador. Viitattu 16.12.2012. (venäjäksi)
  31. РОССИЙСКО-ЭКВАТОГВИНЕЙСКИЕ ОТНОШЕНИЯ 17.2.2009. Russian Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 20.2.2010. (venäjäksi)
  32. Российско-эритрейские отношения 16.2.2009. Russian Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 17.2.2010. (venäjäksi)
  33. Eesti Suursaatkond Moskvas Eesti Suursaatkond Moskvas. Viitattu 30.7.2017. (viroksi)
  34. SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Moskova SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Moskova. Viitattu 30.7.2017.
  35. La France en Russie Ambassade de France à Moscou La France en Russie Ambassade de France à Moscou. Viitattu 30.7.2017. (ranskaksi)
  36. Vertretungen der Bundesrepublik Deutschland in der Russischen Föderation germania.diplo.de. Vertretungen der Bundesrepublik Deutschland in der Russischen Föderation. Viitattu 30.7.2017. (saksaksi)
  37. The history of Ghana, s. 127. Greenwood Publishing Group, 2005.
  38. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η Ελλάδα στη Ρωσία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η Ελλάδα στη Ρωσία. Viitattu 30.7.2017. (kreikaksi)
  39. Российско-гватемальские отношения 27.4.2009. Ministry of Foreign Affairs (Russia). Viitattu 17.2.2010. (venäjäksi)
  40. Vatican resuming ties with Moscow 16.3.1990. Rome: The New York Times. Viitattu 25.2.2010.
  41. Vatican, Russia upgrade ties to full diplomatic relations 4.12.2009. Vatikaani: Catholic News Service. Viitattu 25.2.2010.
  42. British documents on foreign affairs--reports and papers from the Foreign Office confidential print: From 1946 through 1950. Soviet Union and Finland, s. 216. University Publications of America, 1999.
  43. Embassy of India in Moscow Embassy of India in Moscow. Viitattu 30.7.2017.
  44. Embassy of Ireland to the Russian Federation Embassy of Ireland to the Russian Federation. Viitattu 30.7.2017.
  45. Murphy, Ronan International Affairs, 1999, 1. vsk, nro 45.
  46. שגרירות ישראל במוסקבה שגרירות ישראל במוסקבה. Viitattu 30.7.2017. (hepreaksi)
  47. Office in Moscow opened by Israelis 4.1.1991. Moskova: The New York Times. Viitattu 18.2.2010.
  48. Ambasciata d'Italia Mosca Ambasciata d'Italia Mosca. Viitattu 30.7.2017. (italiaksi)
  49. 在ロシア日本国大使館 在ロシア日本国大使館. Viitattu 30.7.2017. (japaniksi)
  50. JAPAN AND SOVIET HAIL PEACE PACT; Shigemitsu, at Ratification Ceremony in Tokyo, Sees Asian Peace Advanced 'Great Significance' Cited 13.12.1956. Tokio: The New York Times. Viitattu 18.2.2010.
  51. Қазақстан Республикасының Ресей Федерациясындағы Елшілігі Қазақстан Республикасының Ресей Федерациясындағы Елшілігі. Viitattu 30.7.2017. (kazakiksi)
  52. Embassy of the Republic of Kenya in Russian Federation Embassy of the Republic of Kenya in Russian Federation. Viitattu 30.7.2017.
  53. Кыргыз Республикасы Кыргыз Республикасынын Россия Федерациясындагы Элчилиги Кыргыз Республикасы Кыргыз Республикасынын Россия Федерациясындагы Элчилиги. Viitattu 30.7.2017. (kirgiisiksi)
  54. Embassy of the Republic of Latvia in the Russian Federation Embassy of the Republic of Latvia in the Russian Federation. Viitattu 30.7.2017.
  55. a b c Diplomatic missions of the Republic of Latvia Ministry of Foreign Affairs (Latvia). Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010.
  56. Libya: a modern history, s. 116. Taylor & Francis, 1981.
  57. Lietuvos Respublikos ambasada Rusijos Federacijoje Lietuvos Respublikos ambasada Rusijos Federacijoje. Viitattu 30.7.2017. (liettuaksi)
  58. Embassy of Luxembourg, Moscow The Grand Duchy of Luxembourg Embassy of Luxembourg, Moscow The Grand Duchy of Luxembourg. Viitattu 30.7.2017.
  59. Ambassade de Madasgskar en Federation de Russie Ambassade de Madasgskar en Federation de Russie. Viitattu 30.7.2017. (venäjäksi)
  60. Республика Мадагаскар Клуб друзей Мадагаскара. Viitattu 17.2.2010. (venäjäksi)
  61. Official Website of Embassy of Malaysia, Moscow Official Website of Embassy of Malaysia, Moscow. Viitattu 30.7.2017.
  62. Российско-маврикийские отношения 16.2.2009. Russian Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 15.3.2010. (venäjäksi)
  63. Embajada de México en la Federacíon de Rusie Embajada de México en la Federacíon de Rusie. Viitattu 31.7.2017. (espanjaksi)
  64. Российско-черногорские отношения 19.5.2008. Ministry of Foreign Affairs (Russia). Viitattu 17.2.2010. (venäjäksi)
  65. Ambassade du Royaume du Maroc en Fédération de Russie Ambassade du Royaume du Maroc en Fédération de Russie. Viitattu 31.7.2017. (ranskaksi)
  66. About the Embassy Embassy of Nepal in Moscow. Viitattu 16.2.2010.
  67. New Zealand Embassy, Moscow, Russian Federation New Zealand Embassy, Moscow, Russian Federation. Viitattu 31.7.2017.
  68. New Zealand and Russia Embassy of New Zealand in Moscow. Viitattu 16.2.2010.
  69. Embassy of the Federal Republic of Nigeria, Moscow, Russia Embassy of the Federal Republic of Nigeria, Moscow, Russia. Viitattu 31.7.2017.
  70. Nigeria/Russia relation: Issues and prospects 24.6.2009. Daily Trust. Viitattu 19.2.2010.
  71. Посольство Королевства Норвегия в Москве Посольство Королевства Норвегия в Москве. Viitattu 31.7.2017. (venäjäksi)
  72. Pushing Arab ties, Soviets to open embassy in Oman 29.8.1987. Philadelphia Inquirer. Viitattu 18.2.2010.
  73. سفارة دولة فلسطين في روسيا الإتحادية سفارة دولة فلسطين في روسيا الإتحادية. Viitattu 31.7.2017. (arabiaksi)
  74. The communist movement in the Arab world, s. 77. Routledge, 2005.
  75. Embajada del Paraguay en la Federación Rusa Embajada del Paraguay en la Federación Rusa. Viitattu 31.7.2017. (espanjaksi)
  76. Посольство Перу в Российской Федерации Посольство Перу в Российской Федерации. Viitattu 31.7.2017. (venäjäksi)
  77. History Embassy of the Philippines in Moscow. Arkistoitu 27.8.2009. Viitattu 18.2.2010.
  78. Russian-Qatari relationship Embassy of Russia in Qatar. Viitattu 18.2.2010.
  79. AMBASADA ROMÂNIEI în Federaţia Rusă AMBASADA ROMÂNIEI în Federaţia Rusă. Viitattu 31.7.2017. (romaniaksi)
  80. Embassy of the Republic of Rwanda in the Russian Federation Embassy of the Republic of Rwanda in the Russian Federation. Viitattu 31.7.2017.
  81. The history of Saudi Arabia, s. 473. Saqi Books, 1998.
  82. Embassy of the Republic of Serbia Moscow Russian Federation Embassy of the Republic of Serbia Moscow Russian Federation. Viitattu 31.7.2017.
  83. Российско-сьерралеонские отношения 16.2.2009. Russian Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 6.3.2010. (venäjäksi)
  84. Embassy of the Republic of Singapore Moscow Embassy of the Republic of Singapore Moscow. Viitattu 31.7.2017.
  85. The Singapore foreign service: the first 40 years, s. 105. Editions Didier Millet, 2005.
  86. Paldan, Roman International Affairs, 1994, 3. vsk, nro 40, s. 65–69. Minneapolis-Moskova:
  87. Veleposlaništvo Republike Slovenije v Moskvi Veleposlaništvo Republike Slovenije v Moskvi. Viitattu 31.7.2017. (sloveeniksi)
  88. Slovenia and Russia confirm good relations through intensive contacts 1.8.2006. Eye on Slovenia. Viitattu 17.2.2010.
  89. South African Embassy in the Russian Federation South African Embassy in the Russian Federation. Viitattu 31.7.2017.
  90. 주 러시아 대한민국 대사관 주 러시아 대한민국 대사관. Viitattu 31.7.2017. (koreaksi)
  91. USSR documents annual, s. 269. Academic International Press, 1991.
  92. Посольство Республики Южная Осетия в Российской Федерации Посольство Республики Южная Осетия в Российской Федерации. Viitattu 31.7.2017. (osseetiksi)
  93. Previous Website of Embassy of Sri Lanka Previous Website of Embassy of Sri Lanka. Viitattu 31.7.2017.
  94. Foreign Relations South Asian Free Media Association. Arkistoitu 18.5.2011. Viitattu 18.2.2010.
  95. Embassy of Sweden Embassy of Sweden. Viitattu 31.7.2017.
  96. a b Schweiz verstärkt Präsenz in Russland 8.6.2006. Swissinfo. Viitattu 15.3.2010. (saksaksi)
  97. САФОРАТИ ҶУМҲУРИИ ТОҶИКИСТОН ДАР ФЕДЕРАТСИЯИ РОССИЯ САФОРАТИ ҶУМҲУРИИ ТОҶИКИСТОН ДАР ФЕДЕРАТСИЯИ РОССИЯ. Viitattu 31.7.2017. (tadžikiksi)
  98. Official website of the Embassy of the United Republic of Tanzania in Russia Official website of the Embassy of the United Republic of Tanzania in Russia. Viitattu 31.7.2017.
  99. สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงมอสโก ขอสงวนลิขสิทธิ์ในงานเขียนและงานแปลทุกชิ้น สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงมอสโก ขอสงวนลิขสิทธิ์ในงานเขียนและงานแปลทุกชิ้น. Viitattu 31.7.2017. (thaiksi)
  100. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI. Viitattu 31.7.2017. (turkiksi)
  101. ПОСОЛЬСТВО ТУРКМЕНИСТАНА РОССИЙСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ - МОСКВА ПОСОЛЬСТВО ТУРКМЕНИСТАНА РОССИЙСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ - МОСКВА. Viitattu 31.7.2017. (turkmeeniksi)
  102. Welcome to the website of the Embassy of the Republic of Uganda in Moscow Embassy of Uganda in Moscow. Viitattu 17.2.2010.
  103. Посольство України в Російській Федерації Посольство України в Російській Федерації. Viitattu 31.7.2017. (ukrainaksi)
  104. Embassy of the United Arab Emirates Embassy of the United Arab Emirates. Viitattu 31.7.2017. (arabiaksi)
  105. Российско-эмиратские отношения 12.3.2009. Russian Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 16.3.2010. (venäjäksi)
  106. British Embassy Moscow British Embassy Moscow. Viitattu 31.7.2017.
  107. a b The U.S. Embassy & Consulates in Russia. The U.S. Embassy & Consulates in Russia.. Viitattu 31.7.2017.
  108. About the embassy Embassy of the United States in Moscow. Viitattu 16.2.2010.
  109. The O'zbekiston Respublikasining Rossiya Federatsiyasidagi Elchixonasi O'zbekiston Respublikasining Rossiya Federatsiyasidagi Elchixonasi. Viitattu 31.7.2017. (uzbekiksi)
  110. Foreign policies of the Soviet Union, s. 58. Hoover Press, 1991.
  111. DeRoche, Andy Cold War history, 2007, 2. vsk, nro 7. Taylor & Francis. ISSN 1468-2745.
  112. Moscow's Strategy in Southern Africa: A Country by Country Review 21.7.1986. Heritage Foundation. Arkistoitu 14.3.2009. Viitattu 6.3.2010.
  113. Армянская Апостольская Церковь Санкт-Петербурга Business Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  114. Azərbaycan Respublikasının Sankt-Peterburqdakı Baş Konsulluğu Azərbaycan Respublikasının Sankt-Peterburqdakı Baş Konsulluğu. Viitattu 31.7.2017. (azeriksi)
  115. Отделения Посольства Embassy of Belarus in Moscow. Viitattu 7.6.2008. (venäjäksi)
  116. История на мисията Consulate-General of Bulgaria in Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. bg (bulgariaksi)
  117. 中华人民共和国驻圣彼得堡总领事馆 版权所有 中华人民共和国驻圣彼得堡总领事馆 版权所有. Viitattu 31.7.2017.
  118. a b c d e f g h i Консульские учреждения Encyclopaedia of Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  119. Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αγία Πετρούπολη Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αγία Πετρούπολη. Viitattu 31.7.2017. (kreikaksi)
  120. Cyprus to Open a Consulate General 16.12.2003. The St. Petersburg Times. Viitattu 14.7.2010. ([3])
  121. Generální konzulát České republiky v Sankt Peterburgu Generální konzulát České republiky v Sankt Peterburgu. Viitattu 31.7.2017. (tšekiksi)
  122. The Consulate General of the Czech Republic in Saint Petersburg DipInfo News Agency. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010.
  123. Generalkonsulatet i Skt. Petersborg Generalkonsulatet i Skt. Petersborg. Viitattu 31.7.2017. (tanskaksi)
  124. Датчане в Санкт-Петербурге 22.7.2006. Etnosite.ru. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  125. Eesti Peakonsulaat Peterburis Eesti Peakonsulaat Peterburis. Viitattu 31.7.2017. (viroksi)
  126. Estonian Consulate General in St. Petersburg Celebrates 85th Anniversary 11.12.2007. Ministry of Foreign Affairs (Estonia). Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010.
  127. SUOMEN PÄÄKONSULAATTI, Pietari SUOMEN PÄÄKONSULAATTI, Pietari. Viitattu 31.7.2017.
  128. История Consulate-General of Finland in Saint Petersburg. Viitattu 14.7.2010. ([4]) (venäjäksi)
  129. Историческая справка Embassy of France in Moscow. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  130. Willkommen bei den deutschen Auslandsvertretungen in Russland! Aktuelle Informationen des Generalkonsulats Sankt Petersburg. Viitattu 31.7.2017. (saksaksi)
  131. Germany Plays a Vital Role In Developing Russian Markets 18.5.2004. The St. Petersburg Times. Viitattu 14.7.2010. (Arkistoit)
  132. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΗ Ελλάδα στη Ρωσία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η Ελλάδα στη Ρωσία. Viitattu 31.7.2017. (kreikaksi)
  133. a b Yurkov, Yevgeny International Affairs, ?, 6. vsk, nro 43. Minneapolis/Moskova:
  134. Bilateral relations between Hungary and The Russian Federation 13.5.2005. Ministry of Foreign Affairs (Hungary). Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010.
  135. Consulate General of India, St. Petersburg Consulate General of India, St. Petersburg. Viitattu 31.7.2017.
  136. The Consulate Consulate-General of India in Saint Petersburg. Viitattu 14.7.2010. (Arkistoitu)
  137. Consolato Generale d'Italia San Pietroburgo Consolato Generale d'Italia San Pietroburgo. Viitattu 31.7.2017. (italiaksi)
  138. 在サンクトペテルブルク日本国総領事館 在サンクトペテルブルク日本国総領事館. Viitattu 31.7.2017. (japaniksi)
  139. Генеральное консульство Республики Казахстан в Санкт-Петербурге Генеральное консульство Республики Казахстан в Санкт-Петербурге. Viitattu 31.7.2017. (kazakiksi)
  140. В Санкт-Петербурге открыто генеральное консульство Казахстана 26.10.2004. Gazeta.kz. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  141. Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Sankt Peterburge Lietuvos Respublikos generalinis konsulatas Sankt Peterburge. Viitattu 31.7.2017. (liettuaksi)
  142. Почетное консульство Македонии в Санкт-Петербург Почетное консульство Македонии в Санкт-Петербург. Viitattu 31.7.2017. (makedoniaksi)
  143. Adresse og kontaktinformasjon til generalkonsulatet i St. Petersburg. Adresse og kontaktinformasjon til generalkonsulatet i St. Petersburg.. Viitattu 31.7.2017. (norjaksi)
  144. Генеральное консульство королевства Норвегия в Санкт-Петербурге Consulate-General of Norway in Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  145. International Affairs (Russian journal), 2004, 1. vsk, nro 50, s. 131–135. Minneapolis/Moscow: East View Information Services. ISSN 0130-9641. Artikkelin verkkoversio Viitattu 15.7.2010.
  146. Generálny konzulát SR v Sankt Peterburgu Generálny konzulát SR v Sankt Peterburgu. Viitattu 31.7.2017.
  147. Bývalí generálni konzuli Consulate-General of Slovakia in Saint Petersburg. Viitattu 15.7.2010. sk
  148. 주 상트페테르부르크 대한민국 총영사관 주 상트페테르부르크 대한민국 총영사관. Viitattu 31.7.2017. (koreaksi)
  149. Партнер для Сибири 7.12.2007. Rossiyskaya Gazeta. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  150. Sveriges Generalkonsulatet Sankt Petersburg Sveriges Generalkonsulatet Sankt Petersburg. Viitattu 31.7.2017. (pohjoissaameksi)
  151. О Генеральном консульстве Consulate-General of Sweden in Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  152. Consulate General of Switzerland in St. Petersburg Consulate General of Switzerland in St. Petersburg. Viitattu 31.7.2017.
  153. Türkiye Cumhuriyeti St. Petersburg Başkonsolosluğu Türkiye Cumhuriyeti St. Petersburg Başkonsolosluğu. Viitattu 31.7.2017. (turkiksi)
  154. Başkonsolosluk Consulate-General of Turkey in Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. tr (venäjäksi)
  155. Генеральне Консульство України в Санкт-Петербурзі Генеральне Консульство України в Санкт-Петербурзі. Viitattu 31.7.2017. (ukrainaksi)
  156. U.S. Representation in St. Petersburg Consulate-General of the United States in Saint Petersburg. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010.
  157. Second Azerbaijani Consulate General in Russia launches activity in Yekaterinburg 21.9.2009. Trend News Agency. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  158. В Смоленске открылось отделение посольства Республики Беларусь 5.7.2010. Regions.ru. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 13.7.2010. (venäjäksi)
  159. У дверей отделения посольства республики Беларусь в Екатеринбурге вывешен красный флаг 20.3.2001. Ekaterinburg: Novy Region 2. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  160. 中华人民共和国驻伊尔库茨克总领事馆 版权所有 中华人民共和国驻伊尔库茨克总领事馆 版权所有. Viitattu 31.7.2017. (kiinaksi)
  161. China opens Consulate-General in Russia's Siberia 19.12.2009. Moskova: RIA Novosti. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  162. Генеральное Консульство Китайской Народной Республики в г.Хабаровске Генеральное Консульство Китайской Народной Республики в г.Хабаровске. Viitattu 31.7.2017. (venäjäksi)
  163. Во Владивостоке открыто отделение генерального консульства Китая 1.3.2005. Travel.ru. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  164. 民共和国驻叶卡捷琳堡总领馆 版权所有 民共和国驻叶卡捷琳堡总领馆 版权所有. Viitattu 31.7.2017. (kiinaksi)
  165. В Екатеринбурге открылось Генеральное консульство КНР 28.9.2009. Ekaterinburg: Rossiyskaya Gazeta. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  166. Velvyslanectví České republiky v Jekatĕrinburgu Velvyslanectví České republiky v Moskvĕ. Viitattu 30.7.2017. (tšekiksi)
  167. Выдача чешских виз в Екатеринбурге сократилась почти в 2 раза 7.5.2009. UralInfomBuro. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  168. a b История 22.2.2007. Embassy of Finland in Moscow. Viitattu 15.7.2010. ([5]) (venäjäksi)
  169. В Екатеринбурге открылось французское консульство 21.1.2008. Lenta.ru. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  170. Deutsches Generalkonsulat Kaliningrad Willkommen bei den deutschen Auslandsvertretungen in Russland!. Viitattu 31.7.2017. (saksaksi)
  171. Fischer Establishes German Outpost in Kaliningrad 12.2.2004. Deutsche Welle. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  172. Deutsches Generalkonsulat Nowosibirsk Willkommen bei den deutschen Auslandsvertretungen in Russland!. Viitattu 31.7.2017. (saksaksi)
  173. Генеральное консульство Германии в Новосибирске Consulate-General of Germany in Novosibirsk. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  174. Deutsches Generalkonsulat Jekaterinburg Willkommen bei den deutschen Auslandsvertretungen in Russland!. Viitattu 31.7.2017. (saksaksi)
  175. Germany opens general consulate in the Urals 12.6.2005. UralPressInform. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  176. Генконсульство Венгерской Республики открывается в Екатеринбурге 19.12.2007. Ekaterinburg: RIA Novosti Ural. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  177. Mr. Charanjeet Singh, Consul General of India 11.9.2006. Vladivostok Times. Viitattu 15.7.2010. ([6])
  178. Генеральное консульство Исламской Республики Иран Астрахань khabarovsk.ru.emb-japan.go.jp. Viitattu 31.7.2017. (venäjäksi)
  179. Mukhin, Alexander Central Asia and the Caucasus, 2004. CA&CC Press AB.
  180. Генеральное консульство Исламской Республики Иран Казань Генеральное консульство Исламской Республики Иран Казань. Viitattu 31.7.2017. (kazakiksi)
  181. Iran opens consulate in Tatarstan 4.12.2007. Tehran: Tehran Times. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  182. 在ハバロフスク日本国総領事館 在ハバロフスク日本国総領事館. Viitattu 31.7.2017. (japaniksi)
  183. Генеральное консульство Японии в г. Хабаровске (краткая информация) Consulate-General of Japan in Khabarovsk. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  184. Soviet natural resources in the world economy, s. 225. University of Chicago Press, 1983.
  185. Генеральные консульства и представительства иностранных государств в Приморском крае Far Eastern Geological Institute. Viitattu 13.7.2010. (venäjäksi)
  186. 日本国国旗在ユジノサハリンスク日本国総領事館 日本国国旗在ユジノサハリンスク日本国総領事館. Viitattu 31.7.2017. (japaniksi)
  187. Japan's consulate-general opens on Russia's Sakhalin 29.1.2001. Yuzhno-Sakhalinsk: ITAR-TASS. Viitattu 18.2.2010.
  188. Қазақстан Республикасының Астрахан Қаласындағы Консулдығы Қазақстан Республикасының Астрахан Қаласындағы Консулдығы. Viitattu 31.7.2017. (kazakiksi)
  189. Открыто консульство Казахстана в Астрахани 11.11.2002. Travel.ru. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  190. Қазақстан Республикасының Консулдығы Омбы қаласы (Ресей Федерациясы) Қазақстан Республикасының Консулдығы Омбы қаласы (Ресей Федерациясы). Viitattu 31.7.2017. (kazakiksi)
  191. Инвестиции из Казахстана Kommercheskie vesti. 9.5.2005. East View Information Services. Viitattu 7.8.2010. (venäjäksi)
  192. Итоги работы консульской службы в 2005 году 13.1.2006. Russian Ministry of Foreign Affairs. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  193. Генеральное консульство Consulate-General of Kyrgyzstan in Yekaterinburg. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  194. Lietuvos Respublikos konsulatas Kaliningrade Lietuvos Respublikos konsulatas Kaliningrade. Viitattu 31.7.2017. (liettuaksi)
  195. Conflicting loyalties and the state in post-Soviet Russia and Eurasia. Routledge, 1998.
  196. Lietuvos Respublikos konsulatas Sovetske Lietuvos Respublikos konsulatas Sovetske. Viitattu 31.7.2017. (liettuaksi)
  197. LR konsulatas Sovetske Consulate of Lithuania in Sovetsk. Viitattu 18.2.2010. lt (liettuaksi)
  198. О истории Генерального консульства Consulate-General of Russia in Irkutsk. Viitattu 19.2.2010. (venäjäksi)
  199. Mongolia: Foreign minister outlines problems on economic ties with Russia 2.4.2002. Moskova: Nezavisi.5.a Gazeta. Viitattu 18.2.2010.
  200. В Хабаровске откроется генконсульство КНДР 22.6.2005. Deita.ru. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 15.7.2010. (venäjäksi)
  201. Дипломатическое представительство КНДР переезжает из Находки во Владивосток 19.11.2000. Seoul Vestnik. Arkistoitu 14.7.2010. Viitattu 14.7.2010. (venäjäksi)
  202. Norsk generalkonsulatet i Murmansk Norsk generalkonsulatet i Murmansk. Viitattu 31.7.2017. (norjaksi)
  203. Генеральное консульство Королевства Норвегия в Мурманске Tourist Infoportal of Murmansk Region. Viitattu 15.3.2010. (venäjäksi)
  204. Хроника Генерального консульства Республики Польша в Калининграде Consulate-General of Poland in Kaliningrad. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  205. Генконсульство Румынии в Ростове-на-Дону приступит к работе в начале марта 9.2.2006. Rostov on Don: PRIME-TASS. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  206. 주 이르쿠츠크 대한민국 총영사관 주 이르쿠츠크 대한민국 총영사관. Viitattu 31.7.2017. (koreaksi)
  207. South Korean consulate opens in Russia's Irkutsk 17.6.2009. Seoul: Yonhap News Agency. Viitattu 14.4.2010.
  208. 주 블라디보스톡 대한민국 총영사관 주 블라디보스톡 대한민국 총영사관. Viitattu 31.7.2017. (koreaksi)
  209. приветственное слово Consulate-General of South Korea in Vladivostok. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  210. Россия: В Екатеринбурге открылось генеральное консульство Таджикистана 15.6.2009. Ferghana Information Agency. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  211. Türkiye Cumhuriyeti Kazan Başkonsolosluğu Türkiye Cumhuriyeti Kazan Başkonsolosluğu. Viitattu 31.7.2017. (turkiksi)
  212. Mintimer Shaimiev has met with Turkish Consul General in Kazan Ahmet Ergin 15.1.2008. President of Tatarstan. Arkistoitu 15.7.2010. Viitattu 15.7.2010.
  213. Türkiye Cumhuriyeti Novorossisk Başkonsolosluğu Türkiye Cumhuriyeti Novorossisk Başkonsolosluğu. Viitattu 31.7.2017. (turkiksi)
  214. В Новороссийске открыто новое здание генерального консульства Турции 2.8.2006. Regnum News Agency. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  215. Открытие консульства в Астрахани
  216. В Ростове-на-Дону откроется генконсульство Украины 15.8.2003. Moskova: RIA Novosti. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  217. Народы крайнего севера России во второй половине 90-х годов XX в: экономика, культура, политика : обзор по материалам российской прессы. Старый сад, 2000. (venäjäksi)
  218. uk:У Владивостоці відкрилося Генеральне консульство України 15.8.2005. Radio Ukraine. Viitattu 18.2.2010. uk (ukrainaksi)
  219. [? Sverdlovsk Region governor says Britain to open consulate there] 25.3.1997. Moskova: ITAR-TASS. Viitattu 18.2.2010.
  220. U.S. Consulate General in Vladivostok U.S. Consulate General in Vladivostok. Viitattu 31.7.2017.
  221. U.S. Establishes a Consulate In Vladivostok, Long Closed 23.9.1992. Vladivostok: The New York Times. Viitattu 18.2.2010.
  222. U.S. Consulate General in Yekaterinburg U.S. Consulate General in Yekaterinburg. Viitattu 31.7.2017.
  223. Inside a U.S. embassy: how the Foreign Service works for America, s. 9. American Foreign Service Association, 1996.
  224. Узбекистан откроет Генеральное консульство в Новосибирске 28.4.2007. DipInfo News Agency. Viitattu 3.5.2010. (venäjäksi)
  225. Lãnh sự quán nước Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam tại Vladivostok Lãnh sự quán nước Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam tại Vladivostok. Viitattu 31.7.2017. (vietnamiksi)
  226. a b Lời chào của Tổng Lãnh sự Consulate-General of Vietnam in Vladivostok. Viitattu 18.2.2010. vi
  227. Lãnh sự quán nước Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam tại Ekaterinburg Lãnh sự quán nước Cộng hòa xã hội chủ nghĩa Việt Nam tại Ekaterinburg. Viitattu 31.7.2017. (vietnamiksi)
  228. В Екатеринбурге откроется генеральное консульство Вьетнама 23.4.2007. Regions.ru. Viitattu 18.2.2010. (venäjäksi)
  229. Секция интересов Грузии при Посольстве Швейцарии в Российской Федерации russia.mfa.gov.ge. Viitattu 19.7.2017. (venäjäksi)
  230. NKR Permanent Mission in the Republic of Armenia www.nkr.am. Viitattu 19.7.2017.
  231. 首頁 - ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВО В МОСКВЕ ТАЙБЭЙСКО-МОСКОВСКОЙ КООРДИНАЦИОННОЙ КОМИССИИ ПО ЭКОНОМИЧЕСКОМУ И КУЛЬТУРНОМУ СОТРУДНИЧЕСТВУ 台北莫斯科經濟文化協調委員會駐莫斯科代表處 tmeccc.org. Viitattu 19.7.2017. (kiinaksi)
  232. Republic of Botswana Embassy in Stockholm, Sweden botswana.se. Viitattu 19.7.2017. (englanniksi)
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of diplomatic missions in Russia