Luettelo diplomaattisista edustustoista Tadžikistanissa

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo diplomaattisista edustustoista Tadžikistanissa. Dušanbessa on 22 suurlähetystöä.

Suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dušanbessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muut edustustot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Euroopan unionin lippu EU (Delegaatio)

Pääkonsulaatit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Horugissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akkreditoidut suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavat suurlähetystöt sijaitsevat Astanassa ellei toisin mainita.


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Diplomatic missions mfa.gov.az.
  2. Republic of Tajikistan - kingdom of Saudi Arabia - Ministry of Foreign Affairs mofa.gov.sa.
  3. Республiка Таджикистан - Посольства України - МЗС України mfa.gov.ua.
  4. Ministerio de Relaciones Exteriores y Culto - Actualidad mrecic.gov.ar.
  5. Tajikistan - Embassies - Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Armenia mfa.am.
  6. Australian Embassy in russia.embassy.gov.au.
  7. Suche nach österreichischen Vertretungen – BMEIA, Außenministerium Österreich bmeia.gv.at.
  8. Belgium in Kazakhstan - Taalkeuze - Choix de langue - Sprachauswahl - Language Choice countries.diplomatie.belgium.be.
  9. Archived copy mfa.ba. Arkistoitu 20.3.2012. Viitattu 21.11.2012.
  10. Archived copy portalconsular.mre.gov.br. Arkistoitu 9.12.2012. Viitattu 23.11.2012.
  11. Министерство на външните работи - Намери посолство mfa.bg.
  12. Embassy of Canada to Kazakhstan canadainternational.gc.ca.
  13. http://www.mvep.hr/MVP.asp?pcpid=1613&dmid=178#pocdrz
  14. Archived copy cubaminrex.cu. Arkistoitu 17.1.2013. Viitattu 22.11.2012.
  15. http://www.mfa.gov.cy/mfa/mfa2006.nsf/All/8CF7E9807D771EF4C2257A68002AC15E?OpenDocument
  16. http://www.mzv.cz/tashkent/cz/index.html
  17. Archived copy um.dk. Arkistoitu 15.7.2012. Viitattu 30.6.2011.
  18. Archived copy formin.finland.fi. Arkistoitu 17.5.2013. Viitattu 21.11.2012.
  19. Archived copy mfa.gov.ge. Arkistoitu 5.6.2012. Viitattu 21.11.2012.
  20. http://www.mfa.gr/en/greece-bilateral-relations/tajikistan/tajikistan-contact-details-for-greek-missions.html
  21. Archived copy mfa.gov.hu. Arkistoitu 19.1.2011. Viitattu 30.1.2011.
  22. Embassy's Jurisdiction iceland.is.
  23. Archived copy deplu.go.id. Arkistoitu 8.1.2013. Viitattu 22.11.2012.
  24. Page Not Found (404) - Department of Foreign Affairs and Trade dfa.ie.
  25. http://www.mfa.gov.il/MFA/Sherut/IsraeliAbroad/Continents/Asia/Tajikistan/
  26. http://www.esteri.it/MAE/Templates/SediTemplate.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7b90144702-199C-47DD-8FA5-97139E541E48%7d&NRORIGINALURL=%2fMAE%2fEN%2fMinistero%2fLaReteDiplomatica%2fAmbasciate%2fdefault%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest
  27. Diplomatic Missions am.gov.lv.
  28. http://www.urm.lt/popup2.php?tmpl_name=m_urm_lt_embassy&m_urm_country_id=112
  29. Portal - Mission Statement kln.gov.my.
  30. Secretaría de Relaciones Exteriores - Gobierno - gob.mx sre.gob.mx.
  31. http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ambassades-consulaten-en-overige-vertegenwoordigingen/tadzjikistan
  32. http://norway.no/styresmakter/etat.asp?tailid=40922
  33. Philippine Embassy, Islamabad, Pakistan isdpe.com.pk.
  34. http://poland.uz/en/embassy/
  35. http://www.portugal.gov.pt/pt/os-ministerios/ministerio-dos-negocios-estrangeiros/quero-saber-mais/sobre-o-ministerio/representacoes-diplomaticas-portuguesas/embaixadas-e-postos-consulares.aspx#T
  36. Romanian Missions - Ministry of Foreign Affairs mae.ro.
  37. http://www.mfa.gov.rs/en/index.php/embassies/serbian-diplomatic-missions/other-serbia-nonresidential-countries/374-other-countries-rs/374-tajikistan[vanhentunut linkki]
  38. Domov - MZV MZV PORTAL mzv.sk.
  39. Embassy of the Republic of Slovenia Moscow moskva.veleposlanistvo.si.
  40. Department of International Relations and Cooperation - South Africa dfa.gov.za.
  41. Archived copy maec.es. Arkistoitu 19.8.2012. Viitattu 21.11.2012.
  42. High Commission of the Democratic Socialist Republic of Sri Lanka, Islamabad, Pakistan mea.gov.lk.
  43. Tajikistan - SwedenAbroad swedenabroad.com.
  44. Embassy of Switzerland in Kazakhstan eda.admin.ch.
  45. สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงมอสโก thaiembassymoscow.com.
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of diplomatic missions in Tajiskistan