Luettelo diplomaattisista edustustoista Pohjois-Koreassa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo diplomaattisista edustustoista Pohjois-Koreassa. Tällä hetkellä Pyongyangissa on 24 suurlähetystöä. Lisäksi lisäksi Pohjois-Koreassa on 2 konsulaattia ja 2 muuta edustustoa.

Venäjän suurlähetystö on suurin Pyongyangissa sijaitsevassa suurlähetystössä


Suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ranskan, Saksan, Ruotsin ja Yhdistyneen kuningaskunnan suurlähetystöt sijaitsevat kaikki entisessä Itä-Saksan suurlähetystön kompleksissa Pyongyangissa
Venäjän suurlähetystö on suurin Pyongyangissa sijaitsevassa suurlähetystössä

Pyongyangissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toimistot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääkonsulaatit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Chongjinissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akkreditoidut suurlähetystöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pekingissä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Soulissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tokiossa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hanoissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ministério das Relações Exteriores itamaraty.gov.br. Arkistoitu 15 December 2013. Viitattu 29 January 2016.
  2. Diplomatic list, Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria
  3. Diplomatic list, Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation of the Kingdom of Cambodia[1]
  4. EMBASSY OF THE PEOPLE'S REPUBLIC OF CHINA IN THE DEMOCRATIC PEOPLE'S REPUBLIC OF KOREA kp.chineseembassy.org. Viitattu 29 January 2016.
  5. Diplomatic list, Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Cuba
  6. Czech Embassy in Pyongyang Korea, Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic
  7. Ministry of Foreign Affairs - Home mfa.gov.eg. Viitattu 29 January 2016.
  8. List of embassies at the website of German Federal Foreign Office, page 78
  9. Ministry of External Affairs, India
  10. Embassy of Indonesia
  11. Iranian embassy[vanhentunut linkki]
  12. Embassy of the Lao PDR - Democratic People's Republic of Korea Ministry of Foreign Affairs of LAO PDR. Viitattu 16 June 2017. en-gb
  13. Redirecting kln.gov.my. Viitattu 29 January 2016.
  14. Ministry of Foreign Affairs & Trade
  15. Nigeria Missions Overseas foreignaffairs.gov.ng. Viitattu 1 July 2017.
  16. Embassy of Pakistan
  17. Embassy of Palestine in Pyongyang, Korea (Democratic Republic) embassypages.com. Viitattu 14.12.2017.
  18. Polish embassy in Pyongyang
  19. Ministerul Afacerilor Externe mae.ro. Viitattu 29 January 2016.
  20. Diplomatic list, Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation
  21. Embassy of Sweden in Pyongyang, North Korea. swedenabroad.com.
  22. موقع وزارة الخارجية والمغتربين- الجمهورية العربية السورية mofa.gov.sy. Viitattu 29 January 2016.
  23. British Embassy Pyongyang gov.uk. Viitattu 29 January 2016.
  24. Embassy of the Socialist Republic of Vietnam in Democratic People's Republic of Korea Vietnam Ministry of Foreign Affairs. Viitattu 16 June 2017. en
  25. Ambassades et consulats français à l’étranger, Corée du Nord MFA France. Viitattu 22 February 2017.
  26. Swiss Cooperation Office in Democratic People’s Republic of Korea eda.admin.ch. Viitattu 29 January 2016.
  27. Curriculum vitae ambasadat.gov.al. Viitattu 29 January 2016.
  28. FS: AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI XARİCİ İŞLƏR NAZİRLİYİ mfa.gov.az. Viitattu 29 January 2016.
  29. Visa Section of Bangladesh Embassy bangladeshembassy.com.cn. Arkistoitu 3 March 2016. Viitattu 29 January 2016.
  30. Embassies/Consulates of Cameroon[vanhentunut linkki]
  31. Misiones en Asia, Ministerio de Relaciones Exteriores, Republica de Chile
  32. http://www.mvep.hr/hr/predstavnistva/dmkurh-u-svijetu/demokratska-narodna-republika-koreja-peking,321.html#p
  33. MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS - Cyprus Diplomatic Missions Abroad - DEMOCRATIC PEOPLE'S REPUBLIC OF KOREA mfa.gov.cy. Arkistoitu 3 March 2016. Viitattu 29 January 2016.
  34. The Ethiopia Embassy in China ethiopiaemb.org.cn. Viitattu 29 January 2016.
  35. Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Hungary - Missions Abroad, Asia
  36. Embassy of Iceland in Beijing - Relations with North Korea
  37. KA Zembchi Na Blogs kazembchina.org. Arkistoitu 30 April 2013. Viitattu 29 January 2016.
  38. Ministry of foreign affairs of the Republic of Macedonia
  39. Ministry of foreign affairs of Malta
  40. Manta - The Place for Small Business Manta. Viitattu 29 January 2016.
  41. Ministry of Foreign Affairs of Peru
  42. Home china.embassy.gov.rw. Viitattu 29 January 2016.
  43. Ministry Of Foreign Affairs - The Republic of Seychelles mfa.gov.sc. Viitattu 29 January 2016.
  44. Embassies of Sierra Leone
  45. Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Slovenia
  46. South African Representation Abroad dfa.gov.za. Viitattu 29 January 2016.
  47. Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación de España
  48. Embassy Profile 2013. Embassy of Tanzania in China.
  49. Tunisian Ministry of Foreign Affairs
  50. Ministry of People's Power for External Relations of the Bolivarian Republic of Venezuela
  51. seoden4k: Zambia Embassy - Beijing - Home zambiaembassy-beijing.com. Viitattu 29 January 2016.
  52. Our embassies and consulates overseas Department of Foreign Affairs and Trade. Viitattu 29 January 2016.
  53. [2]
  54. Willy Fautre willyfautre.org. Arkistoitu 23 February 2012. Viitattu 29 January 2016.
  55. Error 404 - Travel.gc.ca Travel.gc.ca. Viitattu 29 January 2016.
  56. Archived copy ambseoul.um.dk. Arkistoitu 29.6.2009. Viitattu 15.4.2009.
  57. Ministry of Foreign Affairs of Finland
  58. imaginationtravel.gr - Ελληνικές πρεσβείες & προξενεία imaginationtravel.gr. Viitattu 29 January 2016.
  59. 북한과 과테말라의 관계 terms.naver.com. Viitattu 29 January 2016.
  60. Department of Foreign Affairs: North Korea (Democratic People’s Republic of Korea) dfa.ie. Viitattu 29 January 2016.
  61. Errore esteri.it. Viitattu 29 January 2016.
  62. Corea del Norte
  63. Vertegenwoordigingen: Noord-Korea rijksoverheid.nl. Viitattu 20 September 2017.
  64. New Zealand Ministry of Foreign Affairs and Trade: Embassies New Zealand Ministry of Foreign Affairs and Trade. Viitattu 29 January 2016.
  65. 76 foreign diplomats visit N.K.’s Kaesong complex hani.co.kr. Viitattu 29 January 2016.
  66. MNE min-nestrangeiros.pt. Viitattu 29 January 2016.
  67. Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Turkey - Turkish Representations Abroad[vanhentunut linkki]
  68. information about Embassy - ベナン共和国大使館 beninembassy.jp. Viitattu 4 September 2017.
  69. 북한 수교국들, 평양보다 베이징에 공관 더 많아 news.naver.com. Viitattu 29 January 2016.
  70. 북한과 세네갈의 관계 terms.naver.com. Viitattu 29 January 2016.
  71. 북한 수교국들, 평양보다 베이징에 공관 더 많아 news.naver.com. Viitattu 29 January 2016.
  72. 북한 수교국들, 평양보다 베이징에 공관 더 많아 news.naver.com. Viitattu 29 January 2016.