Luettelo australialaisista kirjailijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo kirjailijoista, jotka ovat asuneet Australiassa tai julkaisseet merkittävästi siellä asuessaan.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Norman Lindsay

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Pulitzer Prizes (20.12.2006) The Pulitzer Board. Viitattu 21.12.2006. (englanniksi)
  2. JM Coetzee becomes an Australian citizen 6.3.2006. Mail & Guardian online. Viitattu 18.8.2007. (englanniksi)
  3. Crime and the Corris factor 30.8.2003. Melbourne: The Age. (englanniksi)
  4. Devanny, Jean 1894–1962 Dictionary of New Zealand Biography. (englanniksi)
  5. Henrietta Frances York Drake-Brockman (1901–1968) Australian Women's Archives Project. (englanniksi)
  6. Biography: Sarah Dowse National Library of Australia. Viitattu 1.10.2007. (englanniksi)
  7. Margaret Fane AustLit. Viitattu 10.10.2013. (englanniksi)
  8. On the couch with Kerry Greenwood The Age. 14.8.2003. Melbourne. Viitattu 27.3.2007. (englanniksi)
  9. Torsten Krol, Austlit
  10. William (Will Lawson) (1876–1957) adb.online.anu.edu.au. Viitattu 25.9.2007. (englanniksi)
  11. Simone Lazaroo (5.1.2007) web.archive.org. Viitattu 27.3.2007. (englanniksi)
  12. Hilary Lofting AustLit. Viitattu 11.10.2013. (englanniksi)
  13. Melissa Lucashenko (1.9.2007) web.archive.org. Viitattu 27.3.2007. (englanniksi)
  14. Boyer Lectures, 4: Up Over (Leonard Mann, wounded at Passchendaele in 1917, published a novel about the war in 1932. In Flesh in Armour he describes some infantrymen who squat on the railings in Trafalgar Square ja survey the city) abc.net.au. Viitattu 29.3.2007. (englanniksi)
  15. The Retreat of Radiance University of Sydney. Viitattu 1.10.2007. (englanniksi)
  16. Mudrooroo (a.k.a. Mudrooroo, Colin Johnson; Nyoongah, Colin Johnson; Johnson, Colin; Narogin, Mudrooroo; Nyoongah, Mudrooroo) austlit.edu.au. Viitattu 29.3.2007. (englanniksi)
  17. Joanna Murray-Smith (4.3.2007) web.archive.org. Viitattu 29.3.2007. (englanniksi)
  18. Judah Waten AustLit Database. Viitattu 14.5.2007. (englanniksi)
  19. Eric Willmot AustLit Database. Viitattu 14.5.2007. (englanniksi)