Luettelo Twicen saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Twicen saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista.

Palkinnot ja ehdokkuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palkintoseremonia, esitysvuosi, kategoria, palkinnon ehdokas ja ehdokkuuden tulos
Palkintoseremonia Vuosi Kategoria Ehdokas / teos Tulos Viitteet
APAN Music Awards 2021 APAN Top 10 (Bonsang) Twice Voitto [1]
Represent Record of the Year Voitto [2]
Best Music Video Ehdokkuus [3]
Best Performance Ehdokkuus
Idol Champ Global Pick – Group Ehdokkuus [4]
Idol Champ Fan's Pick – Group Ehdokkuus
KT Seezn Star Award – Singer Ehdokkuus
Asia Artist Awards 2016 Popularity Award – Singer Ehdokkuus [5]
Best Artist Award – Singer Voitto
2017 Popularity Award – Singer Ehdokkuus
2018 Fabulous Award – Singer Voitto [6]
Popularity Award – Singer Ehdokkuus
Artist of the Year – Music Voitto
Best Artist Award – Singer Voitto
2019 Artist of the Year (Daesang) Voitto [7]
Best Social Artist Award – Music Voitto
Popularity Award – Singer Ehdokkuus
StarNews Popularity Award – Female Group Ehdokkuus
2020 AAA x Choeaedol Popularity Award – Female Voitto
Artist Of The Year (Daesang) Voitto
Asian Pop Music Awards[a] 2020 Best Group (Overseas) Ehdokkuus [9]
Brand Customer Loyalty Awards 2021 Best Female Idol Group Ehdokkuus [10]
BreakTudo Awards 2018 K-pop Female Group Ehdokkuus [11]
2019 Ehdokkuus [12]
2020 Voitto [13]
International Fandom Once Voitto
Gaon Chart Music Awards 2016 New Artist of the Year Twice Ehdokkuus [14]
2017 Album of the Year – 2nd Quarter Page Two Ehdokkuus [15]
Song of the Year – April "Cheer Up" Voitto [16]
Song of the Year – October "TT" Voitto [17]
2018 Album of the Year – 1st Quarter Twicecoaster: Lane 2 Ehdokkuus [18]
Album of the Year – 2nd Quarter Signal Ehdokkuus
Album of the Year – 4th Quarter Twicetagram Ehdokkuus
Song of the Year – February "Knock Knock" Voitto [19][20]
Song of the Year – May "Signal" Ehdokkuus
Song of the Year – October "Likey" Ehdokkuus
Song of the Year – December "Heart Shaker" Voitto
2019 Album of the Year – 2nd Quarter What Is Love? Ehdokkuus [21]
Album of the Year – 3rd Quarter Summer Nights Ehdokkuus
Album of the Year – 4th Quarter Yes or Yes Ehdokkuus
Song of the Year – April "What Is Love?" Voitto [22][23]
Song of the Year – July "Dance the Night Away" Voitto
Song of the Year – November "Yes or Yes" Ehdokkuus
2020 Album of the Year – 2nd Quarter Fancy You Ehdokkuus [24]
Album of the Year – 3rd Quarter Feel Special Ehdokkuus
Song of the Year – April "Fancy" Ehdokkuus [25]
2021 Album of the Year – 3rd Quarter More & More Ehdokkuus [26]
Mubeat Global Choice Award – Female Twice Ehdokkuus [27]
Song of the Year – June "More & More" Ehdokkuus [28]
Genie Music Awards 2018 The Top Artist Twice Ehdokkuus [29][30]
The Best Selling Artist Voitto
The Female Group Voitto
Best Global Performance Voitto
Genie Music Popularity Award Ehdokkuus
The Top Music "What Is Love?" Ehdokkuus
The Performing Artist – Female Ehdokkuus
2019 The Top Artist Twice Ehdokkuus [31][32]
The Best Selling Artist Voitto
The Female Group Voitto
The Performing Artist – Female Ehdokkuus
Genie Music Popularity Award Ehdokkuus
Global Popularity Award Ehdokkuus
2020 Artist of the Year Ehdokkuus [33]
Golden Disc Awards 2016 Rookie of the Year Award Voitto [34][35]
Popularity Award Ehdokkuus
Global Popularity Award Ehdokkuus
2017 Album Bonsang Twicecoaster: Lane 1 Ehdokkuus [36]
Digital Daesang "Cheer Up" Voitto
Digital Bonsang Voitto
Popularity Award Twice Ehdokkuus
Asian Choice Popularity Award Ehdokkuus
2018 Album Daesang Twicetagram Ehdokkuus [37]
Album Bonsang Voitto
Digital Daesang "Knock Knock" Ehdokkuus
Digital Bonsang Voitto
CeCi Asia Icon Award Twice Voitto
Genie Popularity Award Ehdokkuus
Global Popularity Award Ehdokkuus
2019 Album Daesang What Is Love? Ehdokkuus [38][39]
Album Bonsang Voitto
Digital Daesang "Heart Shaker" Ehdokkuus
Digital Bonsang Voitto
Popularity Award Twice Ehdokkuus
NetEase Music Global Star Popularity Award Ehdokkuus
2020 Album Daesang Feel Special Ehdokkuus [40][41][42]
Album Bonsang Voitto
Digital Daesang "Yes or Yes" Ehdokkuus
Digital Bonsang Voitto
Cosmopolitan Artist Award Twice Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
NetEase Music Fans' Choice K-pop Star Award Ehdokkuus
2021 Album Bonsang More & More Voitto [43]
Album Daesang Ehdokkuus [44]
Digital Daesang "More & More" Ehdokkuus
Popularity Award Twice Ehdokkuus
QQ Music Fan's Choice K-Pop Artist Ehdokkuus [45]
InStyle Star Icon 2016 Next Generation Girl Group Ehdokkuus [46]
Japan Gold Disc Awards 2018 New Artist of the Year (Asia) Voitto [47]
Best 3 New Artist (Asia) Voitto
Album of the Year (Asia) #Twice Voitto [48]
Best 3 Albums (Asia) Voitto
Song of the Year by Download (Asia) "TT (japanilainen versio)" Voitto [49]
2019 Best 3 Albums (Asia) BDZ Voitto [50]
Song of the Year by Download (Asia) "Candy Pop" Voitto [51]
2020 Best 3 Albums (Asia) &Twice ja #Twice2 Voitto [52]
Album of the Year (Asia) #Twice2 Voitto
Japan Record Awards 2018 Grand Prix "Wake Me Up" Ehdokkuus [53]
Best Song Award Voitto
Korea Cable TV Association Awards 2016 Best Singer Selected by Cable TV Music Producers Twice Voitto [54]
2017 Artist of the Year Voitto [55]
Korea PD Awards 2017 Performer of the Year (Daesang) Voitto [56]
Korea Popular Music Awards 2018 Best Album Merry & Happy Ehdokkuus [57]
Best Artist Twice Ehdokkuus
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
Best Digital Song "Heart Shaker" Voitto
Group Dance Award Ehdokkuus
Korean Consumer Forum Award 2016 Korea's Brand of the Year Twice Voitto [58]
Korean Ministry of Culture, Sports and Tourism 2019 Hallyu Culture Grand Prize Voitto [59]
Korean Music Awards 2017 Song of the Year "Cheer Up" Ehdokkuus [60][61]
Best Pop Song Ehdokkuus
Rookie of the Year Twice Ehdokkuus
Melon Music Awards 2016 Best Album Award Page Two Ehdokkuus [62]
Best Song Award "Cheer Up" Voitto
Best Dance – Female Ehdokkuus
Best Artist Award Twice Ehdokkuus
Top 10 Artists Voitto
Netizen Popularity Award Ehdokkuus
Kakao Hot Star Award Ehdokkuus
2017 Best Song Award "Knock Knock" Ehdokkuus [63][64]
Best Dance – Female Voitto
Best Artist Award Twice Ehdokkuus
Top 10 Artists Voitto
Netizen Popularity Award Ehdokkuus
Kakao Hot Star Award Ehdokkuus
2018 Best Song Award "Heart Shaker" Ehdokkuus [65][66]
Best Dance – Female Ehdokkuus
Best Artist Award Twice Ehdokkuus
Top 10 Artists Voitto
Netizen Popularity Award Ehdokkuus
Kakao Hot Star Award Ehdokkuus
2019 Top 10 Artists Ehdokkuus [67][68]
Netizen Popularity Award Ehdokkuus
Best Dance – Female "Fancy" Ehdokkuus
Mnet Asian Music Awards 2015 Artist of the Year Twice Ehdokkuus [69]
Best New Female Artist Voitto
2016 Album of the Year Page Two Ehdokkuus [70][71][72]
Artist of the Year Twice Ehdokkuus
Best Female Group Voitto
Worldwide Favorite Artist Ehdokkuus
Song of the Year "Cheer Up" Voitto
Best Dance Performance – Female Group Ehdokkuus
2017 Album of the Year Signal Ehdokkuus [73][74][75]
Artist of the Year Twice Ehdokkuus
Best Female Group Ehdokkuus
2017 Favorite KPOP Star Ehdokkuus
Song of the Year "Signal" Voitto
Best Music Video Ehdokkuus
Best Dance Performance – Female Group Voitto
2018 Album of the Year What Is Love? Ehdokkuus [76][77]
Artist of the Year Twice Ehdokkuus
Worldwide Icon of the Year Ehdokkuus
Best Female Group Voitto
Worldwide Fans' Choice Top 10 Voitto
Favorite Dance Artist – Female Voitto
Song of the Year "What Is Love?" Voitto
Best Music Video Ehdokkuus
Best Dance Performance – Female Group Voitto
Favorite Music Video Ehdokkuus
2019 Album of the Year Fancy You Ehdokkuus [78][79]
Artist of the Year Twice Ehdokkuus
Worldwide Icon of the Year Ehdokkuus
Best Female Group Voitto
Worldwide Fans' Choice Top 10 Voitto
2019 Qoo10 Favorite Female Artist Voitto
Song of the Year "Fancy" Ehdokkuus
Best Dance Performance – Female Group Voitto
2020 Best Female Group Twice Ehdokkuus [80]
Artist of the Year Ehdokkuus
Worldwide Fans' Choice Top 10 Voitto
Most Popular Artist Voitto
Song of the Year "More & More" Ehdokkuus
Best Dance Performance – Female Group Ehdokkuus
MTV Europe Music Awards 2016 Best Korean Act Twice Ehdokkuus
Philippine K-pop Awards 2015 Rookie of the Year – Female Voitto [81]
2016 Best Female Group Voitto [82]
Song of the Year "Cheer Up" Voitto
2017 Song of the Year "Likey" Voitto [83]
2019 Best Female Group Twice Voitto [84]
Seoul Music Awards 2016 Bonsang Award Ehdokkuus [85]
New Artist Award Ehdokkuus
Popularity Award Ehdokkuus
Hallyu Special Award Ehdokkuus
2017 Record of the Year in Digital Release "Cheer Up" Voitto [86]
Daesang Award Twice Ehdokkuus
Bonsang Award Voitto
Female Dance Performance Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
Hallyu Special Award Ehdokkuus
2018 Daesang Award Ehdokkuus [87]
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
Hallyu Special Award Ehdokkuus
2019 Daesang Award Ehdokkuus [88]
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
Hallyu Special Award Ehdokkuus
2020 Daesang Award Ehdokkuus [89]
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus [90]
Hallyu Special Award Ehdokkuus
QQ Music Most Popular K-Pop Artist Award Ehdokkuus [91]
2021 Daesang Award Ehdokkuus [92]
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
K-wave Popularity Award Ehdokkuus
Fan PD Artist Award Ehdokkuus [93]
WhosFandom Award Ehdokkuus [94]
Shibuya Note Awards 2018 Buzz of the Year Ehdokkuus [95]
Shorty Awards 2020 Best in Music Voitto [96]
Soompi Awards 2017 Best Female Group Voitto [97][98]
Artist of the Year Ehdokkuus
Breakout Artist Ehdokkuus
Best Choreography "Cheer Up" Ehdokkuus
Song of the Year Ehdokkuus
Fuse Music Video of the Year Ehdokkuus
Best Stage Outfit Ehdokkuus
Album of the Year Page Two Ehdokkuus
2018 Artist of the Year Twice Ehdokkuus [99]
Album of the Year Twicecoaster: Lane 2 Ehdokkuus
Song of the Year "Signal" Ehdokkuus
Best Stage Outfit Ehdokkuus
Best Female Group Twice Ehdokkuus
Best Choreography "Knock Knock" Ehdokkuus
Soribada Best K-Music Awards 2017 Digital Daesang Award Twice Voitto [100]
Bonsang Award Voitto
Popularity Award Ehdokkuus
2018 Digital Daesang Award Voitto [101]
Bonsang Award Voitto
Female Popularity Award Ehdokkuus
Global Fandom Award Ehdokkuus
2019 Music of the Year Voitto [102]
Bonsang Award Voitto
Female Popularity Award Voitto
2020 New K-Wave Favorite Female Bias Voitto
Bonsang Award Voitto
Artist of the Year Voitto
Spotify Awards 2020 Most Listened to K-Pop Artist: Female Ehdokkuus [103]
Telehit Awards 2019 Best K-pop of the Year Ehdokkuus [104]
The Fact Music Awards 2018 Artist of the Year (Bonsang) Voitto [105]
Worldwide Icon Voitto
2019 Artist of the Year (Bonsang) Voitto [106]
Worldwide Icon Voitto
2020 Year's Artist Voitto
TMA Popularity Award Ehdokkuus
V Live Awards 2016 V Refreshing Youngster Award Voitto [107]
2017 Global Artist Top 10 Voitto [108][109]
2018 Global Artist Top 10 Voitto [110]
2019 Artist Top 10 Voitto [111]
Best Channel – 3 million followers Voitto
The Most Loved Artist Ehdokkuus [112][113]
Global Artist Top 12 Voitto
Yahoo! Asia Buzz Awards 2016 Asia Popular Artist Award Ehdokkuus

Muut huomionosoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valtiolliset kunnianosoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maan, myöntövuoden ja tunnustuksen nimi
Maa Vuosi Tunnustus Viitteet
Etelä-Korea[b] 2017 Kulttuurin, urheilun ja turismin ministeriön kiitos [115]

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hosted by the Hong Kong Asia Pacific International Group and Sunway Records, the Asian Pop Music Awards bases its winners on the "Asian Pop Music Chart" which opened on September 2019.[8]
  2. Honors are given at the Korean Popular Culture and Arts Awards, arranged by the Korea Creative Content Agency and hosted by the Ministry of Culture, Sports and Tourism. This is an annual South Korean government-run award ceremony first held in 2010, which aimed to "honor[s] those who have made a contribution to contemporary pop culture and the arts, including actors, singers, comedians and models."[114]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. '2020 APAN AWARDS', 1월 23일·24일 개최..방탄소년단·강다니엘 인기상 확정[공식입장] entertain.v.daum.net. ko
  2. Lee Jeong-ho: 방탄소년단 '2020 APAN' 이변 없는 대상..강다니엘 5관왕[종합] entertain.naver.com. January 24, 2021. ko
  3. APAN Music Awards 2020 anunció lista de ganadores y generó debate en redes La República. November 26, 2020. es
  4. '2020 APAN 어워즈' 인기투표 중, 팬들이 직접 뽑은 1위는? entertain.naver.com. ko
  5. "역시 대세" 트와이스X방탄소년단, 베스트 아티스트상 OSEN. Viitattu November 16, 2016. ko
  6. 'AAA 3관왕' 트와이스 "모두 원스 덕분이에요"[독점영상] December 4, 2018. Star Money Today. Viitattu December 7, 2018. ko
  7. 2019 AAA, 장동건·갓세븐·트와이스·레드벨벳·세븐틴 대상 수상(종합) November 27, 2019. News1. Viitattu November 30, 2019. ko
  8. 2020亚洲流行音乐大奖结果出炉 林俊杰获5奖成最大赢家 vct.news. December 28, 2020. Chinese
  9. 亞洲流行音樂大獎2020入圍揭曉 林俊傑入圍7項BLACKPINK入圍6項 Hong Kong Commercial Daily. December 8, 2020. chinese
  10. 2021 Brand Customer Loyalty Awards Voting bcli.kcforum.co.kr. en
  11. BreakTudo Awards 2018 announces nominees including BTS, BLACKPINK, Cardi B, Taylor Swift, and more! kpopchannel.tv. Viitattu September 28, 2019.
  12. BreakTudo Awards 2019: Veja a lista completa de indicados BreakTudo. August 22, 2019. Viitattu August 27, 2019. pt-BR
  13. Saiba quem são os indicados do BreakTudo Awards 2020 breaktudo.com. Viitattu August 19, 2020. Portuguese
  14. 5th Gaon Chart K-pop Awards, New Artist of the Year nominees Kpop Construction. Arkistoitu January 30, 2016. Viitattu January 22, 2016.
  15. Gaon Chart K-pop awards 2017 live streaming: Where to watch the event live online; complete list of nominees ibtimes.co.in. February 21, 2017. Viitattu February 16, 2018.
  16. 트와이스 '4월의 음악 강자'[포토] Xports News. Viitattu February 22, 2017. ko
  17. 트와이스 '10월의 음원깡패'[포토] Xports News. Viitattu February 22, 2017. ko
  18. 올해의 가수 (앨범) 후보자 KMCA. Arkistoitu February 16, 2018. Viitattu February 16, 2018. ko
  19. Kim Nara: [2018 가온차트 아이유, 최다관왕 '5관왕' 달성…워너원은 4관왕·트와이스 2관왕 (종합)] My Daily. February 14, 2018. ko
  20. 올해의 가수 (음원) 후보자 KMCA. Arkistoitu February 16, 2018. Viitattu February 16, 2018. ko
  21. 올해의 가수 (앨범) 후보자 KMCA. Arkistoitu January 23, 2019. Viitattu January 23, 2019. ko
  22. 방탄소년단·아이콘 3관왕…'가온차트 뮤직어워드' 정상 January 24, 2019. EDaily. Viitattu January 24, 2019. ko
  23. 올해의 가수 (음원) 후보자 KMCA. Arkistoitu January 23, 2019. Viitattu January 23, 2019. ko
  24. 올해의 가수 (앨범) 후보자 KMCA. Arkistoitu January 8, 2020. Viitattu January 8, 2020. ko
  25. 올해의 가수 (음원) 후보자 KMCA. Arkistoitu January 8, 2020. Viitattu January 8, 2020. ko
  26. 10th Gaon Chart Music Awards 올해의 가수(오프라인앨범)후보자 Gaon Chart Music Awards. ko
  27. 가온차트 2020, 글로벌 초이스상 1차 투표 시작…남자·여자 후보 공개 Top Star News. December 8, 2020. ko
  28. 10th Gaon Chart Music Awards 올해의 가수(디지털음원)후보자 December 7, 2020. Gaon Chart Music Awards. ko
  29. "BTS·워너원·트와이스·볼빨간"…'2018 MGA' 후보 공개, 투표 시작 October 1, 2018. Sports Chosun. Viitattu October 1, 2018. ko
  30. "BTS·워너원·트와이스·찰리푸스" '2018 MGA' K-POP으로 하나 됐다 November 7, 2018. OSEN. Viitattu November 16, 2018. ko
  31. [MGMA 방탄소년단, 대상 포함 6관왕 폭주...트와이스 `2관왕` (종합)] mk.co.kr. August 1, 2019. Viitattu August 1, 2019. ko
  32. BTS, Paul Kim & TWICE Win Top Prizes at 2019 M2 X Genie Music Awards billboard.com. August 1, 2019. Viitattu August 2, 2019.
  33. 2020 지니 뮤직 어워드 promotion.genie.co.kr. ko
  34. The 30th Anniversary Golden Disk Awards International Voting Ilgan Sports, DramaHouse, & J Content Hub Co., Ltd.. Viitattu December 11, 2015.
  35. '골든디스크' 세븐틴-트와이스, JTBC2 신인상 수상 '글로벌 인기' Sports Chosun. Viitattu January 21, 2016. ko
  36. Yoon Min-sik. "Exo, Twice grab top honors at Golden Disc awards", January 15, 2017. Luettu January 16, 2017. 
  37. BTS and IU cap off ‘unbelievable’ year: Exo, Wanna One and more were big winners at the 32nd Golden Disc Awards Korea JoongAng Daily. January 13, 2018.
  38. ‘4관왕’ 방탄소년단, 음반부문 대상…故 종현 본상 [2019 골든디스크 종합] January 6, 2019. Sports MK. Viitattu January 23, 2019. ko
  39. [2019 골든디스크 아이콘, 디지털 음원 부분 대상…"故전태관 추모" [종합]] January 5, 2019. Sports Chosun. Viitattu January 23, 2019. ko
  40. The 34th Golden Disk Awards with TikTok December 5, 2019. Golden Disc Awards.
  41. 방탄소년단, 디지털 음원 대상…마마무‧ITZY 2관왕 (종합) [2020 골든디스크] January 4, 2020. OSEN. Viitattu January 5, 2020. ko
  42. [2020 골든디스크방탄소년단, 음원+음반 대상 동시 석권…"공정한 2020년 기대"(종합)] January 5, 2020. Sports Chosun. Viitattu January 5, 2020. ko
  43. Yoon Ki-baek: 방탄소년단, 골든디스크 음반 대상 [종합] entertain.naver.com. January 10, 2021.
  44. 35th Golden Disc Awards – Nominees goldendisc.co.kr.
  45. 「QQ音乐X第35届金唱片大赏」入围名单 y.qq.com. Chinese
  46. InStyle 스타 아이콘 InStyle Korea. January 21, 2016. ko
  47. 第32回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 26, 2018. ja
  48. 第32回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 26, 2018. ja
  49. 第32回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 26, 2018. ja
  50. 第33回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 25, 2019. ja
  51. 第33回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 25, 2019. ja
  52. 第32回 日本ゴールドディスク大賞・受賞作品/アーティスト Recording Industry Association of Japan. Viitattu February 26, 2018. ja
  53. 第60回 日本レコード大賞 各賞発表 Awards tbs.co.jp. November 16, 2018.
  54. "트와이스, KCTA 최고 가수상 "상에 걸맞는 가수 되겠다"", Star News. Luettu March 25, 2016. (ko) 
  55. "'2017케이블방송대상', tvN '도깨비' 4관왕-트와이스 올해 가수상", SPOTV Star, March 10, 2017. Luettu March 10, 2017. (ko) 
  56. "[단독 트와이스, 한국PD대상 가수상 '걸그룹 대세 인정']", OSEN. Luettu March 17, 2017. (ko) 
  57. [2018 KPMA워너원 가수상·인기상 독식 `4관왕`…방탄소년단·트와이스 불참] December 20, 2018. MK. Viitattu December 26, 2018. ko
  58. '트와이스', 올해의 브랜드 대상 특별상 수상… hankyung.com. Viitattu July 19, 2016. ko
  59. 트와이스, 한류문화대상 영예···23일 '뉴시스 한류 엑스포' newsis.com. August 19, 2019. Viitattu August 22, 2019. ko
  60. 트와이스, '올해의 노래' 등 한국대중음악상 3개 부문 후보 sbsfune.sbs.co.kr. Viitattu February 16, 2018. ko
  61. 14th Korean Music Awards Nominees (Genre) koreanmusicawards.com. Viitattu February 16, 2018. ko
  62. Winners from the 2016 MelOn Music Awards Herald Corporation. Viitattu November 20, 2016.
  63. "[2017MMA엑소·트와이스, 댄스부문 수상…다관왕 시동]", Herald Pop. Luettu December 2, 2017. (ko) 
  64. "빅뱅-레드벨벳-아이유 등 '2017 멜론 뮤직 어워드' TOP10 후보 발표", Sports DongA. Luettu November 13, 2017. (ko) 
  65. "‘카카오와 함께하는 2018 멜론뮤직어워드’, TOP10 공개", November 14, 2018. Luettu November 14, 2018. (ko) 
  66. "'MMA' 방탄소년단·아이콘·워너원, 올해 가요계 휩쓴 '대상' [종합]", Hankook Ilbo, December 1, 2018. Luettu December 2, 2018. (ko) 
  67. [MMA 2019 방탄소년단, 대상 4개 포함 8관왕…"계속 성장할 것" (종합)] November 30, 2019. Mydaily. Viitattu November 30, 2019. ko
  68. Melon Music Awards 2019 melon.com. ko
  69. Lee, Nancy. "[2015 MAMA iKON and Twice Win Best New Artist Awards]", CJ Digital Music. Luettu September 25, 2017. 
  70. Nominees for MAMA 2016 named entertainment.inquirer.net. Viitattu 21 May 2017.
  71. [2016 MAMA EXO and Twice Win in Best Group Category] CJ E&M enewsWorld. Arkistoitu December 5, 2016. Viitattu December 3, 2016.
  72. [2016 MAMA Twice Wins the HotelsCombined Song of the Year Award] CJ E&M enewsWorld. Arkistoitu December 5, 2016. Viitattu December 3, 2016.
  73. 5 Must-Watch Performances from 2017 MAMA In Japan billboard.com. November 29, 2017.
  74. 2017 MAMA Nominations: BTS, EXO, Heize, IU, Seventeen, TWICE, & Wanna One Receive Top Recognition billboard.com. October 20, 2017.
  75. Yoon, Min-sik. "Twice wins Song of Year Award at 2017 MAMA with 'Signal'", Herald Corporation. Luettu November 30, 2017. 
  76. '2018 MAMA' 방탄소년단 첫 대상·4관왕 '기염..트와이스x마마무 2관왕 [종합] December 12, 2018. OSEN. Viitattu December 26, 2018. ko
  77. '눈물의 대상' 방탄소년단X트와이스, '2018 MAMA' 진짜 주인공 [종합] December 15, 2018. Hankook Ilbo. Viitattu December 26, 2018. ko
  78. LIST: Official nominees for 2019 MAMA philstar.com. October 25, 2019. Viitattu October 25, 2019.
  79. [2019 MAMA 방탄소년단으로 시작해 방탄소년단으로 끝났다..대상 4개 포함 '9관왕' [종합]] Daum. December 4, 2019. Sports Chosun. ko
  80. 2020 MAMA Nominees mama.mwave.me. en
  81. Twice wins Best Female Rookie award in Philippines focustaiwan.tw. January 25, 2016. Viitattu March 6, 2019.
  82. Eight Hits That Made #KPOPCON8 Great kstreetmanila.com. December 23, 2016.
  83. #KPOPCON9 goes carnival for Pinoy K-pop fans this year kstreetmanila.com. December 24, 2017.
  84. Winners at 10th Philippine K-pop Awards entertainment.mb.com.ph. March 5, 2019. Viitattu March 6, 2019.
  85. Seoul Music Awards Global (scroll to K-POP STAR 2015 [LIVE VOTE and click "Main, Popular (Overseas) and Rookie" to reveal the nominees)] SportsSeoul. Arkistoitu December 8, 2015. Viitattu December 9, 2015.
  86. BTS wins big at Seoul Music Awards The Korea Herald. January 26, 2018. Herald Corporation.
  87. 방탄소년단, 모든 것이 좋았다...서울가요대상 대상 영예 January 26, 2018. Newsis. Viitattu January 27, 2018. ko
  88. '대상 2연패' 방탄소년단 3관왕…엑소‧아이콘‧워너원 2관왕[제28회 하이원서울가요대상] January 15, 2019. Sports Seoul. Viitattu January 23, 2019. ko
  89. Hwang, Hyejin. "‘서울가요대상’ 달라진 대상 시스템…방탄소년단 앨범대상→태연 음원대상", Newsen, January 30, 2020. Luettu January 30, 2020. (ko) 
  90. Seoul Music Awards 2020 nomination list, live streaming details and more The International Business Times. December 9, 2019.
  91. 第29届SMA-QQ音乐最受欢迎K-POP ARTIST奖 QQ Music. Viitattu January 31, 2020. zh
  92. 30th Seoul Music Awards – Voting Status seoulmusicawards.com.
  93. "100% 팬들이 뽑는다" 제30회 서가대 '팬PD 아티스트상' 영광의 주인공은? news.naver.com. December 3, 2020. ko
  94. 서울가요대상 ‘후즈팬덤상’, 아티스트와 팬덤 함께한 ‘16강’ 확정 entertain.naver.com. December 12, 2020. ko
  95. Shibuya Note Awards 2018 Nominees December 13, 2018. Shibuya Note Twitter profile. Viitattu January 15, 2019. ja
  96. MrBeast, Rebel Wilson, Zendaya and TWICE win at the Shorty Awards in first ever online event Metro. May 4, 2020.
  97. Lee Min-ho, Song Hye-kyo, EXO, top hallyu stars of the year: survey koreaherald.com. March 2, 2017. Viitattu January 9, 2019.
  98. 12th Annual Soompi Awards nominations:
  99. #Twice is nominated in 6 categories in the 13th Annual #SoompiAwards! February 20, 2018. Soompi official Twitter. Viitattu January 9, 2019.
  100. Kim Eun-ae. "'소리바다' 엑소, 韓최초 5년연속 대상..트와이스는 음원퀸[종합]", OSEN, September 20, 2017. Luettu September 20, 2017. (ko) 
  101. "BTS, TWICE Win Big at 2018 Soribada Best K-Music Awards", Billboard, August 30, 2018. Luettu September 5, 2018. 
  102. "미나야, 상 3개나 받았다!"…트와이스, '올해의 뮤직상'까지 3관왕 영예 [2019 소리바다 어워즈(종합)] August 22, 2019. My Daily. Viitattu August 22, 2019. ko
  103. Reyes, Van: Conoce a todos los nominados a los Spotify Awards 2020 nacionrex.com. February 19, 2020. Viitattu February 26, 2020. Spanish
  104. Asi se vivieron los premios Telehit 2019 El Universal. November 14, 2019. es
  105. 방탄소년단, 더팩트뮤직어워즈 대상..4관왕 영예(종합) star.mt.co.kr. April 24, 2019. Viitattu April 24, 2019. ko
  106. 방탄소년단, 음악 시상식 대상 추가…‘더팩트 뮤직 어워즈’ 4관왕 The Fact. March 16, 2020. ko
  107. 감사합니다 NAVER V app에서 V 상큼상을 주셨습니다, NAVER & ONCE & TWICE! 트와이스가 V 로 또 찾아갈게요 Twice official Twitter. Viitattu January 6, 2016.
  108. V LIVE TOP 10 campaign.naver.com. Viitattu June 12, 2017.
  109. 2017 GLOBAL V LIVE TOP 10 – TWICE, GLOBAL ARTIST TOP 10 Twice official Twitter. Viitattu January 22, 2017.
  110. [V Report Plus Vote for ‘Special Award’ winner via V app] January 24, 2018. Korea Herald. Viitattu July 16, 2019.
  111. [V Report Twice's V Live award party recap] March 1, 2019. Korea Herald. Viitattu July 16, 2019.
  112. [VLIVE 2019 VLIVE AWARDS V HEARTBEAT] vlive.tv. Arkistoitu October 24, 2019. Viitattu October 24, 2019.
  113. 브이라이브 어워즈 'V하트비트' 본상수상자 17팀 공개! thepreview.co.kr. October 23, 2019. Viitattu October 24, 2019. ko
  114. Lee, Sang-won. "Korean Popular Culture and Arts Awards announces winners", K-Pop Herald, Herald Corporation, October 25, 2016. 
  115. "엑소·박보검·지성·윤여정 등 28人 2017 대중문화예술상 수상", OSEN. Luettu October 30, 2017. (ko) 
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of awards and nominations received by Twice