Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista (naiset)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista.

Luettelossa on mainittu kaikki Pyrinnön naisten edustusjoukkueessa Suomen pääsarjassa pisteitä tehneet pelaajat ja pelaajat, jotka on merkitty Suomen Koripalloliiton tietokantaan Pyrinnön SM- tai cup-mitalisteina. Koripalloliiton pelaajatilastot alkavat naisten osalta kaudesta 1973–1974, ja tätä aikaisemmalta ajanjaksolta tietokanta mainitsee vain SM-mitalistit. Myös kausien 1988–1989 ja 1989–1990 kokoonpanotiedot puuttuvat.[1]

Pyrinnön miesten edustusjoukkueen pelaajat on lueteltu artikkeleissa Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista.

Siirry kirjaimeenA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Luettelo pelaajista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Pelaaja on nimetty Suomen koripallon Hall of Fameen
* Pelaaja, jonka pelipaidan Pyrintö on nostanut kattoon
Pelaa Pyrinnössä kaudella 2015–2016

  • Kans. = Ensisijainen kansalaisuus Pyrinnössä Suomen Koripalloliiton mukaan
  • Ensimm. = Ensimmäisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla
  • Viim. = Viimeisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla


Luettelo päivitetty 27. syyskuuta 2015.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Terttu Aarnivala Suomi 1950 1957 ● 4×Suomen mestaruus (1950, 1953, 1955, 1957),
   SM-hopea (1956), SM-pronssi (1954)
[2]
Kaarina Alanen Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [3]
Nina Alen Suomi 1990 1991 14 67 [4]
Jeanette Anderson Yhdysvallat 2014 2014 1 15 [5]
Kaisa Anttila Suomi 1983 1991 138 716 ● 2×Suomen mestaruus (1984, 1986) [6]
Arja Artola Suomi 1953 1955 ● 2×Suomen mestaruus (1953, 1955), SM-pronssi (1954) [7]
Leena Asikainen Suomi 1955 1955 ● Suomen mestaruus (1955) [8]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kiesha Beard Yhdysvallat 2005 2005 7 94 [9]
Meral Bedretdin Suomi 2014 25 270 [10]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kerri Delaney Yhdysvallat 1997 1998 37 859 [11]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Saara Eder Suomi 1997 1998 24 112 [12]
Hannele Ekman Suomi 1982 1984 40 33 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[13]
Antonia Eneh Suomi [14]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Eila Hakala (Koiso-Kanttila) Suomi 1950 1953 ● 2×Suomen mestaruus (1950, 1953) [15]
Anna Hammarberg Suomi 2004 2006 51 428 [16]
Riikka Harju Suomi 1983 1987 58 329 ● Suomen mestaruus (1984)
● Suomen cup (1983)
[17]
Birgit Haveneth (myöh. Tarko) Suomi 1954 1960 ● 3×Suomen mestaruus (1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[18]
Brittany Hedderson Kanada 2014 2015 27 389 [19]
Annika Heinisuo Suomi 2005 2006 25 112 [20]
Elisa Helin Suomi 1990 1991 14 157 [21]
Tiina Hiltunen Suomi 1982 1983 20 53 ● Suomen mestaruus (1983) [22]
Hanna Hurskainen Suomi 2014 12 51 [23]
Tiia Huuhka Suomi 2005 2006 26 278 Naisten SM-sarjan vuoden tulokas (2006) [24]
Nina Hyvärinen (o.s. Sandell) Suomi 2004 2005 26 370 [25]
Teija Hämäläinen Suomi 1998 1998 5 22 [26]
Marjo Hännikäinen Suomi 1987 1991 42 31 [27]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anne Jansson (o.s. Saarteinen) Suomi 1986 1988 56 177 [28]
Keisha Johnson Yhdysvallat 1994 1996 66 1387 [29]
Ingrida Jonkutė Liettua 1990 1991 14 329 [30]
Johanna Järvi Suomi 1998 1998 14 130 [31]
Kirsti Järvinen Suomi 1960 1960 ● SM-pronssi (1960) [32]
Paula Järvinen Suomi 1998 1998 13 11 [33]
Raija Järvinen Suomi 1953 1954 ● Suomen mestaruus (1953), SM-pronssi (1954) [34]
Jonna Järvitalo Suomi 2005 2006 23 60 [35]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Isabella Kaukopaasi Suomi 2014 2014 1 6 [36]
Tuire Kauttio Suomi 1994 1998 130 586 [37]
Maiju Kekki Suomi 2004 2005 27 84 [38]
Maija-Stiina Kerpo Suomi 1998 1998 17 125 [39]
Iina Keski-Saari Suomi 2014 33 95 [40]
Marja Kettinen Suomi 1993 1998 98 707 [41]
Ritva Kettula Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [42]
Eeva Kiiskinen Suomi 1995 1996 20 32 [43]
Ida Kirjanov Suomi 2014 2015 19 39 [44]
Irma Koiso-Kanttila Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [45]
Liisa Koivisto Suomi 1993 1997 105 1020 [46]
Maarit Koivumäki Suomi 1987 1988 28 72 [47]
Kirsti Koivuranta Suomi 1950 1954 ● 2×Suomen mestaruus (1950, 1953), SM-pronssi (1954) [48]
Hanna Koskela Suomi 1990 1996 104 235 [49]
Laura Koskela Suomi 1994 1998 137 446 [50]
Evita Koski Suomi [51]
Raija Koski Suomi 1957 1957 ● Suomen mestaruus (1957) [52]
Johanna Koskinen Suomi 1996 1998 13 6 [53]
Minna-Mari Koskinen Suomi 2005 2006 25 42 [54]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anneli Lahtinen Suomi 1955 1956 ● Suomen mestaruus (1955), SM-hopea (1956) [55]
Jaana Lamminsivu Suomi 1983 1988 96 835 ● Suomen mestaruus (1984)
● Suomen cup (1983)
[56]
Katriina Latosaari Suomi 1990 1996 44 340 [57]
Johanna Lautala (Ruotsi) Suomi 1993 1994 28 122 [58]
Eeva-Maija Lehikoinen Suomi 1998 1999 18 137 [59]
Irma Lehto Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [60]
Annina Lehtonen Suomi 2014 2015 20 55 [61]
Pauliina Lehtonen Suomi 1998 1998 14 75 [62]
Seija Leino#* Suomi 1982 1988 88 1685 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[63]
Kaisa Lind Suomi 2014 2016 51 335 [64]
Brita Lindberg (Haveneth) Suomi 1950 1960 ● 5×Suomen mestaruus (1950, 1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[65]
Elina Luontila (Pohjola) Suomi 1990 1998 147 1466 [66]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anna-Kaisa Manninen Suomi 1996 1997 31 225 [67]
Jenni Marjanen Suomi 1995 1998 64 239 [68]
Kaisu-Leena Marjomaa Suomi 2004 2006 45 121 [69]
Joby McKenzie Kanada 1998 1998 8 122 [70]
Katri Menna Suomi [71]
Christina Metzger Yhdysvallat 1987 1988 28 173 [72]
Jenni Mikkonen Suomi 2004 2005 19 19 [73]
Martha Mogish Yhdysvallat 1985 1986 28 435 ● Suomen mestaruus (1986) [74]
Riikka Molenius (Käpynen) Suomi 1982 1985 50 57 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[75]
Aulikki Mustakallio Suomi 1959 1960 ● SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960) [76]
Anne Mäkelä Suomi 1982 1991 158 715 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[77]
Marianne Mäkelä Suomi 1985 1986 28 448 ● Suomen mestaruus (1986) [78]
Tarja Mäki-Mustajärvi Suomi 1960 1960 ● SM-pronssi (1960) [79]
Kati Määttänen Suomi 1996 1997 32 349 [80]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Maria Neuvonen Suomi 2005 2006 24 104 [81]
Arja Nieminen Suomi 1985 1988 74 132 ● Suomen mestaruus (1986) [82]
Kaarina Noppa Suomi 1959 1960 ● SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960) [83]
Kati Noppa Suomi 1958 1958 ● Suomen mestaruus (1958) [84]
Kirsti Nummi Suomi 1985 1987 56 557 ● Suomen mestaruus (1986) [85]
Anne-Mari Nymander Suomi 1993 1999 139 948 [86]
Nina Nynäs Suomi 1997 1998 12 21 [87]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Jaana Oksanen Suomi 1998 1998 9 12 [88]
Laura Ollila Suomi 2004 2005 26 123 [89]
Ilze Ose Latvia 1993 1994 28 417 [90]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Helena Pahkajärvi Suomi 1984 1985 20 57 [91]
Oona Panula Suomi 2005 2006 24 19 [92]
Kaija Paroma Suomi 1957 1960 ● 2×Suomen mestaruus (1957, 1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[93]
Keira Peak Yhdysvallat 2015 1 11 [94]
Helena Peltonen Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [95]
Paula Penttilä Suomi 2004 2006 42 498 [96]
Maiju Pihlajamäki Suomi 1996 1998 55 168 [97]
Suvi Pispa Suomi 2004 2005 28 54 [98]
Oberon Pitterson Jamaika 1996 1997 29 629 [99]
Sanna Pussinen Suomi 1982 1986 78 149 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[100]
Nina Pyykkö Suomi 1993 1994 27 91 [101]
Miranne Päivärinta Suomi 1990 1994 16 19 [102]

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Helena Railo Suomi 1953 1958 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   SM-hopea (1956), SM-pronssi (1954)
[103]
Satu Raimesalo Suomi 2004 2005 27 129 [104]
Mirjami Rajala Suomi 1954 1960 ● 3×Suomen mestaruus (1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[105]
Jana Rediger Yhdysvallat 2005 2006 19 320 [106]
Raili Reinola Suomi 1956 1956 ● SM-hopea (1956) [107]
Saara Riihelä (Poussa) Suomi 1997 1998 34 283 [108]
Anna Riisiö Suomi 2004 2005 24 84 [109]
Heli Roukanoja Suomi 1993 1996 35 722 Naisten SM-sarjan vuoden tulokas (1994) [110]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Satu Saarteinen Suomi 1982 1988 114 1678 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[111]
Ella Salminen Suomi [112]
Salme Salminen Suomi 1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [113]
Jessica Schroll Yhdysvallat 2014 2015 25 455 [114]
Marjo Siltaloppi Suomi 1994 1996 41 59 [115]
Jaana Sintonen Suomi 1994 1996 64 1467 [116]
Salla Skön Suomi [117]
Johanna Solja Suomi 1998 1998 8 19 [118]
Johanna Soppela Suomi 2014 2016 42 195 [119]
Mari Summanen Suomi 2004 2006 53 322 [120]
Noora Suomilammi Suomi [121]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Adrianne Thomas Yhdysvallat 2015 2015 9 81 [122]
Marjo Tiiva Suomi 1982 1991 140 150 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986) [123]
Tuulia Timo Suomi 2014 2015 26 39 [124]
Lotta Toivonen (Koskela) Suomi 1993 1998 115 434 [125]
Reetta-Sofia Tulkki Suomi [126]
Eila Tähtinen Suomi 1953 1959 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), SM-pronssi (1954)
[127]
Maire Tähtinen Suomi 1953 1959 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), SM-pronssi (1954)
[128]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tuula Urrila Suomi 1993 1996 29 76 [129]
Katriina Uusitalo Suomi 1982 1985 50 433 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[130]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Aila Varla Suomi 1954 1954 ● SM-pronssi (1954) [131]
Katariina Venho Suomi 2014 2015 25 14 [132]
Reija Vesa# Suomi 1982 1987 116 2317 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[133]
Maija-Liisa Vihervaara Suomi 1955 1956 ● Suomen mestaruus (1955), SM-hopea (1956) [134]
Sanna Viitanen Suomi 1987 1991 40 57 [135]
Kaija Vähätupa Suomi 1958 1960 ● Suomen mestaruus (1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[136]
Marja-Liisa Vähätupa Suomi 1957 1960 ● 2×Suomen mestaruus (1957, 1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[137]
Veera Välimaa Suomi 2014 2015 25 142 [138]

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
DeVonda Williams Yhdysvallat 2004 2004 14 144 [139]
Mollie Williams Yhdysvallat 2015 10 153 [140]
Nashika Williams Yhdysvallat 2014 2014 6 54 [141]

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Jennifer Youngblood Yhdysvallat 2005 2005 14 213 [142]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Heta Äijänen Suomi 2014 2016 41 108 [143]
Ilona Äijänen Suomi [144]

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.basket.fi/sarjat/pelaajat/?league_id=1&season_id=61773
  2. Terttu Aarnivala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  3. Kaarina Alanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  4. Nina Alen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  5. Jeanette Anderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  6. Kaisa Anttila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  7. Arja Artola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  8. Leena Asikainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  9. Kiesha Beard Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  10. Meral Bedretdin Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  11. Kerri Delaney Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  12. Saara Eder Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  13. Hannele Ekman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  14. Antonia Eneh Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  15. Eila Hakala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  16. Anna Hammarberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  17. Riikka Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  18. Birgit Haveneth Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  19. Brittany Hedderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  20. Annika Heinisuo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  21. Elisa Helin Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  22. Tiina Hiltunen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  23. Hanna Hurskainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  24. Tiia Huuhka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  25. Nina Hyvärinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  26. Teija Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  27. Marjo Hännikäinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  28. Anne Jansson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  29. Keisha Johnson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  30. Ingrida Jonkute Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  31. Johanna Järvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  32. Kirsti Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  33. Paula Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  34. Raija Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  35. Jonna Järvitalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  36. Isabella Kaukopaasi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  37. Tuire Kauttio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  38. Maiju Kekki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  39. Maija-Stiina Kerpo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  40. Iina Keski-Saari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.7.2016.
  41. Marja Kettinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  42. Ritva Kettula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  43. Eeva Kiiskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  44. Ida Kirjanov Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  45. Irma Koiso-Kanttila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  46. Liisa Koivisto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  47. Maarit Koivumäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  48. Kirsti Koivuranta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  49. Hanna Koskela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  50. Laura Koskela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  51. Evita Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  52. Raija Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  53. Johanna Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  54. Minna-Mari Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  55. Anneli Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  56. Jaana Lamminsivu Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  57. Katriina Latosaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  58. Johanna Lautala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  59. Eeva-Maija Lehikoinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  60. Irma Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  61. Annina Lehtonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.11.2014.
  62. Pauliina Lehtonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  63. Seija Leino Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  64. Kaisa Lind Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.7.2016.
  65. Brita Lindberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  66. Elina Luontila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  67. Anna-Kaisa Manninen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  68. Jenni Marjanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  69. Kaisu-Leena Marjomaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  70. Joby McKenzie Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  71. Katri Menna Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  72. Christina Metzger Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  73. Jenni Mikkonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  74. Martha Mogish Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  75. Riikka Molenius Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  76. Aulikki Mustakallio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  77. Anne Mäkelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  78. Marianne Mäkelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  79. Tarja Mäki-Mustajärvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  80. Kati Määttänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  81. Maria Neuvonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  82. Arja Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  83. Kaarina Noppa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  84. Kati Noppa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  85. Kirsti Nummi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  86. Anne-Mari Nymander Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  87. Nina Nynäs Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  88. Jaana Oksanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  89. Laura Ollila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  90. Ilze Ose Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  91. Helena Pahkajärvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  92. Oona Panula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  93. Kaija Paroma Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  94. Keira Peak Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.11.2015.
  95. Helena Peltonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  96. Paula Penttilä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  97. Maiju Pihlajamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  98. Suvi Pispa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  99. Oberon Pitterson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  100. Sanna Pussinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  101. Nina Pyykkö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  102. Miranne Päivärinta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  103. Helena Railo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  104. Satu Raimesalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  105. Mirajami Rajala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  106. Jana Rediger Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  107. Raili Reinola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  108. Saara Riihelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  109. Anna Riisiö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  110. Heli Roukanoja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  111. Satu Saarteinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  112. Ella Salminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  113. Salme Salminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  114. Jessica Schroll Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.10.2014.
  115. Marjo Siltaloppi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  116. Jaana Sintonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  117. Salla Skön Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  118. Johanna Solja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  119. Johanna Soppela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.7.2016.
  120. Mari Summanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  121. Noora Suomilammi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  122. Adrianne Thomas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.11.2015.
  123. Marjo Tiiva Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  124. Tuulia Timo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 13.6.2015.
  125. Lotta Toivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  126. Reetta-Sofia Tulkki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  127. Eila Tähtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  128. Maire Tähtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  129. Tuula Urrila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  130. Katriina Uusitalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  131. Aila Varla Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  132. Katariina Venho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 7.11.2014.
  133. Reija Vesa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  134. Maija-Liisa Vihervaara Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  135. Sanna Viitanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  136. Kaija Vähätupa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  137. Marja-Liisa Vähätupa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  138. Veera Välimaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.10.2014.
  139. DeVonda Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  140. Mollie Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  141. Nashika Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.10.2014.
  142. Jennifer Youngblood Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  143. Heta Äijänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 17.06.2016.
  144. Ilona Äijänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.