Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista. Luettelossa on mainittu kaikki Pyrinnön (vuosina 1996–2005 Pyrbasket) miesten edustusjoukkueessa Suomen pääsarjassa vähintään yhden pisteen tehneet, etu- ja sukunimeltään mainitut pelaajat ja pelaajat, jotka on merkitty Suomen Koripalloliiton tietokantaan Pyrinnön SM-mitalisteina tai Suomen cup -finalisteina. Lisäksi on mainittu Pyrintöä vain Baltian liigassa edustaneet koripalloilijat.

Luettelossa mainitut ottelu- ja pistemäärät sisältävät sekä runkosarjan että pudotuspelit. Eniten miesten pääsarjaotteluita Pyrinnössä on pelannut Antero Lehto, jonka lisäksi yli 300 ottelun suomalaispelaajia ovat Antti Nikkilä, Pentti Kaivonen, Tero Minetti ja Ville Selmgren. Ulkomaalaispelaajista eniten Pyrintö-otteluita on yhdysvaltalaisella Damon Williamsilla ja hänen lisäkseen yli 200 ottelua pelasi myös yhdysvaltalainen Kenneth Lowe. Williams on ylivoimainen tilastokärki myös Pyrinnössä tehdyissä pääsarjapisteissä. Hänen lisäkseen yli 5 000 pistettä pudotuspelit mukaan luettuina ovat tehneet vain Lehto ja Mikko Koskinen.

Pyrinnön naisten edustusjoukkueen pääsarjapelaajat on lueteltu artikkelissa Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista (naiset).

Luettelo pelaajista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaajakohtainen peliaika on tilastoitu nykyisin Korisliigana tunnetussa pääsarjassa syksystä 1992 lähtien.[1] Peliaikaa tai tilastomerkintöjä tällä aikakaudella kirjauttaneet mutta pisteittä ja mitaleitta jääneet Pyrintö-pelaajat ovat Vesa Kuokkala, Niko Laitinen ja Tomas Valkama.

Siirry kirjaimeenA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

# Pelaaja on nimetty Suomen koripallon Hall of Fameen
* Pelaaja, jonka pelipaidan Pyrintö on nostanut kattoon
^ Miesten A-maaottelupelaaja
Sopimus Pyrinnössä kaudelle 2020–2021

  • Kans. = Ensisijainen kansalaisuus Pyrinnössä Suomen Koripalloliiton mukaan
  • Ensimm. = Ensimmäisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla
  • Viim. = Viimeisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla


Luettelo päivitetty 2. toukokuuta 2020.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olli Ahvenniemi, kahden Suomen mestaruuden Pyrintö-pelaaja ja seuran historian parhaita heitontorjujia.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Seppo Aarnivala Suomi 1952 1958 102 736 ● SM-hopea (1958) [2][3]
Uka Agbai Yhdysvallat 2005 2006 38 644 [4][3]
Olavi Ahonen*^ Suomi 1960 1970 147 1832 ● Suomen cup (1969) [5][3]
Olli Ahvenniemi^ Suomi 2008 2013 245 1404 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
[6][3]
Ray Ailus Suomi 1995 1996 19 234 [7][3]
Pekka Airaksinen^ Suomi 1952 1965 215 2060 ● SM-hopea (1958) [8][3]
Jari Ala-Maskala Suomi 1981 1982 37 6 [9][3]
Keijo Alen Suomi 1981 1989 192 1574 [10][3]
Asenso Ampim Yhdysvallat 2014 2014 6 90 [11][3]
Vejas Anaya Liettua 2004 2004 7 63 [12][3]
Yannick Anzuluni Kanada 2014 2014 1 15 ● Baltian liigan neljäs sija (2014) [13][3]
Brian Asbury Yhdysvallat 2017 2018 43 820 [14][3]
Timo Autio Suomi 1995 1997 43 69 [15][3]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Brant Bailey Yhdysvallat 2011 2011 2 38 [16][3]
Marvin Black Yhdysvallat 2006 2006 2 28 [17][3]
Reginald Bratton Yhdysvallat 2012 2013 7 115 [18][3]
J’Nathan Bullock Yhdysvallat 2015 2017 80 1224 ● SM-hopea (2016) [19][3]
Omar Bynum Yhdysvallat 2005 2005 22 310 [20][3]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Joonas Cavén^ Suomi 2011 2019 108 752 ● Suomen mestaruus (2011), SM-hopea (2016)
Korisliigan vuoden tulokas (2016)
● Suomen cup -hopea (2019)
[21]
Brian Clifford Irlanti 2003 2004 22 351 [22][3]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sudanilainen Kueth Duany voitti urallaan myös Yhdysvaltain yliopistomestaruuden.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Nate Daniels Yhdysvallat 2006 2006 22 346 [23][3]
Damion Dantzler Yhdysvallat 2007 2008 42 673 [24][3]
Kueth Duany Sudan 2005 2006 21 259 [25][3]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Dennis Edwards Yhdysvallat 2001 2001 12 247 [26][3]
Timo Ekman Suomi 1985 1989 54 99 [27][3]
Andy Elkins Yhdysvallat 1996 1996 2 17 [28][3]
Heino Enden^ Neuvostoliitto 1988 1989 17 333 [29][3]
Markku Eskola Suomi 1986 1989 20 2 [30][3]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tuomas Flinck Suomi 2018 2019 34 51 ● Suomen cup -hopea (2019) [31][3]
Vernon Freeman Yhdysvallat 1978 1980 63 1998 ● SM-hopea (1980) [32][3]
Howard Frier Yhdysvallat 2009 2009 1 3 [33][3]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Devonne Giles Yhdysvallat 2017 2018 40 428 [34][3]
Robert Godbolt Yhdysvallat 1987 1988 13 232 [35][3]
Juan’ya Green Yhdysvallat 2017 2018 43 586 [36][3]
Pekka Grönberg Suomi 1963 1970 74 113 [37][3]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joni Harjula kuului Pyrinnön kahteen ensimmäiseen mestaruusjoukkueeseen.
Martti Huhtamäki edusti Pyrintöä 1950-luvulla pelaajana sekä valmentajana ollen saavuttamassa joukkueen ensimmäistä SM-mitalia.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Vesa Haapaniemi Suomi 1960 1970 73 93 ● Suomen cup (1969) [38][3]
Ville Haapoja Suomi 2018 2020 31 108 ● Suomen cup -hopea (2019) [39][3]
Al Hamilton Yhdysvallat 2002 2003 38 727 [40][3]
Eerik Harju Suomi 2017 2019 16 29 [41][3]
Kari Harju Suomi 1978 1980 48 234 ● SM-hopea (1980) [42][3]
Timo Harju^ Suomi 1978 1987 250 4252 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [43][3]
Joni Harjula Suomi 2005 2012 288 1277 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[44][3]
Eron Harris Yhdysvallat 2018 2019 43 532 ● Suomen cup -hopea (2019) [45]
Will Harris Yhdysvallat 2014 2015 23 364 [46][3]
Dennis Harrison Yhdysvallat 2005 2007 61 1104 [47][3]
Kari Hautamäki Suomi 1967 1968 18 2 [48][3]
Aaron Haynes Yhdysvallat 2004 2005 28 507 [49][3]
Osku Heinonen Suomi 2009 2020 280 1544 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● 2×Suomen cup -hopea (2011, 2019)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[50][3]
Petri Heinonen^ Suomi 2005 2020 299 1568 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup -hopea (2019)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden tulokas (2007)
[51][3]
Esian Henderson Yhdysvallat 2016 2016 24 246 ● SM-hopea (2016) [52][3]
Kenneth Henderson Yhdysvallat 2009 2009 7 105 ● SM-pronssi (2009) [53][3]
Chris Hester Yhdysvallat 2008 2010 102 1901 ● Suomen mestaruus (2010), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[54][3]
Timo Hintsanen Suomi 1980 1982 60 60 ● SM-hopea (1981) [55][3]
Tuomas Holli Suomi 1998 2000 22 10 [56][3]
Pertti Holopainen Suomi 1980 1982 58 8 ● SM-hopea (1981) [57][3]
Jaakko Honkanen Suomi 1954 1963 127 250 ● SM-hopea (1958) [58][3]
Bryan Hopkins Yhdysvallat 2015 2015 23 310 [59][3]
Garcia Hopkins Suomi 1982 1987 180 4081 [60][3]
Pentti Hotinen Suomi 1953 1960 64 253 ● SM-hopea (1958) [61][3]
Martti Huhtamäki# Suomi 1953 1959 115 80 ● SM-hopea (1958) [62][3]
Aleksi Huuskonen Suomi 2008 2009 37 106 ● SM-pronssi (2009) [63][3]
Jussi Hämäläinen Suomi 2009 2010 7 0 ● Suomen mestaruus (2010) [64]
Panu Hämäläinen Suomi 1997 1998 27 12 [65][3]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kyösti Jaakonsaari Suomi 1954 1956 37 30 [66][3]
Mauri Jaakonsaari Suomi 1961 1964 59 362 [67][3]
David Jackson Yhdysvallat 2014 2015 Baltian liigassa [68][69]
Mikael Jansen Suomi 2003 2005 17 8 [70][3]
Arvo Jantunen*^ Suomi 1952 1966 260 3668 ● SM-hopea (1958) [71][3]
Eero Jarmas Suomi 1958 1966 159 1121 ● SM-hopea (1958) [72][3]
Ashante Johnson Yhdysvallat 2001 2002 34 890 [73][3]
Kevin Johnson Yhdysvallat 2018 2019 42 535 ● Suomen cup -hopea (2019) [74]
Riku-Pekka Jokinen Suomi 1995 2002 146 1245 ● SM-hopea (2001) [75][3]
Bobby Jones Yhdysvallat 1980 1981 10 204 ● SM-hopea (1981) [76][3]
Wally Judge Yhdysvallat 2016 2017 17 185 [77][3]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Teppo Kaivola Suomi 1959 1966 113 1240 [78][3]
Antti Kaivonen Suomi 2009 2010 2 6 [79][3]
Pentti Kaivonen^ Suomi 1978 1989 318 3196 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [80][3]
Sami Kajander Suomi 2004 2009 150 378 ● SM-pronssi (2009) [81][3]
Mika Kankaanpää^ Suomi 1985 1987 65 509 [82][3]
Pasi Kauha Suomi 1995 1996 37 564 [83][3]
Nick Kellogg Yhdysvallat 2019 2020 18 214 [84]
Tyrone Kent Yhdysvallat 2014 2015 14 150 [85][3]
Hannu Kesänen Suomi 1987 1989 31 183 [86][3]
Kalle Kettula^ Suomi 1952 1958 48 202 ● SM-hopea (1958) [87][3]
Carl Kilpatrick Yhdysvallat 1980 1981 22 458 ● SM-hopea (1981) [88][3]
Justus Kilpinen Suomi 2013 117 581 ● Suomen mestaruus (2014)
● Suomen cup -hopea (2019)
[89][3]
Lassi Kilpinen Suomi 2014 91 313 ● Suomen cup -hopea (2019) [90]
Mike King Yhdysvallat 2006 2007 24 343 [91][3]
Jukka-Pekka Kivistö Suomi 1978 1980 18 0 ● SM-hopea (1980) [92]
Risto Klemola Suomi 1980 1984 84 29 ● SM-hopea (1981) [93][3]
Mikko Koivisto Suomi 2003 2004 25 71 [94][3]
Harri Koivistoinen Suomi 1962 1968 62 14 [95][3]
Eetu Koivuniemi Suomi 2007 2008 20 18 [96][3]
Arto Kokkola Suomi 1982 1983 1 17 [97][3]
Heino Komusaari Suomi 1954 1965 228 1676 ● SM-hopea (1958) [98][3]
Jussi Korhonen Suomi 1998 2006 266 1440 ● SM-hopea (2001) [99][3]
Ville Korhonen Suomi 1996 2002 221 1324 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[100][3]
Reijo Koski^ Suomi 1952 1960 118 1089 ● SM-hopea (1958) [101][3]
Mikko Koskinen#^ Suomi 1978 1987 290 6565 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [102][3]
Tapio Koskinen Suomi 1960 1966 133 330 [103][3]
Jukka-Pekka Kujala Suomi 2000 2002 77 279 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[104][3]
Pekka Kurvinen^ Suomi 1984 1988 122 1872 [105][3]
Pietu Kätkä Suomi 1995 2007 209 1381 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[106][3]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jarmo Laitinen oli saavuttamassa pelaajana Pyrinnön 1980-luvun SM-hopeamitaleja ja on Pyrinnön pitkäaikaisin valmentaja miesten pääsarjassa.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Mikko Laanniemi Suomi 2004 2006 53 28 [107][3]
Pasi Lahtinen^ Suomi 1986 1997 109 1366 [108][3]
Seppo Lahtinen Suomi 1964 1970 42 112 ● Suomen cup (1969) [109][3]
Marko Laine^ Suomi 1987 1989 37 186 [110][3]
Eero Laitala Suomi 1956 1959 71 89 ● SM-hopea (1958) [111][3]
Jarmo Laitinen#*^ Suomi 1979 1987 196 2503 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [112][3]
Timo Laitinen Suomi 1985 1996 85 253 [113][3]
Edmund Lawrence Yhdysvallat 1981 1982 36 947 [114][3]
Antero Lehto^ Suomi 2000 2020 705 7953 ● 3×Suomen mestaruus (2010, 2011, 2014),
   SM-hopea (2016), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 3×Suomen cup -hopea (2009, 2011, 2019)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden pelaaja (2014)
● 2×Korisliigan vuoden kehittynein pelaaja (2004, 2014)
Korisliigan vuoden puolustuspelaaja (2012)
[115][3]
Väinö Lehto Suomi 1967 1968 18 76 [116][3]
Eero Lehtonen Suomi 2019 2020 23 50 [117]
Erkki Leikas Suomi 1952 1958 115 533 ● SM-hopea (1958) [118][3]
Valtteri Leppänen Suomi [119]
Kelvin Lewis Yhdysvallat 2013 2017 67 898 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[120][3]
Riku Liljeberg Suomi 2002 2009 119 373 ● SM-pronssi (2009) [121][3]
Severi Liljeberg Suomi 2013 2014 3 2 [122][3]
Carl Lindbom^ Suomi 2012 2013 48 637 ● Suomen cup (2013) [123][3]
Markku Lindell Suomi 1981 1987 156 247 [124][3]
Asser Lindholm Suomi 1983 1984 43 72 [125][3]
La Trice Little Yhdysvallat 2005 2005 11 2 [126][3]
Karri Louevuo Suomi 1988 1989 16 34 [127][3]
Kenneth Lowe Yhdysvallat 2005 2013 244 3942 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
[128][3]
Tommi Luojus Suomi 2018 2018 3 3 ● Suomen cup -hopea (2019) [129]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Chukwudiebere Maduabum Nigeria 2015 2015 8 17 [130][3]
Kenneth Manigault Yhdysvallat 2017 2019 82 1159 ● Suomen cup -hopea (2019) [131][3]
David Martino Italia 1998 1999 35 461 [132][3]
Miikka Marttinen Suomi 2009 2011 5 0 ● Suomen cup -hopea (2009) [133]
Niko Mattila Suomi 2011 2012 24 78 ● Suomen cup -hopea (2011) [134][3]
M.C. Mazique Yhdysvallat 2007 2008 29 377 [135][3]
William McFarlan Yhdysvallat 2002 2003 38 962 [136][3]
Dennis Mims Yhdysvallat 2006 2006 2 8 [137][3]
Ricky Minard Yhdysvallat 2015 2017 81 1089 ● SM-hopea (2016) [138][3]
Tero Minetti Suomi 1996 2006 315 2051 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
Korisliigan vuoden puolustuspelaaja (2001)
[139][3]
Henri Montonen Suomi 1995 1997 44 71 [140][3]
Albert Mouring Yhdysvallat 2006 2006 22 466 [141][3]
Tapani Murtola Suomi 1952 1953 17 11 [142][3]
Shawn Myers Yhdysvallat 1998 1999 42 921 [143][3]
Michael Myllyniemi Suomi 2013 2013 2 8 [144][3]
Jorma Mäenpää Suomi 1978 1982 97 186 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [145][3]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mikko Niemi pelasi urallaan myös kaksi miesten A-maaottelua.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tyrone Nelson Yhdysvallat 2017 2017 14 153 [146][3]
Ismo Niemi* Suomi 1978 1987 169 1074 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [147][3]
Jesse Niemi Suomi 2006 2013 282 1233 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
Korisliigan vuoden tulokas (2008)
[148][3]
Mikko Niemi^ Suomi 2002 2005 103 566 [149][3]
Eino Nieminen Suomi 1952 1953 15 2 [150][3]
Tommi E. Nieminen Suomi 2009 2009 2 4 [151][3]
Antti Nikkilä*^ Suomi 1996 2014 330 2816 ● 2×Suomen mestaruus (2011, 2014), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), Suomen cup -hopea (2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden pelaaja (2009)
Korisliigan vuoden tulokas (1998)
[152][3]
Ray Nixon Yhdysvallat 2019 2020 37 492 [153]
Marcus Norris Yhdysvallat 1996 1998 72 2197 [154][3]
Toni Nummi Suomi 1998 2001 80 261 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[155][3]
Mike Nurisalo Suomi 1987 1989 26 25 [156][3]
Mikko Nurmi Suomi 2017 2018 3 0 ● Suomen cup -hopea (2019) [157]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Matti Ollgren Suomi 1983 1987 46 11 [158][3]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Martti Pahlman Suomi 2002 2005 52 2 [159][3]
Markku Palkoaho Suomi 1984 1998 213 1419 [160][3]
Pentti Palkoaho^ Suomi 1958 1960 55 656 ● SM-hopea (1958) [161][3]
Topias Palmi^ Suomi 2012 2018 237 1751 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup (2013)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden kehittynein pelaaja (2017)
[162][3]
Kevin Parrom Yhdysvallat 2014 2014 6 56 [163][3]
Pertti Parviainen Suomi 1955 1965 124 581 ● SM-hopea (1958) [164][3]
Mikko Pehkonen Suomi 2006 2007 2 2 [165][3]
Martti Peippo Suomi 1959 1960 26 23 [166][3]
Ville Pekkola Suomi 2011 2017 272 698 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup (2013), Suomen cup -hopea (2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[167][3]
Panu Peltokangas Suomi 2019 37 177 [168]
Joonas Pentti Suomi 2016 2017 8 7 [169][3]
Tommi Pihlajamäki Suomi 1995 1996 38 148 [170][3]
Tommi Pinta Suomi 2003 2003 8 10 [171][3]
Marko Pirhonen Suomi 1985 1986 39 192 [172][3]
Eero Pitkänen Suomi 2004 2007 81 65 [173][3]
Joni Pohjonen Suomi 2019 2019 8 5 ● Suomen cup -hopea (2019) [174][3]
Mauri Poussa Suomi 1955 1955 2 2 [175][3]
Mikko Poussa Suomi 1995 1999 61 142 [176][3]
Jari Pulkkinen Suomi 2003 2011 254 619 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[177][3]
Trent Pulliam Yhdysvallat 2000 2000 18 417 [178][3]
Matti Pylkkänen Suomi 1952 1956 32 54 [179][3]

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kristian Rasinaho Suomi 2012 2018 18 13 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[180][3]
Jura Ratia Suomi 2002 2011 121 347 ● Suomen mestaruus (2011) [181][3]
Reijo Rautajoki Suomi 1965 1970 37 314 ● Suomen cup (1969) [182][3]
Benjamin Raymond Yhdysvallat 2013 2020 93 1703 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[183][3]
Kurtis Rice Yhdysvallat 2008 2009 25 416 [184][3]
Tyrone Riley Yhdysvallat 2009 2009 2 20 ● Suomen mestaruus (2010) [185][3]
Jussi Rintala Suomi 1999 2002 52 19 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[186][3]
L. J. Rose Yhdysvallat 2019 2019 10 73 [187]
Kari-Pekka Runsas Suomi 1984 1987 100 124 [188][3]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Eero Saarinen# Suomi 1969 1970 18 40 ● Suomen cup (1969) [189][3]
Jonne Saarinen Suomi 2018 2020 38 49 [190][3]
Mikael Sandberg Suomi 2014 2016 90 277 ● SM-hopea (2016) [191][3]
Clifford Scales Yhdysvallat 1996 1996 14 336 [192][3]
Pete Sears Yhdysvallat 1995 1995 18 438 [193][3]
Ville Selmgren Suomi 1997 2005 311 2220 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[194][3]
Pekka Setälä Suomi 2007 2011 67 212 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011)
● Suomen cup -hopea (2009)
[195][3]
Kari Sievers Suomi 1965 1970 53 677 ● Suomen cup (1969) [196][3]
Jukka Siltanen Suomi 1978 1985 177 401 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [197][3]
Martti Sirkkaniemi Suomi 1965 1970 38 143 ● Suomen cup (1969) [198][3]
Khalil Small Yhdysvallat 2019 2020 36 492 [199]
Marcus Smallwood Yhdysvallat 2004 2005 6 81 [200][3]
John Smith Yhdysvallat 1998 1999 26 468 [201][3]
Kevin Smith Yhdysvallat 2008 2008 4 39 [202][3]
Jeremiah Sola Italia 2004 2005 28 622 [203][3]
Robert Stevenson Yhdysvallat 1998 1998 16 184 [204][3]
Andre Stringer Yhdysvallat 2016 2017 14 74 [205][3]
Jarmo Suokas Suomi 1955 1955 19 35 [206][3]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Marlow Talley Yhdysvallat 1996 1998 71 1198 [207][3]
Kaarlo Tarkka Suomi 1964 1966 35 352 [208][3]
Veikko Tarmio Suomi 1958 1958 1 0 ● SM-hopea (1958) [209]
Jaylon Tate Yhdysvallat 2018 2019 42 601 ● Suomen cup -hopea (2019) [210][3]
Patrick Teagues Yhdysvallat 1999 1999 14 221 [211][3]
Andrais Thornton Yhdysvallat 2015 2016 6 42 [212][3]
Olli Tiitola Suomi 1959 1959 1 2 [213][3]
Hannu Tillonen Suomi 1978 1980 53 69 ● SM-hopea (1980) [214][3]
Matt Timme Yhdysvallat 1995 1996 35 710 [215][3]
Kalevi Tuominen#*^ Suomi 1952 1963 186 1625 ● SM-hopea (1958) [216][3]
Lamont Turner Yhdysvallat 2004 2005 35 837 [217][3]
Roope Tähkä Suomi 1998 2002 104 172 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[218][3]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
LaMonte Ulmer Yhdysvallat 2012 2013 47 896 ● Suomen cup (2013) [219][3]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Alex Vaenerberg Suomi 2009 2016 132 460 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[220][3]
Kari Vartola Suomi 1963 1968 70 152 [221][3]
Antero Vesa Suomi 1964 1970 67 298 ● Suomen cup (1969) [222][3]
Terrell Vinson Yhdysvallat 2016 2017 5 29 [223][3]
Tommi Virta Suomi 1996 1999 100 76 [224][3]
Jyrki Vuorenmaa Suomi 1978 1979 18 4 [225][3]
Henri Välimaa Suomi 2013 2014 15 7 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[226][3]
Heikki Välimäki Suomi 1969 1970 18 126 ● Suomen cup (1969) [227][3]
Jukka-Pekka Väänänen Suomi 2005 2010 213 890 ● Suomen mestaruus (2010), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[228][3]
Jyrki Väänänen Suomi 1982 1983 19 11 [229][3]
Pertti Väänänen Suomi 1965 1970 54 255 ● Suomen cup (1969) [230][3]

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eric Washington on yksi kolmesta sekä Pyrinnössä että NBA:ssa pelanneesta koripalloilijasta.
Damon Williams, Pyrinnön historian eniten pisteitä tehnyt pelaaja ja eniten pääsarjaotteluita pelannut ulkomaalaispelaaja.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Rodney Walker Yhdysvallat 2001 2001 3 46 [231][3]
Eric Washington Yhdysvallat 2006 2008 38 754 [232][3]
Lynn Washington Yhdysvallat 2003 2004 38 921 [233][3]
Darrell Waters Yhdysvallat 2000 2002 65 1476 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[234][3]
Antwine Williams Yhdysvallat 2010 2012 103 1647 ● Suomen mestaruus (2011)
● Suomen cup -hopea (2011)
[235][3]
Damon Williams* Yhdysvallat 1999 2016 508 9566 ● 3×Suomen mestaruus (2010, 2011, 2014),
   2×SM-hopea (2001, 2016), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013),
   3×Suomen cup -hopea (2000, 2009, 2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
● 2×Korisliigan vuoden ulkomaalaisvahvistus (2001, 2011)
● 3×Korisliigan SM-finaalien paras pelaaja
   (2010, 2011, 2014)
[236][3]
Eric Williams Yhdysvallat 2006 2006 2 21 [237][3]
Michael Wilson Yhdysvallat 1987 1988 3 51 [238][3]
Akeem Wright Yhdysvallat 2015 2015 14 197 [239][3]
James Wright Yhdysvallat 2006 2008 40 808 [240][3]

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tuomas Yli-Ruka Suomi 1997 1998 27 53 [241][3]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Korisliiga-historian kaikki pelikaudet tietoineen, pelaajien uratilastot julkaistu 13.4.2012. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  2. Seppo Aarnivala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt bu bv bw bx by bz ca cb cc cd ce cf cg ch ci cj ck cl cm cn co cp cq cr cs ct cu cv cw cx cy cz da db dc dd de df dg dh di dj dk dl dm dn do dp dq dr ds dt du dv dw dx dy dz ea eb ec ed ee ef eg eh ei ej ek el em en eo ep eq er es et eu ev ew ex ey ez fa fb fc fd fe ff fg fh fi fj fk fl fm fn fo fp fq fr fs ft fu fv fw fx fy fz ga gb gc gd ge gf gg gh gi gj gk gl gm gn go gp gq gr gs gt gu gv gw gx gy gz ha hb hc hd he hf hg hh hi hj hk hl Pyrinnön pistemiehet – Tampereen Pyrintö Basketball
  4. Uka Agbai Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  5. Olavi Ahonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  6. Olli Ahvenniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  7. Ray Ailus Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  8. Pekka Airaksinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  9. Jari Ala-Maskala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  10. Keijo Alen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  11. Asenso Ampim Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.10.2014.
  12. Vejas Anaya Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  13. Yannick Anzuluni Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  14. Brian Asbury Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  15. Timo Autio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  16. Brant Bailey Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  17. Marvin Black Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  18. Reginald Bratton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  19. J'Nathan Bullock Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2015.
  20. Omar Bynum Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  21. Joonas Cavén Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.9.2019.
  22. Brian Clifford Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  23. Miles Nathan Daniels Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  24. Damion Dantzler Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  25. Kueth Duany Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  26. Dennis Edwards Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.3.2016.
  27. Timo Ekman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  28. Andy Elkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  29. Heino Enden Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  30. Markku Eskola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  31. Tuomas Flinck Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  32. Vernon Freeman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  33. Howard Frier Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  34. Devonne Giles Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  35. Robert Godbolt Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  36. Juan’ya Green Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  37. Pekka Grönberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  38. Vesa Haapaniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  39. Ville Haapoja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  40. Al Hamilton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  41. Eerik Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  42. Kari Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  43. Timo Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  44. Joni Harjula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  45. Eron Harris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.8.2019.
  46. Will Harris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2015.
  47. Dennis Harrison Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  48. Kari Hautamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  49. Aaron Haynes Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  50. Osku Heinonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  51. Petri Heinonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  52. Esian Henderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2016.
  53. Kenneth Henderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  54. Chris Hester Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  55. Timo Hintsanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  56. Tuomas Holli Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  57. Pertti Holopainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  58. Jaakko Honkanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  59. Bryan Hopkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.1.2015.
  60. Garcia Hopkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  61. Pentti Hotinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  62. Martti Huhtamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  63. Aleksi Huuskonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  64. Jussi Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  65. Panu Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  66. Kyösti Jaakonsaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  67. Mauri Jaakonsaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  68. David Jackson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 16.10.2014.
  69. Baltic Basketball League
  70. Mikael Jansen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  71. Arvo Jantunen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  72. Eero Jarmas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  73. Ashante Johnson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  74. Kevin Johnson Jr. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  75. Riku-Pekka Jokinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  76. Bobby Jones Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  77. Wally Judge Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.1.2017.
  78. Teppo Kaivola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  79. Antti Kaivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  80. Pentti Kaivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  81. Sami Kajander Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  82. Mika Kankaanpää Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  83. Pasi Kauha Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  84. Nick Kellogg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 15.12.2019.
  85. Tyrone Kent Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.11.2014.
  86. Hannu Kesänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  87. Kalle Kettula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  88. Carl Kilpatrick Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  89. Justus Kilpinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  90. Lassi Kilpinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  91. Mike King Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  92. Jukka-Pekka Kivistö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  93. Risto Klemola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  94. Mikko Koivisto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  95. Harri Koivistoinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  96. Eetu Koivuniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  97. Arto Kokkola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  98. Heino Komusaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  99. Jussi Korhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  100. Ville Korhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  101. Reijo Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  102. Mikko Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  103. Tapio Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  104. Jukka-Pekka Kujala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  105. Pekka Kurvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  106. Pietu Kätkä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  107. Mikko Laanniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  108. Pasi Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  109. Seppo Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  110. Marko Laine Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  111. Eero Laitala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  112. Jarmo Laitinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  113. Timo Laitinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  114. Edmund Lawrence Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  115. Antero Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 2.5.2020.
  116. Väinö Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  117. Eero Lehtonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.9.2019.
  118. Erkki Leikas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  119. Valtteri Leppänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.5.2020.
  120. Kelvin Lewis Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.2.2017.
  121. Riku Liljeberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  122. Severi Liljeberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.10.2014.
  123. Carl Lindbom Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  124. Markku Lindell Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  125. Asser Lindholm Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  126. La Trice Little Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  127. Karri Louevuo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  128. Kenneth Lowe Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  129. Tommi Luojus Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.9.2019.
  130. Chukwudiebere Maduabum Suomen Koripalloliitto. Viitattu 9.11.2015.
  131. Kenneth Manigault Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.8.2019.
  132. David Martino Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  133. Miikka Marttinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  134. Niko Mattila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  135. M.C. Mazique Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  136. William McFarlan Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  137. Dennis Mims Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  138. Ricky Minard Suomen Koripalloliitto. Viitattu 13.11.2015.
  139. Tero Minetti Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  140. Henri Montonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  141. Albert Mouring Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  142. Tapani Murtola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  143. Shawn Myers Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  144. Michael Myllyniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  145. Jorma Mäenpää Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  146. Tyrone Nelson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  147. Ismo Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  148. Jesse Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  149. Mikko Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  150. Eino Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  151. Tommi E. Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  152. Antti Nikkilä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  153. Ray Nixon Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.8.2019.
  154. Marcus Norris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  155. Toni Nummi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  156. Mike Nurisalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  157. Mikko Nurmi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  158. Matti Ollgren Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  159. Martti Pahlman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  160. Markku Palkoaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  161. Pentti Palkoaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  162. Topias Palmi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  163. Kevin Parrom Suomen Koripalloliitto. Viitattu 2.11.2014.
  164. Pertti Parviainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  165. Mikko Pehkonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  166. Martti Peippo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  167. Ville Pekkola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  168. Panu Peltokangas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 8.5.2020.
  169. Joonas Pentti Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  170. Tommi Pihlajamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  171. Tommi Pinta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  172. Marko Pirhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  173. Eero Pitkänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  174. Joni Pohjonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.9.2019.
  175. Poussa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  176. Mikko Poussa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  177. Jari Pulkkinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  178. Trent Pulliam Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  179. Matti Pylkkänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  180. Kristian Rasinaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  181. Jura Ratia Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  182. Reijo Rautajoki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  183. Benjamin Raymond Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.9.2019.
  184. Kurtis Rice Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  185. Tyrone Riley Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  186. Jussi Rintala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  187. LJ Rose Suomen Koripalloliitto. Viitattu 3.12.2019.
  188. Kari-Pekka Runsas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  189. Eero Saarinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  190. Jonne Saarinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.10.2019.
  191. Mikael Sandberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 2.10.2014.
  192. Clifford Scales Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  193. Pete Sears Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  194. Ville Selmgren Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  195. Pekka Setälä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  196. Kari Sievers Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  197. Jukka Siltanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  198. Martti Sirkkaniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  199. Khalil Small Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.9.2019.
  200. Marcus Smallwood Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  201. John Smith Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  202. Kevin Smith Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  203. Jeremiah Sola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  204. Robert Stevenson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  205. Andre Stringer Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.2.2017.
  206. Jarmo Suokas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  207. Marlow Talley Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  208. Kaarlo Tarkka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  209. Veikko Tarmio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  210. Jaylon Tate Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.8.2019.
  211. Patrick Teagues Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  212. Andrais Thornton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.1.2016.
  213. Olli Tiitola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  214. Hannu Tillonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  215. Matt Timme Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  216. Kalevi Tuominen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  217. Lamont Turner Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  218. Roope Tähkä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  219. LaMonte Ulmer Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  220. Alex Vaenerberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 9.2.2016.
  221. Kari Vartola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  222. Antero Vesa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  223. Terrell Vinson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  224. Tommi Virta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  225. Jyrki Vuorenmaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  226. Henri Välimaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  227. Heikki Välimäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  228. Jukka-Pekka Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  229. Jyrki Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  230. Pertti Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  231. Rodney Walker Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  232. Eric Washington Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  233. Lynn Washington Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  234. Darrell Waters Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  235. Antwine Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  236. Damon Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  237. Eric Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  238. Michael Wilson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  239. Akeem Wright Suomen Koripalloliitto. Viitattu 28.11.2015.
  240. James Wright Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  241. Tuomas Yli-Ruka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.