Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista. Luettelossa on mainittu kaikki Pyrinnön (vuosina 1996–2005 Pyrbasket) miesten edustusjoukkueessa Suomen pääsarjassa vähintään yhden pisteen tehneet, etu- ja sukunimeltään mainitut pelaajat ja pelaajat, jotka on merkitty Suomen Koripalloliiton tietokantaan Pyrinnön SM-mitalisteina tai Suomen cup -finalisteina. Lisäksi on mainittu Pyrintöä vain Baltian liigassa edustaneet koripalloilijat.

Luettelossa mainitut ottelu- ja pistemäärät sisältävät sekä runkosarjan että pudotuspelit. Eniten miesten pääsarjaotteluita Pyrinnössä on pelannut Antero Lehto, jonka lisäksi yli 300 ottelun suomalaispelaajia ovat Antti Nikkilä, Pentti Kaivonen, Tero Minetti ja Ville Selmgren. Ulkomaalaispelaajista eniten Pyrintö-otteluita on yhdysvaltalaisella Damon Williamsilla ja hänen lisäkseen yli 200 ottelua pelasi myös yhdysvaltalainen Kenneth Lowe. Williams on ylivoimainen tilastokärki myös Pyrinnössä tehdyissä pääsarjapisteissä. Hänen lisäkseen yli 5 000 pistettä pudotuspelit mukaan luettuina ovat tehneet vain Lehto ja Mikko Koskinen.

Pyrinnön naisten edustusjoukkueen pääsarjapelaajat on lueteltu artikkelissa Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista (naiset).

Luettelo pelaajista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaajakohtainen peliaika on tilastoitu nykyisin Korisliigana tunnetussa pääsarjassa syksystä 1992 lähtien.[1] Peliaikaa tai tilastomerkintöjä tällä aikakaudella kirjauttaneet mutta pisteittä ja mitaleitta jääneet Pyrintö-pelaajat ovat Vesa Kuokkala, Niko Laitinen, Tomas Valkama ja Mikko Nurmi.

Siirry kirjaimeenA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

# Pelaaja on nimetty Suomen koripallon Hall of Fameen
* Pelaaja, jonka pelipaidan Pyrintö on nostanut kattoon
^ Miesten A-maaottelupelaaja
Pelaa Pyrinnössä kaudella 2018–2019

  • Kans. = Ensisijainen kansalaisuus Pyrinnössä Suomen Koripalloliiton mukaan
  • Ensimm. = Ensimmäisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla
  • Viim. = Viimeisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla


Luettelo päivitetty 1. lokakuuta 2018.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Olli Ahvenniemi, kahden Suomen mestaruuden Pyrintö-pelaaja ja seuran historian parhaita heitontorjujia.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Seppo Aarnivala Suomen lippu 1952 1958 102 736 ● SM-hopea (1958) [2][3]
Uka Agbai Yhdysvaltain lippu 2005 2006 38 644 [4][3]
Olavi Ahonen*^ Suomen lippu 1960 1970 147 1832 ● Suomen cup (1969) [5][3]
Olli Ahvenniemi^ Suomen lippu 2008 2013 245 1404 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
[6][3]
Ray Ailus Suomen lippu 1995 1996 19 234 [7][3]
Pekka Airaksinen^ Suomen lippu 1952 1965 215 2060 ● SM-hopea (1958) [8][3]
Jari Ala-Maskala Suomen lippu 1981 1982 37 6 [9][3]
Keijo Alen Suomen lippu 1981 1989 192 1574 [10][3]
Asenso Ampim Yhdysvaltain lippu 2014 2014 6 90 [11][3]
Vejas Anaya Liettuan lippu 2004 2004 7 63 [12][3]
Yannick Anzuluni Kanadan lippu 2014 2014 1 15 ● Baltian liigan neljäs sija (2014) [13][3]
Brian Asbury Yhdysvaltain lippu 2017 2018 43 820 [14][3]
Timo Autio Suomen lippu 1995 1997 43 69 [15][3]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Brant Bailey Yhdysvaltain lippu 2011 2011 2 38 [16][3]
Marvin Black Yhdysvaltain lippu 2006 2006 2 28 [17][3]
Reginald Bratton Yhdysvaltain lippu 2012 2013 7 115 [18][3]
J’Nathan Bullock Yhdysvaltain lippu 2015 2017 80 1224 ● SM-hopea (2016) [19][3]
Omar Bynum Yhdysvaltain lippu 2005 2005 22 310 [20][3]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Joonas Cavén^ Suomen lippu 2011 97 657 ● Suomen mestaruus (2011), SM-hopea (2016)
Korisliigan vuoden tulokas (2016)
[21][3]
Brian Clifford Irlannin lippu 2003 2004 22 351 [22][3]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sudanilainen Kueth Duany voitti urallaan myös Yhdysvaltain yliopistomestaruuden.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Nate Daniels Yhdysvaltain lippu 2006 2006 22 346 [23][3]
Damion Dantzler Yhdysvaltain lippu 2007 2008 42 673 [24][3]
Kueth Duany Sudanin lippu 2005 2006 21 259 [25][3]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Dennis Edwards Yhdysvaltain lippu 2001 2001 12 247 [26][3]
Timo Ekman Suomen lippu 1985 1989 54 99 [27][3]
Andy Elkins Yhdysvaltain lippu 1996 1996 2 17 [28][3]
Heino Enden^ Neuvostoliiton lippu 1988 1989 17 333 [29][3]
Markku Eskola Suomen lippu 1986 1989 20 2 [30][3]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Vernon Freeman Yhdysvaltain lippu 1978 1980 63 1998 ● SM-hopea (1980) [31][3]
Howard Frier Yhdysvaltain lippu 2009 2009 1 3 [32][3]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Devonne Giles Yhdysvaltain lippu 2017 2018 40 428 [33][3]
Robert Godbolt Yhdysvaltain lippu 1987 1988 13 232 [34][3]
Juan’ya Green Yhdysvaltain lippu 2017 2018 43 586 [35][3]
Pekka Grönberg Suomen lippu 1963 1970 74 113 [36][3]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joni Harjula kuului Pyrinnön kahteen ensimmäiseen mestaruusjoukkueeseen.
Martti Huhtamäki edusti Pyrintöä 1950-luvulla pelaajana sekä valmentajana ollen saavuttamassa joukkueen ensimmäistä SM-mitalia.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Vesa Haapaniemi Suomen lippu 1960 1970 73 93 ● Suomen cup (1969) [37][3]
Ville Haapoja Suomen lippu 2018 [38][3]
Al Hamilton Yhdysvaltain lippu 2002 2003 38 727 [39][3]
Eerik Harju Suomen lippu 2017 2017 6 1 [40][3]
Kari Harju Suomen lippu 1978 1980 48 234 ● SM-hopea (1980) [41][3]
Timo Harju^ Suomen lippu 1978 1987 250 4252 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [42][3]
Joni Harjula Suomen lippu 2005 2012 288 1277 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[43][3]
Eron Harris Yhdysvaltain lippu 2018 [44]
Will Harris Yhdysvaltain lippu 2014 2015 23 364 [45][3]
Dennis Harrison Yhdysvaltain lippu 2005 2007 61 1104 [46][3]
Kari Hautamäki Suomen lippu 1967 1968 18 2 [47][3]
Aaron Haynes Yhdysvaltain lippu 2004 2005 28 507 [48][3]
Osku Heinonen Suomen lippu 2009 216 881 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup -hopea (2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[49][3]
Petri Heinonen^ Suomen lippu 2005 265 1422 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden tulokas (2007)
[50][3]
Esian Henderson Yhdysvaltain lippu 2016 2016 24 246 ● SM-hopea (2016) [51][3]
Kenneth Henderson Yhdysvaltain lippu 2009 2009 7 105 ● SM-pronssi (2009) [52][3]
Chris Hester Yhdysvaltain lippu 2008 2010 102 1901 ● Suomen mestaruus (2010), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[53][3]
Timo Hintsanen Suomen lippu 1980 1982 60 60 ● SM-hopea (1981) [54][3]
Tuomas Holli Suomen lippu 1998 2000 22 10 [55][3]
Pertti Holopainen Suomen lippu 1980 1982 58 8 ● SM-hopea (1981) [56][3]
Jaakko Honkanen Suomen lippu 1954 1963 127 250 ● SM-hopea (1958) [57][3]
Bryan Hopkins Yhdysvaltain lippu 2015 2015 23 310 [58][3]
Garcia Hopkins Suomen lippu 1982 1987 180 4081 [59][3]
Pentti Hotinen Suomen lippu 1953 1960 64 253 ● SM-hopea (1958) [60][3]
Martti Huhtamäki# Suomen lippu 1953 1959 115 80 ● SM-hopea (1958) [61][3]
Aleksi Huuskonen Suomen lippu 2008 2009 37 106 ● SM-pronssi (2009) [62][3]
Jussi Hämäläinen Suomen lippu 2009 2010 7 0 ● Suomen mestaruus (2010) [63]
Panu Hämäläinen Suomen lippu 1997 1998 27 12 [64][3]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kyösti Jaakonsaari Suomen lippu 1954 1956 37 30 [65][3]
Mauri Jaakonsaari Suomen lippu 1961 1964 59 362 [66][3]
David Jackson Yhdysvaltain lippu 2014 2015 Baltian liigassa [67][68]
Mikael Jansen Suomen lippu 2003 2005 17 8 [69][3]
Arvo Jantunen*^ Suomen lippu 1952 1966 260 3668 ● SM-hopea (1958) [70][3]
Eero Jarmas Suomen lippu 1958 1966 159 1121 ● SM-hopea (1958) [71][3]
Ashante Johnson Yhdysvaltain lippu 2001 2002 34 890 [72][3]
Kevin Johnson Yhdysvaltain lippu 2018 [73]
Riku-Pekka Jokinen Suomen lippu 1995 2002 146 1245 ● SM-hopea (2001) [74][3]
Bobby Jones Yhdysvaltain lippu 1980 1981 10 204 ● SM-hopea (1981) [75][3]
Wally Judge Yhdysvaltain lippu 2016 2017 17 185 [76][3]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Teppo Kaivola Suomen lippu 1959 1966 113 1240 [77][3]
Antti Kaivonen Suomen lippu 2009 2010 2 6 [78][3]
Pentti Kaivonen^ Suomen lippu 1978 1989 318 3196 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [79][3]
Sami Kajander Suomen lippu 2004 2009 150 378 ● SM-pronssi (2009) [80][3]
Mika Kankaanpää^ Suomen lippu 1985 1987 65 509 [81][3]
Pasi Kauha Suomen lippu 1995 1996 37 564 [82][3]
Tyrone Kent Yhdysvaltain lippu 2014 2015 14 150 [83][3]
Hannu Kesänen Suomen lippu 1987 1989 31 183 [84][3]
Kalle Kettula^ Suomen lippu 1952 1958 48 202 ● SM-hopea (1958) [85][3]
Carl Kilpatrick Yhdysvaltain lippu 1980 1981 22 458 ● SM-hopea (1981) [86][3]
Justus Kilpinen Suomen lippu 2013 40 57 ● Suomen mestaruus (2014) [87][3]
Lassi Kilpinen Suomen lippu 2014 50 157 [88]
Mike King Yhdysvaltain lippu 2006 2007 24 343 [89][3]
Jukka-Pekka Kivistö Suomen lippu 1978 1980 18 0 ● SM-hopea (1980) [90]
Risto Klemola Suomen lippu 1980 1984 84 29 ● SM-hopea (1981) [91][3]
Mikko Koivisto Suomen lippu 2003 2004 25 71 [92][3]
Harri Koivistoinen Suomen lippu 1962 1968 62 14 [93][3]
Eetu Koivuniemi Suomen lippu 2007 2008 20 18 [94][3]
Arto Kokkola Suomen lippu 1982 1983 1 17 [95][3]
Heino Komusaari Suomen lippu 1954 1965 228 1676 ● SM-hopea (1958) [96][3]
Jussi Korhonen Suomen lippu 1998 2006 266 1440 ● SM-hopea (2001) [97][3]
Ville Korhonen Suomen lippu 1996 2002 221 1324 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[98][3]
Reijo Koski^ Suomen lippu 1952 1960 118 1089 ● SM-hopea (1958) [99][3]
Mikko Koskinen#^ Suomen lippu 1978 1987 290 6565 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [100][3]
Tapio Koskinen Suomen lippu 1960 1966 133 330 [101][3]
Jukka-Pekka Kujala Suomen lippu 2000 2002 77 279 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[102][3]
Pekka Kurvinen^ Suomen lippu 1984 1988 122 1872 [103][3]
Pietu Kätkä Suomen lippu 1995 2007 209 1381 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[104][3]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jarmo Laitinen oli saavuttamassa pelaajana Pyrinnön 1980-luvun SM-hopeamitaleja ja on Pyrinnön pitkäaikaisin valmentaja miesten pääsarjassa.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Mikko Laanniemi Suomen lippu 2004 2006 53 28 [105][3]
Pasi Lahtinen^ Suomen lippu 1986 1997 109 1366 [106][3]
Seppo Lahtinen Suomen lippu 1964 1970 42 112 ● Suomen cup (1969) [107][3]
Marko Laine^ Suomen lippu 1987 1989 37 186 [108][3]
Eero Laitala Suomen lippu 1956 1959 71 89 ● SM-hopea (1958) [109][3]
Jarmo Laitinen#*^ Suomen lippu 1979 1987 196 2503 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [110][3]
Timo Laitinen Suomen lippu 1985 1996 85 253 [111][3]
Edmund Lawrence Yhdysvaltain lippu 1981 1982 36 947 [112][3]
Antero Lehto^ Suomen lippu 2000 668 7467 ● 3×Suomen mestaruus (2010, 2011, 2014),
   SM-hopea (2016), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden pelaaja (2014)
● 2×Korisliigan vuoden kehittynein pelaaja (2004, 2014)
Korisliigan vuoden puolustuspelaaja (2012)
[113][3]
Väinö Lehto Suomen lippu 1967 1968 18 76 [114][3]
Erkki Leikas Suomen lippu 1952 1958 115 533 ● SM-hopea (1958) [115][3]
Kelvin Lewis Yhdysvaltain lippu 2013 2017 67 898 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[116][3]
Riku Liljeberg Suomen lippu 2002 2009 119 373 ● SM-pronssi (2009) [117][3]
Severi Liljeberg Suomen lippu 2013 2014 3 2 [118][3]
Carl Lindbom^ Suomen lippu 2012 2013 48 637 ● Suomen cup (2013) [119][3]
Markku Lindell Suomen lippu 1981 1987 156 247 [120][3]
Asser Lindholm Suomen lippu 1983 1984 43 72 [121][3]
La Trice Little Yhdysvaltain lippu 2005 2005 11 2 [122][3]
Karri Louevuo Suomen lippu 1988 1989 16 34 [123][3]
Kenneth Lowe Yhdysvaltain lippu 2005 2013 244 3942 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
[124][3]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Chukwudiebere Maduabum Nigerian lippu 2015 2015 8 17 [125][3]
Kenneth Manigault Yhdysvaltain lippu 2017 40 442 [126][3]
David Martino Italian lippu 1998 1999 35 461 [127][3]
Miikka Marttinen Suomen lippu 2009 2011 5 0 ● Suomen cup -hopea (2009) [128]
Niko Mattila Suomen lippu 2011 2012 24 78 ● Suomen cup -hopea (2011) [129][3]
M.C. Mazique Yhdysvaltain lippu 2007 2008 29 377 [130][3]
William McFarlan Yhdysvaltain lippu 2002 2003 38 962 [131][3]
Dennis Mims Yhdysvaltain lippu 2006 2006 2 8 [132][3]
Ricky Minard Yhdysvaltain lippu 2015 2017 81 1089 ● SM-hopea (2016) [133][3]
Tero Minetti Suomen lippu 1996 2006 315 2051 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
Korisliigan vuoden puolustuspelaaja (2001)
[134][3]
Henri Montonen Suomen lippu 1995 1997 44 71 [135][3]
Albert Mouring Yhdysvaltain lippu 2006 2006 22 466 [136][3]
Tapani Murtola Suomen lippu 1952 1953 17 11 [137][3]
Shawn Myers Yhdysvaltain lippu 1998 1999 42 921 [138][3]
Michael Myllyniemi Suomen lippu 2013 2013 2 8 [139][3]
Jorma Mäenpää Suomen lippu 1978 1982 97 186 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [140][3]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mikko Niemi pelasi urallaan myös kaksi miesten A-maaottelua.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tyrone Nelson Yhdysvaltain lippu 2017 2017 14 153 [141][3]
Ismo Niemi* Suomen lippu 1978 1987 169 1074 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [142][3]
Jesse Niemi Suomen lippu 2006 2013 282 1233 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), 2×Suomen cup -hopea (2009, 2011)
Korisliigan vuoden tulokas (2008)
[143][3]
Mikko Niemi^ Suomen lippu 2002 2005 103 566 [144][3]
Eino Nieminen Suomen lippu 1952 1953 15 2 [145][3]
Tommi E. Nieminen Suomen lippu 2009 2009 2 4 [146][3]
Antti Nikkilä*^ Suomen lippu 1996 2014 330 2816 ● 2×Suomen mestaruus (2011, 2014), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013), Suomen cup -hopea (2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden pelaaja (2009)
Korisliigan vuoden tulokas (1998)
[147][3]
Marcus Norris Yhdysvaltain lippu 1996 1998 72 2197 [148][3]
Toni Nummi Suomen lippu 1998 2001 80 261 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[149][3]
Mike Nurisalo Suomen lippu 1987 1989 26 25 [150][3]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Matti Ollgren Suomen lippu 1983 1987 46 11 [151][3]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Martti Pahlman Suomen lippu 2002 2005 52 2 [152][3]
Markku Palkoaho Suomen lippu 1984 1998 213 1419 [153][3]
Pentti Palkoaho^ Suomen lippu 1958 1960 55 656 ● SM-hopea (1958) [154][3]
Topias Palmi^ Suomen lippu 2012 2018 237 1751 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup (2013)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
Korisliigan vuoden kehittynein pelaaja (2017)
[155][3]
Kevin Parrom Yhdysvaltain lippu 2014 2014 6 56 [156][3]
Pertti Parviainen Suomen lippu 1955 1965 124 581 ● SM-hopea (1958) [157][3]
Mikko Pehkonen Suomen lippu 2006 2007 2 2 [158][3]
Martti Peippo Suomen lippu 1959 1960 26 23 [159][3]
Ville Pekkola Suomen lippu 2011 2017 272 698 ● Suomen mestaruus (2014), SM-hopea (2016)
● Suomen cup (2013), Suomen cup -hopea (2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[160][3]
Joonas Pentti Suomen lippu 2016 2017 8 7 [161][3]
Tommi Pihlajamäki Suomen lippu 1995 1996 38 148 [162][3]
Tommi Pinta Suomen lippu 2003 2003 8 10 [163][3]
Marko Pirhonen Suomen lippu 1985 1986 39 192 [164][3]
Eero Pitkänen Suomen lippu 2004 2007 81 65 [165][3]
Mauri Poussa Suomen lippu 1955 1955 2 2 [166][3]
Mikko Poussa Suomen lippu 1995 1999 61 142 [167][3]
Jari Pulkkinen Suomen lippu 2003 2011 254 619 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[168][3]
Trent Pulliam Yhdysvaltain lippu 2000 2000 18 417 [169][3]
Matti Pylkkänen Suomen lippu 1952 1956 32 54 [170][3]

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kristian Rasinaho Suomen lippu 2012 2018 18 13 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[171][3]
Jura Ratia Suomen lippu 2002 2011 121 347 ● Suomen mestaruus (2011) [172][3]
Reijo Rautajoki Suomen lippu 1965 1970 37 314 ● Suomen cup (1969) [173][3]
Benjamin Raymond Yhdysvaltain lippu 2013 2014 57 977 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[174][3]
Kurtis Rice Yhdysvaltain lippu 2008 2009 25 416 [175][3]
Tyrone Riley Yhdysvaltain lippu 2009 2009 2 20 ● Suomen mestaruus (2010) [176][3]
Jussi Rintala Suomen lippu 1999 2002 52 19 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[177][3]
Kari-Pekka Runsas Suomen lippu 1984 1987 100 124 [178][3]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Eero Saarinen# Suomen lippu 1969 1970 18 40 ● Suomen cup (1969) [179][3]
Mikael Sandberg Suomen lippu 2014 2016 90 277 ● SM-hopea (2016) [180][3]
Clifford Scales Yhdysvaltain lippu 1996 1996 14 336 [181][3]
Pete Sears Yhdysvaltain lippu 1995 1995 18 438 [182][3]
Ville Selmgren Suomen lippu 1997 2005 311 2220 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[183][3]
Pekka Setälä Suomen lippu 2007 2011 67 212 ● 2×Suomen mestaruus (2010, 2011)
● Suomen cup -hopea (2009)
[184][3]
Kari Sievers Suomen lippu 1965 1970 53 677 ● Suomen cup (1969) [185][3]
Jukka Siltanen Suomen lippu 1978 1985 177 401 ● 2×SM-hopea (1980, 1981) [186][3]
Martti Sirkkaniemi Suomen lippu 1965 1970 38 143 ● Suomen cup (1969) [187][3]
Marcus Smallwood Yhdysvaltain lippu 2004 2005 6 81 [188][3]
John Smith Yhdysvaltain lippu 1998 1999 26 468 [189][3]
Kevin Smith Yhdysvaltain lippu 2008 2008 4 39 [190][3]
Jeremiah Sola Italian lippu 2004 2005 28 622 [191][3]
Robert Stevenson Yhdysvaltain lippu 1998 1998 16 184 [192][3]
Andre Stringer Yhdysvaltain lippu 2016 2017 14 74 [193][3]
Jarmo Suokas Suomen lippu 1955 1955 19 35 [194][3]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Marlow Talley Yhdysvaltain lippu 1996 1998 71 1198 [195][3]
Kaarlo Tarkka Suomen lippu 1964 1966 35 352 [196][3]
Veikko Tarmio Suomen lippu 1958 1958 1 0 ● SM-hopea (1958) [197]
Jaylon Tate Yhdysvaltain lippu 2018 [198][3]
Patrick Teagues Yhdysvaltain lippu 1999 1999 14 221 [199][3]
Andrais Thornton Yhdysvaltain lippu 2015 2016 6 42 [200][3]
Olli Tiitola Suomen lippu 1959 1959 1 2 [201][3]
Hannu Tillonen Suomen lippu 1978 1980 53 69 ● SM-hopea (1980) [202][3]
Matt Timme Yhdysvaltain lippu 1995 1996 35 710 [203][3]
Kalevi Tuominen#*^ Suomen lippu 1952 1963 186 1625 ● SM-hopea (1958) [204][3]
Lamont Turner Yhdysvaltain lippu 2004 2005 35 837 [205][3]
Roope Tähkä Suomen lippu 1998 2002 104 172 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[206][3]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
LaMonte Ulmer Yhdysvaltain lippu 2012 2013 47 896 ● Suomen cup (2013) [207][3]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Alex Vaenerberg Suomen lippu 2009 2016 132 460 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[208][3]
Kari Vartola Suomen lippu 1963 1968 70 152 [209][3]
Antero Vesa Suomen lippu 1964 1970 67 298 ● Suomen cup (1969) [210][3]
Terrell Vinson Yhdysvaltain lippu 2016 2017 5 29 [211][3]
Tommi Virta Suomen lippu 1996 1999 100 76 [212][3]
Jyrki Vuorenmaa Suomen lippu 1978 1979 18 4 [213][3]
Henri Välimaa Suomen lippu 2013 2014 15 7 ● Suomen mestaruus (2014)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
[214][3]
Heikki Välimäki Suomen lippu 1969 1970 18 126 ● Suomen cup (1969) [215][3]
Jukka-Pekka Väänänen Suomen lippu 2005 2010 213 890 ● Suomen mestaruus (2010), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup -hopea (2009)
[216][3]
Jyrki Väänänen Suomen lippu 1982 1983 19 11 [217][3]
Pertti Väänänen Suomen lippu 1965 1970 54 255 ● Suomen cup (1969) [218][3]

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eric Washington on yksi kolmesta sekä Pyrinnössä että NBA:ssa pelanneesta koripalloilijasta.
Damon Williams, Pyrinnön historian eniten pisteitä tehnyt pelaaja ja eniten pääsarjaotteluita pelannut ulkomaalaispelaaja.
Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Rodney Walker Yhdysvaltain lippu 2001 2001 3 46 [219][3]
Eric Washington Yhdysvaltain lippu 2006 2008 38 754 [220][3]
Lynn Washington Yhdysvaltain lippu 2003 2004 38 921 [221][3]
Darrell Waters Yhdysvaltain lippu 2000 2002 65 1476 ● SM-hopea (2001)
● Suomen cup -hopea (2000)
[222][3]
Antwine Williams Yhdysvaltain lippu 2010 2012 103 1647 ● Suomen mestaruus (2011)
● Suomen cup -hopea (2011)
[223][3]
Damon Williams Yhdysvaltain lippu 1999 2016 508 9566 ● 3×Suomen mestaruus (2010, 2011, 2014),
   2×SM-hopea (2001, 2016), SM-pronssi (2009)
● Suomen cup (2013),
   3×Suomen cup -hopea (2000, 2009, 2011)
● Baltian liigan neljäs sija (2014)
● 2×Korisliigan vuoden ulkomaalaisvahvistus (2001, 2011)
● 3×Korisliigan SM-finaalien paras pelaaja
   (2010, 2011, 2014)
[224][3]
Eric Williams Yhdysvaltain lippu 2006 2006 2 21 [225][3]
Michael Wilson Yhdysvaltain lippu 1987 1988 3 51 [226][3]
Akeem Wright Yhdysvaltain lippu 2015 2015 14 197 [227][3]
James Wright Yhdysvaltain lippu 2006 2008 40 808 [228][3]

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tuomas Yli-Ruka Suomen lippu 1997 1998 27 53 [229][3]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Korisliiga-historian kaikki pelikaudet tietoineen, pelaajien uratilastot julkaistu 13.4.2012. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 8.2.2016.
  2. Seppo Aarnivala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt bu bv bw bx by bz ca cb cc cd ce cf cg ch ci cj ck cl cm cn co cp cq cr cs ct cu cv cw cx cy cz da db dc dd de df dg dh di dj dk dl dm dn do dp dq dr ds dt du dv dw dx dy dz ea eb ec ed ee ef eg eh ei ej ek el em en eo ep eq er es et eu ev ew ex ey ez fa fb fc fd fe ff fg fh fi fj fk fl fm fn fo fp fq fr fs ft fu fv fw fx fy fz ga gb gc gd ge gf gg gh gi gj gk gl gm gn go gp gq gr gs gt gu gv gw gx gy gz ha hb hc hd he hf hg hh hi hj Pyrinnön pistemiehet – Tampereen Pyrintö Basketball
  4. Uka Agbai Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  5. Olavi Ahonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  6. Olli Ahvenniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  7. Ray Ailus Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  8. Pekka Airaksinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  9. Jari Ala-Maskala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  10. Keijo Alen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  11. Asenso Ampim Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.10.2014.
  12. Vejas Anaya Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  13. Yannick Anzuluni Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  14. Brian Asbury Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  15. Timo Autio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  16. Brant Bailey Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  17. Marvin Black Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  18. Reginald Bratton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  19. J'Nathan Bullock Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2015.
  20. Omar Bynum Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  21. Joonas Cavén Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  22. Brian Clifford Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  23. Miles Nathan Daniels Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  24. Damion Dantzler Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  25. Kueth Duany Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  26. Dennis Edwards Suomen Koripalloliitto. Viitattu 5.3.2016.
  27. Timo Ekman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  28. Andy Elkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  29. Heino Enden Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  30. Markku Eskola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  31. Vernon Freeman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  32. Howard Frier Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  33. Devonne Giles Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  34. Robert Godbolt Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  35. Juan’ya Green Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  36. Pekka Grönberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  37. Vesa Haapaniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  38. Ville Haapoja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  39. Al Hamilton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  40. Eerik Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  41. Kari Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  42. Timo Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  43. Joni Harjula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  44. Eron Harris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  45. Will Harris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2015.
  46. Dennis Harrison Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  47. Kari Hautamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  48. Aaron Haynes Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  49. Osku Heinonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  50. Petri Heinonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  51. Esian Henderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 26.2.2016.
  52. Kenneth Henderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  53. Chris Hester Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  54. Timo Hintsanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  55. Tuomas Holli Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  56. Pertti Holopainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  57. Jaakko Honkanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  58. Bryan Hopkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.1.2015.
  59. Garcia Hopkins Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  60. Pentti Hotinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  61. Martti Huhtamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  62. Aleksi Huuskonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  63. Jussi Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  64. Panu Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  65. Kyösti Jaakonsaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  66. Mauri Jaakonsaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  67. David Jackson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 16.10.2014.
  68. Baltic Basketball League
  69. Mikael Jansen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  70. Arvo Jantunen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  71. Eero Jarmas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  72. Ashante Johnson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  73. Kevin Johnson Jr. Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  74. Riku-Pekka Jokinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  75. Bobby Jones Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  76. Wally Judge Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.1.2017.
  77. Teppo Kaivola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  78. Antti Kaivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  79. Pentti Kaivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  80. Sami Kajander Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  81. Mika Kankaanpää Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  82. Pasi Kauha Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  83. Tyrone Kent Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.11.2014.
  84. Hannu Kesänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  85. Kalle Kettula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  86. Carl Kilpatrick Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  87. Justus Kilpinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  88. Lassi Kilpinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  89. Mike King Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  90. Jukka-Pekka Kivistö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  91. Risto Klemola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  92. Mikko Koivisto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  93. Harri Koivistoinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  94. Eetu Koivuniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  95. Arto Kokkola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  96. Heino Komusaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  97. Jussi Korhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  98. Ville Korhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  99. Reijo Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  100. Mikko Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  101. Tapio Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  102. Jukka-Pekka Kujala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  103. Pekka Kurvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  104. Pietu Kätkä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  105. Mikko Laanniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  106. Pasi Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  107. Seppo Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  108. Marko Laine Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  109. Eero Laitala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  110. Jarmo Laitinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  111. Timo Laitinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  112. Edmund Lawrence Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  113. Antero Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  114. Väinö Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  115. Erkki Leikas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  116. Kelvin Lewis Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.2.2017.
  117. Riku Liljeberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  118. Severi Liljeberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.10.2014.
  119. Carl Lindbom Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  120. Markku Lindell Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  121. Asser Lindholm Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  122. La Trice Little Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  123. Karri Louevuo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  124. Kenneth Lowe Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  125. Chukwudiebere Maduabum Suomen Koripalloliitto. Viitattu 9.11.2015.
  126. Kenneth Manigault Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  127. David Martino Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  128. Miikka Marttinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  129. Niko Mattila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  130. M.C. Mazique Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  131. William McFarlan Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  132. Dennis Mims Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  133. Ricky Minard Suomen Koripalloliitto. Viitattu 13.11.2015.
  134. Tero Minetti Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  135. Henri Montonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  136. Albert Mouring Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  137. Tapani Murtola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  138. Shawn Myers Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  139. Michael Myllyniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  140. Jorma Mäenpää Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  141. Tyrone Nelson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  142. Ismo Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  143. Jesse Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  144. Mikko Niemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  145. Eino Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  146. Tommi E. Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  147. Antti Nikkilä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  148. Marcus Norris Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  149. Toni Nummi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  150. Mike Nurisalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  151. Matti Ollgren Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  152. Martti Pahlman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  153. Markku Palkoaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  154. Pentti Palkoaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  155. Topias Palmi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 30.9.2017.
  156. Kevin Parrom Suomen Koripalloliitto. Viitattu 2.11.2014.
  157. Pertti Parviainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  158. Mikko Pehkonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  159. Martti Peippo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  160. Ville Pekkola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  161. Joonas Pentti Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  162. Tommi Pihlajamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  163. Tommi Pinta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  164. Marko Pirhonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  165. Eero Pitkänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  166. Poussa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  167. Mikko Poussa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  168. Jari Pulkkinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  169. Trent Pulliam Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  170. Matti Pylkkänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  171. Kristian Rasinaho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  172. Jura Ratia Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  173. Reijo Rautajoki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  174. BJ Raymond Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  175. Kurtis Rice Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  176. Tyrone Riley Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  177. Jussi Rintala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  178. Kari-Pekka Runsas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  179. Eero Saarinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  180. Mikael Sandberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 2.10.2014.
  181. Clifford Scales Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  182. Pete Sears Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  183. Ville Selmgren Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  184. Pekka Setälä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  185. Kari Sievers Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  186. Jukka Siltanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  187. Martti Sirkkaniemi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  188. Marcus Smallwood Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  189. John Smith Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  190. Kevin Smith Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  191. Jeremiah Sola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  192. Robert Stevenson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  193. Andre Stringer Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.2.2017.
  194. Jarmo Suokas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  195. Marlow Talley Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  196. Kaarlo Tarkka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  197. Veikko Tarmio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  198. Jaylon Tate Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.10.2018.
  199. Patrick Teagues Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  200. Andrais Thornton Suomen Koripalloliitto. Viitattu 25.1.2016.
  201. Olli Tiitola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  202. Hannu Tillonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  203. Matt Timme Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  204. Kalevi Tuominen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  205. Lamont Turner Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  206. Roope Tähkä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  207. LaMonte Ulmer Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  208. Alex Vaenerberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 9.2.2016.
  209. Kari Vartola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  210. Antero Vesa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  211. Terrell Vinson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.5.2017.
  212. Tommi Virta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  213. Jyrki Vuorenmaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  214. Henri Välimaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  215. Heikki Välimäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  216. Jukka-Pekka Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  217. Jyrki Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  218. Pertti Väänänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  219. Rodney Walker Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  220. Eric Washington Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  221. Lynn Washington Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  222. Darrell Waters Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  223. Antwine Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  224. Damon Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  225. Eric Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  226. Michael Wilson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  227. Akeem Wright Suomen Koripalloliitto. Viitattu 28.11.2015.
  228. James Wright Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.
  229. Tuomas Yli-Ruka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 24.8.2014.