Luettelo Suomen ministereistä syntymäajan mukaan

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen historian kaikista ministereistä syntymäajan mukaan järjestettynä. Ministeripäivien mukaan järjestettyinä ministerit ovat luettelossa Suomen ministereistä.


Nimi Syntynyt Kuollut
Ramsay, AugustAugust Ramsay 15. maaliskuuta 1859 1943
Söderholm, KarlKarl Söderholm 9. joulukuuta 1859 1948
Castrén, KaarloKaarlo Castrén 28. helmikuuta 1860 1938
Erkko, EeroEero Erkko 18. toukokuuta 1860 1927
Soininen, MikaelMikael Soininen 3. marraskuuta 1860 1924
Stenroth, OttoOtto Stenroth 13. toukokuuta 1861 1939
Svinhufvud, P. E.P. E. Svinhufvud 15. joulukuuta 1861 1944
Alkio, SanteriSanteri Alkio 17. kesäkuuta 1862 1930
Sopanen, EliasElias Sopanen 28. syyskuuta 1863 1926
Setälä, E. N.E. N. Setälä 27. helmikuuta 1864 1935
Liakka, NiiloNiilo Liakka 23. kesäkuuta 1864 1945
Paloheimo, H. G.H. G. Paloheimo 17. lokakuuta 1864 1919
Malmberg, HugoHugo Malmberg 23. joulukuuta 1864 1956
Gråsten, ErnstErnst Gråsten 8. huhtikuuta 1865 1942
Relander, H. M. J.H. M. J. Relander 8. huhtikuuta 1865 1947
Paasivuori, MattiMatti Paasivuori 6. toukokuuta 1866 1937
Sillanpää, MiinaMiina Sillanpää 4. kesäkuuta 1866 1952
Castrén, ArthurArthur Castrén 10. kesäkuuta 1866 1946
Schvindt, Viktor HenrikViktor Henrik Schvindt 19. heinäkuuta 1866 1928
Palmgren, AxelAxel Palmgren 3. maaliskuuta 1867 1939
Arajärvi, JuhaniJuhani Arajärvi 25. heinäkuuta 1867 1941
Lundson, JohannesJohannes Lundson 12. lokakuuta 1867 1939
Aho, AukustiAukusti Aho 20. lokakuuta 1867 1934
Ingman, LauriLauri Ingman 30. kesäkuuta 1868 1934
Kahelin, HjalmarHjalmar Kahelin 22. marraskuuta 1868 1958
Aminoff, IvarIvar Aminoff 2. joulukuuta 1868 1931
Voionmaa, VäinöVäinö Voionmaa 12. helmikuuta 1869 1947
Järvinen, KyöstiKyösti Järvinen 31. maaliskuuta 1869 1957
Hjelmman, LeonardLeonard Hjelmman 22. kesäkuuta 1869 1952
Berg, Karl EmilKarl Emil Berg 16. syyskuuta 1869 1921
Pohjala, LauriLauri Pohjala 22. heinäkuuta 1870 1947
Brander, UunoUuno Brander 23. heinäkuuta 1870 1934
Skogström, EvertEvert Skogström 10. syyskuuta 1870 1935
Lavonius, MagnusMagnus Lavonius 5. marraskuuta 1870 1948
Paasikivi, Juho KustiJuho Kusti Paasikivi 27. marraskuuta 1870 1956
Lilius, Frans OskarFrans Oskar Lilius 15. huhtikuuta 1871 1928
Pullinen, ErkkiErkki Pullinen 6. kesäkuuta 1871 1934
Luopajärvi, MikkoMikko Luopajärvi 15. marraskuuta 1871 1920
Renvall, HeikkiHeikki Renvall 19. tammikuuta 1872 1955
Pennanen, PekkaPekka Pennanen 24. helmikuuta 1872 1960
Hahl, EeroEero Hahl 2. huhtikuuta 1872 1945
Vennola, J. H.J. H. Vennola 19. kesäkuuta 1872 1938
Ailio, JuliusJulius Ailio 19. heinäkuuta 1872 1933
Jalander, BrunoBruno Jalander 28. elokuuta 1872 1966
Åkesson, OttoOtto Åkesson 14. lokakuuta 1872 1939
Lohi, KalleKalle Lohi 23. marraskuuta 1872 1948
Wuolijoki, WäinöWäinö Wuolijoki 14. joulukuuta 1872 1947
Kallio, KyöstiKyösti Kallio 10. huhtikuuta 1873 1940
Ignatius, GustafGustaf Ignatius 8. kesäkuuta 1873 1949
Castrén, JalmarJalmar Castrén 14. joulukuuta 1873 1946
Rautavaara, A. E.A. E. Rautavaara 21. joulukuuta 1873 1941
Pohjanpalo, SanteriSanteri Pohjanpalo 31. maaliskuuta 1874 1939
Sario, SamuliSamuli Sario 3. toukokuuta 1874 1957
Elfving, ÖstenÖsten Elfving 27. toukokuuta 1874 1936
Junes, AnttiAntti Junes 6. heinäkuuta 1874 1963
Mantere, OskariOskari Mantere 18. syyskuuta 1874 1942
Raatikainen, AugustAugust Raatikainen 23. syyskuuta 1874 1937
Virkkunen, PaavoPaavo Virkkunen 27. syyskuuta 1874 1959
Stjernvall, JuliusJulius Stjernvall 26. lokakuuta 1874 1939
Böök, EinarEinar Böök 10. marraskuuta 1874 1957
Granfelt, HjalmarHjalmar Granfelt 15. marraskuuta 1874 1957
Loimaranta, YrjöYrjö Loimaranta 26. joulukuuta 1874 1942
Pulkkinen, YrjöYrjö Pulkkinen 3. huhtikuuta 1875 1945
Sunila, J. E.J. E. Sunila 16. elokuuta 1875 1936
Wartiovaara, JonathanJonathan Wartiovaara 23. elokuuta 1875 1937
Linna, EemilEemil Linna 17. tammikuuta 1876 1951
Wuolle, BernhardBernhard Wuolle 20. huhtikuuta 1876 1962
Enckell, CarlCarl Enckell 7. kesäkuuta 1876 1959
Killinen, IlmariIlmari Killinen 28. heinäkuuta 1876 1941
Kotonen, AntonAnton Kotonen 29. marraskuuta 1876 1936
Ehrnrooth, LeoLeo Ehrnrooth 10. maaliskuuta 1877 1951
Frey, AlexanderAlexander Frey 7. kesäkuuta 1877 1945
Talas, OnniOnni Talas 15. kesäkuuta 1877 1958
Malinen, TorstenTorsten Malinen 14. marraskuuta 1877 1951
Heinonen, KaarloKaarlo Heinonen 9. helmikuuta 1878 1944
Helminen, HeimoHeimo Helminen 4. maaliskuuta 1878 1947
Ryömä, HannesHannes Ryömä 24. huhtikuuta 1878 1939
Solitander, AxelAxel Solitander 29. toukokuuta 1878 1944
Koskenmaa, ErikErik Koskenmaa 1. lokakuuta 1878 1957
Sarlin, BrunoBruno Sarlin 8. marraskuuta 1878 1951
Waldén, RudolfRudolf Waldén 1. joulukuuta 1878 1946
Sahlstein, GunnarGunnar Sahlstein 3. tammikuuta 1879 1935
Auer, IlmariIlmari Auer 17. helmikuuta 1879 1965
Cajander, A. K.A. K. Cajander 4. huhtikuuta 1879 1943
Joukahainen, VilkkuVilkku Joukahainen 19. huhtikuuta 1879 1929
Erich, RafaelRafael Erich 10. kesäkuuta 1879 1946
Lampén, AleksanderAleksander Lampén 20. heinäkuuta 1879 1935
Witting, RolfRolf Witting 30. syyskuuta 1879 1944
Kilpeläinen, K. E.K. E. Kilpeläinen 4. lokakuuta 1879 1941
Furuhjelm, RagnarRagnar Furuhjelm 12. lokakuuta 1879 1944
Jatkola, EmilEmil Jatkola 13. lokakuuta 1879 1948
Paavilainen, HermanHerman Paavilainen 26. lokakuuta 1879 1964
Hellens, Albert vonAlbert von Hellens 22. marraskuuta 1879 1950
Tulenheimo, AnttiAntti Tulenheimo 4. joulukuuta 1879 1952
Kuusi, EinoEino Kuusi 19. helmikuuta 1880 1936
Ritavuori, HeikkiHeikki Ritavuori 23. maaliskuuta 1880 1922
Leppälä, JuhaniJuhani Leppälä 10. toukokuuta 1880 1976
Thesleff, WilhelmWilhelm Thesleff 27. heinäkuuta 1880 1941
Wuokoski, KaarloKaarlo Wuokoski 7. syyskuuta 1880 1944
Voss-Schrader, CarlCarl Voss-Schrader 9. lokakuuta 1880 1955
Tanner, VäinöVäinö Tanner 12. maaliskuuta 1881 1966
Collan, MikkoMikko Collan 22. heinäkuuta 1881 1964
Svento, ReinholdReinhold Svento 24. heinäkuuta 1881 1973
Hackzell, AnttiAntti Hackzell 20. syyskuuta 1881 1946
Holsti, RudolfRudolf Holsti 8. lokakuuta 1881 1945
Hynninen, EemilEemil Hynninen 15. maaliskuuta 1882 1947
Pehkonen, E. Y.E. Y. Pehkonen 28. toukokuuta 1882 1949
Hakkila, VäinöVäinö Hakkila 29. kesäkuuta 1882 1958
Makkonen, ErkkiErkki Makkonen 30. heinäkuuta 1882 1934
Lahdensuo, JaloJalo Lahdensuo 21. lokakuuta 1882 1973
Salmio, ToivoToivo Salmio 4. marraskuuta 1882 1973
Puro, OlaviOlavi Puro 15. tammikuuta 1883 1933
Nenonen, VilhoVilho Nenonen 6. maaliskuuta 1883 1960
Heikkinen, P. V.P. V. Heikkinen 24. huhtikuuta 1883 1959
Hynninen, P. J.P. J. Hynninen 31. toukokuuta 1883 1960
Serlachius, Eric J.Eric J. Serlachius 17. toukokuuta 1884 1936
Louhivuori, O. W.O. W. Louhivuori 18. syyskuuta 1884 1953
Mannio, Niilo A.Niilo A. Mannio 5. marraskuuta 1884 1968
Keto, J. W.J. W. Keto 19. joulukuuta 1884 1947
Vesterinen, VihtoriVihtori Vesterinen 27. tammikuuta 1885 1958
Koivisto, JuhoJuho Koivisto 15. maaliskuuta 1885 1975
Hämäläinen, OnniOnni Hämäläinen 3. huhtikuuta 1885 1954
Born, Ernst vonErnst von Born 24. elokuuta 1885 1956
Kaila, ElieserElieser Kaila 29. lokakuuta 1885 1938
Idman, GustafGustaf Idman 1. joulukuuta 1885 1961
Reinikainen, OskariOskari Reinikainen 1. joulukuuta 1885 1969
Aura, MattiMatti Aura 6. joulukuuta 1885 1975
Yrjö-Koskinen, AarnoAarno Yrjö-Koskinen 9. joulukuuta 1885 1951
Janhonen, ToivoToivo Janhonen 2. helmikuuta 1886 1939
Eskelä, Yrjö JohannesYrjö Johannes Eskelä 11. helmikuuta 1886 1949
Ramsay, HenrikHenrik Ramsay 31. maaliskuuta 1886 1951
Mäkinen, EeroEero Mäkinen 27. huhtikuuta 1886 1953
Pilppula, JuhoJuho Pilppula 28. toukokuuta 1886 1973
Kivimäki, T. M.T. M. Kivimäki 5. kesäkuuta 1886 1968
Hupli, VäinöVäinö Hupli 8. kesäkuuta 1886 1934
Kallinen, YrjöYrjö Kallinen 15. kesäkuuta 1886 1976
Ahmavaara, ArviArvi Ahmavaara 13. elokuuta 1886 1957
Aura, JaloJalo Aura 20. elokuuta 1886 1947
Kantala, SiivoSiivo Kantala 26. marraskuuta 1886 1954
Castrén, UrhoUrho Castrén 30. joulukuuta 1886 1965
Tuomivaara, E. A.E. A. Tuomivaara 13. helmikuuta 1887 1975
Linturi, ArvoArvo Linturi 23. helmikuuta 1887 1975
Kotilainen, VäinöVäinö Kotilainen 24. helmikuuta 1887 1959
Huttunen, OivaOiva Huttunen 20. heinäkuuta 1887 1945
Manner, ArvoArvo Manner 17. elokuuta 1887 1962
Pekkala, EinoEino Pekkala 29. marraskuuta 1887 1956
Kuokkanen, ErkkiErkki Kuokkanen 5. joulukuuta 1887 1956
Reinikka, TykoTyko Reinikka 10. joulukuuta 1887 1964
Annala, VilhoVilho Annala 17. tammikuuta 1888 1960
Salovaara, VäinöVäinö Salovaara 26. helmikuuta 1888 1964
Manner, AlbinAlbin Manner 4. huhtikuuta 1888 1954
Malmberg, LauriLauri Malmberg 8. toukokuuta 1888 1948
Gartz, ÅkeÅke Gartz 9. kesäkuuta 1888 1974
Solja, NiiloNiilo Solja 25. kesäkuuta 1888 1967
Niukkanen, JuhoJuho Niukkanen 27. heinäkuuta 1888 1954
Ellilä, K. J.K. J. Ellilä 26. elokuuta 1888 1957
Puhakka, YrjöYrjö Puhakka 5. syyskuuta 1888 1971
Horelli, ToivoToivo Horelli 11. lokakuuta 1888 1975
Ryti, RistoRisto Ryti 3. helmikuuta 1889 1956
Itkonen, RietiRieti Itkonen 5. maaliskuuta 1889 1951
Lehtonen, OskariOskari Lehtonen 29. toukokuuta 1889 1964
Kilpi, EinoEino Kilpi 7. kesäkuuta 1889 1963
Procopé, Hjalmar J.Hjalmar J. Procopé 8. elokuuta 1889 1954
Helo, JohanJohan Helo 22. elokuuta 1889 1966
Kukkonen, AnttiAntti Kukkonen 3. lokakuuta 1889 1978
Miikki, MattiMatti Miikki 30. joulukuuta 1889 1960
Pekkala, MaunoMauno Pekkala 27. tammikuuta 1890 1952
Paavolainen, ErkkiErkki Paavolainen 17. toukokuuta 1890 1960
Härmä, ErkkiErkki Härmä 10. heinäkuuta 1890 1957
Fieandt, Rainer vonRainer von Fieandt 26. joulukuuta 1890 1972
Oksala, ArviArvi Oksala 2. tammikuuta 1891 1949
Ikonen, ToivoToivo Ikonen 15. tammikuuta 1891 1976
Jutila, KalleKalle Jutila 27. tammikuuta 1891 1966
Kullberg, HenrikHenrik Kullberg 27. tammikuuta 1891 1953
Hannula, UunoUuno Hannula 22. lokakuuta 1891 1963
Kauppi, KalleKalle Kauppi 10. maaliskuuta 1892 1961
Mattsson, SigurdSigurd Mattsson 19. kesäkuuta 1892 1970
Aaltonen, AleksiAleksi Aaltonen 5. heinäkuuta 1892 1956
Oesch, LennartLennart Oesch 8. elokuuta 1892 1978
Österman, HugoHugo Österman 5. syyskuuta 1892 1975
Rantala, ViljoViljo Rantala 18. marraskuuta 1892 1980
Luukka, EemilEemil Luukka 1. joulukuuta 1892 1970
Arola, AtteAtte Arola 27. huhtikuuta 1893 1964
Salmenoja, PietariPietari Salmenoja 7. kesäkuuta 1893 1962
Kaira, KurtKurt Kaira 16. maaliskuuta 1894 1975
Toivonen, OnniOnni Toivonen 18. maaliskuuta 1894 1968
Kalliokoski, ViljamiViljami Kalliokoski 15. toukokuuta 1894 1978
Paloheimo, OlliOlli Paloheimo 23. toukokuuta 1894 1974
Peltonen, OnniOnni Peltonen 27. elokuuta 1894 1969
Saari, EinoEino Saari 7. lokakuuta 1894 1971
Rangell, JukkaJukka Rangell 25. lokakuuta 1894 1982
Pohjala, KyllikkiKyllikki Pohjala 11. marraskuuta 1894 1979
Linkomies, EdvinEdvin Linkomies 22. joulukuuta 1894 1963
Malkamäki, AinoAino Malkamäki 1. huhtikuuta 1895 1961
Erkko, EljasEljas Erkko 1. kesäkuuta 1895 1965
Karjalainen, EetuEetu Karjalainen 27. syyskuuta 1895 1965
Hiltunen, OnniOnni Hiltunen 26. marraskuuta 1895 1971
Valve, VäinöVäinö Valve 28. joulukuuta 1895 1995
Martola, Armas-EinoArmas-Eino Martola 12. toukokuuta 1896 1986
Heljas, LennartLennart Heljas 13. toukokuuta 1896 1972
Tiitu, KustaaKustaa Tiitu 10. kesäkuuta 1896 1990
Salminen, ArvoArvo Salminen 5. elokuuta 1896 1967
Ekholm, Karl-ErikKarl-Erik Ekholm 10. elokuuta 1896 1975
Leino, YrjöYrjö Leino 28. tammikuuta 1897 1961
Nordström, TorstenTorsten Nordström 20. toukokuuta 1897 1989
Skog, EmilEmil Skog 30. kesäkuuta 1897 1981
Vilhula, TaaviTaavi Vilhula 26. marraskuuta 1897 1976
Kannisto, HeikkiHeikki Kannisto 19. tammikuuta 1898 1957
Lehto, Reino R.Reino R. Lehto 2. toukokuuta 1898 1966
Wiherheimo, T. A.T. A. Wiherheimo 13. heinäkuuta 1898 1970
Söderhjelm, J. O.J. O. Söderhjelm 3. syyskuuta 1898 1985
Raatikainen, JussiJussi Raatikainen 12. lokakuuta 1898 1978
Simonen, VienoVieno Simonen 27. joulukuuta 1898 1994
Törngren, RalfRalf Törngren 1. maaliskuuta 1899 1961
Viding, Paavo A.Paavo A. Viding 7. maaliskuuta 1899 1965
Murtomaa, LauriLauri Murtomaa 13. elokuuta 1899 1955
Murto, YrjöYrjö Murto 24. elokuuta 1899 1963
Kaijalainen, LauriLauri Kaijalainen 21. maaliskuuta 1900 1965
Jaakkola, EinariEinari Jaakkola 29. heinäkuuta 1900 1992
Wuori, Eero A.Eero A. Wuori 11. elokuuta 1900 1966
Kekkonen, UrhoUrho Kekkonen 3. syyskuuta 1900 1986
Riikonen, LauriLauri Riikonen 31. joulukuuta 1900 1973
Serlachius, ErikErik Serlachius 24. tammikuuta 1901 1980
Korsimo, ArvoArvo Korsimo 17. maaliskuuta 1901 1969
Takki, UunoUuno Takki 12. huhtikuuta 1901 1968
Huunonen, EmilEmil Huunonen 15. heinäkuuta 1901 1959
Björkenheim, EdvardEdvard Björkenheim 26. heinäkuuta 1901 1965
Waris, HeikkiHeikki Waris 25. lokakuuta 1901 1989
Lepistö, MattiMatti Lepistö 8. marraskuuta 1901 1991
Tervo, PennaPenna Tervo 10. marraskuuta 1901 1956
Lahti, MarjaMarja Lahti 3. joulukuuta 1901 1967
Sarjala, WiljamWiljam Sarjala 18. joulukuuta 1901 1977
Fagerholm, K.-A.K.-A. Fagerholm 31. joulukuuta 1901 1984
Liljeström, ValdemarValdemar Liljeström 26. helmikuuta 1902 1960
Leivo-Larsson, TyyneTyyne Leivo-Larsson 3. maaliskuuta 1902 1977
Hillilä, KaarloKaarlo Hillilä 27. toukokuuta 1902 1965
Vilkuna, KustaaKustaa Vilkuna 26. lokakuuta 1902 1980
Kiukas, UrhoUrho Kiukas 19. marraskuuta 1902 1995
Janhunen, MattiMatti Janhunen 22. marraskuuta 1902 1963
Kaasalainen, VäinöVäinö Kaasalainen 10. joulukuuta 1902 1955
Hietanen, LauriLauri Hietanen 22. joulukuuta 1902 1971
Henriksson, WeioWeio Henriksson 7. tammikuuta 1903 1973
Nurmela, IlmoIlmo Nurmela 21. helmikuuta 1903 1974
Helminen, ArvoArvo Helminen 10. toukokuuta 1903 1988
Paasio, RafaelRafael Paasio 6. kesäkuuta 1903 1980
Kivekäs, LauriLauri Kivekäs 7. heinäkuuta 1903 1998
Osara, NilsNils Osara 29. marraskuuta 1903 1990
Kuusinen, HerttaHertta Kuusinen 14. helmikuuta 1904 1974
Palovesi, EinoEino Palovesi 19. toukokuuta 1904 1980
Junttila, AulisAulis Junttila 16. elokuuta 1904 1979
Merikoski, VeliVeli Merikoski 2. tammikuuta 1905 1982
Niini, AarnoAarno Niini 13. tammikuuta 1905 1972
Saukkonen, JussiJussi Saukkonen 17. helmikuuta 1905 1986
Rönkkö, TahvoTahvo Rönkkö 8. joulukuuta 1905 1993
Antikainen, EeroEero Antikainen 5. tammikuuta 1906 1960
Kleemola, KaunoKauno Kleemola 5. heinäkuuta 1906 1965
Ryhtä, NiiloNiilo Ryhtä 26. syyskuuta 1906 1995
Sukselainen, V. J.V. J. Sukselainen 12. lokakuuta 1906 1995
Partanen, EemilEemil Partanen 28. marraskuuta 1906 1996
Kuuskoski, ReinoReino Kuuskoski 18. tammikuuta 1907 1965
Suontausta, TaunoTauno Suontausta 18. helmikuuta 1907 1974
Sumu, AkuAku Sumu 9. huhtikuuta 1907 1988
Miettunen, MarttiMartti Miettunen 17. huhtikuuta 1907 2002
Saalasti, KerttuKerttu Saalasti 21. syyskuuta 1907 1995
Kastari, PaavoPaavo Kastari 13. marraskuuta 1907 1991
Hosia, HeikkiHeikki Hosia 29. marraskuuta 1907 1997
Lehmus, KalleKalle Lehmus 29. joulukuuta 1907 1987
Posti, LauriLauri Posti 17. maaliskuuta 1908 1988
Lindh, BertelBertel Lindh 3. huhtikuuta 1908 1996
Käkelä, ValtoValto Käkelä 19. huhtikuuta 1908 1977
Jussila, MaunoMauno Jussila 15. elokuuta 1908 1988
Merimaa, OlaviOlavi Merimaa 26. syyskuuta 1908 1970
Högström, SvenSven Högström 8. lokakuuta 1908 1995
Raunio, EinoEino Raunio 18. tammikuuta 1909 1979
Närvänen, OnniOnni Närvänen 21. huhtikuuta 1909 1995
Kaitila, EsaEsa Kaitila 22. huhtikuuta 1909 1975
Hosia, ArmiArmi Hosia 28. kesäkuuta 1909 1992
Kajatsalo, KaarloKaarlo Kajatsalo 28. syyskuuta 1909 1988
Karvikko, IrmaIrma Karvikko 29. syyskuuta 1909 1994
Erkkilä, EeliEeli Erkkilä 21. marraskuuta 1909 1963
Kähönen, UrhoUrho Kähönen 6. heinäkuuta 1910 1984
Westermarck, NilsNils Westermarck 14. heinäkuuta 1910 2002
Hannikainen, AnttiAntti Hannikainen 18. heinäkuuta 1910 1976
Junnila, TuureTuure Junnila 24. heinäkuuta 1910 1999
Meinander, NilsNils Meinander 4. elokuuta 1910 1985
Antila, ToivoToivo Antila 29. elokuuta 1910 1970
Korsbäck, VernerVerner Korsbäck 25. lokakuuta 1910 1981
Perttula, HansHans Perttula 6. marraskuuta 1910 1988
Sorkio, KaarleKaarle Sorkio 11. marraskuuta 1910 1978
Granvik, RagnarRagnar Granvik 7. joulukuuta 1910 1997
Lehtosalo, PauliPauli Lehtosalo 18. joulukuuta 1910 1989
Niskala, MarttiMartti Niskala 27. tammikuuta 1911 1984
Häppölä, LeoLeo Häppölä 1. helmikuuta 1911 1998
Ihamuotila, VeikkoVeikko Ihamuotila 17. helmikuuta 1911 1979
Kosola, NiiloNiilo Kosola 22. helmikuuta 1911 1996
Suonpää, LeoLeo Suonpää 15. kesäkuuta 1911 1996
Niemi, Juho-EinoJuho-Eino Niemi 21. heinäkuuta 1911 1981
Hustich, IlmariIlmari Hustich 11. elokuuta 1911 1982
Eskola, KustiKusti Eskola 19. elokuuta 1911 2003
Tuomioja, SakariSakari Tuomioja 29. elokuuta 1911 1964
Helle, VeikkoVeikko Helle 11. joulukuuta 1911 2005
Lindblom, OlaviOlavi Lindblom 11. joulukuuta 1911 1990
Westerlund, BjörnBjörn Westerlund 27. tammikuuta 1912 2009
Virtanen, ViljoViljo Virtanen 28. tammikuuta 1912 1989
Väyrynen, VilhoVilho Väyrynen 12. maaliskuuta 1912 2000
Nuorvala, AarneAarne Nuorvala 18. huhtikuuta 1912 2013
Haapasalo, K. F.K. F. Haapasalo 19. kesäkuuta 1912 2002
Kyttä, HarrasHarras Kyttä 25. kesäkuuta 1912 1985
Tenhiälä, JuhoJuho Tenhiälä 21. heinäkuuta 1912 1999
Oittinen, ReinoReino Oittinen 26. heinäkuuta 1912 1978
Pakkanen, AtteAtte Pakkanen 13. marraskuuta 1912 1994
Aura, TeuvoTeuvo Aura 28. joulukuuta 1912 1999
Viitanen, MarttiMartti Viitanen 5. tammikuuta 1913 1980
Vennamo, VeikkoVeikko Vennamo 11. kesäkuuta 1913 1997
Hetemäki, PäiviöPäiviö Hetemäki 8. heinäkuuta 1913 1980
Lindfors, ErkkiErkki Lindfors 10. marraskuuta 1913 1969
Simonen, AarreAarre Simonen 18. marraskuuta 1913 1977
Koski, OnniOnni Koski 20. joulukuuta 1913 1999
Saloranta, ToivoToivo Saloranta 21. joulukuuta 1913 2005
Virolainen, JohannesJohannes Virolainen 31. tammikuuta 1914 2000
Tiainen, HannesHannes Tiainen 9. helmikuuta 1914 2001
Leinonen, KaarloKaarlo Leinonen 15. maaliskuuta 1914 1975
Tuominen, ErkkiErkki Tuominen 26. heinäkuuta 1914 1975
Salonen, OlaviOlavi Salonen 28. elokuuta 1914 1998
Pentti, ArvoArvo Pentti 13. helmikuuta 1915 1986
Kaasalainen, NestoriNestori Kaasalainen 14. helmikuuta 1915 2016
Koikkalainen, JohannesJohannes Koikkalainen 1. toukokuuta 1915 1998
Lahtela, OlaviOlavi Lahtela 3. kesäkuuta 1915 1968
Teir, GrelsGrels Teir 26. helmikuuta 1916 1999
Aminoff, Carl GöranCarl Göran Aminoff 28. toukokuuta 1916 2001
Varjonen, UntoUnto Varjonen 22. elokuuta 1916 1954
Väyrynen, AnteroAntero Väyrynen 26. syyskuuta 1916 1970
Anttila, InkeriInkeri Anttila 29. marraskuuta 1916 2013
Huurtamo, ErkkiErkki Huurtamo 11. helmikuuta 1917 1999
Leskinen, VäinöVäinö Leskinen 8. maaliskuuta 1917 1972
Hallama, JaakkoJaakko Hallama 28. maaliskuuta 1917 1996
Hautala, ArvoArvo Hautala 22. huhtikuuta 1917 1985
Kuusi, PekkaPekka Kuusi 9. heinäkuuta 1917 1989
Pekkarinen, PenttiPentti Pekkarinen 20. syyskuuta 1917 1975
Korhonen, GunnarGunnar Korhonen 22. huhtikuuta 1918 2001
Kalavainen, MeeriMeeri Kalavainen 27. huhtikuuta 1918 2010
Aitio, PaavoPaavo Aitio 14. heinäkuuta 1918 1989
Suomela, SamuliSamuli Suomela 27. heinäkuuta 1918 2012
Mattila, Olavi J.Olavi J. Mattila 24. lokakuuta 1918 2013
Koivunen, MattiMatti Koivunen 12. tammikuuta 1919 1997
Nevalainen, ValdeValde Nevalainen 8. huhtikuuta 1919 1994
Rekola, EskoEsko Rekola 10. kesäkuuta 1919 2014
Savela, VeikkoVeikko Savela 28. kesäkuuta 1919 2015
Ojala, OlofOlof Ojala 5. lokakuuta 1919 1977
Rossi, ReinoReino Rossi 19. marraskuuta 1919 1985
Lindeman, LarsLars Lindeman 23. maaliskuuta 1920 2006
Kallio, VarmaVarma Kallio 3. huhtikuuta 1920 2003
Hostila, SuloSulo Hostila 27. elokuuta 1920 2002
Hannus, ArnoArno Hannus 10. lokakuuta 1920 2020
Tuominen, HeikkiHeikki Tuominen 5. joulukuuta 1920 2010
Salo, TuureTuure Salo 7. helmikuuta 1921 2006
Suorttanen, SuloSulo Suorttanen 13. helmikuuta 1921 2005
Haukipuro, ErkkiErkki Haukipuro 18. helmikuuta 1921 2001
Uitto, JormaJorma Uitto 1. toukokuuta 1921 2009
Malinen, PekkaPekka Malinen 11. kesäkuuta 1921 2004
Kangas, OrvokkiOrvokki Kangas 25. syyskuuta 1921 2000
Jansson, Jan-MagnusJan-Magnus Jansson 24. tammikuuta 1922 2003
Pihlajamäki, VeikkoVeikko Pihlajamäki 4. maaliskuuta 1922 2007
Happonen, LeoLeo Happonen 25. elokuuta 1922 2010
Toivanen, IrmaIrma Toivanen 27. lokakuuta 1922 2010
Karttunen, Osmo P.Osmo P. Karttunen 8. marraskuuta 1922 1985
Karjalainen, AhtiAhti Karjalainen 10. helmikuuta 1923 1990
Fredriksson, AhtiAhti Fredriksson 9. toukokuuta 1923 1994
Tiilikainen, PaavoPaavo Tiilikainen 12. heinäkuuta 1923 2007
Väänänen, MarjattaMarjatta Väänänen 9. elokuuta 1923 2020
Saarinen, OlaviOlavi Saarinen 18. lokakuuta 1923 1979
Koivisto, MaunoMauno Koivisto 25. marraskuuta 1923 2017
Lehto, Sakari T.Sakari T. Lehto 26. joulukuuta 1923 2006
Hiltunen, TeemuTeemu Hiltunen 25. maaliskuuta 1924 1997
Kull, MagnusMagnus Kull 12. huhtikuuta 1924 2016
Luja-Penttilä, SinikkaSinikka Luja-Penttilä 9. kesäkuuta 1924
Linnamo, JussiJussi Linnamo 13. lokakuuta 1924 2004
Uusitalo, EinoEino Uusitalo 1. joulukuuta 1924 2015
Tähkämaa, TaistoTaisto Tähkämaa 11. joulukuuta 1924
Pekkala, AhtiAhti Pekkala 20. joulukuuta 1924 2014
Luukka, ViljoViljo Luukka 3. helmikuuta 1925 2005
Jämsén, ArtturiArtturi Jämsén 7. helmikuuta 1925 1976
Eskelinen, Katri-HelenaKatri-Helena Eskelinen 8. huhtikuuta 1925 2014
Eskman, MargitMargit Eskman 29. huhtikuuta 1925 1990
Timonen, EsaEsa Timonen 28. toukokuuta 1925 2015
Alenius, EleEle Alenius 5. kesäkuuta 1925
Linna, HeimoHeimo Linna 11. joulukuuta 1925
Lahtinen, AlliAlli Lahtinen 11. huhtikuuta 1926 1976
Hjerppe, KaukoKauko Hjerppe 19. toukokuuta 1926 1996
Tallgren, Carl OlofCarl Olof Tallgren 28. tammikuuta 1927
Holappa, PenttiPentti Holappa 11. elokuuta 1927 2017
Laaksonen, MikkoMikko Laaksonen 27. elokuuta 1927 2006
Strömmer, AarnoAarno Strömmer 6. syyskuuta 1927 2021
Berner, ArneArne Berner 15. marraskuuta 1927 1988
Paananen, IlmoIlmo Paananen 23. joulukuuta 1927 2014
Breilin, ReinoReino Breilin 20. tammikuuta 1928 2010
Kekkonen, MattiMatti Kekkonen 4. syyskuuta 1928 2013
Raatikainen, KaisaKaisa Raatikainen 10. syyskuuta 1928 2007
Niskanen, EskoEsko Niskanen 14. syyskuuta 1928 2013
Jokela, MikkoMikko Jokela 10. lokakuuta 1928 2007
Numminen, JaakkoJaakko Numminen 22. lokakuuta 1928
Forsman, MaunoMauno Forsman 31. joulukuuta 1928 2006
Tyyri, JoukoJouko Tyyri 8. helmikuuta 1929 2001
Korpinen, Anna-LiisaAnna-Liisa Korpinen 14. maaliskuuta 1929 2010
Liinamaa, KeijoKeijo Liinamaa 6. huhtikuuta 1929 1980
Gestrin, KristianKristian Gestrin 10. huhtikuuta 1929 1990
Hänninen, OlaviOlavi Hänninen 18. elokuuta 1929 1989
Rytkönen, ArvoArvo Rytkönen 4. marraskuuta 1929 1980
Uoti, Olli J.Olli J. Uoti 12. helmikuuta 1930 1967
Karpola, ReinoReino Karpola 19. helmikuuta 1930 1995
Westerlund, SeppoSeppo Westerlund 2. marraskuuta 1930 2014
Sorsa, KaleviKalevi Sorsa 21. joulukuuta 1930 2004
Paavela, PaulPaul Paavela 13. huhtikuuta 1931 1980
Puolanne, UllaUlla Puolanne 28. kesäkuuta 1931 2015
Pohjala, Toivo T.Toivo T. Pohjala 27. heinäkuuta 1931 2018
Laine, JermuJermu Laine 17. syyskuuta 1931
Äikäs, LasseLasse Äikäs 26. tammikuuta 1932 1988
Loikkanen, JoukoJouko Loikkanen 12. maaliskuuta 1932
Salo, ArvoArvo Salo 2. toukokuuta 1932 2011
Melin, Ingvar S.Ingvar S. Melin 29. kesäkuuta 1932 2011
Aalto, ArvoArvo Aalto 13. heinäkuuta 1932
Itälä, JaakkoJaakko Itälä 7. toukokuuta 1933 2017
Paavola, PekkaPekka Paavola 3. elokuuta 1933
Kaipainen, OsmoOsmo Kaipainen 12. elokuuta 1933 1985
Korhonen, KeijoKeijo Korhonen 23. helmikuuta 1934
Rantanen, PaavoPaavo Rantanen 28. helmikuuta 1934
Lång, K. J.K. J. Lång 30. toukokuuta 1934 1998
Saarto, VeikkoVeikko Saarto 9. lokakuuta 1934
Rehn, ElisabethElisabeth Rehn 6. huhtikuuta 1935
Ahtiala, PekkaPekka Ahtiala 12. kesäkuuta 1935
Lindblom, SeppoSeppo Lindblom 9. elokuuta 1935
Haavisto, HeikkiHeikki Haavisto 20. elokuuta 1935
Homén, Carl-OlafCarl-Olaf Homén 24. maaliskuuta 1936
Luttinen, MattiMatti Luttinen 14. toukokuuta 1936 2009
Karkinen, SeijaSeija Karkinen 16. lokakuuta 1936
Holkeri, HarriHarri Holkeri 6. tammikuuta 1937 2011
Andersson, ClaesClaes Andersson 30. toukokuuta 1937 2019
Saukkonen, JuhaniJuhani Saukkonen 22. kesäkuuta 1937
Tarjanne, PekkaPekka Tarjanne 19. syyskuuta 1937 2010
Söderman, JacobJacob Söderman 19. maaliskuuta 1938
Työläjärvi, PirkkoPirkko Työläjärvi 8. syyskuuta 1938
Pesälä, MikkoMikko Pesälä 30. marraskuuta 1938
Wahlström, JarmoJarmo Wahlström 2. joulukuuta 1938 2013
Paasio, PerttiPertti Paasio 2. huhtikuuta 1939 2020
Suominen, IlkkaIlkka Suominen 8. huhtikuuta 1939
Tuomisto, PekkaPekka Tuomisto 23. huhtikuuta 1940
Taipale, VappuVappu Taipale 1. toukokuuta 1940
Kasurinen, Anna-LiisaAnna-Liisa Kasurinen 8. toukokuuta 1940
Koski, HeikkiHeikki Koski 24. kesäkuuta 1940
Ollila, EskoEsko Ollila 14. heinäkuuta 1940 2018
Salolainen, PerttiPertti Salolainen 19. lokakuuta 1940
Hämäläinen, TuulikkiTuulikki Hämäläinen 25. marraskuuta 1940
Rusanen, PirjoPirjo Rusanen 18. joulukuuta 1940
Suonio, KaarinaKaarina Suonio 7. helmikuuta 1941
Luhtanen, LeenaLeena Luhtanen 12. helmikuuta 1941
Norrback, OleOle Norrback 18. maaliskuuta 1941
Kivistö, KaleviKalevi Kivistö 25. maaliskuuta 1941
Louekoski, MattiMatti Louekoski 14. huhtikuuta 1941
Lipponen, PaavoPaavo Lipponen 23. huhtikuuta 1941
Yläjärvi, ToivoToivo Yläjärvi 30. toukokuuta 1941 2014
Martikainen, OlaviOlavi Martikainen 25. heinäkuuta 1941
Stenbäck, PärPär Stenbäck 12. elokuuta 1941
Miettinen, MauriMauri Miettinen 2. lokakuuta 1941
Rantala, EeroEero Rantala 5. lokakuuta 1941 2019
Björkstrand, GustavGustav Björkstrand 25. lokakuuta 1941
Linnainmaa, TuulaTuula Linnainmaa 8. tammikuuta 1942
Varjas, TeuvoTeuvo Varjas 11. maaliskuuta 1942
Juhantalo, KaukoKauko Juhantalo 28. huhtikuuta 1942 2020
Dromberg, KaarinaKaarina Dromberg 22. toukokuuta 1942
Uosukainen, RiittaRiitta Uosukainen 18. kesäkuuta 1942
Nikula, PaavoPaavo Nikula 15. elokuuta 1942
Kajanoja, JoukoJouko Kajanoja 23. joulukuuta 1942
Tammilehto, RaimoRaimo Tammilehto 5. helmikuuta 1943
Aura, MattiMatti Aura 18. kesäkuuta 1943 2011
Cronberg, TarjaTarja Cronberg 29. kesäkuuta 1943
Anttila, Sirkka-LiisaSirkka-Liisa Anttila 20. joulukuuta 1943
Halonen, TarjaTarja Halonen 24. joulukuuta 1943
Leppänen, UrpoUrpo Leppänen 10. helmikuuta 1944 2010
Ala-Kapee-Hakulinen, PirjoPirjo Ala-Kapee-Hakulinen 25. maaliskuuta 1944
Rantanen, JarmoJarmo Rantanen 20. kesäkuuta 1944
Viinanen, IiroIiro Viinanen 27. syyskuuta 1944
Vennamo, PekkaPekka Vennamo 7. marraskuuta 1944
Puhakka, MattiMatti Puhakka 7. helmikuuta 1945 2021
Sundqvist, UlfUlf Sundqvist 22. helmikuuta 1945
Jaakonsaari, LiisaLiisa Jaakonsaari 2. syyskuuta 1945
Vistbacka, RaimoRaimo Vistbacka 19. lokakuuta 1945
Bärlund, KajKaj Bärlund 9. marraskuuta 1945
Huuhtanen, JormaJorma Huuhtanen 26. marraskuuta 1945
Ahde, MattiMatti Ahde 23. joulukuuta 1945 2019
Tuomioja, ErkkiErkki Tuomioja 1. heinäkuuta 1946
Skinnari, JoukoJouko Skinnari 12. elokuuta 1946 2016
Väyrynen, PaavoPaavo Väyrynen 2. syyskuuta 1946
Kuuskoski, EevaEeva Kuuskoski 4. lokakuuta 1946
Manninen, HannesHannes Manninen 20. joulukuuta 1946
Gustafsson, JukkaJukka Gustafsson 2. tammikuuta 1947
Kalliomäki, AnttiAntti Kalliomäki 8. tammikuuta 1947
Mönkäre, SinikkaSinikka Mönkäre 6. maaliskuuta 1947
Enestam, Jan-ErikJan-Erik Enestam 12. maaliskuuta 1947
Ihalainen, LauriLauri Ihalainen 14. toukokuuta 1947
Pesola, HelenaHelena Pesola 2. heinäkuuta 1947
Isohookana-Asunmaa, TyttiTytti Isohookana-Asunmaa 24. syyskuuta 1947
Pekkarinen, MauriMauri Pekkarinen 6. lokakuuta 1947
Kanerva, IlkkaIlkka Kanerva 28. tammikuuta 1948
Taxell, ChristofferChristoffer Taxell 14. helmikuuta 1948
Kääriäinen, SeppoSeppo Kääriäinen 29. maaliskuuta 1948
Perho, MaijaMaija Perho 29. toukokuuta 1948
Niinistö, SauliSauli Niinistö 24. elokuuta 1948
Rajamäki, KariKari Rajamäki 15. lokakuuta 1948
Hyssälä, LiisaLiisa Hyssälä 18. joulukuuta 1948
Pura, MarttiMartti Pura 11. heinäkuuta 1949
Korkeaoja, JuhaJuha Korkeaoja 11. tammikuuta 1950
Kankaanniemi, ToimiToimi Kankaanniemi 26. helmikuuta 1950
Liikanen, ErkkiErkki Liikanen 19. syyskuuta 1950
Rask, MaijaMaija Rask 28. tammikuuta 1951
Huttu-Juntunen, TerttuTerttu Huttu-Juntunen 15. huhtikuuta 1951
Hassi, SatuSatu Hassi 3. kesäkuuta 1951
Järventaus, JussiJussi Järventaus 7. kesäkuuta 1951
Tölli, TapaniTapani Tölli 13. kesäkuuta 1951
Taina, AnneliAnneli Taina 21. kesäkuuta 1951
Soininvaara, OsmoOsmo Soininvaara 2. syyskuuta 1951
Wideroos, Ulla-MajUlla-Maj Wideroos 22. lokakuuta 1951
Sasi, KimmoKimmo Sasi 21. helmikuuta 1952
Pokka, HanneleHannele Pokka 25. toukokuuta 1952
Hemilä, KaleviKalevi Hemilä 21. syyskuuta 1952
Korhonen, MarttiMartti Korhonen 27. helmikuuta 1953
Alho, ArjaArja Alho 21. maaliskuuta 1954
Aho, EskoEsko Aho 20. toukokuuta 1954
Koskinen, JohannesJohannes Koskinen 10. joulukuuta 1954
Jäätteenmäki, AnneliAnneli Jäätteenmäki 11. helmikuuta 1955
Heinäluoma, EeroEero Heinäluoma 4. heinäkuuta 1955
Vanhanen, MattiMatti Vanhanen 4. marraskuuta 1955
Hautala, HeidiHeidi Hautala 14. marraskuuta 1955
Häkämies, KariKari Häkämies 17. syyskuuta 1956
Thors, AstridAstrid Thors 6. marraskuuta 1957
Haavisto, PekkaPekka Haavisto 23. maaliskuuta 1958
Backman, JouniJouni Backman 30. maaliskuuta 1959
Pietikäinen, SirpaSirpa Pietikäinen 19. huhtikuuta 1959
Itälä, VilleVille Itälä 10. toukokuuta 1959
Leppä, JariJari Leppä 24. kesäkuuta 1959
Räsänen, PäiviPäivi Räsänen 19. joulukuuta 1959
Haatainen, TuulaTuula Haatainen 11. helmikuuta 1960
Risikko, PaulaPaula Risikko 4. kesäkuuta 1960
Koskinen, JariJari Koskinen 11. kesäkuuta 1960
Biaudet, EvaEva Biaudet 27. helmikuuta 1961
Sipilä, JuhaJuha Sipilä 25. huhtikuuta 1961
Häkämies, JyriJyri Häkämies 30. elokuuta 1961
Toivakka, LenitaLenita Toivakka 28. syyskuuta 1961
Rehn, OlliOlli Rehn 31. maaliskuuta 1962
Lindén, SuviSuvi Lindén 19. huhtikuuta 1962
Soini, TimoTimo Soini 30. toukokuuta 1962
Rinne, AnttiAntti Rinne 3. marraskuuta 1962
Harakka, TimoTimo Harakka 31. joulukuuta 1962
Siimes, Suvi-AnneSuvi-Anne Siimes 1. kesäkuuta 1963
Rehula, JuhaJuha Rehula 3. kesäkuuta 1963
Filatov, TarjaTarja Filatov 9. elokuuta 1963
Vehviläinen, AnuAnu Vehviläinen 9. syyskuuta 1963
Henriksson, Anna-MajaAnna-Maja Henriksson 7. tammikuuta 1964
Berner, AnneAnne Berner 16. tammikuuta 1964
Mattila, PirkkoPirkko Mattila 2. huhtikuuta 1964
Vilén, JariJari Vilén 17. huhtikuuta 1964
Holmlund, AnneAnne Holmlund 18. huhtikuuta 1964
Heinonen, Olli-PekkaOlli-Pekka Heinonen 25. kesäkuuta 1964
Paatero, SirpaSirpa Paatero 9. syyskuuta 1964
Brax, TuijaTuija Brax 6. tammikuuta 1965
Blomqvist, ThomasThomas Blomqvist 16. tammikuuta 1965
Vapaavuori, JanJan Vapaavuori 3. huhtikuuta 1965
Lindström, JariJari Lindström 28. kesäkuuta 1965
Sarkomaa, SariSari Sarkomaa 24. syyskuuta 1965
Virolainen, Anne-MariAnne-Mari Virolainen 5. joulukuuta 1965
Lintilä, MikaMika Lintilä 15. huhtikuuta 1966
Tiilikainen, KimmoKimmo Tiilikainen 17. elokuuta 1966
Viitanen, PiaPia Viitanen 7. huhtikuuta 1967
Wallin, StefanStefan Wallin 1. kesäkuuta 1967
Stubb, AlexanderAlexander Stubb 1. huhtikuuta 1968
Kiviniemi, MariMari Kiviniemi 27. syyskuuta 1968
Guzenina, MariaMaria Guzenina 12. tammikuuta 1969
Orpo, PetteriPetteri Orpo 3. marraskuuta 1969
Karpela, TanjaTanja Karpela 22. elokuuta 1970
Niinistö, JussiJussi Niinistö 27. lokakuuta 1970
Katainen, JyrkiJyrki Katainen 14. lokakuuta 1971
Virkkunen, HennaHenna Virkkunen 4. kesäkuuta 1972
Huovinen, SusannaSusanna Huovinen 10. kesäkuuta 1972
Mikkonen, KristaKrista Mikkonen 15. marraskuuta 1972
Lehtomäki, PaulaPaula Lehtomäki 29. marraskuuta 1972
Sinnemäki, AnniAnni Sinnemäki 20. heinäkuuta 1973
Kaikkonen, AnttiAntti Kaikkonen 14. helmikuuta 1974
Skinnari, VilleVille Skinnari 21. helmikuuta 1974
Kiuru, KristaKrista Kiuru 5. elokuuta 1974
Mäntylä, HannaHanna Mäntylä 19. syyskuuta 1974
Urpilainen, JuttaJutta Urpilainen 4. elokuuta 1975
Tuppurainen, TyttiTytti Tuppurainen 18. helmikuuta 1976
Kosonen, HannaHanna Kosonen 27. helmikuuta 1976
Niinistö, VilleVille Niinistö 30. heinäkuuta 1976
Arhinmäki, PaavoPaavo Arhinmäki 13. joulukuuta 1976
Kyllönen, MerjaMerja Kyllönen 25. tammikuuta 1977
Räty, LauraLaura Räty 14. syyskuuta 1977
Terho, SampoSampo Terho 20. syyskuuta 1977
Pekonen, Aino-KaisaAino-Kaisa Pekonen 24. tammikuuta 1979
Haglund, CarlCarl Haglund 29. maaliskuuta 1979
Saramo, JussiJussi Saramo 9. heinäkuuta 1979
Mykkänen, KaiKai Mykkänen 31. heinäkuuta 1979
Grahn-Laasonen, SanniSanni Grahn-Laasonen 4. toukokuuta 1983
Saarikko, AnnikaAnnika Saarikko 10. marraskuuta 1983
Häkkänen, AnttiAntti Häkkänen 16. tammikuuta 1985
Ohisalo, MariaMaria Ohisalo 8. maaliskuuta 1985
Marin, SannaSanna Marin 16. marraskuuta 1985
Kurvinen, AnttiAntti Kurvinen 14. heinäkuuta 1986
Andersson, LiLi Andersson 13. toukokuuta 1987
Kulmuni, KatriKatri Kulmuni 4. syyskuuta 1987
Sarkkinen, HannaHanna Sarkkinen 18. huhtikuuta 1988

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ministerit kautta aikojen (Kaikki ministerit ministeripäivien mukaan) Ministeritietojärjestelmä, valtioneuvoston viestintäyksikkö.. Helsinki: Valtioneuvosto.