Luettelo Suomen ministereistä syntymäajan mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen historian kaikista ministereistä syntymäajan mukaan järjestettynä. Ministeripäivien mukaan järjestettyinä ministerit ovat luettelossa Suomen ministereistä.

Nimi Syntynyt Kuollut
August Ramsay 15. maaliskuuta 1859 1943
Karl Söderholm 9. joulukuuta 1859 1948
Kaarlo Castrén 28. helmikuuta 1860 1938
Eero Erkko 18. toukokuuta 1860 1927
Mikael Soininen 3. marraskuuta 1860 1924
Otto Stenroth 13. toukokuuta 1861 1939
P. E. Svinhufvud 15. joulukuuta 1861 1944
Santeri Alkio 17. kesäkuuta 1862 1930
Elias Sopanen 28. syyskuuta 1863 1926
E. N. Setälä 27. helmikuuta 1864 1935
Niilo Liakka 23. kesäkuuta 1864 1945
H. G. Paloheimo 17. lokakuuta 1864 1919
Hugo Malmberg 23. joulukuuta 1864 1956
Ernst Gråsten 8. huhtikuuta 1865 1942
H. M. J. Relander 8. huhtikuuta 1865 1947
Matti Paasivuori 6. toukokuuta 1866 1937
Miina Sillanpää 4. kesäkuuta 1866 1952
Arthur Castrén 10. kesäkuuta 1866 1946
Viktor Henrik Schvindt 19. heinäkuuta 1866 1928
Axel Palmgren 3. maaliskuuta 1867 1939
Juhani Arajärvi 25. heinäkuuta 1867 1941
Johannes Lundson 12. lokakuuta 1867 1939
Aukusti Aho 20. lokakuuta 1867 1934
Lauri Ingman 30. kesäkuuta 1868 1934
Hjalmar Kahelin 22. marraskuuta 1868 1958
Ivar Aminoff 2. joulukuuta 1868 1931
Väinö Voionmaa 12. helmikuuta 1869 1947
Kyösti Järvinen 31. maaliskuuta 1869 1957
Leonard Hjelmman 22. kesäkuuta 1869 1952
Karl Emil Berg 16. syyskuuta 1869 1921
Lauri Pohjala 22. heinäkuuta 1870 1947
Uuno Brander 23. heinäkuuta 1870 1934
Evert Skogström 10. syyskuuta 1870 1935
Magnus Lavonius 5. marraskuuta 1870 1948
Juho Kusti Paasikivi 27. marraskuuta 1870 1956
Frans Oskar Lilius 15. huhtikuuta 1871 1928
Erkki Pullinen 6. kesäkuuta 1871 1934
Mikko Luopajärvi 15. marraskuuta 1871 1920
Heikki Renvall 19. tammikuuta 1872 1955
Pekka Pennanen 24. helmikuuta 1872 1960
Eero Hahl 2. huhtikuuta 1872 1945
J. H. Vennola 19. kesäkuuta 1872 1938
Julius Ailio 19. heinäkuuta 1872 1933
Bruno Jalander 28. elokuuta 1872 1966
Otto Åkesson 14. lokakuuta 1872 1939
Kalle Lohi 23. marraskuuta 1872 1948
Wäinö Wuolijoki 14. joulukuuta 1872 1947
Kyösti Kallio 10. huhtikuuta 1873 1940
Gustaf Ignatius 8. kesäkuuta 1873 1949
Jalmar Castrén 14. joulukuuta 1873 1946
A. E. Rautavaara 21. joulukuuta 1873 1941
Santeri Pohjanpalo 31. maaliskuuta 1874 1939
Samuli Sario 3. toukokuuta 1874 1957
Östen Elfving 27. toukokuuta 1874 1936
Antti Junes 6. heinäkuuta 1874 1963
Oskari Mantere 18. syyskuuta 1874 1942
August Raatikainen 23. syyskuuta 1874 1937
Paavo Virkkunen 27. syyskuuta 1874 1959
Julius Stjernvall 26. lokakuuta 1874 1939
Einar Böök 10. marraskuuta 1874 1957
Hjalmar Granfelt 15. marraskuuta 1874 1957
Yrjö Loimaranta 26. joulukuuta 1874 1942
Yrjö Pulkkinen 3. huhtikuuta 1875 1945
J. E. Sunila 16. elokuuta 1875 1936
Jonathan Wartiovaara 23. elokuuta 1875 1937
Eemil Linna 17. tammikuuta 1876 1951
Bernhard Wuolle 20. huhtikuuta 1876 1962
Carl Enckell 7. kesäkuuta 1876 1959
Ilmari Killinen 28. heinäkuuta 1876 1941
Anton Kotonen 29. marraskuuta 1876 1936
Leo Ehrnrooth 10. maaliskuuta 1877 1951
Alexander Frey 7. kesäkuuta 1877 1945
Onni Talas 15. kesäkuuta 1877 1958
Torsten Malinen 14. marraskuuta 1877 1951
Kaarlo Heinonen 9. helmikuuta 1878 1944
Heimo Helminen 4. maaliskuuta 1878 1947
Hannes Ryömä 24. huhtikuuta 1878 1939
Axel Solitander 29. toukokuuta 1878 1944
Erik Koskenmaa 1. lokakuuta 1878 1957
Bruno Sarlin 8. marraskuuta 1878 1952
Rudolf Waldén 1. joulukuuta 1878 1946
Gunnar Sahlstein 3. tammikuuta 1879 1935
Ilmari Auer 17. helmikuuta 1879 1965
A. K. Cajander 4. huhtikuuta 1879 1943
Vilkku Joukahainen 19. huhtikuuta 1879 1929
Rafael Erich 10. kesäkuuta 1879 1946
Aleksander Lampén 20. heinäkuuta 1879 1935
Rolf Witting 30. syyskuuta 1879 1944
K. E. Kilpeläinen 4. lokakuuta 1879 1941
Ragnar Furuhjelm 12. lokakuuta 1879 1944
Emil Jatkola 13. lokakuuta 1879 1948
Herman Paavilainen 26. lokakuuta 1879 1964
Albert von Hellens 22. marraskuuta 1879 1950
Antti Tulenheimo 4. joulukuuta 1879 1952
Eino Kuusi 19. helmikuuta 1880 1936
Heikki Ritavuori 23. maaliskuuta 1880 1922
Juhani Leppälä 10. toukokuuta 1880 1976
Wilhelm Thesleff 27. heinäkuuta 1880 1941
Kaarlo Wuokoski 7. syyskuuta 1880 1944
Carl Voss-Schrader 9. lokakuuta 1880 1955
Väinö Tanner 12. maaliskuuta 1881 1966
Mikko Collan 22. heinäkuuta 1881 1964
Reinhold Svento 24. heinäkuuta 1881 1973
Antti Hackzell 20. syyskuuta 1881 1946
Rudolf Holsti 8. lokakuuta 1881 1945
Eemil Hynninen 15. maaliskuuta 1882 1947
E. Y. Pehkonen 28. toukokuuta 1882 1949
Väinö Hakkila 29. kesäkuuta 1882 1958
Erkki Makkonen 30. heinäkuuta 1882 1934
Jalo Lahdensuo 21. lokakuuta 1882 1973
Toivo Salmio 4. marraskuuta 1882 1973
Olavi Puro 15. tammikuuta 1883 1933
Vilho Nenonen 6. maaliskuuta 1883 1960
P. V. Heikkinen 24. huhtikuuta 1883 1959
P. J. Hynninen 31. toukokuuta 1883 1960
Eric J. Serlachius 17. toukokuuta 1884 1936
O. W. Louhivuori 18. syyskuuta 1884 1953
Niilo A. Mannio 5. marraskuuta 1884 1968
J. W. Keto 19. joulukuuta 1884 1947
Vihtori Vesterinen 27. tammikuuta 1885 1958
Juho Koivisto 15. maaliskuuta 1885 1975
Onni Hämäläinen 3. huhtikuuta 1885 1954
Ernst von Born 24. elokuuta 1885 1956
Elieser Kaila 29. lokakuuta 1885 1938
Gustaf Idman 1. joulukuuta 1885 1961
Oskari Reinikainen 1. joulukuuta 1885 1969
Matti Aura 6. joulukuuta 1885 1975
Aarno Yrjö-Koskinen 9. joulukuuta 1885 1951
Toivo Janhonen 2. helmikuuta 1886 1939
Yrjö Johannes Eskelä 11. helmikuuta 1886 1949
Henrik Ramsay 31. maaliskuuta 1886 1951
Eero Mäkinen 27. huhtikuuta 1886 1953
Juho Pilppula 28. toukokuuta 1886 1973
T. M. Kivimäki 5. kesäkuuta 1886 1968
Väinö Hupli 8. kesäkuuta 1886 1934
Yrjö Kallinen 15. kesäkuuta 1886 1976
Arvi Ahmavaara 13. elokuuta 1886 1957
Jalo Aura 20. elokuuta 1886 1947
Siivo Kantala 26. marraskuuta 1886 1954
Urho Castrén 30. joulukuuta 1886 1965
E. A. Tuomivaara 13. helmikuuta 1887 1975
Arvo Linturi 23. helmikuuta 1887 1975
Väinö Kotilainen 24. helmikuuta 1887 1959
Oiva Huttunen 20. heinäkuuta 1887 1945
Arvo Manner 17. elokuuta 1887 1962
Eino Pekkala 29. marraskuuta 1887 1956
Erkki Kuokkanen 5. joulukuuta 1887 1956
Tyko Reinikka 10. joulukuuta 1887 1964
Vilho Annala 17. tammikuuta 1888 1960
Väinö Salovaara 26. helmikuuta 1888 1964
Albin Manner 4. huhtikuuta 1888 1954
Lauri Malmberg 8. toukokuuta 1888 1948
Åke Gartz 9. kesäkuuta 1888 1974
Niilo Solja 25. kesäkuuta 1888 1967
Juho Niukkanen 27. heinäkuuta 1888 1954
K. J. Ellilä 26. elokuuta 1888 1957
Yrjö Puhakka 5. syyskuuta 1888 1971
Toivo Horelli 11. lokakuuta 1888 1975
Risto Ryti 3. helmikuuta 1889 1956
Rieti Itkonen 5. maaliskuuta 1889 1951
Oskari Lehtonen 29. toukokuuta 1889 1964
Eino Kilpi 7. kesäkuuta 1889 1963
Hjalmar J. Procopé 8. elokuuta 1889 1954
Johan Helo 22. elokuuta 1889 1966
Antti Kukkonen 3. lokakuuta 1889 1978
Matti Miikki 30. joulukuuta 1889 1960
Mauno Pekkala 27. tammikuuta 1890 1952
Erkki Paavolainen 17. toukokuuta 1890 1960
Erkki Härmä 10. heinäkuuta 1890 1957
Rainer von Fieandt 26. joulukuuta 1890 1972
Arvi Oksala 2. tammikuuta 1891 1949
Toivo Ikonen 15. tammikuuta 1891 1976
Kalle Jutila 27. tammikuuta 1891 1966
Henrik Kullberg 27. tammikuuta 1891 1953
Uuno Hannula 22. lokakuuta 1891 1963
Kalle Kauppi 10. maaliskuuta 1892 1961
Sigurd Mattsson 19. kesäkuuta 1892 1970
Aleksi Aaltonen 5. heinäkuuta 1892 1956
Lennart Oesch 8. elokuuta 1892 1978
Hugo Österman 5. syyskuuta 1892 1975
Viljo Rantala 18. marraskuuta 1892 1980
Eemil Luukka 1. joulukuuta 1892 1970
Atte Arola 27. huhtikuuta 1893 1964
Pietari Salmenoja 7. kesäkuuta 1893 1962
Kurt Kaira 16. maaliskuuta 1894 1975
Onni Toivonen 18. maaliskuuta 1894 1968
Viljami Kalliokoski 15. toukokuuta 1894 1978
Olli Paloheimo 23. toukokuuta 1894 1974
Onni Peltonen 27. elokuuta 1894 1969
Eino Saari 7. lokakuuta 1894 1971
Jukka Rangell 25. lokakuuta 1894 1982
Kyllikki Pohjala 11. marraskuuta 1894 1979
Edvin Linkomies 22. joulukuuta 1894 1963
Aino Malkamäki 1. huhtikuuta 1895 1961
Eljas Erkko 1. kesäkuuta 1895 1965
Eetu Karjalainen 27. syyskuuta 1895 1965
Onni Hiltunen 26. marraskuuta 1895 1971
Väinö Valve 28. joulukuuta 1895 1995
Armas-Eino Martola 12. toukokuuta 1896 1986
Lennart Heljas 13. toukokuuta 1896 1972
Kustaa Tiitu 10. kesäkuuta 1896 1990
Arvo Salminen 5. elokuuta 1896 1967
Karl-Erik Ekholm 10. elokuuta 1896 1975
Yrjö Leino 28. tammikuuta 1897 1961
Torsten Nordström 20. toukokuuta 1897 1989
Emil Skog 30. kesäkuuta 1897 1981
Taavi Vilhula 26. marraskuuta 1897 1976
Heikki Kannisto 19. tammikuuta 1898 1957
Reino R. Lehto 2. toukokuuta 1898 1966
T. A. Wiherheimo 13. heinäkuuta 1898 1970
J. O. Söderhjelm 3. syyskuuta 1898 1985
Jussi Raatikainen 12. lokakuuta 1898 1978
Vieno Simonen 27. joulukuuta 1898 1994
Ralf Törngren 1. maaliskuuta 1899 1961
Paavo A. Viding 7. maaliskuuta 1899 1965
Lauri Murtomaa 13. elokuuta 1899 1955
Yrjö Murto 24. elokuuta 1899 1963
Lauri Kaijalainen 21. maaliskuuta 1900 1965
Einari Jaakkola 29. heinäkuuta 1900 1992
Eero A. Wuori 11. elokuuta 1900 1966
Urho Kekkonen 3. syyskuuta 1900 1986
Lauri Riikonen 31. joulukuuta 1900 1973
Erik Serlachius 24. tammikuuta 1901 1980
Arvo Korsimo 17. maaliskuuta 1901 1969
Uuno Takki 12. huhtikuuta 1901 1968
Eemil Huunonen 15. heinäkuuta 1901 1959
Edvard Björkenheim 26. heinäkuuta 1901 1965
Heikki Waris 25. lokakuuta 1901 1989
Matti Lepistö 8. marraskuuta 1901 1991
Penna Tervo 10. marraskuuta 1901 1956
Marja Lahti 3. joulukuuta 1901 1967
Wiljam Sarjala 18. joulukuuta 1901 1977
K.-A. Fagerholm 31. joulukuuta 1901 1984
Valdemar Liljeström 26. helmikuuta 1902 1960
Tyyne Leivo-Larsson 3. maaliskuuta 1902 1977
Kaarlo Hillilä 27. toukokuuta 1902 1965
Kustaa Vilkuna 26. lokakuuta 1902 1980
Urho Kiukas 19. marraskuuta 1902 1995
Matti Janhunen 22. marraskuuta 1902 1963
Väinö Kaasalainen 10. joulukuuta 1902 1955
Lauri Hietanen 22. joulukuuta 1902 1971
Weio Henriksson 7. tammikuuta 1903 1973
Ilmo Nurmela 21. helmikuuta 1903 1974
Arvo Helminen 10. toukokuuta 1903 1988
Rafael Paasio 6. kesäkuuta 1903 1980
Lauri Kivekäs 7. heinäkuuta 1903 1998
Nils Osara 29. marraskuuta 1903 1990
Hertta Kuusinen 14. helmikuuta 1904 1974
Eino Palovesi 19. toukokuuta 1904 1980
Aulis Junttila 16. elokuuta 1904 1979
Veli Merikoski 2. tammikuuta 1905 1982
Aarno Niini 13. tammikuuta 1905 1972
Jussi Saukkonen 17. helmikuuta 1905 1986
Tahvo Rönkkö 8. joulukuuta 1905 1993
Eero Antikainen 5. tammikuuta 1906 1960
Kauno Kleemola 5. heinäkuuta 1906 1965
Niilo Ryhtä 26. syyskuuta 1906 1995
V. J. Sukselainen 12. lokakuuta 1906 1995
Eemil Partanen 28. marraskuuta 1906 1996
Reino Kuuskoski 18. tammikuuta 1907 1965
Tauno Suontausta 18. helmikuuta 1907 1974
Aku Sumu 9. huhtikuuta 1907 1988
Martti Miettunen 17. huhtikuuta 1907 2002
Kerttu Saalasti 21. syyskuuta 1907 1995
Paavo Kastari 13. marraskuuta 1907 1991
Heikki Hosia 29. marraskuuta 1907 1997
Kalle Lehmus 29. joulukuuta 1907 1987
Lauri Posti 17. maaliskuuta 1908 1988
Bertel Lindh 3. huhtikuuta 1908 1996
Valto Käkelä 19. huhtikuuta 1908 1977
Mauno Jussila 15. elokuuta 1908 1988
Olavi Merimaa 26. syyskuuta 1908 1970
Sven Högström 8. lokakuuta 1908 1995
Eino Raunio 18. tammikuuta 1909 1979
Onni Närvänen 21. huhtikuuta 1909 1995
Esa Kaitila 22. huhtikuuta 1909 1975
Armi Hosia 28. kesäkuuta 1909 1992
Kaarlo Kajatsalo 28. syyskuuta 1909 1988
Irma Karvikko 29. syyskuuta 1909 1994
Eeli Erkkilä 21. marraskuuta 1909 1963
Urho Kähönen 6. heinäkuuta 1910 1984
Nils Westermarck 14. heinäkuuta 1910 2002
Antti Hannikainen 18. heinäkuuta 1910 1976
Tuure Junnila 24. heinäkuuta 1910 1999
Nils Meinander 4. elokuuta 1910 1985
Toivo Antila 29. elokuuta 1910 1970
Verner Korsbäck 25. lokakuuta 1910 1981
Hans Perttula 6. marraskuuta 1910 1988
Kaarle Sorkio 11. marraskuuta 1910 1978
Ragnar Granvik 7. joulukuuta 1910 1997
Pauli Lehtosalo 18. joulukuuta 1910 1989
Martti Niskala 27. tammikuuta 1911 1984
Leo Häppölä 1. helmikuuta 1911 1998
Veikko Ihamuotila 17. helmikuuta 1911 1979
Niilo Kosola 22. helmikuuta 1911 1996
Leo Suonpää 15. kesäkuuta 1911 1996
Juho-Eino Niemi 21. heinäkuuta 1911 1981
Ilmari Hustich 11. elokuuta 1911 1982
Kusti Eskola 19. elokuuta 1911 2003
Sakari Tuomioja 29. elokuuta 1911 1964
Veikko Helle 11. joulukuuta 1911 2005
Olavi Lindblom 11. joulukuuta 1911 1990
Björn Westerlund 27. tammikuuta 1912 2009
Viljo Virtanen 28. tammikuuta 1912 1989
Vilho Väyrynen 12. maaliskuuta 1912 2000
Aarne Nuorvala 18. huhtikuuta 1912 2013
K. F. Haapasalo 19. kesäkuuta 1912 2002
Harras Kyttä 25. kesäkuuta 1912 1985
Juho Tenhiälä 21. heinäkuuta 1912 1999
Reino Oittinen 26. heinäkuuta 1912 1978
Atte Pakkanen 13. marraskuuta 1912 1994
Teuvo Aura 28. joulukuuta 1912 1999
Martti Viitanen 5. tammikuuta 1913 1980
Veikko Vennamo 11. kesäkuuta 1913 1997
Päiviö Hetemäki 8. heinäkuuta 1913 1980
Erkki Lindfors 10. marraskuuta 1913 1969
Aarre Simonen 18. marraskuuta 1913 1977
Onni Koski 20. joulukuuta 1913 1999
Toivo Saloranta 21. joulukuuta 1913 2005
Johannes Virolainen 31. tammikuuta 1914 2000
Hannes Tiainen 9. helmikuuta 1914 2001
Kaarlo Leinonen 15. maaliskuuta 1914 1975
Erkki Tuominen 26. heinäkuuta 1914 1975
Olavi Salonen 28. elokuuta 1914 1998
Arvo Pentti 13. helmikuuta 1915 1986
Nestori Kaasalainen 14. helmikuuta 1915 2016
Johannes Koikkalainen 1. toukokuuta 1915 1998
Olavi Lahtela 3. kesäkuuta 1915 1968
Grels Teir 26. helmikuuta 1916 1999
Carl Göran Aminoff 28. toukokuuta 1916 2001
Unto Varjonen 22. elokuuta 1916 1954
Antero Väyrynen 26. syyskuuta 1916 1970
Inkeri Anttila 29. marraskuuta 1916 2013
Erkki Huurtamo 11. helmikuuta 1917 1999
Väinö Leskinen 8. maaliskuuta 1917 1972
Jaakko Hallama 28. maaliskuuta 1917 1996
Arvo Hautala 22. huhtikuuta 1917 1985
Pekka Kuusi 9. heinäkuuta 1917 1989
Pentti Pekkarinen 20. syyskuuta 1917 1975
Gunnar Korhonen 22. huhtikuuta 1918 2001
Meeri Kalavainen 27. huhtikuuta 1918 2010
Paavo Aitio 14. heinäkuuta 1918 1989
Samuli Suomela 27. heinäkuuta 1918 2012
Olavi J. Mattila 24. lokakuuta 1918 2013
Matti Koivunen 12. tammikuuta 1919 1997
Valde Nevalainen 8. huhtikuuta 1919 1994
Esko Rekola 10. kesäkuuta 1919 2014
Veikko Savela 28. kesäkuuta 1919 2015
Olof Ojala 5. lokakuuta 1919 1977
Reino Rossi 19. marraskuuta 1919 1985
Varma Kallio 3. huhtikuuta 1920 2003
Sulo Hostila 27. elokuuta 1920 2002
Lars Lindeman 23. maaliskuuta 1920 2006
Arno Hannus 10. lokakuuta 1920
Heikki Tuominen 5. joulukuuta 1920 2010
Tuure Salo 7. helmikuuta 1921 2006
Sulo Suorttanen 13. helmikuuta 1921 2005
Erkki Haukipuro 18. helmikuuta 1921 2001
Jorma Uitto 1. toukokuuta 1921 2009
Pekka Malinen 11. kesäkuuta 1921 2004
Orvokki Kangas 25. syyskuuta 1921 2000
Jan-Magnus Jansson 24. tammikuuta 1922 2003
Veikko Pihlajamäki 4. maaliskuuta 1922 2007
Leo Happonen 25. elokuuta 1922 2010
Irma Toivanen 27. lokakuuta 1922 2010
Osmo P. Karttunen 8. marraskuuta 1922 1985
Ahti Karjalainen 10. helmikuuta 1923 1990
Ahti Fredriksson 9. toukokuuta 1923 1994
Paavo Tiilikainen 12. heinäkuuta 1923 2007
Marjatta Väänänen 9. elokuuta 1923
Olavi Saarinen 18. lokakuuta 1923 1979
Mauno Koivisto 25. marraskuuta 1923 2017
Sakari T. Lehto 26. joulukuuta 1923 2006
Teemu Hiltunen 25. maaliskuuta 1924 1997
Magnus Kull 12. huhtikuuta 1924 2016
Sinikka Luja-Penttilä 9. kesäkuuta 1924
Jussi Linnamo 13. lokakuuta 1924 2004
Eino Uusitalo 1. joulukuuta 1924 2015
Taisto Tähkämaa 11. joulukuuta 1924
Ahti Pekkala 20. joulukuuta 1924 2014
Viljo Luukka 3. helmikuuta 1925 2005
Artturi Jämsén 7. helmikuuta 1925 1976
Katri-Helena Eskelinen 8. huhtikuuta 1925 2014
Margit Eskman 29. huhtikuuta 1925 1990
Esa Timonen 28. toukokuuta 1925 2015
Ele Alenius 5. kesäkuuta 1925
Heimo Linna 11. joulukuuta 1925
Alli Lahtinen 11. huhtikuuta 1926 1976
Kauko Hjerppe 19. toukokuuta 1926 1996
Carl Olof Tallgren 28. tammikuuta 1927
Pentti Holappa 11. elokuuta 1927 2017
Mikko Laaksonen 27. elokuuta 1927 2006
Aarno Strömmer 6. syyskuuta 1927
Arne Berner 15. marraskuuta 1927 1988
Ilmo Paananen 23. joulukuuta 1927 2014
Reino Breilin 20. tammikuuta 1928 2010
Matti Kekkonen 4. syyskuuta 1928 2013
Kaisa Raatikainen 10. syyskuuta 1928 2007
Esko Niskanen 14. syyskuuta 1928 2013
Mikko Jokela 10. lokakuuta 1928 2007
Jaakko Numminen 22. lokakuuta 1928
Mauno Forsman 31. joulukuuta 1928 2006
Jouko Tyyri 8. helmikuuta 1929 2001
Anna-Liisa Korpinen 14. maaliskuuta 1929 2010
Keijo Liinamaa 6. huhtikuuta 1929 1980
Kristian Gestrin 10. huhtikuuta 1929 1990
Olavi Hänninen 18. elokuuta 1929 1989
Arvo Rytkönen 4. marraskuuta 1929 1980
Olli J. Uoti 12. helmikuuta 1930 1967
Reino Karpola 19. helmikuuta 1930 1995
Seppo Westerlund 2. marraskuuta 1930 2014
Kalevi Sorsa 21. joulukuuta 1930 2004
Paul Paavela 13. huhtikuuta 1931 1980
Ulla Puolanne 28. kesäkuuta 1931 2015
Toivo T. Pohjala 27. heinäkuuta 1931 2018
Jermu Laine 17. syyskuuta 1931
Lasse Äikäs 26. tammikuuta 1932 1988
Jouko Loikkanen 12. maaliskuuta 1932
Arvo Salo 2. toukokuuta 1932 2011
Ingvar S. Melin 29. kesäkuuta 1932 2011
Arvo Aalto 13. heinäkuuta 1932
Jaakko Itälä 7. toukokuuta 1933 2017
Pekka Paavola 3. elokuuta 1933
Osmo Kaipainen 12. elokuuta 1933 1985
Keijo Korhonen 23. helmikuuta 1934
Paavo Rantanen 28. helmikuuta 1934
K. J. Lång 30. toukokuuta 1934 1998
Veikko Saarto 9. lokakuuta 1934
Elisabeth Rehn 6. huhtikuuta 1935
Pekka Ahtiala 12. kesäkuuta 1935
Seppo Lindblom 9. elokuuta 1935
Heikki Haavisto 20. elokuuta 1935
Carl-Olaf Homén 24. maaliskuuta 1936
Matti Luttinen 14. toukokuuta 1936 2009
Seija Karkinen 16. lokakuuta 1936
Harri Holkeri 6. tammikuuta 1937 2011
Claes Andersson 30. toukokuuta 1937 2019
Juhani Saukkonen 22. kesäkuuta 1937
Pekka Tarjanne 19. syyskuuta 1937 2010
Jacob Söderman 19. maaliskuuta 1938
Pirkko Työläjärvi 8. syyskuuta 1938
Mikko Pesälä 30. marraskuuta 1938
Jarmo Wahlström 2. joulukuuta 1938 2013
Pertti Paasio 2. huhtikuuta 1939
Ilkka Suominen 8. huhtikuuta 1939
Pekka Tuomisto 23. huhtikuuta 1940
Vappu Taipale 1. toukokuuta 1940
Anna-Liisa Kasurinen 8. toukokuuta 1940
Heikki Koski 24. kesäkuuta 1940
Esko Ollila 14. heinäkuuta 1940 2018
Pertti Salolainen 19. lokakuuta 1940
Tuulikki Hämäläinen 25. marraskuuta 1940
Pirjo Rusanen 18. joulukuuta 1940
Kaarina Suonio 7. helmikuuta 1941
Leena Luhtanen 12. helmikuuta 1941
Ole Norrback 18. maaliskuuta 1941
Kalevi Kivistö 25. maaliskuuta 1941
Matti Louekoski 14. huhtikuuta 1941
Paavo Lipponen 23. huhtikuuta 1941
Toivo Yläjärvi 30. toukokuuta 1941 2014
Olavi Martikainen 25. heinäkuuta 1941
Pär Stenbäck 12. elokuuta 1941
Mauri Miettinen 2. lokakuuta 1941
Eero Rantala 5. lokakuuta 1941 2019
Gustav Björkstrand 25. lokakuuta 1941
Tuula Linnainmaa 8. tammikuuta 1942
Teuvo Varjas 11. maaliskuuta 1942
Kauko Juhantalo 28. huhtikuuta 1942
Kaarina Dromberg 22. toukokuuta 1942
Riitta Uosukainen 18. kesäkuuta 1942
Paavo Nikula 15. elokuuta 1942
Jouko Kajanoja 23. joulukuuta 1942
Raimo Tammilehto 5. helmikuuta 1943
Matti Aura 18. kesäkuuta 1943 2011
Tarja Cronberg 29. kesäkuuta 1943
Sirkka-Liisa Anttila 20. joulukuuta 1943
Tarja Halonen 24. joulukuuta 1943
Urpo Leppänen 10. helmikuuta 1944 2010
Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen 25. maaliskuuta 1944
Jarmo Rantanen 20. kesäkuuta 1944
Iiro Viinanen 27. syyskuuta 1944
Pekka Vennamo 7. marraskuuta 1944
Matti Puhakka 7. helmikuuta 1945
Ulf Sundqvist 22. helmikuuta 1945
Liisa Jaakonsaari 2. syyskuuta 1945
Raimo Vistbacka 19. lokakuuta 1945
Kaj Bärlund 9. marraskuuta 1945
Jorma Huuhtanen 26. marraskuuta 1945
Matti Ahde 23. joulukuuta 1945
Erkki Tuomioja 1. heinäkuuta 1946
Jouko Skinnari 12. elokuuta 1946 2016
Paavo Väyrynen 2. syyskuuta 1946
Eeva Kuuskoski 4. lokakuuta 1946
Hannes Manninen 20. joulukuuta 1946
Jukka Gustafsson 2. tammikuuta 1947
Antti Kalliomäki 8. tammikuuta 1947
Sinikka Mönkäre 6. maaliskuuta 1947
Jan-Erik Enestam 12. maaliskuuta 1947
Lauri Ihalainen 14. toukokuuta 1947
Helena Pesola 2. heinäkuuta 1947
Tytti Isohookana-Asunmaa 24. syyskuuta 1947
Mauri Pekkarinen 6. lokakuuta 1947
Ilkka Kanerva 28. tammikuuta 1948
Christoffer Taxell 14. helmikuuta 1948
Seppo Kääriäinen 29. maaliskuuta 1948
Maija Perho 29. toukokuuta 1948
Sauli Niinistö 24. elokuuta 1948
Kari Rajamäki 15. lokakuuta 1948
Liisa Hyssälä 18. joulukuuta 1948
Martti Pura 11. heinäkuuta 1949
Juha Korkeaoja 11. tammikuuta 1950
Toimi Kankaanniemi 26. helmikuuta 1950
Erkki Liikanen 19. syyskuuta 1950
Maija Rask 28. tammikuuta 1951
Terttu Huttu-Juntunen 15. huhtikuuta 1951
Satu Hassi 3. kesäkuuta 1951
Jussi Järventaus 7. kesäkuuta 1951
Tapani Tölli 13. kesäkuuta 1951
Anneli Taina 21. kesäkuuta 1951
Osmo Soininvaara 2. syyskuuta 1951
Ulla-Maj Wideroos 22. lokakuuta 1951
Kimmo Sasi 21. helmikuuta 1952
Hannele Pokka 25. toukokuuta 1952
Kalevi Hemilä 21. syyskuuta 1952
Martti Korhonen 27. helmikuuta 1953
Arja Alho 21. maaliskuuta 1954
Esko Aho 20. toukokuuta 1954
Johannes Koskinen 10. joulukuuta 1954
Anneli Jäätteenmäki 11. helmikuuta 1955
Eero Heinäluoma 4. heinäkuuta 1955
Matti Vanhanen 4. marraskuuta 1955
Heidi Hautala 14. marraskuuta 1955
Kari Häkämies 17. syyskuuta 1956
Astrid Thors 6. marraskuuta 1957
Pekka Haavisto 23. maaliskuuta 1958
Jouni Backman 30. maaliskuuta 1959
Sirpa Pietikäinen 19. huhtikuuta 1959
Ville Itälä 10. toukokuuta 1959
Jari Leppä 24. kesäkuuta 1959
Päivi Räsänen 19. joulukuuta 1959
Tuula Haatainen 11. helmikuuta 1960
Paula Risikko 4. kesäkuuta 1960
Jari Koskinen 11. kesäkuuta 1960
Eva Biaudet 27. helmikuuta 1961
Juha Sipilä 25. huhtikuuta 1961
Jyri Häkämies 30. elokuuta 1961
Lenita Toivakka 28. syyskuuta 1961
Olli Rehn 31. maaliskuuta 1962
Suvi Lindén 19. huhtikuuta 1962
Timo Soini 30. toukokuuta 1962
Antti Rinne 3. marraskuuta 1962
Timo Harakka 31. joulukuuta 1962
Suvi-Anne Siimes 1. kesäkuuta 1963
Juha Rehula 3. kesäkuuta 1963
Tarja Filatov 9. elokuuta 1963
Anu Vehviläinen 9. syyskuuta 1963
Anna-Maja Henriksson 7. tammikuuta 1964
Anne Berner 16. tammikuuta 1964
Pirkko Mattila 2. huhtikuuta 1964
Jari Vilén 17. huhtikuuta 1964
Anne Holmlund 18. huhtikuuta 1964
Olli-Pekka Heinonen 25. kesäkuuta 1964
Sirpa Paatero 9. syyskuuta 1964
Tuija Brax 6. tammikuuta 1965
Thomas Blomqvist 16. tammikuuta 1965
Jan Vapaavuori 3. huhtikuuta 1965
Jari Lindström 28. kesäkuuta 1965
Sari Sarkomaa 24. syyskuuta 1965
Anne-Mari Virolainen 5. joulukuuta 1965
Mika Lintilä 15. huhtikuuta 1966
Kimmo Tiilikainen 17. elokuuta 1966
Pia Viitanen 7. huhtikuuta 1967
Stefan Wallin 1. kesäkuuta 1967
Alexander Stubb 1. huhtikuuta 1968
Mari Kiviniemi 27. syyskuuta 1968
Maria Guzenina 12. tammikuuta 1969
Petteri Orpo 3. marraskuuta 1969
Tanja Karpela 22. elokuuta 1970
Jussi Niinistö 27. lokakuuta 1970
Jyrki Katainen 14. lokakuuta 1971
Henna Virkkunen 4. kesäkuuta 1972
Susanna Huovinen 10. kesäkuuta 1972
Krista Mikkonen 15. marraskuuta 1972
Paula Lehtomäki 29. marraskuuta 1972
Anni Sinnemäki 20. heinäkuuta 1973
Antti Kaikkonen 14. helmikuuta 1974
Ville Skinnari 21. helmikuuta 1974
Krista Kiuru 5. elokuuta 1974
Hanna Mäntylä 19. syyskuuta 1974
Jutta Urpilainen 4. elokuuta 1975
Tytti Tuppurainen 18. helmikuuta 1976
Hanna Kosonen 27. helmikuuta 1976
Ville Niinistö 30. heinäkuuta 1976
Paavo Arhinmäki 13. joulukuuta 1976
Merja Kyllönen 25. tammikuuta 1977
Laura Räty 14. syyskuuta 1977
Sampo Terho 20. syyskuuta 1977
Aino-Kaisa Pekonen 24. tammikuuta 1979
Carl Haglund 29. maaliskuuta 1979
Kai Mykkänen 31. heinäkuuta 1979
Sanni Grahn-Laasonen 4. toukokuuta 1983
Annika Saarikko 10. marraskuuta 1983
Antti Häkkänen 16. tammikuuta 1985
Maria Ohisalo 8. maaliskuuta 1985
Sanna Marin 16. marraskuuta 1985
Li Andersson 13. toukokuuta 1987
Katri Kulmuni 4. syyskuuta 1987


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ministerit kautta aikojen (Kaikki ministerit ministeripäivien mukaan) Ministeritietojärjestelmä, valtioneuvoston viestintäyksikkö.. Helsinki: Valtioneuvosto.