Luettelo Sega Dreamcast -peleistä

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Sega Dreamcast -pelikonsolin peleistä.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


Nimi Lajityyppi Kehittäjä Julkaisija Yksinoikeus Julkaistu
ESRB / ELSPA /
CERO rating
# of players
JP NA PAL
4 Wheel Thunder Driving, Racing, Arcade Kalisto Entertainment Midway Games kyllä - 04.05.2000 09.06.2000 E/3+ 1-2
4x4 Evolution Driving, Racing, Rally-Offroad Terminal Reality Gathering ei - 30.10.2000 - E 1-2
18 Wheeler: American Pro Trucker Driving, Racing, Arcade Sega Sega ei 12.10.2000 22.05.2001 01.06.2001 E/3+/- 1-2
21-Two One- Adventure Princess Soft Princess Soft Malline:Console 27.12.2001 - - - 1
90 Minutes: Sega Championship Football Sports Smilebit Sega kyllä - - 25.10.2001 3+ 1
Advanced Daisenryaku 2001 Strategy, Turn-Based, Modern SystemSoft Sega kyllä 26.04.2001 - - - 1
Advanced Daisenryaku: Europe no Arashi - Doitsu Dengeki Sakusen Strategy SystemSoft Sega kyllä 22.06.2000 - - - 1
Aero Dancing F: Todoroki Tsubasa no Hatsu Hikou Flight simulator CRI CRI kyllä 16.11.2000 - - - 1
Aero Dancing i Flight simulator CRI CRI kyllä 15.02.2001 - - - 1
Aero Dancing i: Jikai Sakuma de Machite Masen Flight simulator CRI CRI kyllä 23.08.2001 - - - 1
Aero Dancing: Torodoki Taichou no Himitsu Disc Flight simulator CRI CRI kyllä 20.01.2000 - - - 1
AeroWings Flight simulator CRI Crave Entertainment kyllä 04.03.1999 09.09.1999 29.10.1999 E/-/- 1-4
AeroWings 2: Air Strike Flight simulator CRI Crave Entertainment kyllä 24.02.2000 27.08.2000 08.12.2000 E/-/- 1-2
After... Adventure Pione Soft Pione Soft kyllä 26.02.2004 - - - 1
Aikagi Adventure S-Neo NEC Interchannel Malline:Console 07.08.2003 - - - 1
Air Adventure Key NEC Interchannel ei 20.09.2001 - - - 1
Airforce Delta Flight simulator Konami Computer Entertainment Studios Konami Malline:Console 29.07.1999 09.09.1999 18.02.2000 E/-/- 1
Alien Front Online Action, Shooter, Third Person, Sci-Fi Sega Sega Malline:Console - 09.08.2001 - T 1
Alone in the Dark: The New Nightmare Action Adventure, Horror Darkworks Infogrames ei - 24.09.2001 22.06.2001 M/15+ 1
Angel Present Strategy, Breeding, Constructing NEC Interchannel NEC Interchannel kyllä 12.04.2001 - - - 1
Angel Wish Strategy, Breeding, Constructing Pione Soft Pione Soft ei 24.02.2005 - - C 1
Animastar Role-Playing Aki Corporation Aki Corporation kyllä 15.06.2000 - - - 1-4
Aoi Hagane no Kihei: Space Griffon Action, Shooter, Scrolling Panther Software Panther Software kyllä 03.11.1999 - - - 1-4
Aqua GT Driving, Racing, Arcade East Point Software Take-Two Interactive ei - - 22.12.2000 - 1-4
Armada Shooter, Third-Person, Sci-Fi Metro3D Metro3D kyllä - 31.10.1999 - E 1-4
Army Men: Sarge's Heroes Action Saffire Midway Games ei - 30.10.2000 17.11.2000 T/- 1-4
Atari Anniversary Edition Miscellaneous, Compilation Digital Eclipse Infogrames ei - 02.07.2001 - E 1-4
Atsumare! GuruGuru Onsen Miscellaneous, Board Games AM7 Sega kyllä 23.09.1999 - - - 1-4
Atsumare! GuruGuru Onsen BB Miscellaneous, Board Games Sega Sega kyllä 31.10.2000 - - - 1-4
Baldr Force EXE Action Alchemist Alchemist ei 28.10.2004 - - D 1-4
Bang! Gunship Elite Simulation, Sci-Fi, Small Spaceship Rayland Interactive Red Storm Entertainment Malline:Console - 18.12.2000 - E 1
Bangai-O Action, Shooter, Scrolling Treasure Conspiracy Entertainment ei 09.12.1999 21.03.2001 20.10.2000 E/-/- 1
BassRush Dream Sports, Nature, Fishing Visco Visco kyllä 21.12.2000 - - - 1-4
Battle Beaster Action Studio Wonder Effect Studio Wonder Effect kyllä 15.03.2001 - - - 1-4
BikkuriMan 2000 Viva! Festival! Miscellaneous Sega Toys Sega kyllä 02.05.2000 - - - 1-4
Black/Matrix AD Strategy, Turn-Based, Fantasy Flight-Plan NEC Interchannel ei 30.09.1999 - - - 1-4
Blue Sky Blue Adventure Flight-Plan NEC Interchannel kyllä 26.06.2003 - - - 1-4
Blue Stinger Action Adventure, Horror Climax Graphics Activision kyllä 25.03.1999 09.09.1999 14.10.1999 M/15+/- 1
Blue Submarine No. 6: Saigetsu Fumahito- Time and Tide Adventure Sega Sega kyllä 07.12.2000 - - - 1-4
Boko Yume no Tatsujin Adventure Sega Fujicom kyllä 24.01.2002 - - - 1-4
Boku no Tennis Jinsei Sports, Traditional, Tennis Bimboosoft Bimboosoft kyllä 20.09.2001 - - - 1-4
Boku to Bokura no Natsu Sports, Traditional, Tennis Kid Kid Malline:Console 26.09.2002 - - - 1-4
Boku, Doraemon Adventure Sega Sega Toys kyllä 25.01.2001 - - - 1-4
Bomber Hehhe Adventure Fujicom Fujicom kyllä 10.01.2002 - - - 1-4
Bomberman Online Puzzle, Action Hudson Soft Sega kyllä - 30.10.2001 - E 1-4
Border Down Action, Shooter, Scrolling G. Rev G. Rev Malline:Console 25.09.2003 - - - 1-4
Bounty Hunter Sara: Holy Mountain no Teiou Adventure Capcom Capcom Malline:Console 24.05.2001 - - - 1-4
Bust-A-Move 4 Puzzle, Matching Taito Corporation Acclaim ei 16.03.2000 31.05.2000 09.06.2000 E/-/- 1-2
Caesars Palace 2000: Millennium Gold Edition Miscellaneous, Parlor, Gambling Runecraft Interplay ei - 24.09.2000 16.06.2000 E/- 1-4
Cafe Little Wish Adventure Princess Soft Princess Soft ei 29.05.2003 - - - 1
Canaria: Kono Omoi o Uta ni Nosete Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel ei 23.08.2001 - - - 1
Candy Stripe Adventure Wow Entertainment Sega kyllä 25.10.2001 - - - 1
Cannon Spike Action, Shooter, Scrolling Psikyo Capcom Malline:Console 21.12.2000 14.11.2000 03.05.2002 T/-/- 1-2
Canvas Adventure Cocktail Soft NEC Interchannel kyllä 05.04.2001 - - - 1
Capcom vs. SNK Action, Fighting, 2D Psikyo Capcom ei 06.09.2000 09.11.2000 15.12.2000 T/-/- 1-2
Capcom vs. SNK 2: Millionaire Fighting 2001 Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 13.09.2001 - - - 1-2
Card Captor Sakura: Tomoyo no Video Daisenkusen Action, Shooter, Rail Sega Rosso Sega kyllä 28.12.2000 - - - 1-2
Card of Destiny: Hikari to Yami no Tougoumono Role-Playing Abel Software Abel Software kyllä 28.03.2002 - - - 1-2
Carrier Action Adventure, Horror Jaleco Entertainment Jaleco Entertainment kyllä 24.02.2000 31.01.2000 05.07.2001 M/-/- 1
CART Flag To Flag Driving, Racing, Formula One Zoom Sega kyllä 25.03.1999 09.09.1999 - E/- 1-2
Castle Fantasia: Seima Taisen Adventure Studio e-go Studio e-go Malline:Console 11.07.2002 - - - 1-2
Centipede Shoot-Em-Up Leaping Lizard Software Hasbro Interactive, Atari Interactive ei - 31.10.1999 - E 1-2
Championship Surfer Sports, Racing Krome Studios Mattel ei - 11.12.2000 10.08.2001 E/- 1-4
Chaos Field Action, Shooter, Scrolling MileStone Inc. MileStone Inc. ei 16.12.2004 - - - 1-2
Charge 'N Blast Action, Shooter, Rail Sims Xicat Interactive kyllä 07.12.2000 07.02.2001 29.06.2001 T/-/- 1-2
Cherry Blossom Adventure Takuyo Takuyo kyllä 28.04.2004 - - - 1
Chicken Run Action Blitz Games Eidos Interactive ei - 13.11.2000 24.11.2000 E/- 1
Chocolat: Maid Cafe Curio Adventure Alchemist Alchemist ei 25.12.2003 - - - 1
Chou-Hatsumei Boy Kanipan: Bousou Robot no Nazo!? Role-Playing Sega Sega kyllä 08.07.1999 - - - 1
Christmas Seaman Strategy, Breeding, Constructing Sega Sega ei 16.12.1999 - - - 1
ChuChu Rocket! Puzzle Sonic Team Sega Malline:Console 11.11.1999 29.02.2000 2000 E/-/- 1-4
Cleopatra Fortune Puzzle Altron Altron ei 21.06.2001 - - - 1
Close to: Inori no Oka Puzzle Kid Kid ei 19.04.2001 - - - 1
Coaster Works Strategy, Tycoon Bimboosoft Xicat Interactive kyllä 09.12.1999 10.12.2000 29.06.2001 E/-/- 1
Comic Party Adventure Aquaplus Aquaplus ei 09.08.2001 - - - 1
Communication Logic Battle Daisessen Puzzle, Logic Fortyfive Fortyfive kyllä 11.05.2000 - - - 1
Confidential Mission Action, Shooter, Light Gun Hitmaker Sega Malline:Console 14.06.2001 14.05.2001 25.05.2001 T/-/- 1-2
Conflict Zone Strategy, Real-Time, Military MASA Group Ubisoft ei - 15.12.2001 12.04.2002 T/- 1
Cool Cool Toon Miscellaneous, Rhythm, Music SNK SNK kyllä 10.08.2000 - - - 1
Cool Herders Miscellaneous, Party HarmlessLion (Unlicensed) GOAT Store Publishing kyllä - 15.12.2005 - - 1-4
Cosmic Smash Sports Sega Rosso Sega Malline:Console 13.09.2001 - - - 1-4
CR Hissatsu Shigotonin Pachitte Chonmage @ VPACHI Miscellaneous, Parlor, Gambling Hack Berry Hack Berry ei 02.08.2001 - - - 1-4
Crazy Taxi Driving, Racing, Arcade Hitmaker Sega ei 27.01.2000 24.01.2000 25.02.2000 T/-/- 1
Crazy Taxi 2 Driving, Racing, Arcade Hitmaker Sega ei 31.05.2001 28.05.2001 06.07.2001 T/-/- 1
Culdcept II Miscellaneous, Board Games Omiya Soft Media Factory kyllä 12.07.2001 - - - 1-4
Cyber Team in Akihabara: PataPies! Adventure West One Sega kyllä 29.07.1999 - - - 1
Cyber Troopers Virtual-On Oratorio Tangram Action, Fighting, 3D Sega Activision Malline:Console 09.12.1999 01.06.2000 - T/- 1-2
D+Vine (Luv) Role-Playing, Action RPG Princess Soft Princess Soft kyllä 25.10.2001 - - - 1
D2 Action Adventure, Horror WARP Sega kyllä 23.12.1999 22.08.2000 - M/- 1
Dance Dance Revolution 2nd Mix Miscellaneous, Rhythm, Music Konami Konami ei 17.02.2000 - - - 1
Dance Dance Revolution Club Version Dreamcast Version Miscellaneous, Rhythm, Dancing Konami Konami ei 27.04.2000 - - - 1
Dancing Blade Katteni Momotenshi II: Tears of Eden Adventure Konami Konami ei 30.09.1999 - - - 1
Dancing Blade Katteni Momotenshi Adventure Konami Konami ei 02.09.1999 - - - 1
Dave Mirra Freestyle BMX Sports, Biking Z-Axis, Ltd. Acclaim ei - 20.11.2000 08.12.2000 E/- 1-2
Daytona USA 2001 Driving, Racing, Arcade Amusement Vision Sega, Hasbro Interactive kyllä 21.12.2000 12.03.2001 11.05.2001 E/-/- 1-2
Dead or Alive 2 Action, Fighting, 3D Team Ninja Tecmo ei 28.09.2000 29.02.2000 14.07.2000 T/-/- 1-4
Death Crimson 2 Action Ecole Ecole kyllä 25.11.1999 - - - 1
Death Crimson OX Action, Shooter, Light Gun Ecole Sammy Studios ei 10.05.2001 05.08.2001 - T/- 1-2
Deep Fighter Simulation, Sci-Fi, Futuristic Sub Criterion Games Ubisoft ei - 22.08.2000 22.09.2000 T/- 1
Deijko no Maibura Miscellaneous Isao Isao kyllä 14.12.2000 - - - 1
Demolition Racer: No Exit Driving, Demolition Derby Pitbull Syndicate Infogrames ei - 23.10.2000 - E 1-2
Dengen Tenshi Taisen Mahjong: Shangri-La Miscellaneous, Board Games Isao Isao kyllä 25.11.1999 - - - 1
Denpa Shounen-teki Kenshou Seikatsu: Nasubi no Heya Miscellaneous Hudson Hudson kyllä 22.07.1999 - - - 1
Densha de Go! 2 Train simulator Taito Corporation Taito Corporation ei 20.01.2000 - - - 1
Derby Tsuku: Derby Uma o Tsukurou! Sports, Other Sega Sega kyllä 27.07.2000 - - - 1
Derby Tsuku 2 Sports, Horse Racing Smilebit Sega kyllä 09.08.2001 - - - 1
deSPIRIA Role-Playing ATLUS ATLUS kyllä 21.09.2000 - - - 1
Di Gi Charat Fantasy Action West One Broccoli ei 06.09.2001 - - - 1
Digital Keiba Shinbun My Track Man Sports, Horse Racing Shouei Shouei kyllä 08.04.1999 - - - 1
Dino Crisis Action Adventure, Horror Capcom Capcom ei 06.09.2000 14.11.2000 22.12.2000 M/-/- 1
Disney's 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue Action, Platformer, 3D Crystal Dynamics Eidos Interactive ei - 15.11.2000 20.12.2000 E/- 1
Disney's Dinosaur Action Adventure, Fantasy Disney Interactive Studios Ubisoft ei - 24.11.2000 24.11.2000 E/- 1
Disney's Donald Duck: Goin' Quackers Action, Platformer, 3D Ubisoft Montreal Ubisoft ei - 13.12.2000 15.12.2000 E/- 1
Disney/Pixar Buzz Lightyear of Star Command Action, Platformer, 3D Traveller's Tales Activision ei - 26.09.2000 09.02.2001 E/- 1
Disney/Pixar Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue Action Traveller's Tales Activision ei - 30.06.2000 17.11.2000 E/- 1
Doguu Senki: Haou Strategy Victor Interactive Software Victor Interactive Software kyllä 10.08.2000 - - - 1
Doki Doki Idol Star Seeker Remix Puzzle G.Rev G.Rev kyllä 31.01.2002 - - - 1
Dousoukai 2: Again & Refrain Puzzle Fairy Tale NEC Interchannel Malline:Console 27.06.2002 - - - 1
Draconus: Cult of the Wyrm Action Adventure, Fantasy Treyarch Crave Entertainment kyllä - 22.06.2000 30.06.2000 T/- 1
Dragon Riders: Chronicles of Pern Role-Playing Ubisoft Ubisoft Malline:Console - 09.08.2001 08.02.2002 T/- 1
Dream Studio Adventure Imagination Science Sega kyllä 09.11.2000 - - - 1
Ducati World Racing Challenge Driving, Racing, Motorcycle, Street Attention to Detail Acclaim ei - 13.02.2001 09.03.2001 E/- 1-2
DUX Action, Shooter, Scrolling HUCAST HUCAST kyllä 17.07.2009 - - - 1
Dynamite Cop Action, Beat 'em up Sega Sega Malline:Console 27.05.1999 31.10.1999 14.10.1999 E/-/- 1-2
Ecco the Dolphin: Defender of the Future Action Adventure, Fantasy Appaloosa Interactive Sega ei 25.01.2001 10.09.2000 16.06.2000 E/-/- 1
ECW Anarchy Rulz Action, Fighting Acclaim Acclaim ei - 30.12.2000 09.02.2001 T/- 1-4
ECW Hardcore Revolution Action, Fighting Acclaim Acclaim ei - 29.02.2000 2000 T/- 1-4
Eisei Meijin III: Game Creator Yoshimura Nobuhiro no Zunou Miscellaneous, Board Games Konami Konami kyllä 08.07.1999 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 1 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 10.10.2000 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 2 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 12.12.2000 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 3 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 02.02.2001 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 4 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 12.04.2001 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 5 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 06.06.2001 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 6 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 08.08.2001 - - - 1-4
El Dorado Gate Volume 7 Role-Playing Capcom Capcom kyllä 10.10.2001 - - - 1-4
Elemental Gimmick Gear Role-Playing Birthday Vatical Entertainment kyllä 27.05.1999 31.12.1999 - E/- 1
Elysion Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel kyllä 25.07.2002 - - - 1
Erde: Nezu no Izuki no Shita de Adventure Kid Kid ei 07.08.2003 - - - 1
Es Adventure, Interactive Movie Sega Sega kyllä 05.04.2001 - - - 1
ESPN International Track & Field Sports Konami Konami ei 31.08.2000 26.09.2000 2000 E/-/- 1-4
ESPN NBA 2Night Sports, Traditional, Basketball, Sim Konami Konami ei - 20.11.2000 - E 1-4
European Super League Sports, Traditional, Soccer, Sim Virgin Interactive Virgin Interactive ei - - 02.03.2001 - 1-4
Eve Zero: The Ark of the Matter Adventure NetVillage NetVillage ei 22.03.2001 - - - 1
Ever 17: The Out of Infinity Adventure Kid Kid ei 29.08.2002 - - - 1
Evil Dead: Hail to the King Action Adventure, Horror Heavy Iron Studios THQ ei - 17.12.2000 22.06.2001 M/- 1
Evil Twin: Cyprien's Chronicles Platformer In Utero BigBen Interactive ei - - 12.04.2002 - 1
Evolution Role-Playing, Console-style RPG Sting Ubisoft (WW)/ESP (JP) kyllä 21.01.1999 16.12.1999 09.06.2000 T/-/- 1
Evolution 2 Role-Playing, Console-style RPG Sting Ubisoft (WW)/ ESP (JP) kyllä 23.12.1999 29.06.2000 23.11.2001 T/-/- 1
Expendable Action Rage Software Infogrames ei 24.06.1999 09.09.1999 14.10.1999 T/-/- 1-2
Exhibition of Speed Driving, Racing, Arcade Player 1 Titus Software kyllä - - 18.05.2001 - 1-4
Exodus Guilty Neos Role-Playing Kid Kid kyllä 31.05.2001 - - - 1
F1 World Grand Prix Driving, Racing, Formula One Video System Sega ei 25.11.1999 24.04.2000 2000 E/-/- 1-2
F1 World Grand Prix II Driving, Racing, Formula One Video System Sega ei 22.11.2000 - 02.12.2000 -/- 1-2
F1 Racing Championship Driving, Racing, Formula One Ubisoft Ubisoft ei - - 02.02.2001 - 1-2
F355 Challenge Driving, Racing, GT-Street Sega Sega ei 03.08.2000 19.09.2000 20.10.2000 E/-/- 1-2
Fatal Fury: Mark of the Wolves Action, Fighting, 2D SNK Agetec, Inc. ei 27.09.2001 23.11.2001 - T/- 1-2
Feet of Fury Miscellaneous, Rhythm, Dancing Crytpic Allusion, LLC GOAT Store Publishing kyllä - 07.07.2003 - - 1
Fast Striker Action, Shooter, Scrolling ei 28.12.2010 - - - 1
Fighting Force 2 Action, Beat 'em up Core Design Eidos ei - 30.11.1999 22.12.1999 T/- 1
Fighting Vipers 2 Action, Fighting, 3D Scarab Sega Malline:Console 18.01.2001 - 2001 -/- 1
Fire ProWrestling D Action, Fighting S-Neo Spike kyllä 01.03.2001 - - - 1
First Kiss * Monogatari 2 Adventure M2 Broccoli ei 08.08.2002 - - - 1
Floigan Bros. Episode 1 Action, Platformer, 3D Visual Concepts Sega kyllä - 30.07.2001 30.11.2001 E/- 1
For Symphony Adventure Takuyo Takuyo kyllä 31.07.2003 - - - 1
Fragrance Tale Adventure Takuyo Takuyo ei 26.07.2001 - - - 1
Frame Gride Simulation, Sci-Fi, Mech FromSoftware FromSoftware kyllä 15.07.1999 - - - 1-2
Frogger 2: Swampy's Revenge Action Hasbro Interactive Hasbro Interactive ei - 30.09.2000 - E 1
Fur Fighters Action Bizarre Creations Acclaim ei - 11.07.2000 23.06.2000 T/- 1-4
Fushigi no Dungeon: Furai no Shiren Gaiden: Jokenji Asuka Kenzan! Role-Playing Neverland Sega Malline:Console 07.02.2002 - - - 1-2
Gaia Master Kessen!: Seikiou Densetsu Strategy Capcom Capcom kyllä 28.06.2001 - - - 1
Gakkyuou Yamazaki: Yamazaki Oukoku Oofun Araso Miscellaneous, Party Sega Sega kyllä 23.12.1999 - - - 1
Gauntlet Legends Action Atari Games (Midway) Midway ei - 30.05.2000 21.07.2000 T/- 1-4
Get!! Colonies Puzzle Sega Sega kyllä 30.03.2000 - - - 1
Giant Gram 2000: All-Japan Wrestling 3 Action, Fighting Scarab Sega kyllä 10.08.2000 - - - 1-4
Giant Gram: All-Japan Wrestling 2 Action, Fighting Scarab Sega kyllä 24.06.1999 - - - 1-4
Giant Killers Sports, Traditional, Soccer, Management Smoking Guns Production AAA kyllä - - 11.05.2001 - 1
Giga Wing Action, Shooter, Scrolling Capcom Capcom Malline:Console 11.11.1999 19.07.2000 20.10.2000 E/-/- 1-2
Giga Wing 2 Action, Shooter, Scrolling Takumi Corporation Capcom Malline:Console 18.01.2001 16.05.2001 - T/- 1-4
Godzilla Generations Action General Entertainment Sega kyllä 27.11.1998 - - - 1
Godzilla Generations: Maximum Impact Action General Entertainment Sega kyllä 23.12.1999 - - - 1-4
Golem no Maigo Miscellaneous Caramel Pot Caramel Pot kyllä 24.02.2000 - - - 1
Golf Shiyouyo Sports, Traditional, Golf, Sim Bottom Up Bottom Up kyllä 09.12.1999 - - - 1-4
Golf Shiyouyo 2: Aratanaru Chousen Sports, Traditional, Golf, Sim SoftMax SoftMax kyllä 25.01.2001 - - - 1-4
Golf Shiyouyo Adventure Hen Sports, Traditional, Golf, Sim SoftMax SoftMax kyllä 03.08.2000 - - - 1-4
Golf Shiyouyo Kouryaku Pack Sports, Traditional, Golf, Sim SoftMax SoftMax kyllä 01.06.2000 - - - 1-4
Grand Theft Auto 2 Action Adventure, Modern DMA Design Rockstar Games ei - 02.05.2000 02.05.2000 M/- 1
Grandia 2 Role-Playing, Console-style RPG Game Arts Ubisoft ei 03.08.2000 06.12.2000 23.02.2001 T/-/- 1
Grauen no Torikago Kapitel 1: Keiyaku Adventure Sega Sega kyllä 30.09.1999 - - - 1
Grauen no Torikago Kapitel 2: Torikago Miscellaneous Sega Sega kyllä 25.11.1999 - - - 1
Grauen no Torikago Kapitel 3: Kansei Miscellaneous Sega Sega kyllä 27.01.2000 - - - 1
Grauen no Torikago Kapitel 4: Kaitou Miscellaneous Sega Sega kyllä 30.03.2000 - - - 1
Grauen no Torikago Kapitel 5: Shoukuzai Miscellaneous Sega Sega kyllä 25.05.2000 - - - 1
Grauen no Torikago Kapitel 6: Senritsu Miscellaneous Sega Sega kyllä 27.07.2000 - - - 1
The Grinch Action Artificial Mind and Movement Konami ei - 31.10.2000 15.12.2000 E/- 1-2
Guilty Gear X Action, Fighting, 2D Arc System Works Sammy Studios ei 14.12.2000 - - - 1
Gunbird 2 Action Psikyo Capcom Malline:Console 09.03.2000 17.11.2000 02.02.2001 T/-/- 1-2
Gundam Battle Online Action Bandai Bandai kyllä 28.06.2001 - - - 1-4
Gundam Side Story 0079: Rise from the Ashes Simulation, Sci-Fi, Mech Psikyo Capcom kyllä 26.08.1999 28.04.2000 - T/- 1
GunLord Action, Shooter, Scrolling ei - - 21.06.2012 - 1
Guruguru Onsen 2 Miscellaneous, Compilation AM7 Sega Malline:Console 09.08.2001 - - - 1
Guruguru Onsen 3 Miscellaneous, Compilation AM7 Sega kyllä 14.03.2002 - - - 1
Hanagumi Taisen Columns 2 Puzzle, Matching Tenky Sega kyllä 06.01.2000 - - - 1-2
Happy Breeding Adventure Princess Soft Princess Soft ei 27.02.2003 - - - 1
Happy Lesson Adventure Fupac Datam Polystar kyllä 26.04.2001 - - - 1
Happy Lesson: First Lesson Adventure Fupac Fupac kyllä 28.09.2000 - - - 1
Harusame Youbi Strategy, Breeding, Constructing Sims NEC Interchannel kyllä 22.03.2001 - - - 1
Headhunter Action Adventure, Modern Amuze Sega ei - - 16.11.2001 - 1
Heavy Metal: Geomatrix Action Capcom Capcom Malline:Console 12.07.2001 13.09.2001 12.04.2002 M/-/- 1-2
Hello Kitty no Magical Block Puzzle Sega Sega kyllä 30.03.2000 - - - 1
Hello Kitty no Onnaru Mail Miscellaneous Sega Sega kyllä 13.04.2000 - - - 1
Hello Kitty no Waku Waku Quiz Miscellaneous, Trivia, Game Show Sega Sega kyllä 10.08.2000 - - - 1
Hello Kitty: Lovely Fruit Park Miscellaneous, Trivia, Game Show Sega Sega kyllä 25.11.1999 - - - 1
Himitsu: Tadagaita Natsu Adventure Sega Sega kyllä 26.07.2001 - - - 1
Hidden & Dangerous Action Illusion Softworks TalonSoft ei - 09.07.2000 2000 M/- 1
Hundred Swords Strategy, Real-Time, Fantasy Smilebit Sega kyllä 08.02.2001 - - - 1
The House of the Dead 2 Action AM1 Sega ei 25.03.1999 09.09.1999 05.11.1999 M/-/- 1-2
Hoyle Casino Miscellaneous, Parlor, Gambling Sierra Entertainment Sierra Entertainment Malline:Console - 29.09.2000 - E 1
Hydro Thunder Driving, Racing, Snow-Water Eurocom Midway ei - 09.09.1999 24.10.1999 E/- 1-2
Idol Janshi o Tsukucchaou Strategy, Breeding, Constructing Jaleco Entertainment Jaleco Entertainment kyllä 23.09.1999 - - - 1-2
Ikaruga Action, Shooter, Scrolling Jaleco Entertainment Jaleco Entertainment ei 05.09.2002 - - - 1-2
Illbleed Action Adventure, Horror Crazy Games AIA kyllä 29.03.2001 16.04.2001 - E/- 1-2
Incoming Action Rage Software Interplay Malline:Console 17.12.1998 30.11.1999 14.10.1999 T/-/- 1-2
Industrial Spy: Operation Espionage Adventure NEC Interchannel UFO Interactive kyllä 23.09.1999 01.06.2000 - T/- 1-2
Inhabitants Puzzle, Matching S+F Productions (Homebrew) GOAT Store Publishing kyllä - 21.01.2005 - - 1
Inoue Ryoko: Last Scene Adventure Datam Polystar Datam Polystar kyllä 08.11.2001 - - - 1-2
Inoue Ryoko: Roommate Adventure Datam Polystar Datam Polystar ei 05.07.2001 - - - 1-2
Interlude Adventure LongShot NEC Interchannel ei 13.03.2003 - - - 1-2
Iris Adventure Kid Kid ei 07.08.2003 - - - 1
Irides: Master of Blocks Puzzle, Matching Mad Peet GOAT Store Publishing Malline:Console - 15.12.2005 - - 1
Iron Aces Flight simulator, WWII Marionette Xicat Interactive kyllä 29.06.2000 06.02.2001 29.06.2001 E/-/- 1-2
Izumo Role-Playing Studio e-go Shinbyou Planning Malline:Console 29.01.2004 - - - 1
J.League Pro Soccer Club o Tsukurou! Sports, Traditional, Soccer, Sim Smilebit Sega kyllä 30.09.1999 - - - 1
J.League Spectacle Soccer Sports, Traditional, Soccer, Sim Smilebit Sega kyllä 07.02.2002 - - - 1
Jeremy McGrath Supercross 2000 Driving, Racing, Motorcycle, Motocross Acclaim Acclaim ei - 29.09.1999 08.09.2000 T/- 1-2
Jet Coaster Dream 2 Strategy Bimboosoft Bimboosoft kyllä 02.11.2000 - - - 1
Jet Grind Radio Action, Platformer, 3D Smilebit Sega ei 29.06.2000 30.10.2000 24.11.2000 T/-/- 1
Jikkyou Powerful Pro Yakyuu Dreamcast Edition Sports, Traditional, Baseball, Sim TOSE Konami ei 30.03.2000 - - - 1-4
Jimmy White's 2: Cueball Miscellaneous, Parlor, Billiards Awesome Developments Virgin Interactive ei - - 2000 - 1
Jinsei Game for Dreamcast Miscellaneous, Board Games Takara Takara kyllä 22.06.2000 - - - 1
Jissen Pachi-Slot Hisshouhou!@VPACHI Kingdom Miscellaneous, Parlor, Gambling MaxBet MaxBet kyllä 28.09.2000 - - - 1
Jojo's Bizarre Adventure Action, Platformer, 3D Capcom Capcom ei 25.11.1999 31.10.1999 2000 T/-/- 1-2
July Adventure Fortyfive Fortyfive kyllä 27.11.1998 - - - 1
Kaen Seibo: The Virgin on Megiddo Adventure Kobi Kobi kyllä 02.08.2001 - - - 1
Kanon Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel ei 14.09.2000 - - - 1
Karous Action, Shooter, Scrolling Milestone Inc. Milestone Inc. Malline:Console 08.03.2007 - - - 1
Kao the Kangaroo Action X-Ray Interactive Titus Software Malline:Console - 13.02.2001 08.12.2000 E/- 1
Kaze no Uta Adventure Milk Soft Kyarara Malline:Console 15.04.2004 - - - 1
Kidou Senshi Gundam: Giren no Yabou- Zeon no Keifu Strategy Bandai Bandai ei 29.06.2000 - - - 1
Kidou Senshi Gundam: Renpou vs. Zeon DX Action Bandai Bandai ei 11.04.2002 - - - 1
Kidou Senkan Nadesico: Nadesico the Mission Strategy, Breeding, Constructing ESP Software ESP Software kyllä 26.08.1999 - - - 1
Kimi ga Nozomu Eien Adventure Atypical Alchemists Associate Atypical Alchemists Associate ei 26.09.2002 - - - 1
The King of Fighters '99: Evolution Action, Fighting, 2D SNK Agetec Inc. ei 30.03.2000 10.05.2001 - T/- 1-2
The King of Fighters: Dream Match 1999 Action, Fighting, 2D SNK SNK ei 24.06.1999 30.09.1999 - T/- 1-2
The King of Fighters 2000 Action, Fighting, 2D SNK SNK Playmore ei 08.08.2002 - - - 1-2
The King of Fighters 2001 Action, Fighting, 2D SNK SNK Playmore ei 26.12.2002 - - - 1-2
The King of Fighters 2002 Action, Fighting, 2D SNK SNK Playmore ei 19.06.2003 - - - 1-2
KISS: Psycho Circus: The Nightmare Child Action, Fighting, 2D Tremor Entertainment Take-Two Interactive Malline:Console - 29.10.2000 19.01.2001 M/- 1
Kita e. Photo Memories Puzzle Hudson Hudson kyllä 05.08.1999 - - - 1
Kita e. White Illumination Strategy, Breeding, Constructing SegaSoft Hudson kyllä 18.03.1999 - - - 1
Kitaihei Gold Miscellaneous, Board Games NetVillage NetVillage kyllä 18.11.1999 - - - 1-2
Kiteretsu Shounen's Gangagan Action Sega Sega kyllä 27.04.2000 - - - 1
Konohana: True Report Adventure Vridge Success ei 26.04.2001 - - - 1
Konohana 2: Todoke Kanai Requiem Adventure Success Success ei 28.11.2002 - - - 1
Kuon no Kizuna: Sairin Mikotonori Adventure Fog Fog ei 18.05.2000 - - - 1
Lake Masters PRO for Dreamcast Sports, Nature, Fishing Dazz Dazz ei 23.03.2000 - - - 1
Langrisser Millennium Role-Playing Santa Entertainment Nippon Computer System kyllä 03.11.1999 - - - 1
The Last Blade 2: Heart of the Samurai Action, Fighting, 2D SNK Agetec Inc. ei 21.12.2000 06.08.2001 - T/- 1-2
Last Hope Action, Shooter, Scrolling NG:DEV.TEAM RedSpotGames Malline:Console - - 31.01.2007 - 1
Last Hope: Pink Bullets Action, Shooter, Scrolling Malline:Console - - 04.09.2009 - 1
Legacy of Kain: Soul Reaver Action Adventure, 2D Crystal Dynamics Eidos Interactive ei - 27.01.2000 2000 T/- 1
L.O.L.: Lack of Love Role-Playing Lovedelic ASCII Entertainment kyllä 02.11.2000 - - - 1
Looney Tunes: Space Race Driving, Racing, Kart Melbourne House Infogrames ei - 27.11.2000 17.11.2000 E/- 1-4
Love Hina: Smile Again Role-Playing Sega Sega kyllä 29.03.2001 - - - 1
Love Hina: Totsuzen no Engeji Happening Adventure Sega Sega kyllä 28.09.2000 - - - 1
Maboroshi Tsukiyo Miscellaneous, Virtual Life Sims Sims ei 23.09.1999 - - - 1
Macross M3 Action Shoeisha Shoeisha kyllä 22.02.2001 - - - 1
Magic: The Gathering Miscellaneous, Card Battle Sega Sega kyllä 28.06.2001 - - - 1
Ma-Gi: Marginal Adventure Princess Soft Princess Soft ei 17.07.2003 - - - 1
Mag Force Racing Driving, Racing, Futuristic VCC Entertainment Crave Entertainment ei - 13.07.2000 2000 E/- 1-4
Mahjong Taikai II Special Miscellaneous, Board Games Koei Koei ei 04.03.1999 - - - 1
Majo no Ochakai Adventure S-Neo NEC Interchannel kyllä 26.06.2003 - - D 1
Maken X Adventure ATLUS ATLUS kyllä 25.11.1999 31.10.1999 2000 M/-/- 1
Marie to Elie Atelier Role-Playing, Console-style RPG Kool Kizz Kool Kizz ei 15.11.2001 - - - 1
Marionette Company Adventure Micro Cabin Micro Cabin ei 07.10.1999 - - - 1
Marionette Company 2 Chu! Adventure Micro Cabin Micro Cabin ei 18.05.2000 - - - 1
Marionette Handler Strategy Micronet Micronet kyllä 29.07.1999 - - - 1
Marionette Handler 2 Strategy, Breeding, Constructing Micronet Micronet kyllä 09.11.2000 - - - 1
Mars Matrix Puzzle, Matching Takumi Corporation Capcom kyllä 09.11.2000 30.04.2001 - E/- 1-2
Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 25.03.1999 30.09.1999 23.06.2000 T/-/- 1-4
Marvel vs. Capcom 2 Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 30.03.2000 29.06.2000 16.07.2000 T/-/- 1-2
Mat Hoffman's Pro BMX Sports, Biking Runecraft Activision ei - 11.09.2001 - T 1-2
Max Steel: Covert Missions Adventure Treyarch Mattel kyllä - 30.05.2001 - T 1
Maximum Pool Miscellaneous, Parlor, Billiards Dynamix Sierra Entertainment Malline:Console - 04.12.2000 - E 1-4
MDK2 Action, Shooter, Third-Person, Sci-Fi BioWare Interplay ei - 31.03.2000 2000 T/- 1
Mei * Puru Adventure Oaks Soft Princess Soft kyllä 24.10.2002 - - - 1
Memories Off 2nd Strategy, Breeding, Constructing Kid Kid ei 27.09.2001 - - - 1
Memories Off Complete Miscellaneous, Virtual Life Kid Kid ei 29.06.2000 - - - 1
Mercurius Pretty: End of the Century Action Adventure, Fantasy Kid Kid kyllä 16.11.2000 - - - 1
Metal Wolf Adventure, Third Person, Modern Princess Soft Princess Soft ei 27.06.2002 - - - 1
Metropolis Street Racer Driving, Racing, GT-Street Bizarre Creations Interplay kyllä - 15.01.2001 03.11.2000 E/- 1-2
Midway's Greatest Hits Volume 1 Miscellaneous, Compilation Digital Eclipse Midway ei - 27.06.2000 28.07.2000 E/- 1-2
Midway's Greatest Hits Volume 2 Miscellaneous, Compilation Digital Eclipse Midway ei - 15.11.2001 - T 1-2
Milky Season Adventure Kid Kid ei 28.02.2002 - - - 1
Miss Moonlight Adventure Spiel Naxat Soft kyllä 21.06.2001 - - - 1
Missing Parts: The Tantei Stories Adventure O-TWO Fog ei 17.01.2002 - - - 1
Missing Parts 2: The Tantei Stories Adventure O-TWO Fog ei 24.10.2002 - - - 1
Missing Parts 3 Adventure Fog Fog ei 31.07.2003 - - - 1
Mizuiro Adventure HuneX NEC Interchannel ei 07.03.2002 - - - 1
Moekan Adventure Princess Soft Princess Soft ei 25.12.2003 - - - 1
Moho Action Lost Toys Take-Two Interactive ei - - 24.11.2000 - 1
Monaco Grand Prix Driving, Racing, Formula One Ubisoft Ubisoft ei 11.03.1999 09.09.1999 - E/- 1-2
Monaco Online Driving, Racing, Arcade Ubisoft Ubisoft kyllä - - 23.11.2001 - 1
Morita no Saikyou Reversi Miscellaneous, Board Games Random House Random House kyllä 15.04.1999 - - - 1-4
Morita no Saikyou Shogi Miscellaneous, Board Games Random House Random House kyllä 15.04.1999 - - - 1-4
Mortal Kombat Gold Action, Fighting, 3D Eurocom Midway ei - 09.09.1999 1999 M/- 1-2
Motto Pro Yakyuu Team o Tsukrou! Sports, Traditional, Baseball, Sim Sega Sega kyllä 28.09.2000 - - - 1-4
Musapey's Choco Marker Puzzle, Matching Ecole Ecole kyllä 26.12.2002 - - - 1
Mr. Driller Puzzle, Action Namco Namco ei 29.06.2000 25.06.2000 2000 E/-/- 1
Ms. Pac-Man Maze Madness Action Namco Namco ei - 13.11.2000 - E 1-4
MTV Sports: Skateboarding Featuring Andy MacDonald Sports, Skateboarding Darkblack THQ ei - 09.11.2000 24.11.2000 E/- 1-2
My Merry May Adventure Kid Kid ei 25.04.2002 - - - 1
My Merry Maybe Adventure Kid Kid ei 10.07.2003 - - - 1
Nakoruru: Anohito Kara no Okurimono Adventure Kool Kizz Kool Kizz kyllä 28.03.2002 - - - 1
Nanatsu no Hikan: Senritsu no Bishou Adventure Koei Koei kyllä 20.01.2000 - - - 1
Namco Museum Miscellaneous, Compilation Mass Media Namco ei - 25.06.2000 - E 1-2
Napple Tale: Arsia in Daydream Role-Playing Chime Sega kyllä 19.10.2000 - - - 1
NBA 2K Sports, Traditional, Basketball, Sim Visual Concepts Sega ei 23.03.2000 10.11.1999 10.11.1999 E/-/- 1-4
NBA 2K1 Sports, Traditional, Basketball, Sim Visual Concepts Sega ei 29.03.2001 01.11.2000 - E/- 1-4
NBA 2K2 Sports, Traditional, Basketball, Sim Visual Concepts Sega ei 23.05.2002 24.10.2001 08.03.2002 E/-/- 1-4
NBA Hoopz Sports, Traditional, Basketball, Sim Eurocom Midway ei - 13.02.2001 13.04.2001 E/- 1-4
NBA Showtime: NBA on NBC Sports, Traditional, Basketball, Sim Avalanche Software Midway ei - 31.10.1999 30.11.1999 E/- 1-4
NCAA College Football 2K2 Sports, Traditional, Football, Sim Visual Concepts Sega kyllä - 29.08.2001 - E 1-4
Neo Golden Logres Miscellaneous, Parlor, Pinball LittleWing Success ei 26.10.2000 - - - 1
NEO XYX Action, Shooter, Scrolling Success Malline:Console - - 17.02.2014 - 1
Neppachi II@VPACHI: CR Harenchi Gauken Miscellaneous, Board Games Falcon Daikoku kyllä 06.07.2000 - - - 1
Neppachi III@VPACHI Miscellaneous, Parlor, Gambling Falcon Daikoku kyllä 28.09.2000 - - - 1
Neppachi IV@VPACHI Miscellaneous, Parlor, Gambling Falcon Daikoku kyllä 14.12.2000 - - - 1
Neppachi V@VPACHI Miscellaneous, Parlor, Gambling Falcon Daikoku kyllä 14.12.2000 - - - 1
Neppachi VI@VPACHI Miscellaneous, Parlor, Gambling Falcon Daikoku kyllä 15.02.2001 - - - 1
Neppachi: 10 Ren Chanden Las Vegas Ryokou Miscellaneous, Parlor, Gambling Falcon Daikoku kyllä 25.11.1999 - - - 1
Net Versus Chess Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Hanafuda Miscellaneous Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Igo Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Mahjong Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Renju Gomoku Narabe Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Reversi Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Net Versus Shogi Miscellaneous, Board Games Atmark Atmark kyllä 24.05.2001 - - - 1-4
Netto de Para Miscellaneous, Virtual Life Takuyo Takuyo kyllä 27.07.2000 - - - 1
Netto de Tennis Sports, Traditional, Tennis Capcom Capcom kyllä 09.10.2000 - - - 1-4
Netto Golf Sports, Traditional, Golf, Sim Sega Sega kyllä 19.10.2000 - - - 1-4
Never 7: The End of Infinity Adventure Kid Kid ei 21.12.2000 - - - 1-4
New Japan Pro Wrestling: Toukon Retsuden 4 Action, Fighting Tomy Corporation Tomy Corporation kyllä 02.09.1999 - - - 1-4
The Next Tetris: On-line Edition Puzzle Blue Planet Software Crave ei - 20.12.2000 - E 1-2
NFL 2K Sports, Traditional, Football, Arcade Visual Concepts Sega ei - 09.09.1999 - E/- 1-4
NFL 2K1 Sports, Traditional, Football, Arcade Visual Concepts Sega ei - 07.09.2000 - E/- 1-4
NFL 2K2 Sports, Traditional, Football, Arcade Visual Concepts Sega ei - 19.09.2001 - E/- 1-4
NFL Blitz 2000 Sports, Traditional, Football, Arcade Avalanche Software Midway ei - 09.09.1999 1999 E/- 1-4
NFL Blitz 2001 Sports, Traditional, Football, Arcade Avalanche Software Midway ei - 14.09.2000 - E 1-4
NFL Quarterback Club 2000 Sports, Traditional, Football, Sim Acclaim Acclaim ei - 31.10.1999 - E 1-4
NFL QB Club 2001 Sports, Traditional, Football, Sim High Voltage Software Acclaim ei - 30.07.2000 - E 1-4
NHL 2K Sports, Traditional, Ice Hockey, Sim Black Box Sega ei - 09.02.2000 07.07.2000 E/- 1-4
NHL 2K2 Sports, Traditional, Ice Hockey, Sim Treyarch Sega ei 11.07.2002 14.02.2002 - E/- 1-4
Nightmare Creatures II Action Adventure, Horror Kalisto Konami ei - 09.06.2000 2000 M/- 1
Nijyuei Adventure Princess Soft Princess Soft kyllä 28.02.2002 - - - 1
Nippon Pro Mahjong Renmei Dankurai Nintei: Heisei Mahjong-Shou Miscellaneous, Board Games Micronet Micronet kyllä 26.10.2000 - - - 1-4
Nippon Renmei Kounin: Tetsuman Menkyo Minnaten Miscellaneous, Board Games Naxat Soft Naxat Soft kyllä 18.11.1999 - - - 1-4
Nishikaze no Kyoushikyouku Role-Playing SoftMax SoftMax ei 22.02.2001 - - - 1
Nobunaga no Yabou: Reppuuden Strategy, Breeding, Constructing Koei Koei ei 16.12.1999 - - - 1
Nobunaga no Yabou: Shouseiroku with Power-Up Kit Strategy Koei Koei ei 25.03.1999 - - - 1
Ogami Ichiro Funtouki: Sakura Taisen Kayou Show - Benitokage Yori Miscellaneous Sega Sega kyllä 24.02.2000 - - - 1
Omoide ni Kawaru Kimi: Memories Off Adventure Kid Kid ei 28.11.2002 - - - 1
Omikron: The Nomad Soul Adventure Quantic Dream Eidos Interactive Malline:Console - 22.06.2000 2000 T/- 1
Onsei Ninshiki Mahjong: Jarman Miscellaneous, Board Games Visit Visit kyllä 31.08.2000 - - - 1
Ooga Booga Action Quantic Dream Eidos Interactive kyllä - 13.09.2001 - E 1-4
O-to-i-re: Dreamcast Sequencer Miscellaneous, Rhythm, Music Waka Mfg Waka Mfg kyllä 09.12.1999 - - - 1
Orange Pocket Adventure Elf Pione Soft ei 28.04.2004 - - - 1
Ouka Houshin Strategy ESP Software ESP Software kyllä 16.12.1999 - - - 1
Outtrigger Action Sega AM2 Sega Malline:Console 02.08.2001 24.07.2001 03.08.2001 T/-/- 1-4
Pachi-Slot Teiou: Dream Slot - Heiwa SP Miscellaneous, Parlor, Gambling Media Entertainment Media Entertainment kyllä 26.07.2001 - - - 1-4
Pachi-Slot Teiou: Dream Slot Olympia SP Miscellaneous, Parlor, Gambling Media Entertainment Media Entertainment kyllä 27.09.2001 - - - 1-4
Pachinko no Dendou: CR Nanashi Miscellaneous, Parlor, Gambling Micro Cabin Micro Cabin kyllä 04.10.2001 - - - 1-4
Pandora no Yume Adventure HuneX NEC Interchannel Malline:Console 12.09.2002 - - - 1
Panzer Front Action ASCII Entertainment Shangri-La ei 22.12.1999 - - - 1
Patisserie Nanyanko Adventure HuneX NEC Interchannel kyllä 22.09.2004 - - D 1
Pen Pen TriIcelon Racing General Entertainment Infogrames kyllä 27.11.1998 09.09.1999 14.10.1999 E/-/- 1-4
Phantasy Star Online Role-Playing Sonic Team Sega ei 21.12.2000 29.01.2001 23.02.2001 T/-/- 1
Phantasy Star Online Ver. 2 Role-Playing Sonic Team Sega ei 07.06.2001 24.09.2001 01.03.2002 T/-/- 1
Pia Carrot e Youkoso!! 2 Adventure StackMalline:Disambiguation needed NEC Interchannel Malline:Console 06.02.2003 - - D 1
Pia Carrot e Youkoso!! 2.5 Miscellaneous, Compilation Cocktail Soft NEC Interchannel kyllä 21.06.2001 - - - 1-4
Pia Carrot e Youkoso!! 3 Adventure Alpha Unit NEC Interchannel ei 27.03.2003 - - D 1
Pizzicato Polka: Suisei Genya Adventure Alpha Unit NEC Interchannel ei 17.06.2004 - - - 1
Plasma Sword: Nightmare of Bilstein Action, Fighting, 3D Capcom Capcom Malline:Console 09.12.1999 31.03.2000 25.08.2000 T/-/- 1-2
Planet Ring Puzzle Sega Sega kyllä - - 04.12.2000 - 1-4
Plus Plum Puzzle Takuyo Takuyo kyllä 07.10.1999 - - - 1-4
Pocke-Kano: Yumi - Shuzika - Fumio Strategy, Breeding, Constructing Datam Polystar Datam Polystar kyllä 08.06.2000 - - - 1
POD: Speedzone Driving, Racing, Futuristic Capcom Capcom kyllä - 05.12.2000 15.12.2000 T/- 1-2
Pop 'n Music Miscellaneous, Rhythm, Music Konami Konami ei 25.02.1999 - - - 1-4
Pop 'n Music 2 Miscellaneous, Rhythm, Music Konami Konami ei 14.09.1999 - - - 1-4
Pop 'n Music 3 Append Disc Miscellaneous, Rhythm, Music Konami Konami ei 10.02.2000 - - - 1-4
Pop 'n Music 4 Append Disc Miscellaneous, Rhythm, Music Konami Konami ei 12.10.2000 - - - 1-4
Power Jet Racing 2001 Driving, Racing, Snow, Water CRI CRI kyllä 22.03.2001 - - - 1-4
Power Stone Action, Fighting, 3D Capcom Capcom ei 25.02.1999 09.09.1999 1999 T/-/- 1-2
Power Stone 2 Action, Fighting, 3D Capcom Capcom ei 27.04.2000 23.08.2000 24.08.2000 T/-/- 1-4
Prince of Persia: Arabian Nights Action, Platformer, 2D Avalanche Software Mattel Malline:Console - 06.12.2000 - T 1
Princess Holiday: Korogaru Ringo Tei Senya Ichiya Adventure Alchemist Atypical Alchemists Associate kyllä 29.05.2003 - - - 1
Princess Maker Collection Strategy GeneX NineLives ei 19.07.2001 - - - 1
Prism Heart Adventure Kid Kid Malline:Console 29.11.2001 - - - 1
Prismaticallization Adventure Arc System Works Arc System Works ei 24.08.2000 - - - 1
Project Justice Action, Fighting, 3D Capcom Capcom Malline:Console 07.12.2000 16.05.2001 13.04.2001 T/-/- 1-4
Pro Mahjong Kiwame D Miscellaneous, Board Games Athena Athena kyllä 30.03.2000 - - - 1
Pro Pinball Collection Miscellaneous, Compilation Cunning Developments Empire Interactive kyllä - - 08.06.2001 - 1-4
Pro Yakyuu Team de Asobou Net Sports, Traditional, Baseball, Sim Sega Sega kyllä 10.08.2000 - - - 1-4
Pro Yakyuu Team de Asobou Sports, Traditional, Baseball, Sim Sega Sega kyllä 23.12.1999 - - - 1-4
Pro Yakyuu Team o Tsukurou! Sports, Traditional, Baseball, Sim Smilebit Sega kyllä 05.08.1999 - - - 1-4
Psychic Force 2012 Action, Fighting, 3D Taito Corporation Acclaim ei 04.03.1999 31.10.1999 1999 T/-/- 1-2
Psyvariar 2: The Will to Fabricate Action, Shooter, Scrolling Skonec Success ei 26.02.2004 - - - 1
Puyo Puyo Da! Miscellaneous, Rhythm, Music Compile Compile kyllä 16.12.1999 - - - 1-2
Puyo Puyo 4 Puzzle, Matching Compile Sega ei 04.03.1999 - - - 1-4
Q*Bert Action Artech Studios Hasbro Interactive, Atari Interactive ei - 30.11.2000 - E 1-2
Quake III Arena Action, Shooter, First-Person, Sci-Fi Raster Sega ei - 22.10.2000 2000 M/- 1-4
Quiz Aammegami-Sama Tatakau Tsubasa to Tomoni Adventure Sega Sega kyllä 30.11.2000 - - - 1
Radirgy Action, Shooter, Scrolling Milestone Inc. Milestone Inc. ei 16.02.2006 - - - 1
Railroad Tycoon II Strategy, Tycoon Tremor Entertainment Gathering ei - 30.06.2000 30.06.2000 E/- 1
Rainbow Cotton Action, Shooter, Rail Success Success kyllä 20.01.2000 - - - 1
Rayman 2: The Great Escape Action, Platformer, 3D Ubisoft Montpellier Ubisoft ei 23.03.2000 29.02.2000 2000 E/-/- 1-4
Razor Freestyle Scooter Action, Platformer, 3D Titanium Studios Crave ei - 08.08.2001 26.04.2002 E/- 1-4
The Renai Adventure: Bittersweet Fools Adventure HuneX D3Publisher ei 29.08.2002 - - - 1
The Renai Adventure: Okaeri!! Adventure HuneX D3Publisher ei 26.09.2002 - - - 1
Renai Chu! Happy Perfect Adventure Fupac GNSoftware Malline:Console 27.11.2003 - - D 1
The Renai Simulation 2: Fureai Miscellaneous, Virtual Life HuneX D3Publisher ei 26.09.2002 - - - 1
The Renai Simulation: Natsuiro Celebration Miscellaneous, Virtual Life HuneX D3Publisher ei 26.09.2002 - - - 1
Rent-A-Hero No. 1 Action Aspect Sega ei 25.05.2000 - - - 1
Revive... Sosei Adventure SAS Sakata Data East Malline:Console 28.10.1999 - - - 1
Re-Volt Driving, Racing, Arcade Titanium Studios Crave ei 13.07.2000 17.12.1999 2000 E/-/- 1-4
Ready 2 Rumble Boxing Sports, Traditional, Boxing Midway Midway ei 13.01.2000 09.09.1999 1999 T/-/- 1-2
Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 Sports, Traditional, Boxing Midway Midway ei - 23.10.2000 10.03.2000 T/- 1-2
Real Sound: Kaze no Regret Adventure WARP WARP ei 11.03.1999 - - - 1
Record of Lodoss War: Advent of Cardice Role-Playing, Action RPG Neverland Conspiracy Entertainment kyllä 29.06.2000 26.02.2001 15.12.2000 M/-/- 1
Red Dog: Superior Firepower Driving, Car Combat Argonaut Games Crave kyllä - 31.10.2000 2000 T/- 1-4
Redux: Dark Matters Action, Shooter, Scrolling KTX Software kyllä - 27.01.2014 - - 1
Reel Fishing: Wild Sports, Nature, Fishing West One Natsume kyllä 22.02.2001 27.07.2001 - E/- 1
Resident Evil 2 Action Adventure, Horror Capcom Capcom ei 22.12.1999 06.12.2000 24.04.2000 M/-/- 1
Resident Evil 3: Nemesis Action Adventure, Horror Capcom Capcom ei 16.11.2000 17.11.2000 21.12.2000 M/-/- 1
Resident Evil Code: Veronica Action Adventure, Horror Capcom Capcom ei 03.02.2000 29.02.2000 26.05.2000 M/-/- 1
Rez Action, Shooter, Rail UGA Sega ei 22.11.2001 - 11.01.2002 -/- 1
The Ring: Terror's Realm Action Adventure, Horror Asmik Ace Entertainment Infogrames kyllä 24.02.2000 22.08.2000 - M/- 1
Rippin' Riders Sports, Snowboarding UEP Systems Sega kyllä 26.08.1999 10.11.1999 15.11.1999 E/- 1-2
Roadsters Driving, Racing, Arcade UEP Systems Sega ei - 21.11.2000 07.07.2000 E/- 1-2
Roommania#203 Strategy, Breeding, Constructing Sega Sega ei 27.01.2000 - - - 1
Roommate Asami: Okusama wa Joshikousei Director's Edition Adventure Fupac Datam Polystar kyllä 21.11.2002 - - - 1
Roommate Novel: Sato Yuka Adventure Fupac Datam Polystar kyllä 29.06.2000 - - - 1
Run=Dim Strategy Digital Dream Idea Factory kyllä 06.09.2001 - - - 1
Rune Caster Strategy, Breeding, Constructing Hudson Vision Games kyllä 24.08.2000 - - - 1
Rune Jade Role-Playing Hudson Hudson kyllä Malline:Cancelled - - - 1
Rush Rush Rally Racing Driving, Racing, Arcade Senile Team redspotgames ei - - 04.11.2009 - 1-4
Sakura Momoko Gekijou: Kojikoji Miscellaneous, Party Marvelous Marvelous kyllä 20.04.2000 - - - 1
Sakura Taisen Strategy M2 Sega ei 25.05.2000 - - - 1
Sakura Taisen 2 Action Overworks Overworks ei 21.09.2000 - - - 1
Sakura Taisen 3 Action RED Entertainment Sega ei 22.03.2001 - - - 1
Sakura Taisen 4 Action RED Entertainment Sega Malline:Console 21.03.2002 - - - 1
Sakura Taisen Online Strategy RED Entertainment Sega kyllä 20.12.2001 - - - 1
Sakura Taisen Kinematron Hanagumi Mail Miscellaneous RED Entertainment Sega kyllä 28.12.2000 - - - 1
Samba de Amigo Miscellaneous, Rhythm, Music Sonic Team Sega ei 27.04.2000 16.10.2000 08.12.2000 E/-/- 1-2
San Francisco Rush 2049 Driving, Racing, Futuristic Midway Midway ei - 06.09.2000 2000 E/- 1-4
San Goku Shi VI Strategy Koei Koei ei 25.03.1999 - - - 1
San Goku Shi VI with Power-Up Kit Strategy Koei Koei ei 06.04.2000 - - - 1
Seaman Breeding, Constructing Vivarium Sega ei 29.07.1999 09.08.2000 - T/- 1
Seaman: Kindan no Pet 2001 Breeding, Constructing Vivarium Vivarium kyllä 10.08.2000 - - - 1
Sega Bass Fishing Sports, Nature, Fishing Sims Sega ei 01.04.1999 30.09.1999 14.10.1999 E/-/- 1
Sega Bass Fishing 2 Sports, Nature, Fishing Wow Entertainment Sega kyllä 30.08.2001 21.08.2001 - E/- 1
Sega GT Driving, Racing, Arcade TOSE Sega Malline:Console 17.12.2000 29.08.2000 01.12.2000 E/-/- 1-2
Segagaga Simulation Sega Sega kyllä 29.03.2001 - - - 1-2
Sega Marine Fishing Driving, Racing, Arcade Wow Entertainment Sega Malline:Console 17.12.2000 20.08.2000 - E/- 1-2
Sega Rally Championship 2 Driving, Racing, Arcade Sega AM3 Sega Malline:Console 28.01.1999 31.10.1999 14.10.1999 E/- 1-2
Sega Smash Pack Vol. 1 Sega Sega kyllä - 31.01.2001 -
Sega Swirl Puzzle Tremor Entertainment Sega Malline:Console 2000 2000 2000 E/-/- 1-4
Sega Tetris Puzzle Wow Entertainment Sega ei 23.11.2000 - - - 1
Sega Worldwide Soccer 2000 Sports, Traditional, Soccer, Sim Sega Sega kyllä - - 01.12.1999 - 1-4
Sega Worldwide Soccer 2000 Euro Edition Sports, Traditional, Soccer, Sim Silicon Dreams Sega kyllä - - 30.06.2000 - 1-4
Seirai Hata RayBlade Strategy Winky Soft Winky Soft ei 28.09.2000 - - - 1
Sekai Fushigi Hakken! Troya Simulation NEC Interchannel Sega kyllä 22.07.1999 - - - 1
Sengoku Turb Simulation NEC Interchannel NEC Interchannel kyllä 14.01.1999 - - - 1
Sengoku Turb F.I.D. Simulation NEC Interchannel NEC Interchannel kyllä 23.12.1999 - - - 1
Sentimental Graffiti 2 Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel Malline:Console 27.07.2000 - - - 1
Sentimental Graffiti: Yakusoku Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel ei 25.12.2003 - - - 1
Seventh Cross Evolution Role-Playing Atypical Alchemists Associate UFO Interactive kyllä 23.12.1998 15.01.2000 - T/- 1
Shadow Man Action Adventure, Horror Acclaim Acclaim ei - 30.11.1999 1999 M/- 1
Shanghai Dynasty Miscellaneous, Board Games Success Success Malline:Console 16.03.2000 - - - 1-2
Shenmue Action Adventure, Modern Sega AM2 Sega kyllä 29.12.1999 07.11.2000 06.11.2000 T/-/- 1
Shenmue II Action Adventure, Modern Sega AM2 Sega ei 26.09.2001 - 23.11.2001 - 1
Shikigami no Shiro II Action, Shooter, Scrolling Alfa System Alfa System ei 25.03.2004 - - - 1-2
Shin Honkaku Hanafuda Miscellaneous, Card Battle Altron Altron kyllä 22.07.1999 - - - 1-2
The Shinri Game Adventure Visit Visit ei 01.02.2001 - - - 1-2
Shinseiki Evangelion: Ayanami Rei Ikusei Keikaku Strategy, Breeding, Constructing West One Broccoli ei 18.04.2002 - - - 1-2
Shinseiki Evangelion: Typing E-Keikaku Miscellaneous Gainax Gainax ei 19.04.2001 - - - 1
Shirotsume Kusa Hanashi: Episode of the Clovers Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel kyllä 26.06.2003 - - - 1
Silent Scope Action, Shooter, Rail Konami Konami ei 12.10.2000 23.10.2000 06.11.2000 T/-/- 1
Silver Action, Shooter, Rail Spiral House Infogrames Malline:Console - 29.06.2000 23.06.2000 M/-/- 1
Sister Princess Adventure Stack Media Works ei 28.03.2002 - - - 1
Skies of Arcadia RPG, JRPG Overworks Sega ei 05.10.2000 13.11.2000 27.04.2001 T/-/- 1
Slave Zero Action Accolade Infogrames Malline:Console - 31.10.1999 1999 T/- 1-4
Sno-Cross Championship Racing Driving, Racing, Snow, Water UDS Infogrames ei - 30.11.2000 19.01.2001 E/- 1-4
Snow Adventure NEC Interchannel NEC Interchannel ei 25.09.2003 - - - 1
Soccer Tsuku Tokudai Gou J.League Pro Soccer Club o Tsukurou! Sports, Traditional, Soccer, Sim Sega Sega kyllä 21.12.2000 - - - 1
Soccer Tsuku Tokudai Gou 2: J.League Pro Soccer Club o Tsukurou! Sports, Traditional, Soccer, Sim Sega Sega kyllä 13.12.2001 - - - 1
Soldier of Fortune Action, Shooter, First-Person, Modern Runecraft Crave ei - 24.07.2001 2001 M/- 1
Sonic Adventure Action, Platformer, 3D Sonic Team Sega ei 23.12.1998 09.09.1999 14.10.1999 E/-/- 1
Sonic Adventure 2 Action, Platformer, 3D Sonic Team Sega ei 23.06.2001 18.06.2001 23.06.2001 E/-/- 1-2
Sonic Shuffle Miscellaneous, Party Sonic Team Sega kyllä 21.12.2000 13.11.2000 09.03.2001 E/-/- 1-4
Sorcerian Role-Playing, Action RPG Victor Interactive Software Victor Interactive Software ei 27.04.2000 - - - 1
Soul Fighter Action, Beat-'Em Up Toka Mindscape kyllä - 31.10.1999 1999 T/- 1-4
Soulcalibur Action, Fighting, 3D Namco Namco ei 05.08.1999 09.09.1999 01.12.1999 T/-/- 1-2
South Park Rally Driving, Racing, Kart Tantalus Interactive Acclaim ei - 30.06.2000 07.07.2000 M/- 1-4
South Park: Chef's Luv Shack Action Acclaim Acclaim ei - 31.10.1999 26.11.1999 M 1-4
Space Channel 5 Miscellaneous, Rhythm, Dancing UGA Sega ei 16.12.1999 04.06.2000 06.10.2000 T/-/- 1
Spawn: In the Demon's Hand Action, Shooter, Third-Person, Fantasy Capcom Capcom Malline:Console 10.08.2000 01.10.2000 19.01.2001 M/-/- 1
Spec Ops II: Omega Squad Action, Shooter, Third-Person, Tactical, Modern Runecraft Ripcord Games kyllä - 24.10.2000 2000 T/- 1
Speed Devils Driving, Racing, Arcade Ubisoft Montreal Ubisoft Malline:Console 18.11.1999 14.10.1999 1999 E/-/- 1-2
Speed Devils: Online Racing Driving, Racing, Arcade Ubisoft Montreal Ubisoft kyllä - 13.12.2000 02.02.2001 E/- 1-5
Spider-Man Action Adventure, Sci-Fi Treyarch Activision ei - 19.04.2001 29.06.2001 E/- 1
Spirit of Speed 1937 Action Adventure, Sci-Fi Broadsword Interactive LJN Ltd. Malline:Console 05.04.2001 31.07.2000 09.06.2000 E/- 1
Sports Jam Sports, Other Wow Entertainment Agetec, Inc. kyllä - 18.07.2001 12.04.2001 E/- 1-4
Star Wars Episode I: Jedi Power Battles Action, Beat 'em up LucasArts LucasArts ei - 18.10.2000 13.10.2000 T 1-2
Star Wars Episode I Racer Driving, Racing, Futuristic LucasArts LucasArts ei - 04.04.2000 04.08.2000 E/- 1-2
Star Wars: Demolition Action, Beat 'em up Luxoflux, Inc. LucasArts ei - 19.11.2000 15.12.2000 T/- 1-2
StarLancer Simulation, Sci-Fi, Small Spaceship Digital Anvil Crave Malline:Console - 27.11.2000 30.03.2001 T/- 1
Street Fighter Alpha 3 Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 08.07.1999 31.05.2000 29.09.2000 T/-/- 1-3
Street Fighter III: 3rd Strike Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 29.06.2000 04.10.2000 2000 T/-/- 1-2
Street Fighter III: Double Impact Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 16.12.1999 19.06.2000 15.09.2000 T/-/- 1-2
Striker Pro 2000 Sports, Traditional, Soccer, Sim Rage Software Infogrames ei - 31.05.2000 1999 T/-/- 1-2
Stunt GP Driving, Racing, Kart Team17 EON Digital Entertainment ei - - 08.06.2001 - 1-4
Stupid Invaders Adventure Xilam Ubisoft Malline:Console - 28.06.2001 18.05.2001 T/-/- 1
Sturmwind Action, Shooter, Scrolling Duranik (Unlicensed) redspotgames kyllä 24.04.2013 24.04.2013 24.04.2013 - 1
Suigetsu Mayoi-Gokoro Adventure Kid Kid ei 28.10.2004 - - - 1
Suika Adventure Princess Soft Princess Soft ei 18.07.2002 - - - 1
Sunrise Eiyuutan Role-Playing Atelier-Sai Atelier-Sai kyllä 02.12.1999 - - - 1-2
Super Euro Soccer 2000 Sports, Traditional, Soccer, Sim Rage Software Imagineer kyllä 06.04.2000 - - - 1-4
Super Magnetic Neo Action Genki Crave kyllä 03.02.2000 12.06.2000 04.08.2000 E/-/- 1
Super Producers Strategy, Breeding, Constructing Hudson Hudson kyllä 11.11.1999 - - - 1
Super Puzzle Fighter II X for Matching Service Puzzle, Matching Capcom Capcom ei 05.07.2001 - - - 1
Super Robot Taisen Alpha Strategy, Turn-Based, Sci-Fi Banpresto Banpresto ei 30.08.2001 - - - 1
Super Runabout: San Francisco Edition Driving, Mission-based Climax Entertainment Interplay kyllä 25.05.2000 28.10.2000 08.12.2000 E/-/- 1
Super Street Fighter II X for Matching Service Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 22.12.2000 - - - 1
Surf Rocket Racers Driving, Racing, Futuristic CRI Crave kyllä - 28.02.2001 2000 E/- 1-2
Suzuki Alstare Extreme Racing Driving, Racing, Futuristic Criterion Games Ubisoft Malline:Console 29.04.1999 16.11.1999 10.11.1999 E/-/- 1-2
Sweet Season Adventure Takuyo Takuyo kyllä 23.10.2003 - - D 1
Sword of the Berserk: Guts' Rage Action, Beat 'em up ASCII Entertainment Eidos Interactive kyllä 16.12.1999 29.02.2000 2000 M/-/- 1
Sydney 2000 Sports Attention to Detail Eidos Interactive ei 26.10.2000 31.08.2000 2000 E/-/- 1-2
Taisen Net Gimmick: Capcom & Psikyo All Stars Puzzle Psikyo Capcom kyllä 28.06.2001 - - - 1-2
Tako no Marine Miscellaneous, Board Games Micro Cabin Micro Cabin kyllä 16.05.2002 - - - 1-2
Tamakyuu Adventure S-Neo NEC Interchannel Malline:Console 29.01.2004 - - C 1
Tanaka Torahiko no Uru Toraryuu Shogi Miscellaneous, Board Games Arc System Works Arc System Works ei 11.11.1999 - - - 1-4
Tantei Shinshi Dash! Adventure Abel Software Abel Software kyllä 21.12.2000 - - - 1
Taxi 2 Driving, Mission-based Blue Sphere Games Ubisoft ei - - 30.11.2000 - 1
Tech Romancer Action, Fighting, 3D Capcom Capcom Malline:Console 13.01.2000 31.03.2000 07.07.2000 E/-/- 1-2
Tee Off Sports, Traditional, Golf, Arcade Bottom Up Acclaim kyllä - 31.12.1999 12.01.2000 E/- 1-4
Tennis 2K2 Sports, Traditional, Tennis Hitmaker Sega ei 15.11.2001 24.10.2001 23.11.2001 E/-/- 1-4
Tenohirao, Taiyouni Adventure Princess Soft Princess Soft ei 25.03.2004 - - - 1
Tentama: 1st Sunnyside Adventure Kid Kid ei 25.10.2001 - - - 1
Tetris 4D Puzzle Bullet Proof Software Bullet Proof Software kyllä 23.12.1998 - - - 1-4
Test Drive 6 Driving, Racing, Arcade Pitbull Syndicate Infogrames ei - 30.11.1999 - E/-/- 1-2
Test Drive Le Mans Driving, Racing, Arcade Infogrames Melbourne House Infogrames ei 15.03.2001 13.11.2000 17.11.2000 E/-/- 1-2
Test Drive V-Rally Driving, Racing, Arcade Eden Studios Infogrames ei - 02.07.2000 2000 E/-/- 1-4
Time Stalkers Role-Playing, Console-style RPG Climax Entertainment Sega kyllä 15.09.1999 30.09.1999 10.11.2000 T/-/- 1
TNN Motorsports HardCore Heat Driving, Racing, Rally, Offroad CRI ASC Games kyllä 08.07.1999 09.09.1999 1999 E/-/- 1-2
Tokyo Xtreme Racer Driving, Mission-based Genki Crave kyllä 24.06.1999 09.09.1999 1999 E/-/- 1-2
Tokyo Xtreme Racer 2 Driving, Mission-based Genki Crave kyllä 22.06.2000 01.09.2000 22.12.2000 E/-/- 1-2
Tokusatsu Bouken Katsugeki Super Hero Retsuden Adventure ALU Banpresto kyllä 27.07.2000 - - - 1
Tokyo Bus Annai: Bijin Bug Guide Tenjou Pack Strategy, Breeding, Constructing Fortyfive Fortyfive kyllä 21.12.2000 - - - 1
Tokyo Bus Guide Strategy, Breeding, Constructing Fortyfive Fortyfive ei 23.12.1999 - - - 1
Tom Clancy's Rainbow Six Action, Shooter, First-Person, Tactical, Modern Pipe Dream Interactive Majesco Games ei - 09.05.2000 02.02.2001 T/- 1
Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear Action, Shooter, First-Person, Tactical, Modern Pipe Dream Interactive Red Storm Entertainment ei - 20.11.2000 2000 T/- 1-4
Tomb Raider: Chronicles Action Adventure, Modern Core Design Eidos Interactive ei - 19.11.2000 15.12.2000 T/- 1
Tomb Raider: The Last Revelation Action Adventure, Modern Core Design Eidos Interactive ei 19.07.2000 27.03.2000 24.03.2000 T/-/- 1
Tony Hawk's Pro Skater Sports, Skateboarding Treyarch Activision ei - 29.06.2000 29.06.2000 T/- 1-2
Tony Hawk's Pro Skater 2 Sports, Skateboarding Treyarch Activision ei - 06.11.2000 15.12.2000 T/- 1-2
Toy Commander Action No Cliche Sega kyllä 06.01.2000 30.09.1999 14.10.1999 T/-/- 1-4
Toy Racer Driving, Racing, Arcade No Cliche Sega kyllä - - 22.12.2000 - 1-4
Treasure Strike Adventure h.a.n.d. inc. Kid kyllä 17.02.2000 - - - 1-4
TrickStyle Sports, Skateboarding Criterion Games Acclaim Malline:Console - 09.09.1999 1999 T/- 1-2
Tricolore Crise Role-Playing Victor Interactive Software Victor Interactive Software kyllä 09.11.2000 - - - 1
Triggerheart Exelica Action, Shooter, Scrolling Warashi Warashi ei 22.02.2007 - - A 1
Trizeal Action, Shooter, Scrolling Triangle Service Triangle Service Malline:Console 07.04.2005 - - - 1
Tsuki wa Higashi ni Ha Nishi na: Operation Sanctuary Miscellaneous, Virtual Life Alchemist Alchemist ei 24.06.2004 - - C 1
Twinkle Star Sprites Action, Shooter, Scrolling SNK SNK ei 23.03.2000 - - - 1
Typing of the Date Action Hudson Hudson kyllä 27.09.2001 - - - 1
The Typing of the Dead Action, Shooter, Light Gun Smilebit Sega ei 30.03.2000 23.01.2001 - T/- 1-2
UEFA Dream Soccer Sports, Traditional, Soccer, Sim Silicon Dreams Sega kyllä - - 08.12.2000 - 1-4
Ultimate Fighting Championship Action, Fighting, 3D Anchor Crave ei 25.01.2001 29.08.2000 2000 T/-/- 1-2
Undercover AD2025 Kei Adventure Pulse Interactive Pulse Entertainment kyllä 27.01.2000 - - - 1
Under Defeat Action, Shooter, Scrolling G.Rev G.Rev ei 23.03.2006 - - - 1-4
Unreal Tournament Action, Shooter, First-Person, Sci-Fi Secret Level Infogrames ei - 13.03.2001 29.06.2001 M/- 1-2
Urban Chaos Action, Shooter, First-Person, Sci-Fi Mucky Foot Productions Eidos Interactive ei - 13.11.2000 06.10.2000 M/- 1-2
Utau * Tumbling Dice Adventure, First-Person, Modern Ecole Reindeer ei 24.06.2004 - - - 1
Vampire Chronicle Action, Fighting, 2D Capcom Capcom ei 10.08.2000 - - - 1
Vanishing Point Driving, Racing, Arcade Clockwork Games Acclaim ei - 21.12.2000 09.03.2001 M/- 1-2
Vermilion Desert Strategy River Hill Software River Hill Software kyllä 02.12.1999 - - - 1
Vigilante 8: 2nd Offense Driving, Car Combat Luxoflux, Inc. Activision ei 23.03.2000 30.11.1999 18.02.2000 T/-/- 1-4
Virtua Athlete 2000 Sports Hitmaker Sega ei 27.07.2000 10.08.2001 2000 E/-/- 1-4
Virtua Cop 2 Action, Shooter, Light Gun Sega AM2 Sega ei 02.03.2000 - - - 1-4
Virtua Fighter 3tb Action, Fighting, 3D Genki Sega kyllä 27.11.1998 18.10.1999 14.10.1999 T/-/- 1-2
Virtua Striker 2 Sports, Traditional, Soccer, Arcade Sega Sega kyllä 02.12.1999 29.02.2000 29.02.2000 E/-/- 1-2
Virtua Tennis Sports, Traditional, Tennis Hitmaker Sega kyllä 23.11.2000 12.07.2000 08.09.2000 E/-/- 1-2
Wacky Races Driving, Racing, Kart Infogrames Infogrames ei - 26.06.2000 30.06.2000 E/- 1-4
Walt Disney World Quest: Magical Racing Tour Driving, Racing, Kart Crystal Dynamics Eidos Interactive ei - 19.07.2000 2000 E/- 1-4
Weakness Hero Torauman Action Fortyfive Fortyfive kyllä 28.02.2002 - - - 1-2
Web Mystery: Yochi Yume o Kenru Neko Adventure Mebius Mebius kyllä 22.04.1999 - - - 1-2
Wetrix+ Puzzle Crystal Dynamics Eidos Interactive ei - 31.12.1999 31.03.2000 E/- 1-2
Who Wants to Be a Millionaire? Miscellaneous, Trivia, Game Show Hothouse Creations Eidos Interactive ei - - 29.09.2000 - 1-2
Who Wants to Beat Up a Millionaire? Action Hypnotix Simon & Schuster Interactive Malline:Console - 01.12.2000 - E/- 1-2
Wild Metal Action DMA Design Rockstar Games Malline:Console - 01.02.2000 2000 E/- 1-2
Wind -a breath of heart- Adventure Koei Koei ei 30.01.2003 - - - 1
Wind and Water: Puzzle Battles Adventure Yuan Works redspotgames Malline:Console - - 01.11.2008 - 1
Winning Post 4 Program 2000 Sports, Horse Racing Koei Koei ei 30.03.2000 - - - 1-4
World Neverland Plus: Orurudo Oukoku Monogatari Strategy, Breeding, Constructing Riverhillsoft Riverhillsoft kyllä 15.07.1999 - - - 1-4
World Neverland 2 Plus Strategy, Breeding, Constructing Riverhillsoft Riverhillsoft kyllä 30.03.2000 - - - 1-4
World Series Baseball 2K1 Sports, Traditional, Baseball, Sim Visual Concepts Sega kyllä 22.03.2001 17.07.2000 - E/- 1-4
World Series Baseball 2K2 Sports, Traditional, Baseball, Sim Visual Concepts Sega ei 18.04.2002 2001 - E/- 1-4
Worms Armageddon Strategy Team17 Hasbro Interactive, MicroProse ei - 30.11.1999 30.11.1999 E/- 1-4
Worms World Party Strategy Team17 Titus Interactive ei - 03.06.2001 27.04.2001 E/- 1-4
WWF Attitude Action, Fighting Acclaim Acclaim ei - 10.11.1999 1999 T/- 1-4
WWF Royal Rumble Action, Fighting Yuke's THQ kyllä 26.04.2001 01.08.2000 22.09.2000 T/-/- 1-4
Xtreme Sports Sports, Other Innerloop Infogrames Malline:Console 06.09.2001 27.11.2000 27.10.2000 E/-/- 1-4
Yoshia no Oka de Nekoronde... Adventure Naxat Soft Naxat Soft kyllä 20.12.2001 - - - 1
Yu Suzuki Game Works Vol. 1 Miscellaneous, Compilation Sega AM2 Sega kyllä 20.12.2001 - - - 1
Yukawa Moto Senmu no Okatara Ikushi Miscellaneous, Compilation Sega Sega kyllä 20.03.1999 - - - 1
Yuki Katari Adventure Takuyo Takuyo ei 26.12.2002 - - - 1
Yukyu Gensokyoku 3: Perpetual Blue Adventure Media Works Media Works ei 22.12.1999 - - - 1
Yume no Tsubasa: Fate of Heart Adventure, First-Person, Modern Kid Kid kyllä 26.07.2001 - - - 1
Yume Uma Ken '99 Internet Sports, Other Shangri-La Shangri-La kyllä 21.10.1999 - - - 1
Zero Gunner 2 Action, Shooter, Scrolling Sega Sega Malline:Console 06.09.2001 - - - 1-4
Zombie Revenge Action, Beat 'em up Sega Sega kyllä 25.11.1999 31.12.1999 09.06.2000 M/-/- 1-4
Zusar Vasar Driving, Racing, Futuristic Real Vision Real Vision kyllä 27.07.2000 - - - 1-4