Luettelo Rage Against the Machinen kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo kaikista Rage Against the Machine -yhtyeen kappaleista.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ashes in the Fall (The Battle of Los Angeles)
  • Autologic
  • Ain't Nothing Da Fuck With

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Bulls on Parade (Evil Empire)
  • Born of a Broken Man (The Battle of Los Angeles)
  • Bombtrack (Rage Against the Machine)
  • Bullet in the Head (Rage Against the Machine)
  • Beautiful World (Renegades) (Devo-cover)
  • Black Steel in the Hour of Chaos
  • Born As Ghosts (The Battle of Los Angeles)
  • Bombs Over Baghdad (OutKast vs. Rage Against the Machine, alun perin OutKastin kappale)
  • Bounce
  • Bombtrack (Acoustic Version)

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Calm like a Bomb (The Battle of Los Angeles)
  • Clear the Lane
  • Clamp Down

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Down on the Street (Renegades) (The Stooges-cover)
  • Down Rodeo (Evil Empire)
  • Darkness of Greed

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • End of the Tunnel

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Fuck the Police (NWA-cover)
  • Fistful of Steel (Rage Against the Machine)
  • Freedom (Rage Against the Machine)

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Guerilla Radio (The Battle of Los Angeles)

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hit the Deck
  • How I Could Just Kill a Man (Renegades) (Cypress Hill cover))
  • Hadda Be Playing on the Jukebox

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • In My Eyes (Renegades) (Minor Threat-cover)
  • I´m Housin (Renegades) (EPMD-cover)

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Killing in the Name (Rage Against the Machine)
  • Know your Enemy (Rage Against the Machine)
  • Kick Out the Jams (Renegades) (MC5 cover)

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Microphone Fiend (Renegades) (Eric B & Rakim-cover)
  • Maggie´s Farm (Renegades) (Bob Dylan-cover)
  • Mic Check (The Battle of Los Angeles)
  • Maria (The Battle of Los Angeles)
  • Mindset a Threat
  • Memory of the Dead (Land and Liberty)(Rage Against The Machine-DVD)

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Narrows
  • No Shelter (Godzilla-soundtrack)
  • New Millenium Homes (The Battle of Los Angeles)

0[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • One Man Army
  • One Man Army (Instrumental)

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Producer
  • Pistol Grip Pump (Renegades) (Volume 10-cover)
  • People of the Sun (Evil Empire)

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Renegades of Funk (Renegades) (Afrika Bambaataa-cover)
  • Roll Right (Evil Empire)
  • Revolution
  • Revolver (Evil Empire)
  • Reaction 105

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Settle for Nothing (Rage Against the Machine)
  • Snakecharmer (Evil Empire)
  • Sleep Now in the Fire (The Battle of Los Angeles)
  • Street Fighting Man (Renegades) (Rolling Stones-cover)

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Township Rebellion (Rage Against the Machine)
  • The Ghost of Tom Joad (Renegades) (Bruce Springsteen-cover)
  • Tire Me (Evil Empire)
  • Take the Power Back (Rage Against the Machine)
  • Testify (The Battle of Los Angeles)

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Voice of the Voiceless (The Battle of Los Angeles)
  • Vietnow (Evil Empire)

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • War Within a Breath (The Battle of Los Angeles)
  • Wind Below (Evil Empire)
  • Wake Up (Rage Against the Machine)
  • Without a Face (Evil Empire)

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Year of the Boomrang (Evil Empire)

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Zapata's Blood