Luettelo Pokémon-sarjan Johton ja Sinnoh’n alueiden rintamapäälliköistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Pokémon-peli- ja animesarjan rintamapäälliköistä (engl. Frontier Brains) Johton ja Sinnoh’n alueilla. Ottelurintama (engl. Battle Frontier) on peleissä Pokémon Diamond ja Pearl sekä HeartGold ja SoulSilver Johton ja Sinnoh’n alueilla sijaitseva haaste, jossa on voitettava viisi rintamapäällikköä, erityisen voimakasta kouluttajaa, näiden omissa ottelulaitoksissa. Voiton merkkinä kouluttaja saa rintamapäälliköltä yhden muistopainatuksena (engl. Commemorative print) tunnetun valokuvan.

Tornijohtaja Palmer

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Palmer (jap. クロツグ, Kurotsugu) tunnetaan Tornijohtajana (engl. Tower Tycoon) johtamansa ottelupaikkan, Ottelutornin (engl. Battle Tower), mukaan. Hän on peleissä ensimmäinen haastettava rintamapäällikkö. Palmer on myös Barryn (joka on Diamondissa ja Pearlissa pelaajan kilpakumppani) isä.

Palmer on rintamapäälliköistä ainut, joka on esiintynyt myös animessa. Hän esiintyi ensin jaksossa Mystinen matka historiaan!, kun Ash Ketchum, Dawn ja Brock saapuivat Dawnin ja Barryn kotikaupunkiin Twinleaf Towniin. Seuraavassa jaksossa, Haasteellinen vastustaja!, he osallistuvat Festivaaliotteluhaasteeseen, jonka voittaja pääsisi näytösotteluun Palmeria vastaan. Ash voittaa turnauksen mutta hän ja Pikachu häviävät ottelun Palmeria ja tämän Rhyperioria vastaan.

Tehtaanjohtaja Thornton

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Thornton (jap. ネジキ, Neziki) tunnetaan Tehtaanjohtajana (engl. Factory Head) johtamansa ottelupaikan, Ottelutehtaan (engl. Battle Factory), mukaan. Hän on peleissä toinen haastettava rintamapäällikkö. Hän on hyvin älykäs ja väittää keksineensä laitteen, jolla voi analysoida vastustajan pokémonit.

Pelihallitähti Dahlia

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dahlia (jap. ダリア, Dahlia) tunnetaan Pelihallitähtenä (engl. Arcade Star) johtamansa ottelupaikan, Ottelupelihallin (engl. Battle Arcade), mukaan. Hän on peleissä kolmas haastettava rintamapäällikkö. Hän on hyvin muotitietoinen ja ihailee myös Kanton ja Hoennin rintamapäälliköihin kuuluvan Fantinan tanssityyliä.

Linnapalvelija Darach

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Darach (jap. コクラン, Kokuran) tunnetaan Linnapalvelijana (engl. Castle Valet) johtamansa ottelupaikan, Ottelulinnan (engl. Battle Castle), mukaan. Hän on peleissä neljäs haastettava rintamapäällikkö. Hän toimii rintamapäällikkönä linnan todellisen omistajan, Caitlinin, käskystä.

Halliemäntä Argenta

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Argenta (jap. ケイト Kate) tunnetaan Halliemäntänä (engl. Hall Matron) johtamansa ottelupaikan, Otteluhallin (engl. Battle Hall), mukaan. Hän on peleissä viides haastettava rintamapäällikkö. Käsikonsolipeleissä hänet pääsee haastamaan vasta 50 peräkkäisen voiton jälkeen, kun taas muut rintamapäälliköt voi haastaa jo 21 peräkkäisen voiton jälkeen.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.