Luettelo PlayStation VR -peleistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo videopeleistä, jotka tukevat PlayStation VR -virtuaalilaseja.

|Kyllä = Yksinoikeudella vain tällä alustalla
|Ajoitettu = Yksinoikeudella tietyn ajan
|Ei = Saatavilla kaikilla alustoilla
Nimi Lajityyppi Kehittäjä Julkaisija Yksinoikeus Julkaisu Viitteet
NA EU JP
100ft Robot Golf Sports No Goblin No Goblin Ajoitettu 10.Oct.2016 10.Oct.2016 TBA
Ace Banana Action Oasis Games Oasis Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Ace Combat 7 Combat Flight Sim Project Aces Bandai Namco Ent. kyllä TBA TBA TBA
Albino Lullaby Horror Ape Law Ape Law ei TBA TBA TBA
Allumette Interactive Movie Penrose Studios Penrose Studios ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Ancient Amuletor Action, tower defense TiGames Time of Virtual Reality ei 2017 2017 2017
The American Dream FPS Samurai Punk Samurai Punk ei TBA TBA TBA
The Apollo 11: VR Experience Simulation David Whelan Immersive VR Education ei TBA 1.Mar.2017 TBA
Aquarion Evol Action Satelight Satelight kyllä TBA TBA TBA
Arizona Sunshine Survival FPS Vertigo Games Jaywalker Int. ei TBA TBA TBA
Atom Universe Simulation Atom Republic Atom Republic ei TBA TBA TBA
Ark: Survival Evolved Action-Adventure Studio Wildcard Studio Wildcard ei TBA TBA TBA
The Assembly Adventure nDreams nDreams ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Batman: Arkham VR Action-Adventure Rocksteady Studios Warner Bros Ent. Ajoitettu 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Battlezone Vehicular Shooter Rebellion Developments Rebellion Developments Ajoitettu 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Bebylon Battle Royale Brawler Kite & Lightning Kite & Lightning ei TBA TBA TBA
Bound Platformer, Action Plastic Sony Interactive Ent. kyllä 16.Aug.2016 16.Aug.2016 16.Aug.2016
The Brookhaven Experiment Survival Horror Phosphor Games Phosphor Games ei 13.Oct.2016 09.Nov.2016 TBA
Carnival Games VR Party 2K Games 2K Games ei 28.Oct.2016 28.Oct.2016 12.Jan.2017
Carpe Lucem – Seize the Light Puzzle Hammer Labs Application Systems ei TBA TBA TBA
Chernobyl VR Project Adventure The Farm 51 The Farm 51 ei TBA TBA TBA
Classroom Aquatic Simulation Sunken Places Sunken Places ei TBA TBA TBA
CRANGA!: Harbor Frenzy Puzzle HandMade Game HandMade Game ei 2017 TBA TBA
Crystal Rift Adventure Psytec Games Psytec Games Ltd ei 29.Nov.2016 29.Nov.2016 TBA
Cyber Danganronpa VR: The Class Trial Adventure Spike Chunsoft Spike Chunsoft kyllä 7.Mar.2017 10.Mar.2017 13.Oct.2016
Darknet Puzzle Archiact Interactive Ltd Archiact Interactive Ltd ei 7.Mar.2017 7.Mar.2017 TBA
Dead or Alive Xtreme 3 Sports, Dating-Sim Tecmo Koei Tecmo Koei ei TBA TBA 24.Jan.2017
Dead Secret Horror Robot Invader Robot Invader ei TBA TBA TBA
Dexed Action Ninja Theory Ninja Theory ei 31.Jan.2017 1.Feb.2017 TBA
Dino Frontier Simulation Uber Ent. Uber Ent. kyllä TBA TBA TBA
Dirt Rally Racing Codemasters Codemasters ei 21.Feb.2017 21.Feb.2017 21.Feb.2017
Distance Racing Refract Studios Refract Studios ei TBA TBA TBA
Don't Knock Twice Horror Wales Interactive Wales Interactive ei 2017 2017 TBA
Driveclub VR Racing Evolution Studios Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Dying: Reborn Horror, Puzzle Oasis Games Oasis Games ei 28.Feb.2017 28.Feb.2017 TBA
Eagle Flight Flight Combat Ubisoft Ubisoft ei 8.Nov.2016 8.Nov.2016 9.Nov.2016
Earthlight Interactive Experience Opaque Media Opaque Media ei TBA TBA TBA
Eclipse FPS Adventure White Elk Studios White Elk Studios ei TBA TBA TBA
Eve: Gunjack Space Shooter CCP Games CCP Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Eve: Valkyrie Space Shooter CCP Games CCP Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Fantastic Contraption Puzzle Northway Games Radial Games ei 2017 2017 TBA
Farpoint FPS Impulse Gear Sony Interactive Ent. kyllä 16.May.2017 16.May.2017 16.May.2017
Fat City VR Puzzle Heavy Iron Studios Heavy Iron Studios ei 15.Dec.2016 TBA TBA
Fated: The Silent Oath Action-Adventure Frima Studios Frima Originals ei TBA TBA TBA
Filthy Lucre Action, Stealth Fabrik Games Fabrik Games ei 16.Sep.2016 16.Sep.2016 TBA
Final Approach: Pilot Edition Simulation Phaser Lock Int. Phaser Lock Int. ei TBA TBA TBA
Final Fantasy XV: VR Experience Action, RPG Square Enix Square Enix ei TBA TBA TBA
Fly To Kuma Simulation COLOPL Ltd. COLOPL Ltd. ei TBA TBA 13.Oct.2016
Fruit Ninja VR Action, Arcade Halfbrick Studios Pty Ltd. Halfbrick Studios Pty Ltd. ei 20.Dec.2016 20.Dec.2016 TBA
Futuridium VR Shooter MixedBag Games MixedBag Games kyllä TBA TBA TBA
The Gallery: Six Elements Adventure Cloudhead Games Cloudhead Games ei TBA TBA TBA
Gang Beasts Party Boneloaf Games Double Fine Prod. ei TBA TBA TBA
Gary the Gull Interactive Movie Limitless / Motional Limitless / Motional ei 22.Nov.2016 TBA TBA
Get Even FPS The Farm 51 Bandai Namco Ent. ei TBA TBA TBA
Ghost Theory Horror Dreadlocks Dreadlocks ei TBA TBA TBA
Gnog Puzzle KO-OP KO-OP Ajoitettu 2017 2017 TBA
Godling Simulation Solfar Studios Solfar Studios kyllä TBA TBA TBA
Golem Adventure Highwire Games Highwire Games kyllä 2017 2017 TBA
Gran Turismo Sport Simulation Racing Polyphony Digital Sony Interactive Ent. kyllä TBA TBA TBA
Gunship Battle 2 VR Combat Flight Sim Joycity Corp. Joycity Corp. kyllä TBA TBA TBA
Happy Manager Simulation D3 Publisher D3 Publisher kyllä TBA TBA TBA
Harmonix Music VR Music, rhythm Harmonix Music Systems Harmonix Music Systems, Inc kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Hatsune Miku: Project DIVA X HD Rhythm Sega Sega kyllä 30.Aug.2016 30.Aug.2016 25.Aug.2016
Hatsune Miku: VR Future Live Simulation Sega Sega kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Headbutt Factory Heading Action, Puzzle Gemdrops, Inc Gemdrops, Inc kyllä TBA TBA 2017
Headmaster Heading Action, Sports Frame Interactive Frame Interactive kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Hellgate VR Action, RPG HanbitSoft HanbitSoft kyllä TBA TBA TBA
Here They Lie Horror Tangentlemen Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
HoloBall Sports, Arcade TreeFortress Games TreeFortress Games ei 22.Nov.2016 29.Nov.2016 TBA
Holodance Music, Rhythm Narayana Games Narayana Games ei TBA TBA TBA
How We Soar Flight, Adventure Penny Black Studios Penny Black Studios kyllä 29.Nov.2016 29.Nov.2016 TBA
The Hum: Abductions Horror, Sci-fi Totwise Studios Totwise Studios ei TBA TBA TBA
Hustle Kings VR Sports EPOS Game Studios Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Hyper Void: VR Levels Space Shooter InFramez Technology InFramez Technology kyllä 01.Nov.2016 27.Oct.2016 TBA
The Idolm@ster Cinderella Girls Simulation Bandai Namco Ent. Bandai Namco Ent. kyllä TBA TBA 13.Oct.2016
I Expect You To Die Puzzle Schell Games LLC Schell Games LLC ei 13.Dec.2016 TBA TBA
Invasion! Interactive Movie Baobab Studios Inc. Baobab Studios Inc. ei 10.Oct.2016 10.Oct.2016 TBA
iO Moon Adventure Headtrip Games Headtrip Games ei TBA TBA TBA
Job Simulator Simulation Owlchemy Labs Owlchemy Labs ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 15.Dec.2016
Joysound VR Music XING Inc. Sony Interactive Ent. kyllä TBA TBA 13.Oct.2016
Keep Talking and Nobody Explodes Puzzle Steel Crate Games Steel Crate Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Kerser Racing IRIS VR IRIS VR ei TBA TBA TBA
Kismet Interactive Puzzle PSYOP, INC PSYOP, INC ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Kittypocalypse Tower Defense Bolvërk Games Bolvërk Games ei TBA TBA TBA
Korix Real-Time Strategy StellarVR StellarVR ei 2017 2017 TBA
Lethal VR Shooter Three Fields Ent. Team17 ei 20.Dec.2016 20.Dec.2016 TBA
Lens for PS VR Streaming cinema Lens Entertainment Lens Entertainment ei 04.Jan.2017 TBA TBA
Loading Human Adventure Untold Games Maximum Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
The Martian: VR Experience Interactive Experience 20th Century Fox Film Corp. 20th Century Fox Film Corporation ei 15.Nov.2016 15.Nov.2016 TBA
The Mars 2030 Experience Simulation NASA / Fusion Media NASA / Fusion Media ei TBA TBA TBA
Megaton Rainfall Action-Adventure Alfonso del Cerro Pentadimensional Ajoitettu 2017 2017 TBA
Mervils: A VR Adventure Adventure Vitruvius Technologies Inc. Vitruvius Technologies Inc. ei 21.Feb.2017 21.Feb.2017 TBA
Mind: Path to Thalamus Adventure Carlos Coronado Carlos Coronado ei TBA TBA TBA
Mixip Arcade Oasis Games Oasis Games ei TBA TBA TBA
Moto Racer 4 Racing Artefacts Studio Microids ei TBA 03.Nov.2016 TBA
The Modern Zombie Taxi Co. Simulation Vitei Backroom Sony Interactive Ent. kyllä TBA TBA TBA
Mortal Blitz VR FPS Skonec Ent. Skonec Ent. ei TBA TBA TBA
The Music Room Music Chroma Coda Chroma Coda ei TBA TBA TBA
NBA 2K: VR Experience Interactive Experience 2K Games 2K Games ei 22.Nov.2016 22.Nov.2016 12.Dec.2016
Nebulous Action, Puzzle Namazu Studios Namazu Studios ei 30.Aug.2016 TBA TBA
Nighttime Terror 2 Shooter VR Bits VR Bits ei TBA TBA TBA
O! My Genesis VR Simulation XPEC Ent. / Bad Bird XPEC Ent. / Bad Bird kyllä 4.Nov.2016 18.Nov.2016 4.Nov.2016
The Occasional Encounter Interactive Experience UserJoy Technology UserJoy Technology kyllä TBA TBA TBA
Omega Agent Action Fireproof Games Fireproof Games ei TBA TBA TBA
Paranormal Activity: The Lost Soul Horror VRwerx VRwerx ei 2017 2017 TBA
Perfect Simulation nDreams nDreams ei 13.Dec.2016 20.Dec.2016 TBA
The Playroom VR Party SIE Japan Studio Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Pinball FX2 VR Pinball Zen Studios Zen Studios ei 29.Nov.2016 30.Nov.2016 TBA
Pixel Gear Shooter Oasis Games Oasis Games ei 20.Oct.2016 20.Oct.2016 TBA
Pixel Ripped 1989 Simulation, Arcade Pixel Ripped Inc. Pixel Ripped Inc. ei 2017 2017 TBA
PlayStation VR Worlds Interactive Experience SIE London Studio Sony Interactive Ent. kyllä 10.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Pollen Sci-fi Mindfield Games Mindfield Games ei TBA TBA TBA
Polybius Arcade Llamasoft Sony Interactive Ent. Ajoitettu TBA TBA TBA
Proton Pulse Plus Arcade ZeroTransform Inc. ZeroTransform Inc. ei 22.Nov.2016 15.Feb.2017 TBA
Psychonauts in the Rhombus of Ruin Puzzle, platform Double Fine Prod. Double Fine Prod. kyllä 21.Feb.2017 21.Feb.2017 TBA
Q.U.B.E. ² Puzzle Toxic Games Toxic Games ei TBA TBA TBA
Radial-G: Racing Evolved Racing Tammeka Games Tammeka Games ei 2017 2017 TBA
Redemption's Guild Fantasy MORPG Unlit Games Unlit Games TBA TBA TBA
Resident Evil 7: Biohazard Survival Horror Capcom Capcom Ajoitettu 24.Jan.2017 24.Jan.2017 26.Jan.2017
Rez Infinite Rail shooter, music Monstars Enhance Games kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
RIGS: Mechanized Combat League Sports Shooter Guerrilla Cambridge Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Rise of the Tomb Raider: Blood Ties Action-Adventure Crystal Dynamics Square Enix ei 11.Oct.2016 11.Oct.2016 11.Oct.2016
Robinson: The Journey Action-Adventure Crytek Crytek Ajoitettu 8.Nov.2016 9.Nov.2016 30.Nov.2016
Rollercoaster Dreams Simulation Bimboosoft Bimboosoft kyllä 20.Dec.2016 20.Dec.2016 22.Dec.2016
Snow Sports Poppermost Productions Poppermost Productions ei TBA TBA TBA
Space Rift Space Adventure bitComposer bitComposer ei 15.Nov.2016 15.Nov.2016 TBA
Sports Bar VR Sports Cherry Pop Games Cherry Pop Games ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
StarBlood Arena Arena, Shooter WhiteMoon Dreams Sony Interactive Ent. kyllä 11.Apr.2017 11.Apr.2017 TBA
Starship Disco Rhythm, Shooter Solus Games Solus Games ei 15.Dec.2016 21.Dec.2016 TBA
Star Trek: Bridge Crew Social, Adventure Red Storm Ent. Ubisoft ei 30.May.2017 30.May.2017 TBA
Rogue One: X-Wing VR Mission Space Shooter Criterion Games Electronic Arts kyllä 6.Dec.2016 6.Dec.2016 TBA
Statik Puzzle Tarsier Studios Sony Interactive Ent. kyllä 24.Apr.2017 24.Apr.2017 TBA
Summer Lesson Simulation Bandai Namco Ent. Bandai Namco Ent. kyllä TBA TBA 13.Oct.2016
SuperHyperCube Puzzle Kokoromi Kokoromi kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Super Stardust Ultra VR Shooter Sony XDev Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 12.Dec.2016
Surgeon Simulator: ER Simulation Bossa Studios Bossa Studios ei 03.Dec.2016 03.Dec.2016 TBA
Synthesis Universe Rhythm Olivier JT Olivier JT ei TBA TBA TBA
Technolust Scanlines Adventure IRIS VR IRIS VR ei TBA TBA TBA
Tekken 7 Fighting Bandai Namco Ent. Bandai Namco Ent. ei TBA TBA TBA
Tethered Simulation Secret Sorcery Secret Sorcery kyllä 28.Oct.2016 28.Oct.2016 22.Dec.2016
Thumper Rhythm Drool Drool ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Thunderbird Adventure, puzzle Innervision Games Innervision Games ei TBA TBA TBA
Time Machine VR Interactive Experience Minority Media Minority Media ei 15.Nov.2016 18.Nov.2016 TBA
TrackMania Turbo: VR Levels Racing Nadeo Ubisoft ei 8.Nov.2016 8.Nov.2016 8.Nov.2016
Tumble VR Puzzle Supermassive Games Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 17.Nov.2016
Until Dawn: Rush of Blood Survival Horror Supermassive Games Sony Interactive Ent. kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 13.Oct.2016
Unearthed Inc. - The Lost Temple Adventure, Puzzle Glo Inc. Glo Inc. ei TBA TBA TBA
Unearthing Mars Interactive, Adventure Winking Entertainment Winking Entertainment ei 7.Mar.2017 7.Mar.2017 TBA
Vanguard V Action Zero Transform Zero Transform ei TBA TBA TBA
Vector 36 Racing Red River Studio Red River Studio ei TBA TBA TBA
VEV: Viva Ex Vivo Survival, Adventure Truant Pixel Truant Pixel kyllä 17.May.2016 17.May.2016 TBA
VirZoom Arcade Racing VirZoom VirZoom ei 22.Nov.2016 15.Feb.2017 TBA
VizionEck Shooter VizionEck VizionEck ei TBA TBA TBA
Volume: Coda Stealth, Puzzle Mike Bithell Games Mike Bithell Games kyllä 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
VR Karts Arcade racing View Point Games View Point Games ei 31.Mar.2017 TBA TBA
VR Ping Pong Sports Merge Games Limited Merge Games Limited ei 7.Feb.2017 8.Feb.2017 TBA
VR Tennis Online Sports COLOPL Ltd. COLOPL Ltd. ei TBA TBA 2017
Waddle Home Puzzle Archiact Int. Archiact Int. ei 13.Oct.2016 13.Oct.2016 TBA
Waltz of the Wizard Interactive Experience Aldin Dynamics Aldin Dynamics ei TBA TBA TBA
War Thunder Action, MMO Gaijin Entertainment Gaijin Entertainment ei TBA TBA TBA
Wayward Sky Adventure, Puzzle Uber Entertainment Uber Entertainment kyllä 10.Oct.2016 10.Oct.2016 TBA
Weeping Doll Horror Oasis Games Oasis Games ei 27.Oct.2016 27.Oct.2016 TBA
Werewolves Within Social Red Storm Ent. Ubisoft ei 6.Dec.2016 6.Dec.2016 7.Dec.2016
White Day: Swan Song Survival horror ROI Games ROI Games kyllä TBA TBA TBA
Windlands Adventure Psytec Games Psytec Games ei 25.Oct.2016 25.Oct.2016 TBA
World of Diving Simulation Vertigo Games Vertigo Games ei TBA TBA TBA
World War Toons FPS Studio Roqovan Studio Roqovan ei 13.Oct.2016 TBA TBA
Xing: The Land Beyond Adventure, Puzzle White Lotus Int. White Lotus Int. ei 2017 2017 TBA

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]