Luettelo Pekka Halosen maalauksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä lista on luotu Wikidatassa olevaa dataa käyttämällä ja sitä päivittää määräajoin botti.
Listan sisälle tehdyt muokkaukset poistetaan seuraavassa päivityksessä!
kuva Teos luomisajankohta materiaali korkeus leveys kokoelma inventaarionumero kuvaileva URL
Pekka Halonen - Väinämöinen in Tuonela.jpg
Väinämöinen Tuonelassa 180s öljyväri
kangas
80 54 Tuusulan museo Tla TM T 436 https://www.finna.fi/Record/tuusula.urn:uuid:CDC992E8-EB70-413B-8BD0-5689C89A8921
Pekka Halonen - Poika rannalla.jpg
Poika rannalla 180s öljyväri[1]
kangas[1]
45[1] 36.5[1] Kansallisgalleria[1] A III 2695[1] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2695
Pekka Halonen - Niittomiehet.jpg
Niittomiehet 1891 öljyväri
kangas
91 64 yksityiskokoelma
Pekka Halonen - Alaston naismalli.jpg
Alaston naismalli 1891[2] öljyväri[2]
kangas[2]
81.5[2] 45.5[2] Kansallisgalleria[2] A IV 3842[2] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+3842
Pekka Halonen - Oijustie.jpg
Oijustie 1892[3] öljyväri
kangas
145 92 Kansallisgalleria[3] A IV 2940[3] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+2940
Pekka Halonen - The Kantele Player.jpg
Kanteleensoittaja 1892[4] öljyväri
kangas
54 52 Kansallisgalleria[4] A-2011-123[4] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2011-123
Pekka Halonen - Lumberjacks around a Campfire.jpg
Tukkinuotiolla 1893[5] öljyväri[5]
kangas[5]
201[5] 147[5] Kansallisgalleria[5] A III 1932[5] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+1932
Omakuva 1893[6] 29[6] 22.5[6] Kansallisgalleria[6] A IV 2820[6] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+2820
Pekka Halonen - Pyhäpäivä Uudistalossa.jpg
Pyhäpäivä uudistalossa 1894 öljyväri
kangas
105 97 Halosenniemi Tla TM T 423 https://www.finna.fi/Record/muusa.urn%3Auuid%3A7075227C-DCC4-4A02-AEC8-A95285B0B74E
Pekka Halonen - Pihlaja (1894).jpg
Pihlaja 1894 öljyväri
kangas
yksityiskokoelma
Pekka Halonen - Still Life - A III 2691 - Finnish National Gallery.jpg
Asetelma 1894[7] öljyväri[7]
kangas[7]
50.5[7] 51[7] Kansallisgalleria[7] A III 2691[7] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2691
Pekka Halonen - Talvipäivä (1895).jpg
Talvipäivä 1895 öljyväri
kangas
38 55 yksityiskokoelma
Pekka Halonen - Neiet niemien nenissä.jpg
Neiet niemien nenissä 1895 öljyväri
kangas
131 95 yksityiskokoelma
Huurretta 1895 öljyväri 68 42 Karl Herman Renlundin taidekokoelma
Rehtori A.D. Malin 1895[8] öljyväri[8]
kangas[8]
72[8] 59[8] Porin kaupungin taidekokoelma[8] TM 0738[8]
Vainolaista vastaan Pekka Halonen.jpg
Vainolaista vastaan 1896 öljyväri
kangas
yksityiskokoelma
Pekka Halonen - Talvimaisema Myllykylästä (1896).jpg
Talvimaisema Myllykylästä 1896[9] öljyväri
kangas
69 48 Kansallisgalleria[9] A II 1438[9] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1438
Halonen Vainamoinen.jpg
Väinämöisen soitto 1897 tempera
kangas
125 125
Pekka Halonen - Riverside - A I 625 - Finnish National Gallery.jpg
Virran ranta 1897[10] öljyväri[10]
kangas[10]
39.5[10] 57[10] Kansallisgalleria[10] A I 625[10] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+I+625
Pekka Halonen Ateria.jpg
Ateria 1899 öljyväri
kangas
65 97 Didrichsenin taidemuseo DAM1031
Pekka Halonen - The Departure of Lemminkäinen from Saari.jpg
Lemminkäisen lähtö Saaresta 1899[11] tempera
kangas
123 121 Kalevalaseura
Pekka Halonen - Snow-Covered Pine Saplings - Google Art Project.jpg
Männyntaimia 1899[12] tempera
kangas
44.5 29.5 Kansallisgalleria[12] A V 4439[12] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4439
Pekka Halonen - Load of Hay - A-1995-2 - Finnish National Gallery.jpg
Heinäkuormia 1899[13] öljyväri[13]
kangas[13]
32[13] 40[13] Kansallisgalleria[13] A-1995-2[13] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-1995-2
Pekka Halonen - Washing on the Ice - Google Art Project.jpg
Avannolla 1900[14] öljyväri
kangas
125 180 Kansallisgalleria[14] A II 782:11[14] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+782%3A11
Pekka Halonen - Ilveksenhiihtäjä.jpg
Ilveksenhiihtäjä 1900[15] öljyväri[15]
kangas[15]
125[15] 180[15] Kansallisgalleria[15] A II 782:12[15] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+782%3A12
Pekka Halonen - The Violinist.jpg
Viulunsoittaja 1900[16] öljyväri[16]
kangas[16]
43[16] 50[16] Kansallisgalleria[16] A III 2071[16] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2071
Pekka Halonen - Pioneers in Karelia - Google Art Project.jpg
Tienraivaajia Karjalassa 1900[17] öljyväri[17]
kangas[17]
200[17] 237[17] Kansallisgalleria[17] A I 696[17] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+I+696
Halonen Going to church.jpg
Kirkkoväkeä 1902 öljyväri
kangas
132 82 yksityiskokoelma https://www.bukowskis.com/en/auctions/F186/lots/828285-pekka-halonen-pekka-halonen-going-to-church
Pekka Halonen - Fiesole (Florence) - A III 2690 - Finnish National Gallery.jpg
Fiesole 1902[18] öljyväri[18]
kangas[18]
42.5[18] 38[18] Kansallisgalleria[18] A III 2690[18] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2690
Pekka Halonen - Kivi katkaisijat.jpg
Kivi katkaisijat 1903[19] öljyväri[19]
kangas[19]
175.5[19] 123[19] Kuvataiteiden museo (Budapest)
Unkarin kansallisgalleria[19]
197.B
197.B[19]
https://en.mng.hu/artworks/in-the-stone-quarry/
https://mng.hu/mutargyak/a-kobanyaban/
Ilveksen jäljillä 1903 öljyväri 142 92 Karl Herman Renlundin taidekokoelma
Pekka Halonen - Viulunsoittaja.jpg
Viulunsoittaja 1905 öljyväri
kangas
46 58 yksityiskokoelma https://www.bukowskis.com/auctions/F156/459-pekka-halonen-fiolspelare?locale=en&page=22
Pekka Halonen - Hour of Rest - A II 794 - Finnish National Gallery.jpg
Lepohetki 1905[20] öljyväri[20]
kangas[20]
198[20] 180.5[20] Kansallisgalleria[20] A II 794[20] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+794
Pekka Halonen - Kahvinkeittäjä (Maija Halonen).jpg
Kahvinkeittäjä 1905 öljyväri
kangas
82 62.5 Taidesäätiö Merita sr
Pekka Halonen - Spring Frost (1906).jpg
Spring Frost 1906[21] öljyväri[21]
kangas[21]
35.3[21] 26[21] Kuvataiteiden museo (Budapest)
Unkarin kansallisgalleria[21]
383.B
383.B[21]
http://www.szepmuveszeti.hu/adatlap_eng/spring_frost_pekka_q_class_315
https://en.mng.hu/artworks/spring-frost/
Pekka Halonen - Self-Portrait (1906).jpg
Omakuva 1906[22] öljyväri
kangas
57 41.5 Kansallisgalleria[22] A III 2192[22] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2192
Pekka Halonen - Home from work (1907).jpg
Työstä lähtö (Työstä paluu) 1907 öljyväri
kangas
165 175 Pohjanmaan museo
Pekka Halonen - Sallow in Autumn - A III 2628 - Finnish National Gallery.jpg
Syksyinen raita 1907[23] öljyväri[23]
kangas[23]
92[23] 67[23] Kansallisgalleria[23] A III 2628[23] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2628
Pekka Halonen - Rowan Tree - A II 860 - Finnish National Gallery.jpg
Pihlaja 1908[24] öljyväri[24]
kangas[24]
87[24] 64[24] Kansallisgalleria[24] A II 860[24] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+860
Ukkospilviä 1908 öljyväri 93 53 Karl Herman Renlundin taidekokoelma
Pekka Halonen - Still Life - A III 1926 - Finnish National Gallery.jpg
Asetelma 1909[25] öljyväri[25]
kangas[25]
61[25] 53[25] Kansallisgalleria[25] A III 1926[25] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+1926
Pekka Halonen - Day in March - A III 2693 - Finnish National Gallery.jpg
Maaliskuun päivä 1910[26] öljyväri[26]
kangas[26]
74[26] 50.5[26] Kansallisgalleria[26] A III 2693[26] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2693
Carrying Water by Pekka Halonen, 1911, Ateneum Art Museum.jpg
Veden noutaja 1911 öljyväri
kangas
77 54 Kansallisgalleria A-2017-177 http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2017-177
Halonen, Pekka - Early spring - Google Art Project.jpg
Early spring 1911 öljyväri
kangas
Saastamoisen säätiö SSKO:115
Halonen, Maaliskuun päivä.jpg
Maaliskuun päivä 1911 öljyväri
kangas
54 37 Hämeenlinnan taidemuseo
Pekka Halonen - Sunlight Winter Lanscape - A II 932 - Finnish National Gallery.jpg
Aurinkoinen talvimaisema 1911[27] öljyväri[27]
kangas[27]
81[27] 58[27] Kansallisgalleria[27] A II 932[27] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+932
Pekka Halonen - Rock Covered in Ice and Snow - A II 1006 - Finnish National Gallery.jpg
Jään ja lumen peittämä kallio 1911[28] 96.5[28] 155.5[28] Kansallisgalleria[28] A II 1006[28] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1006
Pekka Halonen - Akseli Gallen-Kallela (1912).jpg
Akseli Gallen-Kallela 1912 öljyväri 53 35 Werner Söderström Osakeyhtiön kirjallisuussäätiö A12 http://www.wsoy-kirjallisuussaatio.fi/taidekokoelma/index.php?k=224825
Pekka Halonen - Tomaatteja (1913).jpg
Tomaatteja 1913[29] öljyväri
pahvi
51 42 Kansallisgalleria[29] A II 1090[29] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1090
Pekka Halonen - From the Garden - A III 2697 - Finnish National Gallery.jpg
Puutarhasta 1913[30] 50.5[30] 42[30] Kansallisgalleria[30] A III 2697[30] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2697
Kristuksen kaste, luonnos Luumäen kirkon alttaritaulua varten 1913[31] öljyväri[31]
kangas[31]
21.5[31] 22[31] Kansallisgalleria[31] A V 4736[31] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4736
Halonen, Pekka (1865-1933).jpg
Syysmaisema 1914 öljyväri
kartonki
42 50 yksityiskokoelma http://www.hagelstam.fi/catalog/product/view/id/42707/?s=true
Halonen, Pekka - Children reading - Google Art Project.jpg
Children reading 1916 öljyväri
kangas
Saastamoisen säätiö SSKO:493
Pekka Halonen - Juhani Siljo (1916).jpg
Juhani Siljo 1916 öljyväri 51 42 Werner Söderström Osakeyhtiön kirjallisuussäätiö A13 http://www.wsoy-kirjallisuussaatio.fi/taidekokoelma/index.php?k=224825
Pekka Halonen - Juniper Tree in Snow - A III 2692 - Finnish National Gallery.jpg
Luminen kataja 1917[32] öljyväri[32]
kangas[32]
76.5[32] 51[32] Kansallisgalleria[32] A III 2692[32] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2692
Pekka Halonen - Lehmiä Väisälänmäellä (1918).jpg
Lehmiä Väisälänmäellä 1918[33] öljyväri[33]
kangas[33]
68[33] 47.5[33] Kuopion taidemuseo[33] KTM001000[33] https://www.finna.fi/Record/muusa_kuopio.urn:uuid:CF6E9C83-E84C-4844-9760-6A5115854A58
Pekka Halonen - Syksyisiä haapoja (1919).jpg
Syksyisiä haapoja 1919 öljyväri
kangas
110 76.5 UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiö http://upmks.fi/kokoelma/halonen-pekka/syksyisia-haapoja/
Pekka Halonen - Snow-decked Pine - A-1993-367 - Finnish National Gallery.jpg
Luminen mänty 1919[34] öljyväri[34]
kangas[34]
53[34] 38.5[34] Kansallisgalleria[34] A-1993-367[34] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-1993-367
Pekka Halonen - Talvimaisema.jpg
Talvimaisema 1919[35] öljyväri[35]
kangas[35]
35.5[35] 28.5[35] Eremitaaši[35] ГЭ-10098[35] https://www.hermitagemuseum.org/wps/portal/hermitage/digital-collection/01.+Paintings/36857/
Pekka Halonen - Kesäurheilua.jpg
Kesäurheilua 1922 öljyväri
kangas
185 139.5 UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiö http://upmks.fi/kokoelma/halonen-pekka/kesaurheilua/
Halonen, Pekka - Winter landscape - Google Art Project.jpg
Winter landscape 1922 öljyväri
kangas
Saastamoisen säätiö SSKO:116
Pekka Halonen - Two Boys on the Shore - A III 2696 - Finnish National Gallery.jpg
Kaksi poikaa rannalla 1922[36] öljyväri[36]
kangas[36]
61.5[36] 46.5[36] Kansallisgalleria[36] A III 2696[36] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2696
Pekka Halonen - Man Fishing - A IV 3699 - Finnish National Gallery.jpg
Onkimies 1922[37] öljyväri[37]
kangas[37]
80.5[37] 60.5[37] Kansallisgalleria[37] A IV 3699[37] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+3699
Pekka Halonen -Talvimaisema Kinahmista (1923).jpg
Talvimaisema Kinahmista 1923[38] öljyväri
kangas
95.5 65.5 Kansallisgalleria[38] A II 1546[38] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1546
Pekka Halonen - Tree in Winter - A-2008-573 - Finnish National Gallery.jpg
Talvinen puu 1923[39] öljyväri[39]
kangas[39]
66.5[39] 48.5[39] Kansallisgalleria[39] A-2008-573[39] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2008-573
Pekka Halonen - Woman in a Boat.jpg
Nainen veneessä 1924[40] öljyväri[40]
kangas[40]
92[40] 73[40] Kansallisgalleria[40] A V 4422[40] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4422
Pekka Halonen - Girls Pushing a Boat.jpg
Tyttöjä työntämässä venettä vesille 1925[41] öljyväri[41]
kangas[41]
91[41] 61[41] Kansallisgalleria[41] A III 2689[41] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2689
Talvimaisema 1926[42] öljyväri[42]
kangas[42]
68[42] 47[42] Kansallisgalleria[42] A II 1672[42] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1672
Honka lumessa, Painting by Pekka Halonen.jpg
Honka lumessa 1928[43] öljyväri[43]
kangas[43]
74[43] 50.5[43] Teresia ja Rafael Lönnströmin säätiön taidekokoelma[43] TRLS 19[43]
Kevätmaisema 1929[44] öljyväri[44]
kangas[44]
61.5[44] 46.5[44] Kansallisgalleria[44] A III 2694[44] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2694
Talvimaisema 1931[45] öljyväri[45]
kangas[45]
49[45] 41[45] Kansallisgalleria[45] A-2001-352[45] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2001-352
Talvimaisema 1932[46] öljyväri[46]
kangas[46]
47[46] 38.5[46] Kansallisgalleria[46] A-2007-127[46] http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2007-127
Automaattisesti luodun listan loppu.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2695
  2. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+3842
  3. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+2940
  4. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2011-123
  5. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+1932
  6. a b c d e http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+2820
  7. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2691
  8. a b c d e f g http://www.poriartmuseum.fi/arkistodata/Porin_kaupungin_taidekokoelma_2020-04-27.xlsx
  9. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1438
  10. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+I+625
  11. https://kalevalaseura.fi/en/about-kalevala/themes-and-worldview/
  12. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4439
  13. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-1995-2
  14. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+782%3A11
  15. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+782%3A12
  16. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2071
  17. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+I+696
  18. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2690
  19. a b c d e f g https://en.mng.hu/artworks/in-the-stone-quarry/
  20. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+794
  21. a b c d e f g https://en.mng.hu/artworks/spring-frost/
  22. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2192
  23. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2628
  24. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+860
  25. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+1926
  26. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2693
  27. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+932
  28. a b c d e http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1006
  29. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1090
  30. a b c d e http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2697
  31. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4736
  32. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2692
  33. a b c d e f g https://www.finna.fi/Record/muusa_kuopio.urn:uuid:CF6E9C83-E84C-4844-9760-6A5115854A58
  34. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-1993-367
  35. a b c d e f g https://www.hermitagemuseum.org/wps/portal/hermitage/digital-collection/01.+Paintings/36857/
  36. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2696
  37. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+IV+3699
  38. a b c http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1546
  39. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2008-573
  40. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+V+4422
  41. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2689
  42. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+II+1672
  43. a b c d e f g Kaunis minun silmissäni - Teresia ja Rafael Lönnströmin säätiön taidekokoelma
  44. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A+III+2694
  45. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2001-352
  46. a b c d e f g http://kokoelmat.fng.fi/app?si=A-2007-127