Luettelo Ontarion kunnista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ontarion kunnat merkittynä punaisella

Luettelo Ontarion kunnista kattaa Kanadan provinssin Ontarion kunnat. Ontariossa on kaksinkertainen kuntajärjestelmä. Ylemmällä tasolla ovat aluekunnat, jotka jakautuvat kuntiin. Lisäksi on olemassa yhden tason kuntia jotka toimittavat sekä kuntien että aluekuntien tehtävät. Ontariossa on siis kolme kuntatyyppiä.[1] Kuntia on Ontariossa yhteensä 444.[2]

Kunnallishallinto kattaa ainoastaan 17 % provinssin pinta-alasta. Samalla kuitenkin 99 % provinssin väestöstä asuu jossakin kunnassa.[3] Paikallishallinto kuntien ulkopuolella on järjestetty piireittäin. Ontarion kymmenen piiriä tarjoaa välttämättömimmät aluekuntien ja kuntien palvelut pohjoisen harvaanasutuilla alueilla.[1]

Ontariossa on aluekuntia 30, yhden tason kuntia 173 ja kuntia 241. Ontarion kuntalain mukaan aluekunnat voivat käyttää nimitystä county, regional municipality tai district municipality. Kunnat voivat käyttää nimitystä city, town, township ja village.[4]

Aluekunnat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[5]
Asukasluku
(2006)[5]
Muutos
(%)[5]
Pinta-ala
(km²)[5]
As./km²[5]
Bruce County &&&&&&&&&&066102.&&&&0066 102 &&&&&&&&&&065349.&&&&0065 349 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&04087.07600004 087,76 &&&&&&&&&&&&&016.020000016,2
Dufferin County &&&&&&&&&&056881.&&&&0056 881 &&&&&&&&&&054436.&&&&0054 436 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5 &&&&&&&&&&&01486.03100001 486,31 &&&&&&&&&&&&&038.030000038,3
Durham Regional municipality &&&&&&&&&0608124.&&&&00608 124 &&&&&&&&&0561258.&&&&00561 258 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,4 &&&&&&&&&&&02523.06200002 523,62 &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241,0
Elgin County &&&&&&&&&&087461.&&&&0087 461 &&&&&&&&&&085351.&&&&0085 351 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&01880.09000001 880,90 &&&&&&&&&&&&&046.050000046,5
Essex County &&&&&&&&&0388782.&&&&00388 782 &&&&&&&&&0393402.&&&&00393 402 &&&&&&&&&&&&&0-2.0800000-1,2 &&&&&&&&&&&01850.07800001 850,78 &&&&&&&&&&&&0210.0100000210,1
Frontenac County &&&&&&&&&0149738.&&&&00149 738 &&&&&&&&&0143865.&&&&00143 865 &&&&&&&&&&&&&&04.01000004,1 &&&&&&&&&&&03787.07900003 787,79 &&&&&&&&&&&&&039.050000039,5
Grey County &&&&&&&&&&092568.&&&&0092 568 &&&&&&&&&&092411.&&&&0092 411 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&04513.02100004 513,21 &&&&&&&&&&&&&020.050000020,5
Haliburton County &&&&&&&&&&017026.&&&&0017 026 &&&&&&&&&&016147.&&&&0016 147 &&&&&&&&&&&&&&05.04000005,4 &&&&&&&&&&&04071.08600004 071,86 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2
Halton Regional municipality &&&&&&&&&0501669.&&&&00501 669 &&&&&&&&&0439206.&&&&00439 206 &&&&&&&&&&&&&014.020000014,2 &&&&&&&&&&&&0964.010000964,01 &&&&&&&&&&&&0520.0400000520,4
Hastings County &&&&&&&&&0134934.&&&&00134 934 &&&&&&&&&0130474.&&&&00130 474 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,4 &&&&&&&&&&&06103.04800006 103,48 &&&&&&&&&&&&&022.010000022,1
Huron County &&&&&&&&&&059100.&&&&0059 100 &&&&&&&&&&059325.&&&&0059 325 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&03399.06300003 399,63 &&&&&&&&&&&&&017.040000017,4
Lambton County &&&&&&&&&0126199.&&&&00126 199 &&&&&&&&&0128204.&&&&00128 204 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000-1,6 &&&&&&&&&&&03002.0700003 002,07 &&&&&&&&&&&&&042.&&&&0042,0
Lanark County &&&&&&&&&&065667.&&&&0065 667 &&&&&&&&&&063785.&&&&0063 785 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&03033.08200003 033,82 &&&&&&&&&&&&&021.060000021,6
Leeds and Grenville United counties &&&&&&&&&&099306.&&&&0099 306 &&&&&&&&&&099206.&&&&0099 206 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&03383.09200003 383,92 &&&&&&&&&&&&&029.030000029,3
Lennox and Addington County &&&&&&&&&&041824.&&&&0041 824 &&&&&&&&&&040542.&&&&0040 542 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&&02841.01000002 841,10 &&&&&&&&&&&&&014.070000014,7
Middlesex County &&&&&&&&&0439151.&&&&00439 151 &&&&&&&&&0422333.&&&&00422 333 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0 &&&&&&&&&&&03317.05400003 317,54 &&&&&&&&&&&&0132.0400000132,4
Muskoka Regional municipality &&&&&&&&&&058047.&&&&0058 047 &&&&&&&&&&057563.&&&&0057 563 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&03937.07600003 937,76 &&&&&&&&&&&&&014.070000014,7
Niagara Regional municipality &&&&&&&&&0431346.&&&&00431 346 &&&&&&&&&0427421.&&&&00427 421 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&01854.02500001 854,25 &&&&&&&&&&&&0232.0600000232,6
Northumberland County &&&&&&&&&&082126.&&&&0082 126 &&&&&&&&&&080963.&&&&0080 963 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&01905.03400001 905,34 &&&&&&&&&&&&&043.010000043,1
Oxford Regional municipality &&&&&&&&&0105719.&&&&00105 719 &&&&&&&&&0102756.&&&&00102 756 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9 &&&&&&&&&&&02039.05600002 039,56 &&&&&&&&&&&&&051.080000051,8
Peel Regional municipality &&&&&&&&01296814.&&&&001 296 814 &&&&&&&&01159455.&&&&001 159 455 &&&&&&&&&&&&&011.080000011,8 &&&&&&&&&&&01246.08900001 246,89 &&&&&&&&&&&01040.&&&&001 040,0
Perth County &&&&&&&&&&075112.&&&&0075 112 &&&&&&&&&&074344.&&&&0074 344 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&02218.04600002 218,46 &&&&&&&&&&&&&033.090000033,9
Peterborough County &&&&&&&&&0134933.&&&&00134 933 &&&&&&&&&0133080.&&&&00133 080 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&03847.07700003 847,77 &&&&&&&&&&&&&035.010000035,1
Prescott and Russell United counties &&&&&&&&&&085381.&&&&0085 381 &&&&&&&&&&080184.&&&&0080 184 &&&&&&&&&&&&&&06.05000006,5 &&&&&&&&&&&02004.04400002 004,44 &&&&&&&&&&&&&042.060000042,6
Renfrew County &&&&&&&&&0101326.&&&&00101 326 &&&&&&&&&&097545.&&&&0097 545 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&07440.08100007 440,81 &&&&&&&&&&&&&013.060000013,6
Simcoe County &&&&&&&&&0446063.&&&&00446 063 &&&&&&&&&0422204.&&&&00422 204 &&&&&&&&&&&&&&05.07000005,7 &&&&&&&&&&&04859.01600004 859,16 &&&&&&&&&&&&&091.080000091,8
Stormont, Dundas and Glengarry United counties &&&&&&&&&0111164.&&&&00111 164 &&&&&&&&&0110399.&&&&00110 399 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7 &&&&&&&&&&&03308.08400003 308,84 &&&&&&&&&&&&&033.060000033,6
Waterloo Regional municipality &&&&&&&&&0507096.&&&&00507 096 &&&&&&&&&0478121.&&&&00478 121 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1 &&&&&&&&&&&01368.09400001 368,94 &&&&&&&&&&&&0370.0400000370,4
Wellington County &&&&&&&&&0208360.&&&&00208 360 &&&&&&&&&0200425.&&&&00200 425 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0 &&&&&&&&&&&02660.04600002 660,46 &&&&&&&&&&&&&078.030000078,3
York Regional municipality &&&&&&&&01032524.&&&&001 032 524 &&&&&&&&&0892712.&&&&00892 712 &&&&&&&&&&&&&015.070000015,7 &&&&&&&&&&&01762.01700001 762,17 &&&&&&&&&&&&0585.0900000585,9

Yhden tason kunnat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[3]
Asukasluku
(2006)[3]
Muutos
(%)[3]
Pinta-ala
(km²)[3]
As./km²[3]
Alberton Township &&&&&&&&&&&&0864.&&&&00864 &&&&&&&&&&&&0958.&&&&00958 &&&&&&&&&&&&0-10.0200000-9,8 &&&&&&&&&&&&0115.0430000115,43 &&&&&&&&&&&&&&07.05000007,5
ArchipelagoThe Archipelago Township &&&&&&&&&&&&0566.&&&&00566 &&&&&&&&&&&&0576.&&&&00576 &&&&&&&&&&&&&0-2.0300000-1,7 &&&&&&&&&&&&0606.0560000606,56 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Armour Township &&&&&&&&&&&01372.&&&&001 372 &&&&&&&&&&&01249.&&&&001 249 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,8 &&&&&&&&&&&&0164.0440000164,44 &&&&&&&&&&&&&&08.03000008,3
Armstrong Township &&&&&&&&&&&01216.&&&&001 216 &&&&&&&&&&&01155.&&&&001 155 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3 &&&&&&&&&&&&&090.033000090,33 &&&&&&&&&&&&&013.050000013,5
Assiginack Township &&&&&&&&&&&&0960.&&&&00960 &&&&&&&&&&&&0914.&&&&00914 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&0227.0870000227,87 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2
Atikokan Town &&&&&&&&&&&02787.&&&&002 787 &&&&&&&&&&&03293.&&&&003 293 &&&&&&&&&&&&0-16.0600000-15,4 &&&&&&&&&&&&0319.0290000319,29 &&&&&&&&&&&&&&08.07000008,7
Baldwin Township &&&&&&&&&&&&0551.&&&&00551 &&&&&&&&&&&&0554.&&&&00554 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&&083.029000083,29 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6
Barrie City &&&&&&&&&0136063.&&&&00136 063[6] &&&&&&&&&0128430.&&&&00128 430 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&&&077.039000077,39 &&&&&&&&&&&01758.01000001 758,1
Belleville City &&&&&&&&&&049454.&&&&0049 454 &&&&&&&&&&048821.&&&&0048 821 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3 &&&&&&&&&&&&0247.0210000247,21 &&&&&&&&&&&&0200.&&&&00200,0
Billings Township &&&&&&&&&&&&0506.&&&&00506 &&&&&&&&&&&&0539.&&&&00539 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000-6,1 &&&&&&&&&&&&0209.0300000209,30 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Black River-Matheson Township &&&&&&&&&&&02410.&&&&002 410 &&&&&&&&&&&02619.&&&&002 619 &&&&&&&&&&&&&0-9.01000000-8,0 &&&&&&&&&&&01163.04100001 163,41 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Blind River Town &&&&&&&&&&&03549.&&&&003 549 &&&&&&&&&&&03780.&&&&003 780 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000-6,1 &&&&&&&&&&&&0526.0460000526,46 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7
Bonfield Township &&&&&&&&&&&02016.&&&&002 016 &&&&&&&&&&&01981.&&&&001 981 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8 &&&&&&&&&&&&0208.0430000208,43 &&&&&&&&&&&&&&09.07000009,7
Brant City &&&&&&&&&&035638.&&&&0035 638 &&&&&&&&&&034415.&&&&0034 415 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&0843.0290000843,29 &&&&&&&&&&&&&042.030000042,3
Brantford City &&&&&&&&&&093650.&&&&0093 650 &&&&&&&&&&090192.&&&&0090 192 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&&072.047000072,47 &&&&&&&&&&&01292.03000001 292,3
Brethour Township &&&&&&&&&&&&0129.&&&&00129 &&&&&&&&&&&&0117.&&&&00117 &&&&&&&&&&&&&010.030000010,3 &&&&&&&&&&&&&082.05000082,05 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Brockville City &&&&&&&&&&021870.&&&&0021 870 &&&&&&&&&&021957.&&&&0021 957 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&&020.090000020,90 &&&&&&&&&&&01046.02000001 046,2
Bruce Mines Town &&&&&&&&&&&&0566.&&&&00566 &&&&&&&&&&&&0584.&&&&00584 &&&&&&&&&&&&&0-4.0900000-3,1 &&&&&&&&&&&&&&06.01300006,13 &&&&&&&&&&&&&092.030000092,3
Burk's Falls Village &&&&&&&&&&&&0967.&&&&00967 &&&&&&&&&&&&0893.&&&&00893 &&&&&&&&&&&&&&08.03000008,3 &&&&&&&&&&&&&&03.01200003,12 &&&&&&&&&&&&0309.0900000309,9
Burpee and Mills Township &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308 &&&&&&&&&&&&0329.&&&&00329 &&&&&&&&&&&&&0-7.0600000-6,4 &&&&&&&&&&&&0218.0480000218,48 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Callander Municipality &&&&&&&&&&&03864.&&&&003 864 &&&&&&&&&&&03249.&&&&003 249 &&&&&&&&&&&&&018.090000018,9 &&&&&&&&&&&&0105.0970000105,97 &&&&&&&&&&&&&036.050000036,5
Calvin Municipality &&&&&&&&&&&&0568.&&&&00568 &&&&&&&&&&&&0608.&&&&00608 &&&&&&&&&&&&&0-7.0400000-6,6 &&&&&&&&&&&&0140.0890000140,89 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0
Carling Township &&&&&&&&&&&01248.&&&&001 248 &&&&&&&&&&&01123.&&&&001 123 &&&&&&&&&&&&&011.010000011,1 &&&&&&&&&&&&0248.0560000248,56 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0
Casey Township &&&&&&&&&&&&0374.&&&&00374 &&&&&&&&&&&&0385.&&&&00385 &&&&&&&&&&&&&0-3.0100000-2,9 &&&&&&&&&&&&&080.075000080,75 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6
Central Manitoulin Municipality &&&&&&&&&&&01958.&&&&001 958 &&&&&&&&&&&01944.&&&&001 944 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7 &&&&&&&&&&&&0431.0530000431,53 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
Chamberlain Township &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297 &&&&&&&&&&&&0322.&&&&00322 &&&&&&&&&&&&&0-8.0200000-7,8 &&&&&&&&&&&&0110.0220000110,22 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7
Chapleau Township &&&&&&&&&&&02116.&&&&002 116 &&&&&&&&&&&02354.&&&&002 354 &&&&&&&&&&&&0-11.0900000-10,1 &&&&&&&&&&&&&014.027000014,27 &&&&&&&&&&&&0148.0300000148,3
Chapple Township &&&&&&&&&&&&0741.&&&&00741 &&&&&&&&&&&&0856.&&&&00856 &&&&&&&&&&&&0-14.0600000-13,4 &&&&&&&&&&&&0529.020000529,02 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Charlton and Dack Municipality &&&&&&&&&&&&0671.&&&&00671 &&&&&&&&&&&&0613.&&&&00613 &&&&&&&&&&&&&&09.05000009,5 &&&&&&&&&&&&&092.036000092,36 &&&&&&&&&&&&&&07.03000007,3
Chatham-Kent Municipality &&&&&&&&&0103671.&&&&00103 671 &&&&&&&&&0108177.&&&&00108 177 &&&&&&&&&&&&&0-5.0800000-4,2 &&&&&&&&&&&02458.0900002 458,09 &&&&&&&&&&&&&042.020000042,2
Chisholm Township &&&&&&&&&&&01263.&&&&001 263 &&&&&&&&&&&01318.&&&&001 318 &&&&&&&&&&&&&0-5.0800000-4,2 &&&&&&&&&&&&0206.0790000206,79 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1
Cobalt Town &&&&&&&&&&&01133.&&&&001 133 &&&&&&&&&&&01224.&&&&001 224 &&&&&&&&&&&&&0-8.0600000-7,4 &&&&&&&&&&&&&&02.0500002,05 &&&&&&&&&&&&0553.&&&&00553
Cochrane Town &&&&&&&&&&&05340.&&&&005 340 &&&&&&&&&&&05487.&&&&005 487 &&&&&&&&&&&&&0-3.0300000-2,7 &&&&&&&&&&&&0539.020000539,02 &&&&&&&&&&&&&&09.09000009,9
Cockburn Island Township &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&0-101.01000000-100,0 &&&&&&&&&&&&0171.040000171,04 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Coleman Township &&&&&&&&&&&&0597.&&&&00597 &&&&&&&&&&&&0540.&&&&00540 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6 &&&&&&&&&&&&0178.0820000178,82 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3
Conmee Township &&&&&&&&&&&&0764.&&&&00764 &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&&&0168.0810000168,81 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
Cornwall City &&&&&&&&&&046340.&&&&0046 340 &&&&&&&&&&045965.&&&&0045 965 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&&&061.052000061,52 &&&&&&&&&&&&0753.0200000753,2
Dawson Township &&&&&&&&&&&&0563.&&&&00563 &&&&&&&&&&&&0620.&&&&00620 &&&&&&&&&&&&0-10.0800000-9,2 &&&&&&&&&&&&0338.0350000338,35 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Dorion Township &&&&&&&&&&&&0338.&&&&00338 &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&0-11.0200000-10,8 &&&&&&&&&&&&0212.0120000212,12 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Dryden City &&&&&&&&&&&07617.&&&&007 617 &&&&&&&&&&&08195.&&&&008 195 &&&&&&&&&&&&&0-8.0900000-7,1 &&&&&&&&&&&&&065.084000065,84 &&&&&&&&&&&&0115.0700000115,7
Dubreuilville Township &&&&&&&&&&&&0635.&&&&00635 &&&&&&&&&&&&0773.&&&&00773 &&&&&&&&&&&&0-18.0100000-17,9 &&&&&&&&&&&&&089.057000089,57 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1
Ear Falls Township &&&&&&&&&&&01026.&&&&001 026 &&&&&&&&&&&01153.&&&&001 153 &&&&&&&&&&&&0-12.01000000-11,0 &&&&&&&&&&&&0331.030000331,03 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1
East Ferris Township &&&&&&&&&&&04766.&&&&004 766[6] &&&&&&&&&&&04228.&&&&004 228 &&&&&&&&&&&&&012.070000012,7 &&&&&&&&&&&&0155.030000155,03 &&&&&&&&&&&&&030.070000030,7
Elliot Lake City &&&&&&&&&&011348.&&&&0011 348 &&&&&&&&&&011549.&&&&0011 549 &&&&&&&&&&&&&0-2.0300000-1,7 &&&&&&&&&&&&0714.0560000714,56 &&&&&&&&&&&&&015.090000015,9
Emo Township &&&&&&&&&&&01252.&&&&001 252 &&&&&&&&&&&01305.&&&&001 305 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000-4,1 &&&&&&&&&&&&0203.0540000203,54 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2
Englehart Town &&&&&&&&&&&01519.&&&&001 519 &&&&&&&&&&&01494.&&&&001 494 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&&&03.0400003,04 &&&&&&&&&&&&0499.0900000499,9
Espanola Town &&&&&&&&&&&05364.&&&&005 364 &&&&&&&&&&&05314.&&&&005 314 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&&082.044000082,44 &&&&&&&&&&&&&065.010000065,1
Evanturel Township &&&&&&&&&&&&0452.&&&&00452 &&&&&&&&&&&&0473.&&&&00473 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&&088.099000088,99 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1
Fauquier-Strickland Township &&&&&&&&&&&&0530.&&&&00530 &&&&&&&&&&&&0568.&&&&00568 &&&&&&&&&&&&&0-7.0300000-6,7 &&&&&&&&&&&01013.09000001 013,90 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Fort Frances Town &&&&&&&&&&&07952.&&&&007 952 &&&&&&&&&&&08103.&&&&008 103 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&&&&026.085000026,85 &&&&&&&&&&&&0296.0200000296,2
French River Municipality &&&&&&&&&&&02442.&&&&002 442 &&&&&&&&&&&02659.&&&&002 659 &&&&&&&&&&&&&0-9.0800000-8,2 &&&&&&&&&&&&0735.0470000735,47 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3
Gananoque Town &&&&&&&&&&&05194.&&&&005 194 &&&&&&&&&&&05285.&&&&005 285 &&&&&&&&&&&&&0-2.0300000-1,7 &&&&&&&&&&&&&&07.0100007,01 &&&&&&&&&&&&0740.0800000740,8
Gauthier Township &&&&&&&&&&&&0123.&&&&00123 &&&&&&&&&&&&0133.&&&&00133 &&&&&&&&&&&&&0-8.0500000-7,5 &&&&&&&&&&&&&088.059000088,59 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Gillies Township &&&&&&&&&&&&0473.&&&&00473 &&&&&&&&&&&&0544.&&&&00544 &&&&&&&&&&&&0-14.0900000-13,1 &&&&&&&&&&&&&093.02000093,02 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1
Gordon/Barrie Island Municipality &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&0459.&&&&00459 &&&&&&&&&&&&&014.060000014,6 &&&&&&&&&&&&0268.0140000268,14 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,0
Gore Bay Town &&&&&&&&&&&&0850.&&&&00850 &&&&&&&&&&&&0924.&&&&00924 &&&&&&&&&&&&&0-9.01000000-8,0 &&&&&&&&&&&&&&05.02700005,27 &&&&&&&&&&&&0161.0400000161,4
Greater Sudbury City &&&&&&&&&0160274.&&&&00160 274 &&&&&&&&&0157857.&&&&00157 857 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5 &&&&&&&&&&&03227.03800003 227,38 &&&&&&&&&&&&&049.070000049,7
Greenstone Municipality &&&&&&&&&&&04724.&&&&004 724 &&&&&&&&&&&04886.&&&&004 886 &&&&&&&&&&&&&0-4.0700000-3,3 &&&&&&&&&&&02767.07600002 767,76 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Guelph City &&&&&&&&&0121688.&&&&00121 688 &&&&&&&&&0114943.&&&&00114 943 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&&&087.020000087,20 &&&&&&&&&&&01395.04000001 395,4
Haldimand City &&&&&&&&&&044876.&&&&0044 876 &&&&&&&&&&045212.&&&&0045 212 &&&&&&&&&&&&&0-1.0300000-0,7 &&&&&&&&&&&01251.05700001 251,57 &&&&&&&&&&&&&035.090000035,9
Hamilton City &&&&&&&&&0519949.&&&&00519 949 &&&&&&&&&0504559.&&&&00504 559 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&01117.02300001 117,23 &&&&&&&&&&&&0465.0400000465,4
Harley Township &&&&&&&&&&&&0539.&&&&00539 &&&&&&&&&&&&0551.&&&&00551 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&&&091.073000091,73 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9
Harris Township &&&&&&&&&&&&0523.&&&&00523 &&&&&&&&&&&&0512.&&&&00512 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&&050.017000050,17 &&&&&&&&&&&&&010.040000010,4
Hearst Town &&&&&&&&&&&05090.&&&&005 090 &&&&&&&&&&&05620.&&&&005 620 &&&&&&&&&&&&0-10.0600000-9,4 &&&&&&&&&&&&&098.073000098,73 &&&&&&&&&&&&&051.060000051,6
Hilliard Township &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&0222.&&&&00222 &&&&&&&&&&&&&0-9.0900000-8,1 &&&&&&&&&&&&&091.018000091,18 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2
Hilton Beach Village &&&&&&&&&&&&0145.&&&&00145 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172 &&&&&&&&&&&&0-16.0300000-15,7 &&&&&&&&&&&&&&02.04600002,46 &&&&&&&&&&&&&059.&&&&0059,0
Hilton Township &&&&&&&&&&&&0261.&&&&00261 &&&&&&&&&&&&0243.&&&&00243 &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,4 &&&&&&&&&&&&0115.0780000115,78 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3
Hornepayne Township &&&&&&&&&&&01050.&&&&001 050 &&&&&&&&&&&01209.&&&&001 209 &&&&&&&&&&&&0-14.0800000-13,2 &&&&&&&&&&&&0204.0520000204,52 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1
Hudson Township &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&0455.&&&&00455 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&&&090.064000090,64 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3
Huron Shores Municipality &&&&&&&&&&&01723.&&&&001 723 &&&&&&&&&&&01696.&&&&001 696 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6 &&&&&&&&&&&&0455.0590000455,59 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8
Ignace Township &&&&&&&&&&&01202.&&&&001 202 &&&&&&&&&&&01431.&&&&001 431 &&&&&&&&&&&&0-17.01000000-16,0 &&&&&&&&&&&&&072.066000072,66 &&&&&&&&&&&&&016.050000016,5
Iroquois Falls Town &&&&&&&&&&&04595.&&&&004 595 &&&&&&&&&&&04729.&&&&004 729 &&&&&&&&&&&&&0-3.0200000-2,8 &&&&&&&&&&&&0599.0920000599,92 &&&&&&&&&&&&&&07.07000007,7
James Township &&&&&&&&&&&&0424.&&&&00424 &&&&&&&&&&&&0414.&&&&00414 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4 &&&&&&&&&&&&&086.019000086,19 &&&&&&&&&&&&&&04.09000004,9
Jocelyn Township &&&&&&&&&&&&0237.&&&&00237 &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&0-15.0600000-14,4 &&&&&&&&&&&&0131.0370000131,37 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Johnson Township &&&&&&&&&&&&0750.&&&&00750 &&&&&&&&&&&&0701.&&&&00701 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007,0 &&&&&&&&&&&&0120.0380000120,38 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2
Joly Township &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&&0194.0330000194,33 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Kapuskasing Town &&&&&&&&&&&08196.&&&&008 196 &&&&&&&&&&&08509.&&&&008 509 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000-3,7 &&&&&&&&&&&&&084.013000084,13 &&&&&&&&&&&&&097.040000097,4
Kawartha Lakes City &&&&&&&&&&073214.&&&&0073 214 &&&&&&&&&&074561.&&&&0074 561 &&&&&&&&&&&&&0-2.0200000-1,8 &&&&&&&&&&&03083.0600003 083,06 &&&&&&&&&&&&&023.070000023,7
Kearney Town &&&&&&&&&&&&0841.&&&&00841 &&&&&&&&&&&&0798.&&&&00798 &&&&&&&&&&&&&&05.04000005,4 &&&&&&&&&&&&0531.0310000531,31 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Kenora City &&&&&&&&&&015348.&&&&0015 348 &&&&&&&&&&015177.&&&&0015 177 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1 &&&&&&&&&&&&0211.0750000211,75 &&&&&&&&&&&&&072.050000072,5
Kerns Township &&&&&&&&&&&&0359.&&&&00359 &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&&010.050000010,5 &&&&&&&&&&&&&090.044000090,44 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0
Killarney Municipality &&&&&&&&&&&&0505.&&&&00505 &&&&&&&&&&&&0459.&&&&00459 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010,0 &&&&&&&&&&&01654.05800001 654,58 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Kingston City &&&&&&&&&0123363.&&&&00123 363 &&&&&&&&&0117207.&&&&00117 207 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3 &&&&&&&&&&&&0451.0170000451,17 &&&&&&&&&&&&0273.0400000273,4
Kirkland Lake Town &&&&&&&&&&&08493.&&&&008 493[6] &&&&&&&&&&&08248.&&&&008 248 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&&0262.0540000262,54 &&&&&&&&&&&&&032.030000032,3
La Vallee Township &&&&&&&&&&&&0988.&&&&00988 &&&&&&&&&&&01067.&&&&001 067 &&&&&&&&&&&&&0-8.0600000-7,4 &&&&&&&&&&&&0237.0500000237,50 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2
Laird Township &&&&&&&&&&&01057.&&&&001 057 &&&&&&&&&&&01078.&&&&001 078 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&&&0102.0430000102,43 &&&&&&&&&&&&&010.030000010,3
Lake of the Woods Township &&&&&&&&&&&&0296.&&&&00296 &&&&&&&&&&&&0323.&&&&00323 &&&&&&&&&&&&&0-9.0600000-8,4 &&&&&&&&&&&&0751.0950000751,95 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Larder Lake Township &&&&&&&&&&&&0684.&&&&00684 &&&&&&&&&&&&0735.&&&&00735 &&&&&&&&&&&&&0-7.0100000-6,9 &&&&&&&&&&&&0229.0650000229,65 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0
Latchford Town &&&&&&&&&&&&0387.&&&&00387 &&&&&&&&&&&&0390.&&&&00390 &&&&&&&&&&&&&0-1.0200000-0,8 &&&&&&&&&&&&0153.0350000153,35 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5
London City &&&&&&&&&0366151.&&&&00366 151 &&&&&&&&&0352395.&&&&00352 395 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&0420.0570000420,57 &&&&&&&&&&&&0870.0600000870,6
Macdonald, Meredith and Aberdeen Additional Township &&&&&&&&&&&01464.&&&&001 464 &&&&&&&&&&&01550.&&&&001 550 &&&&&&&&&&&&&0-6.0500000-5,5 &&&&&&&&&&&&0163.0520000163,52 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009,0
Machar Township &&&&&&&&&&&&0923.&&&&00923 &&&&&&&&&&&&0866.&&&&00866 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6 &&&&&&&&&&&&0184.0620000184,62 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0
Machin Township &&&&&&&&&&&&0935.&&&&00935 &&&&&&&&&&&&0978.&&&&00978 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&0289.0840000289,84 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2
Magnetawan Municipality &&&&&&&&&&&01454.&&&&001 454 &&&&&&&&&&&01610.&&&&001 610 &&&&&&&&&&&&0-10.0300000-9,7 &&&&&&&&&&&&0531.0830000531,83 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7
Manitouwadge Township &&&&&&&&&&&02105.&&&&002 105 &&&&&&&&&&&02300.&&&&002 300 &&&&&&&&&&&&&0-9.0500000-8,5 &&&&&&&&&&&&0352.060000352,06 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006,0
Marathon Town &&&&&&&&&&&03353.&&&&003 353 &&&&&&&&&&&03863.&&&&003 863 &&&&&&&&&&&&0-14.0800000-13,2 &&&&&&&&&&&&0170.0480000170,48 &&&&&&&&&&&&&019.070000019,7
Markstay-Warren Municipality &&&&&&&&&&&02297.&&&&002 297 &&&&&&&&&&&02475.&&&&002 475 &&&&&&&&&&&&&0-8.0800000-7,2 &&&&&&&&&&&&0513.0100000513,10 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
Matachewan Township &&&&&&&&&&&&0409.&&&&00409[6] &&&&&&&&&&&&0375.&&&&00375 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1 &&&&&&&&&&&&0543.0630000543,63 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Mattawa Town &&&&&&&&&&&02023.&&&&002 023 &&&&&&&&&&&02003.&&&&002 003 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&&&03.06600003,66 &&&&&&&&&&&&0553.0500000553,5
Mattawan Township &&&&&&&&&&&&0162.&&&&00162 &&&&&&&&&&&&0147.&&&&00147 &&&&&&&&&&&&&010.020000010,2 &&&&&&&&&&&&0200.0960000200,96 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Mattice-Val Côté Township &&&&&&&&&&&&0686.&&&&00686 &&&&&&&&&&&&0772.&&&&00772 &&&&&&&&&&&&0-12.0900000-11,1 &&&&&&&&&&&&0414.0640000414,64 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
McDougall Township &&&&&&&&&&&02705.&&&&002 705 &&&&&&&&&&&02704.&&&&002 704 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0268.0300000268,30 &&&&&&&&&&&&&010.010000010,1
McGarry Township &&&&&&&&&&&&0595.&&&&00595 &&&&&&&&&&&&0674.&&&&00674 &&&&&&&&&&&&0-12.0300000-11,7 &&&&&&&&&&&&&086.072000086,72 &&&&&&&&&&&&&&06.09000006,9
McKellar Township &&&&&&&&&&&01144.&&&&001 144 &&&&&&&&&&&01080.&&&&001 080 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&&0181.0120000181,12 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3
McMurrich/Monteith Township &&&&&&&&&&&&0779.&&&&00779 &&&&&&&&&&&&0791.&&&&00791 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000-1,5 &&&&&&&&&&&&0278.0130000278,13 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8
Moonbeam Township &&&&&&&&&&&01101.&&&&001 101 &&&&&&&&&&&01298.&&&&001 298 &&&&&&&&&&&&0-16.0800000-15,2 &&&&&&&&&&&&0235.0650000235,65 &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7
Moosonee Town &&&&&&&&&&&01725.&&&&001 725 &&&&&&&&&&&02006.&&&&002 006 &&&&&&&&&&&&0-15.01000000-14,0 &&&&&&&&&&&&0550.0120000550,12 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1
Morley Township &&&&&&&&&&&&0474.&&&&00474 &&&&&&&&&&&&0492.&&&&00492 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000-3,7 &&&&&&&&&&&&0375.0610000375,61 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Nairn and Hyman Township &&&&&&&&&&&&0477.&&&&00477 &&&&&&&&&&&&0493.&&&&00493 &&&&&&&&&&&&&0-4.0800000-3,2 &&&&&&&&&&&&0160.0940000160,94 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0
Neebing Municipality &&&&&&&&&&&01986.&&&&001 986 &&&&&&&&&&&02184.&&&&002 184 &&&&&&&&&&&&0-10.0900000-9,1 &&&&&&&&&&&&0877.0600000877,60 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3
Nipigon Township &&&&&&&&&&&01631.&&&&001 631 &&&&&&&&&&&01752.&&&&001 752 &&&&&&&&&&&&&0-7.0100000-6,9 &&&&&&&&&&&&0109.0140000109,14 &&&&&&&&&&&&&014.090000014,9
Nipissing Township &&&&&&&&&&&01704.&&&&001 704 &&&&&&&&&&&01642.&&&&001 642 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&0393.0600000393,60 &&&&&&&&&&&&&&04.03000004,3
Norfolk City &&&&&&&&&&063175.&&&&0063 175 &&&&&&&&&&062563.&&&&0062 563 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0. &&&&&&&&&&&01607.06000001 607,60 &&&&&&&&&&&&&039.030000039,3
North Bay City &&&&&&&&&&053651.&&&&0053 651 &&&&&&&&&&053966.&&&&0053 966 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0319.050000319,05 &&&&&&&&&&&&0168.0200000168,2
North ShoreThe North Shore Township &&&&&&&&&&&&0509.&&&&00509 &&&&&&&&&&&&0549.&&&&00549 &&&&&&&&&&&&&0-8.0700000-7,3 &&&&&&&&&&&&0238.0940000238,94 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Northeastern Manitoulin and the Islands Town &&&&&&&&&&&02706.&&&&002 706 &&&&&&&&&&&02711.&&&&002 711 &&&&&&&&&&&&&0-1.0800000-0,2 &&&&&&&&&&&&0495.0680000495,68 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5
O'Connor Township &&&&&&&&&&&&0685.&&&&00685 &&&&&&&&&&&&0720.&&&&00720 &&&&&&&&&&&&&0-5.0100000-4,9 &&&&&&&&&&&&0108.0650000108,65 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3
Oliver Paipoonge Municipality &&&&&&&&&&&05732.&&&&005 732 &&&&&&&&&&&05757.&&&&005 757 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&0350.0760000350,76 &&&&&&&&&&&&&016.030000016,3
Opasatika Township &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&0-24.0400000-23,6 &&&&&&&&&&&&0329.0980000329,98 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Orillia City &&&&&&&&&&030586.&&&&0030 586 &&&&&&&&&&030259.&&&&0030 259 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1 &&&&&&&&&&&&&028.061000028,61 &&&&&&&&&&&01069.02000001 069,2
Ottawa City &&&&&&&&&0883391.&&&&00883 391 &&&&&&&&&0812129.&&&&00812 129 &&&&&&&&&&&&&&08.08000008,8 &&&&&&&&&&&02790.02200002 790,22 &&&&&&&&&&&&0316.0600000316,6
Papineau-Cameron Township &&&&&&&&&&&&0978.&&&&00978 &&&&&&&&&&&01058.&&&&001 058 &&&&&&&&&&&&&0-8.0400000-7,6 &&&&&&&&&&&&0566.0740000566,74 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Parry Sound Town &&&&&&&&&&&06191.&&&&006 191 &&&&&&&&&&&05818.&&&&005 818 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4 &&&&&&&&&&&&&013.036000013,36 &&&&&&&&&&&&0463.0300000463,3
Pelee Township &&&&&&&&&&&&0171.&&&&00171 &&&&&&&&&&&&0287.&&&&00287 &&&&&&&&&&&&0-41.0600000-40,4 &&&&&&&&&&&&&041.079000041,79 &&&&&&&&&&&&&&04.01000004,1
Pembroke City &&&&&&&&&&014360.&&&&0014 360 &&&&&&&&&&013930.&&&&0013 930 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&&&014.035000014,35 &&&&&&&&&&&01000.07000001 000,7
Perry Township &&&&&&&&&&&02317.&&&&002 317 &&&&&&&&&&&02010.&&&&002 010 &&&&&&&&&&&&&015.030000015,3 &&&&&&&&&&&&0187.0250000187,25 &&&&&&&&&&&&&012.040000012,4
Peterborough City &&&&&&&&&&078698.&&&&0078 698 &&&&&&&&&&075406.&&&&0075 406 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4 &&&&&&&&&&&&&063.080000063,80 &&&&&&&&&&&01233.06000001 233,6
Pickle Lake Township &&&&&&&&&&&&0425.&&&&00425 &&&&&&&&&&&&0479.&&&&00479 &&&&&&&&&&&&0-12.0700000-11,3 &&&&&&&&&&&&0255.080000255,08 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Plummer Additional Township &&&&&&&&&&&&0650.&&&&00650 &&&&&&&&&&&&0625.&&&&00625 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0 &&&&&&&&&&&&0221.0970000221,97 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9
Powassan Municipality &&&&&&&&&&&03378.&&&&003 378 &&&&&&&&&&&03309.&&&&003 309 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&0224.0590000224,59 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015,0
Prescott Town &&&&&&&&&&&04284.&&&&004 284 &&&&&&&&&&&04180.&&&&004 180 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&&&&04.09500004,95 &&&&&&&&&&&&0865.0300000865,3
Prince Edward City &&&&&&&&&&025258.&&&&0025 258 &&&&&&&&&&025496.&&&&0025 496 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&01050.04500001 050,45 &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024
Prince Township &&&&&&&&&&&01031.&&&&001 031 &&&&&&&&&&&&0971.&&&&00971 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2 &&&&&&&&&&&&&085.031000085,31 &&&&&&&&&&&&&012.010000012,1
Quinte West City &&&&&&&&&&043086.&&&&0043 086 &&&&&&&&&&042697.&&&&0042 697 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&0494.0150000494,15 &&&&&&&&&&&&&087.020000087,2
Rainy River Town &&&&&&&&&&&&0842.&&&&00842 &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909 &&&&&&&&&&&&&0-8.0600000-7,4 &&&&&&&&&&&&&&02.09900002,99 &&&&&&&&&&&&0281.0500000281,5
Red Lake Municipality &&&&&&&&&&&04670.&&&&004 670[6] &&&&&&&&&&&04526.&&&&004 526 &&&&&&&&&&&&&0-4.0500000-3,5 &&&&&&&&&&&&0610.0380000610,38 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,2
Red Rock Township &&&&&&&&&&&&0942.&&&&00942 &&&&&&&&&&&01063.&&&&001 063 &&&&&&&&&&&&0-12.0600000-11,4 &&&&&&&&&&&&&062.093000062,93 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015,0
Ryerson Township &&&&&&&&&&&&0634.&&&&00634 &&&&&&&&&&&&0686.&&&&00686 &&&&&&&&&&&&&0-8.0400000-7,6 &&&&&&&&&&&&0188.070000188,07 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,4
Sables-Spanish Rivers Township &&&&&&&&&&&03075.&&&&003 075 &&&&&&&&&&&03237.&&&&003 237 &&&&&&&&&&&&&0-6.01000000-5,0 &&&&&&&&&&&&0815.0800000815,80 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8
Sault Ste. Marie City &&&&&&&&&&075141.&&&&0075 141 &&&&&&&&&&074948.&&&&0074 948 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&&0223.0260000223,26 &&&&&&&&&&&&0336.0600000336,6
Schreiber Township &&&&&&&&&&&01126.&&&&001 126 &&&&&&&&&&&&0901.&&&&00901 &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025,0 &&&&&&&&&&&&&036.079000036,79 &&&&&&&&&&&&&030.060000030,6
Seguin Township &&&&&&&&&&&03988.&&&&003 988 &&&&&&&&&&&04276.&&&&004 276 &&&&&&&&&&&&&0-7.0300000-6,7 &&&&&&&&&&&&0595.0420000595,42 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7
Shuniah Municipality &&&&&&&&&&&02737.&&&&002 737 &&&&&&&&&&&02913.&&&&002 913 &&&&&&&&&&&&&0-7.01000000-6,0 &&&&&&&&&&&&0570.0980000570,98 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,8
Sioux Lookout Municipality &&&&&&&&&&&05037.&&&&005 037 &&&&&&&&&&&05183.&&&&005 183 &&&&&&&&&&&&&0-3.0200000-2,8 &&&&&&&&&&&&0378.0820000378,82 &&&&&&&&&&&&&013.030000013,3
Sioux Narrows-Nestor Falls Township &&&&&&&&&&&&0720.&&&&00720 &&&&&&&&&&&&0672.&&&&00672 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1 &&&&&&&&&&&01222.04300001 222,43 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Smiths Falls Town &&&&&&&&&&&08978.&&&&008 978 &&&&&&&&&&&09163.&&&&009 163 &&&&&&&&&&&&&0-3.01000000-2,0 &&&&&&&&&&&&&&09.06100009,61 &&&&&&&&&&&&0934.0600000934,6
Smooth Rock Falls Town &&&&&&&&&&&01376.&&&&001 376 &&&&&&&&&&&01473.&&&&001 473 &&&&&&&&&&&&&0-7.0400000-6,6 &&&&&&&&&&&&0199.0790000199,79 &&&&&&&&&&&&&&06.09000006,9
South Algonquin Township &&&&&&&&&&&01211.&&&&001 211 &&&&&&&&&&&01253.&&&&001 253 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0872.0490000872,49 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
South River Village &&&&&&&&&&&01049.&&&&001 049 &&&&&&&&&&&01069.&&&&001 069 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&&&&&04.0400004,04 &&&&&&&&&&&&0259.0500000259,5
Spanish Town &&&&&&&&&&&&0696.&&&&00696 &&&&&&&&&&&&0728.&&&&00728 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&0108.0390000108,39 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4
St. Joseph Township &&&&&&&&&&&01201.&&&&001 201 &&&&&&&&&&&01129.&&&&001 129 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4 &&&&&&&&&&&&0129.0360000129,36 &&&&&&&&&&&&&&09.03000009,3
St. Marys Town &&&&&&&&&&&06655.&&&&006 655 &&&&&&&&&&&06617.&&&&006 617 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&012.048000012,48 &&&&&&&&&&&&0533.0300000533,3
St. Thomas City &&&&&&&&&&037905.&&&&0037 905 &&&&&&&&&&036110.&&&&0036 110 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&035.052000035,52 &&&&&&&&&&&01067.03000001 067,3
St. Charles Municipality &&&&&&&&&&&01282.&&&&001 282 &&&&&&&&&&&01159.&&&&001 159 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6 &&&&&&&&&&&&0321.0540000321,54 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0
Stratford City &&&&&&&&&&030886.&&&&0030 886 &&&&&&&&&&030516.&&&&0030 516 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&&026.095000026,95 &&&&&&&&&&&01146.&&&&001 146,0
Strong Township &&&&&&&&&&&01341.&&&&001 341 &&&&&&&&&&&01327.&&&&001 327 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1 &&&&&&&&&&&&0159.0280000159,28 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,4
Sundridge Village &&&&&&&&&&&&0985.&&&&00985 &&&&&&&&&&&&0942.&&&&00942 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&&&&02.02300002,23 &&&&&&&&&&&&0441.0300000441,3
Tarbutt and Tarbutt Additional Township &&&&&&&&&&&&0396.&&&&00396 &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&&053.014000053,14 &&&&&&&&&&&&&&07.05000007,5
Tehkummah Township &&&&&&&&&&&&0406.&&&&00406 &&&&&&&&&&&&0382.&&&&00382 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3 &&&&&&&&&&&&0132.0480000132,48 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1
Temagami Municipality &&&&&&&&&&&&0840.&&&&00840[6] &&&&&&&&&&&&0934.&&&&00934 &&&&&&&&&&&&0-13.0800000-12,2 &&&&&&&&&&&01906.04200001 906,42 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Temiskaming Shores City &&&&&&&&&&010400.&&&&0010 400 &&&&&&&&&&010442.&&&&0010 442 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&0177.0910000177,91 &&&&&&&&&&&&&058.050000058,5
Terrace Bay Township &&&&&&&&&&&01471.&&&&001 471 &&&&&&&&&&&01625.&&&&001 625 &&&&&&&&&&&&0-10.0500000-9,5 &&&&&&&&&&&&0151.040000151,04 &&&&&&&&&&&&&&09.07000009,7
Thessalon Town &&&&&&&&&&&01279.&&&&001 279 &&&&&&&&&&&01312.&&&&001 312 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&&&04.03700004,37 &&&&&&&&&&&&0292.0400000292,4
Thornloe Village &&&&&&&&&&&&0123.&&&&00123 &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105 &&&&&&&&&&&&&017.010000017,1 &&&&&&&&&&&&&&06.04900006,49 &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019,0
Thunder Bay City &&&&&&&&&0108359.&&&&00108 359 &&&&&&&&&0109160.&&&&00109 160 &&&&&&&&&&&&&0-1.0300000-0,7 &&&&&&&&&&&&0328.0240000328,24 &&&&&&&&&&&&0330.0100000330,1
Timmins City &&&&&&&&&&043165.&&&&0043 165 &&&&&&&&&&042997.&&&&0042 997 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&02979.01500002 979,15 &&&&&&&&&&&&&014.050000014,5
Toronto City &&&&&&&&02615060.&&&&002 615 060 &&&&&&&&02503281.&&&&002 503 281 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5 &&&&&&&&&&&&0630.0210000630,21 &&&&&&&&&&&04149.05000004 149,5
Val Rita-Harty Township &&&&&&&&&&&&0817.&&&&00817 &&&&&&&&&&&&0939.&&&&00939 &&&&&&&&&&&&0-14.01000000-13,0 &&&&&&&&&&&&0382.0710000382,71 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Wawa Municipality &&&&&&&&&&&02975.&&&&002 975 &&&&&&&&&&&03204.&&&&003 204 &&&&&&&&&&&&&0-8.0900000-7,1 &&&&&&&&&&&&0417.0780000417,78 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1
West Nipissing Municipality &&&&&&&&&&014149.&&&&0014 149 &&&&&&&&&&013410.&&&&0013 410 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5 &&&&&&&&&&&01992.0800001 992,08 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1
White River Township &&&&&&&&&&&&0607.&&&&00607 &&&&&&&&&&&&0841.&&&&00841 &&&&&&&&&&&&0-28.0200000-27,8 &&&&&&&&&&&&&096.094000096,94 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3
Whitestone Municipality &&&&&&&&&&&&0918.&&&&00918 &&&&&&&&&&&01030.&&&&001 030 &&&&&&&&&&&&0-11.0100000-10,9 &&&&&&&&&&&&0957.0520000957,52 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Windsor City &&&&&&&&&0210891.&&&&00210 891 &&&&&&&&&0216473.&&&&00216 473 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&0146.0320000146,32 &&&&&&&&&&&01441.03000001 441,3

Kunnat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Tyyppi Aluekunta Asukasluku
(2011)[3]
Asukasluku
(2006)[3]
Muutos
(%)[3]
Pinta-ala
(km²)[3]
As./km²[3]
Addington Highlands Township Lennox and Addington &&&&&&&&&&&02532.&&&&002 532 &&&&&&&&&&&02512.&&&&002 512 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&01329.09300001 329,93 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
Adelaide-Metcalfe Township Middlesex &&&&&&&&&&&03028.&&&&003 028 &&&&&&&&&&&03135.&&&&003 135 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0331.0380000331,38 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1
Adjala-Tosorontio Township Simcoe &&&&&&&&&&010603.&&&&0010 603 &&&&&&&&&&010695.&&&&0010 695 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0372.0390000372,39 &&&&&&&&&&&&&028.050000028,5
Admaston/Bromley Township Renfrew &&&&&&&&&&&02844.&&&&002 844 &&&&&&&&&&&02716.&&&&002 716 &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7 &&&&&&&&&&&&0524.0600000524,60 &&&&&&&&&&&&&&05.04000005,4
Ajax Town Durham &&&&&&&&&0109600.&&&&00109 600 &&&&&&&&&&090167.&&&&0090 167 &&&&&&&&&&&&&021.060000021,6 &&&&&&&&&&&&&067.07000067,07 &&&&&&&&&&&01634.02000001 634,2
Alfred and Plantagenet Township Prescott and Russell &&&&&&&&&&&09196.&&&&009 196 &&&&&&&&&&&08654.&&&&008 654 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3 &&&&&&&&&&&&0392.0450000392,45 &&&&&&&&&&&&&023.040000023,4
Algonquin Highlands Township Haliburton &&&&&&&&&&&02156.&&&&002 156 &&&&&&&&&&&01976.&&&&001 976 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1 &&&&&&&&&&&01004.07600001 004,76 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Alnwick/Haldimand Township Northumberland &&&&&&&&&&&06617.&&&&006 617 &&&&&&&&&&&06435.&&&&006 435 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8 &&&&&&&&&&&&0398.0570000398,57 &&&&&&&&&&&&&016.060000016,6
Amaranth Township Dufferin &&&&&&&&&&&03963.&&&&003 963 &&&&&&&&&&&03845.&&&&003 845 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&&0264.0500000264,50 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015,0
Amherstburg Town Essex &&&&&&&&&&021556.&&&&0021 556 &&&&&&&&&&021748.&&&&0021 748 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0185.0680000185,68 &&&&&&&&&&&&0116.0100000116,1
Arnprior Town Renfrew &&&&&&&&&&&08114.&&&&008 114 &&&&&&&&&&&07158.&&&&007 158 &&&&&&&&&&&&&013.040000013,4 &&&&&&&&&&&&&013.04000013,04 &&&&&&&&&&&&0622.0200000622,2
Arran-Elderslie Municipality Bruce &&&&&&&&&&&06810.&&&&006 810 &&&&&&&&&&&06747.&&&&006 747 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&0460.0130000460,13 &&&&&&&&&&&&&014.080000014,8
Ashfield-Colborne-Wawanosh Township Huron &&&&&&&&&&&05582.&&&&005 582 &&&&&&&&&&&05409.&&&&005 409 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&&&0587.080000587,08 &&&&&&&&&&&&&&09.05000009,5
Asphodel-Norwood Township Peterborough &&&&&&&&&&&04041.&&&&004 041 &&&&&&&&&&&04247.&&&&004 247 &&&&&&&&&&&&&0-5.0100000-4,9 &&&&&&&&&&&&0160.0980000160,98 &&&&&&&&&&&&&025.010000025,1
Athens Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&03118.&&&&003 118 &&&&&&&&&&&03086.&&&&003 086 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&0127.0770000127,77 &&&&&&&&&&&&&024.040000024,4
Augusta Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&07430.&&&&007 430 &&&&&&&&&&&07510.&&&&007 510 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&0314.0730000314,73 &&&&&&&&&&&&&023.060000023,6
Aurora Town York &&&&&&&&&&053203.&&&&0053 203 &&&&&&&&&&047629.&&&&0047 629 &&&&&&&&&&&&&011.070000011,7 &&&&&&&&&&&&&049.078000049,78 &&&&&&&&&&&01068.08000001 068,8
Aylmer Town Elgin &&&&&&&&&&&07151.&&&&007 151 &&&&&&&&&&&07069.&&&&007 069 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&&&06.02200006,22 &&&&&&&&&&&01148.09000001 148,9
Bancroft Town Hastings &&&&&&&&&&&03880.&&&&003 880 &&&&&&&&&&&03838.&&&&003 838 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1 &&&&&&&&&&&&0229.0560000229,56 &&&&&&&&&&&&&016.090000016,9
Bayham Municipality Elgin &&&&&&&&&&&06989.&&&&006 989 &&&&&&&&&&&06727.&&&&006 727 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&0245.&&&&00245,00 &&&&&&&&&&&&&028.050000028,5
Beckwith Township Lanark &&&&&&&&&&&06986.&&&&006 986 &&&&&&&&&&&06387.&&&&006 387 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4 &&&&&&&&&&&&0240.0510000240,51 &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029,0
Blandford-Blenheim Township Oxford &&&&&&&&&&&07359.&&&&007 359 &&&&&&&&&&&07149.&&&&007 149 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9 &&&&&&&&&&&&0382.0280000382,28 &&&&&&&&&&&&&019.030000019,3
Blue MountainsThe Blue Mountains Town Grey &&&&&&&&&&&06453.&&&&006 453 &&&&&&&&&&&06825.&&&&006 825 &&&&&&&&&&&&&0-6.0500000-5,5 &&&&&&&&&&&&0287.0230000287,23 &&&&&&&&&&&&&022.050000022,5
Bluewater Municipality Huron &&&&&&&&&&&07044.&&&&007 044 &&&&&&&&&&&07120.&&&&007 120 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&0416.0990000416,99 &&&&&&&&&&&&&016.090000016,9
Bonnechere Valley Township Renfrew &&&&&&&&&&&03763.&&&&003 763 &&&&&&&&&&&03665.&&&&003 665 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7 &&&&&&&&&&&&0593.0190000593,19 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3
Bracebridge Town Muskoka &&&&&&&&&&015414.&&&&0015 414[6] &&&&&&&&&&015652.&&&&0015 652 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000-1,5 &&&&&&&&&&&&0625.0660000625,66 &&&&&&&&&&&&&024.060000024,6
Bradford West Gwillimbury Town Simcoe &&&&&&&&&&028077.&&&&0028 077 &&&&&&&&&&024039.&&&&0024 039 &&&&&&&&&&&&&016.080000016,8 &&&&&&&&&&&&0201.030000201,03 &&&&&&&&&&&&0139.0700000139,7
Brampton City Peel &&&&&&&&&0523911.&&&&00523 911 &&&&&&&&&0433806.&&&&00433 806 &&&&&&&&&&&&&020.080000020,8 &&&&&&&&&&&&0266.0340000266,34 &&&&&&&&&&&01967.01000001 967,1
Brighton Municipality Northumberland &&&&&&&&&&010928.&&&&0010 928 &&&&&&&&&&010253.&&&&0010 253 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6 &&&&&&&&&&&&0222.0760000222,76 &&&&&&&&&&&&&049.010000049,1
Brock Township Durham &&&&&&&&&&011341.&&&&0011 341 &&&&&&&&&&011979.&&&&0011 979 &&&&&&&&&&&&&0-6.0700000-5,3 &&&&&&&&&&&&0423.0380000423,38 &&&&&&&&&&&&&026.080000026,8
Brockton Municipality Bruce &&&&&&&&&&&09432.&&&&009 432 &&&&&&&&&&&09641.&&&&009 641 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&&0565.0410000565,41 &&&&&&&&&&&&&016.070000016,7
Brooke-Alvinston Municipality Lambton &&&&&&&&&&&02548.&&&&002 548 &&&&&&&&&&&02661.&&&&002 661 &&&&&&&&&&&&&0-5.0800000-4,2 &&&&&&&&&&&&0311.0300000311,30 &&&&&&&&&&&&&&08.02000008,2
Brudenell, Lyndoch and Raglan Township Renfrew &&&&&&&&&&&01658.&&&&001 658 &&&&&&&&&&&01497.&&&&001 497 &&&&&&&&&&&&&010.080000010,8 &&&&&&&&&&&&0705.0830000705,83 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3
Burlington City Halton &&&&&&&&&0175779.&&&&00175 779 &&&&&&&&&0164415.&&&&00164 415 &&&&&&&&&&&&&&06.09000006,9 &&&&&&&&&&&&0185.0660000185,66 &&&&&&&&&&&&0946.0800000946,8
Caledon Town Peel &&&&&&&&&&059460.&&&&0059 460 &&&&&&&&&&057050.&&&&0057 050 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&&0688.0150000688,15 &&&&&&&&&&&&&086.040000086,4
Cambridge City Waterloo &&&&&&&&&0126748.&&&&00126 748 &&&&&&&&&0120371.&&&&00120 371 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3 &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113,00 &&&&&&&&&&&01121.07000001 121,7
Carleton Place Town Lanark &&&&&&&&&&&09809.&&&&009 809 &&&&&&&&&&&09453.&&&&009 453 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&&&08.08300008,83 &&&&&&&&&&&01110.03000001 110,3
Carlow/Mayo Township Hastings &&&&&&&&&&&&0892.&&&&00892 &&&&&&&&&&&&0950.&&&&00950 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000-6,1 &&&&&&&&&&&&0390.0940000390,94 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3
Casselman Village Prescott and Russell &&&&&&&&&&&03626.&&&&003 626 &&&&&&&&&&&03275.&&&&003 275 &&&&&&&&&&&&&010.070000010,7 &&&&&&&&&&&&&&05.01700005,17 &&&&&&&&&&&&0701.0500000701,5
Cavan-Monaghan Township Peterborough &&&&&&&&&&&08601.&&&&008 601 &&&&&&&&&&&08828.&&&&008 828 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&0306.0220000306,22 &&&&&&&&&&&&&028.010000028,1
Central Elgin Municipality Elgin &&&&&&&&&&012743.&&&&0012 743 &&&&&&&&&&012723.&&&&0012 723 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&&0280.0230000280,23 &&&&&&&&&&&&&045.050000045,5
Central Frontenac Township Frontenac &&&&&&&&&&&04556.&&&&004 556 &&&&&&&&&&&04665.&&&&004 665 &&&&&&&&&&&&&0-3.0700000-2,3 &&&&&&&&&&&01025.01700001 025,17 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4
Central Huron Municipality Huron &&&&&&&&&&&07591.&&&&007 591 &&&&&&&&&&&07641.&&&&007 641 &&&&&&&&&&&&&0-1.0300000-0,7 &&&&&&&&&&&&0450.0330000450,33 &&&&&&&&&&&&&016.090000016,9
Centre Hastings Municipality Hastings &&&&&&&&&&&04543.&&&&004 543 &&&&&&&&&&&04386.&&&&004 386 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&0222.0760000222,76 &&&&&&&&&&&&&020.040000020,4
Centre Wellington Township Wellington &&&&&&&&&&026693.&&&&0026 693 &&&&&&&&&&026049.&&&&0026 049 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&&0407.0530000407,53 &&&&&&&&&&&&&065.050000065,5
Champlain Township Prescott and Russell &&&&&&&&&&&08573.&&&&008 573 &&&&&&&&&&&08683.&&&&008 683 &&&&&&&&&&&&&0-2.0700000-1,3 &&&&&&&&&&&&0207.0240000207,24 &&&&&&&&&&&&&041.040000041,4
Chatsworth Township Grey &&&&&&&&&&&06437.&&&&006 437 &&&&&&&&&&&06392.&&&&006 392 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7 &&&&&&&&&&&&0596.0180000596,18 &&&&&&&&&&&&&010.080000010,8
Clarence-Rockland City Prescott and Russell &&&&&&&&&&023185.&&&&0023 185 &&&&&&&&&&020790.&&&&0020 790 &&&&&&&&&&&&&011.050000011,5 &&&&&&&&&&&&0297.0860000297,86 &&&&&&&&&&&&&077.080000077,8
Clarington Municipality Durham &&&&&&&&&&084548.&&&&0084 548 &&&&&&&&&&077820.&&&&0077 820 &&&&&&&&&&&&&&08.06000008,6 &&&&&&&&&&&&0611.0300000611,30 &&&&&&&&&&&&0138.0300000138,3
Clearview Township Simcoe &&&&&&&&&&013734.&&&&0013 734 &&&&&&&&&&014088.&&&&0014 088 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0557.0440000557,44 &&&&&&&&&&&&&024.060000024,6
Cobourg Town Northumberland &&&&&&&&&&018519.&&&&0018 519 &&&&&&&&&&018210.&&&&0018 210 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&&022.037000022,37 &&&&&&&&&&&&0827.0800000827,8
Collingwood Town Simcoe &&&&&&&&&&019241.&&&&0019 241 &&&&&&&&&&017290.&&&&0017 290 &&&&&&&&&&&&&011.030000011,3 &&&&&&&&&&&&&033.046000033,46 &&&&&&&&&&&&0575.0100000575,1
Cramahe Township Northumberland &&&&&&&&&&&06073.&&&&006 073 &&&&&&&&&&&05950.&&&&005 950 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&0201.0980000201,98 &&&&&&&&&&&&&030.010000030,1
Dawn-Euphemia Township Lambton &&&&&&&&&&&02049.&&&&002 049 &&&&&&&&&&&02190.&&&&002 190 &&&&&&&&&&&&&0-7.0600000-6,4 &&&&&&&&&&&&0445.0130000445,13 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6
Deep River Town Renfrew &&&&&&&&&&&04193.&&&&004 193 &&&&&&&&&&&04216.&&&&004 216 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&&050.090000050,90 &&&&&&&&&&&&&082.040000082,4
Deseronto Town Hastings &&&&&&&&&&&01835.&&&&001 835 &&&&&&&&&&&01824.&&&&001 824 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&&02.05200002,52 &&&&&&&&&&&&0728.0300000728,3
Douro-Dummer Township Peterborough &&&&&&&&&&&06805.&&&&006 805 &&&&&&&&&&&06954.&&&&006 954 &&&&&&&&&&&&&0-3.0900000-2,1 &&&&&&&&&&&&0458.0980000458,98 &&&&&&&&&&&&&014.080000014,8
Drummond/North Elmsley Township Lanark &&&&&&&&&&&07487.&&&&007 487 &&&&&&&&&&&07118.&&&&007 118 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,2 &&&&&&&&&&&&0366.030000366,03 &&&&&&&&&&&&&020.050000020,5
Dutton/Dunwich Municipality Elgin &&&&&&&&&&&03876.&&&&003 876 &&&&&&&&&&&03821.&&&&003 821 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&&0294.0640000294,64 &&&&&&&&&&&&&013.020000013,2
Dysart, Dudley, Harcourt, Guilford, Harburn, Bruton, Havelock, Eyre and Clyde Township Haliburton &&&&&&&&&&&05966.&&&&005 966 &&&&&&&&&&&05526.&&&&005 526 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008,0 &&&&&&&&&&&01483.05100001 483,51 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0
East Garafraxa Township Dufferin &&&&&&&&&&&02595.&&&&002 595 &&&&&&&&&&&02389.&&&&002 389 &&&&&&&&&&&&&&08.06000008,6 &&&&&&&&&&&&0166.040000166,04 &&&&&&&&&&&&&015.060000015,6
East Gwillimbury Town York &&&&&&&&&&022473.&&&&0022 473 &&&&&&&&&&021069.&&&&0021 069 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&0245.030000245,03 &&&&&&&&&&&&&091.070000091,7
East Hawkesbury Township Prescott and Russell &&&&&&&&&&&03335.&&&&003 335 &&&&&&&&&&&03368.&&&&003 368 &&&&&&&&&&&&&0-2.01000000-1,0 &&&&&&&&&&&&0235.0180000235,18 &&&&&&&&&&&&&014.020000014,2
East Zorra-Tavistock Township Oxford &&&&&&&&&&&06836.&&&&006 836 &&&&&&&&&&&07008.&&&&007 008 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0242.0300000242,30 &&&&&&&&&&&&&028.020000028,2
Edwardsburgh/Cardinal Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&06959.&&&&006 959 &&&&&&&&&&&06689.&&&&006 689 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0 &&&&&&&&&&&&0312.0340000312,34 &&&&&&&&&&&&&022.030000022,3
Elizabethtown-Kitley Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&09724.&&&&009 724 &&&&&&&&&&010201.&&&&0010 201 &&&&&&&&&&&&&0-5.0300000-4,7 &&&&&&&&&&&&0557.0800000557,80 &&&&&&&&&&&&&017.040000017,4
Enniskillen Township Lambton &&&&&&&&&&&02930.&&&&002 930 &&&&&&&&&&&03122.&&&&003 122 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000-6,1 &&&&&&&&&&&&0338.0180000338,18 &&&&&&&&&&&&&&08.07000008,7
Erin Town Wellington &&&&&&&&&&010770.&&&&0010 770 &&&&&&&&&&011148.&&&&0011 148 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0297.0750000297,75 &&&&&&&&&&&&&036.020000036,2
Essa Township Simcoe &&&&&&&&&&018505.&&&&0018 505 &&&&&&&&&&016901.&&&&0016 901 &&&&&&&&&&&&&&09.05000009,5 &&&&&&&&&&&&0280.070000280,07 &&&&&&&&&&&&&066.010000066,1
Essex Town Essex &&&&&&&&&&019600.&&&&0019 600 &&&&&&&&&&020032.&&&&0020 032 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&&0277.0920000277,92 &&&&&&&&&&&&&070.050000070,5
Faraday Township Hastings &&&&&&&&&&&01468.&&&&001 468 &&&&&&&&&&&01578.&&&&001 578 &&&&&&&&&&&&&0-8.01000000-7,0 &&&&&&&&&&&&0217.0970000217,97 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7
Fort Erie Town Niagara &&&&&&&&&&029960.&&&&0029 960 &&&&&&&&&&029925.&&&&0029 925 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&&0166.0240000166,24 &&&&&&&&&&&&0180.0200000180,2
Front of Yonge Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&02752.&&&&002 752[6] &&&&&&&&&&&02803.&&&&002 803 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&0128.0470000128,47 &&&&&&&&&&&&&020.090000020,9
Frontenac Islands Township Frontenac &&&&&&&&&&&01864.&&&&001 864 &&&&&&&&&&&01862.&&&&001 862 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&&0175.040000175,04 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6
Georgian Bay Township Muskoka &&&&&&&&&&&02482.&&&&002 482[6] &&&&&&&&&&&02340.&&&&002 340 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1 &&&&&&&&&&&&0546.0970000546,97 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
Georgian Bluffs Township Grey &&&&&&&&&&010404.&&&&0010 404 &&&&&&&&&&010506.&&&&0010 506 &&&&&&&&&&&&&0-2.01000000-1,0 &&&&&&&&&&&&0604.0360000604,36 &&&&&&&&&&&&&017.020000017,2
Georgina Town York &&&&&&&&&&043517.&&&&0043 517 &&&&&&&&&&042346.&&&&0042 346 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8 &&&&&&&&&&&&0287.0720000287,72 &&&&&&&&&&&&0151.0200000151,2
Goderich Town Huron &&&&&&&&&&&07521.&&&&007 521 &&&&&&&&&&&07563.&&&&007 563 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&&&07.09100007,91 &&&&&&&&&&&&0950.0800000950,8
Grand Valley Town Dufferin &&&&&&&&&&&02726.&&&&002 726 &&&&&&&&&&&02844.&&&&002 844 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000-4,1 &&&&&&&&&&&&0158.0230000158,23 &&&&&&&&&&&&&017.020000017,2
Gravenhurst Town Muskoka &&&&&&&&&&012055.&&&&0012 055[6] &&&&&&&&&&011046.&&&&0011 046 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1 &&&&&&&&&&&&0518.0590000518,59 &&&&&&&&&&&&&023.020000023,2
Greater Madawaska Township Renfrew &&&&&&&&&&&02485.&&&&002 485 &&&&&&&&&&&02751.&&&&002 751 &&&&&&&&&&&&0-10.0300000-9,7 &&&&&&&&&&&01034.03300001 034,33 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Greater Napanee Town Lennox and Addington &&&&&&&&&&015511.&&&&0015 511 &&&&&&&&&&015400.&&&&0015 400 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7 &&&&&&&&&&&&0461.0310000461,31 &&&&&&&&&&&&&033.060000033,6
Grey Highlands Municipality Grey &&&&&&&&&&&09520.&&&&009 520 &&&&&&&&&&&09480.&&&&009 480 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&&0882.0440000882,44 &&&&&&&&&&&&&010.080000010,8
Grimsby Town Niagara &&&&&&&&&&025325.&&&&0025 325 &&&&&&&&&&023937.&&&&0023 937 &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,8 &&&&&&&&&&&&&068.096000068,96 &&&&&&&&&&&&0367.0200000367,2
Guelph/Eramosa Township Wellington &&&&&&&&&&012380.&&&&0012 380 &&&&&&&&&&012066.&&&&0012 066 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6 &&&&&&&&&&&&0291.0710000291,71 &&&&&&&&&&&&&042.040000042,4
Halton Hills Town Halton &&&&&&&&&&059008.&&&&0059 008 &&&&&&&&&&055289.&&&&0055 289 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&0276.0250000276,25 &&&&&&&&&&&&0213.0600000213,6
Hamilton Township Northumberland &&&&&&&&&&010702.&&&&0010 702 &&&&&&&&&&010972.&&&&0010 972 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0256.0120000256,12 &&&&&&&&&&&&&041.080000041,8
Hanover Town Grey &&&&&&&&&&&07490.&&&&007 490 &&&&&&&&&&&07147.&&&&007 147 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,8 &&&&&&&&&&&&&&09.08100009,81 &&&&&&&&&&&&0763.0800000763,8
Hastings Highlands Municipality Hastings &&&&&&&&&&&04168.&&&&004 168 &&&&&&&&&&&04033.&&&&004 033 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3 &&&&&&&&&&&&0972.0540000972,54 &&&&&&&&&&&&&&04.03000004,3
Havelock-Belmont-Methuen Township Peterborough &&&&&&&&&&&04523.&&&&004 523 &&&&&&&&&&&04637.&&&&004 637 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0543.0590000543,59 &&&&&&&&&&&&&&08.03000008,3
Hawkesbury Town Prescott and Russell &&&&&&&&&&010551.&&&&0010 551 &&&&&&&&&&010869.&&&&0010 869 &&&&&&&&&&&&&0-3.0100000-2,9 &&&&&&&&&&&&&&09.04600009,46 &&&&&&&&&&&01115.06000001 115,6
Head, Clara and Maria Township Renfrew &&&&&&&&&&&&0235.&&&&00235 &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&&0728.0150000728,15 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Highlands East Municipality Haliburton &&&&&&&&&&&03249.&&&&003 249 &&&&&&&&&&&03089.&&&&003 089 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,2 &&&&&&&&&&&&0705.0420000705,42 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6
Horton Township Renfrew &&&&&&&&&&&02719.&&&&002 719 &&&&&&&&&&&02803.&&&&002 803 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000-3,0 &&&&&&&&&&&&0158.0530000158,53 &&&&&&&&&&&&&017.020000017,2
Howick Township Huron &&&&&&&&&&&03856.&&&&003 856 &&&&&&&&&&&03882.&&&&003 882 &&&&&&&&&&&&&0-1.0300000-0,7 &&&&&&&&&&&&0287.0180000287,18 &&&&&&&&&&&&&013.040000013,4
Huntsville Town Muskoka &&&&&&&&&&019056.&&&&0019 056 &&&&&&&&&&018280.&&&&0018 280 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&&0710.0640000710,64 &&&&&&&&&&&&&026.080000026,8
Huron East Municipality Huron &&&&&&&&&&&09264.&&&&009 264 &&&&&&&&&&&09310.&&&&009 310 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&0669.0260000669,26 &&&&&&&&&&&&&013.080000013,8
Huron-Kinloss Township Bruce &&&&&&&&&&&06790.&&&&006 790 &&&&&&&&&&&06515.&&&&006 515 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&&0440.0630000440,63 &&&&&&&&&&&&&015.040000015,4
Ingersoll Town Oxford &&&&&&&&&&012146.&&&&0012 146 &&&&&&&&&&011760.&&&&0011 760 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3 &&&&&&&&&&&&&012.090000012,90 &&&&&&&&&&&&0941.0800000941,8
Innisfil Town Simcoe &&&&&&&&&&032727.&&&&0032 727[6] &&&&&&&&&&031175.&&&&0031 175 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&0284.0210000284,21 &&&&&&&&&&&&0115.0200000115,2
Killaloe, Hagarty and Richards Township Renfrew &&&&&&&&&&&02402.&&&&002 402 &&&&&&&&&&&02550.&&&&002 550 &&&&&&&&&&&&&0-6.0200000-5,8 &&&&&&&&&&&&0395.0980000395,98 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1
Kincardine Municipality Bruce &&&&&&&&&&011174.&&&&0011 174 &&&&&&&&&&011173.&&&&0011 173 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0538.020000538,02 &&&&&&&&&&&&&020.080000020,8
King Township York &&&&&&&&&&019899.&&&&0019 899 &&&&&&&&&&019487.&&&&0019 487 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&0333.0300000333,30 &&&&&&&&&&&&&059.070000059,7
Kingsville Town Essex &&&&&&&&&&021362.&&&&0021 362 &&&&&&&&&&020908.&&&&0020 908 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&0246.0840000246,84 &&&&&&&&&&&&&086.050000086,5
Kitchener City Waterloo &&&&&&&&&0219153.&&&&00219 153 &&&&&&&&&0204668.&&&&00204 668 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1 &&&&&&&&&&&&0136.0790000136,79 &&&&&&&&&&&01602.01000001 602,1
Lake of Bays Township Muskoka &&&&&&&&&&&03506.&&&&003 506[6] &&&&&&&&&&&03570.&&&&003 570 &&&&&&&&&&&&&0-2.0200000-1,8 &&&&&&&&&&&&0677.0580000677,58 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,2
Lakeshore Town Essex &&&&&&&&&&034546.&&&&0034 546 &&&&&&&&&&033245.&&&&0033 245 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&0530.0320000530,32 &&&&&&&&&&&&&065.010000065,1
Lambton Shores Municipality Lambton &&&&&&&&&&010656.&&&&0010 656 &&&&&&&&&&011150.&&&&0011 150 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&0331.080000331,08 &&&&&&&&&&&&&032.020000032,2
Lanark Highlands Township Lanark &&&&&&&&&&&05128.&&&&005 128 &&&&&&&&&&&05180.&&&&005 180 &&&&&&&&&&&&&0-2.01000000-1,0 &&&&&&&&&&&01048.01900001 048,19 &&&&&&&&&&&&&&04.09000004,9
LaSalle Town Essex &&&&&&&&&&028643.&&&&0028 643 &&&&&&&&&&027652.&&&&0027 652 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&&065.030000065,30 &&&&&&&&&&&&0438.0600000438,6
Laurentian Hills Town Renfrew &&&&&&&&&&&02811.&&&&002 811 &&&&&&&&&&&02789.&&&&002 789 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&&0640.0480000640,48 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4
Laurentian Valley Township Renfrew &&&&&&&&&&&09657.&&&&009 657 &&&&&&&&&&&09265.&&&&009 265 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&&0552.0440000552,44 &&&&&&&&&&&&&017.050000017,5
Leamington Municipality Essex &&&&&&&&&&028403.&&&&0028 403 &&&&&&&&&&028833.&&&&0028 833 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000-1,5 &&&&&&&&&&&&0261.0920000261,92 &&&&&&&&&&&&0108.0400000108,4
Leeds and the Thousand Islands Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&09277.&&&&009 277 &&&&&&&&&&&09435.&&&&009 435 &&&&&&&&&&&&&0-2.0300000-1,7 &&&&&&&&&&&&0612.0510000612,51 &&&&&&&&&&&&&015.010000015,1
Limerick Township Hastings &&&&&&&&&&&&0352.&&&&00352 &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&&0-4.0700000-3,3 &&&&&&&&&&&&0205.0680000205,68 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Lincoln Town Niagara &&&&&&&&&&022487.&&&&0022 487 &&&&&&&&&&021722.&&&&0021 722 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5 &&&&&&&&&&&&0162.0860000162,86 &&&&&&&&&&&&0138.0100000138,1
Loyalist Township Lennox and Addington &&&&&&&&&&016221.&&&&0016 221 &&&&&&&&&&015062.&&&&0015 062 &&&&&&&&&&&&&&07.07000007,7 &&&&&&&&&&&&0341.040000341,04 &&&&&&&&&&&&&047.060000047,6
Lucan Biddulph Township Middlesex &&&&&&&&&&&04338.&&&&004 338 &&&&&&&&&&&04187.&&&&004 187 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&0169.0150000169,15 &&&&&&&&&&&&&025.060000025,6
Madawaska Valley Township Renfrew &&&&&&&&&&&04282.&&&&004 282 &&&&&&&&&&&04381.&&&&004 381 &&&&&&&&&&&&&0-3.0700000-2,3 &&&&&&&&&&&&0671.0850000671,85 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4
Madoc Township Hastings &&&&&&&&&&&02197.&&&&002 197 &&&&&&&&&&&02069.&&&&002 069 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2 &&&&&&&&&&&&0277.0970000277,97 &&&&&&&&&&&&&&07.09000007,9
Malahide Township Elgin &&&&&&&&&&&09146.&&&&009 146 &&&&&&&&&&&08828.&&&&008 828 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&0395.080000395,08 &&&&&&&&&&&&&023.020000023,2
Mapleton Township Wellington &&&&&&&&&&&09989.&&&&009 989 &&&&&&&&&&&09851.&&&&009 851 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&&0534.0810000534,81 &&&&&&&&&&&&&018.070000018,7
Markham City York &&&&&&&&&0301709.&&&&00301 709 &&&&&&&&&0261573.&&&&00261 573 &&&&&&&&&&&&&015.030000015,3 &&&&&&&&&&&&0212.0580000212,58 &&&&&&&&&&&01419.03000001 419,3
Marmora and Lake Municipality Hastings &&&&&&&&&&&04074.&&&&004 074 &&&&&&&&&&&03912.&&&&003 912 &&&&&&&&&&&&&&04.01000004,1 &&&&&&&&&&&&0556.0190000556,19 &&&&&&&&&&&&&&07.03000007,3
McNab/Braeside Township Renfrew &&&&&&&&&&&07371.&&&&007 371 &&&&&&&&&&&07222.&&&&007 222 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&0255.0740000255,74 &&&&&&&&&&&&&028.080000028,8
Meaford Municipality Grey &&&&&&&&&&011100.&&&&0011 100 &&&&&&&&&&010948.&&&&0010 948 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&&0588.0610000588,61 &&&&&&&&&&&&&018.090000018,9
Melancthon Township Dufferin &&&&&&&&&&&02839.&&&&002 839 &&&&&&&&&&&02895.&&&&002 895 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&&&0310.0960000310,96 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1
Merrickville-Wolford Village Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&02850.&&&&002 850 &&&&&&&&&&&02867.&&&&002 867 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0214.0490000214,49 &&&&&&&&&&&&&013.030000013,3
Middlesex Centre Municipality Middlesex &&&&&&&&&&016487.&&&&0016 487 &&&&&&&&&&015589.&&&&0015 589 &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,8 &&&&&&&&&&&&0588.0150000588,15 &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028,0.
Midland Town Simcoe &&&&&&&&&&016572.&&&&0016 572 &&&&&&&&&&016330.&&&&0016 330 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5 &&&&&&&&&&&&&035.037000035,37 &&&&&&&&&&&&0468.0500000468,5
Milton Town Halton &&&&&&&&&&084362.&&&&0084 362 &&&&&&&&&&053889.&&&&0053 889 &&&&&&&&&&&&&056.050000056,5 &&&&&&&&&&&&0363.0220000363,22 &&&&&&&&&&&&0232.0300000232,3
Minden Hills Township Haliburton &&&&&&&&&&&05655.&&&&005 655 &&&&&&&&&&&05556.&&&&005 556 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8 &&&&&&&&&&&&0878.0170000878,17 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4
Minto Town Wellington &&&&&&&&&&&08334.&&&&008 334 &&&&&&&&&&&08504.&&&&008 504 &&&&&&&&&&&&&0-3.01000000-2,0 &&&&&&&&&&&&0300.0570000300,57 &&&&&&&&&&&&&027.070000027,7
Mississauga City Peel &&&&&&&&&0713443.&&&&00713 443 &&&&&&&&&0668599.&&&&00668 599 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&0292.0400000292,40 &&&&&&&&&&&02439.09000002 439,9
Mississippi Mills Town Lanark &&&&&&&&&&012385.&&&&0012 385 &&&&&&&&&&011734.&&&&0011 734 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5 &&&&&&&&&&&&0519.0530000519,53 &&&&&&&&&&&&&023.080000023,8
Mono Town Dufferin &&&&&&&&&&&07546.&&&&007 546 &&&&&&&&&&&07071.&&&&007 071 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&0277.0780000277,78 &&&&&&&&&&&&&027.020000027,2
Montague Township Lanark &&&&&&&&&&&03483.&&&&003 483 &&&&&&&&&&&03209.&&&&003 209 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,5 &&&&&&&&&&&&0279.0740000279,74 &&&&&&&&&&&&&012.050000012,5
Morris-Turnberry Municipality Huron &&&&&&&&&&&03413.&&&&003 413 &&&&&&&&&&&03403.&&&&003 403 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&&0376.0550000376,55 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1
Mulmur Township Dufferin &&&&&&&&&&&03391.&&&&003 391 &&&&&&&&&&&03318.&&&&003 318 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&0286.0730000286,73 &&&&&&&&&&&&&011.080000011,8
Muskoka Lakes Township Muskoka &&&&&&&&&&&06707.&&&&006 707[6] &&&&&&&&&&&06467.&&&&006 467 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&0794.0480000794,48 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,4
NationThe Nation Municipality Prescott and Russell &&&&&&&&&&011668.&&&&0011 668 &&&&&&&&&&010662.&&&&0010 662 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4 &&&&&&&&&&&&0658.030000658,03 &&&&&&&&&&&&&017.070000017,7
New Tecumseth Town Simcoe &&&&&&&&&&030234.&&&&0030 234 &&&&&&&&&&027701.&&&&0027 701 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1 &&&&&&&&&&&&0274.0180000274,18 &&&&&&&&&&&&0110.0300000110,3
Newbury Village Middlesex &&&&&&&&&&&&0447.&&&&00447 &&&&&&&&&&&&0439.&&&&00439 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8 &&&&&&&&&&&&&&01.08500001,85 &&&&&&&&&&&&0241.&&&&00241,0
Newmarket Town York &&&&&&&&&&079978.&&&&0079 978 &&&&&&&&&&074295.&&&&0074 295 &&&&&&&&&&&&&&07.06000007,6 &&&&&&&&&&&&&038.033000038,33 &&&&&&&&&&&02086.03000002 086,3
Niagara Falls City Niagara &&&&&&&&&&082997.&&&&0082 997 &&&&&&&&&&082184.&&&&0082 184 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&0209.0710000209,71 &&&&&&&&&&&&0395.0800000395,8
Niagara-on-the-Lake Town Niagara &&&&&&&&&&015400.&&&&0015 400 &&&&&&&&&&014587.&&&&0014 587 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,6 &&&&&&&&&&&&0132.0830000132,83 &&&&&&&&&&&&0115.0900000115,9
North Algona Wilberforce Township Renfrew &&&&&&&&&&&02873.&&&&002 873 &&&&&&&&&&&02840.&&&&002 840 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&0378.0530000378,53 &&&&&&&&&&&&&&07.06000007,6
North Dumfries Township Waterloo &&&&&&&&&&&09334.&&&&009 334 &&&&&&&&&&&09063.&&&&009 063 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&&0187.0440000187,44 &&&&&&&&&&&&&049.080000049,8
North Dundas Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&011225.&&&&0011 225 &&&&&&&&&&011095.&&&&0011 095 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&0503.0210000503,21 &&&&&&&&&&&&&022.030000022,3
North Frontenac Township Frontenac &&&&&&&&&&&01842.&&&&001 842 &&&&&&&&&&&01904.&&&&001 904 &&&&&&&&&&&&&0-4.0700000-3,3 &&&&&&&&&&&01164.07300001 164,73 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
North Glengarry Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&010251.&&&&0010 251 &&&&&&&&&&010635.&&&&0010 635 &&&&&&&&&&&&&0-4.0400000-3,6 &&&&&&&&&&&&0643.0690000643,69 &&&&&&&&&&&&&015.090000015,9
North Grenville Municipality Leeds and Grenville &&&&&&&&&&015085.&&&&0015 085 &&&&&&&&&&014198.&&&&0014 198 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2 &&&&&&&&&&&&0352.0140000352,14 &&&&&&&&&&&&&042.080000042,8
North Huron Township Huron &&&&&&&&&&&04884.&&&&004 884 &&&&&&&&&&&05015.&&&&005 015 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&0178.0980000178,98 &&&&&&&&&&&&&027.030000027,3
North Kawartha Township Peterborough &&&&&&&&&&&02289.&&&&002 289 &&&&&&&&&&&02342.&&&&002 342 &&&&&&&&&&&&&0-3.0700000-2,3 &&&&&&&&&&&&0776.040000776,04 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9
North Middlesex Municipality Middlesex &&&&&&&&&&&06658.&&&&006 658 &&&&&&&&&&&06740.&&&&006 740 &&&&&&&&&&&&&0-2.0800000-1,2 &&&&&&&&&&&&0597.0900000597,90 &&&&&&&&&&&&&011.010000011,1
North Perth Municipality Perth &&&&&&&&&&012631.&&&&0012 631 &&&&&&&&&&012254.&&&&0012 254 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&&0493.0190000493,19 &&&&&&&&&&&&&025.060000025,6
North Stormont Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&&06775.&&&&006 775 &&&&&&&&&&&06769.&&&&006 769 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&&0515.0650000515,65 &&&&&&&&&&&&&013.010000013,1
Northern Bruce Peninsula Municipality Bruce &&&&&&&&&&&03744.&&&&003 744 &&&&&&&&&&&03850.&&&&003 850 &&&&&&&&&&&&&0-3.0200000-2,8 &&&&&&&&&&&&0781.0770000781,77 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,8
Norwich Township Oxford &&&&&&&&&&010721.&&&&0010 721 &&&&&&&&&&010481.&&&&0010 481 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3 &&&&&&&&&&&&0431.0280000431,28 &&&&&&&&&&&&&024.090000024,9
Oakville Town Halton &&&&&&&&&0182520.&&&&00182 520 &&&&&&&&&0165613.&&&&00165 613 &&&&&&&&&&&&&010.020000010,2 &&&&&&&&&&&&0138.0880000138,88 &&&&&&&&&&&01314.02000001 314,2
Oil Springs Village Lambton &&&&&&&&&&&&0704.&&&&00704 &&&&&&&&&&&&0717.&&&&00717 &&&&&&&&&&&&&0-2.0200000-1,8 &&&&&&&&&&&&&&08.01800008,18 &&&&&&&&&&&&&086.010000086,1
Orangeville Town Dufferin &&&&&&&&&&027975.&&&&0027 975 &&&&&&&&&&026925.&&&&0026 925 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&&015.061000015,61 &&&&&&&&&&&01791.06000001 791,6
Oro-Medonte Township Simcoe &&&&&&&&&&020078.&&&&0020 078 &&&&&&&&&&020031.&&&&0020 031 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&&0586.0900000586,90 &&&&&&&&&&&&&034.020000034,2
Oshawa City Durham &&&&&&&&&0149607.&&&&00149 607 &&&&&&&&&0141590.&&&&00141 590 &&&&&&&&&&&&&&05.07000005,7 &&&&&&&&&&&&0145.0680000145,68 &&&&&&&&&&&01027.&&&&001 027,0
Otonabee-South Monaghan Township Peterborough &&&&&&&&&&&06660.&&&&006 660 &&&&&&&&&&&06812.&&&&006 812 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&&0347.0580000347,58 &&&&&&&&&&&&&019.020000019,2
Owen Sound City Grey &&&&&&&&&&021688.&&&&0021 688 &&&&&&&&&&021753.&&&&0021 753 &&&&&&&&&&&&&0-1.0700000-0,3 &&&&&&&&&&&&&024.022000024,22 &&&&&&&&&&&&0895.0500000895,5
Pelham Town Niagara &&&&&&&&&&016598.&&&&0016 598 &&&&&&&&&&016155.&&&&0016 155 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7 &&&&&&&&&&&&0126.0420000126,42 &&&&&&&&&&&&0131.0300000131,3
Penetanguishene Town Simcoe &&&&&&&&&&&09111.&&&&009 111 &&&&&&&&&&&09354.&&&&009 354 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&&025.057000025,57 &&&&&&&&&&&&0356.0400000356,4
Perth East Township Perth &&&&&&&&&&012028.&&&&0012 028 &&&&&&&&&&011986.&&&&0011 986 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&&0713.0390000713,39 &&&&&&&&&&&&&016.090000016,9
Perth South Township Perth &&&&&&&&&&&03993.&&&&003 993 &&&&&&&&&&&04132.&&&&004 132 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0393.030000393,03 &&&&&&&&&&&&&010.020000010,2
Perth Town Lanark &&&&&&&&&&&05840.&&&&005 840 &&&&&&&&&&&05907.&&&&005 907 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&&012.025000012,25 &&&&&&&&&&&&0476.0700000476,7
Petawawa Town Renfrew &&&&&&&&&&015988.&&&&0015 988 &&&&&&&&&&014651.&&&&0014 651 &&&&&&&&&&&&&&09.01000009,1 &&&&&&&&&&&&0164.0680000164,68 &&&&&&&&&&&&&097.010000097,1
Petrolia Town Lambton &&&&&&&&&&&05528.&&&&005 528 &&&&&&&&&&&05222.&&&&005 222 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&&&012.068000012,68 &&&&&&&&&&&&0435.0800000435,8
Pickering City Durham &&&&&&&&&&088721.&&&&0088 721 &&&&&&&&&&087838.&&&&0087 838 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&0231.0590000231,59 &&&&&&&&&&&&0383.0100000383,1
Plympton-Wyoming Town Lambton &&&&&&&&&&&07576.&&&&007 576 &&&&&&&&&&&07506.&&&&007 506 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&0318.0760000318,76 &&&&&&&&&&&&&023.080000023,8
Point Edward Village Lambton &&&&&&&&&&&02034.&&&&002 034 &&&&&&&&&&&02019.&&&&002 019 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7 &&&&&&&&&&&&&&03.02700003,27 &&&&&&&&&&&&0622.0800000622,8
Port Colborne City Niagara &&&&&&&&&&018424.&&&&0018 424 &&&&&&&&&&018599.&&&&0018 599 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0121.0970000121,97 &&&&&&&&&&&&0151.0100000151,1
Port Hope Municipality Northumberland &&&&&&&&&&016214.&&&&0016 214 &&&&&&&&&&016390.&&&&0016 390 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&0279.030000279,03 &&&&&&&&&&&&&058.010000058,1
Puslinch Township Wellington &&&&&&&&&&&07029.&&&&007 029 &&&&&&&&&&&06689.&&&&006 689 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1 &&&&&&&&&&&&0214.0610000214,61 &&&&&&&&&&&&&032.080000032,8
Ramara Township Simcoe &&&&&&&&&&&09275.&&&&009 275 &&&&&&&&&&&09427.&&&&009 427 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000-1,6 &&&&&&&&&&&&0419.0250000419,25 &&&&&&&&&&&&&022.010000022,1
Renfrew Town Renfrew &&&&&&&&&&&08218.&&&&008 218 &&&&&&&&&&&07846.&&&&007 846 &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7 &&&&&&&&&&&&&012.077000012,77 &&&&&&&&&&&&0643.0500000643,5
Richmond Hill Town York &&&&&&&&&0185541.&&&&00185 541 &&&&&&&&&0162704.&&&&00162 704 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014,0 &&&&&&&&&&&&0100.0950000100,95 &&&&&&&&&&&01838.&&&&001 838,0
Rideau Lakes Township Leeds and Grenville &&&&&&&&&&010207.&&&&0010 207 &&&&&&&&&&010350.&&&&0010 350 &&&&&&&&&&&&&0-2.0600000-1,4 &&&&&&&&&&&&0729.090000729,09 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014,0
Russell Township Prescott and Russell &&&&&&&&&&015247.&&&&0015 247 &&&&&&&&&&013883.&&&&0013 883 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,8 &&&&&&&&&&&&0199.060000199,06 &&&&&&&&&&&&&076.060000076,6
Sarnia City Lambton &&&&&&&&&&072366.&&&&0072 366 &&&&&&&&&&071419.&&&&0071 419 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3 &&&&&&&&&&&&0164.0710000164,71 &&&&&&&&&&&&0439.0400000439,4
Saugeen Shores Town Bruce &&&&&&&&&&012661.&&&&0012 661 &&&&&&&&&&011720.&&&&0011 720 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008,0 &&&&&&&&&&&&0170.0970000170,97 &&&&&&&&&&&&&074.010000074,1
Scugog Township Durham &&&&&&&&&&021569.&&&&0021 569 &&&&&&&&&&021439.&&&&0021 439 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&0474.0650000474,65 &&&&&&&&&&&&&045.040000045,4
Selwyn Township Peterborough &&&&&&&&&&016846.&&&&0016 846 &&&&&&&&&&017027.&&&&0017 027 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&0315.0640000315,64 &&&&&&&&&&&&&053.040000053,4
Severn Township Simcoe &&&&&&&&&&012377.&&&&0012 377 &&&&&&&&&&012030.&&&&0012 030 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9 &&&&&&&&&&&&0549.0900000549,90 &&&&&&&&&&&&&022.050000022,5
Shelburne Town Dufferin &&&&&&&&&&&05846.&&&&005 846 &&&&&&&&&&&05149.&&&&005 149 &&&&&&&&&&&&&013.050000013,5 &&&&&&&&&&&&&&06.04400006,44 &&&&&&&&&&&&0907.0100000907,1
South Bruce Peninsula Town Bruce &&&&&&&&&&&08413.&&&&008 413 &&&&&&&&&&&08415.&&&&008 415 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0538.0320000538,32 &&&&&&&&&&&&&015.060000015,6
South Bruce Municipality Bruce &&&&&&&&&&&05685.&&&&005 685 &&&&&&&&&&&05939.&&&&005 939 &&&&&&&&&&&&&0-5.0700000-4,3 &&&&&&&&&&&&0487.0270000487,27 &&&&&&&&&&&&&011.070000011,7
South Dundas Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&010794.&&&&0010 794 &&&&&&&&&&010535.&&&&0010 535 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&&0520.0100000520,10 &&&&&&&&&&&&&020.080000020,8
South Frontenac Township Frontenac &&&&&&&&&&018113.&&&&0018 113 &&&&&&&&&&018227.&&&&0018 227 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0971.0680000971,68 &&&&&&&&&&&&&018.060000018,6
South Glengarry Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&013162.&&&&0013 162 &&&&&&&&&&012880.&&&&0012 880 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&0605.0300000605,30 &&&&&&&&&&&&&021.070000021,7
South Huron Municipality Huron &&&&&&&&&&&09945.&&&&009 945 &&&&&&&&&&&09982.&&&&009 982 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&0425.0360000425,36 &&&&&&&&&&&&&023.040000023,4
South Stormont Township Stormont, Dundas and Glengarry &&&&&&&&&&012617.&&&&0012 617 &&&&&&&&&&012520.&&&&0012 520 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&&0447.0500000447,50 &&&&&&&&&&&&&028.020000028,2
Southgate Township Grey &&&&&&&&&&&07190.&&&&007 190 &&&&&&&&&&&07072.&&&&007 072 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&0644.0350000644,35 &&&&&&&&&&&&&011.020000011,2
Southwest Middlesex Municipality Middlesex &&&&&&&&&&&05860.&&&&005 860 &&&&&&&&&&&05890.&&&&005 890 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&0427.0970000427,97 &&&&&&&&&&&&&013.070000013,7
South-West Oxford Township Oxford &&&&&&&&&&&07544.&&&&007 544 &&&&&&&&&&&07589.&&&&007 589 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0370.0480000370,48 &&&&&&&&&&&&&020.040000020,4
Southwold Township Elgin &&&&&&&&&&&04494.&&&&004 494 &&&&&&&&&&&04724.&&&&004 724 &&&&&&&&&&&&&0-5.0100000-4,9 &&&&&&&&&&&&0301.0710000301,71 &&&&&&&&&&&&&014.090000014,9
Springwater Township Simcoe &&&&&&&&&&018223.&&&&0018 223 &&&&&&&&&&017456.&&&&0017 456 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4 &&&&&&&&&&&&0536.0230000536,23 &&&&&&&&&&&&&034.&&&&0034,0
St. Catharines City Niagara &&&&&&&&&0131400.&&&&00131 400 &&&&&&&&&0131989.&&&&00131 989 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&&096.011000096,11 &&&&&&&&&&&01367.02000001 367,2
St. Clair Township Lambton &&&&&&&&&&014515.&&&&0014 515 &&&&&&&&&&014649.&&&&0014 649 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0619.0320000619,32 &&&&&&&&&&&&&023.040000023,4
Stirling-Rawdon Township Hastings &&&&&&&&&&&04978.&&&&004 978 &&&&&&&&&&&04906.&&&&004 906 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5 &&&&&&&&&&&&0282.0310000282,31 &&&&&&&&&&&&&017.060000017,6
Stone Mills Township Lennox and Addington &&&&&&&&&&&07560.&&&&007 560 &&&&&&&&&&&07568.&&&&007 568 &&&&&&&&&&&&&0-1.0900000-0,1 &&&&&&&&&&&&0708.0830000708,83 &&&&&&&&&&&&&010.070000010,7
Strathroy-Caradoc Township Middlesex &&&&&&&&&&020978.&&&&0020 978 &&&&&&&&&&019959.&&&&0019 959 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1 &&&&&&&&&&&&0274.0120000274,12 &&&&&&&&&&&&&076.050000076,5
Tay Valley Township Lanark &&&&&&&&&&&05571.&&&&005 571 &&&&&&&&&&&05634.&&&&005 634 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000-1,1 &&&&&&&&&&&&0549.0120000549,12 &&&&&&&&&&&&&010.010000010,1
Tay Township Simcoe &&&&&&&&&&&09736.&&&&009 736 &&&&&&&&&&&09748.&&&&009 748 &&&&&&&&&&&&&0-1.0900000-0,1 &&&&&&&&&&&&0139.&&&&00139,00 &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070,0
Tecumseh Town Essex &&&&&&&&&&023610.&&&&0023 610 &&&&&&&&&&024224.&&&&0024 224 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&&094.069000094,69 &&&&&&&&&&&&0249.0300000249,3
Thames Centre Municipality Middlesex &&&&&&&&&&013000.&&&&0013 000 &&&&&&&&&&013085.&&&&0013 085 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0433.0950000433,95 &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030,0
Thorold City Niagara &&&&&&&&&&017931.&&&&0017 931 &&&&&&&&&&018224.&&&&0018 224 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000-1,6 &&&&&&&&&&&&&083.&&&&0083,00 &&&&&&&&&&&&0216.&&&&00216,0
Tillsonburg Town Oxford &&&&&&&&&&015301.&&&&0015 301 &&&&&&&&&&014822.&&&&0014 822 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&&&&022.034000022,34 &&&&&&&&&&&&0685.0100000685,1
Tiny Township Simcoe &&&&&&&&&&011232.&&&&0011 232 &&&&&&&&&&010754.&&&&0010 754 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4 &&&&&&&&&&&&0336.0830000336,83 &&&&&&&&&&&&&033.030000033,3
Trent Hills Municipality Northumberland &&&&&&&&&&012604.&&&&0012 604 &&&&&&&&&&012247.&&&&0012 247 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9 &&&&&&&&&&&&0511.0900000511,90 &&&&&&&&&&&&&024.060000024,6
Trent Lakes Township Peterborough &&&&&&&&&&&05105.&&&&005 105 &&&&&&&&&&&05284.&&&&005 284 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0860.0260000860,26 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9
Tudor and Cashel Township Hastings &&&&&&&&&&&&0586.&&&&00586 &&&&&&&&&&&&0682.&&&&00682 &&&&&&&&&&&&0-15.0900000-14,1 &&&&&&&&&&&&0445.0670000445,67 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Tweed Municipality Hastings &&&&&&&&&&&06057.&&&&006 057 &&&&&&&&&&&05614.&&&&005 614 &&&&&&&&&&&&&&07.09000007,9 &&&&&&&&&&&&0953.0750000953,75 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4
Tyendinaga Township Hastings &&&&&&&&&&&04150.&&&&004 150 &&&&&&&&&&&04070.&&&&004 070 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,0 &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313,00 &&&&&&&&&&&&&013.030000013,3
Uxbridge Township Durham &&&&&&&&&&020623.&&&&0020 623 &&&&&&&&&&019169.&&&&0019 169 &&&&&&&&&&&&&&07.06000007,6 &&&&&&&&&&&&0420.0830000420,83 &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049,0
Vaughan City York &&&&&&&&&0288301.&&&&00288 301 &&&&&&&&&0238866.&&&&00238 866 &&&&&&&&&&&&&020.070000020,7 &&&&&&&&&&&&0273.0520000273,52 &&&&&&&&&&&01054.&&&&001 054,0
Wainfleet Township Niagara &&&&&&&&&&&06356.&&&&006 356 &&&&&&&&&&&06601.&&&&006 601 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000-3,7 &&&&&&&&&&&&0217.0290000217,29 &&&&&&&&&&&&&029.030000029,3
Warwick Township Lambton &&&&&&&&&&&03717.&&&&003 717 &&&&&&&&&&&03945.&&&&003 945 &&&&&&&&&&&&&0-6.0200000-5,8 &&&&&&&&&&&&0290.0200000290,20 &&&&&&&&&&&&&012.080000012,8
Wasaga Beach Town Simcoe &&&&&&&&&&017537.&&&&0017 537 &&&&&&&&&&015029.&&&&0015 029 &&&&&&&&&&&&&016.070000016,7 &&&&&&&&&&&&&058.043000058,43 &&&&&&&&&&&&0300.0100000300,1
Waterloo City Waterloo &&&&&&&&&&098780.&&&&0098 780 &&&&&&&&&&097475.&&&&0097 475 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3 &&&&&&&&&&&&&064.02000064,02 &&&&&&&&&&&01542.09000001 542,9
Welland City Niagara &&&&&&&&&&050631.&&&&0050 631 &&&&&&&&&&050331.&&&&0050 331 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&081.09000081,09 &&&&&&&&&&&&0624.0400000624,4
Wellesley Township Waterloo &&&&&&&&&&010713.&&&&0010 713 &&&&&&&&&&&09789.&&&&009 789 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4 &&&&&&&&&&&&0277.0790000277,79 &&&&&&&&&&&&&038.060000038,6
Wellington North Township Wellington &&&&&&&&&&011477.&&&&0011 477 &&&&&&&&&&011175.&&&&0011 175 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7 &&&&&&&&&&&&0526.0280000526,28 &&&&&&&&&&&&&021.080000021,8
West Elgin Municipality Elgin &&&&&&&&&&&05157.&&&&005 157 &&&&&&&&&&&05349.&&&&005 349 &&&&&&&&&&&&&0-4.0400000-3,6 &&&&&&&&&&&&0322.0520000322,52 &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016,0
West Grey Municipality Grey &&&&&&&&&&012286.&&&&0012 286 &&&&&&&&&&012288.&&&&0012 288 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0876.020000876,02 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014,0
West Lincoln Township Niagara &&&&&&&&&&013837.&&&&0013 837 &&&&&&&&&&013167.&&&&0013 167 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1 &&&&&&&&&&&&0387.0780000387,78 &&&&&&&&&&&&&035.070000035,7
West Perth Municipality Perth &&&&&&&&&&&08919.&&&&008 919 &&&&&&&&&&&08839.&&&&008 839 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&0579.0420000579,42 &&&&&&&&&&&&&015.040000015,4
Westport Village Leeds and Grenville &&&&&&&&&&&&0628.&&&&00628 &&&&&&&&&&&&0645.&&&&00645 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0366.0500000366,5
Whitby Town Durham &&&&&&&&&0122022.&&&&00122 022 &&&&&&&&&0111184.&&&&00111 184 &&&&&&&&&&&&&&09.07000009,7 &&&&&&&&&&&&0146.0530000146,53 &&&&&&&&&&&&0832.0700000832,7
Whitchurch-Stouffville Town York &&&&&&&&&&037628.&&&&0037 628 &&&&&&&&&&024390.&&&&0024 390 &&&&&&&&&&&&&054.030000054,3 &&&&&&&&&&&&0206.0410000206,41 &&&&&&&&&&&&0182.0300000182,3
Whitewater Township Renfrew &&&&&&&&&&&06921.&&&&006 921 &&&&&&&&&&&06631.&&&&006 631 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4 &&&&&&&&&&&&0537.0960000537,96 &&&&&&&&&&&&&012.090000012,9
Wilmot Township Waterloo &&&&&&&&&&019223.&&&&0019 223 &&&&&&&&&&017097.&&&&0017 097 &&&&&&&&&&&&&012.040000012,4 &&&&&&&&&&&&0263.0720000263,72 &&&&&&&&&&&&&072.090000072,9
Wollaston Township Hastings &&&&&&&&&&&&0708.&&&&00708 &&&&&&&&&&&&0730.&&&&00730 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000-3,0 &&&&&&&&&&&&0220.0190000220,19 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2
Woodstock City Oxford &&&&&&&&&&037754.&&&&0037 754 &&&&&&&&&&035822.&&&&0035 822 &&&&&&&&&&&&&&05.04000005,4 &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049,00 &&&&&&&&&&&&0770.0500000770,5
Woolwich Township Waterloo &&&&&&&&&&023145.&&&&0023 145 &&&&&&&&&&019658.&&&&0019 658 &&&&&&&&&&&&&017.070000017,7 &&&&&&&&&&&&0326.0170000326,17 &&&&&&&&&&&&&071.&&&&0071,0
Zorra Township Oxford &&&&&&&&&&&08058.&&&&008 058 &&&&&&&&&&&08125.&&&&008 125 &&&&&&&&&&&&&0-1.0200000-0,8 &&&&&&&&&&&&0528.0990000528,99 &&&&&&&&&&&&&015.020000015,2

Piirit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ontarion piirit merkittynä punaisella

Ontarion piirit eivät ole kunnallisyksiköitä, vaikka niillä on pieniä hallinnollisia tehtäviä.

Nimi Asukasluku
(2011)[5]
Asukasluku
(2006)[5]
Muutos
(%)[5]
Pinta-ala
(km²)[5]
As./km²[5]
Algoman piiri &&&&&&&&&0115870.&&&&00115 870 &&&&&&&&&0117461.&&&&00117 461 &&&&&&&&&&&&&0-2.0600000-1,4 &&&&&&&&&&048810.068000048 810,68 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Cochranen piiri &&&&&&&&&&081122.&&&&0081 122 &&&&&&&&&&082503.&&&&0082 503 &&&&&&&&&&&&&0-2.0300000-1,7 &&&&&&&&&0141270.0410000141 270,41 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Kenoran piiri &&&&&&&&&&057607.&&&&0057 607 &&&&&&&&&&064419.&&&&0064 419 &&&&&&&&&&&&0-11.0400000-10,6 &&&&&&&&&0407213.010000407 213,01 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Manitoulinin piiri &&&&&&&&&&013048.&&&&0013 048 &&&&&&&&&&012631.&&&&0012 631 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3 &&&&&&&&&&&03107.01100003 107,11 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2
Nipissingin piiri &&&&&&&&&&084736.&&&&0084 736 &&&&&&&&&&084688.&&&&0084 688 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&017103.052000017 103,52 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0
Parry Soundin piiri &&&&&&&&&&042162.&&&&0042 162 &&&&&&&&&&040918.&&&&0040 918 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&09322.08000009 322,80 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5
Rainy Riverin piiri &&&&&&&&&&020370.&&&&0020 370 &&&&&&&&&&021564.&&&&0021 564 &&&&&&&&&&&&&0-6.0500000-5,5 &&&&&&&&&&015484.083000015 484,83 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Sudburyn piiri &&&&&&&&&&021196.&&&&0021 196 &&&&&&&&&&021851.&&&&0021 851 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000-3,0 &&&&&&&&&&040205.041000040 205,41 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Thunder Bayn piiri &&&&&&&&&0146057.&&&&00146 057 &&&&&&&&&0149063.&&&&00149 063 &&&&&&&&&&&&&0-3.01000000-2,0 &&&&&&&&&0103719.0510000103 719,51 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Timiskamingin piiri &&&&&&&&&&032634.&&&&0032 634 &&&&&&&&&&033283.&&&&0033 283 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&013299.092000013 299,92 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b The Municipal Councillor’s Guide (pdf) Ontario Ministry of Municipal Affairs and Housing. Viitattu 2.10.2014. (englanniksi)
  2. List of Ontario Municipalities Ontario Ministry of Municipal Affairs and Housing. Viitattu 2.10.2014. (englanniksi)
  3. a b c d e f g h i j k Population and dwelling counts, for Canada, provinces and territories, and census subdivisions (municipalities), 2011 and 2006 censuses Statistics Canada. Viitattu 2.10.2014. (englanniksi)
  4. Municipal Act, 2001 Ontarion provinssi. Viitattu 2.10.2014. (englanniksi)
  5. a b c d e f g h i j Population and dwelling counts, for Canada, provinces and territories, and census divisions, 2011 and 2006 censuses Statistics Canada. Viitattu 3.10.2014. (englanniksi)
  6. a b c d e f g h i j k l m Corrections and updates: Population and dwelling count amendments, 2011 Census Statistics Canada. Viitattu 3.10.2014. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]