Luettelo NHL-joukkueiden nykyisistä kapteeneista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo NHL-joukkueiden nykyisistä kapteeneista ja varakapteeneista kaudella 2015-2016.

Joukkue Kapteeni Varakapteenit
Anaheim Ducks Ryan Getzlaf Corey Perry [1]
Ryan Kesler
Boston Bruins Zdeno Chara Patrice Bergeron [2]
Chris Kelly
David Krejci
Buffalo Sabres Brian Gionta Josh Gorges [3]
Ryan O'Reilly
Tyler Ennis
Calgary Flames Mark Giordano Kris Russell [4]
Dennis Wideman
Sean Monahan
Carolina Hurricanes Eric Staal Justin Faulk [5]
Jordan Staal
Chicago Blackhawks Jonathan Toews Duncan Keith [6]
Brent Seabrook
Colorado Avalanche Gabriel Landeskog Cody McLeod [7]
Jarome Iginla
Columbus Blue Jackets Nick Foligno Jared Boll [8]
Brandon Dubinsky
Jack Johnson
Dallas Stars Jamie Benn Alex Goligoski [9]
Vernon Fiddler
Detroit Red Wings Henrik Zetterberg Pavel Datsjuk [10]
Niklas Kronwall
Edmonton Oilers - Jordan Eberle [11]
Andrew Ference
Taylor Hall
Ryan Nugent-Hopkins
Florida Panthers Willie Mitchell (jääkiekkoilija) Brian Campbell [12]
Dave Bolland
Derek MacKenzie
Los Angeles Kings Dustin Brown Matt Greene [13]
Anze Kopitar
Minnesota Wild Mikko Koivu Zach Parise [14]
Ryan Suter
Montreal Canadiens Max Pacioretty P. K. Subban [15]
Brendan Gallagher
Andrei Markov
Tomas Plekanec
Nashville Predators Shea Weber Mike Fisher [16]
James Neal
Roman Josi
New Jersey Devils Andy Greene Patrik Elias [17]
Adam Henrique
Travis Zajac
Mike Cammalleri
New York Islanders John Tavares Frans Nielsen [18]
Kyle Okposo
New York Rangers Ryan McDonagh Dan Girardi [19]
Marc Staal
Derek Stepan
Ottawa Senators Erik Karlsson Chris Neil [20]
Chris Phillips
Kyle Turris
Philadelphia Flyers Claude Giroux Wayne Simmonds [21]
Mark Streit
Arizona Coyotes Shane Doan Martin Hanzal [22]
Oliver Ekman-Larsson
Antoine Vermette
Pittsburgh Penguins Sidney Crosby Chris Kunitz [23]
Evgeni Malkin
St. Louis Blues David Backes Alexander Steen [24]
Alex Pietrangelo
San Jose Sharks Joe Pavelski Logan Couture [25]
Joe Thornton
Tampa Bay Lightning Steven Stamkos Ryan Callahan [26]
Brian Boyle
Ondřej Palát
Anton Strålman
Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf Stéphane Robidas [27]
Joffrey Lupul
Vancouver Canucks Henrik Sedin Dan Hamhuis [28]
Daniel Sedin
Washington Capitals Aleksandr Ovetškin Nicklas Backstrom [29]
Brooks Orpik
T. J. Oshie
Winnipeg Jets Andrew Ladd Blake Wheeler [30]
Mark Stuart

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Anaheim Ducks Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  2. Boston Bruins Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  3. Buffalo Sabres Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  4. Calgary Flames Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  5. Carolina Hurricanes Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  6. Chicago Blackhawks Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  7. Colorado Avalanche Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  8. Columbus Blue Jackets Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  9. Dallas Stars Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  10. Detroit Red Wings Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  11. Edmonton Oilers Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  12. Florida Panthers Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  13. Los Angeles Kings Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  14. Minnesota Wild Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  15. Montreal Canadiens Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  16. Nashville Predators Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  17. New Jersey Devils Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  18. New York Islanders Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  19. New York Rangers Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  20. Ottawa Senators Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  21. Philadelphia Flyers Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  22. Arizona Coyotes Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  23. Pittsburgh Penguins Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  24. St. Louis Blues Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  25. San Jose Sharks Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  26. Tampa Bay Lightning Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  27. Toronto Maple Leafs Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  28. Vancouver Canucks Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  29. Washington Capitals Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)
  30. Winnipeg Jets Captaincy History EliteProspects. Viitattu 27.10.2015. (englanniksi)