Luettelo Lucky Luke -albumeista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tässä on luettelo kaikista Suomessa ilmestyneistä Lucky Luke -albumeista. Suluissa on Suomen ilmestymisvuosi.

  1. Arkajalka (1971 – alkuperäinen julkaisu 1968)
  2. Postivaunut (1971 – alkuperäinen 1968)
  3. Jesse James (1972 – alkuperäinen 1969)
  4. Daltonin veljekset (1972 – alkuperäinen 1969)
  5. Lännen sirkus (1972 – alkuperäinen 1970)
  6. Apassikanjoni (1972 – alkuperäinen 1971)
  7. Billy the Kid, pikku nappula (1973 – alkuperäinen 1962)
  8. Daltonit tekevät parannuksen (1973 – alkuperäinen 1965)
  9. Calamity Jane (1973 – alkuperäinen 1967)
  10. Serenadi neljälle Daltonille (1973 – alkuperäinen 1967)
  11. Saattue Uuteen Meksikoon (1973 – alkuperäinen 1966)
  12. Daltonin muori (1973 – alkuperäinen 1971)
  13. Daltonien pako (1974 – alkuperäinen 1960)
  14. Piikkilankoja preerialla (1974 – alkuperäinen 1967)
  15. Ran-Tan-Plan saa perinnön (1974 – alkuperäinen 1973)
  16. Palkkionmetsästäjä (1975 – alkuperäinen 1972)
  17. Daltonien jäljillä (1975 – alkuperäinen 1962)
  18. Suuriruhtinas (albumi) (1975 – alkuperäinen 1973)
  19. Aavekaupunki (1975 – alkuperäinen 1965)
  20. Öljyä taivaalla (1975 – alkuperäinen 1962)
  21. Vankkurikaravaani (1976 – alkuperäinen 1964)
  22. Mustat kukkulat (1976 – alkuperäinen 1963)
  23. Valkoinen ratsastaja (1976 – alkuperäinen 1975)
  24. Daltonit lumipyryssä (1976 – alkuperäinen 1963)
  25. Keisari Smith (1977 – alkuperäinen 1976)
  26. 20. ratsuväkirykmentti (1977 – alkuperäinen 1965)
  27. Ryntäys Oklahomaan (1977 – alkuperäinen 1960)
  28. Daltonit pääsevät hoitoon (1977 – alkuperäinen 1975)
  29. Sukuvihaa Villissä Lännessä (1978 – alkuperäinen 1962)
  30. Daltonin serkukset (1978 – alkuperäinen 1958)
  31. Voittamaton Lucky Luke (1978 – alkuperäinen 1974)
  32. Daltonit vauhdissa (1978 – alkuperäinen 1964)
  33. Tuomari (1979 – alkuperäinen 1959)
  34. Laulava lanka (1979 – alkuperäinen 1977)
  35. Ylös Mississippi-jokea (1979 – alkuperäinen 1961)
  36. Arizona (1979 – alkuperäinen 1949 ja 1951)
  37. Tohtori Doxeyn eliksiiri (1979 – alkuperäinen 1955)
  38. Lainsuojattomat (1982 – alkuperäinen 1954)
  39. Joss Jamon (1980 – alkuperäinen 1958)
  40. Phil Defer (1980 – alkuperäinen 1956)
  41. Daltonit etsivät aarretta (1980 – alkuperäinen 1980)
  42. Kiskot yli preerian (1981 – alkuperäinen 1957)
  43. Lucky Luke kohtaa Pat Pokerin (1981 – alkuperäinen 1953)
  44. Yksikätinen rosvo (1981 – alkuperäinen 1981)
  45. Lucky Luke saa haasteen (1982) (taskukirja – alkuperäinen 1968 – 1969)
  46. Lainsuojattomat (1982 – alkuperäinen 1954)
  47. Sarah Bernhardt (1982 – alkuperäinen 1982)
  48. Sinijalat tulevat (1983 – alkuperäinen 1958)
  49. Daisy Town (1983 – alkuperäinen 1983) (Lucky Luke viimeistä kertaa savuke suussa)
  50. Fingers (1984 – alkuperäinen 1983) (Lucky Luke ensimmäistä kertaa heinä suussa)
  51. Daily Star (1985 – alkuperäinen 1983)
  52. Lucky Luken morsian (1985 – alkuperäinen 1985)
  53. Kummitustalo (1987 – alkuperäinen 1987)
  54. Nitroglyseriini (1987 – alkuperäinen 1987)
  55. Alibi (1988 – alkuperäinen 1987)
  56. Pikalinja Villiin Länteen (1988 – alkuperäinen 1988)
  57. Suuri rodeo (1989 – alkuperäinen 1949)
  58. Daltonit menettävät muistinsa (1991 – alkuperäinen 1991)
  59. Aavejahti (1992 – alkuperäinen 1992)
  60. Daltonit häissä (1993 – alkuperäinen 1993)
  61. Mississippi-joen silta (1994 – alkuperäinen 1994)
  62. Belle Starr (1995 – alkuperäinen 1995)
  63. Klondike (1996 – alkuperäinen 1996)
  64. O.K. Corral (1997 – alkuperäinen 1997)
  65. Marcel Dalton (1998 – alkuperäinen 1998)
  66. Oklahoma Jim (1999 – alkuperäinen 1997)
  67. Profeetta Dunkle (2000 – alkuperäinen 2000)
  68. Taidemaalari (2001 – alkuperäinen 2000)
  69. Lännen legenda (2002 – alkuperäinen 2002)
  70. Ranskalainen kokki (2003) (kovakantinen minialbumi – alkuperäinen 2003)
  71. Hirttoköysi (2005 – alkuperäinen 1981)
  72. Balladi Daltoneista (2006 – alkuperäinen 1986)
  73. Kid Lucky (2007 – alkuperäinen 1995)
  74. Läntisen taivaan alla (2008 – alkuperäinen 1952)

Uudet seikkailut:

  1. Kaunis Quebec (2004 – alkuperäinen 2004)
  2. Köysi kaulalla (2006 – alkuperäinen 2006)
  3. Mies Washingtonista (2009 – alkuperäinen 2008)
  4. Lucky Luke kohtaa Pinkertonit (2011 – alkuperäinen 2010)
  5. Cowboyn oppipoika (2012 – alkuperäinen 2011)
  6. Yksinäinen ratsastaja (2013 – alkuperäinen 2012)
  7. Lännen nopein lasso (2015 – alkuperäinen 2013)
  8. Daltonin sedät (2015 – alkuperäinen 2014)
  9. Status Squaw (2016 - alkuperäinen 2015)
  10. Mies joka ampui Lucky Luken (2016 - alkuperäinen 2016)
  11. Luvattu maa (2017 - alkuperäinen 2016)
  12. Seuraa nuolta (2018 - alkuperäinen 2017)