Luettelo Ilveksessä pelanneista jääkiekkoilijoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Tampereen Ilveksessä pelanneista jääkiekkoilijoista. Luettelossa on vain SM-liigan aikana pelanneet. Tilastot päivitetty kauden 2016-2017 jälkeen.

Maalivahdit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jukka Tammen pelinumero 30 jäädytettiin vuonna 2011.
Korhonen lopetti uransa kauden 2009-2010 päätteeksi ja siirtyi maalivahtivalmentajaksi.
Vesa Toskala on ilveksen kasvatti, joka on pelannut myös NHL:ssä.
Aittokallio pelasi ensimmäisen ottelunsa Ilveksessää 17-vuotiaana.
Miika Wiikman on torjunut Ilveksessä vuodesta 2010.

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, O=ottelut, min=pelatut minuutit, ma=päästetyt maalit, ma/ot=päästetyt maalit/ottelu, torj=torjunta, T%=torjuntaprosentti)

Nimi Kans. Kaudet O PMK T% PM Torj. N Min. O PMK T% PM Torj. N. Min. Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Virhimo, Tapio Suomi 1975–1983 145 86,81 634 4172 5 9 0
Mattsson, Markus Suomi 1975–1977 63 89,36 195 1638 3 - - - - - - -
Hellgren, Ari Suomi 1975–1976 2 78,57 6 22 0 - - - - - - -
Airaksinen, Jukka Suomi 1977–1983 92 87,12 346 2340 1 2 0
Tammi, Jukka Suomi 1981–1995 469 89,46 1616 13721 13 37 0
Myllys, Jarmo Suomi 1983–1986 34 89,26 110 914 2 2 95,16 3 59 0
Vuorinen, Petri Suomi 1983–1984, 1986–1987 3 83,02 9 44 0 - - - - - - -
Mäki, Timo Suomi 1988–1990 4 86,29 17 107 0 - - - - - - -
Eskelinen, Antti Suomi 1990–1991 4 6,98 85,12 18 103 0 155 - - - - - - -
Manninen, Mika Suomi 1991–1996 75 3,53 88,70 238 1869 3 4050 5 3,99 89,47 20 170 0 301
Hankela, Timo Suomi 1991–1992, 1995–1996 4 85,71 8 48 0 124 1 9,95 68,18 7 15 0 42
Toskala, Vesa Suomi 1995–1999, 2004–2005, 2011–2012 178 2,82 90,49 484 4606 8 10286 29 3,24 90,26 91 843 1 1684
Korhonen, Markus Suomi 1996–1999, 2008–2010 58 89,40 147 1240 2 1780 1 5,91 80,00 3 12 0 30
Antila, Kristian Suomi 1998–2000 30 86,93 86 567 1 1447 1 12,00 50,00 86 653 0 20
Kuivalainen, Pasi Suomi 1999–2000 37 3,31 89,41 112 946 1 2033 2 4,86 86,44 8 51 0 99
Pietilä, Mika Suomi 2000–2002 61 90,49 147 1398 6 3571 7 1,90 90,79 14 138 2 442
Pitkämäki, Juha Suomi 2000–2002, 2003–2006, 2009–2010 161 90,83 421 4606 7 8919 15 92,25 30 357 2 819
Racine, Bruce Kanada 2001–2003 52 90,37 141 1323 2 2968 2 5,00 81,13 10 43 0 120
Nissinen, Tuomas Suomi 2002–2004 55 88,99 164 1325 3 3017 1 0 11 0 40
Satosaari, Tommi Suomi 2002–2003 15 3,44 89,10 46 376 0 803 - - - - - - -
Huhti, Jaakko Suomi 2002–2003 1 2,19 94,12 1 16 0 27 - - - - - - -
Riksman, Juuso Suomi 2004–2005 18 2,90 90,89 50 499 1 1033 - - - - - - -
Rask, Tuukka Suomi 2004–2007 83 2,36 92,44 189 2310 5 4798 10 2,81 92,39 27 328 0 577
Häkkinen, Pasi Suomi 2006–2008 37 86,56 145 934 2 1968 1 6,00 85,71 2 12 0 20
Leinonen, Tero Suomi 2007–2009 39 85,02 188 1067 0 2258 9 3,27 90,60 30 289 2 551
Pätsi, Mikko Suomi 2007–2009, 2011–2012 7 3,62 88,75 9 71 0 149 - - - - - - -
Toivonen, Hannu Suomi 2008–2009, 2015–2017 130 90,75 319 3128 9 7351 3 1,81 93,88 6 92 1 199
Hurme, Jani Suomi 2009–2011 40 89,04 125 1015 1 2249 - - - - - - -
Aittokallio, Sami Suomi 2009–2012 28 2,77 90,97 64 645 0 1388 2 2,57 91,07 5 51 0 117
Wiikman, Miika Suomi 2010–2013 67 90,15 183 1674 3 3762 4 4,02 87,88 16 116 0 239
Metsola, Juha Suomi 2010–2011 2 1,48 93,02 3 40 0 122 - - - - - - -
Kolppanen, Ville Suomi 2010–2011, 2012–2014 79 2,60 91,62 189 2067 4 4370 - - - - - - -
Lindbäck, Anders Ruotsi 2012–2013 13 2,33 93,00 31 412 3 797 - - - - - - -
Hübl, Jaroslavl Tšekki 2012–2013 8 2,72 90,52 22 210 0 486 - - - - - - -
Järvenpää, Juha Suomi 2013–2015 36 90,36 85 797 3 1955 - - - - - - -
Korpisalo, Joonas Suomi 2013–2015 46 92,46 91 1116 3 2469 2 1,24 95,06 4 77 0 193
Yrjölä, Lassi Suomi 2014–2015 2 6,45 78,95 8 30 0 74 - - - - - - -
Kiviaho, Henri Suomi 2015–2016 19 2,76 90,34 46 430 0 1001 - - - - - - -
Lehtonen, Antti Suomi 2016– 33 2,12 91,81 64 717 5 1808 10 1,69 93,73 19 284 2 674
Helenius, Riku Suomi 2017–
Ruusu, Markus Suomi 2017–

Kenttäpelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, O=ottelut, M=tehdyt maalit, S=syöttöpisteet, P=tehopisteet, R=rangaistusminuutit, P/O=tehopisteet/ottelu

Nimi Kans. Pelipaikka Kaudet O M S P R O M S P R Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Ahokainen, Seppo Suomi H 1975–1977 56 28 29 57 57 - - - - -
Suominen, Veikko Suomi H 1975–1979 129 84 48 132 60 7 2 1 3 2
Sartjärvi, Pekka Suomi H 1975–1977 64 28 11 39 14 - - - - -
Suoraniemi, Seppo Suomi P 1975–1976 36 10 13 23 24 - - - - -
Iivonen, Heimo Suomi H 1975–1977 67 23 21 44 20 - - - - -
Lilius, Jarmo Suomi H 1975–1978, 1979–1981 199 101 110 211 111 9 2 0 2 0
Bavaudin, Denis Suomi H 1975–1977 66 21 12 33 22 - - - - -
Ahlberg, Sakari Suomi H 1975–1980 146 56 32 88 68 7 1 0 1 0
Hiitelä, Seppo Suomi H 1975–1980 166 48 45 93 52 7 2 1 3 0
Kuusisto, Pekka Suomi H 1975–1976 36 2 15 17 46 - - - - -
Kivelä, Keijo Suomi H 1975–1979, 1981–1982 158 35 23 58 112 7 3 2 5 11
Pulkkinen, Hannu Suomi P 1975–1979 120 8 16 24 42 7 0 0 0 2
Raittinen, Hannu Suomi H 1975–1976 35 6 0 6 4 - - - - -
Kankaanperä, Ari Suomi P 1975–1979 137 22 19 41 43 7 2 0 2 2
Helander, Hannu Suomi P 1975–1980, 1983–1989 410 46 63 109 176 27 3 4 7 8
Huhtala, Jarmo Suomi H 1975–1981, 1984–1985 233 51 60 111 72 10 1 4 5 16
Sillman, Tuomo Suomi P 1975–1976 30 1 1 2 18 - - - - -
Weissman, Kai Suomi P 1975–1977 49 0 2 2 24 - - - - -
Hirsimäki, Jukka Suomi P 1975–1976, 1984–1989 200 15 22 37 129 18 0 1 1 10
Vuorinen, Jukka-Pekka Suomi H 1975–1977 20 0 3 3 6 - - - - -
Siltanen, Risto Suomi P 1976–1979, 1988–1992 274 80 82 162 240 20 5 7 12 26
Järvinen, Kari Suomi H 1976–1983 240 63 88 151 98 17 6 10 16 16
Kankaanperä, Risto Suomi H 1976–1980 137 43 35 78 71 5 0 0 0 0
Oksanen, Hannu Suomi H 1976–1981 127 30 21 51 72 7 1 1 2 8
Urvikko, Jouko Suomi P 1976–1981 154 16 22 38 97 7 1 0 1 2
Kolkka, Väinö Suomi H 1976–1977 21 1 2 3 2 - - - - -
Rajala, Mika Suomi P 1976–1978 20 1 3 4 12 - - - - -
Oksanen, Lasse Suomi H 1977–1979, 1980–1982 142 49 47 96 22 9 2 4 6 0
Viitala, Jari Suomi H 1977–1984, 1986–1988 304 103 68 171 314 22 3 2 5 28
Aro, Jorma Suomi P 1977–1982 165 26 28 54 107 9 0 1 1 12
Heikkilä, Antti Suomi H 1977–1986 287 57 122 179 258 25 3 9 12 33
Orimus, Pekka Suomi H 1977–1980 67 7 9 16 16 3 0 0 0 2
Kivikoski, Ilkka Suomi P 1977–1978 20 0 0 0 4 3 0 0 0 0
Lindgren, Jari Suomi H 1977–1978 1 0 0 0 0 - - - - -
Jamalainen, Jarmo Suomi H 1978–1984 166 45 44 89 121 12 3 1 4 6
Järvinen, Jari Suomi P 1978–1982 128 17 15 32 61 2 0 0 0 0
Pehu, Sakari Suomi H 1978–1980 41 4 1 5 12 - - - - -
Virtanen, Timo Suomi H 1978–1980 6 1 0 1 2 - - - - -
Heikkilä, Kari Suomi P 1979–1983, 1986–1989, 1991–1992 277 37 83 120 191 19 0 4 4 13
Helle, Jari Suomi H 1979–1980 18 1 2 3 8 - - - - -
Lehvilä, Pertti Suomi H 1979–1980 25 2 0 2 14 - - - - -
Simola, Jari Suomi H 1979–1980, 1981–1982 30 2 0 2 7 - - - - -
Seppä, Jyrki Suomi P 1979–1981 64 4 5 9 40 2 0 0 0 5
Järvelä, Pekka Suomi H 1979–1980, 1988–1989 61 18 47 65 36 5 0 3 3 6
Helander, Pekka Suomi P 1979–1980 9 0 0 0 0 - - - - -
Aro, Seppo Suomi P 1979–1980 7 0 0 0 0 - - - - -
Lahtinen, Kimmo Suomi P 1979–1980 2 0 0 0 0 - - - - -
Rautiainen, Matti Suomi H 1980–1984 145 56 74 130 42 19 3 5 8 6
Sevon, Seppo Suomi H 1980–1983 105 34 29 63 22 10 4 0 4 2
Järvenpää, Pertti Suomi H 1980–1982 49 8 10 18 10 - - - - -
Väänänen, Auvo Suomi H 1980–1983 104 47 34 81 72 10 1 2 3 0
Laksola, Reijo Suomi P 1980–1984 135 19 10 29 29 10 1 4 5 6
Mansikka, Reijo Suomi H 1980–1983 43 6 12 18 26 2 0 0 0 0
Jalo, Risto Suomi H 1980–1990, 1991–1992, 1993–1994 451 195 319 514 276 34 10 24 34 15
Lehvonen, Hank Kanada P 1980–1982 51 1 5 6 60 2 0 0 0 6
Henriksson, Hannu Suomi P 1981–1987, 1992–1997, 1999–2000 455 53 74 127 503 34 0 4 4 30
Välimäki, Jari Suomi P 1981–1983 45 4 7 11 28 8 0 1 1 6
Peura, Tero Suomi P 1981–1982, 1984–1986 89 7 5 12 22 9 3 0 3 0
Pullinen, Reima Suomi H 1982–1988 198 40 35 75 36 18 1 4 5 2
Vuorinen, Jouni Suomi P 1981–1984 67 3 6 9 36 2 0 0 0 0
Manninen, Jyrki Suomi H 1981–1984 79 5 6 11 24 10 0 0 0 6
Jokinen, Ari Suomi P 1981–1982 5 0 0 0 6 - - - - -
Vartola, Pekka Suomi P 1981–1982 1 0 0 0 0 - - - - -
Summanen, Raimo Suomi H 1982–1984, 1988–1990, 1991–1992 183 160 110 270 220 23 14 10 24 16
Kaario, Matti Suomi P 1982–1986 120 14 37 51 42 18 3 8 11 6
Siren, Ville Suomi P 1982–1985, 1991–1992 144 23 39 62 194 19 1 5 6 20
Helminen, Raimo Suomi H 1982–1985, 1987–1988, 1996–2008 751 161 420 581 626 91 14 31 45 68
Ruponen, Pasi Suomi P 1982–1984 38 5 2 7 45 5 0 0 0 4
Rajala, Juha Suomi H 1982–1988 211 36 28 64 63 23 6 0 6 23
Kuronen, Hannu Suomi H 1982–1988 180 50 50 100 82 15 3 1 4 10
Mäkelä, Mikko Suomi H 1983–1985, 1994–1995 89 54 47 101 54 11 4 8 12 10
Haanpää, Ari Suomi H 1983–1985 40 5 1 6 10 11 3 1 4 2
Lehtonen, Ari-Pekka Suomi P 1983–1985, 1989–1992 89 5 5 10 46 8 0 1 1 4
Neuvonen, Jari Suomi H 1983–1989, 1993–1994 242 119 102 221 170 23 7 2 9 14
Laukkanen, Juha Suomi H 1984–1990 198 33 36 69 40 8 1 0 1 4
Tuomi, Petri Suomi P 1984–1991 243 19 36 55 92 27 3 2 5 6
Juha Järvenpää Suomi H 1984–1994, 1995–1999 504 197 190 387 114 46 11 9 20 8
Niemi, Kari Suomi H 1984–1986 32 1 0 1 4 - - - - -
Douglas, Jordy Kanada H 1985–1987 67 43 18 61 93 - - - - -
Kontos, Chris Kanada H 1985–1986 36 16 15 31 30 - - - - -
Kekäläinen, Jarmo Suomi H 1985–1987 71 9 10 19 12 - - - - -
Lumme, Jyrki Suomi P 1985–1988, 1994–1995, 2005–2007 196 34 62 96 301 11 0 3 3 14
Lehmussaari, Petteri Suomi H 1985–1986 8 0 1 1 0 - - - - -
Parviainen, Jopi Suomi P 1985–1987 48 0 3 3 14 - - - - -
Allen, Marko Suomi P 1985–1988 68 6 8 14 16 3 0 0 0 0
Leppänen, Vesa Suomi H 1985–1986 1 0 0 0 0 - - - - -
Derkatch, Dale Kanada H 1986–1989 129 88 85 173 130 9 3 2 5 10
Syrjänen, Kai Suomi H 1986–1992, 1993–1994 229 76 93 169 137 18 5 6 11 4
Multanen, Jari Suomi H 1986–1991 142 26 38 64 76 11 1 1 2 6
Sullanmaa, Petri Suomi H 1986–1987, 1989–1993 148 23 19 42 86 2 0 0 0 0
Nieminen, Mika Suomi H 1987–1991, 2001–2002 188 72 129 201 68 21 7 16 23 8
Salo, Vesa Suomi P 1987–1988 43 8 15 23 42 4 0 1 1 4
Huura, Pasi Suomi P 1987–1991, 1994–1995 155 9 24 33 138 9 1 0 1 17
Peltomaa, Timo Suomi H 1987–1995, 1998–1999, 2002–2005 490 89 128 217 679 41 7 2 9 38
Pajuoja, Juha Suomi H 1987–1992 160 26 29 55 69 9 0 0 0 2
Kivi, Karri Suomi P 1988–1991 125 13 31 44 42 13 1 4 5 2
Viitaharju, Mika Suomi P 1988–1991 65 3 11 14 28 7 1 1 2 4
Lampinen, Juha Suomi P 1988–1996 215 13 25 38 160 11 1 0 1 8
Pasanen, Mika Suomi P 1988–1989 4 0 0 0 0 - - - - -
Hiltner, Mike Yhdysvallat H 1989–1990 39 18 15 33 38 9 6 4 10 8
Marshall, Paul Yhdysvallat P 1989–1990 31 1 20 21 14 8 2 0 2 0
Mattila, Hannu Suomi H 1989–1991, 1992–1999 416 109 170 279 381 41 7 18 25 30
Viitanen, Jussi Suomi H 1989–1990 14 1 2 3 2 9 0 0 0 4
Heinola, Ari Suomi P 1989–1991 20 2 0 2 4 6 0 1 1 4
Suokko, Jarno Suomi H 1989–1991, 1994–1995 43 2 8 10 26 - - - - -
Varvio, Jarkko Suomi H 1989–1991 38 10 7 17 6 - - - - -
Seva, Janne Suomi H 1989–1990, 1991–1996 153 21 17 38 80 4 0 0 0 2
Luovi, Mikko Suomi H 1989–1994, 2005–2006 143 37 39 76 22 8 1 5 6 0
Bozek, Roman Tšekki H 1990–1991 30 22 10 32 8 - - - - -
Glušenkov, Viktor Venäjä P 1990–1992 88 14 22 36 38 - - - - -
Manner, Tommi Suomi H 1990–1992 45 7 2 9 25 - - - - -
Määttänen, Pasi Suomi H 1990–1996, 2006–2011 478 114 138 252 342 36 7 5 12 12
Pynnönen, Mika Suomi P 1990–1992 52 2 2 4 22 - - - - -
Lehtinen, Jarmo Suomi H 1990–1991 22 0 1 1 2 - - - - -
Taubert, Kristian Suomi P 1990–1992, 1995–1996 6 0 0 0 2 - - - - -
Lavror, Vjatšeslav Venäjä H 1991–1992 44 17 26 43 34 - - - - -
Kiiski, Tommi Suomi H 1991–1993 76 6 9 15 26 4 0 0 0 4
Glad, Jarkko Suomi P 1991–1994 47 3 3 6 52 - - - - -
Ollila, Jukka Suomi P 1991–1994 120 13 16 29 66 4 0 0 0 0
Ahlberg, Sami Suomi H 1991–2000 361 93 90 183 100 34 7 5 12 4
Nikko, Jani Suomi P 1991–1994, 2000–2002 172 23 39 62 141 15 2 1 3 6
Mäkinen, Timo Suomi H 1991–1992 4 0 1 1 0 - - - - -
Vuorinen, Teemu Suomi P 1991–1993, 1995–1996 52 0 5 5 49 1 0 0 0 4
Neva, Ari Suomi P 1991–1992 1 0 0 0 0 - - - - -
Tommila, Esa Suomi H 1992–1994 74 18 25 43 26 4 1 1 2 2
Tutt, Brian Kanada P 1992–1993, 1994–1995 71 6 21 27 190 3 1 1 2 0
Brad Jones Yhdysvallat H 1992–1993 26 10 7 17 62 4 0 1 1 4
Arvaja, Mika Suomi H 1992–1993, 1995–1997, 1998–2000 252 67 81 148 210 22 3 5 8 28
Lappin, Mike Yhdysvallat H 1992–1993 10 2 2 4 4 - - - - -
Lehtonen, Sami Suomi P 1992–1994 60 8 15 23 32 8 1 0 1 4
Märijärvi, Juha-Matti Suomi P 1992–1994 56 2 3 5 64 1 0 0 0 0
Niemi, Mikko Suomi P 1992–1995 18 0 2 2 10 - - - - -
Pihlava, Tommi Suomi P 1992–1993 18 0 0 0 0 - - - - -
Hautamaa, Juha Suomi H 1992–2001 312 81 98 179 435 32 7 10 17 51
Virtanen, Jari Suomi H 1992–1996 73 4 7 11 38 2 0 0 0 0
Measures, Allan Kanada P 1993–1999 288 58 120 178 307 27 3 12 15 12
Laxdal, Derek Kanada H 1993–1994 17 6 5 11 20 3 1 0 1 4
Kaipainen, Matti Suomi H 1993–1999, 2004–2005 302 44 57 101 225 35 5 0 5 56
Sinisalo, Ilkka Suomi H 1993–1995 42 3 13 16 55 4 1 0 1 6
Marcinko, Miroslav Slovakia P 1993–1994 2 0 1 1 0 - - - - -
Kokko, Petri Suomi P 1993–1996 97 7 13 20 113 7 1 0 1 6
Pekki, Sami Suomi H 1993–1997, 1999–2000 173 35 28 63 82 14 2 3 5 8
Kiviaho, Tommy Suomi H 1994–1996 53 6 17 23 18 - - - - -
Mikkolainen, Reijo Suomi H 1994–1996 49 14 6 20 47 - - - - -
Poulsen, Marco Suomi H 1994–1995 15 5 8 13 2 - - - - -
Järventie, Martti Suomi P 1994–2000, 2002–2003, 2011–2015 407 31 78 109 395 24 3 4 7 18
Niittymäki, Mika Suomi H 1994–1995 8 0 0 0 0 - - - - -
Ollila, Mikko Suomi P 1994–1995 5 0 0 0 0 - - - - -
Lahtinen, Jouni Suomi H 1994–1997 89 4 6 10 51 10 0 1 1 2
Kangasalusta, Pekka Suomi P 1994–2000 120 3 10 13 181 13 0 0 0 8
Karjalainen, Sami Suomi H 1994–1996, 1997–2001 170 5 12 17 193 7 0 1 1 2
Saarinen, Pasi Suomi P 1994–2000 183 26 39 65 291 13 2 0 2 44
Eloranta, Mikko Suomi H 1995–1996 43 18 15 33 86 3 0 2 2 2
Yli-Mäenpää, Mika Suomi P 1995–1996 16 0 4 4 8 3 0 0 0 2
Suorsa, Jari Suomi H 1995–1998 62 2 3 5 50 11 0 1 1 8
Hirvonen, Tomi Suomi H 1995–2000, 2005–2006 237 22 44 66 268 22 0 1 1 20
Kahiluoto, Tommi Suomi H 1995–1996 14 0 0 0 2 - - - - -
Harjumäki, Jari Suomi P 1995–1996 10 0 0 0 4 1 0 0 0 0
Murtovaara, Petri Suomi H 1995–1996 5 0 0 0 0 - - - - -
Eronen, Kimmo Suomi P 1995–1996 3 0 0 0 0 - - - - -
Vyazmikin, Igor Venäjä H 1996–1997 36 8 13 21 76 3 0 0 0 2
Haapakoski, Mikko Suomi P 1996–1999 98 23 43 66 100 21 4 10 14 16
Hård, Veli-Pekka Suomi P 1996–2000 153 23 19 42 136 20 3 1 4 20
Raunio, Matti Suomi H 1996–1998 53 11 10 21 43 8 0 0 0 4
Felix, Chris Kanada P 1996–1997 49 2 12 14 50 8 0 1 1 22
Mäkelä, Jarno Suomi H 1996–1997 35 1 0 1 10 2 0 0 0 0
Willman, Timo Suomi P 1996–1999 127 3 4 7 288 17 1 1 2 32
Pettinen, Tomi Suomi P 1996–1998, 1999–2002 174 9 12 21 227 15 1 2 3 10
Niemelä, Riku Suomi H 1996–2000 98 5 6 11 18 9 0 0 0 0
Larsson, Peter Ruotsi H 1997–1999 102 39 71 110 30 13 4 3 7 0
Viitakoski, Vesa Suomi H 1997–2004, 2005–2008 513 185 143 328 196 55 14 14 28 26
Puistola, Pasi Suomi P 1997–2001 154 9 25 34 82 15 1 1 2 26
Lehto, Joni Suomi P 1997–1998 24 4 8 12 6 - - - - -
Wahlsten, Sami Suomi H 1997–1998 38 5 5 10 22 6 0 0 0 0
Burakowsky, Robert Ruotsi H 1997–1998 11 5 4 9 40 9 7 3 10 0
Åhlund, Håkan Ruotsi H 1997–1998 12 1 2 3 8 9 0 3 3 4
Valtonen, Tomek Suomi H 1997–1998 19 1 0 1 14 3 0 0 0 0
Niininen, Mika Suomi P 1997–1998 3 0 0 0 0 - - - - -
Peltola, Mikko Suomi H 1998–2000, 2006–2008 171 36 56 92 126 11 2 4 6 32
Ackeström, Oscar Ruotsi P 1998–1999 54 10 12 22 34 1 0 0 0 0
Laitinen, Ilkka Suomi H 1998–2000 27 2 0 2 45 - - - - -
Hilden, Antti Suomi H 1998–2002 96 3 8 11 26 15 0 2 2 4
Miettinen, Tommi Suomi H 1999–2002 164 34 71 105 98 12 0 1 1 6
Nikander, Jarkko Suomi H 1999–2002 145 24 31 55 79 12 1 0 1 0
Tenkrát, Petr Tšekki H 1999–2000 22 15 6 21 24 3 1 1 2 14
Laviņš, Rodrigo Latvia P 1999–2000 31 4 4 8 59 - - - - -
Marois, Daniel Kanada H 1999–2000 13 4 2 6 16 - - - - -
Koskela, Timo Suomi H 1999–2002 84 9 8 17 59 9 0 0 0 2
Gaffney, Mike Yhdysvallat P 1999–2000 17 1 3 4 18 3 0 0 0 0
Tukio, Arto Suomi H 1999–2002, 2007–2013 394 33 75 108 311 28 2 5 7 18
Sammalkangas, Tapio Suomi P 1999–2001, 2002–2003 152 3 8 11 112 15 1 0 1 4
Rantala, Mikko Suomi H 1999–2000 20 1 0 1 8 - - - - -
Bruun, Antti Suomi P 1999–2003, 2009–2011 250 24 51 75 249 20 1 4 5 6
Honkonen, Jarno Suomi H 1999–2000 15 0 0 0 0 - - - - -
Kesä, Teemu Suomi P 1999–2000, 2010–2013 69 3 7 10 183 5 0 0 0 6
Nippala, Jose Suomi H 1999–2000 5 0 0 0 2 - - - - -
Setzinger, Oliver Itävalta H 1999–2002 25 1 1 2 16 - - - - -
Olkkonen, Sakari Suomi H 1999–2000 1 0 0 0 0 - - - - -
Dahlman, Toni Suomi H 2000–2001, 2003–2004 97 19 36 55 59 16 3 5 8 4
Kacir, Marian Tšekki H 2000–2001 27 8 9 17 4 - - - - -
Salmelainen, Tony Suomi H 2000–2002 75 13 19 32 34 6 0 0 0 2
Smith, Matt Kanada P 2000–2002 105 7 12 19 266 12 0 0 0 14
Pajula, Jari-Pekka Suomi H 2000–2002 96 5 5 10 40 12 0 0 0 2
Kuchyna, Peter Tšekki P 2000–2001 25 1 2 3 14 - - - - -
Welling, Jesse Suomi H 2000–2001 55 2 0 2 94 9 0 1 1 6
Vähä-Ruohola, Kimmo Suomi H 2000–2003 133 12 8 20 57 12 0 1 1 29
Koistinen, Ville Suomi P 2000–2006, 2011–2013 315 40 82 122 296 19 0 4 4 2
Laamanen, Jukka Suomi P 2000–2001, 2002–2004 113 17 25 42 126 7 0 2 2 12
Asunmaa, Jussi Suomi H 2000–2001 1 0 0 0 0 - - - - -
Numminen, Teemu Suomi H 2000–2001 1 0 0 0 2 - - - - -
Nemirovsky, David Kanada H 2001–2003 40 21 26 47 58 3 1 0 1 8
Snellman, Ville Suomi H 2001–2004, 2005–2006, 2009–2010 199 36 39 75 72 15 2 1 3 6
Majesky, Ivan Suomi P 2000–2002 98 8 20 28 183 9 0 1 1 6
Hirvonen, Ville Suomi H 2001–2003 109 10 16 26 70 3 0 1 1 0
Vopat, Roman Tšekki H 2001–2002 30 4 3 7 92 - - - - -
Kuparinen, Mikko Suomi P 2001–2003 67 5 7 12 109 3 0 0 0 2
Niinimäki, Jesse Suomi H 2001–2005, 2008–2013, 2014–2015 305 57 123 180 126 12 1 5 6 2
Källarsson, Tomi Suomi P 2001–2004 46 1 3 4 66 10 1 0 1 6
Mattila, Kalle Suomi H 2001–2002 24 0 2 2 22 3 1 0 1 4
Rahikainen, Riku Suomi H 2001–2002 8 0 2 2 2 - - - - -
Jääskeläinen, Teemu Suomi P 2001–2008 311 21 39 60 216 36 1 1 2 12
Takko, Karri Suomi P 2001–2002 12 0 0 0 0 - - - - -
Kobezda, Jan Slovakia P 2001–2002 5 0 0 0 12 - - - - -
Miettinen, Antti Suomi H 2001–2002, 2003–2005 76 3 11 14 24 6 0 1 1 0
Alanen, Teemu Suomi P 2001–2002 1 0 0 0 0 - - - - -
Vala, Petr Tšekki H 2002–2003 31 5 7 12 10 - - - - -
Luomala, Marko Suomi H 2002–2006 204 29 23 52 89 18 2 0 2 10
Korhon, Lubomir Tšekki H 2002–2003 29 4 4 8 18 - - - - -
Robertsson, Bert Ruotsi P 2002–2003 54 1 4 5 111 - - - - -
Niemi, Mika Suomi H 2002–2004 98 3 9 12 102 4 0 0 0 2
Lajunen, Eero Suomi H 2002–2003 41 1 2 3 24 - - - - -
Printz, David Ruotsi P 2002–2003 25 1 2 3 10 - - - - -
Siren, Ismo Suomi P 2002–2004 57 2 4 6 28 2 0 0 0 2
Jäminki, Tommi Suomi H 2002–2005 149 8 3 11 14 13 1 0 1 2
Leino, Ville Suomi H 2002–2005 133 18 27 45 58 14 2 1 3 6
Toivonen, Marko Suomi P 2002–2003 6 1 1 2 8 - - - - -
Akkanen, Karri Suomi H 2002–2003 21 0 1 1 0 - - - - -
Hakkarainen, Jukka Suomi P 2002–2003 16 0 1 1 10 - - - - -
Lisko, Kimmo Suomi P 2002–2003 3 0 0 0 4 - - - - -
Sivonen, Mikko Suomi H 2002–2003 2 0 0 0 0 - - - - -
Murphy, Cory Kanada P 2003–2005 112 30 49 79 58 14 2 5 7 20
Suvanto, Mikko Suomi H 2003–2005 93 12 13 25 28 7 0 1 1 4
Rajamäki, Erkki Suomi H 2003–2004, 2012–2013 90 17 8 25 189 5 0 0 0 0
Toporowski, Shayne Kanada H 2003–2004 21 2 12 14 89 6 3 1 4 0
Vorel, Marek Tšekki H 2003–2004 56 3 7 10 18 7 1 0 1 6
Kucharczyk, Radim Tšekki H 2003–2004 31 4 5 9 4 - - - - -
Laurila, Henri Suomi P 2003–2005 105 6 7 13 74 14 0 0 0 2
Astashenko, Kaspars Latvia P 2003–2004 23 2 2 4 60 5 0 1 1 8
Hlavacka, Martin Tšekki P 2003–2004 26 1 3 4 40 - - - - -
Rönnberg, Joonas Suomi P 2003–2006 126 4 6 10 99 11 0 0 0 18
Pellinen, Ossi Suomi H 2003–2006, 2009–2010 86 2 4 6 20 4 0 0 0 2
Kariya, Steve Kanada H 2004–2005 55 24 35 59 32 7 3 2 5 4
Hyvönen, Hannes Suomi H 2004–2005 36 27 18 45 51 7 4 1 5 6
Štefan, Patrik Tšekki H 2004–2005 37 13 28 41 47 7 1 6 7 4
Pesonen, Jussi Suomi H 2004–2007, 2009–2010, 2013–2014 220 59 84 143 393 16 0 3 3 72
Turunen, Tommi Suomi H 2004–2005 53 10 7 17 10 7 1 4 5 2
Vidgren, Simo Suomi H 2004–2006 64 8 9 17 10 7 0 0 0 2
Kuoppala, Ismo Suomi P 2004–2005 55 6 7 13 54 7 1 2 3 8
Tiilikainen, Jukka Suomi H 2004–2005 24 2 6 8 16 7 2 0 2 2
Anttila, Marko Suomi H 2004–2011 330 43 55 98 327 32 5 3 8 18
Messa, Peter Ruotsi P 2004–2005 14 0 1 1 6 - - - - -
Helenius, Sami Suomi P 2004–2005 53 0 0 0 162 7 0 2 2 4
Niemi, Toni Suomi P 2004–2009, 2012–2013 229 1 8 9 72 14 0 0 0 22
Alen, Juha Suomi P 2004–2007 86 9 9 18 164 6 0 0 0 6
Ruotsalainen, Antti Suomi H 2004–2005 7 0 0 0 0 - - - - -
Lindgren, Perttu Suomi H 2004–2007 96 17 46 63 54 11 4 2 6 2
Koivisto, Toni Suomi H 2005–2008 157 54 59 113 56 13 4 4 8 2
Guerriero, Jason Yhdysvallat H 2005–2006 53 10 19 29 12 4 0 0 0 4
Andersson, Jonas Ruotsi H 2005–2006 48 8 10 18 26 4 2 0 2 0
Juntunen, Henrik Suomi H 2005–2006 43 6 2 8 61 4 1 0 1 2
Korhonen, Ville Suomi H 2005–2014 467 57 55 112 205 29 2 3 5 16
Huhtala, Tommi Suomi H 2005–2007 93 4 4 8 111 10 1 0 1 2
Wilson, Mike Kanada P 2005–2006 22 2 1 3 68 3 0 0 0 10
Kuukka, Mikko Suomi P 2005–2010 228 11 23 34 174 20 0 0 0 10
Bolibruck, Kevin Kanada P 2005–2006 11 0 2 2 10 - - - - -
Mielonen, Juha Suomi P 2005–2006 17 0 1 1 4 - - - - -
Törnvall, Ilkka Suomi P 2005–2006 7 0 1 1 4 - - - - -
Bonsignore, Jason Yhdysvallat H 2005–2006 4 0 1 1 6 - - - - -
Marttila, Jaakko Suomi H 2005–2006 2 0 1 1 0 - - - - -
Katalaja, Pirkka Suomi H 2005–2006 10 0 0 0 0 - - - - -
Kinos, Lauri Suomi P 2005–2006 5 0 0 0 8 - - - - -
Kangasniemi, Antti Suomi H 2005–2006, 2011–2014, 2017– 169 23 29 52 152 - - - - -
Pernaa, Jussi Suomi P 2005–2006 3 0 0 0 0 - - - - -
Luodes, Miikka Suomi H 2005–2006 2 0 0 0 0 - - - - -
Alenius, Turo Suomi H 2005–2006 2 0 0 0 0 - - - - -
Lehtivuori, Joonas Suomi P 2005–2009 133 12 21 33 44 16 1 1 2 2
Duda, Radek Tšekki H 2006–2007 34 8 20 28 72 6 0 0 0 8
Kudroč, Kristian Slovakia P 2006–2007 37 7 7 14 174 6 1 1 2 4
Sandell, Sami Suomi H 2006–2010, 2013– 267 51 92 143 104 17 1 5 6 0
Petriläinen, Pasi Suomi P 2006–2007, 2009–2010 49 2 7 9 64 7 0 0 0 6
Kůrka, Tomáš Tšekki H 2006–2007 20 2 6 8 6 - - - - -
Slovak, Tomas Slovakia P 2006–2007 13 1 5 6 12 7 0 1 1 18
Mattila, Lassi Suomi H 2006–2009 55 1 4 5 8 7 0 0 0 0
Tuomainen, Teppo Suomi P 2006–2007 17 1 1 2 24 - - - - -
Darzins, Lauris Latvia H 2006–2007 13 1 1 2 6 - - - - -
Tähtisalo, Petri Suomi P 2006–2007 10 1 1 2 10 - - - - -
Savolainen, Antti Suomi P 2006–2007 9 1 1 2 2 2 0 0 0 0
Bararuk, David Kanada H 2006–2007 3 0 1 1 4 - - - - -
Näppilä, Jarkko Suomi P 2006–2010, 2012–2016 247 12 37 49 120 14 0 0 0 12
Antonen, Juuso Suomi H 2006–2009 39 0 0 0 4 1 0 0 0 0
Jerofejevs, Aleksandrs Latvia P 2006–2007 6 0 0 0 14 - - - - -
Palola, Olli Suomi H 2006–2007 6 0 0 0 0 - - - - -
Kaario, Ville Suomi P 2006–2007 4 0 0 0 0 - - - - -
Järvinen, Jan-Mikael Suomi H 2006–2007 3 0 0 0 0 - - - - -
Pellinen, Jaakko Suomi H 2006–2012 137 12 16 28 41 3 0 2 2 2
Friman, Petteri Suomi P 2006–2007 1 0 0 0 0 - - - - -
Bishai, Mike Kanada H 2007–2008 49 13 28 41 18 8 1 3 4 39
Torkki, Sami Suomi H 2007–2009 85 13 20 33 204 8 2 4 6 8
Männikkö, Miikka Suomi H 2007–2009, 2013–2014 118 24 49 73 95 12 4 10 14 8
Mann, Cameron Kanada H 2007–2008 34 11 8 19 26 9 0 2 2 20
Järvinen, Turo Suomi H 2007–2009 105 11 23 34 136 12 1 2 3 14
Kantee, Kevin Suomi P 2007–2009 112 3 11 14 46 12 1 2 3 4
Werner, Eric Yhdysvallat P 2007–2008 28 3 7 10 18 - - - - -
Nickerson, Matt Yhdysvallat P 2007–2009 53 4 4 8 195 12 1 2 3 24
Koreis, Jakub Tšekki H 2007–2008 10 3 2 5 2 8 2 0 2 39
Voce, Tony Yhdysvallat H 2007–2008 5 0 2 2 6 - - - - -
Malmström, Henrik Ruotsi H 2007–2008 15 0 1 1 6 - - - - -
Niskanen, Mika Suomi P 2007–2008 9 0 1 1 12 - - - - -
Sandvik, Henri Suomi H 2007–2008, 2009–2010 41 1 2 3 48 - - - - -
Seikola, Markus Suomi P 2008–2010 105 34 49 83 179 3 0 1 1 2
Platt, Geoff Valko-Venäjä H 2008–2009 45 19 18 37 56 3 1 0 1 4
Kauvosaari, Jarkko Suomi H 2008–2010 116 26 26 52 62 3 0 1 1 0
Marjamäki, Masi Suomi H 2008–2013 195 44 57 101 376 9 3 3 6 10
Milam, Troy Yhdysvallat P 2008–2009 47 3 14 17 48 - - - - -
Genoway, Colby Kanada H 2008–2010 43 11 31 42 54 - - - - -
Tukonen, Lauri Suomi H 2008–2009 21 5 8 13 22 - - - - -
Keinänen, Jani Suomi H 2008–2009 52 5 4 9 10 3 0 0 0 2
Hacker, Dan Yhdysvallat H 2008–2009 13 0 6 6 31 - - - - -
Uusivirta, Matti Suomi H 2008–2009 53 3 2 5 34 - - - - -
Rajala, Toni Suomi H 2008–2009, 2010–2012 116 27 29 56 28 9 4 0 4 2
Rask, Joonas Suomi H 2008–2012 159 29 36 65 70 8 1 2 3 2
Järvinen, Pasi Suomi P 2008–2009 9 1 0 1 14 1 0 0 0 0
Roppo, Antti Suomi H 2008–2009 33 0 1 1 2 2 0 0 0 0
Aalto, Jouni Suomi P 2008–2010 8 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Salonen, Pasi Suomi H 2009–2010 57 7 13 20 30 - - - - -
Hulkkonen, Antti Suomi P 2009–2010 38 3 8 11 44 - - - - -
Petre, Henrik Ruotsi P 2009–2010 16 2 4 6 20 - - - - -
Akkanen, Juuso Suomi P 2009–2010 47 1 5 6 30 - - - - -
Glenn, Ryan Kanada P 2009–2012 117 16 19 35 121 6 1 4 5 8
Myttynen, Matias Suomi H 2009–2012 139 19 19 38 50 6 0 0 0 2
Alanen, Johannes Suomi H 2009–2010 21 1 3 4 6 - - - - -
Snellman, Niko Suomi H 2009–2010 11 0 1 1 49 - - - - -
Lessard, Junior Kanada H 2009–2010 4 0 1 1 2 - - - - -
Soloduhin, Vjatšeslav Venäjä H 2009–2010 3 0 0 0 0 - - - - -
Johner, Dustin Kanada H 2009–2010 2 0 0 0 2 - - - - -
Keränen, Michael Suomi H 2009–2014, 2016–2017 226 48 66 114 150 10 1 2 3 4
Laine, Ville Suomi P 2009–2012 20 0 3 3 10 - - - - -
Lee, Mark Kanada H 2010–2012 91 17 37 54 111 6 3 3 6 6
Sointu, Matias Suomi H 2010–2013, 2014–2017 250 38 53 91 118 17 5 2 7 2
Kantola, Kai Suomi H 2010–2014 199 38 42 80 176 5 1 1 2 0
Peltola, Niko Suomi P 2010–2014 164 14 24 38 122 4 0 1 1 0
Tuominen, Henri Suomi H 2010–2012 99 6 10 16 22 4 0 1 1 0
Jokipakka, Jyrki Suomi P 2010–2013 159 15 29 44 56 5 0 0 0 2
Välimaa, Tommi Suomi H 2010–2016 268 19 28 47 232 3 0 0 0 2
Bäckström. Nils Ruotsi P 2010–2012 105 6 9 15 131 6 0 0 0 14
Peltola, Ville-Joonas Suomi P 2010–2011 1 0 1 1 2 - - - - -
Svensson, Fredrik Ruotsi P 2010–2011 8 0 0 0 6 - - - - -
Mäkinen, Konsta Suomi P 2010–2016 186 8 19 27 110 - - - - -
Virtanen, Teemu Suomi P 2010–2011 2 0 0 0 2 - - - - -
Nikkilä, Roope Suomi H 2010–2013 9 0 0 0 0 - - - - -
Kivimäki, Samuli Suomi H 2011–2013 67 7 18 25 47 - - - - -
Kuronen, Mikael Suomi H 2011–2013, 2017–2018 93 10 11 21 36 - - - - -
Wilenius, Tomi Suomi H 2011–2014 19 1 3 4 6 - - - - -
Huhtala, Teemu Suomi H 2011–2013 39 5 5 10 6 - - - - -
Västilä, Markus Suomi P 2011–2012 12 0 1 1 8 - - - - -
Hintz, Miiko Suomi H 2011–2013 15 0 0 0 0 - - - - -
Kokkonen, Jesper Suomi H 2011–2012 1 0 0 0 0 - - - - -
Talbot, Maxime Kanada H 2012–2013 12 3 3 6 34 - - - - -
Paille, Daniel Kanada H 2012–2013 9 2 4 6 6 - - - - -
Ruuttu, Alexander Suomi H 2012–2015 67 5 16 21 58 - - - - -
Viinanen, Mika Suomi H 2012–2013 14 2 2 4 8 - - - - -
Hovinen, Miro Suomi P 2012–2013 26 0 4 4 4 - - - - -
Järviluoma, Valtteri Suomi H 2012–2014 9 2 1 3 0 - - - - -
Huhtanen, Tuomas Suomi H 2012–2013 14 1 2 3 6 - - - - -
Laaksonen, Jere Suomi H 2012–2013 11 1 1 2 2 - - - - -
Mäkelä, Aleksi Suomi P 2012–2016 88 1 9 10 50 - - - - -
Dries, Danny Yhdysvallat H 2012–2013 13 0 1 1 10 - - - - -
Hölli, Antti Suomi H 2012–2014 47 3 4 7 16 - - - - -
Laakkonen, Janne Suomi H 2012–2013 9 0 0 0 4 - - - - -
Pentikäinen, Atte Suomi P 2012–2015 96 1 12 13 176 2 0 0 0 2
Orenius, Aleksi Suomi P 2012–2013 4 0 0 0 2 - - - - -
Bendžius, Aivaras Liettua H 2012–2013 1 0 0 0 0 - - - - -
Levo, Mikke Suomi P 2013–2015 44 1 2 3 18 1 0 0 0 0
Asplund, Turo Suomi H 2013–2015 100 18 30 48 48 2 0 0 0 0
Gysbers, Simon Kanada P 2013–2014 58 6 18 24 63 - - - - -
Rajala, Juuso Suomi H 2013–2014 50 4 13 17 12 - - - - -
Kukkonen, Mikko Suomi P 2013–2015 107 6 18 24 50 2 0 0 0 14
Kivistö, Tommi Suomi P 2013–2015 114 10 32 42 87 2 0 0 0 2
Veistola, Jiri Suomi H 2013–2016 148 16 12 28 74 2 0 0 0 2
Corso, Daniel Kanada H 2013–2014 23 6 5 11 48 - - - - -
Jekimovs, Roberts Latvia H 2013–2014 39 5 6 11 4 - - - - -
Dimitrakos, Niko Yhdysvallat H 2013–2014 9 2 5 7 31 - - - - -
Savilahti, Eero Suomi H 2013–2016 128 17 19 36 86 - - - - -
Mustonen, Aleksi Suomi H 2013–2017 186 33 48 81 36 12 3 1 4 0
Rämö, Juuso Suomi H 2013–2016 8 1 1 2 2 - - - - -
Flynn, Ryan Yhdysvallat H 2013–2014 13 0 1 1 20 - - - - -
Hintz, Roope Suomi H 2013–2015 49 5 12 17 12 2 0 0 0 0
Polák, Vojtĕch Tšekki H 2014–2015 47 14 23 37 14 2 0 1 1 2
Laakso, Tapio Suomi H 2014– 155 35 51 86 88 12 2 5 7 0
Rautiainen, Teemu Suomi H 2014– 117 30 37 67 61 12 1 3 4 8
Tyrväinen, Antti Suomi H 2014–2016 59 15 11 26 142 2 1 0 1 18
Zalewski, Steven Yhdysvallat H 2014–2015 46 5 11 16 36 2 1 0 1 2
Salmela, Saku Suomi P 2014–2016 111 10 22 32 32 1 0 0 0 0
Riekkinen, Joonas Suomi H 2014–2016 107 8 13 21 66 2 0 0 0 0
Kessel, Blake Yhdysvallat P 2014–2016 51 6 9 15 12 2 0 0 0 2
Kallela, Toni Suomi H 2014–2015 13 2 2 4 0 - - - - -
Meskanen, Ville Suomi H 2014– 93 18 18 36 10 10 4 3 7 2
Moisio, Patrik Suomi H 2014–2015 19 2 0 2 60 - - - - -
Hurtubise, Mark Kanada H 2014–2015 9 2 0 2 2 - - - - -
Liuksiala, Juho Suomi H 2014– 40 12 6 18 0 10 0 4 4 0
Heponiemi, Ville Suomi H 2014–2015 1 0 0 0 0 - - - - -
Flinck, Markku Suomi H 2015–2017 105 20 22 42 96 10 2 2 4 2
Vihko, Joonas Suomi H 2015–2017 64 10 15 25 18 - - - - -
Vittasmäki, Veli-Matti Suomi P 2015–2017 98 7 21 28 34 10 0 1 1 6
Marcus Fagerudd Suomi P 2015–2017 100 9 17 26 26 10 2 1 3 4
Suomi, Eemeli Suomi H 2015– 110 6 22 28 34 10 2 0 2 2
Jokinen, Markus Suomi H 2015–2017 86 10 12 22 32 - - - - -
Niemi, Jyri Suomi P 2015–2017 36 1 8 9 28 - - - - -
Byers, Dane Kanada H 2015–2016 6 2 0 2 25 - - - - -
Jaatinen, Antti Suomi H 2015–2016 12 1 1 2 6 - - - - -
Parikka, Jarkko Suomi P 2015– 62 2 9 11 18 10 0 1 1 2
Vainio, Olli Suomi P 2015– 76 4 14 18 20 10 0 3 3 4
Koivula, Otto Suomi H 2015– 51 10 20 30 6 10 2 3 5 2
Järvinen, Ville Suomi H 2015–2017 40 1 4 5 22 10 0 0 0 2
D'Amigo, Jerry Yhdysvallat H 2016–2017 48 13 20 33 47 10 0 1 1 2
Aalto, Teemu Suomi P 2016–2017 60 4 16 20 44 10 0 3 3 0
Laatikainen, Arto Suomi P 2016– 47 1 11 12 36 10 0 2 2 4
Ahoniemi, Niko Suomi H 2016– 41 2 5 7 31 - - - - -
Vuoti, Santeri Suomi H 2016–2017 25 2 4 6 6 10 0 2 2 2
Helenius, Jere Suomi H 2016–2017 27 2 3 5 6 - - - - -
Bulmer, Brett Kanada H 2016–2017 23 2 3 5 57 - - - - -
Wahl, Mitch Yhdysvallat H 2016–2017 16 1 3 4 10 - - - - -
Ilomäki, Valtteri Suomi P 2016– 41 1 2 3 6 - - - - -
Haapanen, Topias Suomi H 2016– 8 1 0 1 0 - - - - -
Kunnas, Joona Suomi P 2016–2017 10 0 0 0 2 - - - - -
Mäntylä, Henry Suomi P 2016– 8 0 0 0 2 - - - - -
Ikonen, Joona Suomi H 2016– 2 0 0 0 0 - - - - -
Ruotsalainen, Arttu Suomi H 2017–
Tamminen, Juhani Suomi H 2017–
Lepaus, Teemu Suomi H 2017–
Viljanen, Valtteri Suomi P 2017–
Koppanen, Joona Suomi H 2017–
Pulli, Juuso Suomi P 2017–
Flood, Mark Kanada P 2017–
Piskula, Joe Yhdysvallat P 2017–
Espeland, Stefan Norja P 2017–
Thomas, Bill Yhdysvallat H 2017–
Valtonen, Julius Suomi H 2017–
Laaksonen, Oskari Suomi P 2017–
Siikaluoma, Taneli Suomi P 2017–

[1][2]

Nykyinen joukkue[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ilves kaudella 2020–2021 n · k · m
Kokoonpano Valmentajat

Maalivahdit

Puolustajat

Hyökkääjät

Päävalmentaja

Apulaisvalmentajat


Selitykset
  • (C) Kapteeni
  • (A) Varakapteeni

Lähde: Eliteprospects Eliteprospects.
Päivitetty: 24. maaliskuuta 2020


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]