Luettelo Higurashi no Naku Koro Ni -hahmoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo hahmoista, jotka esiintyvät Higurashi no Naku Koro ni -sarjan animessa, peleissä, mangassa, ranobessa ja elokuvassa. Sarjassa on seitsemän päähenkilöä, joista viimeinen liittyy sarjaan vasta toisella kaudella.

Higurashissa on myös ylimääräisiä hahmoja, jotka ovat ilmestyneet vain mangan sivutarinoissa. Yoigoshi-henissä päähenkilönä on nuori mies Akira Otobe, joka oli löydetty kuljeksimassa aavikoituneen Hinamizawan ympäri monta vuotta myöhemmin.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Keiichi Maebara (前原 圭一 Maebara Keiichi)

Ääninäyttelijä: Sōichirō Hoshi

Keiichi on päähenkilö kolmessa ensimmäisessä kysymysjuonikaaressa, Onikakushi-henissä, Watanagashi-henissä ja Tatarigoroshi-henissä. Hän muutti vanhempiensa kanssa Hinamizawaan, muuton syynä oli kauhea tapahtuma hänen entisessä kotikaupungissaan. Keiichi on hyvin sosiaalinen, karismaattinen ja eloisa, ja hän kykenee hankkimaan helposti uusia ystäviä.

Keiichi on samanikäinen kuin Rena, ja myös hyvin suojelevainen ystäviään kohtaan. Hän viettää usein aikaansa koulun kerhossa, jossa hän pelaa tyttöjen kanssa pelejä - joissa hän usein kuitenkin häviää (tämän takia hänen täytyy pitää yllään noloja asuja, kuten balettitanssijan pukua). Aivan ensimmäisessä juonikaaressa, Onikakushi-henissä, Keiichi sekoaa ja murhaa läheisensä. Keiichi käyttää aseenaan Satokon isoveljen, Satoshin, vanhaa pesäpallomailaa.


Rena Ryugu (竜宮 レナ Ryūgū Rena)

Ääninäyttelijä: Mai Nakahara

Rena on naispäähenkilö jokaisessa kysymysjuonikaaressa. Hän muutti Ibarakista Hinamizawaan vuoden ennen tarinan alkua, ja on samanikäinen kuin Keiichi. Rena huolehtii Keiichistä niin paljon kuin pystyy ja on hyvin ystävällinen, mutta välillä jopa hieman lapsellinen. Hän tykkää Keiichin kiusoittelusta, ja usein on myös vihjailtu, että hän rakastaisi Keiichiä. Renalla on pakkomielle söpöihin asioihin, ja hänellä on tapana kutsua söpöjä asioita termillä kāii (epäselvä nimitys sanalle kawaii, "söpöä").

Kun Rena on innostunut tai hämmentynyt, hänen on tapana sanoa haū (はぅ〜). Hänellä on myös tapana lisätä lauseidensa loppuun kana, kana? (かな かな? I wonder, I wonder?). Rena käy usein kaatopaikalla etsimässä "aarteita" ja "söpöjä" esineitä. Jos hän löytää jotain mieleistään, hän sekoaa, ottaa sen syliinsä ja huutaa: "Haluan viedä sen kotiin!" (お持ち帰り〜 Omochikaeri!)

Rena käyttää aseenaan kaatopaikalta löytämäänsä machetea. Renan oikea nimi on Reina (礼奈), mutta hän vaihtoi sen muuttaessaan Hinamizawaan. Syynä voi olla se, että Rena rikkoi vanhan koulunsa kaikki ikkunat. Rena sekoaa Tsumihoroboshi-henissä.

Mion Sonozaki (園崎 魅音 Sonozaki Mion)

Ääninäyttelijä: Satsuki Yukino

Kerhon johtaja ja Shionin vanhempi kaksoissisko.


Shion Sonozaki (園崎 詩音 Sonozaki Shion)

Ääninäyttelijä: Satsuki Yukino

Mionin nuorempi kaksoissisko, joka asuu Hinamizawan lähistöllä Okinomiyan kaupungissa. Shion esiintyy välillä siskonaan ja on rakastunut Satokon veljeen Satoshiin. Shion sekoaa Meakashi-henissä ja alkaa tappaa ihmisiä, joiden luulee olevan vastuussa Satoshin kuolemasta.


Rika Furude (古手 梨花 Furude Rika)

Ääninäyttelijä: Yukari Tamura

Rika on Minagoroshi-hen -juonikaaren päähenkilö. Hän on yksi Hinamizawan kyläkoulun nuoremmista oppilaista ja toimii paikallisen pyhäkön pyhäkköneitona. Rikan vanhemmat ovat kuolleet, joten hän asuu läheisen ystävänsä Satokon kanssa kahdestaan. Hänellä on tapana lisätä lauseidensa sekaan merkityksettömiä sanoja, kuten mii (みぃ〜) ja nipaa (にぱ〜) ja päättää lauseensa usein sanonnalla nano desu (〜なのです kirj. "niin se on")


Satoko Houjou (北条 沙都子 Hōjō Satoko)

Ääninäyttelijä: Kanai Mika

Satoko on noin Rikan ikäinen ja elää tämän kanssa, koska hänen vanhempansa ovat kuolleet ja hänen veljensä Satoshi on kadonnut. Satoko on hyvä ansojen rakentamisessa.


Hanyū (羽入 Hanyū)

Ääninäyttelijä: Yui Horie

Hanyu on Hinamizawan kylän jumalan Oyashiro-saman ihmismuoto. Hanyu näkyy yleensä vain Rikalle ja jakaa aistinsa hänen kanssaan. Hanyun takia Rika pystyy syntymään uudelleen kuoltuaan.