Luettelo Guitar Hero III: Legends of Rock -pelin kappaleista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Seuraava on täydellinen lista Guitar Hero III: Legends of Rock -pelin kappaleista, Neversoftin kehittämästä musiikkipelistä. Kaikkien konsoleiden pelilevyltä löytyvien kappaleiden kokonaismäärä on 73; se sisältää 42 yksinpelikappaletta, kuusi yhteistyöpelin lisäkappaletta ja 25 bonuskappaletta. PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle on myös saatavilla 25 ladattavaa lisäkappaletta. Näin kappaleiden kokonaismäärä on 98. Tämä ei sisällä välipomojen battle-kappaleita. Muita kappaleita, joita ei lasketa kuuluvaksi näihin: kappale, jolla juhlitaan ilmoitusta Guitar Hero: Aerosmithistä (ei enää saatavilla); vain Xbox 360 -julkaisulla toimiva kappale ja vain Xbox 360:ellä toimiva kolmen kappaleen paketti, joka tarvitsee erityisen koodin, jotta sen voi ladata.

Pelilevyllä olevat kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavat kappaleet tulevat Guitar Hero III: Legends of Rock -pelin mukana. Vihertaustaiset kappaleet ovat yksinpelin encoreja. Sinitaustaiset kappaleet täytyy avata yhteistyö-uramoodissa, ennen kuin niitä voi pelata quickplayssa. Keltataustaiset kappaleet ovat välipomojen battle-kappaleita, eikä niitä voi avata quickplayhin. PlayStation 3 ja Xbox 360 -julkaisut tarjoavat ilmaisen ladattavan kappalepaketin niiden omissa verkkokaupoissaan, (Xbox Livessä ja PlayStation Storessa) joka sallii pelaajien pelata välipomojen battle-kappaleita muilla moodeilla, mukaan lukien quickplayssä ja moninpelissä.

Lihavoidut kappaleet ovat master-nauhoituksia. Kursivoidut kappaleet sisältävät basson sijasta komppikitaran yhteispelissä.

Pelin bonuskappaleet avataan ostamalla ne uramoodissa paitsi Dragonforcen ”Through The Fire And Flames”, joka avautuu kun läpäisee uramoodin millä tahansa vaikeutasolla.

Pääsoittolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. Starting Out Small
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Slow Ride Foghat 1975
Talk Dirty to Me Poison 1986
Hit Me With Your Best Shot Pat Benatar 1980
Story of My Life Social Distortion 1990
Rock and Roll All Nite Kiss 1975
Sabotage Beastie Boys 1994
2. Your First Real Gig
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Mississippi Queen Mountain 1970
School’s Out Alice Cooper 1972
Sunshine of Your Love Cream 1968
Barracuda Heart 1977
Guitar Battle vs. Tom Morello Tom Morello 2007
Bulls on Parade Rage Against the Machine 1996
Reptilia The Strokes 2003
3. Making the Video
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
When You Were Young The Killers 2006
Miss Murder AFI 2006
The Seeker The Who 1971
Lay Down Priestess 2006
Paint It, Black The Rolling Stones 1966
Suck My Kiss Red Hot Chili Peppers 1991
4. European Invasion
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Paranoid Black Sabbath 1970
Anarchy in the U.K. Sex Pistols 2007
Kool Thing Sonic Youth 1990
My Name Is Jonas Weezer 1994
Even Flow Pearl Jam 1991
Cities on Flame with Rock and Roll Blue Öyster Cult 1972
5. Big House Blues
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Holiday in Cambodia Dead Kennedys 1980
Rock You Like a Hurricane Scorpions 1984
Same Old Song and Dance Aerosmith 1974
La Grange ZZ Top 1973
Guitar Battle vs. Slash Slash 2007
Welcome to the Jungle Guns N’ Roses 1987
Helicopter Bloc Party 2005
6. Hottest Band on Earth
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Black Magic Woman Santana 1970
Cherub Rock The Smashing Pumpkins 1993
Black Sunshine White Zombie 1992
The Metal Tenacious D 2006
Pride and Joy Stevie Ray Vaughan 1983
Monsters Matchbook Romance 2006
7. Live in Japan
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Before I Forget Slipknot 2004
Stricken Disturbed 2005
3’s & 7’s Queens of the Stone Age 2007
Knights of Cydonia Muse 2006
Cult of Personality Living Colour 2007
8. Battle for Your Soul
Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Raining Blood Slayer 1986
Cliffs of Dover Eric Johnson 1990
The Number of the Beast Iron Maiden 1982
One Metallica 1988
Guitar Battle vs. Lou Steve Ouimette 2007

Bonuskappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Artisti Vuosi
Avalancha Héroes del Silencio 1995
In the Belly of a Shark Gallows 2006
Can’t Be Saved Senses Fail 2006
Closer Lacuna Coil 2006
Don’t Hold Back The Sleeping 2006
Down ’N Dirty LA Slum Lords 2007
F.C.P.R.E.M.I.X. The Fall of Troy 2006
Generation Rock Revolverheld 2005
Go That Far Bret Michaels Band 2006
Hier Kommt Alex Die Toten Hosen 1993
I’m in the Band Hellacopters 2006
Impulse An Endless Sporadic 2007
In Love Scouts of St. Sebastian 2006
Mauvais Garçon Naast 2007
Metal Heavy Lady Lions 2007
Minus Celsius Backyard Babies 2003
My Curse Killswitch Engage 2006
Nothing for Me Here Dope 2007
Prayer of the Refugee Rise Against 2006
Radio Song Superbus 2004
Ruby Kaiser Chiefs 2007
She Bangs the Drums The Stone Roses 1989
Take This Life In Flames 2006
The Way It Ends Prototype 2006
Through the Fire and Flames DragonForce 2006

Ladattavat kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yksittäiset kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleen nimi Artisti Julkaistu Koko Hinta
Xbox Live Playstation Store Xbox Live Playstation Store Xbox Live Playstation Store
Halo Theme MJOLNIR Mix O’Donnell/Salvatori/Vai 22. marraskuuta 2007[1][2] - 27.82 MB - Ilmainen -
Ernten Was Wir Säen Die Fantastischen Vier 20. joulukuuta 2007[3] 3. tammikuuta 2008lähde? 38 MB 18 MB 200 ptä ?
So Payaso Extremoduro 20. joulukuuta 2007[3] 3. tammikuuta 2008lähde? 35 MB 28 MB 200 ptä ?
Antisocial Trust 20. joulukuuta 2007[3] 3. tammikuuta 2008lähde? 25 MB 28 MB 200 ptä ?
We Three Kings Steve Ouimette 20. joulukuuta 2007[3] 11 MB 14 MB Ilmainen Ilmainen
Dream On Aerosmith 16. helmikuuta – 18. helmikuuta 2008[4] 18 MB 17 MB Ilmainen Ilmainen
I am Murloc Level 70 Elite Tauren Chieftain 26. helmikuuta 2008[5] 18 MB 17 MB Ilmainen Ilmainen

Kappalepaketit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paketin nimi Kappaleet Julkaisupäivä Koko Hinta
Xbox Live PlayStation Store Xbox Live PlayStation Store Xbox Live PlayStation Store
Companion Pack 31. lokakuuta 2007[6][7][8] 38 MB ? ? ?
Foo Fighters 8. marraskuuta 2007[9][10][11] 64 MB 61 MB 500 ptä 5,95€
Velvet Revolver 8. marraskuuta 2007[9][10][11] 56 MB 46 MB 500 ptä 5,95€
Boss Battle 15. marraskuuta 2007[12][13] 29. marraskuuta 2007[14] 72 MB 78 MB Ilmainen Ilmainen
Warner/Reprise 20. joulukuuta 2007[15] 3. tammikuuta 2008lähde? 53 MB 46 MB 500 ptä 5,95€
Classic Rock 24. tammikuuta 2008[16][17] 61 MB 51 MB 500 ptä 5,95€
No Doubt 28. helmikuuta 2008 [18] 28. helmikuuta 2008lähde? 58 MB 50 MB 500 ptä 5,95€
Modern Metal 6. maaliskuuta 2008[19] 54 MB 47 MB 500 ptä 5,95€
Dropkick Murphys 13. maaliskuuta 2008[20][19] 49 MB 48 MB Ilmainen Ilmainen
Def Leppard
Kappale paketti
24. huhtikuuta 2008[21] 63 MB 53 MB 500 ptä 5,95€
Muse
Kappale paketti
8. maaliskuuta 2008[22] 63 MB 53 MB 500 ptä 5,95€

Guitar Hero 3 Companion CD[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhdysvalloissa julkaistun CD:n kappaleet. Kyseinen CD sisälsi myös kolme koodia kolmelle kappaleelle Xbox Live -verkkokaupassa.

  1. ”Guitar Hero 3 Intro” – Slash
  2. ”Cherub Rock” – Smashing Pumpkins
  3. ”3’s and 7’s” – Queens of the Stone Age
  4. ”Miss Murder” – A.F.I.
  5. ”Slither” – Velvet Revolver
  6. ”Kool Thing” – Sonic Youth
  7. ”Cult Of Personality” – Living Colour
  8. ”Putting Holes In Happiness (Nick Zimmer Remix)” – Marilyn Manson
  9. ”Tina” – Flyleaf
  10. ”Prayer Of The Refugee” – Rise Against
  11. ”The Devil Went Down to Georgia” – Steve Ouimette

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Guitar Hero III: Halo Theme Mjolnir Mix (Ilmainen) majornelson.com. 21. marraskuuta 2007.
  2. Twitter / majornelson 21. marraskuuta 2007. Twitter.
  3. a b c d Guitar Hero III Tracks (one free) majornelson.com. 2007-12-20. Viitattu 20.12.2007.
  4. World Renowned Recording Group Aerosmith Rocks This Way to Guitar Hero(R): Aerosmith(R) 15. helmikuuta 2008. Activision, Inc.. Viitattu To celebrate this historic, ground-breaking collaboration, Guitar Hero(R) III: Legends of Rock fans will have the opportunity to download and jam to Aerosmith's "Dream On." The song will be available for free from February 16-18 on Xbox LIVE(R) Marketplace for the Xbox 360(R) video game and entertainment system from Microsoft and PLAYSTATION(R)Store for the PLAYSTATION(R)3 computer entertainment system. For more information, please visit www.guitarhero.com..
  5. Free WoW Guitar Hero III DLC on its way 5. kesäkuuta 2008. Activision, Inc.. Viitattu WoW's viral, underground and cult hit "I Am Murloc" by Level 70 Elite Tauren Chieftain will be released as GHIII DLC to the XBLM tomorrow, June 26th to celebrate the kickoff of the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational this Friday..
  6. "Guitar Hero III: Legends of Rock" Companion Pack 17. lokakuuta 2007. Interscope Records.
  7. Guitar Hero III Soundtrack is available in stores! 27. lokakuuta 2007. Interscope Records.
  8. Guitar Hero III Expands 15. lokakuuta 2007. IGN Entertainment, Inc..
  9. a b PSN Update (11.08.07) 8. marraskuuta 2007. IGN Entertainment, Inc..
  10. a b In Game Content: Guitar Hero III majornelson.com. 8. marraskuuta 2007.
  11. a b Marketplace Roundup for Nov. 8, 2007 majornelson.com. 8. marraskuuta 2007.
  12. Guitar Hero III Boss Battle Song Pack Hits XBLM 15. marraskuuta 2007. Shacknews.
  13. GH III: Boss Battle Kappale paketti (Free) majornelson.com. 17. marraskuuta 2007.
  14. IGN: PlayStation Store Update 29. marraskuuta 2007. IGN Entertainment, Inc..
  15. Guitar Hero III gets sleighful of fresh tracks 29. joulukuuta 2007. Joystiq.
  16. Guitar Hero III 'Classic Rock' pack now live 24.1.2008. Joystiq.com.
  17. GH III: Classic Rock Kappale paketti majornelson.com. 24. tammikuuta 2008.
  18. Guitar Hero III: No Doubt Kappale paketti majornelson.com. 28. helmikuuta 2008.
  19. a b New Guitar Hero 3 DLC Packs Deftones and Thrice; Free Dropkick Murphys Songs in Mid-March 6. maaliskuuta 2008. Shacknews.
  20. Guitar Hero III: Dropkick Murphy?s Kappale paketti (Free) majornelson.com. 13. maaliskuuta 2008.
  21. Def Leppard DLC Headed to Guitar Hero III 1up.com. 11. huhtikuuta 2008.
  22. British Rockers Muse to Play Encore in Downloadable Content for Guitar Hero(R) III: Legends of Rock investor.activision.com. 2. maaliskuuta 2008.