Luettelo GP2-kuljettajista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo GP2-kuljettajista, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen GP2-starttiin. Sarjan mestarit on merkitty keltaisella taustalla.

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Saksa Daniel Abt 20132014 0 42 0 0 0 0 38
Portugali Filipe Albuquerque 2007 0 4 0 0 0 0 0
Venäjä Mihail Aljošin 2007, 2011 0 12 (10) 0 0 0 0 3
Argentiina Juan Cruz Álvarez 2005 0 23 0 0 0 0 4,5
Sveitsi Zoël Amberg 2015 0 10 (6) 0 0 0 0 0
Saksa Michael Ammermüller 20062007 0 27 0 1 3 0 26
Bulgaria Vladimir Arabadžiev 2010 0 23 0 0 0 0 2
Indonesia Philo Paz Armand 2016 0 22 0 0 0 0 0
Turkki Can Artam 2005 0 23 0 0 0 0 2
Viro Marko Asmer 2008 0 14 (13) 0 0 0 0 0

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Tanska Christian Bakkerud 20072008 0 21 (19) 0 0 0 0 0
Ranska Nathanaël Berthon 20122015 0 87 0 1 4 2 127
Ranska Jules Bianchi 20102011 0 38 (37) 4 1 10 1 105
Itävalta René Binder 20122015 0 69 (68) 0 0 0 0 14
Yhdistynyt kuningaskunta Sam Bird 20102011, 2013 0 60 (59) 4 6 14 8 274
Italia Gianmaria Bruni 20052006 0 42 3 3 4 3 68
Sveitsi Sébastien Buemi 20072008 0 31 (30) 0 2 5 3 56
Alankomaat Yelmer Buurman 2008 0 10 0 0 1 0 5

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta James Calado 20122013 0 46 2 4 14 3 312
Italia Sergio Campana 20132014 0 6 0 0 0 0 0
Espanja Sergio Canamasas 20122016 0 69 (68) 0 0 2 0 66
Yhdistynyt kuningaskunta Adam Carroll 20052008, 2011 0 72 1 5 14 2 129
Italia Kevin Ceccon 2011, 2013 0 20 (19) 0 0 1 0 28
Venezuela Johnny Cecotto Jr. 20092015 0 116 (113) 3 4 8 2 291
Intia Karun Chandhok 20072009 0 61 (60) 0 2 5 1 55
Yhdistynyt kuningaskunta Max Chilton 20102012 0 62 2 2 4 0 176
Espanja Dani Clos 20092013 0 74 (73) 1 1 9 3 123
Monaco Stefano Coletti 2009, 20112014 0 88 (85) 1 7 15 12 375
Yhdistynyt kuningaskunta Mike Conway 20072008 0 43 0 1 2 1 39
Italia Fabrizio Crestani 2010, 20122013 0 24 (23) 0 0 0 0 1

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdysvallat Conor Daly 20132014 0 20 0 0 0 0 4
Belgia Jérôme d’Ambrosio 20082010 0 58 1 1 7 0 71
Alankomaat Daniël de Jong 20122016 0 71 (70) 0 0 0 0 6
Brasilia Lucas di Grassi 20062009 0 75 (73) 1 5 21 5 211
Ranska Tom Dillmann 20122014 0 44 (43) 1 1 4 3 135

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Kypros Tío Éllinas 2014 0 8 0 0 0 0 7
Ruotsi Marcus Ericsson 20102013 0 84 2 3 13 4 281
Ruotsi Jimmy Eriksson 2016 0 2 0 0 0 0 0
Uusi-Seelanti Mitch Evans 20132016 0 67 (65) 0 4 17 3 363

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Malesia Fairuz Fauzy 20052006, 2011 0 62 (61) 0 0 0 0 5
Italia Luca Filippi 20062012 0 111 (110) 3 6 17 9 198
Alankomaat Robin Frijns 2013 0 12 0 1 2 0 47

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Espanja Borja García 20052007 0 43 0 0 2 0 45,5
Ranska Pierre Gasly 20142016 0 29 4 0 6 2 137
Indonesia Sean Gelael 20152016 0 11 0 0 0 0 0
Italia Luca Ghiotto 2016 0 2 0 0 0 0 0
Italia Vittorio Ghirelli 2013 0 10 0 0 0 0 1
Italia Kevin Giovesi 20132014 0 10 0 0 0 0 1
Italia Antonio Giovinazzi 2016 0 2 0 0 0 0 0
Saksa Timo Glock 20062007 1 (2007) 42 (41) 4 7 15 5 146
Ranska Tristan Gommendy 2006 0 9 0 0 0 0 6
Venezuela Rodolfo González 20092012 0 62 0 0 0 0 10
Ranska Romain Grosjean 20082011 1 (2011) 58 5 9 21 10 210
Brasilia Victor Guerin 2012 0 18 (17) 0 0 0 0 0
Meksiko Esteban Gutiérrez 20112012 0 44 (43) 0 4 8 6 191

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta Lewis Hamilton 2006 1 (2006) 21 1 5 14 7 114
Yhdistynyt kuningaskunta Ben Hanley 2008 0 8 0 0 0 0 1
Uusi-Seelanti Brendon Hartley 20102012 0 12 0 0 0 0 6
Indonesia Rio Haryanto 20122015 0 87 1 3 7 2 226
Romania Michael Herck 20082011 0 72 (70) 0 0 1 0 13
Espanja Sergio Hernández 20052007 0 45 (44) 0 0 0 0 4
Japani Kōhei Hirate 2007 0 21 0 0 1 0 9
Saksa Nico Hülkenberg 2009 1 (2009) 20 3 5 10 6 100

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Brasilia Carlos Iaconelli 2008 0 14 (13) 0 0 0 0 0
Japani Takuya Izawa 2014 0 22 0 0 1 0 26

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta James Jakes 2010 0 2 0 0 0 0 0
Sveitsi Neel Jani 20052006 0 27 1 2 2 0 48
Zimbabwe Axcil Jefferies 2014 0 2 0 0 0 0 0
Malesia Nabil Jeffri 2016 0 2 0 0 0 0 0
Brasilia Sérgio Jimenez 2007 0 5 0 0 0 0 4

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Japani Kamui Kobayashi 20082009 0 36 0 1 2 2 23
Suomi Henri Karjalainen 2007 0 2 0 0 0 0 0
Yhdistynyt kuningaskunta Jordan King 20152016 0 23 0 0 2 1 76
Saksa Marvin Kirchhöfer 2016 0 2 0 0 0 0 0
Suomi Heikki Kovalainen 2005 0 23 2 5 12 1 105
Tšekki Josef Král 20102012 0 48 0 1 3 0 45

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta Jon Lancaster 20122015 0 34 0 2 3 2 79
Ranska Nicolas Lapierre 20052006 0 61 (58) 2 2 6 4 76
Kanada Nicholas Latifi 20142016 0 11 0 0 1 0 20
Itävalta Mathias Lauda 2005 0 23 0 0 0 0 3
Kolumbia Julian Leal 20112015 0 102 0 0 4 1 178
Sveitsi Fabio Leimer 20102013 1 (2013) 82 (81) 2 5 15 5 383
Italia Federico Leo 2010 0 2 0 0 0 0 0
Argentiina José María López 20052006 0 44 (43) 1 1 6 1 66
Yhdistynyt kuningaskunta Alex Lynn 20152016 0 23 2 3 5 3 133

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Venezuela Pastor Maldonado 20072010 1 (2010) 73 (72) 3 10 18 10 208
Ruotsi Gustav Malja 20152016 0 4 0 0 0 0 3
Italia Raffaele Marciello 20142016 0 45 1 1 8 1 194
Yhdistynyt kuningaskunta Jann Mardenborough 2015 0 2 0 0 0 0 0
Venäjä Artjom Markelov 20142016 0 42 0 0 1 0 73
Japani Nobuharu Matsushita 20152016 0 23 0 1 3 1 69,5
Espanja Marcos Martínez 2007 0 9 (8) 0 0 0 0 5
Alankomaat Nigel Melker 2012 0 24 (23) 0 0 0 0 25
Saksa Kevin Mirocha 2011 0 14 (12) 0 0 0 0 0
Sveitsi Giorgio Mondini 2005 0 10 0 0 0 0 0
Italia Ferdinando Monfardini 20052006 0 41 (40) 0 0 0 0 11
Italia Edoardo Mortara 2009 0 20 0 1 1 2 19

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Brasilia Felipe Nasr 20122014 0 68 1 4 20 2 474
Ranska Norman Nato 20152016 0 23 0 1 1 2 47
Japani Kazuki Nakajima 2007 0 21 1 0 6 3 44
Brasilia Alexandre Negrão 20052007 0 65 (64) 0 0 1 1 25
Brasilia André Negrão 20142015 0 41 0 0 0 0 36
Sveitsi Patric Niederhauser 2015 0 2 0 0 0 0 0
Suomi Markus Niemelä 2007 0 7 0 0 0 0 0
Italia Paolo Nocera 2008 0 2 0 0 0 0 0
Brasilia Diego Nunes 20082009 0 23 0 0 0 0 2

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Italia Fabio Onidi 2012 0 24 0 0 0 0 13

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta Jolyon Palmer 20112014 1 (2014) 86 (84) 4 7 19 9 473
Italia Giorgio Pantano 20052008 1 (2008) 79 (77) 6 9 23 5 228
Ranska Nelson Panciatici 2009 0 16 0 0 0 0 0
Portugali Álvaro Parente 20082011 0 56 1 2 9 2 85
Serbia Miloš Pavlović 2008 0 5 (3) 0 0 0 0 0
Ranska Franck Perera 2006, 2009 0 29 (26) 0 0 1 0 8
Meksiko Sergio Pérez 20092010 0 40 1 5 9 6 93
Venäjä Vitali Petrov 20062009 0 69 2 4 11 2 136
Ranska Arthur Pic 20142016 0 45 0 1 5 1 184
Ranska Charles Pic 20102011 0 38 (37) 4 3 8 0 80
Monaco Clivio Piccione 20052006 0 44 0 1 3 1 32
Brasilia Nelson Piquet Jr. 20052006 0 44 (43) 6 5 13 3 148
Italia Edoardo Piscopo 2010 0 2 0 0 0 0 2
Brasilia Antônio Pizzonia 2007 0 5 0 0 0 0 1
Ranska Olivier Pla 20052007 0 36 (35) 0 2 2 1 20
Espanja Félix Porteiro 2006 0 21 0 0 0 0 5
Ranska Alexandre Prémat 20052006 0 44 1 3 15 5 133
Italia Marcello Puglisi 2008 0 2 0 0 0 0 0

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Yhdistynyt kuningaskunta Adrian Quaife-Hobbs 20132014 0 40 0 1 4 0 86
Kiina Ma Qinghua 2013 0 2 (1) 0 0 0 0 0

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Kanada Gianmarco Raimondo 2013 0 4 0 0 0 0 0
Brasilia Luiz Razia 20092012 0 80 1 5 15 4 277
Argentiina Facu Regalia 2014 0 8 0 0 0 0 0
Italia Giacomo Ricci 20082010 0 26 (25) 0 1 2 1 16
Monaco Stéphane Richelmi 20112014 0 72 2 1 4 0 201
Italia Davide Rigon 2009, 2011 0 20 0 0 0 0 3
Argentiina Ricardo Risatti 2007 0 6 0 0 0 0 1
Espanja Roldán Rodríguez 20072009 0 61 0 0 4 1 53
Saksa Nico Rosberg 2005 1 (2005) 23 4 5 12 5 120
Yhdysvallat Jake Rosenzweig 20122013 0 26 0 0 0 0 0
Yhdysvallat Alexander Rossi 20132015 0 53 2 4 11 0 285,5
Yhdistynyt kuningaskunta Oliver Rowland 20152016 0 9 0 0 0 0 8

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Japani Kimiya Satō 2014 0 20 0 0 0 0 2
Brasilia Bruno Senna 20072008 0 41 3 3 9 1 98
Venezuela Giancarlo Serenelli 2012 0 18 0 0 0 0 0
Yhdistynyt kuningaskunta Ryan Sharp 2005 0 13 0 0 0 1 2
Tanska Marco Sørensen 20142015 0 22 0 1 1 0 47
Espanja Andy Soucek 20072008 0 39 0 0 3 0 29
Yhdysvallat Scott Speed 2005 0 23 1 0 5 5 67,5
Uusi-Seelanti Richie Stanaway 2015 0 18 0 2 2 0 60
Filippiinit Marlon Stöckinger 2015 0 21 0 0 0 0 0
Yhdistynyt kuningaskunta Dean Stoneman 2015 0 5 0 0 0 0 1
Venäjä Sergei Sirotkin 20152016 0 23 1 1 5 1 139

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Turkki Jason Tahincioğlu 20062007 0 42 (40) 0 0 0 0 0
Portugali Ricardo Teixeira 2009, 20122013 0 46 (44) 0 0 0 0 0
Sveitsi Simon Trummer 20122015 0 72 0 0 1 0 50
Kiina Ho-Pin Tung 20072008, 2010 0 55 (54) 0 0 1 0 11
Yhdistynyt kuningaskunta Oliver Turvey 20102011 0 22 1 0 4 0 47

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Brasilia Alberto Valerio 20082010 0 54 (53) 0 1 1 0 20
Espanja Adrián Vallés 20062008 0 39 0 0 1 3 12
Italia Davide Valsecchi 20082012 1 (2012) 97 (96) 3 7 18 6 331
Alankomaat Meindert van Buuren 2015 0 2 (1) 0 0 0 0 0
Alankomaat Giedo van der Garde 20092012 0 82 3 5 17 3 292
Belgia Stoffel Vandoorne 20142015 1 (2015) 43 9 11 26 10 570,5
Norja Pål Varhaug 2011, 2013 0 22 0 0 0 0 0
Saksa Christian Vietoris 20102011 0 32 (31) 1 3 6 2 64
Suomi Toni Vilander 2005 0 4 0 0 0 0 0
Espanja Javier Villa 20062009 0 82 (81) 0 3 8 0 77
Venezuela Ernesto Viso 20052007 0 47 (46) 0 2 6 2 63
Romania Robert Vișoiu 2015 0 18 0 0 0 1 20

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Japani Sakon Yamamoto 20072008 0 21 0 0 0 0 3
Yhdistynyt kuningaskunta Nick Yelloly 2015 0 12 0 0 0 1 19
Japani Hiroki Yoshimoto 20052006 0 44 (41) 0 0 2 1 26

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Mestaruudet Kilpailut
(Lähdöt)
Paalu-
paikat
Voitot Palkinto-
sijat
Nopeimmat
kierrokset
Pisteet
Etelä-Afrikka Adrian Zaugg 2007, 2010 0 39 (38) 0 0 1 0 19
Arabiemiirikunnat Andreas Zuber 20062009 0 80 1 2 11 5 95