Luettelo Formula 1 -kuljettajista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo vähintään yhteen Formula 1 -sarjan MM-osakilpailuun osallistuneista kuljettajista.

Kaiken kaikkiaan 841 eri kuljettajaa on osallistunut F1-sarjan Grand Prix -kilpailuun, mutta 70 ei ole koskaan startannut itse kilpailuun tavallisesti siksi, että he eivät karsiutuneet aika-ajoista kilpailuun. MM-pisteitä ovat saavuttaneet 329 kuljettajaa. Brasilialainen kuljettaja Rubens Barrichello on osallistunut suurimpaan määrään kilpailuja, yhteensä 322:een.

Kauteen 1990 asti kaikkia pisteitä ei laskettu kuljettajien loppupisteisiin. Vain ne pisteet, jotka laskettiin loppupisteisiin, ovat tässä luettelossa.

Formula 1:iin kuului vuosina 1950-60 Indianapolis 500:n osakilpailu, minkä vuoksi pelkästään kyseisessä kilpailussa ajaneet kuljettajat ovat myös mukana luettelossa.[1]

Nykyiset kuljettajat ovat luettelossa lihavoituina. Maailmanmestaruuteen yltäneet kuljettajat ovat korostettuja sinisellä värillä. Kuljettajat, jotka ovat kaudesta 2004 lähtien osallistuneet vain perjantain harjoituksiin, eivät ole luettelossa mukana.

Luettelon tilanne on päivitetty Abu Dhabin GP 2016 jälkeen.

Sisällys: Ylös - A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z - Kansallisuudet - Viitteet - Lähteet

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Flag of Italy.svg Carlo Abate 19621963 0 2 0[a] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg George Abecassis 19511952 0 2 2[3] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Kenny Acheson 1983, 1985 0 10 3[4] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Philippe Adams 1994 0 2 2[5] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Walt Ader 1950 0 1 1[6] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Kurt Adolff 1953 0 1 1[7] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Fred Agabashian 19501957 0 8 8[8] 1 0 0 0 1,5
Saksan lippu Kurt Ahrens Jr. 1968 0 1 1[9] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Christijan Albers 20052007 0 46 46[10] 0 0 0 0 4
Italian lippu Michele Alboreto 19811994 0 215 194[11] 2 5 23 5 186,5
Ranskan lippu Jean Alesi 19892001 0 202 201[12] 2 1 32 4 241
Espanjan lippu Jaime Alguersuari 20092011 0 46 46[13] 0 0 0 0 31
Ranskan lippu Philippe Alliot 19841990, 19931994 0 116 109[14] 0 0 0 0 7
Flag of the United Kingdom.svg Cliff Allison 19581961 0 18 16[15] 0 0 1 0 11
Espanjan lippu Fernando Alonso 2001, 2003 2
20052006
274 273[16] 22 32 97 22 1832
Italian lippu Giovanna Amati 1992 0 3 0[17] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu George Amick 1958 0 1 1[18] 0 0 1 0 6
Yhdysvaltain lippu Red Amick 19591960 0 2 2[19] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Chris Amon 19631976 0 108 96[20] 5 0 11 3 83
Flag of the United Kingdom.svg Bob Anderson 19631967 0 29 25[21] 0 0 1 0 8
Ruotsin lippu Conny Andersson 19761977 0 5 1[22] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Mario Andretti 19681972, 19741982 1
1978
131 128[23] 18 12 19 10 180
Yhdysvaltain lippu Michael Andretti 1993 0 13 13[24] 0 0 1 0 7
Yhdysvaltain lippu Keith Andrews 19551956 0 2 2[25] 0 0 0 0 0
Italian lippu Marco Apicella 1993 0 1 1[26] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Frank Armi 1954 0 1 1[27] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Chuck Arnold 1959 0 1 1[28] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu René Arnoux 19781989 0 164 149[29] 18 7 22 12 181
Flag of the United Kingdom.svg Peter Arundell 19631964, 1966 0 13 11[30] 0 0 2 0 12
Italian lippu Alberto Ascari 19501955 2
19521953
32 32[31] 14 13 17[32] 12 107,643[33]
Flag of the United Kingdom.svg Peter Ashdown 1959 0 1 1[34] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ian Ashley 19741977 0 11 4[35] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Gerry Ashmore 19611962 0 4 3[36] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Bill Aston 1952 0 3 1[37] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Richard Attwood 19641965, 19671969 0 17 16[38] 0 0 1 1 11
Yhdysvaltain lippu Manny Ayulo 19511954 0 4 4[39] 0 0 1[40] 0 2

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Luca Badoer 1993, 19951996, 1999, 2009 0 58 50[41] 0 0 0 0 0
Italian lippu Giancarlo Baghetti 19611967 0 21 21[42] 0 1 1 1 14
Flag of the United Kingdom.svg Julian Bailey 1988, 1991 0 20 7[43] 0 0 0 0 1
Italian lippu Mauro Baldi 19821985 0 41 36[44] 0 0 0 0 5
Yhdysvaltain lippu Bobby Ball 19511952 0 2 2[45] 0 0 0 0 2
Ranskan lippu Marcel Balsa 1952 0 1 1[46] 0 0 0 0 0
Italian lippu Lorenzo Bandini 19611967 0 42 42[47] 1 1 8 2 58
Yhdysvaltain lippu Henry Banks 19501952 0 3 3[48] 0 0 0 0 0
Italian lippu Fabrizio Barbazza 1991, 1993 0 20 8[49] 0 0 0 0 2
Flag of the United Kingdom.svg John Barber 1953 0 1 1[50] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Skip Barber 19711972 0 6 5[51] 0 0 0 0 0
Italian lippu Paolo Barilla 19891990 0 15 9[52] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Rubens Barrichello 19932011 0 326 322[53] 14 11 68 17 658
Saksan lippu Michael Bartels 1991 0 4 0[54] 0 0 0 0 0
Saksan demokraattisen tasavallan lippu Edgar Barth 1953, 19571958, 1960, 1964 0 5 5[55] 0 0 0 0 0
Italian lippu Giorgio Bassi 1965 0 1 1[56] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Erwin Bauer 1953 0 1 1[57] 0 0 0 0 0
Unkarin lippu Zsolt Baumgartner 20032004 0 20 20[58] 0 0 0 0 1
Flag of Uruguay.svg Azdrubal Fontes Bayardo 1959 0 1 0[59] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Élie Bayol 19521956 0 8 7[60] 0 0 0 0 2
Flag of the United Kingdom.svg Don Beauman 1954 0 1 1[61] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Karl-Günther Bechem 19521953 0 2 2[62][b] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean Behra 19521959 0 53 52[64] 0 0 9[65] 1 51,143[33]
Flag of the United Kingdom.svg Derek Bell 19681972, 1974 0 16 9[66] 0 0 0 0 1
Saksan lippu Stefan Bellof 19841985 0 22 21[67] 0 0 0 0 4
Ranskan lippu Paul Belmondo 1992, 1994 0 27 7[68] 0 0 0 0 0
Tanskan lippu Tom Belsø 19731974 0 5 2[69] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean-Pierre Beltoise 19671974 0 87 84[70] 0 1 8 4 77
Monacon lippu Olivier Beretta 1994 0 10 10[71] 0 0 0 0 0
Kanadan lippu Allen Berg 1986 0 9 9[72] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Georges Berger 19531954 0 2 2[73] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Gerhard Berger 19841997 0 210 210[74] 12 10 48 21 386
Ranskan lippu Éric Bernard 19891991, 1994 0 47 45[75] 0 0 1 0 10
Brasilian lippu Enrique Bernoldi 20012002 0 29 28[76] 0 0 0 0 0
Italian lippu Enrico Bertaggia 1989 0 6 0[77] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Tony Bettenhausen 19501960 0 11 11[78] 0 0 1[79] 1 11
Flag of the United Kingdom.svg Mike Beuttler 19711973 0 29 28[80] 0 0 0 0 0
Thaimaan lippu Birabongse Bhanubandh 19501954 0 19 19[81] 0 0 0 0 8
Ranskan lippu Jules Bianchi 2013-2014 0 34 34[82] 0 0 0 0 2
Belgian lippu Lucien Bianchi 19591963, 1965, 1968 0 19 17[83] 0 0 0 0 5
Brasilian lippu Gino Bianco 1952 0 4 4[84] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Hans Binder 19761978 0 15 13[85] 0 0 0 0 0
Italian lippu Clemente Biondetti 1950 0 1 1[86] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Pablo Birger 1953, 1955 0 2 2[87] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Art Bisch 1958 0 1 1[88] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Harry Blanchard 1959 0 1 1[89] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Michael Bleekemolen 19771978 0 5 1[90] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Alex Blignaut 1965 0 1 0[c] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Trevor Blokdyk 1963, 1965 0 2 1[92] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mark Blundell 1991, 19931995 0 63 61[93] 0 0 3 0 32
Brasilian lippu Raul Boesel 19821983 0 30 23[94] 0 0 0 0 0
Italian lippu Menato Boffa 1961 0 1 0[d] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bob Bondurant 19651966 0 9 9[96] 0 0 0 0 3
Italian lippu Felice Bonetto 19501953 0 16 15[97] 0 0 2[98] 1 17,5
Ruotsin lippu Joakim Bonnier 19561971 0 108 104[99] 1 1 1 0 35
Argentiinan lippu Roberto Bonomi 1960 0 1 1[100] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Juan Manuel Bordeu 1961 0 1 0[101] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Slim Borgudd 19811982 0 15 10[102] 0 0 0 0 1
Flag of South Africa (1928-1994).svg Luki Botha 1967 0 1 1[103] 0 0 0 0 0
Suomen lippu Valtteri Bottas 2013- 0 78 77[104] 0 0 9 1 411
Ranskan lippu Sébastien Bourdais 20082009 0 27 27[105] 0 0 0 0 6
Ranskan lippu Jean-Christophe Boullion 1995 0 11 11[106] 0 0 0 0 3
Belgian lippu Thierry Boutsen 19831993 0 164 163[107] 1 3 15 1 132
Yhdysvaltain lippu Johnny Boyd 19551960 0 6 6[108] 0 0 1 0 4
Australian lippu David Brabham 1990, 1994 0 30 24[109] 0 0 0 0 0
Australian lippu Gary Brabham 1990 0 2 0[110] 0 0 0 0 0
Australian lippu Jack Brabham 19551970 3
19591960, 1966
128 126[111] 13 14 31 12 256
Kanadan lippu Bill Brack 19681969, 1972 0 3 3[112] 0 0 0 0 0
Italian lippu Ernesto Brambilla 1963, 1969 0 2 0[113] 0 0 0 0 0
Italian lippu Vittorio Brambilla 19741980 0 79 74[114] 1 1 1 1 15,5
Sveitsin lippu Toni Branca 19501951 0 3 3[115] 0 0 0 0 0
Italian lippu Gianfranco Brancatelli 1979 0 3 0[116] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Eric Brandon 1952, 1954 0 5 5[117] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Don Branson 19591960 0 2 2[118] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tom Bridger 1958 0 1 1[119] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Brise 1975 0 10 10[120] 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Chris Bristow 19591960 0 4 4[121] 0 0 0 0 0
Canadian Red Ensign (1957-1965).svg Peter Broeker 1963 0 1 1[122] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Brooks 19561961 0 39 38[123] 4 6[124] 10 4 68
Flag of the United Kingdom.svg Alan Brown 19521954 0 9 8[125] 0 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Walt Brown 19501951 0 2 2[126] 0 0 0 0 0
Australian lippu Warwick Brown 1976 0 1 1[127] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Adolf Brudes 1952 0 1 1[128] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Martin Brundle 19841989, 19911996 0 165 158[129] 0 0 9 0 98
Italian lippu Gianmaria Bruni 2004 0 18 18[130] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jimmy Bryan 19521960 0 9 9[131] 0 1 3 0 18
Argentiinan lippu Clemar Bucci 19541955 0 5 5[132] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Ronnie Bucknum 19641966 0 11 11[133] 0 0 0 0 2
Flag of the United Kingdom.svg Ivor Bueb 19571959 0 6 5[134] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Sébastien Buemi 2009-2011 0 55 55[135] 0 0 0 0 29
Brasilian lippu Luiz Bueno 1973 0 1 1[136] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ian Burgess 19581963 0 20 16[137] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Luciano Burti 20002001 0 15 14[138] 0 0 0 0 0
Italian lippu Roberto Bussinello 1961, 1965 0 3 2[139] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jenson Button 20002016 1
2009
308 305[140] 8 15 50 8 1235
Irlannin lippu Tommy Byrne 1982 0 5 2[141] 0 0 0 0 0

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Giulio Cabianca 19581960 0 4 3[142] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Phil Cade 1959 0 1 1[143] 0 0 0 0 0
Italian lippu Alex Caffi 19861991 0 75 56[144] 0 0 0 0 6
Flag of the United Kingdom.svg John Campbell-Jones 19621963 0 2 2[145] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu Adrián Campos 19871988 0 21 16[146] 0 0 0 0 0
Kanadan lippu John Cannon 1971 0 1 1[147] 0 0 0 0 0
Flag of Uruguay.svg Eitel Cantoni 1952 0 3 3[148] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Cantrell 1950 0 1 1[149] 0 0 0 0 0
Italian lippu Ivan Capelli 19851993 0 98 93[150] 0 0 3 0 31
Italian lippu Piero Carini 19521953 0 3 3[151] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Duane Carter 19501955, 19591960 0 8 8[152] 0 0 1[153] 0 6,5
Italian lippu Eugenio Castellotti 19551957 0 14 14[154] 3 0 3 0 19,5
Flag of Venezuela (1954-2006).svg Johnny Cecotto 19831984 0 23 18[155] 0 0 0 0 1
Ranskan lippu François Cevert 19701973 0 47 46[156] 0 1 13 2 89
Ranskan lippu Eugène Chaboud 19501951 0 3 3[157] 0 0 0 0 1
Yhdysvaltain lippu Jay Chamberlain 1962 0 3 1[158] 0 0 0 0 0
Intian lippu Karun Chandhok 20102011 0 11 11[159] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Colin Chapman 1956 0 1 0[160] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Dave Charlton 1965, 19671968, 19701975 0 13 11[161] 0 0 0 0 0
Portugalin lippu Pedro Matos Chaves 1991 0 13 0[162] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Cheesbourg 19571959 0 3 3[163] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Eddie Cheever 1978, 19801989 0 143 132[164] 0 0 9 0 70
Sveitsin lippu Andrea Chiesa 1992 0 10 3[165] 0 0 0 0 0
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Max Chilton 2013-2014 0 36 36[166] 0 0 0 0 0
Venezuelan lippu Ettore Chimeri 1960 0 1 1[167] 0 0 0 0 0
Monacon lippu Louis Chiron 19501951, 1953, 19551956, 1958 0 19 15[168] 0 0 1 0 4
Yhdysvaltain lippu Joie Chitwood 1950 0 1 1[169] 0 0 0 0 1
Yhdysvaltain lippu Bob Christie 19561960 0 5 5[170] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Johnny Claes 19501953, 1955 0 25 23[171] 0 0 0 0 0
Etelä-Afrikan lippu 1928–1994 David Clapham 1965 0 1 0[e] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jim Clark 19601968 2
1963, 1965
73 72[173] 33 25 32 28 274
Yhdysvaltain lippu Kevin Cogan 19801981 0 2 0[174] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Peter Collins 19521958 0 35 32[175] 0 3 9[176] 0 48,5
Ranskan lippu Bernard Collomb 19611964 0 6 4[177] 0 0 0 0 0
Italian lippu Alberto Colombo 1978 0 3 0[178] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Érik Comas 19911994 0 63 59[179] 0 0 0 0 7
Italian lippu Franco Comotti 1950, 1952 0 2 2[180] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu George Connor 19501952 0 3 3[181] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu George Constantine 1959 0 1 1[182] 0 0 0 0 0
Kanadan lippu John Cordts 1969 0 1 1[183] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg David Coulthard 19942008 0 247 246[184] 12 13 62 18 535
Flag of the United Kingdom.svg Piers Courage 19671970 0 29 27[185] 0 0 2 0 20
Flag of the United Kingdom.svg Chris Craft 1971 0 2 1[186] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jim Crawford 1975 0 2 2[187] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Ray Crawford 19551956, 1959 0 3 3[188] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Alberto Crespo 1952 0 1 0[189] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu 1945–1977 Antonio Creus 1960 0 1 1[190] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Larry Crockett 1954 0 1 1[191] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Crook 19521953 0 2 2[192] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Art Cross 19521955 0 4 4[193] 0 0 1 0 8
Flag of the United Kingdom.svg Geoff Crossley 1950 0 2 2[194] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Adolfo Schwelm Cruz 1953 0 1 1[195] 0 0 0 0 0

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Brasilian lippu Cristiano da Matta 20032004 0 28 28[196] 0 0 0 0 13
Brasilian lippu Hermano da Silva Ramos 19551956 0 7 7[197] 0 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Chuck Daigh 1960 0 6 3[198] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Yannick Dalmas 19871990, 1994 0 49 23[199] 0 0 0 0 2
Irlannin lippu Derek Daly 19781982 0 64 49[200] 0 0 0 0 15
Belgian lippu Jerome d'Ambrosio 2011-2012 0 20 20[201] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Christian Danner 19851987, 1989 0 47 36[202] 0 0 0 0 4
Argentiinan lippu Jorge Daponte 1954 0 2 2[203] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Anthony Davidson 2002, 2005, 20072008 0 24 24[204] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jimmy Davies 19501951, 19531955 0 5 5[205] 0 0 1 0 4
Flag of the United Kingdom.svg Colin Davis 1959 0 2 2[206] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jimmy Daywalt 19531957, 1959 0 6 6[207] 0 0 0 0 0
Italian lippu Andrea de Adamich 1968, 19701973 0 36 29[208] 0 0 0 0 6
Italian lippu Elio de Angelis 19791986 0 109 108[209] 3 2 9 0 122
Portugalin lippu Mário de Araújo Cabral 19591960, 19631964 0 5 4[210] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Carel Godin de Beaufort 19571964 0 31 28[211] 0 0 0 0 4
Italian lippu Andrea de Cesaris 19801994 0 214 208[212] 1 0 5 1 59
Belgian lippu Alain de Changy 1959 0 1 0[213] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Bernard de Dryver 19771978 0 2 0[214] 0 0 0 0 0
Italian lippu Maria Teresa de Filippis 19581959 0 5 3[215] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Emmanuel de Graffenried 19501954, 1956 0 23 22[216] 0 0 0 0 9
Flag of South Africa (1928-1994).svg Peter de Klerk 1963, 1965, 19691970 0 4 4[217] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu Pedro de la Rosa 19992002, 20052006, 2010-2012 0 107 104[218] 0 0 1 1 35
Espanjan lippu 1945–1977 Alfonso de Portago 19561957 0 5 5[219] 0 0 1 0 4
Italian lippu Giovanni de Riu 1954 0 1 0[220] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Max de Terra 19521953 0 2 2[221] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Italian lippu Alejandro de Tomaso 1957, 1959 0 2 2[222] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Charles de Tornaco 19521953 0 4 2[223] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu 1945–1977 Emilio de Villota 19761978, 19811982 0 14 2[224] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Jean-Denis Délétraz 19941995 0 3 3[225] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Patrick Depailler 1972, 19741980 0 95 95[226] 1 2 19 4 139
Brasilian lippu Lucas di Grassi 2010 0 19 18[227] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Paul di Resta 2011-2013 0 58 58[228] 0 0 0 0 121
Brasilian lippu Pedro Diniz 19952000 0 99 98[229] 0 0 0 0 10
Yhdysvaltain lippu Duke Dinsmore 19501951, 1953, 1956 0 4 4[230] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Frank Dochnal 1963 0 1 0[231] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu José Dolhem 1974 0 3 1[232] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Martin Donnelly 19891990 0 15 13[233] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Mark Donohue 1971, 19741975 0 16 14[234] 0 0 1 0 8
Alankomaiden lippu Robert Doornbos 20052006 0 11 11[235] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Fritz d'Orey 1959 0 3 3[236] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ken Downing 1952 0 2 2[237] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bob Drake 1960 0 1 1[238] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Paddy Driver 1963, 1974 0 2 1[239] 0 0 0 0 0
Italian lippu Piero Drogo 1960 0 1 1[240] 0 0 0 0 0
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Geoff Duke 1961 0 1 0[f] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Johnny Dumfries 1986 0 16 15[243] 0 0 0 0 3
Yhdysvaltain lippu Len Duncan 1954 0 1 1[244] 0 0 0 0 0
Italian lippu Piero Dusio 1952 0 1 0[245] 0 0 0 0 0

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Kanadan lippu George Eaton 19691971 0 13 11[246] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Bernie Ecclestone 1958 0 2 0[247] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Don Edmunds 1957 0 1 1[248] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Guy Edwards 1974, 19761977 0 16 11[249] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Vic Elford 19681969, 1971 0 13 13[250] 0 0 0 0 8
Yhdysvaltain lippu Ed Elisian 19541958 0 5 5[251] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Paul Emery 1956, 1958 0 2 1[252] 0 0 0 0 0
Tšekin lippu Tomáš Enge 2001 0 3 3[253] 0 0 0 0 0
Australian lippu Paul England 1957 0 1 1[254] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Marcus Ericsson 2014- 0 56 56[255] 0 0 0 0 9
Itävallan lippu Harald Ertl 19751978, 1980 0 28 19[256] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Nasif Estéfano 1960, 1962 0 2 1[257] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Philippe Étançelin 19501952 0 12 12[258] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Bob Evans 19751976 0 12 10[259] 0 0 0 0 0

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Corrado Fabi 19831984 0 18 12[260] 0 0 0 0 0
Italian lippu Teo Fabi 1982, 19841987 0 71 64[261] 3 0 2 2 23
Ranskan lippu Pascal Fabre 1987 0 14 11[262] 0 0 0 0 0
Italian lippu Carlo Facetti 1974 0 1 0[263] 0 0 0 0 0
Italian lippu Luigi Fagioli 19501951 0 7 7[264] 1 1[265] 6 1 28
Flag of the United Kingdom.svg Jack Fairman 1953, 19551961 0 13 12[266] 0 0 0 0 5
Argentiinan lippu Juan Manuel Fangio 19501951, 19531958 5
1951, 19541957
51 51[267] 29 24[268] 35[269] 23 245[33]
Italian lippu Nino Farina 19501955 1
1950
34 33[270] 6 5 20[271] 5 114
Yhdysvaltain lippu Walt Faulkner 19501951, 19531955 0 5 5[272] 1 0 0 0 1
Flag of South Africa (1928-1994).svg William Ferguson 1972 0 1 0[273] 0 0 0 0 0
Irlannin lippu Ralph Firman 2003 0 16 14[274] 0 0 0 0 1
Saksan lippu Ludwig Fischer 1952 0 1 0[275] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Rudi Fischer 19511952 0 8 7[276] 0 0 2 0 10
Yhdysvaltain lippu Mike Fisher 1967 0 2 1[277] 0 0 0 0 0
Italian lippu Giancarlo Fisichella 19962009 0 231 229[278] 4 3 19 2 275
Yhdysvaltain lippu John Fitch 1953, 1955 0 2 2[279] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Christian Fittipaldi 19921994 0 43 40[280] 0 0 0 0 12
Brasilian lippu Emerson Fittipaldi 19701980 2
1972, 1974
149 144[281] 6 14 35 6 281
Brasilian lippu Wilson Fittipaldi 19721973, 1975 0 38 35[282] 0 0 0 0 3
Saksan demokraattisen tasavallan lippu Theo Fitzau 1953 0 1 1[283] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Pat Flaherty 1950, 19531956, 1959 0 6 6[284] 1 1 1 0 8
Alankomaiden lippu Jan Flinterman 1952 0 1 1[285] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ron Flockhart 1954, 19561960 0 14 13[286] 0 0 1 0 0
Yhdysvaltain lippu Myron Fohr 1950 0 1 1[287] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Gregor Foitek 19891990 0 22 7[288] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu George Follmer 1973 0 13 11[289] 0 0 1 0 5
Yhdysvaltain lippu George Fonder 1952, 1954 0 2 2[290] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Norberto Fontana 1997 0 4 4[291] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Carl Forberg 1951 0 1 1[292] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Gene Force 1951, 1960 0 2 2[293] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Franco Forini 1987 0 3 2[294] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Philip Fotheringham-Parker 1951 0 1 1[295] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu A.J. Foyt 19581960 0 3 3[296] 0 0 0 0 0
Italian lippu Giorgio Francia 1977, 1981 0 2 0[297] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Don Freeland 19531960 0 8 8[298] 0 0 1 0 4
Saksan lippu Heinz-Harald Frentzen 19942003 0 160 156[299] 2 3 18 6 174
Belgian lippu Paul Frère 19521956 0 11 11[300] 0 0 1 0 11
Itävallan lippu Patrick Friesacher 2005 0 11 11[301] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Joe Fry 1950 0 1 1[302] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Hiroshi Fushida 1975 0 2 0[303] 0 0 0 0 0

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Beppe Gabbiani 1978, 1981 0 17 3[304] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu[305] Bertrand Gachot 19891992, 19941995 0 84 47[306] 0 0 0 1 5
Ranskan lippu Patrick Gaillard 1979 0 5 2[307] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Divina Galica 1976, 1978 0 3 0[308] 0 0 0 0 0
Italian lippu Nanni Galli 19701973 0 20 17[309] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Oscar Gálvez 1953 0 1 1[310] 0 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Fred Gamble 1960 0 1 1[311] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Howden Ganley 19711974 0 41 35[312] 0 0 0 0 10
Australian lippu Frank Gardner 19641965, 1968 0 9 8[313] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Billy Garrett 1956, 1958 0 2 2[314] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Jo Gartner 1984 0 8 8[315] 0 0 0 0 2
Australian lippu Tony Gaze 1952 0 4 3[316] 0 0 0 0 0
Italian lippu Geki 19641966 0 3 2[317] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Olivier Gendebien 1956, 19581961 0 15 14[318] 0 0 2 0 18
Espanjan lippu Marc Gené 19992000, 20032004 0 36 36[319] 0 0 0 0 5
Yhdysvaltain lippu Elmer George 1957 0 1 1[320] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Bob Gerard 19501951, 19531954, 19561957 0 8 8[321] 0 0 0 0 0
Italian lippu Gerino Gerini 1956, 1958 0 7 6[322] 0 0 0 0 1,5
Flag of the United Kingdom.svg Peter Gethin 19701974 0 31 30[323] 0 1 1 0 11
Italian lippu Piercarlo Ghinzani 1981, 19831989 0 111 76[324] 0 0 0 0 2
Italian lippu Bruno Giacomelli 19771983, 1990 0 82 69[325] 1 0 1 0 14
Flag of the United Kingdom.svg Dick Gibson 19571958 0 2 2[326] 0 0 0 0 0
Italian lippu Gimax 1978 0 1 0[327] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Richie Ginther 19601967 0 54 52[328] 0 1 14 3 102
Ranskan lippu Yves Giraud Cabantous 19501953 0 13 13[329] 0 0 0 0 5
Italian lippu Ignazio Giunti 1970 0 4 4[330] 0 0 0 0 3
Saksan lippu Timo Glock 2004, 2008-2012 0 95 91[331] 0 0 3 1 51
Saksan lippu Helm Glöckler 1953 0 1 0[332] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu 1945–1977 Paco Godia 1951, 1954, 19561958 0 14 13[333] 0 0 0 0 6
Belgian lippu Christian Goethals 1958 0 1 1[334] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Paul Goldsmith 19581960 0 3 3[335] 0 0 1 0 6
Argentiinan lippu José Froilán González 19501957, 1960 0 27 26[336] 3 2 15[337] 6 72,143[33]
Flag of Uruguay.svg Oscar González 1956 0 1 1[338] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Aldo Gordini 1951 0 1 1[339] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Horace Gould 19541958, 1960 0 17 14[340] 0 0 0 0 2
Ranskan lippu Jean-Marc Gounon 19931994 0 9 9[341] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Cecil Green 19501951 0 2 2[342] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Keith Greene 19591962 0 5 3[343] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Masten Gregory 19571963, 1965 0 43 38[344] 0 0 3 0 21
Yhdysvaltain lippu Cliff Griffith 19511952, 1956 0 3 3[345] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Georges Grignard 1951 0 1 1[346] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bobby Grim 19591960 0 2 2[347] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Romain Grosjean 2009, 2012- 0 104 104[348] 0 0 10 1 316
Ranskan lippu Olivier Grouillard 19891992 0 62 41[349] 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Brian Gubby 1965 0 1 0[350] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu André Guelfi 1958 0 1 1[351] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Miguel Ángel Guerra 1981 0 4 1[352] 0 0 0 0 0
Kolumbian lippu Roberto Guerrero 19821983 0 29 21[353] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Mauricio Gugelmin 19881992 0 80 74[354] 0 0 1 1 10
Yhdysvaltain lippu Dan Gurney 19591968, 1970 0 87 86[355] 3 4 19 6 133
Meksikon lippu Esteban Gutiérrez 2013-2014, 2016- 0 59 59[356] 0 0 0 1 6

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Saksan lippu Hubert Hahne 19671968, 1970 0 3 2[357] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mike Hailwood 19631965, 19711974 0 50 49[358] 0 0 2 1 29
Flag of the United Kingdom.svg Bruce Halford 19561957, 19591960 0 9 8[359] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jim Hall 19601963 0 12 11[360] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Duncan Hamilton 19511953 0 5 5[361] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Lewis Hamilton 2007 3
2008,2014-2015
188 188[362] 61 53 104 31 2247
Flag of the United Kingdom.svg David Hampshire 1950 0 2 2[363] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Sam Hanks 19501957 0 8 8[364] 0 1 4[365] 0 20
Yhdysvaltain lippu Walt Hansgen 1961, 1964 0 2 2[366] 0 0 0 0 2
Flag of Rhodesia.svg Mike Harris 1962 0 1 1[367] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Cuth Harrison 1950 0 3 3[368] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Brian Hart 1967 0 1 0[g] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Gene Hartley 1950, 19521954, 19561957, 19591960 0 8 8[370] 0 0 0 0 0
Indonesian lippu Rio Haryanto 2016 0 12 12[371] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Masahiro Hasemi 1976 0 1 1[372] 0 0 0 1 0
Japanin lippu Naoki Hattori 1991 0 2 0[373] 0 0 0 0 0
Australian lippu Paul Hawkins 1965 0 3 3[374] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mike Hawthorn 19521958 1
1958
47 45[375] 4 3 18[376] 6 112,643[33]
Alankomaiden lippu Boy Hayje 19761977 0 7 3[377] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Willi Heeks 19521953 0 2 2[378] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Nick Heidfeld 20002011 0 186 184[379] 1 0 13 2 259
Saksan lippu Theo Helfrich 19521954 0 3 3[380] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Mack Hellings 19501951 0 2 2[381] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Brian Henton 1975, 1977, 19811982 0 37 19[382] 0 0 0 1 0
Flag of the United Kingdom.svg Johnny Herbert 19892000 0 165 160[383] 0 3 7 0 98
Yhdysvaltain lippu Al Herman 19551957, 19591960 0 5 5[384] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Hans Herrmann 19531955, 19571961 0 18 17[385] 0 0 1 1 10
Ranskan lippu François Hesnault 19841985 0 21 19[386] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Hans Heyer 1977 0 1 0[h] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Damon Hill 19921999 1
1996
122 115[388] 20 22 42 19 360
Flag of the United Kingdom.svg Graham Hill 19581975 2
1962, 1968
179 176[389] 13 14 36 10 270
Yhdysvaltain lippu Phil Hill 19581964, 1966 1
1961
51 48[390] 6 3 16 6 94
Sveitsin lippu Peter Hirt 19511953 0 5 5[391] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg David Hobbs 19671968, 1971, 1974 0 6 6[392] 0 0 0 0 0
Rhodesian lippu Gary Hocking 1962 0 1 0[i] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Ingo Hoffmann 19761977 0 6 3[394] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Holland 1950, 1953 0 2 2[395] 0 0 1 0 6
Yhdysvaltain lippu Jackie Holmes 1950, 1953 0 2 2[396] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Homeier 19541955, 1960 0 3 3[397] 0 0 0 0 1
Japanin lippu Kazuyoshi Hoshino 19761977 0 2 2[398] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jerry Hoyt 1950, 19531955 0 4 4[399] 1 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Denny Hulme 19651974 1
1967
112 112[400] 1 8 35 9 248
Flag of the United Kingdom.svg James Hunt 19731979 1
1976
93 92[401] 14 10 23 8 179
Yhdysvaltain lippu Jim Hurtubise 1960 0 1 1[402] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Gus Hutchison 1970 0 1 1[403] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Nico Hülkenberg 2010, 2012- 0 117 117[404] 1 0 0 2 362
Suomen lippu Mika Häkkinen 19912001 2
19981999
165 161[405] 26 20 51 25 420

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Belgian lippu Jacky Ickx 19671979 0 120 114[406] 13 8 25 14 181
Japanin lippu Yuji Ide 2006 0 4 4[407] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Jésus Iglesias 1955 0 1 1[408] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Taki Inoue 19941995 0 18 18[409] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Innes Ireland 19591966 0 53 50[410] 0 1 4 1 47
Flag of the United Kingdom.svg Eddie Irvine 19932002 0 148 145[411] 0 4 26 1 191
Flag of the United Kingdom.svg Chris Irwin 19661967 0 10 10[412] 0 0 0 0 2

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Ranskan lippu Jean-Pierre Jabouille 19741975, 19771981 0 55 49[413] 6 2 2 0 21
Yhdysvaltain lippu Jimmy Jackson 1950, 1954 0 2 2[414] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Joe James 19511952 0 2 2[415] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg John James 1951 0 1 1[416] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean-Pierre Jarier 1971, 19731983 0 143 134[417] 3 0 6 18 31,5
Ranskan lippu Max Jean[418] 1971 0 1 1[419] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Stefan Johansson 1980, 19831991 0 103 79[420] 0 0 12 0 88
Yhdysvaltain lippu Eddie Johnson 19521960 0 9 9[421] 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Leslie Johnson 1950 0 1 1[422] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Bruce Johnstone 1962 0 1 1[423] 0 0 0 0 0
Australian lippu Alan Jones 19751981, 1983, 19851986 1
1980
117 116[424] 6 12 24 13 199
Yhdysvaltain lippu Tom Jones 1967 0 1 0[425] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu 1945–1977 Juan Jover 1951 0 1 0[426] 0 0 0 0 0

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Saksan lippu Oswald Karch 1953 0 1 1[427] 0 0 0 0 0
Intian lippu Narain Karthikeyan 2005, 2011-2012 0 48 46[428] 0 0 0 0 5
Japanin lippu Ukyo Katayama 19921997 0 97 94[429] 0 0 0 0 5
Australian lippu Ken Kavanagh 1958 0 2 0[430] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Rupert Keegan 19771978, 1980, 1982 0 37 25[431] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Eddie Keizan 19731975 0 3 3[432] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Al Keller 19551959 0 5 5[433] 0 0 0 0 0
Irlannin lippu Joe Kelly 19501951 0 2 2[434] 0 0 0 0 0
Irlannin lippu Dave Kennedy 1980 0 7 0[435] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Loris Kessel 19761977 0 6 3[436] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bruce Kessler 1958 0 1 0[437] 0 0 0 0 0
Tanskan lippu Nicolas Kiesa 2003 0 5 5[438] 0 0 0 0 0
Suomen lippu Leo Kinnunen 1974 0 6 1[439] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Danny Kladis 1954 0 1 1[440] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Hans Klenk 1952 0 1 1[441] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Christian Klien 20042006, 2010 0 51 49[442] 0 0 0 0 14
Saksan lippu Karl Kling 19541955 0 11 11[443] 0 0 2 1 17
Saksan demokraattisen tasavallan lippu Ernst Klodwig 19521953 0 2 2[444] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Kamui Kobayashi 20092012,2014 0 76 75[445] 0 0 1 1 125
Itävallan lippu Helmuth Koinigg 1974 0 3 2[446] 0 0 0 0 0
Suomen lippu Heikki Kovalainen 20072013 0 112 112[447] 1 1 4 2 105
Suomen lippu Mikko Kozarowitzky 1977 0 2 0[448] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Willi Krakau 1952 0 1 0[449] 0 0 0 0 0
Saksan demokraattisen tasavallan lippu Rudolf Krause 19521953 0 2 2[450] 0 0 0 0 0
Puolan lippu Robert Kubica 20062010 0 76 76[451] 1 1 12 1 273
Saksan lippu Kurt Kuhnke 1963 0 1 0[452] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Masami Kuwashima 1976 0 1 0[453] 0 0 0 0 0
Venäjän lippu Daniil Kvjat 2014- 0 59 59[454] 0 0 2 1 128

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Ranskan lippu Marokon lippu Robert La Caze 1958 0 1 1[455] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jacques Laffite 19741986 0 180 176[456] 7 6 32 6 228
Ranskan lippu Franck Lagorce 1994 0 2 2[457] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Jan Lammers 19791982, 1992 0 41 23[458] 0 0 0 0 0
Portugalin lippu Pedro Lamy 19931996 0 32 32[459] 0 0 0 0 1
Brasilian lippu Chico Landi 19511953, 1956 0 6 6[460] 0 0 0 0 1,5
Saksan lippu Hermann Lang 19531954 0 2 2[461] 0 0 0 0 2
Italian lippu Claudio Langes 1990 0 14 0[462] 0 0 0 0 0
Italian lippu Nicola Larini 19871992, 1994, 1997 0 75 50[463] 0 0 1 0 7
Argentiinan lippu Oscar Larrauri 19881989 0 21 7[464] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Gérard Larrousse 1974 0 2 1[465] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jud Larson 19581959 0 2 2[466] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Niki Lauda 19711979, 19821985 3
1975, 1977, 1984
177 171[467] 24 25 54 24 420,5
Belgian lippu Roger Laurent 1952 0 2 2[468] 0 0 0 0 0
Italian lippu Giovanni Lavaggi 19951996 0 10 7[469] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Chris Lawrence 1966 0 2 2[470] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Michel Leclère 19751976 0 8 7[471] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Neville Lederle 1962, 1965 0 2 1[472] 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Geoff Lees 19781980, 1982 0 12 5[473] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Arthur Legat 19521953 0 2 2[474] 0 0 0 0 0
Suomen lippu JJ Lehto 19891994 0 70 62[475] 0 0 1 0 10
Italian lippu Lamberto Leoni 19771978 0 5 1[476] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Les Leston 19561957 0 3 2[477] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Pierre Levegh 19501951 0 6 6[478] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bayliss Levrett 1950 0 1 1[479] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jackie Lewis 19611962 0 10 9[480] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Stuart Lewis-Evans 19571958 0 14 14[481] 2 0 2 0 16
Ranskan lippu Guy Ligier 19661967 0 13 12[482] 0 0 0 0 1
Yhdysvaltain lippu Andy Linden 19511957 0 7 7[483] 0 0 0 0 5
Italian lippu Roberto Lippi 19611963 0 3 1[484] 0 0 0 0 0
Italian lippu Vitantonio Liuzzi 20052007, 2009-2011 0 81 80[485] 0 0 0 0 26
Italian lippu Lella Lombardi 19741976 0 17 12[486] 0 0 0 0 0,5[j]
Kolumbian lippu Ricardo Londoño 1981 0 1 0[487] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Ernst Loof 1953 0 1 1[488] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Andre Lotterer 2014 0 1 1[489] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Henri Louveau 19501951 0 2 2[490] 0 0 0 0 0
Flag of Rhodesia.svg John Love 19621965, 19671972 0 10 9[491] 0 0 1 0 6
Yhdysvaltain lippu Pete Lovely 19591960, 19691971 0 11 7[492] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Roger Loyer 1954 0 1 1[493] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean Lucas 1955 0 1 1[494] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean Lucienbonnet 1959 0 1 0[495] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Brett Lunger 19751978 0 43 34[496] 0 0 0 0 0

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Flag of the United Kingdom.svg Mike MacDowel 1957 0 1 1[497] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Herbert MacKay-Fraser 1957 0 1 1[498] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Mackey 1951 0 1 1[499] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Lance Macklin 19521955 0 15 13[500] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Damien Magee 19751976 0 2 1[501] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Tony Maggs 19611965 0 27 25[502] 0 0 3 0 26
Yhdysvaltain lippu Mike Magill 19571959 0 3 3[503] 0 0 0 0 0
Italian lippu Umberto Maglioli 19531957 0 10 10[504] 0 0 2[505] 0 3,33
Tanskan lippu Jan Magnussen 1995, 19971998 0 25 24[506] 0 0 0 0 1
Tanskan lippu Kevin Magnussen 2014- 0 41 41[507] 0 0 1 0 62
Ranskan lippu Guy Mairesse 19501951 0 3 3[508] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Willy Mairesse 19601963, 1965 0 13 12[509] 0 0 1 0 7
Venezuelan lippu Pastor Maldonado 2011-2015 0 96 95[510] 1 1 1 0 76
Flag of the United Kingdom.svg Nigel Mansell 19801992, 19941995 1
1992
191 187[511] 32 31 59 30 480
Italian lippu Sergio Mantovani 19531955 0 8 7[512] 0 0 0 0 4
Yhdysvaltain lippu Johnny Mantz 1953 0 1 1[513] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Robert Manzon 19501956 0 29 28[514] 0 0 0 0 16
Argentiinan lippu Onofre Marimón 1951, 19531954 0 12 11[515] 0 0 2 1 8,143[33]
Itävallan lippu Helmut Marko 19711972 0 10 9[516] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Tarso Marques 19961997, 2001 0 26 25[517] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Leslie Marr 19541955 0 2 2[518] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Marsh 19571958, 1961 0 5 4[519] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Eugène Martin 1950 0 2 2[520] 0 0 0 0 0
Italian lippu Pierluigi Martini 19841985, 19881995 0 124 119[521] 0 0 0 0 18
Saksan lippu Jochen Mass 19731980, 1982 0 114 104[522] 0 1 8 2 71
Brasilian lippu Felipe Massa 2002, 20042016 0 252 250[523] 16 11 41 15 1124
Sveitsin lippu Michael May 1961 0 3 2[524] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Tim Mayer 1962 0 1 1[525] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu François Mazet 1971 0 1 1[526] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Gastón Mazzacane 20002001 0 21 21[527] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Kenneth McAlpine 19521953, 1955 0 7 7[528] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Perry McCarthy 1992 0 7 0[529] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Ernie McCoy 19531954 0 2 2[530] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Johnny McDowell 19501952 0 3 3[531] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jack McGrath 19501955 0 6 6[532] 1 0 1[533] 1 9
Australian lippu Brian McGuire 1977 0 1 0[534] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Bruce McLaren 19581970 0 104 100[535] 0 4 27 3 188,5
Flag of the United Kingdom.svg Allan McNish 2002 0 17 16[536] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Graham McRae 1973 0 1 1[537] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jim McWithey 19591960 0 2 2[538] 0 0 0 0 0
Argentiinan lippu Carlos Menditéguy 19531958, 1960 0 11 10[539] 0 0 1 0 9
Espanjan lippu Roberto Merhi 2015 0 14 13[540] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Harry Merkel 1952 0 1 0[541] 0 0 0 0 0
Italian lippu Arturo Merzario 19721979 0 84 57[542] 0 0 0 0 11
Argentiinan lippu Roberto Mières 19531955 0 17 17[543] 0 0 0 1 13
Ranskan lippu François Migault 1972, 19741975 0 16 13[544] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg John Miles 19691970 0 15 12[545] 0 0 0 0 2
Belgian lippu André Milhoux 1956 0 1 1[546] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Chet Miller 19511952 0 2 2[547] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Gerhard Mitter 19631965 0 4 4[548] 0 0 0 0 3
Italian lippu Stefano Modena 19871992 0 81 73[549] 0 0 2 0 17
Ranskan lippu Franck Montagny 2006 0 7 7[550] 0 0 0 0 0
Portugalin lippu Tiago Monteiro 20052006 0 37 37[551] 0 0 1 0 7
Italian lippu Andrea Montermini 19941996 0 28 19[552] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Robin Montgomerie-Charrington 1952 0 1 1[553] 0 0 0 0 0
Kolumbian lippu Juan Pablo Montoya 20012006 0 95 94[554] 13 7 30 12 307
Italian lippu Gianni Morbidelli 19901992, 19941995, 1997 0 70 67[555] 0 0 1 0 8,5
Brasilian lippu Roberto Moreno 1982, 1987, 19891992, 1995 0 75 41[556] 0 0 1 1 15
Flag of the United Kingdom.svg Dave Morgan 1975 0 1 1[557] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Silvio Moser 19671971 0 19 12[558] 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Bill Moss 1959 0 1 0[559] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Stirling Moss 19511961 0 67 66[560] 16 16[561] 25[562] 19 185,643[33]
Italian lippu Gino Munaron 1960 0 4 4[563] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg David Murray 19501952 0 5 4[564] 0 0 0 0 0
Italian lippu Luigi Musso 19531958 0 25 24[565] 0 1[566] 7 2 44

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Japanin lippu Kazuki Nakajima 20072009 0 36 36[567] 0 0 0 0 9
Japanin lippu Satoru Nakajima 19871991 0 80 74[568] 0 0 0 1 16
Japanin lippu Shinji Nakano 19971998 0 33 33[569] 0 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Duke Nalon 19511953 0 3 3[570] 1 0 0 0 0
Italian lippu Alessandro Nannini 19861990 0 78 76[571] 0 1 9 2 65
Italian lippu Emanuele Naspetti 19921993 0 6 6[572] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Felipe Nasr 2015- 0 40 40[573] 0 0 0 0 29
Italian lippu Massimo Natili 1961 0 1 1[574] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Brian Naylor 19571961 0 8 7[575] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Mike Nazaruk 1951, 19531954 0 3 3[576] 0 0 1 0 8
Flag of the United Kingdom.svg Tiff Needell 1980 0 2 1[577] 0 0 0 0 0
Tanskan lippu Jac Nelleman 1976 0 1 0[578] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Patrick Nève 19761978 0 13 10[579] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu John Nicholson 19741975 0 2 1[580] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Cal Niday 19531955 0 3 3[581] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Helmut Niedermayr 1952 0 1 1[582] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Brausch Niemann 1963, 1965 0 2 1[583] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Gunnar Nilsson 19761977 0 32 31[584] 0 1 4 1 31
Japanin lippu Hideki Noda 1994 0 3 3[585] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Rodney Nuckey 1953 0 1 1[586] 0 0 0 0 0

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Yhdysvaltain lippu Robert O'Brien 1952 0 1 1[587] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Esteban Ocon 2016 0 9 9[588] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Pat O'Connor 19541958 0 5 5[589] 1 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jackie Oliver 19681973, 1977 0 51 48[590] 0 0 2 1 13
Yhdysvaltain lippu Danny Ongais 19771978 0 6 4[591] 0 0 0 0 0
Liechtensteinin lippu Rikky von Opel 19731974 0 14 10[592] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Karl Oppitzhauser 1976 0 1 0[k] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Arthur Owen 1960 0 1 1[594] 0 0 0 0 0

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Brasilian lippu Carlos Pace 19721977 0 73 71[595] 1 1 6 5 58
Italian lippu Nello Pagani 1950 0 1 1[596] 0 0 0 0 0
Italian lippu Riccardo Paletti 1982 0 8 2[597] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Torsten Palm 1975 0 2 1[598] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jolyon Palmer 2016- 0 21 21[599] 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Jonathan Palmer 19831989 0 88 82[600] 0 0 0 1 14
Ranskan lippu Olivier Panis 19941999, 20012004 0 158 157[601] 0 1 5 0 76
Italian lippu Giorgio Pantano 2004 0 14 14[602] 0 0 0 0 0
Italian lippu Massimiliano Papis 1995 0 7 6[603] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mike Parkes 1959, 19661967 0 7 6[604] 1 0 2 0 14
Flag of the United Kingdom.svg Reg Parnell 19501952, 1954 0 7 6[605] 0 0 1 0 9
Flag of the United Kingdom.svg Tim Parnell 1959, 1961, 1963 0 4 2[606] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Johnnie Parsons 19501958 0 9 9[607] 0 1 1 1 12
Italian lippu Riccardo Patrese 19771993 0 257 256[608] 8 6 37 13 281
Kanadan lippu Al Pease 19671969 0 3 2[609] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Roger Penske 19611962 0 2 2[610] 0 0 0 0 0
Italian lippu Cesare Perdisa 19551957 0 8 7[611] 0 0 2[612] 1 5
Meksikon lippu Sergio Pérez 2011- 0 116 115[613] 0 0 7 3 367
Australian lippu Larry Perkins 1974, 19761977 0 15 11[614] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Henri Pescarolo 1968, 19701974, 1976 0 63 56[615] 0 0 1 1 12
Italian lippu Alessandro Pesenti-Rossi 1976 0 4 3[616] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Josef Peters 1952 0 1 1[617] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Ronnie Peterson 19701978 0 123 123[618] 14 10 26 9 206
Venäjän lippu Vitali Petrov 2010-2012 0 58 57[619] 0 0 1 1 64
Argentiinan lippu Alfredo Piàn 1950 0 1 0[620] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Charles Pic 2012-2013 0 39 39[621] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu François Picard 1958 0 1 1[622] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Ernie Pieterse 19621963, 1965 0 3 2[623] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Paul Pietsch 19501952 0 3 3[624] 0 0 0 0 0
Belgian lippu André Pilette 1951, 19531954, 1956, 1961, 19631964 0 14 9[625] 0 0 0 0 2
Belgian lippu Teddy Pilette 1974, 1977 0 4 1[626] 0 0 0 0 0
Italian lippu Luigi Piotti 19551958 0 8 5[627] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg David Piper 19591960 0 3 2[628] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Nelson Piquet 19781991 3
1981, 1983, 1987
207 204[629] 24 23 60 23 481,5
Brasilian lippu Nelson Piquet Jr. 20082009 0 28 28[630] 0 0 1 0 19
Italian lippu Renato Pirocchi 1961 0 1 1[631] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Didier Pironi 19781982 0 72 70[632] 4 3 13 5 101
Italian lippu Emanuele Pirro 19891991 0 40 37[633] 0 0 0 0 3
Brasilian lippu Antônio Pizzonia 20032005 0 20 20[634] 0 0 0 0 8
Ranskan lippu Jacques Pollet 19541955 0 5 5[635] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Ben Pon 1962 0 1 1[636] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Dennis Poore 1952 0 2 2[637] 0 0 0 0 3
Yhdysvaltain lippu Sam Posey 19711972 0 2 2[638] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Charles Pozzi 1950 0 1 1[639] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Jackie Pretorius 1965, 1968, 1971, 1973 0 4 3[640] 0 0 0 0 0
Italian lippu Ernesto Prinoth 1962 0 1 0[641] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg David Prophet 1963, 1965 0 2 2[642] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Alain Prost 19801991, 1993 4
19851986, 1989, 1993
202 199[643] 33 51 106 41 768,5
Flag of the United Kingdom.svg Tom Pryce 19741977 0 42 42[644] 1 0 2 0 19
Flag of the United Kingdom.svg David Purley 19731974, 1977 0 11 7[645] 0 0 0 0 0
Flag of Rhodesia.svg Clive Puzey 1965 0 1 0[646] 0 0 0 0 0

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Itävallan lippu Dieter Quester 1974 0 1 1[647] 0 0 0 0 0

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Flag of the United Kingdom.svg Ian Raby 19631965 0 7 3[648] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bobby Rahal 1978 0 2 2[649] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Pierre-Henri Raphanel 19881989 0 17 1[650] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Dick Rathmann 1950, 1956, 19581960 0 5 5[651] 1 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Jim Rathmann 1950, 19521960 0 10 10[652] 0 1 4 2 29
Itävallan lippu Roland Ratzenberger 1994 0 3 1[653] 0 0 0 0 0
Meksikon lippu Hector Rebaque 19771981 0 58 41[654] 0 0 0 0 13
Flag of the United Kingdom.svg Brian Redman 1968, 19701974 0 15 12[655] 0 0 1 0 8
Yhdysvaltain lippu Jimmy Reece 1952, 19541958 0 6 6[656] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Alan Rees 1967 0 1 1[657] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Clay Regazzoni 19701980 0 139 132[658] 5 5 28 15 209
Argentiinan lippu Carlos Reutemann 19721982 0 146 146[659] 6 12 45 6 298
Yhdysvaltain lippu Lance Reventlow 1960 0 3 1[660] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Peter Revson 1964, 19711974 0 32 30[661] 1 2 8 0 61
Flag of the United Kingdom.svg John Rhodes 1965 0 1 1[662] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Alex Ribeiro 19761977, 1979 0 20 10[663] 0 0 0 0 0
Australian lippu Daniel Ricciardo 2011- 0 109 109[664] 1 4 18 8 616
Flag of the United Kingdom.svg Ken Richardson 1951 0 1 0[l] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Fritz Riess 1952 0 1 1[666] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jim Rigsby 1952 0 1 1[667] 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Jochen Rindt 19641970 1
1970
62 60[668] 10 6 13 3 107
Flag of the United Kingdom.svg John Riseley-Prichard 1954 0 1 1[669] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Richard Robarts 1974 0 4 3[670] 0 0 0 0 0
Meksikon lippu Pedro Rodriguez 19631971 0 54 54[671] 0 2 7 1 71
Flag of Mexico (1934-1968).png Ricardo Rodríguez 19611962 0 6 5[672] 0 0 0 0 4
Argentiinan lippu Alberto Rodriguez Larreta 1960 0 1 1[673] 0 0 0 0 0
Italian lippu Franco Rol 19501952 0 5 5[674] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Alan Rollinson 1965 0 1 0[675] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Rolt 1950, 1953, 1955 0 3 3[676] 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Bertil Roos 1974 0 1 1[677] 0 0 0 0 0
Suomen lippu Keke Rosberg 19781986 1
1982
128 114[678] 5 5 17 3 159,5
Saksan lippu Nico Rosberg 20062016 1
2016
206 206[679] 30 23 57 20 1594,5
Yhdysvaltain lippu Mauri Rose 19501951 0 2 2[680] 0 0 1 0 4
Ranskan lippu Louis Rosier 19501956 0 38 38[681] 0 0 2 0 18
Brasilian lippu Ricardo Rosset 19961998 0 33 26[682] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Alexander Rossi 2015 0 5 5[683] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Huub Rothengatter 19841986 0 30 25[684] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Lloyd Ruby 19601961 0 2 2[685] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Jean-Claude Rudaz 1964 0 1 0[686] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Eddie Russo 19551957, 1960 0 4 4[687] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Paul Russo 1950, 19531959 0 8 8[688] 0 0 1[689] 1 8,5
Yhdysvaltain lippu Troy Ruttman 19501952, 1954, 19561958, 1960 0 9 8[690] 0 1 1 0 9,5
Canadian Red Ensign (1957-1965).svg Peter Ryan 1961 0 1 1[691] 0 0 0 0 0
Suomen lippu Kimi Räikkönen 20012009, 2012- 1
2007
253 251[692] 16 20 84 43 1360

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Kilpailulähdöt Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Yhdysvaltain lippu Eddie Sachs 19571960 0 4 4[693] 1 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bob Said 1959 0 1 1[694] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu Carlos Sainz Jr. 2015 0 40 40[695] 0 0 0 0 64
Espanjan lippu Luis Pérez Sala 19881989 0 32 26[696] 0 0 0 0 1
Chilen lippu Eliseo Salazar 19811983 0 37 24[697] 0 0 0 0 3
Suomen lippu Mika Salo 19942000, 2002 0 111 109[698] 0 0 2 0 33
Flag of the United Kingdom.svg Roy Salvadori 19521962 0 50 47[699] 0 0 2 0 19
Italian lippu Consalvo Sanesi 19501951 0 5 5[700] 0 0 0 0 3
Ranskan lippu Stéphane Sarrazin 1999 0 1 1[701] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Takuma Satō 20022008 0 92 90[702] 0 0 1 0 44
Yhdysvaltain lippu Carl Scarborough 1951, 1953 0 2 2[703] 0 0 0 0 0
Italian lippu Ludovico Scarfiotti 19631968 0 12 10[704] 0 1 1 1 17
Italian lippu Giorgio Scarlatti 19561961 0 15 12[705] 0 0 0 0 1
Flag of South Africa (1928-1994).svg Ian Scheckter 19741977 0 20 18[706] 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Jody Scheckter 19721980 1
1979
113 111[707] 3 10 33 5 246
Yhdysvaltain lippu Harry Schell 19501960 0 57 56[708] 0 0 2 0 32
Australian lippu Tim Schenken 19701974 0 36 34[709] 0 0 1 0 7
Sveitsin lippu Albert Scherrer 1953 0 1 1[710] 0 0 0 0 0
Italian lippu Domenico Schiattarella 19941995 0 7 6[711] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Heinz Schiller 1962 0 1 1[712] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Schindler 19501952 0 3 3[713] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean-Louis Schlesser 1983, 1988 0 2 1[714] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jo Schlesser 1968 0 1 1[715] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Bernd Schneider 19881990 0 34 9[716] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Rudolf Schoeller 1952 0 1 1[717] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Rob Schroeder 1962 0 1 1[718] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Michael Schumacher 19912006, 2010-2012 7
19941995, 20002004
308 306[719] 68 91 155 77 1566[720]
Saksan lippu Ralf Schumacher 19972007 0 182 180[721] 6 6 27 8 329
Australian lippu Vern Schuppan 1972, 19741975, 1977 0 13 9[722] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bob Scott 19521954 0 3 3[723] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Archie Scott-Brown 1956 0 1 1[724] 0 0 0 0 0
Italian lippu Piero Scotti 1956 0 1 1[725] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Wolfgang Seidel 1953, 1958, 19601962 0 12 10[726] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Günther Seiffert 1962 0 1 0[727] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Ayrton Senna 19841994 3
1988, 19901991
162 161[728] 65 41 80 19 610
Brasilian lippu Bruno Senna 2010-2012 0 46 46[729] 0 0 0 1 33
Italian lippu Dorino Serafini 1950 0 1 1[730] 0 0 1[731] 0 3
Brasilian lippu Chico Serra 19811983 0 33 18[732] 0 0 0 0 1
Flag of South Africa (1928-1994).svg Doug Serrurier 19621963, 1965 0 3 2[733] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Johnny Servoz-Gavin 19671970 0 12 11[734] 0 0 1 0 9
Yhdysvaltain lippu Tony Settember 19621963 0 7 6[735] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Hap Sharp 19611964 0 6 6[736] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Brian Shawe-Taylor 19501951 0 2 2[737] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Carroll Shelby 19581959 0 8 8[738] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Tony Shelly 1962 0 3 1[739] 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Jo Siffert 19621971 0 100 96[740] 2 2 6 4 68
Ranskan lippu André Simon 19511952, 19551957 0 12 11[741] 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Rob Slotemaker 1962 0 1 0[742] 0 0 0 0 0
Flag of Mexico (1934-1968).png Moises Solana 19631968 0 8 8[743] 0 0 0 0 0
Espanjan lippu 1945–1977 Alex Soler-Roig 19701972 0 10 6[744] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Raymond Sommer 1950 0 5 5[745] 0 0 0 0 3
Italian lippu Vincenzo Sospiri 1997 0 1 0[746] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Stephen South 1980 0 1 0[747] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Mike Sparken 1955 0 1 1[748] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Scott Speed 20062007 0 28 28[749] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mike Spence 19631968 0 37 36[750] 0 0 1 0 27
Flag of the United Kingdom.svg Alan Stacey 19581960 0 7 7[751] 0 0 0 0 0
Italian lippu Gaetano Starrabba 1961 0 1 1[752] 0 0 0 0 0
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Will Stevens 2014-2015 0 20 18[753] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Chuck Stevenson 19511954, 1960 0 5 5[754] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ian Stewart 1953 0 1 1[755] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jackie Stewart 19651973 3
1969, 1971, 1973
100 99[756] 17 27 43 15 359
Flag of the United Kingdom.svg Jimmy Stewart 1953 0 1 1[757] 0 0 0 0 0
Italian lippu Siegfried Stohr 1981 0 13 9[758] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Rolf Stommelen 19701976, 1978 0 62 53[759] 0 0 1 0 14
Ranskan lippu Philippe Streiff 19841988 0 54 53[760] 0 0 1 0 11
Saksan lippu Hans Stuck 19521953 0 4 3[761] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Hans Joachim Stuck 19741979 0 81 74[762] 0 0 2 0 29
Itävallan lippu Otto Stuppacher 1976 0 3 0[763] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Danny Sullivan 1983 0 15 15[764] 0 0 0 0 2
Sveitsin lippu Marc Surer 19791986 0 88 82[765] 0 0 0 1 17
Flag of the United Kingdom.svg John Surtees 19601972 1
1964
113 111[766] 8 6 24 11 180
Flag of the United Kingdom.svg Andy Sutcliffe 1977 0 1 0[767] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Adrian Sutil 2007-2011, 2013-2014 0 128 128[768] 0 0 0 1 124
Yhdysvaltain lippu Len Sutton 19581960 0 3 3[769] 0 0 0 0 0
Japanin lippu Aguri Suzuki 19881995 0 88 64[770] 0 0 1 0 8
Japanin lippu Toshio Suzuki 1993 0 2 2[771] 0 0 0 0 0
Belgian lippu Jacques Swaters 1951, 19531954 0 8 7[772] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bob Sweikert 19521956 0 5 5[773] 0 1 1 0 8

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Japanin lippu Toranosuke Takagi 19981999 0 32 0 0 0 0 0
Japanin lippu Noritake Takahara 19761977 0 2 0 0 0 0 0
Japanin lippu Kunimitsu Takahashi 1977 0 1 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Patrick Tambay 19771979, 19811986 0 123 5 2 11 2 103
Italian lippu Luigi Taramazzo 1958 0 1[m] 0 0 0 0 0
Italian lippu Gabriele Tarquini 19871992, 1995 0 78 0 0 0 0 1
Italian lippu Piero Taruffi 19501952, 19541956 0 19 0 1 5 1 41
Flag of the United Kingdom.svg Dennis Taylor 1959 0 1[n] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Henry Taylor 19591961 0 10 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg John Taylor 1964, 1966 0 5 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Mike Taylor 19591960 0 2 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Trevor Taylor 1959, 19611964, 1966 0 29 0 0 1 0 8
Yhdysvaltain lippu Marshall Teague 19531954, 1957 0 3 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Shorty Templeman 1955, 1958, 1960 0 3 0 0 0 0 0
Ranskan lippu André Testut 19581959 0 2[o] 0 0 0 0 0
Uuden-Seelannin lippu Mike Thackwell 1980, 1984 0 5 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Alfonso Thiele 1960 0 1 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Eric Thompson 1952 0 1 0 0 0 0 2
Yhdysvaltain lippu Johnny Thomson 19531960 0 8 1 0 1 1 10
Flag of the United Kingdom.svg Leslie Thorne 1954 0 1 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bud Tingelstad 1960 0 1 0 0 0 0 0
Flag of Rhodesia.svg Sam Tingle 1963, 1965, 19671969 0 5 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Desmond Titterington 1956 0 1 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Johnnie Tolan 19561958 0 3 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Tony Trimmer 19751978 0 6[p] 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Maurice Trintignant 19501964 0 84 1 2 10[774] 1 71
Saksan lippu Wolfgang von Trips 19561961 0 29 1 2 6 0 56
Italian lippu Jarno Trulli 19972011 0 256 4 1 11 1 246,5
Argentiinan lippu Esteban Tuero 1998 0 16 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Guy Tunmer 1975 0 1 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jack Turner 19561959 0 4 0 0 0 0 0

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Saksan lippu Toni Ulmen 1952 0 2 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bobby Unser 1968 0 2 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Jerry Unser 1958 0 1 0 0 0 0 0
Flag of Uruguay.svg Alberto Uria 19551956 0 2 0 0 0 0 0

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Nino Vaccarella 19611962, 1965 0 5 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Gijs van Lennep 1971, 19731975 0 10 0 0 0 0 2
Flag of South Africa (1928-1994).svg Basil van Rooyen 19681969 0 2 0 0 0 0 0
Belgian lippu Eric van de Poele 19911992 0 29 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Giedo van der Garde 2013 0 19 0 0 0 0 0
Alankomaiden lippu Dries van der Lof 1952 0 1 0 0 0 0 0
Belgian lippu Stoffel Vandoorne 2016 0 1 0 0 0 0 1
Yhdysvaltain lippu Bob Veith 19561960 0 5 0 0 0 0 0
Ranskan lippu Jean-Éric Vergne 2012-2014 0 58 0 0 0 0 51
Alankomaiden lippu Jos Verstappen 19941998, 20002001, 2003 0 107 0 0 2 0 17
Alankomaiden lippu Max Verstappen 2015- 0 40 0 1 7 1 253
Saksan lippu Sebastian Vettel 2007 4
2010-2013
179 46 42 86 28 2108
Kanadan lippu Gilles Villeneuve 19771982 0 68 2 6 13 8 101
Kanadan lippu Jacques Villeneuve 19962006 1
1997
165 13 11 23 9 235
Kanadan lippu Jacques Villeneuve Sr. 1981, 1983 0 3[q] 0 0 0 0 0
Italian lippu Luigi Villoresi 19501956 0 33 1 0 8 2 46
Sveitsin lippu Ottorino Volonterio 1954, 19561957 0 3 0 0 0 0 0
Sveitsin lippu Jo Vonlanthen 1975 0 1 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Bill Vukovich 19511955 0 5 1 2 2 3 19

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Yhdysvaltain lippu Fred Wacker 19531954 0 5 0 0 0 0 0
Australian lippu David Walker 19711972 0 11 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Peter Walker 19501951, 1955 0 4 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Lee Wallard 19501951 0 2 0 1 1 1 9
Sveitsin lippu Heini Walter 1962 0 1 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Rodger Ward 19511960, 1963 0 12 0 1 2 0 14
Flag of the United Kingdom.svg Derek Warwick 19811990, 1993 0 162 0 0 4 2 71
Flag of the United Kingdom.svg John Watson 19731983, 1985 0 154 2 5 20 5 169
Yhdysvaltain lippu Spider Webb 1950, 19521954 0 4 0 0 0 0 0
Australian lippu Mark Webber 20022013 0 217 13 9 42 19 1047,5
Saksan lippu Pascal Wehrlein 2016 0 21 0 0 0 0 1
Saksan lippu Volker Weidler 1989 0 10[r] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Wayne Weiler 1960 0 1 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Karl Wendlinger 19911995 0 42 0 0 0 0 14
Flag of the United Kingdom.svg Peter Westbury 1970 0 1[s] 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Chuck Weyant 1955, 19571959 0 4 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Ken Wharton 19521955 0 16 0 0 0 0 3
Flag of the United Kingdom.svg Ted Whiteaway 1955 0 1[t] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Graham Whitehead 1952 0 1 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Peter Whitehead 19501954 0 12 0 0 1 0 4
Flag of the United Kingdom.svg Bill Whitehouse 1954 0 1 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Robin Widdows 1968 0 1 0 0 0 0 0
Kanadan lippu Eppie Wietzes 1967, 1974 0 2 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Mike Wilds 19741976 0 8 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Jonathan Williams 1967 0 1 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Roger Williamson 1973 0 2 0 0 0 0 0
Yhdysvaltain lippu Dempsey Wilson 1958, 1960 0 2 0 0 0 0 0
Flag of South Africa (1928-1994).svg Desiré Wilson 1980 0 1[u] 0 0 0 0 0
Flag of the United Kingdom.svg Justin Wilson 2003 0 16 0 0 0 0 1
Flag of the United Kingdom.svg Vic Wilson 1960, 1966 0 2 0 0 0 0 0
Saksan lippu Joachim Winkelhock 1989 0 7[v] 0 0 0 0 0
Saksan lippu Manfred Winkelhock 1980, 19821985 0 56 0 0 0 0 2
Saksan lippu Markus Winkelhock 2007 0 1 0 0 0 0 0
Ruotsin lippu Reine Wisell 19701974 0 23 0 0 1 0 13
Alankomaiden lippu Roelof Wunderink 1975 0 6 0 0 0 0 0
Itävallan lippu Alexander Wurz 19972000, 2005, 2007 0 69 0 0 3 1 45

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Japanin lippu Sakon Yamamoto 20062007, 2010 0 22 0 0 0 0 0
Malesian lippu Alex Yoong 20012002 0 18 0 0 0 0 0

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kaudet Maailmanmestaruudet Kilpailut Paalupaikat Voitot Palkintosijat Nopeimmat kierrokset Pisteet
Italian lippu Alessandro Zanardi 19911994, 1999 0 44 0 0 0 0 1
Espanjan lippu 1945–1977 Emilio Zapico 1976 0 1[w] 0 0 0 0 0
Brasilian lippu Ricardo Zonta 19992001, 20042005 0 37 0 0 0 0 3
Italian lippu Renzo Zorzi 19751977 0 7 0 0 0 0 1
Argentiinan lippu Ricardo Zunino 19791981 0 11 0 0 0 0 0

Kansallisuuden mukaan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

MM-sarjan osakilpailuihin on osallistunut kaiken kaikkiaan kuljettajia 38:stä eri maasta. Eniten kuljettajia on Isosta-Britanniasta. Toisena on Yhdysvallat ja kolmantena Italia. Yhdeksää näistä maista edustettiin ensimmäisessä kilpailussa, Britannian Grand Prix'ssa. Uusin kansalaisuus saatiin Australian GP:ssä 2016, kun indonesialainen Rio Haryanto allekirjoitti sopimuksen Manor Racingin kanssa.

Maa Kuljettajia
(sija)
Mestareita
(mestaruuksia)
Kuljettajia
nykyään
(2016)
Ensimmäinen kuljettaja
Alankomaiden lippu Alankomaat 14
(14)
0 1 Jan Flinterman, Dries van der Lof (Hollannin Grand Prix 1952)
Argentiinan lippu Argentiina 25
(7)
1
(5)
0 Juan Manuel Fangio (Britannian Grand Prix 1950)
Australian lippu Australia 16
(12)
2
(4)
1 Tony Gaze (Belgian Grand Prix 1952)
Belgian lippu Belgia 23
(9)
0 1 Johnny Claes (Britannian Grand Prix 1950)
Brasilian lippu Brasilia 31
(6)
3
(8)
2 Chico Landi (Italian Grand Prix 1951)
Chilen lippu Chile 1
(32)
0 0 Eliseo Salazar (Länsi-Yhdysvaltain Grand Prix 1981)
Espanjan lippu Espanja 15
(14)
1
(2)
2 Paco Godia, Juan Jover (Espanjan Grand Prix 1951)
Flag of South Africa (1928-1994).svg Etelä-Afrikka 20
(10)
1
(1)
0 Tony Maggs (Britannian Grand Prix 1961)
Indonesian lippu Indonesia 1
(32)
0 1 Rio Haryanto (Australian Grand Prix 2016)
Intian lippu Intia 2
(29)
0 0 Narain Karthikeyan (Australian Grand Prix 2005)
Irlannin lippu Irlanti 5
(20)
0 0 Joe Kelly (Britannian Grand Prix 1950)
Flag of the United Kingdom.svg Iso-Britannia 160
(1)
8
(16)
3 Reg Parnell, Peter Walker, Leslie Johnson, Bob Gerard, Cuth Harrison, David Hampshire,
Geoff Crossley, David Murray, Joe Fry (Britannian Grand Prix 1950)
Italian lippu Italia 99
(3)
2
(3)
0 Nino Farina, Luigi Fagioli (Britannian Grand Prix 1950)
Saksan demokraattisen tasavallan lippu Itä-Saksa 4
(23)
0 0 Rudolf Krause, Ernst Klodwig (Saksan Grand Prix 1951)
Itävallan lippu Itävalta 16
(12)
2
(4)
0 Jochen Rindt (Itävallan Grand Prix 1964)
Japanin lippu Japani 20
(10)
0 0 Hiroshi Fushida (Hollannin Grand Prix 1975)
Kanadan lippu Kanada 12
(16)
1
(1)
0 Peter Ryan (Yhdysvaltain Grand Prix 1961)
Kolumbian lippu Kolumbia 3
(26)
0 0 Ricardo Londono (Brasilian Grand Prix 1981)
Liechtensteinin lippu Liechtenstein 1
(32)
0 0 Rikky von Opel (Ranskan Grand Prix 1973)
Malesian lippu Malesia 1
(32)
0 0 Alex Yoong (Italian Grand Prix 2001)
Meksikon lippu Meksiko 5
(20)
0 2 Ricardo Rodríguez (Italian Grand Prix 1961)
Monacon lippu Monaco 2
(29)
0 0 Louis Chiron (Britannian Grand Prix 1950)
Portugalin lippu Portugali 4
(23)
0 0 Mário Araújo de Cabral (Portugalin Grand Prix 1959)
Puolan lippu Puola 1
(32)
0 0 Robert Kubica (Unkarin Grand Prix 2006)
Ranskan lippu Ranska 70
(4)
1
(4)
2 Yves Giraud Cabantous, Eugène Martin, Louis Rosier, Philippe Étancelin
(Britannian Grand Prix 1950)
Flag of Rhodesia.svg Rhodesia 3
(26)
0 0 John Love (Etelä-Afrikan Grand Prix 1962)
Ruotsin lippu Ruotsi 10
(17)
0 1 Joakim Bonnier (Italian Grand Prix 1956)
Saksan lippu Saksa 54
(5)
2
(11)
4 Paul Pietsch (Italian Grand Prix 1950)
Suomen lippu Suomi 9
(18)
3
(4)
2 Leo Kinnunen (Belgian Grand Prix 1974)
Sveitsin lippu Sveitsi 24
(8)
0 0 Toulo de Graffenried (Britannian Grand Prix 1950)
Tanskan lippu Tanska 5
(20)
0 1 Tom Belsø (Ruotsin Grand Prix 1973)
Thaimaan lippu Thaimaa 1
(32)
0 0 Prinssi Bira (Britannian Grand Prix 1950)
Tšekin lippu Tšekki 1
(32)
0 0 Tomáš Enge (Italian Grand Prix 2001)
Unkarin lippu Unkari 1
(32)
0 0 Zsolt Baumgartner (Unkarin Grand Prix 2003)
Flag of Uruguay.svg Uruguay 4
(23)
0 0 Eitel Cantoni (Britannian Grand Prix 1952)
Uuden-Seelannin lippu Uusi-Seelanti 8
(19)
1
(1)
0 Bruce McLaren (Saksan Grand Prix 1958)
Venezuelan lippu Venezuela 3
(26)
0 0 Johnny Cecotto (Brasilian Grand Prix 1983)
Venäjän lippu Venäjä 2
(29)
0 1 Vitali Petrov (Bahrainin Grand Prix 2010)
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat 157
(2)
2
(2)
0 Harry Schell (Monacon Grand Prix 1950)

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huomioita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Abate perui osallistumisensa osakilpailuihin.[2]
  2. Bechem kilpaili Saksan GP:ssä 1952 salanimellä Bernd Nacke[63]
  3. Blignaut perui osallistumisensa kilpailuun.[91]
  4. Boffa perui osallistumisensa kilpailuun.[95]
  5. Clapham perui osallistumisensa kilpailuun.[172]
  6. Duke kilpaili sarjan ulkopuolisessa osakilpailussa.[241][242]
  7. Hart osallistui Formula 1:sten ja Formula 2:sten yhteistyönä järjestettyyn vuoden 1967 Saksan osakilpailuun.[369]
  8. Heyer starttasi laittomasti kilpailuun, vaikkei karsiutunut aika-ajoista itse kilpailuun.[387]
  9. Hocking ajoi sarjan ulkopuolisessa kilpailussa.[393]
  10. Lombardi on ainoa MM-pisteitä kerännyt nainen.
  11. Oppitzhauser osallistui Itävallan GP:hen 1976, mutta hänen ei annettu startata itse kilpailuun liian vähäiseen kilpailukokemukseen vedoten.[593]
  12. Richardson olisi lähtenyt 10.ruudusta Italian GP:ssä 1951, mutta hän ei saanut puuttuvan ajoluvan vuoksi startata itse kilpailuun.[665]
  13. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  14. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  15. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  16. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  17. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  18. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  19. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  20. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  21. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  22. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.
  23. Osallistui MM-kisaviikonloppuun, mutta ei koskaan startannut MM-kilpailuun.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Indianapolis Motor Speedway Circuit. ESPN. Viitattu 18.8.2016. (englanniksi)
  2. Carlo Abate Historic Racing. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  3. George Abecassis - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  4. Kenny Acheson - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  5. Philippe Adams - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  6. Walt Ader - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  7. Kurt Adolff - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  8. Fred Agabashian - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  9. Kurt Ahrens - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  10. Christijan Albers - Netherlands ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  11. Michele Alboreto - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  12. Jean Alesi - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  13. Jaime Alguersuari - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  14. Philippe Alliot - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  15. Cliff Allison - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  16. Fernando Alonso - Spain ESPN. Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  17. Giovanna Amati - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  18. George Amick - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  19. Red Amick - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  20. Chris Amon - New Zealand ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  21. Bob Anderson - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  22. Conny Andersson - Sweden ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  23. Mario Andretti - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  24. Michael Andretti - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  25. Keith Andrews - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  26. Marco Apicella - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  27. Frank Armi - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  28. Chuck Arnold - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  29. René Arnoux - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  30. Peter Arundell - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  31. Alberto Ascari - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  32. Ascari jakoi palkintosijan Dorino Serafinin kanssa (2:s, Italian Grand Prix'ssa 1950) ja José Froilán Gonzálezin kanssa (2. Ranskan Grand Prix'ssa 1951).
  33. a b c d e f g Alberto Ascari, Jean Behra, Juan Manuel Fangio, José Froilán González, Mike Hawthorn, Onofre Marimón ja Stirling Moss saivat kaikki merkinnän Britannian Grand Prix'n 1954 nopeimmasta kierroksesta. Nopeimmasta kierroksesta oli tuolloin tarjolla yksi MM-piste, joten jokainen sai 0,143 pistettä. Tuohon aikaan kokonais-MM-pisteisiin laskettiin vain viiden parhaimmin sujuneen kilpailun pisteet, ja koska kilpailu jäi Fangion viiden parhaan kilpailun ulkopuolelle, ei hänelle laskettu mukaan näitä pisteitä.
  34. Peter Ashdown - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  35. Ian Ashley - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  36. Gerry Ashmore - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  37. Bill Aston - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  38. Richard Attwood - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  39. Manny Ayulo - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  40. Ayulo jakoi palkintosijan Jack McGrathin kanssa (3:s, Indianapolis 500 1951).
  41. Luca Badoer - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  42. Giancarlo Baghetti - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  43. Julian Bailey - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  44. Mauro Baldi - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  45. Bobby Ball - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  46. Marcel Balsa - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  47. Lorenzo Bandini - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  48. Henry Banks - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  49. Fabrizio Barbazza - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  50. John Barber - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  51. Skip Barber - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  52. Paolo Barilla - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  53. Rubens Barrichello - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  54. Michael Bartels - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  55. Edgar Barth - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  56. Giorgio Bassi - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  57. Erwin Bauer - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  58. Zsolt Baumgartner - Hungary ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  59. Azdrubal Fontes - Uruguay ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  60. Elie Bayol - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  61. Don Beauman - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  62. Guenther Bechem - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  63. Bernd Nacke - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  64. Jean Behra - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  65. Behra jakoi palkintosijan Cesare Perdisan kanssa (3:s, Monacon Grand Prix 1955).
  66. Derek Bell - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  67. Stefan Bellof - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  68. Paul Belmondo - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  69. Tom Belsø - Denmark ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  70. Jean-Pierre Beltoise - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  71. Olivier Beretta - Monaco ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  72. Allen Berg - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  73. Georges Berger - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  74. Gerhard Berger - Austria ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  75. Eric Bernard - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  76. Enrique Bernoldi - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  77. Enrico Bertaggia - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  78. Tony Bettenhausen - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  79. Bettenhausen jakoi palkintosijan Paul Russon kanssa (2:s, Indianapolis 500 1955).
  80. Mike Beuttler - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  81. Prince Bira - Thailand ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  82. Jules Bianchi - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  83. Lucien Bianchi - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  84. Gino Bianco - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  85. Hans Binder - Austria ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  86. Clemente Biondetti - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  87. Pablo Birger - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  88. Art Bisch - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  89. Harry Blanchard - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  90. Michael Bleekemolen - Netherlands ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  91. XI Grand Prix of South Africa (1 January 1965 - East London) Motorsport - Archive. Silhouet.com. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  92. Trevor Blokdyk - South Africa ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  93. Mark Blundell - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  94. Raul Boesel - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  95. XXXII Gran Premio d'Italia (10 September 1961 - Monza) Motorsport - Archive. Silhouet.com. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  96. Bob Bondurant - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  97. Felice Bonetto - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  98. Bonetto jakoi palkintosijat Giuseppe Farinan (3:s, Italian Grand Prix 1951) ja José Froilán Gonzálezin kanssa (3:s, Hollannin Grand Prix 1953).
  99. Jo Bonnier - Sweden ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  100. Roberto Bonomi - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  101. Juan Manuel Bordeu - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  102. Slim Borgudd - Sweden ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  103. Luki Botha - South Africa ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  104. Valtteri Bottas - Finland ESPN. Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  105. Sebastien Bourdais - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  106. Jean-Christophe Boullion - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  107. Thierry Boutsen - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  108. Johnny Boyd - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  109. David Brabham - Australia ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  110. Gary Brabham - Australia ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  111. Jack Brabham - Australia ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  112. Bill Brack - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  113. Ernesto Brambilla - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  114. Ernesto Brambilla - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  115. Toni Branca - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  116. Gianfranco Brancatelli - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  117. Eric Brandon - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  118. Don Branson - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  119. Tom Bridger - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  120. Tony Brise - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  121. Chris Bristow - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  122. Peter Broeker - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  123. Tony Brooks - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  124. Brooks jakoi voiton Stirling Mossin kanssa (Britannian Grand Prix 1957).
  125. Alan Brown - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  126. Walt Brown - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  127. Warwick Brown - Australia ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  128. Adolf Brudes - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  129. Martin Brundle - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  130. Gianmaria Bruni - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  131. Jimmy Bryan - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  132. Clemar Bucci - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  133. Ronnie Bucknum - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  134. Ivor Bueb - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  135. Sébastien Buemi - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  136. Luiz Bueno - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  137. Ian Burgess - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  138. Luciano Burti - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  139. Roberto Bussinello - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  140. Jenson Button - Great Britain ESPN. Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  141. Tommy Byrne - Ireland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  142. Giulio Cabianca - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  143. Phil Cade - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  144. Alex Caffi - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  145. John Campbell-Jones - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  146. Adrian Campos - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  147. John Cannon - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  148. Eitel Cantoni - Uruguay ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  149. Bill Cantrell - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  150. Ivan Capelli - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  151. Piero Carini - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  152. Duane Carter - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  153. Carter jakoi palkintosijan Sam Hanksin kanssa (3:s, Indianapolis 500 1953).
  154. Eugenio Castellotti - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  155. Johnny Cecotto - Venezuela ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  156. François Cevert - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  157. Eugène Chaboud - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  158. Jay Chamberlain - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  159. Karun Chandhok - India ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  160. Colin Chapman - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  161. Dave Charlton - South Africa ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  162. Pedro Chaves - Portugal ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  163. Bill Cheesbourg - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  164. Eddie Cheever - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  165. Andrea Chiesa - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  166. Max Chilton - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  167. Ettore Chimeri - Venezuela ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  168. Louis Chiron - Monaco ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  169. Joie Chitwood - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  170. Bob Christie - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  171. Johnny Claes - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  172. XI Grand Prix of South Africa (1 January 1965 - East London) Silhouet.com. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  173. Jim Clark - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  174. Kevin Cogan - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  175. Peter Collins - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  176. Collins jakoi palkintosijan Juan Manuel Fangion (2:s, Monacon Grand Prix 1956 & Italian Grand Prix 1956) ja Alfonso de Portagon kanssa (2:s, Britannian Grand Prix 1956).
  177. Bernard Collomb - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  178. Alberto Colombo - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  179. Erik Comas - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  180. Franco Comotti - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  181. George Connor - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  182. George Constantine - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  183. John Cordts - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  184. David Coulthard - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  185. Piers Courage - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  186. Chris Craft - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  187. Jim Crawford - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  188. Ray Crawford - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  189. Alberto Crespo - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  190. Antonio Creus - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  191. Larry Crockett - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  192. Tony Crook - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  193. Art Cross - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  194. Art Crossley - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  195. Adolfo Schwelm Cruz - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  196. Cristiano da Matta - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  197. Nano da Silva Ramos - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  198. Chuck Daigh - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  199. Yannick Dalmas - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  200. Derek Daly - Ireland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  201. Jérôme d'Ambrosio - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  202. Christian Danner - Germany ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  203. Jorge Daponte - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  204. Anthony Davidson - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  205. Jimmy Davies - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  206. Colin Davis - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  207. Jimmy Daywalt - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  208. Andrea de Adamich - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  209. Elio de Angelis - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  210. Nicha Cabral - Portugal ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  211. Carel Godin de Beaufort - Netherlands ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  212. Andrea de Cesaris - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  213. Alain de Changy - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  214. Bernard de Dryver - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  215. Maria Teresa de Filippis - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  216. Toulo de Graffenried - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  217. Peter de Klerk - South Africa ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  218. Pedro de la Rosa - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  219. Alfonso de Portago - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  220. Giovanni de Riu - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  221. Max de Terra - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  222. Alessandro de Tomaso - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  223. Charles de Tornaco - Belgium ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  224. Emilio de Villota - Spain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  225. Jean-Denis Délétraz - Switzerland ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  226. Patrick Depailler - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  227. Lucas di Grassi - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  228. Paul di Resta - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  229. Pedro Diniz - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  230. Duke Dinsmore - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  231. Frank Dochnal - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  232. José Dolhem - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  233. Martin Donnelly - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  234. Mark Donohue - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  235. Robert Doornbos - Netherlands ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  236. Fritz d'Orey - Brazil ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  237. Ken Downing - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  238. Bob Drake - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  239. Paddy Driver - South Africa ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  240. Piero Drogo - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  241. Geoff Duke, Motorcyclist - Obituary Obituaries. 5.5.2015. The Telegraph. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  242. Notice of Death - Geoff Duke OBE News. The British Racing Drivers' Club. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  243. Johnny Dumfries - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  244. Len Duncan - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  245. Piero Dusio - Italy ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  246. George Eaton - Canada ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  247. Bernie Ecclestone - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  248. Don Edmunds - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  249. Guy Edwards - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  250. Vic Elford - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  251. Ed Elisian - United States ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  252. Paul Emery - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  253. Tomas Enge - Czech Republic ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  254. Paul England - Australia ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  255. Marcus Ericsson - Sweden ESPN. Viitattu 2.11.2016. (englanniksi)
  256. Harald Ertl - Austria ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  257. Nasif Estéfano - Argentina ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  258. Philippe Etancelin - France ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)
  259. Bob Evans - Great Britain ESPN. Viitattu 4.8.2016. (englanniksi)