Luettelo Focus Home Interactiven videopeleistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Focus Home Interactive julkaisemista videopeleistä.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


Nimi Lajityyppi Kehittäjä Rooli Alusta Vuosi
A Game of Thrones: Genesis Strategy Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2011
Act of Aggression RTS Eugen Systems julkaisija Microsoft Windows 2015
Battlefleet Gothic: Armada RTS Tindalos Interactive julkaisija Microsoft Windows 2016
Blood Bowl Sports, Turn-base Strategy, RTS Cyanide julkaisija Microsoft Windows, Nintendo DS, Xbox 360, PlayStation Portable 2009
Blood Bowl 2 Sports, Turn-base Strategy, RTS Cyanide julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2015
Blood Bowl: Chaos Edition Sports, Turn-base Strategy, RTS Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2012
Bound by Flame Action RPG Spiders jakelija Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 2014
Call of Cthulhu: The Official Video Game RPG Cyanide julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2017
Chaos League Sports, management, Real-time strategy Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2004
Chaos League: Sudden Death Sports, management, Real-time strategy Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2004
Cities XL City-building game, massively multiplayer online game Cyanide jakelija Microsoft Windows 2009
Cities XL 2011 City simulator Focus Home Interactive julkaisija Microsoft Windows 2010
Cities XL 2012 City simulator Focus Home Interactive julkaisija Microsoft Windows 2011
Cities XXL City simulator Focus Home Interactive julkaisija Microsoft Windows 2015
City Life City simulator Monte Cristo jakelija Microsoft Windows 2006
City Life City simulator Monte Cristo julkaisija Nintendo DS 2008
City Life Edition 2008 City simulator Monte Cristo julkaisija Microsoft Windows 2007
Confrontation Role-playing game Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2012
Contrast Puzzle platformer Compulsion Games julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 2013
Cycling Manager Simulation Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2001
Cycling Manager 2 Simulation Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2002
Cycling Manager 3 Simulation Cyanide julkaisija & jakelija Microsoft Windows 2003
Cycling Manager 4: Season 2004–2005 Simulation Cyanide julkaisija Microsoft Windows 2004
Divinity: Original Sin – Enhanced Edition Role-playing game Larian Studios julkaisija PlayStation 4, Xbox One 2015
Divinity II Action role-playing game Larian Studios julkaisija Microsoft Windows 2009
Dracula: Origin Adventure Frogwares julkaisija Microsoft Windows 2008
Faery: Legends of Avalon Role-playing game Spiders julkaisija Microsoft Windows 2010
Farming Simulator 2013 Simulation Giants Software julkaisija Microsoft Windows 2012
Farming Simulator 15 Simulation Giants Software julkaisija Microsoft Windows 2014
Farming Simulator 17 Simulation Giants Software julkaisija Microsoft Windows 2016
Final Exam Beat 'em up, Shooter, Platfomer Mighty Rocket Studio julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 2013
Fire Department julkaisija & jakelija Microsoft Windows 2003
Fire Department 2 jakelija Microsoft Windows 2004
Fire Department 3 julkaisija Microsoft Windows 2006
Game of Thrones Spiders julkaisija Microsoft Windows 2012
Insurgency: Sandstorm First Person Shooter New World Interactive julkaisija Microsoft Windows, macOS, Linux, PlayStation 4, Xbox One 2017
Magrunner: Dark Pulse julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 2013
Mars: War Logs Spiders julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 2013
Mordheim: City of the Damned julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2014
Of Orcs and Men Cyanide

Spiders

julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 2012
Pro Cycling Manager julkaisija Microsoft Windows 2005
Pro Cycling Manager 2006 julkaisija Microsoft Windows 2006
Pro Cycling Manager 2007 julkaisija Microsoft Windows 2007
Pro Cycling Manager 2008 julkaisija Microsoft Windows 2008
Pro Cycling Manager 2009 julkaisija Microsoft Windows 2009
Pro Cycling Manager 2010 julkaisija Microsoft Windows 2010
Pro Cycling Manager 2011 julkaisija Microsoft Windows 2011
Pro Cycling Manager 2012 julkaisija Microsoft Windows 2012
Pro Cycling Manager 2013 julkaisija Microsoft Windows 2013
Pro Rugby Manager 2004 julkaisija Microsoft Windows 2004
Pro Rugby Manager 2005 julkaisija Microsoft Windows 2005
Runaway: A Road Adventure Pendulo Studios julkaisija Microsoft Windows 2003
Runaway 2: The Dream of The Turtle Pendulo Studios julkaisija & jakelija Microsoft Windows, Nintendo DS 2007
Runaway 3: A Twist of Fate Pendulo Studios julkaisija & jakelija Microsoft Windows, Nintendo DS 2009
Sherlock Holmes and the Mystery of the Frozen City julkaisija Nintendo 3DS 2009
Seasons After Fall Puzzle, platform Swing Swing Submarine julkaisija Microsoft Windows 2016
Sherlock Holmes: The Awakened Frogwares julkaisija Microsoft Windows 2008
Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper Frogwares, Spiders julkaisija Microsoft Windows, Xbox 360, Nintendo DS 2009
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Frogwares julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One 2014
Shiness Enigami julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2016
Space Hulk: Deathwing Streum on studio
Cyanide
julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2016
Space Run PassTech Games julkaisija Microsoft Windows, OS X, Linux 2014
Styx: Master of Shadows Cyanide julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2014
Styx: Shards of Darkness Cyanide julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2017
Super Knights julkaisija Android 2012
The Surge Deck13 Interactive julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2017
The Technomancer Spiders julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2016
The Testament of Sherlock Holmes Frogwares julkaisija Microsoft Windows 2012
The Walking Dead: Season 1 (Retail version)[1] Telltale Games jakelija (Ranska) PlayStation 4, Xbox One 2014
The Walking Dead: Season Two (Retail version)[1] Telltale Games jakelija (Ranska) PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 Microsoft Windows 2014
Things on Wheels[2] Load Inc. julkaisija Xbox 360, Microsoft Windows 2010
Trackmania Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2003
Trackmania DS Nadeo julkaisija Nintendo DS 2008
Trackmania Original Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2005
Trackmania Nations Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2006
Trackmania Nations Forever Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2008
Trackmania Power Up! Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2004
Trackmania Speed Up! Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2005
Trackmania Sunrise Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2005
Trackmania Sunrise eXtreme! Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2005
Trackmania United Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2006
Trackmania United Forever Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2008
Trackmania United Forever 2010 Edition Nadeo julkaisija Microsoft Windows 2009
Vampyr Dontnod Entertainment julkaisija Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One 2017
Virtual Skipper julkaisija Microsoft Windows 2001
Virtual Skipper 2 julkaisija Microsoft Windows 2002
Virtual Skipper 3 julkaisija Microsoft Windows 2003
Virtual Skipper 4 julkaisija Microsoft Windows 2005
Virtual Skipper 5: 32nd America's Cup: The Game julkaisija Microsoft Windows 2008
Wargame: AirLand Battle Eugen Systems julkaisija Microsoft Windows, Linux, OS X 2013
Wargame: European Escalation Eugen Systems julkaisija Microsoft Windows, Linux, OS X 2012
Wargame: Red Dragon Eugen Systems julkaisija Microsoft Windows, Linux, OS X 2014
The Wolf Among Us (Retail version)[1] Telltale Games jakelija (Ranska) Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 2014
Shiness: The Lightning Kingdom Action role-playing game Enigami julkaisija TBA 2016
Shovel Knight (Retail version)[3] 2D Side-Scrolling Action Platformer Yacht Club Games jakelija (Ranska) Microsoft Windows, PlayStation 4, Wii U, Nintendo 3DS, Amiibo 2015
Yesterday Adventue Péndulo Studios jakelija Microsoft Windows 2012

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]