Luettelo Floridan piirikunnista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Floridan piirikunnat

Tämä on luettelo Floridan osavaltion piirikunnista. Floridassa on 67 piirikuntaa.

Piirikunta Hallintokeskus Perustettu
Alachuan piirikunta Gainesville 1824
Bakerin piirikunta Macclenny 1861
Bayn piirikunta Panama City 1913
Bradfordin piirikunts Starke 1858
Brevardin piirikunta Titusville 1844
Browardin piirikunta Fort Lauderdale 1915
Calhounin piirikunta Blountstown 1838
Charlotten piirikunta Punta Gorda 1921
Citrusin piirikunta Inverness 1887
Clayn piirikunta Green Cove Springs 1858
Collierin piirikunta Naples 1923
Columbian piirikunta Lake City 1832
DeSoton piirikunta Arcadia 1887
Dixien piirikunta Cross City 1921
Duvalin piirikunta Jacksonville 1822
Escambian piirikunta Pensacola 1821
Flaglerin piirikunta Bunnell 1917
Franklinin piirikunta Apalachicola 1832
Gadsdenin piirikunta Quincy 1823
Gilchristin piirikunta Trenton 1925
Gladesin piirikunta Moore Haven 1921
Gulfin piirikunta Port St. Joe 1925
Hamiltonin piirikunta Jasper 1827
Hardeen piirikunta Wauchula 1921
Hendryn piirikunta LaBelle 1923
Hernandon piirikunta Brooksville 1843
Highlandsin piirikunta Sebring 1921
Hillsboroughin piirikunta Tampa 1834
Holmesin piirikunta Bonifay 1848
Indian Riverin piirikunta Vero Beach 1925
Jacksonin piirikunta Marianna 1822
Jeffersonin piirikunta Monticello 1827
Lafayetten piirikunta Mayo 1856
Laken piirikunta Tavares 1887
Leen piirikunta Fort Myers 1887
Leonin piirikunta Tallahassee 1824
Levyn piirikunta Bronson 1845
Libertyn piirikunta Bristol 1855
Madisonin piirikunta Madison 1827
Manateen piirikunta Bradenton 1855
Marionin piirikunta Ocala 1844
Martinin piirikunta Stuart 1925
Miami-Daden piirikunta Miami 1836
Monroen piirikunta Key West 1823
Nassaun piirikunta Fernandina Beach 1824
Okaloosan piirikunta Crestview 1915
Okeechobeen piirikunta Okeechobee 1917
Orangen piirikunta Orlando 1824
Osceolan piirikunta Kissimmee 1887
Palm Beachin piirikunta West Palm Beach 1909
Pascon piirikunta Dade City 1887
Pinellasin piirikunta Clearwater 1911
Polkin piirikunta Bartow 1861
Putnamin piirikunta Palatka 1849
Santa Rosan piirikunta Milton 1842
Sarasotan piirikunta Sarasota 1921
Seminolen piirikunta Sanford 1913
St. Johnsin piirikunta St. Augustine 1821
St. Lucien piirikunta Fort Pierce 1905
Sumterin piirikunta Bushnell 1853
Suwanneen piirikunta Live Oak 1858
Taylorin piirikunta Perry 1856
Unionin piirikunta Lake Butler 1921
Volusian piirikunta DeLand 1854
Wakullan piirikunta Crawfordville 1843
Waltonin piirikunta De Funiak Springs 1824
Washingtonin piirikunta Chipley 1825

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]