Luettelo Campeonato Cariocan voittajista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Campeonato Cariocan voittajista.

Kausi Voittaja Toiseksi tullut Huomioitavaa
1906 Fluminense Paysandu
1907 Fluminense
Botafogo
Paysandu Fluminense ja Botafogo jakoivat mestaruuden
1908 Fluminense Botafogo
América
1909 Fluminense Botafogo
1910 Botafogo Fluminense
1911 Fluminense América
1912 Paysandu Flamengo Liga Metropolitana de Sports Athleticosin (LMSA) mestari
1912 Botafogo SC Americano Associação de Football do Rio de Janeiron (AFRJ) mestari
1913 América Flamengo
1914 Flamengo Botafogo
1915 Flamengo Fluminense
1916 América Botafogo


1917 Fluminense América
1918 Fluminense Botafogo
1919 Fluminense Flamengo
1920 Flamengo Fluminense
1921 Flamengo América
1922 América Flamengo
1923 Vasco da Gama Flamengo
1924 Vasco da Gama Bonsucesso Liga Metropolitana de Desportos Terrestresin (LMDT) mestari
1924 Fluminense Flamengo Associação Metropolitana de Esportes Athleticosin (AMEA) mestari
1925 Flamengo Fluminense
1926 São Cristóvão Vasco da Gama
1927 Flamengo Fluminense
1928 América Vasco da Gama
1929 Vasco da Gama América
1930 Botafogo Vasco da Gama
1931 América Vasco da Gama
1932 Botafogo Flamengo
1933 Botafogo Fluminense AMEA:n mestari
1933 Bangu Andaraí Liga Carioca de Futebolin (LCF) mestari
1934 Botafogo Olaria AMEA:n mestari
1934 Vasco da Gama São Cristóvão LCF:n mestari
1935 Botafogo Vasco da Gama Federação Metropolitana de Desportosin (FMD) mestari
1935 América Fluminense LCF:n mestari
1936 Vasco da Gama Madureira FMD:n mestari
1936 Fluminense Flamengo LCF:n mestari
1937 Fluminense Flamengo
1938 Fluminense Flamengo
1939 Flamengo Vasco da Gama
1940 Fluminense Flamengo
1941 Fluminense Flamengo
1942 Flamengo Botafogo
1943 Flamengo Fluminense
1944 Flamengo Vasco da Gama
1945 Vasco da Gama Botafogo
1946 Fluminense Botafogo
1947 Vasco da Gama Botafogo
1948 Botafogo Vasco da Gama
1949 Vasco da Gama Fluminense
1950 Vasco da Gama América
1951 Fluminense Bangu
1952 Vasco da Gama Flamengo
1953 Flamengo Fluminense
1954 Flamengo América
1955 Flamengo América
1956 Vasco da Gama Fluminense
1957 Botafogo Fluminense
1958 Vasco da Gama Flamengo
1959 Fluminense Botafogo
1960 América Fluminense
1961 Botafogo Flamengo
1962 Botafogo Flamengo
1963 Flamengo Fluminense
1964 Fluminense Bangu
1965 Flamengo Bangu
1966 Bangu Flamengo
1967 Botafogo Bangu
1968 Botafogo Vasco da Gama
1969 Fluminense Botafogo
1970 Vasco da Gama Fluminense
1971 Fluminense Botafogo
1972 Flamengo Fluminense
1973 Fluminense Vasco da Gama
1974 Flamengo Vasco da Gama
1975 Fluminense Botafogo
Vasco da Gama
1976 Fluminense Vasco da Gama
1977 Vasco da Gama Flamengo
1978 Flamengo Vasco da Gama
1979 Flamengo Fluminense
1979 Flamengo Vasco da Gama ylimääräinen turnaus
1980 Fluminense Vasco da Gama
1981 Flamengo Vasco da Gama
1982 Vasco da Gama Flamengo
1983 Fluminense Flamengo
1984 Fluminense Flamengo
1985 Fluminense Bangu
1986 Flamengo Vasco da Gama
1987 Vasco da Gama Flamengo
1988 Vasco da Gama Flamengo
1989 Botafogo Flamengo
1990 Botafogo Vasco da Gama
1991 Flamengo Fluminense
1992 Vasco da Gama Flamengo
1993 Vasco da Gama Fluminense
1994 Vasco da Gama Flamengo
1995 Fluminense Flamengo
1996 Flamengo Vasco da Gama
1997 Botafogo Vasco da Gama
1998 Vasco da Gama Flamengo
1999 Flamengo Vasco da Gama
2000 Flamengo Vasco da Gama
2001 Flamengo Vasco da Gama
2002 Fluminense Americano FC ratkottiin oikeudessa
2003 Vasco da Gama Fluminense
2004 Flamengo Vasco da Gama
2005 Fluminense Volta Redonda
2006 Botafogo Madureira
2007 Flamengo Botafogo
2008 Flamengo Botafogo
2009 Flamengo Botafogo
2010 Botafogo Flamengo
2011 Flamengo Fluminense


2012 Fluminense Botafogo