Luettelo Budapestin metron asemista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Budapestin metron ja lähijunien linjakartta.

Tämä on luettelo Budapestin metron asemista.

Asemat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asema Kuva Linja Avattu[1]
II. János Pál pápa tér
Metro 4, M4, Line 4 (Budapest Metro), II. János Pál pápa tér.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Arany János utca
Budapest metro M3 Arany Janos utca.jpg
BKV m 3 jms.svg 30.12.1981
Astoria
Metro astoria budapest 2.JPG
BKV m 2 jms.svg 2.4.1970
Bajcsy-Zsilinszky út
Bajcsy-Zsilinszky út metro station platform.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Bajza utca
Bajza utca platform.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Batthyány tér
Budapest, metró 2, Batthyány tér, 11.jpg
BKV m 2 jms.svg 22.12.1972
Bikás park
Budapest Metro 4 Bikas park station.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Blaha Lujza tér
Blaha Lujza tér.jpg
BKV m 2 jms.svg 2.4.1970
Corvin-negyed
Budapest, metró 3, Corvin-negyed, 2.jpg
BKV m 3 jms.svg 31.12.1976
Deák Ferenc tér
Deakter.jpg
BKV m 1 jms.svg BKV m 2 jms.svg BKV m 3 jms.svg 2.5.1896
Déli pályaudvar
Budapest, metró 2, Déli pályaudvar, 11.jpg
BKV m 2 jms.svg 22.12.1972
Dózsa György út
Dózsa György út metróállomás.jpg
BKV m 3 jms.svg 7.11.1984
Ecseri út
Ecseri út metróállomás, 20201022.jpg
BKV m 3 jms.svg 20.4.1980
Ferenciek tere
M3 Ferenciek tere 1.jpg
BKV m 3 jms.svg 31.12.1976
Forgách utca
Forgách utca metróállomás.jpg
BKV m 3 jms.svg 14.12.1990
Fővám tér
M4 Fővám tér 1.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Gyöngyösi utca
Gyöngyösi utca metróállomás.jpg
BKV m 3 jms.svg 14.12.1990
Göncz Árpád városközpont
Árpád híd metróállomás.jpg
BKV m 3 jms.svg 7.11.1984
Határ út
Határ út 2020-10-22.jpg
BKV m 3 jms.svg 20.4.1980
Hősök tere
Hősök tere metro station - outside.JPG
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Kálvin tér
Metro 4, M4, Line 4 (Budapest Metro), Kálvin tér.jpg
BKV m 3 jms.svg BKV m 4 jms.svg 31.12.1976
Kelenföld vasútállomás
Metro 4, M4, Line 4 (Budapest Metro), Kelenföld vasútállomás station.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Keleti pályaudvar
BM Keleti pályaudvar.jpg
BKV m 2 jms.svg BKV m 4 jms.svg 2.4.1970
Kodály körönd
Kodály körönd station.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Kossuth Lajos tér
Budapest, Kossuth Lajos tér, metró 2.jpg
BKV m 2 jms.svg 22.12.1972
Kőbánya-Kispest
Koebanya-kispest.JPG
BKV m 3 jms.svg 20.4.1980
Lehel tér
Budapest, metró 3, Lehel tér, 6.jpg
BKV m 3 jms.svg 30.12.1981
Mexikói út
Mexikoi ut budapest.jpg
BKV m 1 jms.svg 30.12.1973
Móricz Zsigmond körtér
MetroMoriczFotoThalerTamas.JPG
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Nagyvárad tér
M3 Nagyvárad tér 4.JPG
BKV m 3 jms.svg 31.12.1976
Népliget
Népliget metróállomás, 20201022.jpg
BKV m 3 jms.svg 20.4.1980
Nyugati pályaudvar
Budapest, metró 3, Nyugati pályaudvar, 14.jpg
BKV m 3 jms.svg 30.12.1981
Oktogon
Budapest 12 55 19 932000.jpeg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Opera
Opera Station - Budapest Metro.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Puskás Ferenc Stadion
Budapest, metró 2, Puskás Ferenc Stadion.jpg
BKV m 2 jms.svg 2.4.1970
Pöttyös utca
Pöttyös utca metróállomás, 20201022.jpg
BKV m 3 jms.svg 20.4.1980
Pillangó utca
Budapest Metro Pillangó utca.JPG
BKV m 2 jms.svg 2.4.1970
Rákóczi tér
Rakoczi ter metro interior.JPG
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Semmelweis Klinikák
Budapest Metro Klinikák.JPG
BKV m 3 jms.svg 31.12.1976
Széchenyi fürdő
Széchenyi fürdő metro station - outside.JPG
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Széll Kálmán tér
Budapešť, Moszkva tér, přijíždějící vlak.jpg
BKV m 2 jms.svg 22.12.1972
Szent Gellért tér – Műegyetem
Metro 4, M4, Line 4 (Budapest Metro), Szent Gellért tér állomás.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Újbuda-központ
Budapest, metró 4, Újbuda-központ, 2.jpg
BKV m 4 jms.svg 28.3.2014
Újpest-központ
Budapest Metro Ujpest-Kozpont.jpg
BKV m 3 jms.svg 14.12.1990
Újpest-városkapu
Újpest-városkapu metróállomás.jpg
BKV m 3 jms.svg 14.12.1990
Vörösmarty ter
Underground Budapest M1.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Vörösmarty utca
MetroBudapest-Vörösmarty utca.jpg
BKV m 1 jms.svg 2.5.1896
Örs vezér tere
Örs vezér tere, Budapest metro 2.JPG
BKV m 2 jms.svg 2.4.1970

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Budapest UrbanRail.net. Viitattu 27.7.2022. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]