Luettelo Brysselin metron asemista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Brysselin metron asemista. Mukana ovat myös raitiovaunujen (ransk. prémétro) asemat reiteiltä, joilla ne kulkevat maan alla ja metron kaltaisilla vuoroväleillä.

Asemat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Linjat 1, 2, 5 ja 6 ovat metrolinjoja, ja linjoilla 3, 4, 7 ja 25 kulkee prémétro.

Asema (ranskaksi) Asema (hollanniksi) Kuva Linjat Avattu
Albert Albert 3, 4 1993
Alma Alma
Metro Brussel Alma.jpg
1 1982
Annesseens Annesseens 3, 4 1976
Arts-Loi Kunst-Wet
MetroBrussel Kunstwet A.jpg
1, 2, 5, 6 1976
Aumale Aumale
Aumale metro station.jpg
5 1982
Beaulieu Beaulieu
Station de métro Beaulieu 2012.JPG
5 1976
Beekkant Beekkant
MetroBrussel Beekkant.jpg
1, 2, 5, 6 1981
Belgica Belgica
Belgica.jpg
6 1982
Bizet Bizet
Kunstwerk metrostation Bizet 1992.jpg
5 1992
Bockstael Bockstael 6 1982
Boileau Boileau
Metro Brussel Boileau.jpg
7, 25 1975
Botanique Kruidtuin
Kruidtuin, Botanique metro station.JPG
2, 6 1988
Bourse Beurs
Bourse-Beurs metro, Bruxelles.jpg
3, 4 1976
CERIA COOVI
S ceri01.jpg
5 2003
Clemenceau Clemenceau
MetroBrussel Clemenceau.jpg
2, 6 1993
Comte de Flandre Graaf van Vlaanderen
Comte de Flandre metro.JPG
1, 5 1981
Crainhem Kraainem
MetroBrussel Kraainem.jpg
1 1988
De Brouckère De Brouckère
Metro bruxelles station debrouckere.jpg
1, 3, 4, 5 1976
Delacroix Delacroix
Brussels metro Delacroix02.jpg
2, 6 2006
Delta Delta
MetroBrussel Delta.jpg
5 1976
Demey Demey
Demey.JPG
5 1977
Diamant Diamant
Bruxelles-Schaerbeek-Diamant-Prémétro-01.JPG
7, 25 1972
Eddy Merckx Eddy Merckx
EddyMerckxHourRecordBike.jpg
5 2003
Elisabeth Elisabeth 2, 6 1988
Erasme Erasmus
Rame "Boa".jpg
5 2003
Étangs Noirs Zwarte Vijvers
Etangs Noir metro.JPG
1, 5 1981
Gare Centrale Centraal Station
GareCentrale.jpg
1, 5 1976
Gare de l’Ouest Weststation
P west02.jpg
1, 2, 5, 6 1982
Gare du Midi Zuidstation
Der Brüsseler Untergrund.jpg
2, 3, 4, 6 1988
Gare du Nord Noordstation
QuaiTramNord-01.jpg
3, 4 1976
Georges Henri Georges Henri 7, 25 1975
Gribaumont Gribaumont
P grib03.jpg
1 1976
Hankar Hankar
Metro Hankar.jpg
5 1976
Herrmann-Debroux Herrmann-Debroux
Metro Brussel Herrmann-Debroux perrons.jpg
5 1985
Heysel Heizel
MetroBrussel Heizel.jpg
6 1985
Horta Horta 3, 4 1993
Hôtel des Monnaies Munthof
MetroBrussel Munthof.jpg
2, 6 1988
Houba-Brugmann Houba-Brugmann
MetroBrussel Houba-Brugmann.jpg
6 1985
Jacques Brel Jacques Brel 5 1982
Joséphine-Charlotte Joséphine-Charlotte
Metro Brussel Joséphine-Charlotte.jpg
1 1976
La Roue Het Rad
MetroBrussel Het Rad.jpg
5 2003
Lemonnier Lemonnier 3, 4 1976
Louise Louiza
Metro train leaving Louise-Louiza Brussels.jpg
2, 6 1985
Madou Madou 2, 6 1988
Maelbeek Maalbeek
Maalbeek - Maelbeek station (25684717280).jpg
1, 5 1976
Merode Merode
MetroBrussel Merode perron.jpg
1, 5 1976
Montgomery Montgomery
Station Montgomery 2.jpg
1, 7, 25 1976
Osseghem Ossegem
MetroBrussel Ossegem.jpg
2, 6 1982
Pannenhuis Pannenhuis
Brusel, Pannenhuis, stanice metra.jpg
6 1982
Parc Park
1A line train at Brussels Park-Parc Metro station.jpg
1, 5 1976
Parvis de Saint-Gilles Sint-Gillis Voorplein 3, 4 1993
Pétillon Pétillon
Station de métro Pétillon, 2008.jpg
5 1976
Porte de Hal Hallepoort
Metro Brussel line 2 Hallepoort, no face.jpg
2, 3, 4, 6 1988
Porte de Namur Naamsepoort
Metro Brussel Naamsepoort.jpg
2, 6 1988
Ribaucourt Ribaucourt 2, 6 1988
Rogier Rogier
Brussels Metro Rogier 01.jpg
2, 3, 4, 6 1988
Roi Baudouin Koning Boudewijn
Metro Brussel Herrmann-Debroux perrons.jpg
6 1998
Roodebeek Roodebeek
Metro Brussel Roodebeek.jpg
1 1982
Saint-Guidon Sint-Guido
MetroBrussel Sint-Guido perrons.jpg
5 1982
Sainte-Catherine Sint-Katelijne
Sainte-Catherine.jpg
1, 5 1977
Schuman Schuman
Bruxelles-Schuman.jpg
1, 5 1976
Simonis Simonis
Simonis metro station entrance.jpg
2, 6 1982
Stockel Stokkel
Stockel train cropped.jpg
1 1988
Stuyvenbergh Stuyvenbergh
MetroBrussel Houba-Brugmann.jpg
6 1985
Thieffry Thieffry
Metro Brussel Thieffry.jpg
5 1976
Tomberg Tomberg
MetroBrussel Tomberg.jpg
1 1976
Trône Troon
Troon metro station November 2015.jpg
2, 6 1988
Vandervelde Vandervelde
MetroBrussel Vandervelde.jpg
1 1982
Veeweyde Veeweide
Metro Veeweyde.JPG
5 1985
Yser IJzer
MetrostationIJzer.JPG
2, 6 1988
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of Brussels Metro stations