Luettelo Aasian maista asukasluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Aasian maista asukasluvun mukaan.

Aasian maat väkiluvun mukaan
Järjestys Valtio Asukasluku Vuosi Lähde
1  Kiina 1 395 020 000 2019 Official population clock
2  Intia 1 210 854 977 2011 Final 2011 census result
3  Indonesia 261 890 900 2017 Official estimate
4  Pakistan 207 774 520 2017 Official Census 2017
5  Bangladesh 166 494 000 2019 Official population clock
6 Venäjän lippu Venäjä 146 544 710 2016 Annual official estimate
7  Japani 126 890 000 2015 Monthly official estimate
8  Filippiinit 100 981 437 2015 2015 Census of Population
9  Vietnam 90 493 352 2014 Official estimate
10  Iran 81 751 000 2019 Official population clock
11 Turkin lippu Turkki 77 695 904 2014 Official estimate
12  Thaimaa 65 926 261 2010 2010 census result
13  Myanmar 51 486 253 2014 2014 census result
14 Etelä-Korea 50 617 045 2015 Official estimate
15  Irak 36 575 000 2015 Official estimate
16  Afganistan 31 521 418 2015 Official estimate
17  Uzbekistan 31 022 500 2015 Official estimate
18  Malesia 32 863 000 2019 Official population clock
19    Nepal 28 037 904 2015 Official estimate
20  Saudi-Arabia 27 101 365 2016 Official estimate
21  Jemen 24 527 000 2012 Official estimate
22 Korean demokraattinen kansantasavalta 24 052 231 2008 Final 2008 census result
23  Taiwan 23 476 640 2015 Monthly official estimate
24 Sri Lankan lippu Sri Lanka 22 480 000 2017 Live Population
25  Kazakstan 21 377 000 2011 Official estimate
26  Syyria 17 608 200 2015 Monthly official estimate
27  Kambodža 13 395 682 2008 Final 2008 census result
28  Azerbaidžan 9 593 000 2015 Official estimate
29  Yhdistyneet arabiemiirikunnat 8 264 070 2010 Official estimate
30  Tadžikistan 8 354 000 2015 Official estimate
31  Israel 8 436 600 2015 Monthly official estimate
32  Hongkong 7 298 600 2015 Official estimate
33  Jordania 6 388 000 2012 Official estimate
34  Laos 6 492 400 2015 Preliminary 2015 census result
35  Kirgisia 5 895 100 2015 Official estimate
36  Singapore 5 535 000 2015 Official estimate
37  Turkmenistan 4 751 120 2012 2012 census result
38 Palestiinan lippu Palestiina 4 550 368 2014 Official estimate
39  Libanon 4 965 846 2013 Official estimate[vanhentunut linkki]
40  Oman 4 445 300 2019 Official population clock
41  Kuwait 4 183 658 2015 Official estimate
42  Georgia 3 729 500 2015 Official estimate
43  Mongolia 3 218 500 2019 Official population clock
44  Armenia 3 004 000 2015 Monthly official estimate
45  Qatar 2 412 483 2015 Monthly official estimate
46  Bahrain 1 234 571 2010 Final 2010 census result
47  Itä-Timor 1 167 242 2015 Preliminary 2015 census result
48  Bhutan 814 660 2019 Official population clock
49  Macao 643 100 2015 Official estimate
50  Brunei 393 372 2011 Preliminary 2011 census result
51  Malediivit 344 023 2014 Preliminary 2014 census result