Luettelo AC Oulussa pelanneista jalkapalloilijoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

AC Oulua on edustanut sarjaotteluissa yhteensä 189 pelaajaa.

Päivitetty kauden 2017 jälkeen.

Pelaaja O M Kaudet
Aallikko Jere Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2017
Ablade Seth Ghanan lippu &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2004
Adeyinka Tashan Englannin lippu &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2013
Arvola Olavi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&067.&&&&0067 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2003, 2004, 2005, 2006, 2007
Auvinen Eero-Matti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2017
Bagajev Aleksandr Venäjän lippu &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Banduliev Toni Makedonian lippu &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Bohui Christian Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Braga Gabriel Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Brovkin Dmytro Ukrainan lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Bulgakov Anatoli Venäjän lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Celic Davor Serbian lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010
Darboe Kemo Gambian lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2015
De Souza Gilberto Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Dionísio Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005
Doku Cephas Ghanan lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2016
Edereho Raphael Nigerian lippu &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2007
Edwini-Bonsu Randy Kanadan lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016 2011
Elovaara Mika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Ervasti Antti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Essomba Titi Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2006, 2007, 2014, 2017
Ewerton Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Festus Chijoke Nigerian lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Fomitšov Ilja Kazakstanin lippu &&&&&&&&&&&&&065.&&&&0065 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006, 2007, 2011
Freizdorf Konstantin Liettuan lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Friday Iyam Nigerian lippu &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007, 2008
Gaetti João Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Gajda Istvan Unkarin lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004
Gerster Peipinen Morten Tanskan lippu &&&&&&&&&&&&&039.&&&&0039 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 2014, 2015
Glavas Marin Kroatian lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Gorbatšov Aleksandr Venäjän lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Gröhn Mika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Haanpää Tommi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2013
Haapala Juuso Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2012
Haapimaa Petri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005, 2006
Hanhela Henri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009
Hatakka Dani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2013
Hautala Mika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2003, 2004
Hautala Niilo Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017
Heikari Juho-Matti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014
Heikkilä Aapo Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&058.&&&&0058 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 2013, 2014, 2015
Heikkinen Markus Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017
Heikkinen Onni Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Heiskanen Niko Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2008, 2009
Hietanen Janne Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0196.&&&&00196 &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 2006, 2007, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Hinkula Arttu Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011, 2012, 2013
Houche Boussad Ranskan lippu &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Hurme Jarkko Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004, 2009, 2010
Hyvärinen Sami Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013
Jallow Modou Ruotsin lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Jokelainen Niklas Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015, 2016
Joksimovic Igor Bosnia ja Hertsegovinan lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Jonke Frank Kanadan lippu &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 2009, 2010
Jonke John Kanadan lippu &&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2009
Jormanainen Atte Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Jovović Saša Serbian lippu &&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2017
Juntunen Miika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Järvitalo Vesa Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 2006, 2007
Jäväjä Jari Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003, 2004
Kaijalainen Kim Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&061.&&&&0061 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2005, 2006, 2007
Kalermo Akseli Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017
Karjalainen Rasmus Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2016
Karppanen Aki Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Kauppila Jani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2011, 2012
Kauppila Janne Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005, 2006
Kauppinen Tommi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009
Kemppainen Juuso Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2016, 2017
Keskinen Juho Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Kiljunen Vesa Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&074.&&&&0074 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 2003, 2004, 2005
Klass Vadim Venäjän lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Koivuranta Marko Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004, 2005
Koivuranta Tarmo Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Kolehmainen Toni Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2006, 2009
Kolić Saša Kroatian lippu &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Kokko Samuli Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Kokko Teemu Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Konate Mamadou Norsunluurannikon lippu &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 2007, 2008
Korhonen Joni Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2009
Kukka Niko Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2008, 2009, 2010
Lappalainen Aleksi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Lehtinen Ville Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Lehtonen Aleksis Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Lehtonen Petri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005
Leppälä Samuli Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Lindfors Matias Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Lindholm Tommi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014, 2016
Luiz Antônio Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004, 2005
Luukkonen Jani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003, 2004, 2005, 2006, 2010
Lähderinne Mika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2010, 2011
Magalhães Hugo Portugalin lippu &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2012
Mahlakaarto Janne Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2003, 2004
Majava Juha Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&084.&&&&0084 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2009, 2010, 2011, 2012
Majava Juuso Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2010, 2011, 2012
Mapoka Alfred Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2015
Marzuoli Alessandro Italian lippu &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015
Mboma Aristote Kongon demokraattisen tasavallan lippu &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 2016
Meriläinen Juho Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0122.&&&&00122 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Miettunen Juha Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Minkenen Valeri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Mononen Johannes Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011
Monsalve David Kanadan lippu &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014
Morín Alvarado Meksikon lippu &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2017
Muiznieks Emils Latvian lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Mustonen Tuomas Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2017
Myllymäki Simo Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009
Mäkelä Joni Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&051.&&&&0051 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Mäkäräinen Henry Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2013, 2014, 2015, 2016
Nganbe Nganbe Jean Fridolin Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2010
Niang Papa Senegalin lippu &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Nquijol Joseph Ranskan lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Nurmela Anselmi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&069.&&&&0069 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2013, 2014, 2015, 2016
Nurmela Mika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0154.&&&&00154 &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 2006, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Nurmi Veli-Pekka Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2008
Nurmos Lassi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0107.&&&&00107 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2011, 2012, 2013, 2015, 2016
Odula Crispine Kenian lippu &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2015
Ojala Matias Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Ollikainen Mikko Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Ollo Patrice Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2006, 2014
Oppong Dominic Kanadan lippu &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2014
Orrström Axel Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2008
Owusu Daniel Ghanan lippu &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2011, 2013
Oyetuga Dayo Nigerian lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Paunovic Miroslav Serbian lippu &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Pehkonen Antti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0112.&&&&00112 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2003, 2007, 2008, 2009, 2010
Pejic Dragan Serbian lippu &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 2006
Peltola Mike Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2005, 2006
Peltola Timo Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Pennanen Joonas Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&064.&&&&0064 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2009, 2010, 2011
Pennanen Juhani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011
Perälä Ville Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Peura Antti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015
Pietola Petteri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2015, 2016, 2017
Pires Jeferson Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&078.&&&&0078 &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 2003, 2004, 2005, 2006
Polvinen Jani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Puurunen Jukka Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2004, 2005, 2006
Rafinha Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&066.&&&&0066 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2005, 2006, 2007
Ramadingaye David Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&042.&&&&0042 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 2016, 2017
Rizvani Adrian Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Rodrigues Dennys Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&078.&&&&0078 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009, 2010
Rova Jarno Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Rundgren Olli Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004, 2005
Räisänen Pekka Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2014
Räsänen Sharp Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Saajanto Esa Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Saarela Harri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Seikkala Hannes Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2017
Siekkinen Tommi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2006, 2007, 2008, 2009
Siira Arttu Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010, 2011, 2012
Siira Tuure Suomen lippu &&&&&&&&&&&&0108.&&&&00108 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Silva Jair Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2016, 2017
Sipilä Jani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&057.&&&&0057 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2004, 2005, 2006
Sipiläinen Miki Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Slatni Yacine Algerian lippu &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Sohlo Joonas Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&067.&&&&0067 &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 2012, 2013, 2014
Soto Josue Yhdysvaltain lippu &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2017
Sousa Ethie Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010
Stafsula Dritan Albanian lippu &&&&&&&&&&&&0168.&&&&00168 &&&&&&&&&&&&&045.&&&&0045 2003, 2007, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Syla Fitim Albanian lippu &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Särkelä Juuso Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Tenhunen Lauri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Takkula Miika Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003, 2004, 2006, 2007
Talala Esa Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2003, 2004
Tangko George Junior Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Tayou Didier Kamerunin lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2014
Tenhunen Lauri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Tenkula Jarno Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2007, 2008
Tinho Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009
Tsykolia Irakli Georgian lippu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Uimaniemi Antti Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2015
Uusitalo Eetu Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009, 2012
Vandell Iiro Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2015, 2016
Viander Jani Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Verronen Vesa Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2012, 2013
Viitasaari Santeri Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Viljanen Jussi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Vilppola Olli Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005, 2006
Vitao Brasilian lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2005
Vuolo Jeremy Yhdysvaltain lippu &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011
Väisänen Kalle Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2003, 2004
Väisänen Lasse Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Welling Pekka Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&032.&&&&0032 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2014, 2015, 2016
Wentin Johannes Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&061.&&&&0061 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015, 2016, 2017
Xhaferi Ymer Kosovon lippu &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Yobe Dominic Sambian lippu &&&&&&&&&&&&&087.&&&&0087 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 2007, 2008, 2009, 2010
Yobe Donewell Sambian lippu &&&&&&&&&&&&&073.&&&&0073 &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 2008, 2009, 2010
Zézé Venance Norsunluurannikon lippu &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2012
Zhuravski Sergei Valko-Venäjän lippu &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Äijälä Jussi Suomen lippu &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jalkapallokirjat 2004–2017