Loving Annabelle

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Loving Annabelle
Ohjaaja Katherine Brooks
Käsikirjoittaja Katherine Brooks
Olivia Bohnhoff
Karen Klopfenstein
Jennifer Young
Tuottaja Katherine Brooks
Gregory Carroll
Säveltäjä Judith Martin
Kuvaaja Cynthia Pusheck
Leikkaaja Lori Ball
Pääosat Diane Gaidry
Erin Kelly
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Wolfe Releasing (USA)
Ensi-ilta 8. maaliskuuta 2006 (AU)
10. maaliskuuta 2006 (USA)
20. toukokuuta 2006 (Kanada)
Kesto 76 min
Alkuperäiskieli englanti
Budjetti $900,000 (arvioitu)
Aiheesta muualla
IMDb
AllMovie

Loving Annabelle on Katherine Brooksin ohjaama elokuva vuodelta 2006. Se perustuu tyttökouluelokuvaklassikkoon Mädchen in Uniform. Elokuvan musiikista vastaa Aurah.

Elokuva on kuvattu Marymount High Schoolissa.


Rooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Erin Kelly   … Annabelle Tillman  
 Diane Gaidry   … Simone Bradley  
 Laura Breckenridge   … Colins  
 Michelle Horn   … Kristen  
 Gustine Fudickar   … Cat Pegrum  
 Ilene Graff   … Äiti Immaculata  
 Markus Flanagan   … Michael  
 Karen Teliha   … Sisar Claire  

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Annabelle Tillman on senaattorin tytär, jonka vanhemmat lähettävät katolilaiseen tyttökouluun hänen häiriköityään toistuvasti koulussa. Koulussa hänen asuntolansa valvoja on koulun runoudenopettaja neiti Simone Bradley. Muita samassa osastossa asuvia ovat Kristen, Cat ja Colins (ja piikkisika nimeltä Prissy). Heti alussa neiti Bradleyn ja Annabellen välille syntyy jännitettä, etenkin kun Annabelle kieltäytyy riisumasta buddhalaisia rukousnauhojansa ennen kuin Äiti Immaculata pakottaa hänet siihen. Kun neiti Bradley kysyy miksi Annabellen täytyy tehdä kaikki niin vaikeaksi, Annabelle vastaa "Ensimmäinen henkilö, jota rakastin, antoi ne minulle."

Kipinät alkavat pian sinkoilla neiti Bradleyn ja Annabellen välillä, etenkin kun neiti Bradley ottaa Annabellen rantahuvilaansa iltapäiväksi. Kouluvuoden lopussa Simone ja Annabelle eivät enää pysty hillitsemään itseään ja he päätyvät harrastamaan seksiä.

Seuraavana aamuna Cat menee tapaamaan Äiti Immaculataa kun Annabelle ja neiti Bradley eivät ilmesty aamiaiselle. Äiti Immaculata menee viipymättä neiti Bradleyn huoneeseen ja löytää Annabellen ja neiti Bradleyn pukeutumassa heidän juuri herättyään ja tajuttuaan mitä kello on.

Immaculata vaatii että Simone tulee selittämään asian hänen toimistoonsa. Siellä Simone tunnustaa kaiken, mutta kertoo Immaculatalle että rakastaa Annabellea.

Annabelle näkee ulkona auton, jonka rekisterikilvissä lukee sen kuuluvan USA:n valtiolle. Hän kiirehtii etsimään neiti Bradleyn.

Kun hän lopulta löytää tämän, valtion virkamiehet ovat johdattaneet hänet ulos. Annabelle pysäyttää heidät ja laittaa buddhalaiset rukousnauhansa neiti Bradleyn käteen ennen kuin hänet viedään pois.

Elokuva lopussa Simone istuu auton takapenkillä, kun hänet viedään pois koulusta, ja Annabelle on hänen huoneessaan katselemassa Simonen ottamaa kuvaa.

Vaihtoehtoisessa lopussa DVD:llä näytetään kun Annabelle ajaa kohti tuntematonta määränpäätä. Hän pysähtyy tienvarsikauppaan ja ostaa uusimman sanomalehden. Lehden otsikko kertoo, että kaikista koulun lesboseksiskandaaliin liittyvistä syytteistä on luovuttu. Annabelle näytetään pysäköineen tien sivuun, sitten hän lähtee neiti Bradleyn rantahuvilaa, jossa neiti Bradley arvatenkin odottaa häntä.

Palkinnot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Atlanta Film Festival

  • 2006 Audience Award (Katherine Brooks)

Fort Worth Gay and Lesbian International Film Festival

  • 2006 Q Award- Narrative Feature (Katherine Brooks)

L.A. Outfest

  • 2006 Audience Award (Katherine Brooks)
  • 2006 Grand Jury Award- Best Actress (Diane Gaidry)

Long Island Film Festival

  • 2006 Audience Choice Award- Narrative Feature (Katherine Brooks)

Paris Cinema Festival

  • 2006 Jury Award (Katherine Brooks)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]