Logan Paul

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Logan Paul
Logan Paul vuonna 2019.
Logan Paul vuonna 2019.
Henkilötiedot
Syntynyt 1. huhtikuuta 1995 (ikä 25)
Westlake, Ohio
Kansalaisuus yhdysvaltalainen
Vanhemmat Gregory Paul ja Pamela Stepnick
Muut tiedot
Koulutus Ohio University
Aiheesta muualla
Kotisivu

Logan Alexander Paul (s. 1. huhtikuuta 1995) on yhdysvaltalainen Internet-videoiden tekijä ja näyttelijä. Hän tuli kuuluisaksi Vine-videopalvelussa. Myöhemmin hän aloitti YouTube-videoiden tekemisen ja Twitch-streamaamisen. Hänen YouTube-kanaviensa nimet ovat Logan Paul ja TheOfficialLoganPaul. Toukokuussa 2020 hänen kanavillaan oli yhteensä yli 26,5 miljoonaa tilaajaa.

Vuonna 2014 Paul keskeytti opintonsa Ohion yliopistossa ja muutti Los Angelesiin. Hänellä oli Vine-palvelussa 9,4 miljoonaa seuraajaa, ja hän ansaitsi tekemillään videoilla satoja tuhansia dollareita.[1][2] Palvelu suljettiin vuoden 2017 alkupuolella.

Paul on näytellyt muun muassa elokuvassa Chainsaw ja pääosaa YouTube Red -palvelussa julkaistussa elokuvassa The Thinning. Hän on myös ollut pienemmissä rooleissa televisiosarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö sekä Weird Loners.[3] Huhtikuussa 2017 Paul sai roolin vuoden 1983 Valley Girl -elokuvan uudelleenfilmatisoinnista.[4] Loganilla oli myös pieni rooli Baywatch elokuvan kuvauksissa, mutta kohtaus ei päässyt lopulliseen elokuvaan.

Myös Loganin veli Jake Paul on Internet-persoona ja näyttelijä.[5]

Logan ilmoitti jäävänsä tauolle vuoden 2018 alussa johtuen kohusta, jonka hän sai aikaan julkaistettuaan videon Japanin Aokigahara -metsästä. Videossa näkyi itsemurhan tehnyt henkilö, jota Logan kuvasi ja jota kohtaan hän käyttäytyi epäasiallisesti. Viikkoa myöhemmin YouTube erotti rangaistukseksi Loganin YouTube-sisällöntuottajille mainoksia myyvästä Google Preferred -ohjelmasta sekä hyllytti hänen elokuvansa, joka on kuitenkin nyt julkaistu. Logan itse kuitenkin sanoo, ettei ollut alun perinkään mukana Foursomessa.[6][7] Palattuaan kuukauden kestäneeltä tauolta Logan joutui jälleen hyvin pian kohun kohteeksi, kun hän käytti vlogissaan sähkölamautinta kuolleisiin rottiin sekä ilmoitti Twitterissä syövänsä pyykinpesuainetabletteja. Kohu johti YouTuben langettamaan väliaikaiseen mainoskieltoon, eli siihen että Logan ei voi saada minkäänlaisia tuloja omista videoistaan tietyn ajan.[8]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.