Lisa D’Amato

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Lisa D'Amato)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lisa Marie D'Amato (s. 22. lokakuuta, 1981) on yhdysvaltalainen muotimalli Los Angelesista, Kaliforniasta. Hän oli kilpailija suositussa realitysarjassa Huippumalli haussa (5. kausi).

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lisan päästessä Huippumalli haussa -ohjelmaan, hän oli 24-vuotias kaappistylisti Los Angelesista.

Huippumalli haussa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjasta hänet parhaiten muistetaan kuohuttavana persoonana. Sarja esitteli D'Amaton henkilönä, jolla oli erittäin törkeä persoonallisuus ja joka joi paljon. Lisa kuitenkin osasi ottaa huumoria irti kaikesta ja teki kuohuttavia asioita kuten virtsaamisen aikuisten vaippaan muiden kilpailijoiden edessä.

Huippumalli haussa -tuomarit eliminoivat hänet seitsemäntenä siksi, että hän oli liian pirteä ja liian vanha alalle, vaikka hänen kuvansa ja persoonallisuus ovat olleet erittäin vahvoja verrattuna muihin kilpailijoihin. D'Amato kuitenkin voitti sarjan 17. kauden, jonka kilpailijat olivat edellisten kausien yleisösuosikkeja.

D'Amato voitti myös "The Reality Remix Really Awards" -kilpailun.

Mallintyöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huippumalli haussa -ohjelman jälkeen, D'Amato allekirjoitti sopimukset L.A. Models'in sekä L.A. Talentin kanssa. D'Amato on tehnyt mallintöitä Jared Goldille, Shoshanna Lonsteinille, ELLEgirl Magazinelle, Lemonade Magazinelle, Lilian Khalle sekä Permission Magazinelle, jonka kannessa oli hänen kuvansa. Mallintöihin on myös liittynyt muotinäytöksiä ja mainoksia.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huhujen mukaan Lisa alkoi seurustella brittiläisen laulajan Robbie Williamsin kanssa lokakuussa 2006 sen jälkeen, kun he olivat tavanneet Hollywood-juhlissa.[1]

D'Amato synnytti ensimmäisen lapsensa, pojan syyskuussa 2013 ja toisen lapsensa, myös pojan syyskuussa 2016, välittäen jälkimmäisen synnytyksensä live-lähetyksenä Facebookissa.[2]

TV ilmaantumiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. "Singing star Robbie Williams finds a new love". 20.11.2006. Chinadaily.com. Viitattu 29.6.2007. (englanniksi)
  2. Nyt on kaikki nähty - tositv-tähti synnytti livenä Facebookissa Viitattu 23.9.2016.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]