Lilly Truscott

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lilly Truscott
Lilly Truscott Stewarteilla
Lilly Truscott Stewarteilla
Näyttelijä(t) Emily Osment
Ensi-
esiintyminen
Tosi siisti salaisuus
Kustantaja Disney Channel
Henkilötiedot
Koko nimi Lillian Josephine "Lilly" Truscott
Ammatti Koululainen
Sukupuoli Nainen
Asuinpaikka Kalifornia
Suhteet
Vanhemmat

Heather Truscott (äiti)

Ken Truscott (isä)
Tutut Miley Stewart, paras ystävä
Oliver Oken

Lillian Josephine "Lilly" Truscott on kuvitteellinen hahmo televisiosarjasta Hannah Montana. Häntä esittää Emily Osment ja hänen suomalainen ääninäyttelijä on Annituuli Kasurinen.

Lillyn paras ystävä on sarjan päähenkilö, Miley Stewart. Hänen ystäviinsä kuuluu myös Oliver Oken. Lilly on urheilullinen ja harrastaa muun muassa skeittailua, surffausta, jääkiekkoa ja cheerleadingiä.

Lilly asuu Malibussa äitinsä, Heatherin kanssa. Hänen vanhempansa ovat eronneet ja Lillyn isä, Ken on kirjanpitäjä. Kun Heather muuttaa työn perässä Atlantaan, muuttaa Lilly Stewartin perheen luo asumaan. Sarjan lopussa Lilly menee opiskelemaan Stanfordin yliopistoon.

Lillyn yleinen sanonta on "Ooh! Lilly Like!".

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Sarjan alussa Lilly ei tiedä Mileyn salaisuudesta. Lilly tunkeutuu Hannah Montanan pukuhuoneeseen, jolloin Mileyn salaisuus paljastuu hänelle. Tämän jälkeen Lilly on usein mukana Hannah Montanan keikoilla ja esiintyy nimellä Lola Luftnagle tai Lola LaFonda. Lillyn esittäessä Lolaa tämän tunnusmerkkejä ovat räikeät peruukit ja korut. Lilly himoitsee todella paljon kaikkia Hannahin vaatteita.

Lilly ja Oliver alkavat seurustella sarjan kolmannella kaudella.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.


Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.