Life Is Strange 2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Life Is Strange 2
Kehittäjä Dontnod Entertainment
Julkaisija
Jakelija Humble Store, Steam, Microsoft Store ja PlayStation Store
Ohjaaja
 • Michel Koch[1]
 • Raoul Barbet[1]
Käsikirjoittaja Jean-Luc Cano
Säveltäjä Jonathan Morali[2]
Pelisarja Life Is Strange
Pelimoottori Unreal Engine[3]
Julkaistu
Lajityyppi seikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus
Alusta
Jakelumuoto Steam, digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Life Is Strange 2 on Dontnod Entertainmentin kehittämä ja Square Enixin julkaisema seikkailupeli, joka on julkaistu vuonna 2018. Peli on jatko-osa vuoden 2015 videopelille Life Is Strange. Jatko-osa julkaistiin alun perin Microsoft Windowsille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle sekä joulukuussa 2019 myös Linuxille ja macOS:lle.[4]

Peli toteutettiin viitenä episodina, joista ensimmäinen julkaistiin syyskuussa 2018 ja viimeinen joulukuussa 2019.[5][6] Syyskuussa 2021 julkaistiin jatko-osa Life Is Strange: True Colors.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Life Is Strange 2 on graafinen seikkailu kolmannen persoonan näkökulmasta. Pelaaja ohjaa Sean Diazia, joka liikkuu suurimman osan pelin tarinasta mukanaan veljensä Daniel. Sean voi tutkia esineitä tai ottaa niitä, ratkaista joitain pulmia ja tehdä pieniä muutoksia ympäristöön. Peliin juoneen vaikuttavat myös ensimmäisen Life Is Strangen lopussa tehty valinta sekä samaan jatkumoon sijoittuvassa pelidemossa, The Awesome Adventures of Captain Spiritissä, tehdyt valinnat.[7] Life Is Strange 2:ssa tehdyt valinnat vaikuttavat tarinan lisäksi myös Danielin käytökseen.[8][9]

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarina alkaa vuodesta 2016 eli kolme vuotta ensimmäisen Life Is Strangen jälkeen ja kertoo Seattlen esikaupunkialueella asuvasta 16-vuotiaasta puolimeksikolaisesta Sean Diazista ja tämän 9-vuotiaasta veljestä Danielista. He joutuvat hankaluuksiin naapurin ilkeän pojan ja erään poliisin kanssa. Poliisin ampuessa vahingossa veljesten isän, mystinen ilmiö tuhoaa suuren osan korttelin taloista ja aiheuttaa poliisin kuoleman. Etsintäkuulutetut Sean ja Daniel aloittavat pakomatkan Seattlesta isänsä lapsuudenkotiin: Puerto Lobosiin. Matkan varrella he kohtaavat ihmisiä, jotka suhtautuvat heihin epäluuloisesti heidän puolimeksikolaisen taustansa vuoksi, sekä ihmisiä, jotka haluavat auttaa heitä. Kun mystisen ilmiön syyksi paljastuu Danielin itsestään löytämä kyky käyttää psykokinesiaa, Seanin on opetettava veljeään selviytymisen ja oikeiden valintojen tekemisen lisäksi myös hallitsemaan kykyään ja käyttämään sitä viisaasti.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Sean Diaz on pelin päähenkilö. Seattlen esikaupunkialueelta kotoisin oleva ja Peacock High Schoolissa opiskellut herkkä ja luova puolimeksikolainen poika, joka isänsä ja tätä ampuneen konstaapelin kuolemien jälkeen on yksin vastuussa veljestään Danielista.
 • Daniel Diaz on Seanin utelias, hyväuskoinen ja leikkisä pikkuveli. Pelin alussa hän huomaa omaavansa psykokineettisiä kykyjä, jotka aluksi riistäytyivät hänen hallinnastaan hänen järkyttyessä jostain.
 • Esteban Diaz on Seanin ja Danielin isä ja meksikolainen maahanmuuttaja, joka muutti Puerto Lobosista Yhdysvaltoihin menetettyään vanhempansa, joka omisti oman autokorjaamon Diaz Auto Master. Kuolee pelin alussa, kun hän yrittää vakuuttaa konstaapeli Matthewsille poikiensa viattomuutta ja Matthews ampuu hänet vahingossa.
 • Lyla Park on puolikorealainen tyttö ja Seanin paras ystävä Peacock High Schoolissa, joka huolestuneena toivoo, että Sean ja Daniel palaisivat Seattleen. Hänen äitinsä Yu-jin ei kuitenkaan usko veljesten syyttömyyteen.
 • Brett Foster on Diazin perheen ilkeä naapuri, jonka paidan Daniel tuhri vahingossa tekoverellä ja jonka Sean pahoinpiteli tämän ärsytettyä häntä jälkeenpäin. Konstaapeli nimeltä Kindred Matthews luuli Brettin paidassa olevaa tekoverta aidoksi ja yritti pidättää Seanin ja Danielin, mutta kuoli Danielin luomaan psykokiineettiseen aaltoon. Brett itse selvisi, mutta oli sairaalassa tajuttomana kolme päivää.
 • Brody Holloway on matkustamisesta kirjoittava verkkojournalisti ja aktivisti, jolla on blogi nimeltä ”A Tribe Called West”. Hän auttoi Seania ja Danielia, kunnes joutui palaamaan kotiinsa tukeakseen syöpää sairastavaa äitiään.
 • Doris ja Hank Stamper ovat Mount Rainierin lähellä sijaitsevan huoltoaseman Bear Station omistava pariskunta. Meksikolaisia vihaava Hank tunnistaa Seanin ja Danielin sanomalehdestä ja yrittää ilmiantaa heidät poliiseille.
 • Mushroom on Danielin mukaansa ottama koiranpentu, jonka joku oli hylännyt Bear Stationille. Kuolee kuitenkin kaksi kuukautta myöhemmin puuman raatelemana. Pelaaja voi valinnoistaan riippuen joko antaa tai estää Danielia tappamasta puumaa.
 • Claire ja Stephen Reynolds ovat Seanin ja Danielin isovanhemmat äidin puolelta, jotka asuvat Oregonissa sijaitsevassa pikkukaupungissa Beaver Creek. He ovat hartaita kristittyjä ja välittävät kovasti lapsenlapsistaan, mutta eivät alun perin hyväksyneet Estebania tai Karenin kapinointia. Pelaajan valinnoista riippuu saavatko he tietää Danielin kyvystä.
 • Christopher ”Chris” Eriksen on Beaver Creekissä asuva poika, joka unelmoi supersankariksi tulemisesta ja käyttää mielikuvituksellista alter egoaan Captain Spirit paetakseen todellisuutta. Ystävystyy Danielin kanssa, kun tämä pelastaa hänet putoamasta puumajan tikkailta, ja luuli tapahtuneen vuoksi olevansa itse se, joka pystyy käyttämään psykokinesiaa.
 • Charles Eriksen on Chrisin alkoholisoitunut isä, jolla on useimmiten hyvät välit poikansa kanssa, paitsi silloin kun tulee humaltuneena syyttäneeksi Chrisiä tämän äidin Emilyn kuolemasta. Sean auttaa Charlesia hankkimaan joulukuusen ja pelaaja voi halutessaan yrittää taivutella Charlesin luopumaan alkoholismistaan.
 • Lucy ”Cassidy” Jones on rastatukkainen maantiekiirtolainen, johon Sean ja Daniel tutustuvat Beaver Creeksissä auttaessaan Eriksenejä joulukuusen ostamisessa. Jouduttuaan lähtemään Beaver Creekistä veljekset seuraavat häntä ja Finniä Humboldtiin. Lähentyy Seanin kanssa ja päätyy harrastamaan seksiä tämän kanssa pelaajan valinnoista riippuen.
 • Finnegan ”Finn” McNamara on rastatukkainen maantiekiertolainen, johon Sean ja Daniel tutustuvat Beaver Creeksissä auttaessaan Eriksenejä joulukuusen ostamisessa. Jouduttuaan lähtemään Beaver Creekistä, veljekset seuraavat häntä ja Cassidyä Humboldtiin. Lähentyy Seanin kanssa ja suutelee tätä pelaajan valinnoista riippuen. Daniel tuli kaikista kiertolaisista parhaiten toimeen hänen kanssaan.
 • Jacob Hackerman työskenteli Merrillin plantaasilla maantiekiertolaisten kanssa. Hän oli alun perin kotoisin Haven Pointista, jossa hänet ajettiin pois Universal Uprising Churchistä homoseksuaalisuutensa vuoksi viiden vuoden epäonnistuneen eheytymisterapian jälkeen.
 • Jonathan Merrill on Humboldtissa toimiva huumekauppias, jonka kannabisplantaasilla Cassidy, Finn, Jacob ja muut maantiekiertolaiskommuunin jäsenet työskentelevät ansaitakseen rahaa. Hänellä on tiukat säännöt ja asiakkaittensa vihan pelkäämänä uhkaa käyttää kivääriä tai usuttaa kätyrinsä Big Joen väkivaltaisiin otteisiin, jos työntekijät eivät tottele. Hän epäili aluksi Seanin ja Danielin ottamista töihin Danielin alaikäisyyden takia. Hän käyttää saamansa rahat New Yorkissa asuvan 12-vuotiaan tyttärensä elättämiseen.
 • Karen Reynolds on Estebanin ex-kumppani sekä Seanin ja Danielin äiti, joka kapinoi vanhempiensa sääntöjä vastaan, mutta jätti myöhemmin myös Estebanin sekä molemmat poikansa voidaakseen olla vapaa ja kiertää ympäri Yhdysvaltoja, kunnes asettui lopulta Arizonaan, Away-nimiseen yhteisöön kartoittamattomalle alueelle. Karen oli kuitenkin kirjeillä ja vanhalla kännykällä yhteydessä vanhempiinsa, lapsuudenystäviinsä ja yhteyshenkilöihinsä, kunnes hän ja Sean tapaavat Haven Pointissa.
 • Sarah Lee Hackerman on Universal Uprising Churchin jäsen ja Jacobin sisko. Hän sairastaa keuhkokuumetta, mutta hänen vanhempansa ja Lisbeth kieltäytyvät viemästä häntä lääkäriin ja uskovat mieluummin henkiparantumiseen.
 • Lisbeth Fischer on pastori, joka erotettiin edellisestä kirkostaan ja perusti oman kirkon nimeltä Universal Uprising Church. Hän esittelee Danielin voimia Haven Pointin asukkaille houkutellakseen yhä enemmän ihmisiä liittymään kirkkoonsa. Hän esti kirkkonsa jäsenten sukulaisia olemasta yhteydessä näihin piilottamalla kirjeet käskemällä alttaripoikaansa Nicholasiin turvautumaan väkivaltaan. Lisäksi hän käytti kirkon saamat lahjoitukset omiin tarkoituksiinsa ja kävi lääkärissä ollessaan sairaana vaikka kielsi sen muilta kirkkonsa jäseniltä.
 • Nicholas Durand on Universal Uprising Churchin jäsen ja Lisbethin alttaripoika, joka ei lukenut Raamattua, mutta on uskollinen Lisbethille ja epäröi ainoastaan kun tämä käski ampua Seanin. Ennen kirkkoon liittymistä hän oli istunut 11 vuotta Salt Lake Cityn vankilassa.
 • Joan Marcus on yksi Karenin pitkäaikaisista ystävistä ja Awayssä nykyään asuva patsastaiteilija, joka muutti Arizonaan saatuaan tarpeekseen ihmisten ahneudesta. Sean auttoi häntä patsaiden tekemisessä omien taiteellisten lahjojensa ja Danielin psykokinesian avulla.
 • Arthur ja Stanley Peterson ovat Awayssä asuva homoaviopari. Arthur oli ollut 20 vuotta aiemmin ollut naimisissa naisen kanssa, kunnes oli paljastanut totuuden homoseksuaalisuudestaan ja oli nykyään hädin tuskin väleissä tyttärensä Beckyn kanssa.
 • David Madsen on Joyce Pricen ex-aviomies ja Blackwellin akatemian entinen turvallisuuspäällikkö Arcadia Baystä, joka asuu nykyään Awayssä. Syy hänen ja Joycen eroon riippuu ensimmäisessä Life Is Strangessa tehdyistä valinnoista ja Sean ja Daniel muistuttavat häntä kokemuksistaan Max Caulfieldin ja Chloe Pricen kanssa.
 • Diego ja Carla Morales ovat kolmannen kerran rajan laittomasti ylittänyt meksikolainen maahanmuuttajapariskunta, jotka haluaisivat syntymättömälle lapselleen paremman elämän.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Episodi 1: Roads[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Halloweenin juhlimiseen valmistautuvat Sean ja Daniel Diaz joutuvat hankaluuksiin naapurin ilkeän pojan Brett Fosterin sekä konstaapeli Kindred Matthewsin kanssa. Veljesten isä Esteban yrittää rauhoitella tilannetta, mutta Matthews ampuu vahingossa Estebania ja salaperäinen psykokineettinen aalto tuhoaa osan korttelista ja tappaa Matthewsin. Huomattuaan isänsäkin kuolleen, Sean pakenee Seattlesta tajuton Daniel mukanaan ja päättää pitää totuuden tältä salassa. Kolme päivää myöhemmin Mount Rainierin lähellä sijaitsevan huoltoaseman omistaja Hark Stamper yrittää ilmiantaa veljekset poliisille. He pakenevat aiemmin tapaamansa verkkojournalisti Brody Hollowayn avulla mukanaan huoltoasemalle hylätty koiranpentu, jonka Daniel nimeää Mushroomiksi. Sean kertoo Brodylle Seattlen tapahtumista ja päättää, että veisi Danielin Puerto Lobosiin, Estebanin lapsuudenkotiin. Saavuttuaan Oregoniin ja ohitettuaan Arcadia Bayn, Brody järjestää veljeksille yösijan motellista ennen kuin hyvästelee heidät. Mutta sitten Daniel näkee televisiossa uutisen isänsä kuolemasta ja hänen raivostuessa Seanille, huoneen esineet alkavat leijua hänen ympärillään. Sean saa Danielin rauhoittumaan ja lupaa, ettei enää koskaan valehtele. Seuraavana aamuna he jatkavat matkaansa linja-auton kyydissä.

Episodi 2: Rules[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraavien viikkojen aikana Sean, Daniel ja Mushroom ovat piileskelleet eräässä hylätyssä talossa pikkukaupunki Beaver Creekissä, Danielin opetellessa Seanin opastuksella hallitsemaan kykyään. Joulukuun 2. päivän aamuna puuma hyökkää Mushroomin kimppuun ja raatelee sen hengiltä. Lisäksi Danielin vilustuessa, Seanin on pakko pyytää suojapaikkaa isovanhemmiltaan, Claire ja Stephen Reynoldsilta. Seuraavana aamuna Sean ja Daniel ystävystyvät Reynoldsien naapurin Chris Eriksenin kanssa, jonka Daniel pelasti voimillaan putoamasta puumajan tikkailta, vaikka Sean oli kieltänyt veljeään käyttämästä voimiaan muiden läsnä ollessa. Veljekset auttavat Chrisiä ja tämän isää Charlesia hankkimaan joulukuusen ja menevät luvatta tutkimaan äitinsä Karenin lapsuudenhuonetta. He löytävät kirjeen, jossa jonkin aikaa sitten Estebanin ja molemmat poikansa jättänyt Karen kertoi vanhemmilleen tietävänsä Seattlen tapahtumista. Veljekset ovat aikeissa vaatia Clairelta selitystä, mutta sitten Stephen jää jumiin kaatuneen kirjahyllyn alle ja muun perheen autettua häntä, poliisi tulee etsimään Seania ja Danielia. Clairen ja Chrisin jäädessä pidättelemään poliisia, veljekset pakenevat Eriksenien takapihan kautta. Danielin haluaa lähteä etsimään Karenia, mutta Seanin päätöksestä he jatkavat kohti Puerto Lobosia hyppäämällä puunkuljetusjunan kyytiin.

Episodi 3: Wastelands[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sean ja Daniel ovat eläneet kaksi kuukautta punapuumetsissä maantiekiertolaisten kommuunissa Humboldtin piirikunnassa, Kaliforniassa, joissa elävät myös Lucy ”Cassidy” Jones ja Finnegan ”Finn” McNamara, joihin he tutustuivat Beaver Creekissä. Ansaitakseen rahaa kiertolaiset työskentelevät päiväsaikaan huumekauppias Jonathan Merrillin kannabisplantaasilla. Mutta Merrillin valmistautuessa maksamaan palkan Seanille, Cassidylle ja Finnille, tylsistynyt ja Seanin hylkäämäksi itsensä tunteva Daniel hiipii luvatta Merrillin mökkiin, jolloin vihainen Merrill peruu palkanmaksun, antaa Seanille ja Danielille potkut ja käskee kätyriään Big Joeta pahoinpitelemään Danielin, joka käyttää voimiaan pelastaakseen itsensä. Veljekset tämän jälkeen kertovat kyvystään muille kiertolaisille, minkä jälkeen Finn ja Daniel päättävät kostaa Merrillille varastamalla tämän rahat, Seanin ja Cassidyn lähtiessä estämään heitä tai vaihtoehtoisesti Sean heidän mukanaan Cassidyn jäädessä tilanteessa ulkopuoliseksi. Merrill saa heidät kiinni ja uhkaa aseella. Daniel tyrmää voimillaan tajuttomiksi kaikki muut ja pakenee paikalta.

Episodi 4: Faith[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sean herää kaksi kuukautta myöhemmin toisen silmänsä menettäneenä Sacred Hopen sairaalassa viranomaisten huostassa ja seuraavien kolmen viikon aikana komisario Maria Flores yrittää kysellä häneltä tietoja Seattlen, Beaver Creekin ja Humboldtin tapahtumista, luvaten auttaa Danielin etsimisessä. Sean päättää kuitenkin oikeudenkäyntiään edeltävänä yönä karata sairaalasta ja varastaa sairaalan pihalta auton, jolla hän ajaa Haven Pointiin, Nevadaan, minne hänen Humboldtissa tapaamansa Jacob Hackerman oli kertonut Danielin menneen. Bensiinin loputtua hän saa kyydin perille rekka-auton kuljettaja Anton Oatesilta tai vaihtoehtoisesti itse kävellen koko matkan. Paikallisen kirkon Universal Uprising Churchin pastori Lisbeth Fischer käyttää Danielia voimia kirkkonsa auktoriteetin ylläpitämiseksi. Daniel ei halua lähteä Seanin mukaan ja Fischerin alttaripoika Nicholas Durand heittää Seanin ulos. Silloin Sean tapaa Karenin, joka oli tullut Haven Pointiin kuultuaan Jacobilta Danielista ja paljastaa jättäneensä poikansa ja Estebanin vuosia sitten, koska ei tuntenut haluavansa olla perheenäiti vaan kierrellä ympäri Yhdysvaltoja. Jacob tapaa Seanin ja päättää auttaa häntä ja Karenia vapauttamaan Danielin sekä pelastaa sairastuneen siskonsa Sarah Leen kirkosta. Sean paljastaa Danielille Lisbethin todellisen luonteen ja pyytää jälleen anteeksi, ettei ollut kunnollinen veli, minkä jälkeen he torjuvat Lisbethin yrityksen estää heitä pakenemasta palamaan syttyneestä kirkosta ja suuntaavat kohti Arizonaa.

Episodi 5: Wolves[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sean ja Daniel ovat oleskelleet Karenin ja tämän ystävien luona kartoittamattomalla alueella (jota nämä kutsuivat Awayksi) Grand Canyonissa seitsemän viikkoa. Mutta kuultuaan illalla Karenilta, että poliisi oli Haven Pointin tapahtumien jäljiltä alkanut yhä laajamittaisemmin etsiä veljeksiä, Sean ja Daniel päättävät seuraavana aamuna lähteä Meksikon ja Yhdysvaltain rajalle ja sen yli Puerto Lobosiin. Antaakseen veljeksille lisäaikaa, Karen antautuu poliisille. Päästyään ensimmäisen raja-aidan läpi, maahanmuuttajia vihaava omankädenoikeudenedustaja Madison ja hänen isänsä Luke Wright hyökkäävät heidän kimppuunsa, luullen heidän yrittäneen päästä Meksikosta Yhdysvaltoihin. Poliisi tulee paikalle ja pidättää sekä omankädenoikeudenedustajat että veljekset. Nuoren ikänsä vuoksi Daniel välttyisi vankilalta, mutta Sean ei, koska todisteita oli paljon. Daniel kuitenkin vapauttaa Seanin kuulusteluhuoneesta, minkä jälkeen he pakenevat ja jatkavat matkaa rajalle. Mutta kun he saapuvat sinne 4. heinäkuuta, Flores ja muut FBI-agentit ovat heitä vastassa. Seanin on päätettävä antautuvatko he FBI:lle vai yrittävätkö päästä agenttien ja raja-aidan läpi Meksikoon.

Pelissä on useita eri lopetuksia, jotka Seanin viimeisen päätöksen lisäksi riippuvat myös Seanin aiempien päätösten vaikutuksesta Danielin moraaliin:

 • Redemption: Jos Sean päättää antautua FBI:lle ja Daniel myöntyy tähän, Sean joutuu vankilaan ja Daniel muuttaa Beaver Creekiin Clairen ja Stephenin luokse. Sean vapautuu vankilasta 15 vuoden kuluttua ja vanhojen aikojen muistoksi hän ja Daniel leiriytyvät yöksi Mount Rainieriin, kunnes he aamulla erkanevat omille teilleen.
 • Lone Wolf: Jos Sean päättää antautua FBI:lle ja Daniel ei myönny tähän, Daniel ohjaa psykokinesialla auton rajaa kohti ja tuhoaa muurin, mutta yksi agenttien ampumista luodeista osuu Seania kaulaan ja hän kuolee. Puerto Lobosissa paikalliset rikolliset suostuttelevat Danielin käyttämään voimiaan rikollisiin tarkoituksiin. Kuuden vuoden kuluttua Daniel päättää uhkailla rikolliset jättämään hänet rauhaan.
 • Parting Ways: Jos Sean päättää yrittää rajan yli ja Daniel ei myönny tähän, Daniel heittäytyy ulos autosta heti kun se on ajanut Danielin tuhoaman raja-aidan läpi jättäen Seanin yksin. Daniel muuttaa Beaver Creekiin Clairen ja Stephenin luokse ja kuusi vuotta myöhemmin he saavat Seanilta kirjeen Puerto Lobosista.
 • Blood Brothers: Jos Sean päättää yrittää rajan yli ja Daniel myöntyy tähän, Daniel tuhoaa aidan ja kaikki poliisiautot, minkä jälkeen veljekset ajavat yhdessä Puerto Lobosiin. Paikalliset rikolliset suostuttelevat heidät käyttämään voimiaan rikollisiin tarkoituksiin, kunnes kuuden vuoden kuluttua veljekset perustavat oman autokorjaamon ja Daniel uhkailee rikollisia jättämään hänet ja Seanin rauhaan.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Ääninäyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Gonzalo Martin  Sean Diaz  
 Roman George  Daniel Diaz  
 Amador Plascencia  Esteban Diaz  
 Mei Pak  Lyla Park  
 Robert Shearer  Brett Foster  
 Bolen Walker  Brody Holloway  
 Elaine Partnow  Doris Stamper  
 Don Baldaramos  Hank Stamper  
 Nancy Cronig  Claire Reynolds  
 John O’Connell  Stephen Reynolds  
 Chandler Mantione  Chris Eriksen  
 Nick Apostolides  Charles Eriksen  
 Sarah Bartholomew  Lucy ”Cassidy” Jones  
 Matthew Gallenstein  Finnegan ”Finn” McNamara  
 David Valdes  Jacob Hackerman  
 Ben Jurand  Jonathan Merrill  
 Joelene Andersen  Karen Reynolds, sivuäänet  
 Sophia Mintz  Sarah Lee Hackerman, sivuäänet  
 Victoria Hansen  Lisbeth Fischer  
 Shawn Law  Nicholas Durand, sivuäänet  
 Karen Kahler  Joan Marcus  
 Robert Fleet  Arthur Peterson  
 David Young Lee  Stanley Peterson  
 Dan ”D. W.” McGann  David Madsen  
 Yolis Osio  Carla Morales  
 Randy Gonzales  Diego Morales  
 Miriam Katz  äiti Bear Stationilla  
 Kiara Lisette Gamboa  tyttö Bear Stationilla  
 Nicole Fong  Yu-jin Park  
 Steve Liski  Nick  
 Clark Moore  šeriffi Angus Lee  
 Hannah Prichard  Hannah Reyome  
 Orvaelle Williams  Baptist ”Penny” Mickael  
 Lucas Helmersson  Anders  
 Brie Kistiansen  Ingrid  
 Eric Paul Erickson  Joseph / Big Joe  
 Jane Santos  komisario Maria Flores  
 Jamal Douglas  Joey Peterson  
 Michael Gmur  Mike Wilson  
 Mike Bash  Michael Gmur  
 Richard Neil  Anton Oates, sivuäänet  
 Roy Abramsohn  Robert Hackerman, sivuäänet  
 Marianne Park  Helen Miller  
 Rafael Goldstein  Derek, sivuäänet  
 Kevin Paul  Luke Wright  
 Ted Jonas  konstaapeli Patrick Campbell  
 Austen Jaye  konstaapeli Jeffrey Connely, sivuäänet  
 Joel Clark Ackerman  sivuäänet  
 Jesse Lenoir  sivuäänet  
 Spencer Frankeberger  sivuäänet  
 Steve Kramer  sivuäänet  
 Linda Weinrib  sivuäänet  
 Greg Lucey  sivuäänet  
 Marqus Bobesich  sivuäänet  
 Philip Bache  sivuäänet  
 Garrett Hanson  sivuäänet  

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. a b Romano, Sal: Next Life is Strange’s new story and characters to be detailed “in the coming months” Gematsu. 5.3.2018. Arkistoitu 21.7.2018. Viitattu 15.8.2018. (englanniksi)
 2. Lumb, David: 'Life is Strange 2' trailer follows two young brothers on the run Engadget. 20.8.2018. Arkistoitu 21.8.2018. Viitattu 21.8.2018. (englanniksi)
 3. The Awesome Adventures Of Captain Spirit preview and interview – Life is Strange too Metro. 19.6.2018. Arkistoitu 21.7.2018. Viitattu 15.8.2018. (englanniksi)
 4. Life is Strange 2 on the road to macOS and Linux Feral Interactive. 1.10.2018. Arkistoitu 1.10.2018. Viitattu 1.10.2018. (englanniksi)
 5. Phillips, Tom: Life is Strange 2's first episode has a release date Eurogamer. 22.6.2018. Arkistoitu . Viitattu 15.8.2018. (englanniksi)
 6. Frank, Allegra: Life Is Strange 2’s five-episode story begins this September Polygon. 22.6.2018. Arkistoitu . Viitattu 15.8.2018. (englanniksi)
 7. Stevens, Colin: Choices Made in Captain Spirit Will Affect Life Is Strange 2 IGN. 11.6.2018. Arkistoitu 21.7.2018. Viitattu 15.8.2018. (englanniksi)
 8. Fillari, Alessandro: How Life Is Strange 2 Plans To Surpass The Original By Finding Its Own Voice And Identity GameSpot. 9.9.2018. Arkistoitu 9.9.2018. Viitattu 26.9.2018. (englanniksi)
 9. Vincent, Brittany: Life is Strange 2 hands-on preview: Hermanos por vida Shacknews. 23.9.2018. Arkistoitu 24.9.2018. Viitattu 26.9.2018. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]