Lego Star Wars II Mobile

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lego Star Wars II Mobile on suomalaisen Universomon tekemä ja THQ:n julkaisema mobiilipeli. Se perustuu Lego Star Wars -videopeliin.

Pelin tapahtumapaikkana on ainoastaan Kuolemantähti.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lego Star Wars II Mobile on ”puzzle”-tyylinen ja pelaajan on välillä työnnettävä Lego-palikoita päästäkseen tasossa eteenpäin.

Pelissä on kolme hahmoa, joilla on eri taidot.

Luke Skywalker[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin alussa Luke Skywalkerilla on ase, mutta prinsessa Leian vapauduttua ase siirtyy hänelle. Luke voi työntää Lego-palikoita, joiden avulla pääsee tasoissa eteenpäin.

R2-D2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R2-D2 pelastetaan eräässä tasossa vankisellistä. Hän voi käyttää kontrollipaneeleja, joilla voi avata ovia tai liikuttaa hissejä. R2-D2 ei voi liikkua lattialla, johon työnnettävät Lego-palikat jäävät kiinni.

Prinsessa Leia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Prinsessa Leialla on laserase, joka siirtyi Lukelta hänelle.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lego Star Wars II Mobilen tarina perustuu Lego Star Wars II -videopelin Kuolemantähti-tasoon.

Kuolemantähti on vetänyt vetosäteellä Millenium Falconin sisäänsä. Luke Skywalker ampuu alukseen tunkeutuneet stormtrooperit ja lähtee etsimään R2-D2:a, joka katosi aluksen laskeuduttua Kuolemantähteen. Löydettyään R2-D2:n hän lähtee etsimään prinsessa Leiaa ja vapauttaa tämän vankisellistä. Prinsessa Leia, Luke Skywalker ja R2-D2 pakenevat Kuolemantähdeltä Millenium Falconilla, jonka jälkeen Darth Vader tulee laskeutumisalustalle.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

IGN:n Levi Buchanan antoi pelille 6.5/10 pistettä. Hänen mielestään palapelityyli oli hyvä, mutta toimintaelementit tylsiä. Hän antoi kritiikkiä siitä, ettei peli ollut Lego-tyylinen (pelissä ei rakenneta Lego-palikoilla).

Game Rankings antoi pelille 65% pisteitä.

Pocket Gamerin Rob Harn antoi pelille hyvän arvostelun, mutta kritisoi sen primitiivistä taistelusysteemiä ja mahdollisuutta tehdä tasosta voittamaton vahingossa tukkimalla sisäänkäynti.