Lego Island 2: The Brickster’s Revenge

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lego Island 2: The Brickster's Revenge
Kehittäjä Silicon Dreams
Crawfish Interactive (GBC)
Julkaisija Lego Software
Julkaistu PlayStation, PC ja Game Boy Color
30. maaliskuuta 2001
Game Boy Advance
2. lokakuuta 2001
Lajityyppi toimintaseikkailu
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Game Boy Advance, Microsoft Windows ja PlayStation
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Lego Island 2: The Brickster’s Revenge on Microsoft Windowsille, PlayStationille, Game Boy Colorille ja Game Boy Advancelle julkaistu videopeli, joka on jatkoa Lego Island -pelille. Peli on julkaistu vuonna 2001. Pelissä pelataan Lego-hahmolla nimeltä Pepper Roni. Hän on pitsalähetti.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuten Lego Islandissa, pelissä on tehtäviä joita pitää suorittaa, mutta tässä jatko-osassa, ne suoritetaan lineaarisesti. Kun taas edellinen peli tarjosi useita pelattavia hahmoja, tässä pelissä ainoa pelattava hahmo on Pepper Roni.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tehtyään tarpeeksi pizzatoimituksia ansaitakseen uuden talonsa, Pepper Roni kertoo toimittaneen pizzaa vankilaan Poliisiasemalla. Brickster käyttää aiemmista pizzoista säilytettyjä mausteita muodostaakseen tulisen, kuuman pizzan joka sulattaa vankilan oven, mahdollistaen hänen pakonsa, varastaa poliisihelikopterin, ja lentää Opastuskeskukseen. Hän varastaa Constructopedian, kirjan, joka sisältää piirustukset kaikkiin saarella oleviin rakennuksiin, ja repii sen sivut irti. Kaikki rakennukset Lego Islandilla purkaantuvat. Brickster kutsuu Brickster-robottinsa ja lähtee sitten Ogel Islandille, asteroidille joka kelluu avaruudessa jonka hän rakensi palikoista, jotka hän on varastanut Lego Islandilta. Pepper Roni etsii neljää puuttuvaa sivua ja voittaa kaikki Brickster-robotit heittämällä pizzaa niitä päin. Kun jokainen sivu palautuu, rakennukset uudelleenrakentuvat.

Pelastettuaan Infomaniacin Brickster-roboteilta Opastuskeskuksessa, Pepper hankkii veneen ja matkustaa sillä portaalin läpi Castle Islandille, missä Brickster on purkamassa siltaa. Pepper sukeltaa veden alle hakeakseen sillan viisi puuttuvaa palikkaa ja löytää yhden Constructopedian sivuista. Hän myös huomaa että Sonniritarit käyttävät toista sivua lippunaan, joten hän pestaa Mustan Ritarin turnaukseen saadakseen sonnien lipun takaisin. Ennen sivun saamista, Pepperin täytyy ryhtyä kanuunataisteluun sonnien johtajaa, Cedric the Bullia vastaan.

Pepper palaa kotiin, kerättyään kaksi muuta sivua, ja sitten hän ryhtyy Nick Brickin sijaiseksi joka antaa hänelle luvan käyttää poliisihelikopteria. Pepper lentää läpi toisen portaalin Adventurers Islandille, jossa hän tapaa Johnny Thunderin, Pippin Readin, ja tri Kilroyn. Matkustaessaan ympäri saarta, Pepper puolustaa jalokiviä käärmeiltä; hankkii sivun takaisin muumioiden haudasta; syöksyy keitaalle, jossa hän saalistaa jättimäisen kalan joka on niellyt Constructopedian sivun; ja lentää kaksitasoisella viidakkoon, jossa hän pelastaa joitain dinosauruksia ja noutaa toisen sivun häijyltä Mr. Hatesilta.

Pepper palaa Lego Islandille lentoliskolla. Kuitenkin, Papa ja Mama Brickolini kidnapataan Bricksterille työskentelemään hänen henkilökohtaisiksi kokeiksi Ogel Islandille. Brickster myös käskyttää uusia Brickster-robotteja jotka ovat immuuneja pizzalle. Sitten Pepper kerää viimeiset neljä sivua ja saa radion jolla tuhoaa uudet Brickster-robotit musiikin avulla. Kukistettuuan robotit, Infomaniac ohjaa häntä menemään avaruussatamaan.

Pepper luo tiensä avaruussatamaan ja, linkous ja laskuvarjoharjoittelun jälkeen, vie raketin Ogel Islandille. Koska Brickster varasti laskutelineen avaruusaluksen päältä, Pepperin on pakko laskeutua alas pinnalle. Asteroidissa, hän tekee pizzoja saadakseen kaupunkilaiset nukkumaan ja pelastaakseen Brickolinit. Sitten hän kohtaa Bricksterin hänen palatsinsa päällä. Lopussa, Brickster jää loukkuun linnaansa häkkiin ja Lego Island on turvallinen jälleen.

Loppukohtauksessa, Pepper, Mama ja Papa lentävät kotiin. Kun he palaavat, tyttö taklaa Pepperin ja suutelee häntä mielettömästi. Jokainen juhlii tanssien, mukaan lukien usea määrä harmittomia Brickster-robotteja jotka tanssivat musiikin tahtiin.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monet hahmot palaavat alkuperäisestä pelistä, mukaan lukien Infomaniac, Laura, Nick, Papa, Mama, ja Nubby.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.


Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Lego Island 2: The Brickster's Revenge