LeChuck

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
LeChuck
Pelisarja Monkey Island
Ensimmäinen peli The Secret of Monkey Island
Luoja Ron Gilbert
Ääninäyttelijä
(englanti)
Earl Boen
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

LeChuck (oik. nimi Charles LeChuck) on yksi LucasArtsin Monkey Island -pelisarjan päähahmoista. LeChuck on elävä kuollut merirosvokapteeni, joka esiintyy eri olomuodoissa. Hän on pelisarjan päähenkilön, Guybrush Threepwoodin, päävihollinen.

LeChuck on jokaisessa Monkey Island -pelissä ottanut eri muodon. Sarjan ensimmäisessä osassa, The Secret of Monkey Island, LeChuck on aavemuodossa (tosin hän muuttaa alussa itsensä ihmisen muotoon, jossa hän esittäytyy saaren seriffinä yrittäessään hukuttaa Guybrushin). Sarjan toisessa osassa, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, hän esiintyy zombiena. Kolmannessa osassa LeChuck saa helvetistä tuliparran. Neljännessä osassa, Escape from Monkey Island, LeChuck on hahmo, joka pystyy muuttamaan itsensä eri olomuodoiksi. Myös Tales of the Monkey Island -peleissä LeChuck muuttuu ihmiseksi. LeChuck on rakastunut kuvernööritär Elaine Marleyhyn johon myös Guybrush Threepwood on rakastunut. Sarjan toisessa osassa LeChuck väittää olevansa Guybrushin veli.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.