Kuririn

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuririn Preocupado.PNG

Kuririn (engl. Krillin) on Akira Toriyaman luoma manga- ja animehahmo, joka esiintyy Dragon Ball-, Dragon Ball Z- ja Dragon Ball GT -sarjoissa. Akira Toriyama ei aluksi aikonut tehdä Kuririnista yhtä päähenkilöä, vaan pelkän ohivilahtavan sivuhahmon.lähde?

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kuririnin menneisyydestä ei tiedetä paljon, mutta ennen Gokun tapaamista hän opetteli kahdeksan vuotta Maolin temppelillä, ennen kuin hakeutui Mestari Mutenroshin oppiin. Opiskeltuaan he osallistuivat Maailman vahvin -turnaukseen. Kuririn voittaa ottelun Bakteeriania vastaan ja pääsee Jackie Chunia vastaan mutta häviää.

Kuririn ei ole enää yksi voimakkaimmista Sotureista, koska on pelkästään ihminen, jonka ansiosta tämä on lopettanut taistelemisen kokonaan.

Ensiesiintyminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuririnin ensiesiintyminen tapahtui, kun hän souti veneellä ja hyppäsi Kilpikonnamestarin saarelle pää edellä ja hänen päänsä juuttui hiekkaan. Hän oli tullut opiskelemaan, jotta hänestä tulisi vahva ja jotta tytöt ihailisivat hänen taitojaan.

Cell-turnauksen jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cell-turnauksen jälkeen Kuririn kasvatti hiukset, koska oli lopettanut taistelemisen. Hän meni naimisiin androidi 18:n kanssa, ja he saivat yhteisen lapsen. Myöhemmin, Dragon Ball GT:ssä, vahvistunut androidi 17 tappaa Kuririnin.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Tekniikat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kamehameha, Destructo Disc (Ki-kiekko), Solar Flare (Aurinkoisku)