Kobra (Mortal Kombat)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo videopelihahmosta. Sanan muista merkityksistä on luettelo täsmennyssivulla.
Kobra Mortal Kombat: Deception -pelissä.

Kobra on kuvitteellinen henkilö Mortal Kombat -tappelupelisarjassa. Hänet tavattiin ensimmäisen kerran Mortal Kombat: Deception-pelissä. Kobra esiintyi myös Mortal Kombat: Armageddon-pelissä.

Kobran elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kobra oli pohtinut vuosien ajan, kuinka hänen taitonsa toimisivat oikeassa taistelussa. Hän oli harjoitellut ainoastaan karatekoulussa, missä toisia ei saanut todella vahingoittaa. Hän päättikin sitten kokeilla taitojaan New Yorkin kujilla. Hän aloitti hyökäten jengien kimppuun ja jatkoi huumekauppiailla. Hän kiinnostui taisteluista yhä enemmän ja alkoi tappaa vastustajansa. Hän jatkoi tappamistaan hyökäten kauppoihin ja huoltoasemille varastaen samalla niiden kassat. Lopulta NYPD sai kuitenkin hänet kiinni.

Kun Kobraa vietiin poliisiasemalle, hän kuuli ammuntaa ja poliisien huutoa. Kabal ja Kira olivat saaneet tietää Kobrasta ja tulivat värväämään tätä uuteen Black Dragon-klaaniin. Tapettuaan poliisit, Kabal vei Kiran ja Kobran Outworldiin, missä he työskentelivät Havikille, joka oli palauttanut Kabalin henkiin.

Myöhemmin Taven tapasi Kiran ja Kobran, jotka suojelivat siltaa, jonka Tavenin täytyi ylittää. Kiran hylättyä hänet Kobra haastoi Tavenin taisteluun ja hävisi. Kobra myöhemmin osallistui Armageddonin taisteluun, jossa hän sai surmansa.

Kobran vaihtoehtoisessa Armageddonin lopetuksessa hän kukistaa Blazen saaden tuhatkertaiset voimat ja vaatii jumalten vanhimpia julistamaan hänet kaikkien realmien hallitsijaksi ja valittuaan Kiran hallitsemaan hänen rinnallaan, jumalten vanhimmat muuttivat Kiran kuoleman jumalattareksi, joka tappoi Kobran suudelmalla vieden tämän elinvoimat.

Mortal Kombat X-pelissä Erron Blackin ja Kanon välisen keskustelun aikana paljastuu, että Erron oli tappanut Kobran menneisyydessä.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.