Kirsi Salo

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kirsi Salo (s. 7. helmikuuta 1967 Helsinki[1]) on suomalainen televisiopersoona, hyvinvointivalmentaja ja kauppatieteiden maisteri. Kirsi Salo luennoi ja kurssittaa hyvinvoinnin teemoista ja on tehnyt Suomen ensimmäisen tantrisen verkkokurssin pareille. Salo on tuonut Suomessa voimakkaasti esiin tantran hyötyjä emotionaalisen eheytymisen työvälineeenä. Aiemmin Salo on työskennellyt rahoitusalalla, mm. osakkaana GF Money Oy:ssä sekä talousvalmentajana nettivälittäjä Nordnetissä [2]. Hän aloitti uransa MTV3-kanavan Talousuutiset-ohjelmassa ja siirtyi myöhemmin Neloselle uutistenlukijaksi. 2002 alkoi MTV3:lla Salon juontama Heikoin lenkki -visailuohjelma, jota jatkettiin kolme vuotta. Se keräsi parhaimmillaan yli 700 000 katsojaa. Heikoimmassa lenkissä Salolla oli kärkäskielisen juontajan rooli.

Vuonna 2006 Kirsi Salo juonsi Sub:illa Baari-ohjelmaa. Syksyllä 2007 hän aloitti televisioruutuihin palaavan Tupla tai kuitti -ohjelman emäntänä. Salon viimeisin ohjelma on Nelosen reality-sarja Kirsi ja himoshoppaajat, jossa hän Terhi Majasalmen kanssa auttaa ihmisiä huolehtimaan taloudestaan.

Salo on ollut kihloissa rockmuusikko Sammy Aaltosen kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä poikaa.[3]

Vuonna 2017 Kirsi Salo kertoi ostaneensa talon ja maata Kolumbiasta ja perustavansa sinne ekokylän ja hyvinvointikeskuksen.[4][1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.