Kirkkonummen Ostari

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kirkkonummen Ostari koillisesta.

Kirkkonummen Ostari on pieni kauppakeskus Kirkkonummella. Kauppakeskus avasi ovensa 20. syyskuuta 2010 nimellä Aseman Ostari. Se sijaitsee osoitteessa Asemankaari 1, 02400 Kirkkonummi, aivan Kirkkonummen juna-aseman läheisyydessä. Vieressä ovat myös linja-autoasema sekä taksiasema. Pysäköintitilaa on sekä ulkona että ostarin pysäköintihallissa. Lisäksi aivan ostarin vieressä on vuonna 2011 avattu pysäköintitalo Asemantalli, jossa on 380 pysäköintipaikkaa. Ostarin pinta-ala on reilut 5000 m². Kauppakeskuksen nimi muuttui Kirkkonummen Ostariksi vuonna 2015, kun omistaja vaihtui.

Vuonna 1991 valmistuneessa rakennuksessa toimi ennen K-Supermarket Senaattori, mutta Kirkkonummen K-Citymarketin valmistuttua vuonna 2009 K-Supermarketin toiminta Kirkkonummen keskustassa lopetettiin. Aseman Ostarin 2. kerroksessa on Kirkkonummen kunnan teknilliset osastot, josta on suora kulkuyhteys vuonna 2011 valmistuneeseen Kirkkonummen kunnantaloon. Aseman Ostarin rakennus on peruskorjattu vuosina 2010–2011.

Aseman Ostari Kirkkonummen liikkeitä ovat:

Tämä talouteen, kaupankäyntiin tai taloustieteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.