Keskustelu wikiprojektista:Urheilu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
n  k  m
Arkistoidut keskustelut:
Arkisto 1        Arkisto 2

Tällä sivulla keskustellaan Urheilu-wikiprojektiin liittyvistä asioista.

Ampumaurheiluun liittyvät artikkelit[muokkaa wikitekstiä]

Olen tässä taas pitkästä aikaa aloittelemassa kirjoittelemaan erinäköisiä ampumaurheiluun liittyviä artikkeleitä, ja parantelemaan tottakai vanhoja. Kysyisin kuitenkin, minkäläista kansalle saisi olla. Itselleni on aika vaikea löytää ne asiat joita haluttaisiin aiheeseen liittyen lukea/tietää. Tilannetta vaikeuttaa se, ettei projektin artikkelitoiveissa ole yhtään osumaa. (Voi toki olla, ettei ammunta kiinnosta kuin olympialaisten aikaan ja silloinkin vain se kuka sai mitalin.) Kuitenkin pieniä ja suuriakin toiveita saa esittä ja laittaa vaikka tänne. --Emppu92 (keskustelu) 17. tammikuuta 2013 kello 18.27 (EET)

Viikon 24 kilpailu olympiaurheilu[muokkaa wikitekstiä]

Hei Urheiluprojektilaiset, kiinnostaisiko teitä viikon 24 kilpailu, kun aiheena on olympiaurheilu. Jos ette tiedä mikä Viikon kilpailu on, niin käykää ihmeessä tutustumassa. Terveisin Viikon kilpailu -vastaava ja viikon 24 kilpailun järjestäjä Samoasambia Kesk. 4. kesäkuuta 2013 kello 14.28 (EEST)

Viikon 39 kilpailuna pesäpallo[muokkaa wikitekstiä]

Jos joku ei ole huomannut, niin viikon 39 kilpailussa olisi tarjolla allekirjoittaneen ehdotuksesta pesäpallo. Toivottavasti kiinnostusta löytyy lähteä mukaan, jotta saataisiin tuota osa-aluetta parannettua.--Vilsu365 (keskustelu) 22. syyskuuta 2013 kello 20.23 (EEST)

Viikon 40 kilpailuna Saksa[muokkaa wikitekstiä]

Jos joku ei ole huomannut, niin viikon 40 kilpailussa on Saksa. Eli saksalaisesta urheilusta olisi kiva saada jonkun verran uusia artikkeleita ja tietenkin vanhoja päivitellen. --Vilsu365 (keskustelu) 3. lokakuuta 2013 kello 21.45 (EEST)

Tehtävää[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä:Vilsu365/Puuhastelulista Tunne kokoilen itselleni pitkän tähtäimen ikuisuusprojektia ja tuonne aina nakkelen urheiluun liittyvää tehtävää, kun osuu vastaan. Mutta saa muutkin hyödyntää, jos sattuu löytymään sellaisia toiveita mitkä itseä kiinnostaa.--Vilsu365 (keskustelu) 29. joulukuuta 2013 kello 19.06 (EET)

IndyCar ja Indy Racing League[muokkaa wikitekstiä]

IndyCar ja Indy Racing League -termit on jossain määrin sekoitettu fi-Wikipediassa. Kyseessä on siis periaatteessa nykyään sama asia, Indy Racing League käyttää aputoiminimenä INDYCAR, ja organisaation pääsarja on IndyCar Series. Ehdottaisin, että en-Wikipedian tyyliin fi-Wikipediassa olisi artikkelit https://en.wikipedia.org/wiki/IndyCar (voi muokata nykyisestä) ja https://en.wikipedia.org/wiki/IndyCar_Series (IRL-artikkelista muokattavissa, mm. mestaritaulukko on siellä jo). --August90 (keskustelu) 29. syyskuuta 2014 kello 14.47 (EEST)

Olga Törös[muokkaa wikitekstiä]

Hi, I'm sorry for not speaking Finnish. I'm Hungarian and I've seen fi-wiki article of Olga Tőrös. In hu-wiki article you can see her register of births as source, that accounts for Törös name, with two ö, so her true name is Olga Törös in Western nameorder. May I ask you for renaming the fi-wiki article? (I could also rename, but Finnish language presents difficulty for me, and I don't know whether flagged revisions is here in fi-wiki; so I thought, it is more simple to ask you for renaming.) Thank you, and best regards, --Sphenodon (keskustelu) 27. kesäkuuta 2015 kello 16.53 (EEST)

Thank you, Silvonen, for renaming! --Sphenodon (keskustelu) 30. kesäkuuta 2015 kello 13.11 (EEST)

Korealaisista nimistä yms.[muokkaa wikitekstiä]

Pyyntö ykkönen: siirtäkää joku tämä osio paikalleen kun mobiililla on %*^¥$!! mahdoton tehdä uutta keskusteluosiota kunnolla.

Pyyntö kakkonen: arkistoikaa noita ikimuinoisia keskusteluita vähän, tänne voi jättää vaikka otsikoiksi tiivistetyn luettelon käsitellyistä aiheista.

Itse asia: muistuttaisin ja toisin tiettäväksi, että fi.wikissä on sovittu korealaisten nimien kirjoitusmuodoksi seuraava: Park Hyun-chol eli ensin sukunimi ja sitten etunimi, jossa erotetaan viivalla jälkiosa pienellä jos ja kun sattuu olemaan kaksiosainen se etunimi. Ei siis Park Hyunchol tai Park Hyun Chol tai Hyun Chol Park. --Pitke (keskustelu) 2. elokuuta 2015 kello 20.27 (EEST)

Luettelo Sloveniaa olympialaisissa edustaneista urheilijoista[muokkaa wikitekstiä]

Hei, tähän projektiin osallistujille vinkiksi: Luettelo Sloveniaa olympialaisissa edustaneista urheilijoista sisältää paljon punaisia urheilijalinkkejä. Kaikki apu niiden sinistämiseen olisi enemmän kuin tervetullutta, sillä niitä on vielä paljon. Kiitos. Ealdwulf (Talk) 14. maaliskuuta 2016 kello 19.49 (EET)

Wikipedian Lähdekirjasto: 20 tunnusta Tilastopajaan[muokkaa wikitekstiä]

Terve!

Lähdekirjaston pöllö sanoo: hae käyttöoikeutta tänään!

Wikipedian Lähdekirjasto tiedottaa, että tästä päivästä lähtien on haettavissa käyttöoikeuksia Tilastopajan verkkopalveluun, joka sisältää yleisurheilutuloksia ja -tilastoja Suomesta ja maailmalta. Haku- ja käyttöehdot on kerrottu lahjoituksen sivulla:

  • Tilastopaja – tietokanta, joka tarjoaa yleisurheilutuloksia ja -tilastoja sekä Suomesta että maailmalta (20 käyttölisenssiä).

Kipin kapin hakemaan!--Olimar 11. lokakuuta 2016 kello 19.25 (EEST)

Urheilijatyngät[muokkaa wikitekstiä]

Olen koittanut käydä läpi urheilijatyngät-luokkaa, koska se on paisunut valtaisaksi lähes 25 000 artikkelin luokaksi. Olen huomannut, että siellä noin 25-35 % artikkeleista ei enää täytä tyngän määritelmää. Toivoisin, että jos jollakin on aikaa tehdä kanssani tätä työtä, ja poistaa eityngät ja samalla täydentää artikkeleita. -Envy (keskustelu) 29. marraskuuta 2016 kello 10.36 (EET)