Keskustelu teemasivusta:Geotieteet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mistäköhän tuohon tulevat ne suositeltu-tähdet ? Tätä ei kai (vielä) ole äänestetty suositelluksi sivuksi ? En keksi mistä sen ylänurkan tähden saisi pois- olisko lipsahtanut johonkin mallineeseen ?. --Tappinen 25. huhtikuuta 2008 kello 10.32 (UTC)

Ei aavistustakaan...josko joku keksisi, miten se saa pois, koska tietääkseni tämä ei ole vielä suositeltu sivu /Aldebaran 25. huhtikuuta 2008 kello 11.28 (UTC)
Ongelma korjattu! /Aldebaran 25. huhtikuuta 2008 kello 11.31 (UTC)

Lisää ongelmia: Artikkelipoiminta-laatikosta ei ole linkkiä itse ilmaston lämpeneminen -artikkeliin. Tiesitkö että .. Lisää knoppititoja menee samalle sivulle (pitäiskö jollain kommenttimerkeillä rajata, mitä esitetään ) ? Artikkelitoiveiden muokkaa -linkki menee biologian teemasivun toiveisiin. Oletko ajatellut luoda nuo linkitetyt yläluokat "ilmakehätieteet" ja "ympäristötieteet" ? --Tappinen 25. huhtikuuta 2008 kello 14.36 (UTC)

Hyviä huomioita! Ongelmat korjattu! Ajattelin, että jos tuon knoppitiedon esillä olevan osuuden rajaisin 4-5 "tiedonmuruun". Lisäsin tuonne sellaisen koodinpätkän, että näkyvissä olevien knoppien määrää pystytää rajaamaan. Tarkoituksenani on luoda nuo luokat ilmakehätieteet ja ympäristötieteet jossain vaiheessa, jollei joku muu ehdi ensin. Toki sinäkin ne voit luoda, sinulla ainakin vaikuttaisi olevan asiantuntemusta aiheesta! /Aldebaran 25. huhtikuuta 2008 kello 14.55 (UTC)

Laajennusehdotuksia: kuuluuko Wikipedia:Wikiprojekti Ilmasto tänne ? Entä lueteltaisiiinko suositellut Otsonikato ja Ilmaston lämpeneminen ja hyvät Uraanin esiintyminen ja mahd. Ydinvoima jossain kohti ? --Tappinen 25. huhtikuuta 2008 kello 20.22 (UTC)

Hyviä ehdotuksia! Minun mielestäni ilmasto kuuluu ehdottomasti geotieteiden piiriin, joten minusta siitä voi tehdä geotieteiden teemasivun alasivun. Kyllä nuo muut suositellut artikkelit voisi mainita jossain! /Aldebaran 26. huhtikuuta 2008 kello 08.01 (UTC)