Keskustelu mallineesta:Wikiloma

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tarkoittaako Wikiloma lomaa Wikissä vai Wikistä ? –– Evakonpoika 27. tammikuuta 2006 kello 22.06 (UTC)

Mitä on wikiloma? Onko se sitä, että on jonkin ajan erossa wikipediasta? --Böö Käki 23. kesäkuuta 2006 kello 07.42 (UTC)

On. --Jetman 23. kesäkuuta 2006 kello 07.45 (UTC)

Mallineen parannusehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Koska tuo Wikiloma2-malline ilmoittaa kuinka kauan on poissa (ei siis sitä, milloin palaa), niin eikö tämän voisi muokata niin, että tässä voi ilmoittaa, milloin on paikalla?. Jos lukee että on wikilomalla 5 viikon ajan, ei se paljoa kerro sille, joka tulee neljän ja puolen viikon päästä sivulle katsomaan. Tietysti voi historiaan kurkkia, Tämän mallineen alkuperäinen tekijä on oleskellut wikilomalla jo jonkin tovin, joten häneltäkään ei kommenttia voi kysyä.

Teksti voisi olla vaikka "Tämä käyttäjä on Wikilomalla, ja palaa lomalta: XX.XX." Siihen voisi sitten laittaa vaikka "Ei koskaan" jos haluaa. -- JeeJee 3. joulukuuta 2006 kello 16.21 (UTC)

OK. Joku oli näköjään jo ehtinyt tuon Wikiloma2-mallineen muuttaa. Homma OK. -- JeeJee 3. joulukuuta 2006 kello 16.25 (UTC)

Yhdistin Wikiloma2-mallineen tähän, käyttöohje mallinesivulla. –Kooma 6. huhtikuuta 2007 kello 18.28 (UTC)

Mallineen ulkoasu[muokkaa wikitekstiä]

Teksti asemoituu nyt oudosti, kun mallinetta käyttää parametrin kanssa:

Tämä käyttäjä on wikilomalla maailman tappiin asti.

Pitäisikö vain lisätä leveyttä, vai haluaako joku viritellä ulkoasua enemmänkin? en:Template:Wikibreak on aika pähee... --Silvonen 16. toukokuuta 2007 kello 15.37 (UTC)

Välilyönti[muokkaa wikitekstiä]

Joku voisi säätää mallinetta niin, että ilman parametria loppupiste on suoraan kiinni tekstissä, mutta parametrin kanssa parametritekstin eteen tulostuu välilyönti. Pitäisi varmaan itsekin opetella tuo mallinesyntaksi joskus... --Silvonen 17. huhtikuuta 2008 kello 16.22 (UTC)

Sähköposti[muokkaa wikitekstiä]

Voisiko tuon "uuden" Halutessasi voit lähettää hänelle sähköpostia. -virkkeen muuttaa valinnaiseksi? Itse en ainakaan tykkää tuosta, kun minulle ei nykyisin voi edes sähköpostia Wikipedian kautta lähettää.-Henswick 6. joulukuuta 2012 kello 18.04 (EET)[vastaa]

@Henswick:. Nyt on muutettu niin, että mallineeseen voi kirjoittaa toisen parametriarvon, joka korvaa tuon automaattisen virkkeen sähköpostista parametrin nro 2 sisältötekstillä. Se ei ehkä ole paras tapa tehdä sähköpostikehotusta vaillinaiseksi, mutta sellainen, johon minun taitoni riittivät. --Pxos (keskustelu) 2. toukokuuta 2016 kello 15.37 (EEST)[vastaa]