Keskustelu mallineesta:Ranskan alue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Indeksi[muokkaa wikitekstiä]

Mikä toi pinta-alan perässä oleva yläindeksi-ykkönen on? --Jmk (keskustelu) 8. joulukuuta 2012 kello 20.02 (EET)

Olettaisin niin, että huomautus-kohdassa voitaisiin mainita siitä enemmän. --Stryn (keskustelu) 8. joulukuuta 2012 kello 20.11 (EET)
Öh, siis voitaisiin mutta ei kuitenkaan mainita? Jos nyt oikein ymmärsin niin artikkelikohtaisesti voitaisiin laittaa huomautus-parametriin jotain, mutta artikkeleissa ei mitään semmoista ole (kattelin randomilla viisi artikkelia tästä). Jokaisessa näkyy tuo Pinta-ala1 luvaten toiveikkaasti lisäselitystä, jota ei mistään löydy. Vähintäänkin harhaanjohtavaa. Ekaksi luulin että selitys löytyy numeroidusta viiteluettelosta (alaotsikon Lähteet alta) ja meni jonkun aikaa ennen kuin selvisi ettei luettelon ykkösviitteellä ole mitään tekoa tuon ykkösen kanssa. --Jmk (keskustelu) 9. joulukuuta 2012 kello 10.35 (EET)

Pinta-ala[muokkaa wikitekstiä]

Asia johon itse asiassa luulin saavani selkoa yllämainitun "ykkösen" kautta (joka ei kuitenkaan johtanut minnekään) olisi ollut selitys mitä pinta-alaa tarkoitetaan. Odotuksenmukaista kai olisi maapinta-ala ja niin onkin esim. Mayotte 374 km², Ranskan Polynesia 4167 km². Mutta sitten onkin Réunion 2517 km². Ehkä saari on noin iso? No ei, leipätekstistä selviää, että maata onkin vain 10 km². Eli tietolaatikoissa on sekaisin joko maapinta-ala tai kokonaispinta-ala, johon voi sisältyä valtava merialue. Käytännön voisi yhtenäistää ja dokumentoida. --Jmk (keskustelu) 9. joulukuuta 2012 kello 10.54 (EET)